Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4 - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-27, 10:44   #3871
iceflower
Przyjaciółka KWC

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4

Marta, pozbyłam się Burżujków, miałam ich dość.

Tym samym liczba moich róży spadła do 7 sztuk.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-27, 10:48   #3872
Hosenka*
Zakorzenienie

Jem własnie danio z ogórkiem i czosnkiem - jakie to słone ...

Co do zapachu Amber VS - on jest taki "ostry", nie każdemu może sie spodobać.

Ja swojej wczorajszej wypłaty jeszcze nie rozplanowałam tak szczegołowo Prawie połowę przelałam dzis na konto oszczędnościowe. Planuję zakup butów na jesień i sweterka/bluzeczki z długim rękawem - większość mam z rękawem 3/4 Kosmetycznie - trudno przewidzieć Póki co nie mam nic "pilnej potrzeby"

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-27, 10:50   #3873
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
ciekawe jakie będą efekty
też jestem bardzo ciekawa

siedzę i myślę nad śniadaniem... z tego co mówiłyście, mam nie ruszać nic zimnego, gorącego i kwaśnego + zero buraków, wina i kawy (a z mlekiem?)

a pomidory? marchewka? papryka?

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
A ja mam takie głupie pytanie Co Ci się stało z nickiem?
a się wziął i zmienił chyba się starzeję, bo mi było głupio z takim nickiem poza tym miałam go już za długo... no i prawie wszyscy mylili

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Marta, pozbyłam się Burżujków, miałam ich dość.

Tym samym liczba moich róży spadła do 7 sztuk.
ja swojego też się chcę pozbyć... ktoś chce burżuja nr 33? (oddam za AOH )
Stary 2008-08-27, 10:50   #3874
bossy
Zakorzenienie

Aaa wąchałam amor amor temptation. Ładne toto

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-27, 11:04   #3875
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bluegirl Pokaż wiadomość
Zostanę, chociaż wątek pędzi strasznie, postaram się być jednak na bierząco.
Ostatnio ten mój nałóg ogranicza się do perfum, ale zapasy mam spore i kolorówki i pielęgnacji. A zużywać nic się nie chce
Witaj Blue w naszej wesołej gromadce(która się ciągle powiększa i wkrótce opanujemy cały Wizaż )

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Trudy zycia z tesciowa

Isus mialam sie zapytac czy masz porowananie Nivei do jasnej Karnacji z ta do ciemnej?
Oj, teściowe to faktycznie problem
Ja z moją niedoszłą teściową miałam zawsze dobry kontakt, dlatego ściskam wirtulanie.
A porówniania Nivejek nie mam niestety, bo używam tylko tej do ciemnej karnacji(ta do jasnej może dawać żółtawy odcień).
EDIT: Jeszcze chciałam dodać, że miałam raz balsam do jasnej karnacji Dove i właśnie byłam po nim żółta jak chinka

Zrobiłam sobie zapiekanki z chlebka, żółtego sera, pieczarek i papryki Musiałam coś wykombinować na szybko, bo na obiad będą dziś flaki a jatak falki to niebardzo lubiem
Stary 2008-08-27, 11:26   #3876
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
ja mam swoją osobistą 'plagę' dzwonienia/pisania faceta co 5 minut a potem jęczenia pół miesiąca 'zadzwonisz do mnie? bo nie mam nic na koncie...'

kupiłam sobie wczoraj ten błyszczyk Aphrodisiac trochę w ciemno i co mnie zaskoczyło - tester miał pędzelek, którym się świetnie nakładało błyszczyk (na rękę ), a oryginał już ma beznadziejny aplikator, którym trzeba się namachać żeby pokryć całe usta... ale za to kolor jest idealny dokładnie taki jakiego szukałam od baaardzo dawna. Usta wyglądają naturalnie, są odrobinę tylko ciemniejsze niż normalnie, nie beżowe ale też nie wybitnie różowe, super
Darius a czy on sie klei? ogladalam je wczoraj w Cieszynie i chcem taki jaki masz kolor? pochwal sie pliiz
Cytat:
Trzymaj się Nosku Zawsze masz NK - w ogóle tworzymy wszystkie bardzo silną grupę wsparcia, nie uważacie? Ja, która tak się lękałam internetowych znajomości, świetnie się czuję ze świadomością, że mogę na Was liczyć
Ja tez tak mam zwlaszcza ze na NK bywam codziennie a z przyjaciolkami spotykam sie jakos tak zadko ostatnio..
Jak bylam w czechach to wszedzie gdzie chodzilam i ogladalam kosmetyki od razu wiedzialam co kupilabym kazdej z was w prezencie w razie naglego spadku po milionerze

Cytat:
Załazi za skórę
niestety ostatnio cos jej sie dzieje..

(podejrzewam klimakterium).

Wogole to pochwale sie wam zakupkami czeskimi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN5096.JPG (78,4 KB, 63 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN5099.JPG (66,8 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN5100.JPG (75,1 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN5101.JPG (60,2 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN5102.JPG (70,1 KB, 44 załadowań)
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-27, 11:30   #3877
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
Darius a czy on sie klei? ogladalam je wczoraj w Cieszynie i chcem taki jaki masz kolor? pochwal sie pliiz
Daria

nie klei się ani trochę wczoraj pisałam, że to 413

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-27, 11:42   #3878
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Daria
wczesniej napisalam cmoksia sila przyzwyczajenia
Cytat:
nie klei się ani trochę wczoraj pisałam, że to 413

zaraz poszukam tego kolorku w necie
jejku jak fajnie ze sie nie klei

edit: sliczny ten 413,wczoraj tez wpadl mi w oko.I Jeszcze ten 423,411,412,419.. cudne te kolory i takie elegenckie..
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Stary 2008-08-27, 11:43   #3879
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Jaki to nabłyszczacz jest ? Też potrzebuję jakiś dobry
p2 od Ice z niemieckiego DM ale jeszcze nei wiem cyz dobry
Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Mam dylemat. Chciałam oddać ten podkład Payot koleżance, bo wiem, że to jej odcień. Ale..się trochę posprzeczałyśmy i padło na tym "nie będę się do ciebie odzywać". Hm..
Hmm, a kto zaczął? Bo jeśli Ty to może podkładzik na przeprosiny
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
EDYCJA: w nocy odezwał sie niedoszłyTZ - po prawie tygodniu, niech się w**i co on se myśli - że na moje smsy może nie odpowiadać a potem ja bede wdzięczna za jego łaskawy telefon czy sms po kilku dniach?? <foch>
Ja mam tak samo z moim ale teraz to ja się nei odzywam, o dziwo da się żyć bez kontaktu z nim
Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
ciekawe jakie będą efekty
Co to za tajemnice tu macie z Darią
Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Aga, jak patrzę na Twój av to nie mogę-ja chcę nad morze, ja chce wakacje..!!
Ja też chcę nad morze, pod koniec września po sesji planuję do Dźwirzyna z koleżanką
Cytat:
Właśnie dlatego nie lubię dodatkowych preparatów, mam wrażenie, że to przedłuża manicure w nieskończoność.
Na razie najlepszy z takich wierzchnich to Visions Fast 'n ' fourious, teraz w katalogu 13 będzie w pormocji i wezmę ze 2, tylko butelka jest okropna bo od połowy ciężko wydostać już kosmetyk. Miałam też z Oriflame Beauty al epo nim wszystkie warstwy mi płatami schodziły i poszedł na all.
Cytat:
Ostatnio w ogóle w różnych gazetach jest moda na artykuły na temat nieodzywających się facetów. Czyżby jakaś nowa plaga naszych czasów?
Mój tato też z takich jest, zawsze mama jak z nim idzie na kolacje firmowe to robi awantury że musi siedziec jak idiotka bo nawet nei wie cosię u ojca w firmie dzieje, ale ot niestety nie pomaga. Więc przestała z nim chodzić
Cytat:
kupiłam sobie wczoraj ten błyszczyk Aphrodisiac trochę w ciemno i co mnie zaskoczyło - tester miał pędzelek, którym się świetnie nakładało błyszczyk (na rękę ), a oryginał już ma beznadziejny aplikator, którym trzeba się namachać żeby pokryć całe usta... ale za to kolor jest idealny dokładnie taki jakiego szukałam od baaardzo dawna. Usta wyglądają naturalnie, są odrobinę tylko ciemniejsze niż normalnie, nie beżowe ale też nie wybitnie różowe, super
Też go mam, nr 419 i też mnie wkurza aplikator. Może mu wsadzę taki gumkowy z sephory ale nie chce mi się teraz z tym bawić
Cytat:
w ogóle tworzymy wszystkie bardzo silną grupę wsparcia, nie uważacie? Ja, która tak się lękałam internetowych znajomości, świetnie się czuję ze świadomością, że mogę na Was liczyć
Popieram i bardzo się z tego cieszę
Cytat:
Eeeeej a ja nie umiem frencza robić sobie Nie potrafię równej białej kreski robić, a babrać się z tymi paseczkami naklejanymi nie lubię.
Mi raz wychodzi a raz nie, ale z daleka i tak nie widać, zwłaszcza jak się przejedzie lekko perłowym lakierem potem
Cytat:
Ale w ogóle pachnie jesienią, zauważyłyście?
Dlatego uwielbiam sierpień i bezdeszczowy wrzesień

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Zrobiłam sobie zapiekanki z chlebka, żółtego sera, pieczarek i papryki Musiałam coś wykombinować na szybko, bo na obiad będą dziś flaki a jatak falki to niebardzo lubiem
ja sobei zapiekanki zrobię na kolację- z szynką i białą papryczką
Z flaków jak byłam mała (dziadziuś z własnych zwierzątek robił )uwielbiałam ta smakową wodę a na te pływające obrzydlistwa patrzeć nie mogłam i do dziś żadnych flaków nie zjem Tak samo jak nie tknę pasztetu ani kaszanki która nie pochodzi od Dziadzia, a Dziadziowi niestety się zmarło kilka lat temu a babcia nie robi już takich fajnych Wiem szurnięta jestem

Po co ja właziłam na allegro, juz mnie kusi kilka pierdółek

EDIT: gayenuś co to masz z Balei i jakie smaki herbatek i czy to liliowe essence to jezynowy zmywacz do pazurków (mój ukochany, co potajemnie zniknął z Douglasów )??

tu masz kolorki vipery http://www.allegro.pl/item402776139_...2_kolorow.html
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-27, 11:56   #3880
iceflower
Przyjaciółka KWC

Znowu nie mogę się skupić na nauce. Idę po zakupy, będę pichcić i pożerać, bo wciąż mam wilczy apetyt. Jakoś się opanowałam, żeby nie jechać do żadnej galerii (straszna ochota na granatowy sweterek mnie dopadła), to chociaż do Tesco sobie pójdę.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-08-27, 12:06   #3881
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Co to za tajemnice tu macie z Darią
Ja też chcę nad morze, pod koniec września po sesji planuję do Dźwirzyna z koleżanką
Własnie wcześniej się pytałam czy Daria zęby wybielała u Agi, ale mi posta zżarło..
Zazdraszaczam Ci morza okrutnie!!
Ja może jak dobrze pójdzie to pojadę na weekend z TZ do Ustronia, ale górskiego.
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-27, 12:06   #3882
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Znowu nie mogę się skupić na nauce. Idę po zakupy, będę pichcić i pożerać, bo wciąż mam wilczy apetyt. Jakoś się opanowałam, żeby nie jechać do żadnej galerii (straszna ochota na granatowy sweterek mnie dopadła), to chociaż do Tesco sobie pójdę.
Ja już wyłaczam kompa, przynajmniej do 16 bo wtedy się moje aukcje kończą
sweterki są fajne w Pull&Bear takie zwykłe na guziczki w ciemnych kolorach za 59 zł bodajże, kupie sobie ale nie mogę się zdecydowac na kolor (brąz, granat czy zieleń, a może wszystkie 3 )

Miłego dnia
Stary 2008-08-27, 12:08   #3883
bossy
Zakorzenienie

rzyrafka
ona

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-27, 12:10   #3884
Hosenka*
Zakorzenienie

Gayenko: sympatyczne zkaupy Taki brązer był też w PL w Rossmannie niedawno

Ice: przeszła Ci fascynacja rózami Bourjois i cieniami Isa Dory??

Instagram

Stary 2008-08-27, 12:17   #3885
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Z flaków jak byłam mała (dziadziuś z własnych zwierzątek robił )uwielbiałam ta smakową wodę a na te pływające obrzydlistwa patrzeć nie mogłam i do dziś żadnych flaków nie zjem Tak samo jak nie tknę pasztetu ani kaszanki która nie pochodzi od Dziadzia, a Dziadziowi niestety się zmarło kilka lat temu a babcia nie robi już takich fajnych Wiem szurnięta jestem
Ja też nie lubiem pasztetów(tzn. lubię tylko taki jeden ze sklepu, w którym nie ma żadnych widocznych części - jest idealnie kremowy i wszytkie składniki sobrze zmielone) a kaszanka itp Patykiem nie tknę

Cytat:
ice ucz się
Mi się udało trochę poedukować. Też chcę jakiś sweterek kupić(nie wiem jaki kolor, może też granat albo fuksja/fiolet) no i tą kurtkę z eko-skórki i rozejrzę się jeszcze za jakimiś dodatkami(szaliczki, czapki itp. ) i póki co ciuchowo będę zaspokojona.
Stary 2008-08-27, 13:17   #3886
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Ja już wyłaczam kompa, przynajmniej do 16 bo wtedy się moje aukcje kończą
sweterki są fajne w Pull&Bear takie zwykłe na guziczki w ciemnych kolorach za 59 zł bodajże, kupie sobie ale nie mogę się zdecydowac na kolor (brąz, granat czy zieleń, a może wszystkie 3 )

Miłego dnia
Ja chcę granatowy bez guziczków, z okrągłym dekoltem. Te sweterki z P&B znam, mam dwa - zwykły czerwony i szary z guziczkami przy dekolcie, ale nie rozpinany, lubię je, ale mimo strannego traktowania trochę sztywny się robi ten materiał z czasem.

Taki granatowy, jak chcę, widziałam w Zarze, ale z tych najtańszych, a one się w ekspresowym tempie deformują i kurczą, więc tam nie kupię i szukam innego.

Miłego dnia również życzę.

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ice: przeszła Ci fascynacja rózami Bourjois i cieniami Isa Dory??
Przeszła. Nie używam ich w ogóle odkąd mam dużo fajniejszych rzeczy. Jeszcze kilka kosmetyków mi zalega, ale na razie nie dojrzałam jeszcze do rozstania.

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
ice ucz się
Mi się udało trochę poedukować. Też chcę jakiś sweterek kupić(nie wiem jaki kolor, może też granat albo fuksja/fiolet) no i tą kurtkę z eko-skórki i rozejrzę się jeszcze za jakimiś dodatkami(szaliczki, czapki itp. ) i póki co ciuchowo będę zaspokojona.
Jeszcze upichcę obiadek i siadam do nauki.

Taką kurtkę z eko-skórki moja siostra mierzyła bardzo ładną w Tally Weijl w Niemczech (ale to wszystko to samo, więc pewnie u nas też są), ładna była bardzo i niedroga, kosztowała 40 euro, a tyle to ja dałam za moją materiałową. Też bym sobie mogła taką kupić, albo jakąś bardziej sportową z materiału.

Zaczynam się martwić o mojego listonosza, czy go jakaś choroba nie dopadła, albo coś, bo nie było go w ogóle w tym tygodniu, a ja na moje Addict czekam (o miniaturkach już powoli zapominam ).

Niuchnęłam sobie w perfumerii w Tesco Hypnotic Poison. Cudne. Kupię je w październiku lub listopadzie, w sam raz na zimę.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-08-27, 13:35   #3887
zizou
Zakorzenienie

przyszly amour de cacao, mowilam juz, ze je kocham?
poza tym to znowu mnie naszlo na prade intense deluxe a przeciez do pierwszego musze zaplacic czynsz i nie wyrobie finansowo wiec prada musi poczekac

i wiecie co mam dzis na sobie kopertowa spodnice, idziemy se z TZem do domu i tak mi ja cudnie rozwialo [taka spolszczona MM ], material na boki powedrowal, ja oczy takie a TZ w smiech. potem mi powiedzial, ze dobrze, ze ladne majtasy mam na sobie, to nie bylo obciachu
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-27, 13:45   #3888
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
i wiecie co mam dzis na sobie kopertowa spodnice, idziemy se z TZem do domu i tak mi ja cudnie rozwialo [taka spolszczona MM ], material na boki powedrowal, ja oczy takie a TZ w smiech. potem mi powiedzial, ze dobrze, ze ladne majtasy mam na sobie, to nie bylo obciachu

Mi w sobote podwiało cały dół kiecki z przodu jak wyszłam na chwile na zewnatrz w trakcie "obadu" poślubnego Dobrze ze nikogo nie było wtedy Podwiało tak konkretnie - przód "przykleił" mi się na "gorze" i nie mogłam spuścic na dół

Instagram

Stary 2008-08-27, 14:09   #3889
isa666
Zakorzenienie

ziz, Hosenko
Miałam kiedyś podobną sytuację, byłam jeszcze wtedy chyba w 5-6 klasie podstawówki, były wakacje i razem z koleżanką szłyśmy ze sklepu(obie miałyśmy spódniczki w kwiatki) i tak sobie szłyśmy aż przejechał obok nas tir i tak dmuchnęło, że obu nam podwiało spódnice do góry i obie zrobiłyśmy w tym samym momencie odruch ściągania spódnicy w dół rękami A najlepsze, że za tirem jechał samochód i ludzie w nim siedzący tak się na nas patrzyli

ice takie kurtki z eko-skórki są teraz chyba wszędzie, rok temu na pewno były w H&M na dziale dziecięcym(pamiętam szał na Modzie na te kurtki ), teraz są w Cubusie, C&A, Diversie(widzialam na stronie internetowej). Ceny są różne: od 60-100 zł do 300-400 Ja chcę taką do 150 zł góra, więcej nie dam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-27, 14:27   #3890
truheart
Zakorzenienie

To widzę, że wszystkie miałyśmy przejścia zkiecami. Moja zdarzyła się w Barcelonie, przechodziłam po takiej wielkiej kracie wentylacyjnej pod Sagrada di Familia gdzie jak możecie się domyślić pusto wcale nie było
Miałam wtedy strasznego kaca i trochę opóźniony refleks więc nie poszło mi zbyt błyskawicznie z opanowaniem kryzysu...
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-27, 15:08   #3891
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Niuchnęłam sobie w perfumerii w Tesco Hypnotic Poison. Cudne. Kupię je w październiku lub listopadzie, w sam raz na zimę.
Ja się dziś spsikałam próbka armani code, a na drugim nadgarstku mam HB Pure purple, ale znowu oba nie moje, no co ja mam z tym nosem głupim
Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
potem mi powiedzial, ze dobrze, ze ladne majtasy mam na sobie, to nie bylo obciachu
Dobrze, że majtasy a nie np. stringi
Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
To widzę, że wszystkie miałyśmy przejścia zkiecami.
Ja sobie nie przypominam, żadko chodzę ostatnio w spódnicach (w sukienkach to juz w ogóle )

I znów nie udało mi się sprzedać ck na all jak ja mam to zrobić

TŻ (a właściwie nie chcę już tak pisać...) więc Rafał dzwonił znów, tym razem byłam przy telefonei ale dzielnie się oparłam i nie odebrałam
Stary 2008-08-27, 15:09   #3892
pakosta
Wtajemniczenie

Cytat:

I znów nie udało mi się sprzedać ck na all jak ja mam to zrobić
A jakie? I za ile? Może za duża konkurencja, albo za drogo?

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-27, 15:30   #3893
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
Wogole to pochwale sie wam zakupkami czeskimi
faaaajne...

a ja sobie dziś zakupiłam oliwkę do masażu witaminową Ziaji...
a wczoraj zamówiłam z Avonu wodę Surreal i nowy krem pod oczy - od 2 tygodni używam próbek i muszę stwierdzić, że widzę poprawę w wyglądzie skóry wokół oczu... mam nadzieję, że przy dłuższym stosowaniu efekty będą jeszcze lepsze!
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-27, 15:34   #3894
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się dziś spsikałam próbka armani code, a na drugim nadgarstku mam HB Pure purple, ale znowu oba nie moje, no co ja mam z tym nosem głupim
Te tez sa nie moje wiec mamy chyba podobne noski
Cytat:
TŻ (a właściwie nie chcę już tak pisać...) więc Rafał dzwonił znów, tym razem byłam przy telefonei ale dzielnie się oparłam i nie odebrałam
dzielna jestes

Dziewczyny zapomnialam napisac co mi sie snilo a snilo mi sie ,ze Organzza przywiozla mnostwo kosmetykow z jakiegos wyjazdu i nam sie chwalila.Wkleila fotki i tam byl min.trawiastozielony elajner mineralny l'oreala ten nowy.No przegladam sobie fotki a ona na 1 zdjeciu ma go..na calej buzi roztarty.Hosenka sie zapytala czemu a Organzza na to ze chciala nam pokazac jak on sie nierownomiernie rozprowadza.
Wygladala jak mala zabka

ps.zmykam zaraz na kawe z Vibeska
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Stary 2008-08-27, 15:43   #3895
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
A jakie? I za ile? Może za duża konkurencja, albo za drogo?
in2U, 40 ml z 50, za 70 zł + mała odlewka białej czekolady Aquoliny. Dołożę teraz jeszcze 3 próbki, może pójdzie tym razem.
Cytat:
Dziewczyny zapomnialam napisac co mi sie snilo a snilo mi sie ,ze Organzza przywiozla mnostwo kosmetykow z jakiegos wyjazdu i nam sie chwalila.Wkleila fotki i tam byl min.trawiastozielony elajner mineralny l'oreala ten nowy.No przegladam sobie fotki a ona na 1 zdjeciu ma go..na calej buzi roztarty.Hosenka sie zapytala czemu a Organzza na to ze chciala nam pokazac jak on sie nierownomiernie rozprowadza.
Wygladala jak mala zabka
cudny sen
Stary 2008-08-27, 15:59   #3896
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
Te tez sa nie moje wiec mamy chyba podobne noski

dzielna jestes

Wygladala jak mala zabka

ps.zmykam zaraz na kawe z Vibeska

świetny sen...
a mojej koleżance kiedyś śniło się, że pływa w takiej gigantycznej kosmetyczce pomiędzy szminkami, tuszami, błyszczykami... teraz dochodzę do wniosku, że ona też chyba jest NK...
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-27, 16:08   #3897
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Code kiedyś bardzo lubiłam, ale mi się szybko znudziły. Pure Purple nie lubię.

Cytat:
Ja bym chyba odebrała, ale brawa za wytrwałość. Do mnie przed chwilą napisał eks-TŻ i wytrącił mnie zupełnie z rytmu naukowego.

Cytat:
Wygladala jak mala zabka

Przyleciały moje Addict. Kupowałam je prawie w ciemno, bo wcześniej ten zapach testowałam juz ze 2 lata temu, ale są zupełnie takie cudowne, jak je pamiętałam.

Wiecie, że ile razy sięgam po notatki, to jakaś złośliwa bestia włącza kosiarkę gdzieś w okolicy? Nic mnie tak nie rozprasza jak kosiarki i smsy od (byłych lub niedoszłych) facetów.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-08-27, 16:10   #3898
isa666
Zakorzenienie

gayenko skąd Ci się biorą takie sny? Mi się dawno nie śniło nic wizażowego, pomyślę o Was przed snem, to może wtedy

off-wietrzko to zaproś koleżankę do nas

rzyrafko co do zapachów, to ja też tak miewam, że nic mi się nie podoba a potem przy 2-3 teście jest grom z jasnego nieba i miłość Tak było z Black XS na przykład(bo pozostałe flaszki kupiłam od razu właściwie w tym samym dniu, kiedy był pierwszy test), dlatego staram się zapachy testować kilka razy w pewnym odstępie czasu.
Stary 2008-08-27, 16:33   #3899
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
może lepiej raz odbierz, umów się z nim i to skończ? bo może on sobie nawet nie zdaje sprawy z tego, że nie chcesz już z nim być, tylko myśli, że za coś się obraziłaś? utrzymywanie go w niewiedzy za długo może być trochę nie fair
Stary 2008-08-27, 16:39   #3900
Hosenka*
Zakorzenienie

Gayenka: czy ja Ci się nie za często śnię

Po pracy połaziłam po sklepach - kupiłam czerwony long sweterkowy w paski w Croppie, z rekawami ... 3/4 a co dopiero pisałam ze chce z dlugimi bo mam dużo z 3/4 Kupiłam też w Naturze balsam Garnier (ten pomarańczowy) bo był za ... 5,99 zawsze chciałam go wypróbować Musze się nim smarować od dziś bo date wazności 20.09.

Kupiłam metr krawiecki Zaraz wielkie mierzenie

Instagram

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości