Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-28, 06:51   #3871
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
13 czerwca
ooo to niedługo

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
W końcu wyszłam z:
-energizującym żelem Lirene (jak on pachnie z limonką)
-peelingiem z tej nowej pomarańczowej,antycelluli towej serii Lirene
-żelem gruszkowym Luksja
-żelem z morelą Nivea
-mleczkiem Nutribronze Loreala
-kremem do rąk i pastą
Zaszalałaś

Cytat:
Dziewczyny co warto zamówić z Avonu?Mam dziś pierwszy raz od nie wiem ilu lat katalog w ręku, bo dorwałam wreszcie konsultantkę i mam ogromną chęć coś zamówić Ale tak jak mówię, ostatnio zamawiałam lata temu, nie wiem co jest warte uwagi. Zastanawiam się nad linerami i czymś do stóp: jakieś peelingi, maseczki?Radźcie!
Z którego katalogu zamawiasz? Z nr 6? Jeśli tak to polecam:
- kredka z gąbeczką (fioletowa i czarna - czarną można bez problemu zrobić kreski po wewnętrznej stronie powieki, reszty kolorów nie miałam)
- szminka powiększająca usta - mam kolory: Plump Pink, Frozen Rose i Naked Truth. Moja mama ma Molten Brown (miedziany), miałam też Blonde Ambition ale za jasna dla mnie. Kolory w katalogu lekko przekłamane ale w wątku ze zdjeciami kosmetyków Avonu wrzucałam zdjecia
- laser na pękniete naczynka - Anew (jeśli oczywiście masz z nimi problem )
- peeling do twarzy Clearskin ()
- krem do rąk Dry Skin SOS - świetny na noc, na początku lekko się klei, ale szybko to mija, podobno balsam z tej serii też jest świetny
- maseczka peel-off z drzewem herbacianym Naturals - dokładnie po 17 minutach zrywa sie z całosci, działa antybakteryjnie i dobrze oczyszcza bez wysuszenia
- szampon z odżywką 2 w 1 - Advance Techniques
- serum na zniszczone końcówki Advance Techniques
- szampon oczyszczający Advance Techniques
- złuszczający peeling do stóp Foot Works
- krem intensywnie zmieczajacy stopy - trochę sie klei, wiec trzeba go malutko nakładać, ewentualnie jeszcze "dosmarować" po wchłonięciu
No ale wiadomo, że gusta i wymagania są różne, więc niekoniecznie to się spodoba Tobie.

Miałam wczoraj niespodziewaną wycieczkę rowerową i plecy mnie znowu bolą, a po południu fitness

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 07:11   #3872
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
Weź mnie
Kochana, Ciebie zawsze i wszędzie Gdyby nie to, że na weselu masz pewną misję do spełnienia to byśmy Ci nie darowały

Idę do lekarza , bo to gardło mnie już strasznie męczy, a nie chciałabym być jeszcze bardziej chora na majówkę
Wczoraj bawiłam się wszystkimi minerałkami, i stwierdziłam, że teraz wszystkie podkłady, których wcześniej używałam, są do kitu - a to się odcinają, a to ciemnieją, a to odcień nie taki.

Muszę dziś sobie zrobić podliczenie finansowe i zobaczyć, czy mogę skoczyć jeszcze na małe zakupy przedmajówkowe do Rossmanna - tak na ładne zamknięcie nieudanego odwykowego miesiąca

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 07:20   #3873
isa666
Zakorzenienie

Dobry
Cytat:
13 czerwca
Hehe, wtedy co moja koleżanka z pracy

Cytat:
Napisane przez xxxDAGMARAxxx Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny ostatnio podczytuje tylko bo u mnie dosć kiepsko i nie mam nawet o czym pisać Powiem tylko że u mnie tej cudownej wiosny niestety nie widaćtzn. pogoda jest piękna ale reszta niezbyt. .
Zakupowo szaleje musze sobie sprawic troche radości a zakup kosmetyków mi to właśnie rekompensuje
Co się dzieje kochana?
Stary 2009-04-28, 08:00   #3874
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cześć

Cytat:
Cześć dziewczyny ostatnio podczytuje tylko bo u mnie dosć kiepsko i nie mam nawet o czym pisać Powiem tylko że u mnie tej cudownej wiosny niestety nie widaćtzn. pogoda jest piękna ale reszta niezbyt. .
Zakupowo szaleje musze sobie sprawic troche radości a zakup kosmetyków mi to właśnie rekompensuje
Mam nadzieję, że będzie lepiej. Uszy do góry.

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Ice mogłabyś mi podać numerki/nazwy lakierów Eveline Colour Show- fioletowego i granatowego? I co sądzisz o ich trawałości? Bardzo mi się podobają, może kiedyś trafię na dobrze zaopatrzony sklep, bo na razie to na same róże z tej serii trafiam.
Numerki mogę podać Ci gdzieś w czwartek-piątek, jak wrócę do domu. A nazwy to tak: granat to Saphire a fiolet - Fresia. Z trwałością to różnie, generalnie 2-3 dni się trzymają spokojnie, a czy więcej to zależy od tego co się robi. Jak za 6zł to moim zdaniem do przeżycia, poza tym mi się zawsze krócej niż innym trzymał lakier do paznokci, niezależnie jakiej firmy (nie mam pojęcia czemu tak). Jakbyś nie znalazła u siebie to mogę Ci kupić i przesłać.

A ja dalej nie kupuję kosmetyków. Tzn. wczoraj kupiłam żel do golenia (skończył się) i miniaturkę masła Dove w Rossmannie (tylko 30ml), bo u TŻ nie miałam się czym posmarować.
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 08:04   #3875
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Kochana, Ciebie zawsze i wszędzie Gdyby nie to, że na weselu masz pewną misję do spełnienia to byśmy Ci nie darowały

Idę do lekarza , bo to gardło mnie już strasznie męczy, a nie chciałabym być jeszcze bardziej chora na majówkę
Wczoraj bawiłam się wszystkimi minerałkami, i stwierdziłam, że teraz wszystkie podkłady, których wcześniej używałam, są do kitu - a to się odcinają, a to ciemnieją, a to odcień nie taki.

Muszę dziś sobie zrobić podliczenie finansowe i zobaczyć, czy mogę skoczyć jeszcze na małe zakupy przedmajówkowe do Rossmanna - tak na ładne zamknięcie nieudanego odwykowego miesiąca
Heh, z tą misją to się jeszcze okaże
Co do minerałków to też się w nich zakochałam, chociaż jak na moje potrzeby trochę za słabo kryją, na większe wyjścia niestety odpadają. Ostatnio dostałam w MACu próbkę podkładu tego nowego Sculpt cośtam i jest rewelacyjny do suchej skóry Zrobiłam sobie nim ostatnio makijaż na imprezę i przetrwał całą noc bez uszczerbku i nic a nic nie podkreślił mi suchych skórek Chyba nałożę go na wesele, bo próbkę dostałam taką, że starczy na dwa tygodnie codziennego używania. A potem się zobaczy, bo na lato jednak lepsze pewnie będą minerały.

Lecę na wydział, czeka mnie długi dzień i ciężki tydzień, przydałoby się coś, co by zregenerowało moje siły witalne
Stary 2009-04-28, 09:31   #3876
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Numerki mogę podać Ci gdzieś w czwartek-piątek, jak wrócę do domu. A nazwy to tak: granat to Saphire a fiolet - Fresia. Z trwałością to różnie, generalnie 2-3 dni się trzymają spokojnie, a czy więcej to zależy od tego co się robi. Jak za 6zł to moim zdaniem do przeżycia, poza tym mi się zawsze krócej niż innym trzymał lakier do paznokci, niezależnie jakiej firmy (nie mam pojęcia czemu tak). Jakbyś nie znalazła u siebie to mogę Ci kupić i przesłać.
Dziękuję jeszcze poszukam u siebie, a jak nie znajdę to się do Ciebie odezwę.

Takie piękne słońce jest, że zaraz biorę książkę, smaruję się filtrem i lecę na balkon.
Stary 2009-04-28, 09:39   #3877
sleepy
Zakorzenienie

Hej

Wpadam tylko na chwilę życzyć miłego dnia. Pogoda cudna Biegnę zaraz do fryzjera na podcięcie końcówek a potem z książką do parku.
Muszę kupić jakiś filtr do ciała do smarowania odkrytych części( rąk, dekoltu). Polecacie jakieś lekkie mleczko?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-28, 11:19   #3878
isa666
Zakorzenienie

sleepy polecam to mleczko Lirene, które ja ostatnio kupiłam(SPF 20), całkiem fajne i nie klei się na skórze

Też bym chętnie wyszła na słoneczko, w pracy nudy i nie mamy bardzo co robić. Za to jutro będzie mnówstwo roboty i już się boję, bo wszystko będzie na mojej głowie(koleżanka z którą "wpółpracuję" przy projekcie ma L4 do 11 maja)
Stary 2009-04-28, 13:04   #3879
Organzza
Zakorzenienie

dzień dobry

ale cudownie jest na dworzu pospacerowałam trochę i czuję się wspaniale

Zizuś, a jaki masz pierścionek zaręczynowy?
Ice, zazdroszczę takiego pomieszkiwania z TŻ

chyba znów jakieś mininaczynko mi pękło ;( nie wiem czemu tak się dzieje, żadnych inwazyjnych kosmetyków nie stosuję, alkoholu się wystrzegam, a one i tak pękają.. i to znów na nosie.. niby mało widać, ale jak tak dalej pójdzie to przed 20tką będę cała w naczynkach :/

chciałam dziś kupić w R. jakieś smarowidło do ciała, stałam pół godziny nad balsamami i nic nie wybrałam
za to pojawiły się nowe dezodoranty Nivea, kosztują 15.99, właściwie nie wiem czemu nie kupiłam Garnier na zwykłym spacerze wymięka niech ja zacznę nadrabiać KWC
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5693_2e6e54b5b86d854622b9197310674ac7.jpg (9,6 KB, 20 załadowań)
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 13:32   #3880
Hosenka*
Zakorzenienie

Mam ochotę na biedronkowy peeling i masło do ciała: http://www.biedronka.pl/img/ofespec/bb2009/1195.php (od koniec gazetki sa, po lewej stronie, za 12,99) i na któryś z kremów do rąk (dalej niż masło i peeling) I co ja mam zrobic?

Instagram

Stary 2009-04-28, 14:46   #3881
Olaola
Zadomowienie

Cześć

Dawno nie pisałam, bo odkąd wróciłam do Londynu mam deficyt czasu nawet nie czytałam wątku na bieżąco przez ostatni tydzień... I w ogóle jakoś tak mi smętnie, nie cierpię wracać tutaj po miło spędzonym w Polsce czasie; pierwszy tydzień po przyjeździe jest zawsze okropny. Nawet pogoda jest tu gorsza, mimo że i tak nie mogę narzekać (ciepło, choć pochurno). Na pocieszenie kupiłam kilka drbiażdżków na eBayu i idę dziś do kina z TŻtem.

Hosenko, no jak to co zrobić? Kupić oczywiście Aaa i zapomniałam Ci powiedzieć, że fajne są te mazidła od Ciebie zwłaszcza podoba mi się żel hialuronowy wymieszany z komosą, mmm...

My kind of love is an ugly love
But it's real, and it lasts a long, long time
Olaola jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-28, 15:50   #3882
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olaola Pokaż wiadomość
Cześć

Dawno nie pisałam, bo odkąd wróciłam do Londynu mam deficyt czasu nawet nie czytałam wątku na bieżąco przez ostatni tydzień... I w ogóle jakoś tak mi smętnie, nie cierpię wracać tutaj po miło spędzonym w Polsce czasie; pierwszy tydzień po przyjeździe jest zawsze okropny. Nawet pogoda jest tu gorsza, mimo że i tak nie mogę narzekać (ciepło, choć pochurno). Na pocieszenie kupiłam kilka drbiażdżków na eBayu i idę dziś do kina z TŻtem.

Hosenko, no jak to co zrobić? Kupić oczywiście Aaa i zapomniałam Ci powiedzieć, że fajne są te mazidła od Ciebie zwłaszcza podoba mi się żel hialuronowy wymieszany z komosą, mmm...
eh .. no nie wiem czy to dobry pomysł

Cieszę się, że Ci się podobają
Gdzieś natknełam się na link do angielskiej (chyba ) strony z olejkami, hydrolatami itp ... co za cuda tam były

Kupiłam peeling gruszkowy Joanny I wiecie co .. 4,50 zapłaciłam ... kartą bo nie miałam żadnych pieniędzy. Samiec o mało nie pęknął ze śmiechu (nie lubię pozyczać od kogoś pieniedzy, nawet "głupich" 4,50)

EDYCJA:
Ola, znalazłam: http://www.quinessence.com/ranges/hydrosols-43-1.htm

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-04-28 o 15:55
Stary 2009-04-28, 16:50   #3883
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Kupiłam peeling gruszkowy Joanny I wiecie co .. 4,50 zapłaciłam ... kartą bo nie miałam żadnych pieniędzy. Samiec o mało nie pęknął ze śmiechu (nie lubię pozyczać od kogoś pieniedzy, nawet "głupich" 4,50)

A ja mam od pół roku kartę i jeszcze ani razu z niej nie skorzystałam - ani płacąc ani wyciągając kasę z bankomatu Jakoś nie mam zaufania i boję się tej całej techniki. Wolę płacić gotówką.

Pomalowałam pazury moim śliwkowym Manhattanem, zaraz muszę jeszcze wacikiem pousuwać lakier z okolic paznokci, bo zawsze się gdzieś usmaruję niechcący
Stary 2009-04-28, 19:10   #3884
aante_e
Miss Pudernica

Warszawianki
W czwartek jadę do domu i będę miała ograniczony dostęp do neta. Więc chciałam Wam powiedzieć, że mogę przyjechać 8,9, 10 maja. Pojawiłabym się koło 10-11, odjazd to kwestia do omówienia i ograniczenia pociągowe. Wyślę Wam na PW mój telefonu i postaram się tu zajrzeć, ale myślę że kontakt telefoniczny będzie łatwiejszy
Stary 2009-04-28, 19:22   #3885
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Warszawianki
W czwartek jadę do domu i będę miała ograniczony dostęp do neta. Więc chciałam Wam powiedzieć, że mogę przyjechać 8,9, 10 maja. Pojawiłabym się koło 10-11, odjazd to kwestia do omówienia i ograniczenia pociągowe. Wyślę Wam na PW mój telefonu i postaram się tu zajrzeć, ale myślę że kontakt telefoniczny będzie łatwiejszy
Hej, przyjechałabyś na 3 dni, czy któregoś dnia z tych wymienionych? Bo nie zrozumiałam Jakby co, to mi pasuje każdy dzień, tyle że w piątek dopiero po południu.
Już się nie mogę doczekać tak dużego zlotu
Stary 2009-04-28, 19:28   #3886
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Hej, przyjechałabyś na 3 dni, czy któregoś dnia z tych wymienionych? Bo nie zrozumiałam Jakby co, to mi pasuje każdy dzień, tyle że w piątek dopiero po południu.
Już się nie mogę doczekać tak dużego zlotu
Przyjadę na jeden dzień, te mam wolne i który dogodniejszy dla Was ten wybierzemy
Stary 2009-04-28, 19:33   #3887
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Przyjadę na jeden dzień, te mam wolne i który dogodniejszy dla Was ten wybierzemy
Aha, jakby coś to ja zapraszam nawet na 3 dni Niech się pozostałe dziewczyny wypowiedzą kiedy im najbardziej pasuje, ostatnio jak gadałyśmy to chyba obstawiałyśmy niedzielę ale mi tam jest wszystko jedno
Stary 2009-04-28, 19:42   #3888
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Popatrzę też na tę kredkę, o której piszesz i wezmę coś do stóp. Żele wolę drogeryjne a z pielęgnacją twarzy nawet nie miałam zamiaru ryzykować, jakoś im nie ufam
Mnie się ta kredka wewnątrz powieki trzymała 2 razy krócej niż Manhattanu Do stóp i ja polecam złuszczający piling do stóp )Rough skine remover) to mój stały produkt jak również sezonowe pilingi o różnych zapachach Lubię też szampony Naturals głównie za zapachy ale też czasem któryś mi na prawde przypasuje Teraz kupiłam wielką butlę Limetka&passiflora ale jak się skończy to mam ochotę na Mango&imbir Polecam jeszcze szminki z musem
Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
za to pojawiły się nowe dezodoranty Nivea, kosztują 15.99, właściwie nie wiem czemu nie kupiłam Garnier na zwykłym spacerze wymięka niech ja zacznę nadrabiać KWC
A czemu taki drogi ten Nivea?? Do kulki garniera jakoś przywykłam, kupię jeszcze jedną i wtedy zdecyduję czy wrócić do Dove cyz nie. Aha, obiło mi się gdzieś o oczy ze Rexona tez wypuściła jakąś zieloną serię antyperspirantów ale nie pamiętam co to było dokładnie
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
A ja mam od pół roku kartę i jeszcze ani razu z niej nie skorzystałam - ani płacąc ani wyciągając kasę z bankomatu Jakoś nie mam zaufania i boję się tej całej techniki. Wolę płacić gotówką.
Ja mam kartę jakieś 4 lata ale tylko z bankomatu wypłacam, a najpierw nękam rdzinę aby mi przelali na konto w celu oszczędzania i ciagle mam je puste

Upichciłam ciasto rabarbarowe- pyyycha
Ta uczelnia mnie wykończy
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 20:01   #3889
kochanie
Wtajemniczenie

Czeeść Już drugi dzień wracam do domu i ledwo żyję, siedzenie po zajęciach na polach mokotowskich jest taaakie męczące No ale dzięki temu nic mnie kusi kosmetycznego, aż się dziwię, że to ta kdługo trwa

Cytat:
Nie martw się, na pewno niedługo będzie lepiej

Cytat:
13 czerwca
Przecież to już-zaraz! Faaajnie

Cytat:
Weź mnie
Im bliżej tego wesela, tym bardziej się denerwuję do tego mam straszny sajgon na uczelni...ehhh, podczytuję was tylko ostatnio.
Ej! Nie denerwować mi się! Fajnie będzie, zobaczysz, mówi Ci to największy tchórz jakiego znam

Cytat:
Warszawianki
Cytat:
Aha, jakby coś to ja zapraszam nawet na 3 dni Niech się pozostałe dziewczyny wypowiedzą kiedy im najbardziej pasuje, ostatnio jak gadałyśmy to chyba obstawiałyśmy niedzielę ale mi tam jest wszystko jedno
Ja niestety nie będę mogła w sobotę, no chyba, że tylko wieczorem Ale za to piątek i niedziela są super, przyjedź na trzy dni

A ja teraz siedzę i się głowię, jutro moi rodzice jadą do Drezna i nie wiem, co od nich wyciągnąć, szkoda tylko, że na pewno nie będzie im się chciało latać po sklepach (dziwne)

No a na uczelni mam tyle zaległości, nie mam pojęcia, jak ja to wszystko nadrobię, w dodatku ciągle mi się nie chce
To sobie ponarzekałam, idę zrobić maseczkę

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość

No to super
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-28, 20:20   #3890
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Ej! Nie denerwować mi się! Fajnie będzie, zobaczysz, mówi Ci to największy tchórz jakiego znam
Dziękuję za słowa otuchy wychodzi na to, że jestem jeszcze większym tchórzem Ale jak już będzie po wszystkim to pójdziemy sobie na duuuże piwo do Lolka

Cytat:
No a na uczelni mam tyle zaległości, nie mam pojęcia, jak ja to wszystko nadrobię, w dodatku ciągle mi się nie chce
To sobie ponarzekałam, idę zrobić maseczkę
Mi się też już nic nie chce, a praca leży i kwiczy Też się chyba zaraz wymaseczkuję, ostatnio przez to lenistwo zaniedbałam trochę regularne rolniczenie
Stary 2009-04-28, 20:45   #3891
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
A czemu taki drogi ten Nivea?? Do kulki garniera jakoś przywykłam, kupię jeszcze jedną i wtedy zdecyduję czy wrócić do Dove cyz nie. Aha, obiło mi się gdzieś o oczy ze Rexona tez wypuściła jakąś zieloną serię antyperspirantów ale nie pamiętam co to było dokładnie
bo jest trochę większy zamiast 50 ma 70ml ale pewnie niedługo będzie w promocji, zawsze tak robią z nowościami (swoją drogą późno u nas wszedł, chyba Madziarra miała już dawno w swoich zbiorach).
Pamiętam jak był u nas taki maleńki dezodorant Nivea świetna rzecz, bardzo dobrze chronił, na długo starczał mimo wielkości.. i go wycofali (a w Niemczech nadal jest )
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 20:54   #3892
karolina1985
Zakorzenienie

Cześć Wam

Cytat:
O , to jak już Cię męczę to weź jeszcze kredki Gosha
A czy ja mam coś wziąć?
Już ustalone

Cytat:
Mnie się ta kredka wewnątrz powieki trzymała 2 razy krócej niż Manhattanu Do stóp i ja polecam złuszczający piling do stóp )Rough skine remover) to mój stały produkt jak również sezonowe pilingi o różnych zapachach Lubię też szampony Naturals głównie za zapachy ale też czasem któryś mi na prawde przypasuje Teraz kupiłam wielką butlę Limetka&passiflora ale jak się skończy to mam ochotę na Mango&imbir Polecam jeszcze szminki z musem
Cytat:
Zaszalałaś

Z którego katalogu zamawiasz? Z nr 6? Jeśli tak to polecam:
- kredka z gąbeczką (fioletowa i czarna - czarną można bez problemu zrobić kreski po wewnętrznej stronie powieki, reszty kolorów nie miałam)
- szminka powiększająca usta - mam kolory: Plump Pink, Frozen Rose i Naked Truth. Moja mama ma Molten Brown (miedziany), miałam też Blonde Ambition ale za jasna dla mnie. Kolory w katalogu lekko przekłamane ale w wątku ze zdjeciami kosmetyków Avonu wrzucałam zdjecia
- laser na pękniete naczynka - Anew (jeśli oczywiście masz z nimi problem )
- peeling do twarzy Clearskin ()
- krem do rąk Dry Skin SOS - świetny na noc, na początku lekko się klei, ale szybko to mija, podobno balsam z tej serii też jest świetny
- maseczka peel-off z drzewem herbacianym Naturals - dokładnie po 17 minutach zrywa sie z całosci, działa antybakteryjnie i dobrze oczyszcza bez wysuszenia
- szampon z odżywką 2 w 1 - Advance Techniques
- serum na zniszczone końcówki Advance Techniques
- szampon oczyszczający Advance Techniques
- złuszczający peeling do stóp Foot Works
- krem intensywnie zmieczajacy stopy - trochę sie klei, wiec trzeba go malutko nakładać, ewentualnie jeszcze "dosmarować" po wchłonięciu
No ale wiadomo, że gusta i wymagania są różne, więc niekoniecznie to się spodoba Tobie.
Oj zaszalałam, zaszalałam, ale jak to mi ktoś napisał same potrzebne rzeczy

Dzięki za pomysły Nie wiem jaki to nr katalogu, ale wzięłam z tego co się kończy (taki niebieski) balsam chłodzący do stóp z miętą i kredkę z gąbeczką fioletową i szarą (jakiś nowy kolor chyba)
A z takiego złotego katalogu spray z tej samej serii do stóp z miętą, liner fioletowy i maseczkę do stóp z lawendą.
Szminek właściwie nie używam, szampon też już mam idealny.
A pamiętałam, że właśnie do stóp mają fajne serie, miałam kiedyś świetny peeling diamentowy czy jakoś tak.

Cytat:
a czego jeszcze nie masz?

Cytat:
Warszawianki
Nie no umawiałyśmy się na niedzielę 10-tego, bo to i więcej czasu i brak szkoły, pracy

Wypróbowałam dziś moje nowe nabytki I pachnę teraz jak świeżo wyciśnięta limonka
Peeling Lirene pachnie gorzkawą, soczystą mandarynką i ma porządne, dobrze ścierające drobiny a balsam oprócz boskiego zapachu dobrze się też wchłania i zostawia taką fajną, gładką, ale nie tłustą powłoczkę, chyba się polubimy

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Cytat:
Czeeść Już drugi dzień wracam do domu i ledwo żyję, siedzenie po zajęciach na polach mokotowskich jest taaakie męczące No ale dzięki temu nic mnie kusi kosmetycznego, aż się dziwię, że to ta kdługo trwa
Czy ktoś tu nie miał pisać pracy w każdej wolnej chwili?

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 21:21   #3893
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
bo jest trochę większy zamiast 50 ma 70ml ale pewnie niedługo będzie w promocji, zawsze tak robią z nowościami (swoją drogą późno u nas wszedł, chyba Madziarra miała już dawno w swoich zbiorach).
Zgadza się, kupiłam go w wakacje we Włoszech
[quote=karolina1985;120803 26]

Cytat:
Oj zaszalałam, zaszalałam, ale jak to mi ktoś napisał same potrzebne rzeczy
Ktoś bardzo mądry musiał Ci to powiedzieć
Cytat:
a czego jeszcze nie masz?
Phi

Cytat:

Nie no umawiałyśmy się na niedzielę 10-tego, bo to i więcej czasu i brak szkoły, pracy
Kto nie ma ten nie ma

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 21:38   #3894
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Też z minerałami, też działające 48h. Ciekawe czy lepsze niż Garnierki
Pewnie długo się nie przekonam, bo na razie jadę na Garnierku, a jeszcze porzucony Dove czeka na skończenie. A Garnier nie jest zły wg mnie, na razie nie narzekam.

Cytat:
Ta uczelnia mnie wykończy
Mniam
A z uczelnią co znów nie tak?

Cytat:
A pamiętałam, że właśnie do stóp mają fajne serie, miałam kiedyś świetny peeling diamentowy czy jakoś tak.
Oj, też go wielbiłam i do dziś nie mogę wybaczyć Avonowi, że go cichcem wycofał Podobnie jak kiedyś tropikalny z Planet Spa do ciała

Cytat:
Wypróbowałam dziś moje nowe nabytki I pachnę teraz jak świeżo wyciśnięta limonka
Peeling Lirene pachnie gorzkawą, soczystą mandarynką i ma porządne, dobrze ścierające drobiny a balsam oprócz boskiego zapachu dobrze się też wchłania i zostawia taką fajną, gładką, ale nie tłustą powłoczkę, chyba się polubimy
Nie pisz lepiej nic więcej, bo już same te opakowania wyglądają tak sugestywnie, że nic tylko brać. A ja dziś wzięłam sobie z wyprzedaży w Tesco żel-krem antycellulit jeszcze ze starej szaty graficznej, za niecałe 6zł. Zobaczymy tylko czy w ogóle będę mieć zapał, żeby go chociaż raz dziennie w siebie wsmarować
No i wczoraj kupiłam 2 żele do golenia i peeling do ciała. Żele 2, bo była promocja na 2 w cenie 1 na moje ulubione Nivejki, a waniliowo-pomarańczowy peeling Daxa mi się kończy i wracam do czekoladowego

Zizku, a mówiłam Ci już, że poniekąd będziemy świętować razem Tylko Ty ślubujesz, a mi kolejny roczek stuknie

Nie mam coś dzisiaj siły. W pracy obaliłam 2 kawy i na niewiele się zdały, wróciłam i nic mi się nie chce. No ale może się zmuszę, przyniosę michę z wodą, wymoczę stópki i zrobię mani i pedicure. Może...

Edytowane przez MagJa
Czas edycji: 2009-04-28 o 21:48
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 08:17   #3895
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Witam

Wiecie co się stało okazało się że sypaniec Clarinsa też mi się powoli kończy ja nie wiem co ja robię z tymi pudrami ale idą mi coś za szybko Zużyłam też pomadkę ochronną, co wydawało mi się kiedyś niemożliwe
Mnie się już właściwie zaczął długi weekend

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 09:16   #3896
Hosenka*
Zakorzenienie

Wiecie, rychło w czas zorientowaliśmy sie z samcem że weekend majowy to juz teraz W niedziele jedziemy na zawody rowerowe, ale na piątek-sobote tez by wypadało coś zorganizować. Zaczełam coś załatwiać w tym zakresie, mam nadzieje że wypali.

Musze pochwalić puder propolisowy Nakładam go na upudrowaną buźkę - lekko rozjaśnia, ale skóra tak ładnie wyglada, "zazółca" podkład, który z czasem wybija mi różowy kolor, no i najwazniejsze - zmniejsza wypryski i uspokaja serę.

Instagram

Stary 2009-04-29, 09:38   #3897
rzyrafka
Zakorzenienie

O, Hosenko widzę ż epozbywasz się hydrolatu oczarowego jakby nikt się po niego nie zgłosił to ja chętnie Co prawda nie mam nic na wymianę ale np. zbliżają się targi i moge Ci coś kupić

Miłego dnia, trzymajcie kciuki ok 14-15
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 09:48   #3898
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Wiecie co się stało okazało się że sypaniec Clarinsa też mi się powoli kończy ja nie wiem co ja robię z tymi pudrami ale idą mi coś za szybko Zużyłam też pomadkę ochronną, co wydawało mi się kiedyś niemożliwe
Mnie się już właściwie zaczął długi weekend
Pomadki ochronne to mój nałóg i zużywam je w ilościach hurtowych. Najbardziej lubię Bebe, waniliowa, klasyczna..ach chyba sobie kupię jak wykończę resztki

Cytat:
Musze pochwalić puder propolisowy Nakładam go na upudrowaną buźkę - lekko rozjaśnia, ale skóra tak ładnie wyglada, "zazółca" podkład, który z czasem wybija mi różowy kolor, no i najwazniejsze - zmniejsza wypryski i uspokaja serę.
To się cieszę, że Ci służy. Mnie się tylko czasami pytają co tak miodkiem pachnę

Cytat:

Mój długi weekend rozpoczyna się dzisiaj o 20 i trwa do 13 maja a potem to już prawie wakacje, słońce, rowerek i czytanie książek.

Edytowane przez aante_e
Czas edycji: 2009-04-29 o 09:54
aante_e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 09:49   #3899
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
O, Hosenko widzę ż epozbywasz się hydrolatu oczarowego jakby nikt się po niego nie zgłosił to ja chętnie Co prawda nie mam nic na wymianę ale np. zbliżają się targi i moge Ci coś kupić

Nie, nie pozbywam się, słuze tylko odlewką w razie jakiejś wymiany Bardzo go lubię, po zużyciu 100ml z BU zamówiłam połlitrową butlę na Mazidłach

Oczywiscie że będziemy

Aante_e - ja miodku nie czuję, a raczej słodko-kwaśny zapach jak witamina C (tylko mniej intensywny)

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-04-29 o 09:53
Stary 2009-04-29, 10:01   #3900
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość

isa no nie żartuj
Cytat:
Pomadki ochronne to mój nałóg i zużywam je w ilościach hurtowych. Najbardziej lubię Bebe, waniliowa, klasyczna..ach chyba sobie kupię jak wykończę resztki
to właśnie była Bebe tylko nie niebieska, a żółta, chyba z filtrem i też chyba kupię następną, bo są naprawdę świetne, o wiele lepsze od Nivei.
Cytat:
Napisane przez aante_e
Mój długi weekend rozpoczyna się dzisiaj o 20 i trwa do 13 maja a potem to już prawie wakacje, słońce, rowerek i czytanie książek.
a sesja?

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości