Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz. 7 - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-13, 20:55   #361
evelina33
Raczkowanie

Dot.: Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz

Nadrobiłam Was
Dużo tych tematów dzisiaj i musiałabym mnóstwo odniesień robić.
Wstałam o 6 i ledwo żyję. Po kosmetyczce ugotowałam obiad i musiałam pojechac po mamę i z nią na zakupy, bo pech chciał, że jej się samochód zepsół i nie miała co zrobić, a jutro ma mieć gości na weekend
Potem była masz za dziadka i tak wróciłam po 18 do domu. Umęczona jak osiołek
niby dużo nie chodziłam a bożena mnie tak boli, że aż gwiazdy widzę
Brzuch mam wrażenie, że się stawia :/ ale nic na razie nie móię Tż bo się wkurzyłam na niego dzisiaj maksymalnie :/ Podnióśł mi tak ciśnienie, że aż mi cukier skoczył A potem się wyżyłam na moim ojcu i go przepraszałam. Dobrze, że mnie zrozumiał

Jeszcze obiecałam sobie zrobić sałatkę z tuńczyka, ale czy ja wstanę w ogóle?
evelina33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 20:56   #362
małaPaulina
Wtajemniczenie

Dot.: Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz

aaaaaaaaaa wrocilam od gina

Dziewczyny czekalam 1,5h na wizyte ale za to lekarz dał rabat az 100zł generalnie Synuś wazy 2600 główką jest do dołu
ginek powiedzial ze jeszcze moze urosnąć 100-300g na tydzien Pytalam o seks i cwiczenia,moge uprawiac dalej szyjka juz sie troche zmienia,ma gdzies 1cm... lekarz powiedzial ze jezeli urodze nawet za kilka dni to spoko a i waze 70kg czyli 18kg na plusie ale mam to w du**e
ogolnie lekarz jest w szoku ze sie tak dobrze czuje i nie jestem popuchnięta,pytal czy mialam jakies skurcze to mowie ze nie zaczal sie smiac, powiedzial ze zdarza sie tak ze kobiety ktore sa bardzo aktywne w ciazy w ogole nie czuja skurczy i maja mega rozwarcie,rodzą prawie a o tym nie wiedzą i ze moge byc takim przypadkiem to akurat nie jest smieszne
no i chyba czas kupic wozek i fotelik aaaaaaaaaaaaaaaaaa

zaraz was nadrobie tylko padam z glodu

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 20:56   #363
elffirka
Rozeznanie

Martynka nie smutaj, mam podobnie... Z tym że Małz miał dwa tygodnie urlopu i nie mielismy w ogóle dla siebie czasu z wyjątkiem niedzieli, bo robił remont a teraz wrócił już do pracy i dzisiaj był od 7rano do 19, więc wrócił przed 20, zjadł i wział się dalej za kuchnie. Dobrze że już meble wstawione, to już wiem że koniec coraz bliżej...
elffirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 20:57   #364
Darkangel24
Przyczajenie

Witacje kochane
Jak pięknie brzmi nazwa tego wątku !!! ))
Ja dopiero wróciłam po prawie 2 tyg na patologii z pocieszeniem że poród może być w każedej chwili.
aaaa przeraża mnie to !
Darkangel24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 21:03   #365
elffirka
Rozeznanie

Paulinka gratuluję wizyty... No rabat zawsze się przyda... I nie przejmuj się wagą... Jestem od Ciebie 2cm wyższa i na ostatniej wizycie ważyłam 71kg czyli od początku 15kg na plusie... A ciekawe ile teraz będzie... Mam nadzieje że nie będziesz takim przypadkiem o którym wspomniał ginek. Chociaż może jak nie będziesz czuła skurczy to szybko Ci poród zleci...
Stary 2014-08-13, 21:04   #366
nmartyna
Zadomowienie

Paulinka gratki za wizytę
Na pewno będziesz miała łatwy i szybki poród

Elffirka pocieszam się tym, że jeszcze troszkę i będę miała Maleństwo przy sobie, Małż troszkę zwolni i będziemy mieli choć odrobię czasu, żeby pobyć tylko we trójkę
08.09.2014 Lenka jest już z nami
nmartyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 21:08   #367
ania9106
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość

Dziewczyny czekalam 1,5h na wizyte ale za to lekarz dał rabat az 100zł generalnie Synuś wazy 2600 główką jest do dołu
ginek powiedzial ze jeszcze moze urosnąć 100-300g na tydzien Pytalam o seks i cwiczenia,moge uprawiac dalej szyjka juz sie troche zmienia,ma gdzies 1cm... lekarz powiedzial ze jezeli urodze nawet za kilka dni to spoko a i waze 70kg czyli 18kg na plusie ale mam to w du**e
ogolnie lekarz jest w szoku ze sie tak dobrze czuje i nie jestem popuchnięta,pytal czy mialam jakies skurcze to mowie ze nie zaczal sie smiac, powiedzial ze zdarza sie tak ze kobiety ktore sa bardzo aktywne w ciazy w ogole nie czuja skurczy i maja mega rozwarcie,rodzą prawie a o tym nie wiedzą i ze moge byc takim przypadkiem to akurat nie jest smieszne

Brawo za wizytę i synus jaki duży

Ja też chce już wizytę!! Teraz pod koniec każdy dzień mi się bardzo dluzy...

Co do mojego tz to od wczoraj nie wypowiadam się na jego temat:P

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

15.02.2020 MAŁY KTOŚ
ania9106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 21:11   #368
jenny1234
Wtajemniczenie

hej, witam się na nowym wątku aż na 13 stronie!!!
pędzicie, a ja nie mam teraz zupełnie czasu na wizaż, gdyż przyjechała siostra męża z dwumiesięcznym dzidziusiem i zostali na cały tydzień.

Maluszek jest tak słodki że nic tylko ciągle mu towarzyszyć.

U nas w porządku. Jutro pakuję torbę do szpitala, miałam robić to dziś ale już padam. Aaaaa i dziś początek 36 tygodnia!!!

nie mogę się doczekać... i zarazem boję się jak nie wiem...

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,
Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę,
Jestem przy Tobie od pierwszego grama,
Tyś moje dziecko, a ja...
Twoja mama

12.09.2014
20.02.2017

czekamy.... 13.10.2021
jenny1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 21:16   #369
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:

Aaaaaaaaaaaaa no to grubo cieszę sie ze wszystko ok.

Ogólnie dziewczynki za wizyty.

Cytat:
Napisane przez Darkangel24 Pokaż wiadomość
Witacje kochane
Ja dopiero wróciłam po prawie 2 tyg na patologii z pocieszeniem że poród może być w każedej chwili.
aaaa przeraża mnie to !
No witaj
To co pierzesz ciuchy pakujesz i praktycznie na porodówke

Stary 2014-08-13, 21:20   #370
jenny1234
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Świetne przepisy są, naprawdę

Mam ochotę na serową i meksykańską, ale meksykańską jak się zrobi zimniej

Aniu czemu Ci tak pokazuje, widzisz, jaka niespodzianka, zawsze to trzy dni mniej

Mnie tam nic nie cieknie... Jedynie ślina, bo ciągle myślę o jedzeniu
podajcie proszę linka do tego bloga, nie dam rady go odszukać na forum

Twoja mama

12.09.2014
20.02.2017

czekamy.... 13.10.2021
Stary 2014-08-13, 21:29   #371
elffirka
Rozeznanie

Jenny https://zakochanewzupach.pl/
Wiecie co wcinam właśnie? Cukierki wiedeńskie owocowe. Pamiętacie z dzieciństwa? Były dzisiaj w biedronce na wagę...
Stary 2014-08-13, 21:32   #372
Mandragorrka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
juz czuję to rozrywające mnie szczeście

Ej no trochę wiary w siebie. Dasz rade
Chociaż podoba mi się hasło rozrywające szczęście.

Cytat:
Napisane przez mmadziaa Pokaż wiadomość
Paulina my nie mamy imienia nadal rodzę za 27 dni a porozumienia w tej kwestii brak
Może po porodzie doznacie olśnienia

Cytat:
Napisane przez wpaula Pokaż wiadomość

[/COLOR]Dziewczyny czy planujecie zrobic sobie lewatywe same w domu jak pcozujecie skurcze? ja kupilam poki co w aptece i mam nadzieje ze uda mi sie bo jest to troche krepujace w szpitalu;p

A druga sprawa bardzo boje sie zakladania cewnika , kolezanka miala porod silami natury a i tak zalozyli jej cewnik , boje sie dlatego ze mialam zabieg juz raz i jak mi zalozyli pozniej nie moglam sie wysikac kilka dni tak mnie bolallo po tym cewniku , czy mamusie ktore juz rodzily tez mialy taki cewnik?
U mnie w szpitalu lewatywa jest na życzenie i sobie zażycze tej przyjemności lewatywy szpitalne podobno sa skuteczniejsze
Poza tym uwierz, lewatywa to pikus przy porodzie. Lewatywe zapalikuje Ci jedna pielęgniarka, a przy porodzie co rusz ktoś będzie Cie oglądał, badał. Nie wspominając już o tym, że na finał zbiegnie się pół szpitala.
Przy sn nie miałam cewnika.

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

A i gratuluję udanych wizyt.

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 21:35   #373
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nmartyna Pokaż wiadomość
To dawaj go do mnie
Ja codziennie od rana tak do godziny 14 jestem sama, ale później Tż robi jakieś papiery, coś na dworze, albo jedzie znowu do jakiejś pracy, jak wraca to zmęczony coś zje i dalej siedzi na komputerze. Do łóżka idzie ok. 23, a ja bardzo często o tej porze już śpię

Mówi, że teraz musi dużo robić, żeby później mieć więcej czasu dla nas, dlatego nie mam do niego pretensji... Ale smutno mi jest
To wysyłam go jutro
Odpoczne trochę
A tak czeka go jeszcze 3 tyg w gipsie i 1-2 rehabilitacji a potem 2 tyg urlopu

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 21:39   #374
jenny1234
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez elffirka Pokaż wiadomość
Jenny https://zakochanewzupach.pl/
Wiecie co wcinam właśnie? Cukierki wiedeńskie owocowe. Pamiętacie z dzieciństwa? Były dzisiaj w biedronce na wagę...
dziękuję

Twoja mama

12.09.2014
20.02.2017

czekamy.... 13.10.2021
Stary 2014-08-13, 21:41   #375
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Ej no trochę wiary w siebie. Dasz rade
Chociaż podoba mi się hasło rozrywające szczęście.

Może po porodzie doznacie olśnienia

U mnie w szpitalu lewatywa jest na życzenie i sobie zażycze tej przyjemności lewatywy szpitalne podobno sa skuteczniejsze
Poza tym uwierz, lewatywa to pikus przy porodzie. Lewatywe zapalikuje Ci jedna pielęgniarka, a przy porodzie co rusz ktoś będzie Cie oglądał, badał. Nie wspominając już o tym, że na finał zbiegnie się pół szpitala.
Przy sn nie miałam cewnika.

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

A i gratuluję udanych wizyt.

Moja wiara jest bardzo głęboka
Od 33 tc nastawiam się na big baby i mam nadzieję się nieco rozczarować

Ale co tam, mama wielka, tata wielki to i dziecko takie będzie. Przynajmniej nie będzie podejrzeń że dziecko od listonosza bo akurat mamy małego

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-08-13, 21:44   #376
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Też fakt, geny można odziedziczyc po dziadkach bądź pradziadkach.
Na przykład moja siostra jest podobna do babci.
ja np do babci od strony mamy jestem podobna ostatnio moja mama oglądała jakieś moje fotki i mi mówi, że wyglądam bardzo podobnie, jak babcia na zdjęciach ze swojej młodości cieszę się, bo bardzo babcię kochałam, jak moja mama wróciła do pracy, to babcia mną się opiekowała

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Słuchajcie - mamusie rodzące już. Mam pytanko
Odejście wód da się przeoczyć? Mam schiza niesamowitego, że podczas siusiania mi odejdą i tego nie odróżnię. Dzisiaj tak sikałam i takim strumieniem, że już się bałam, że to wody.
Ale wody odchodzą raczej ze środka Bożeny, nie tak jak z cewki tak wysoko? NIe śmiejcie się, ale nie wiem i nie umiem inaczej wytłumaczyć
odejścia wód nie da się przegapić, mi odeszły w szpitalu (przedtem od paru godzin mi się sączyły i sączenie wód można niestety przegapić). To było jakby chluśniecie w jednym momencie kilku litrów musieli dać mi nowe łóżko, bo pościel zalana, materac zalany, podłoga zalana (2 salowe z mopami latały, by wytrzeć podłogę). Także spokojnie, odejscie wód jest dość efektowne

Cytat:
Napisane przez elffirka Pokaż wiadomość
Martynka to u nas tak 4letnia chrześnica Małża pyta co tam u Kondzia itp. a ostatnio wzięła taką torebkę na prezenty i zrobiła prezent dla Kondzia. Nikomu nie pozwoliła tam zaglądać, póki nam go nie dała... I tak o to Konradek od Zuzi dostał całą torebkę skarpeteczek i rajtek... ;-)
słodka moja córeczka traktuje podobnie swoją młodszą siostrę, wie, że siostrzyczka jest w brzuszku, mówi do niej, opowiada jej książeczki, przykrywa mój brzuch kocykiem, by siostrzyczce nie było zimno

Cytat:

super, że wizyta udana kochana, z Twoją kondycją to raz dwa dziecko wypchniesz na ten świat

Cytat:
Napisane przez Darkangel24 Pokaż wiadomość
Witacje kochane
aaaa przeraża mnie to !
no to pewnie siedzisz jak na tykającej bombie

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 21:53   #377
elffirka
Rozeznanie

Ala rozczuliłaś mnie z tym kocykiem... Jak to słodko musi wyglądać to przykrywanie...
Stary 2014-08-13, 21:59   #378
aa2
Zakorzenienie

hejooo wieczornie

po 1 zastrzele za karpatkę !!!!
po 2 gratki za wszytkie wizyty -brawaaa

co do porodu sn ja chyba lewatywe wole żeby mi zrobili cewnika nie miałam
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 22:05   #379
małaPaulina
Wtajemniczenie

carolciuska nie robilam koktajlu szkoda ze nie mam arbuza...
elffirka my wybralismy imie Szymon
co do Konrada podoba mi się bardzo i tez o tym myslalam ale tz sie nie zgodzil wiec jest Szymonek
wpaula z tego co wiem to u mnie lewatywy w szpitalu nie robią.
Moje znajome rodzily tez bez lewatywy.A ja nie wiem czy zrobie w domu czy sobie daruje,wyjdzie w praniu

Dzięki dziewczyny za gratki to była moja najlepsza wizyta u gina odkad jestem w ciazy,bardzo pozytywna no i z rabatem ha
Jeszcze siedze z Tztem u gina i pytam czy moge uprawiac sex a gin do mnie"a z kim pani chce uprawiac?"

Stary 2014-08-13, 22:06   #380
evelina33
Raczkowanie

Gratuluję dziewczynki wizyt
Tak się zastanawiam, powiedzcie mi ile ważne jest Hbs? albo ogólnie ile ważne są wyniki badań ?
evelina33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 22:10   #381
Mandragorrka
Zakorzenienie

Jem chałkę z masłem. Dżizas, jakie to dobre

Byłam z koleżanką na rynku. Było super, rewelacyjna sprawa od czasu do czasu wyrwać się z domu.

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
odejścia wód nie da się przegapić, mi odeszły w szpitalu (przedtem od paru godzin mi się sączyły i sączenie wód można niestety przegapić). To było jakby chluśniecie w jednym momencie kilku litrów musieli dać mi nowe łóżko, bo pościel zalana, materac zalany, podłoga zalana (2 salowe z mopami latały, by wytrzeć podłogę). Także spokojnie, odejscie wód jest dość efektowne
Kurcze to taka atrakcja mnie ominęła? Wody odeszły mi przy partych i jakoś tego nie zakodowałam, natomiast maż mówiła, że było strasznie dużo wody

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 22:16   #382
201610121609
Konto usunięte

No...doczytałam od wczoraj jestem jakos w tyle z forum i czytam, chce cos zacytować a pózniej czytam dalej i juz dawno po temacie to odpuszczam...

Chyba Doris pytała o moja cukinie czy robię tak jak Asia podała...przyznam sie bez bicia, ze jakoś ominelam przepis Asi nie widziałam...ja ugotowałam ryż a osobno podsmazylam mięsko mielone z cebulką, papryka i pomidorami z puszki i do tego dałam ten ryż, doprawiam i tak gotowy farsz dałam do cukini a na blachę z nimi wlalam około pol cm bulionu zeby cukinie nie schly uwaga bo uzależniają

Katerina-dzieciowy w c&a na innym pietrze i nie ma windy? Trzeba targać wózek po ruchomych schodach? Czy zapomniałaś o windzie? u mnie ca ma 5 pięter a dzieci sa wlasnie na 5 jeżdzę schodami ale trochę mi to zajmuje
Tekst z rozrywajacym szczęściem mnie rozwalił

Było o podobienstwach...tz czarny i ja tez...ja mam oczy prawie czarne a on lekko jaśniejsze ale tez odcienie brązu...chciałabym zeby malutka miała jego usta bo ma fajnie duże no i on twierdzi, ze mój tyłek jest fajny bo mam taki odstający ale jego jest tak zgrabny, ze szok...no i jak juz mała ma mieć mój to niech ma jego nogi bo ma takie proste, długie i zgrabne a ja swoich nie lubię gadam, gadam a i tak bedzie najpiękniejsza cokolwiek bedzie po nas miała

Paulina-gratuluje wizyty ja wprawdzie nie jestem tak czynna sportowo jak Ty ale lekarz tez w szoku, ze nie odczuwam skurczy żadnych i ze szyjka jeszcze taka ok wiec trzymam sie twardo planu, ze rodzę jak mama

Asiu to Ty sie brałaś z tymi wodami prawda? Ja to ostatnio sobie myślałam jak one wyglądają tak naprawdę bo sobie wkręciłam, ze moge przegapić podczas lezenia w wannie dlatego nie leje juz kolorowych płynów do kąpieli

Martynka to Ty pakowałaś torbę dzisiaj chyba...skarpetki wrzucilas? I takie rzeczy drobne jak gumki do włosów? Tak mi przyszło do głowy bo ja to dopakowywalam ostatnio

201610121609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 22:22   #383
88Ekaterina88
Zakorzenienie

aisa bo to centrum handlowe ma 2 pietra, ale właśnie na górę w ca można tylko schodami wewnatrz sklepu i one w remoncie od 28 lipca podobno ! obeszłam cały sklep wokoło i lipa - oczywiście panowie co naprawiali schody po nich chodzili ale klienci już nie a na 2 piętrze jest tylko jedna restauracja i te wewnetrzne pietra danych sklepów, ale tylko niektórych i nie dało wejść, a przed ca było kilka dzieciowych wieszaków i kasa i tam kasowali te ciuszki, tyle że ja nie chciała sukienek jesiennych itp. no nic, przeżyję

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-08-13, 22:23   #384
mmadziaa
Rozeznanie

Carolciuska dziękuję wiesz co ja chyba zamówię naklejki po prostu, najmniej zachodu ... a i wymyśliłam że nie obkleję całą ścianę tylko pas na jednej i drugiej, tai jakby kilku rzędowy przy czym na drugiej będzie tak jakby tych chmurek coraz mniej nooo coś takiego ze trzy zestawy będę musiała kliknąć takie coś znalazłam http://allegro.pl/naklejka-naklejki-...436638592.html a ściany pomalowaliśmy na taki zgaszony błękit, chyba będzie fajnie to wyglądało

Dziewczyny gratki za wizyty
Paulina ale Ci się upiekło z tym rabatem
mmadziaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 22:24   #385
małaPaulina
Wtajemniczenie

dziewczyny kojarzycie czy na badania typu hiv,hcv,antygen hbs trzeba byc na czczo? zapomnialam spytac ech

a juz znalazlam ze nie trzeba byc ufffffffffff

madzia rabat sie nalezal w koncu cala ciaze prowadze prywatnie a dzis kolejka na 1,5h to Tz powiedzial ze rabat musi byc ale nie sądzilam ze az taki duzy

Edytowane przez małaPaulina
Czas edycji: 2014-08-13 o 22:28
Stary 2014-08-13, 22:31   #386
mmadziaa
Rozeznanie

Cytat:
dziewczyny kojarzycie czy na badania typu hiv,hcv,antygen hbs trzeba byc na czczo? zapomnialam spytac ech

a juz znalazlam ze nie trzeba byc ufffffffffff

madzia rabat sie nalezal w koncu cala ciaze prowadze prywatnie a dzis kolejka na 1,5h to Tz powiedzial ze rabat musi byc ale nie sądzilam ze az taki duzy
no i dobrze, czasem warto choćby i w żartach się o swoje upomnieć

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Paulina to ile Ty płacisz za wizytę w sumie skoro 100 zł rabatu dostałaś ?
Stary 2014-08-13, 22:33   #387
nmartyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aisa84 Pokaż wiadomość
No...doczytałam od wczoraj jestem jakos w tyle z forum i czytam, chce cos zacytować a pózniej czytam dalej i juz dawno po temacie to odpuszczam...

Chyba Doris pytała o moja cukinie czy robię tak jak Asia podała...przyznam sie bez bicia, ze jakoś ominelam przepis Asi nie widziałam...ja ugotowałam ryż a osobno podsmazylam mięsko mielone z cebulką, papryka i pomidorami z puszki i do tego dałam ten ryż, doprawiam i tak gotowy farsz dałam do cukini a na blachę z nimi wlalam około pol cm bulionu zeby cukinie nie schly uwaga bo uzależniają

Katerina-dzieciowy w c&a na innym pietrze i nie ma windy? Trzeba targać wózek po ruchomych schodach? Czy zapomniałaś o windzie? u mnie ca ma 5 pięter a dzieci sa wlasnie na 5 jeżdzę schodami ale trochę mi to zajmuje
Tekst z rozrywajacym szczęściem mnie rozwalił

Było o podobienstwach...tz czarny i ja tez...ja mam oczy prawie czarne a on lekko jaśniejsze ale tez odcienie brązu...chciałabym zeby malutka miała jego usta bo ma fajnie duże no i on twierdzi, ze mój tyłek jest fajny bo mam taki odstający ale jego jest tak zgrabny, ze szok...no i jak juz mała ma mieć mój to niech ma jego nogi bo ma takie proste, długie i zgrabne a ja swoich nie lubię gadam, gadam a i tak bedzie najpiękniejsza cokolwiek bedzie po nas miała

Paulina-gratuluje wizyty ja wprawdzie nie jestem tak czynna sportowo jak Ty ale lekarz tez w szoku, ze nie odczuwam skurczy żadnych i ze szyjka jeszcze taka ok wiec trzymam sie twardo planu, ze rodzę jak mama

Asiu to Ty sie brałaś z tymi wodami prawda? Ja to ostatnio sobie myślałam jak one wyglądają tak naprawdę bo sobie wkręciłam, ze moge przegapić podczas lezenia w wannie dlatego nie leje juz kolorowych płynów do kąpieli

Martynka to Ty pakowałaś torbę dzisiaj chyba...skarpetki wrzucilas? I takie rzeczy drobne jak gumki do włosów? Tak mi przyszło do głowy bo ja to dopakowywalam ostatnio

Skarpetki spakowane gumki i spinki fo wlosow w kosmetyczce. A bierzecie moze swoje majciochy jakies czy tylko te seksi siatki? Ja wpakowalam dwie pary zwyklych na wszelki wypadek

08.09.2014 Lenka jest już z nami
nmartyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 22:37   #388
201610121609
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez nmartyna Pokaż wiadomość
Skarpetki spakowane gumki i spinki fo wlosow w kosmetyczce. A bierzecie moze swoje majciochy jakies czy tylko te seksi siatki? Ja wpakowalam dwie pary zwyklych na wszelki wypadek

Ja mam normalne bawełniane tylko i niewiem czy takie tylko mam nosić czy dostanę tu w szpitalu te siatki ... w De jakos inaczej i swoich brać nie musze takze nie wiem ale pewnie Rez bym brała dwa rodzaje

201610121609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 22:41   #389
mmadziaa
Rozeznanie

Martyna spakowałam tylko siatkowe na razie. Ja stawiam na dowożenie przez męża tego co wyjdzie w praniu
Stary 2014-08-13, 22:43   #390
małaPaulina
Wtajemniczenie

nmartyna ja mam i te siateczkowe bo dostalam od kolezanki ktorej sie nie przydaly i zwykłe bawełniane ogromniaste na wielką Du**
po porodzie chyba wywalę te majty bo przeciez schudne
madzia wizyta plus usg to 150zl a GBS jeszcze 30zl czyli by wyszlo az 180zl,masakra...
a to w ogole moja ostatnia wizyta u gina teraz mam powtorzyc niektore badania i do szpitala ide juz z wynikami

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości