|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy przegrałaś życie? | |||
| Przegrałam |
|
85 | 72,03% |
| Tak |
|
33 | 27,97% |
| Głosujący: 118. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 |
|
Wredny kotecek
|
Dot.: Jestem stara i przegrałam życie
Miałam ten puder, jakieś 2 mies temu go wymęczyłam, a kupiłam go na -40% rok temu ;p Teraz mam z inglota bo jest większy a cena podobna (36zł), chociaż jak pojemnościowo to chyba nawet taniej https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...se-powder.html no i jakiś nowy wszedł ale drogi jak pierun a mało go jest:P https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-matujacy.html a i opinie nienajlepsze
![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Podobo spokojnie można kukurydzianą kiedyś nawet chciałam przetestować ale mąki kukurydzianej nigdzie nie znalazłam
|
|
|
|
|
#362 |
|
Konto usunięte
|
na inglota aktualnie mam focha :d
|
|
|
|
|
#363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od jakiegoś czasu się pudruje mąką
|
|
|
|
#364 |
|
Zakorzenienie
|
ja ziemniaczaną walę na włosy w kryzysowych syt
ale w sumie juz nie wale bo wynaleziono suchy szampon
|
|
#365 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
A lakier muszę wypróbować
|
||
|
|
|
|
#366 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupilam ten zielony, wibo, polecany, growing coś tam.
Czo to za gunwo ? ![]() Co to za szczoteczka do faka, kawałek patyka i tyle.
|
|
#367 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#368 |
|
Raczkowanie
|
Dlatego właśnie ja mam gdzieś to, że się w sklepie nie powinno otwierać tuszy. No wiem, że wtedy wysychają itd, ale kurde, jak mam wydać kasę na tusz, to muszę wiedzieć, jak on w środku wygląda. No bo sorry, ale to jak on wygląda z wierzchu to mnie mało interesuje, ważna jest szczoteczka, a rentgena w oczach nie mam.
|
|
|
|
|
#369 | |
|
Wredny kotecek
|
Cytat:
A teraz przy promocji kupiłam dawnego ulubieńca MX false lash effect, korektor pod oczy, 3 color tattoo, 4 lakiery piakowe z wibo, pomadkę z burżuja w kolorze czerwonego wina i nie pamiętam, chyba już nic.
|
|
|
|
|
|
#370 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#371 |
|
Zakorzenienie
|
Jak Wy pędzicie, nie mam szansy Was nadrobić
Nawet tu przegrałam![]() W celu poprawienia sobie humoru wydałam w ostatnich trzech dniach większość oszczędności. W tym na książki, które mi się już nie mieszczą w pokoju. I na nową torebkę, a torebek też mam już za dużo... Ale kto ma mnie rozpieszczać jak nie ja sama ![]() Poszłabym spać, ale nie zasnę, bo od kilku dni zasypiam o jakiejś 4 rano
|
|
#372 | |
|
Wredny kotecek
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#373 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
|
#374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny jakie eye lineary dostepne w Rossie polecacie? bo na moim oku wszytsko się kruszy i do pupy
|
|
|
#375 |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Jakby nie dało się jednego testera wystawić
|
|
|
|
|
#376 |
|
Wredny kotecek
|
A jak mam wydać kasę na tusz to chcę pełnowartościowy a nie otwierany X czasu temu.
|
|
|
|
|
#377 |
|
Wtajemniczenie
|
O kurczę, chyba z Jagną pokręciłam
. Dobrze, wydało się...nawet nie czytałam Chłopów . Tj. próbowałam, ale skapitulowałam . W sumie to niezgorszy pomysł, by wrócić do lektury, tyle się o chłopach do tej pory naczytałam, że Reymont mi już niestraszny . O, jeszcze bym o Nad Niemnem zahaczyła .
|
|
|
|
|
#378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- czekajcie kurde chłopy z dziadami pomyliłam, jestem przegrana
|
|
|
#379 |
|
Wredny kotecek
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#380 | |
|
Raczkowanie
|
[1=150f22149d232a15625e38a 732d46b6c6e220cbb_63e0430 22f3b0;43903784]Linczuję Cię ! Przez takie jak ty wiecznie muszę się nachodzić i naszukać, aby znaleźć tusz w folii.[/QUOTE]
Cytat:
Przecież muszę wiedzieć nie tylko jaką ma szczoteczkę (to rzeczywiście mogę sobie obadać w necie) ale też czy nie jest już całkiem wyschnięty albo czy nie jest w formie jednego wielkiego gluta. Raz kupiłam tusz Rimmel bez otwierania i się okazało w domu, że jest syfiasty i nie będę więcej kupować w ciemno. I się tak nie denerwujcie bo to jest normalne, że człowiek nie chce kupować kota w worku. I tak zresztą zazwyczaj otwieram tester, no chyba że testera nie ma. Koleżanka kupiła w ciemno Wibo i teraz żałuje.
|
|
|
|
|
|
#381 | |
|
Wredny kotecek
|
Cytat:
Ja tam zazwyczaj wiem po co idę, najpierw przeglądam fotki na blogu, czytam opinie itp. Jeszcze zarzucę linkiem żeby drugi raz tego samego nie pisać, ale dziś miałam bulwersa https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=283
|
|
|
|
|
|
#382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#383 |
|
Konto usunięte
|
Dlatego ja kupuję tylko takie z folią, bo nikomu nie ufam
|
|
|
|
|
#384 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A tak na marginesie to kupuję zazwyczaj na allegro, natomiast gdyby zdarzyło mi się spontanicznie chcieć kupić jakiś tusz, którego nie znam, a nie byłoby testera to tak, otworzyłabym. A co do pomadek to się zgadzam z Tobą w 100%. Edytowane przez malinowa87 Czas edycji: 2013-11-27 o 00:01 |
|
|
|
|
|
#385 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
To ja się podłączam do pytania, bo kupiła ostatnio jakiś w Naturze i totalnie się sypie.
|
|
#386 |
|
Wtajemniczenie
|
Helołeczka
![]() Mam 24 lata, zaraz skoczę 25. Studia jedne skoczylam (ale beznadziejne, bo psychologia). Jestem w trakcie drugich których szczerze nienawidzę ale tata nie pozwala mi rzucić ani iść na dziekanke. Mam prace na 4/5 etatu za 800 zł miesięcznie i nic lepszego nie umiem znaleźć. Pracy tez nienawidzę. I dojeżdżam do niej na wygwizdowo godzinę w jedna stronę. Marze o zostaniu lekarzem, ale dzięki kudryckiej i opłatam za drugi kierunek mnie nie stać. Nie mam kota ani innego zwierza, chociaż zwierzęta bardzo kocham. Nie mam faceta (ale to dla mnie nie problem - jestem typem samotnika). Oglądam milion seriali.jestem uzależniona od neta. I wspomnianych seriali. Ciagle śpię. I narzekam. Na szczęście mieszkam z dala od rodzicow, ale na ich koszt co wypominają mi ciagle. Na promocji w rossmanie kupiłam lakier eveline i szminkę hydra extreme z maybelline. W hebe na promocji (tez było - 40%) kupiłam puder max factora creme puff i tusz 2000 calorie w zestawie za 30 zł. Wiecej grzechów nie pamietam. ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- I uważam ze tuszy nie wolno otwierać w sklepie nawet jak nie ma testera. ---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- A co leyelinerow to polecam mocno napigmentowany cień czarny i z sephory pędzelka cienki. Ja tak rysuje kreskę i nic sie nie kruszy inic nie odbija. Można stopniowych czarnosc kreski i jej grubość i ładnie wyciąga sie tak jaskółke.
|
|
#387 |
|
Zakorzenienie
|
mejbeeelaajnnna żelowy
|
|
#388 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, jutro was dopiszę do pierwszego posta i zrobię inne potrzebne rzeczy bo dziś to odpadam totalnie
|
|
|
|
|
#389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez kaja2301 Czas edycji: 2013-11-27 o 01:58 |
|
|
|
|
|
#390 |
|
Rozeznanie
|
Przegralam zycie, bo dopiero teraz zauwazylam ten watek
![]() ogólnie rok obsuwy na studiach, wszyscy starzy znajomi mgr wow, studia bez perspektyw, praca z doopy, ale przynajmniej hajs sie zgadza, a bezplatne staze w branzy oznaczaja glodowanie. such looser
Edytowane przez karinkowa Czas edycji: 2013-11-27 o 09:11 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.

.

A lakier muszę wypróbować 

A teraz przy promocji kupiłam dawnego ulubieńca MX false lash effect, korektor pod oczy, 3 color tattoo, 4 lakiery piakowe z wibo, pomadkę z burżuja w kolorze czerwonego wina i nie pamiętam, chyba już nic.
Nawet tu przegrałam

. Tj. próbowałam, ale skapitulowałam