Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-25, 18:50   #3871
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III

Cytat:
Napisane przez jusdan77 Pokaż wiadomość
masz całkowitą rację, jeśli ktoś ma tendencje do powstawania rozstępów to i tak je będzie miał choćby nie wiadomo jak drogie kremy wcierał.Bratowa wydawała na jakiś krem w Niemczech chyba ok.50 euro i co? rozstępy ma i to spore, wszystko zależy w jakim tempie i jak bardzo naciąga się nasza skóra, na ile jest elastyczna.Ja mam rozstępy po pierwszej ciąży choć smarowałam się oliwką Penatena i na biust Lirene.Teraz też smaruję ale wiem że to bardziej działa na moją psychikę niż skórę
Dokładnie Moja koleżanka przytyła w ciąży UWAGA 50kg więc nie sądzę, aby jej pomogły kremy z vichy. Teraz ma skórę jak papier,nawet na łydkach ma rozstępy, na rękach... masakra mówię Wam. No TAKICH rozstępów to nikomu nie życzę
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 18:51   #3872
pszczolka87
Zadomowienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Ja dziśw nocy spać nie mogłam... dopiero 5:30 zasnęłam
i listonosz mnie obudził o 11! W dodatku kopertką gdzie była faktura na 760zł! Do zapłaty do 7 kwietnia ;( Poryczałam się..
Nie mieszkaliśmy tutaj, mieszkanie stało puste - zero zużycia czegokolwiek.. wprowadzilismy sie we wrzesniu, w grudniu było spisywanie liczników prądu i się okazało, że nasz nie działa, zaciął się i nie zmienia cyferek. No i jako uregulowanie od marca 2008roku ! do dnia spisania licznika.. no i nie wiem co teraz zrobimy..
podliczyłam nasze rachynki co mamy zapłacić w tym miesiącu i wyszło mi 1600zł. Damian zarobi 1100 ... ostatniego dostaje wypłatę.. ja dziesiątego dostanę 900zł.
Nie liczyłam telefonu ani wizyt u lekarza.
napewno jest opcja żeby rozlożyć to na raty... moi rodzice co roku praktycnie rozkładają na raty niedopłaty za ogrzewanie... a u Ciebie zwłaszcza że to ich wina że normalnie rachunki za kilka lat nie przychodziły .. nie martw się

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość

Wyżaliłam się TŻtowi,że nie mam butków na wiosnę,bo w jednych tak zdarłam obcasy,że nadają się do wyrzucenia,drugie mają za wysoki obcas,a adidasy nie pasują do mojej koncepcji chodzenia w legginsach,tunikach i sukienkach i w ten sposób została mi tylko jedna para do chodzenia No i jedziemy dzisiaj na zakupki W planach nowe buty i legginsy Mam nadzieję,że uda mi się coś upolować.
ja mam takie same plany na przyszłą środę mam ten sam problem z butami mam w planach butki, legginsy i może jakąś tunikę... zobaczę, pójdę do h&m i zobaczę czy mi coś w oko wpadnie no i do fryzjera idę bo chcę znowu moje blond włoski!!! jak szaleć to szaleć hehe
Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Zakupy wczorajsze skromne bo nic ciekawego nie bylo!
buty extra!! widzę że w deichmnie kupione bo metka wystaje jeszcze chyba też się tam przejdę.. w ogóle buty idealne na ciążę.. taka niziutka koturna-w takich butach kręgosłup się najlepiej układa i plecki tak nie bolą
Cytat:
Napisane przez idealnecialo Pokaż wiadomość
Garderobe przejrzałam.. teraz musze obcenic i zdecydowac co kupie a czego jednak nie. Tylko gdzies sukieneczke zgubilam :/

A no to jeszcze moje zdjecia 25 tydz 1 dz
kochana... ja za każdym razem nie mogę się napatrzeć na te Twoje zdjęcia.. Nie chcę słyszeć żadnych narzekań na temat Twojego wyglądu bo wyglądasz poprostu idealnie!!!!
Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
No widzisz, czyli nie było tak źle. Przynajmniej jedna z nas jest zadowolona
A ja Ciebie nie mam na NK
ja też nie mam vette na nk
Cytat:
wiecie na czym często sie łapię?
Na tym że w ciązy jem wiele rzeczy, których przed ciążą nie lubiłam- i tak więc zajadam sobie właśnie kisiel o smaku owoców leśnych
ja nienawidziłam słodyczy przed ciążą a teraz jem je tonami!!

Ja po usg No i... mieliśmy mieć synka... a chyba będzie dziewczynka hehe, ale jeszcze nie wiadomo do końca, bo dzidzia złączone nóżki miała praktycznie cały czas i nie dało rady się przyjżeć dokładniej, ale ginka mówi że jej to wygląda bardziej na dziewczynkę... powiedziała że na następnej wizycie kontrolnej u niej zrobi mi usg i zobaczymy wtedy.. narazie nie mówiła nic na 100% A poza tym wszystkie pomiary w normie, dzidzia jak zwykle szalała no i standardowo cały czas się dupskiem odwracała, z jakiej by strony się nie patrzało to fajt i tyłek hehe, profilu znowu nie chciało pokazać, przez chwileczkę tylko zobaczyliśmy buźkę, dzidzia łykała sobie płyn owodniowy, w ogóle drapała się przez chwilę po główce, łapała za ucho no i szalała tak że czułam bombardowanie w brzuchu mój mąż znowu prawie się popłakał jak patrzył na niuńkę niestety nie mam żadnych zdjęć takich żeby Wam pokazać... filmik oczywiście wzięliśmy
Także całkiem możliwe że nie będzie Marcinka tylko Alicja
pszczolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 18:55   #3873
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez pszczolka87 Pokaż wiadomość

Ja po usg No i... mieliśmy mieć synka... a chyba będzie dziewczynka hehe, ale jeszcze nie wiadomo do końca, bo dzidzia złączone nóżki miała praktycznie cały czas i nie dało rady się przyjżeć dokładniej, ale ginka mówi że jej to wygląda bardziej na dziewczynkę... powiedziała że na następnej wizycie kontrolnej u niej zrobi mi usg i zobaczymy wtedy.. narazie nie mówiła nic na 100% A poza tym wszystkie pomiary w normie, dzidzia jak zwykle szalała no i standardowo cały czas się dupskiem odwracała, z jakiej by strony się nie patrzało to fajt i tyłek hehe, profilu znowu nie chciało pokazać, przez chwileczkę tylko zobaczyliśmy buźkę, dzidzia łykała sobie płyn owodniowy, w ogóle drapała się przez chwilę po główce, łapała za ucho no i szalała tak że czułam bombardowanie w brzuchu mój mąż znowu prawie się popłakał jak patrzył na niuńkę niestety nie mam żadnych zdjęć takich żeby Wam pokazać... filmik oczywiście wzięliśmy
To tak jak u mnie Dlatego ja się już na nic nie nastawiam. Jak to powiedział do mnie gin na usg3d "Płeć określamy przy porodzie"
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 18:57   #3874
pszczolka87
Zadomowienie

co do rozstępów to jak zaczęły mi się tworzyć, były jeszcze czerwone na calutkiej szerokości brzucha kupiłam krem vichy i zniknęły baardzo szybko, teraz nie ma po nich śladu, smaruję też piersi profilaktycznie i skóra na brzuszku i piersiach jest elastyczna i w ogóle wygląda dużo zdrowiej niż na reszcie ciała- naprawde mogę go gorąco polecić.. Ja chciałam kupic jakiś tańszy krem bo ten wydawał mi się za drogi, ale naprawdę warto wydać troszkę więcej pieniążków i nie mieć później takiej pamiątki, zwłaszcza że on jest naprawdę bardzo wydajny, mam go już 2 miesiące a zużyłam pół tubki...no może troszeczkę więcej, ale używam go codziennie..
Stary 2010-03-25, 18:59   #3875
bajka1807
Zakorzenienie

no kurka pszczolka to jak cos to witaj w klubie hehe nie no niezle was dzidzia zrobila ale jeszcze wszystko mozliwe wiec dalej trzymam kciuki za synka najwazniejsze ze zdrowe i widze ze tak jak moje tylkiem sie wypinalo albo pleckami hehe

a ja sie zaslodzilam i dziunia zaczela walic chyba przyloze sluchawki do brzuszka i puszcze malej jakas muzyczke
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 19:01   #3876
papeteria
Zakorzenienie

pszczolka co by nie bylo wazne ze zdrowe ale zaskoczenie faktycznie
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 19:03   #3877
bajka1807
Zakorzenienie

matko... ogladacie uwage na tvn ? ja pierdziele jak mozna miec do czynienia z takim lekarzem... zabilabym takiego zboka :/
Mel B 14/14 ✓
Stary 2010-03-25, 19:04   #3878
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
napewno jest opcja żeby rozlożyć to na raty... moi rodzice co roku praktycnie rozkładają na raty niedopłaty za ogrzewanie... a u Ciebie zwłaszcza że to ich wina że normalnie rachunki za kilka lat nie przychodziły .. nie martw się

ja mam takie same plany na przyszłą środę mam ten sam problem z butami mam w planach butki, legginsy i może jakąś tunikę... zobaczę, pójdę do h&m i zobaczę czy mi coś w oko wpadnie no i do fryzjera idę bo chcę znowu moje blond włoski!!! jak szaleć to szaleć hehe

buty extra!! widzę że w deichmnie kupione bo metka wystaje jeszcze chyba też się tam przejdę.. w ogóle buty idealne na ciążę.. taka niziutka koturna-w takich butach kręgosłup się najlepiej układa i plecki tak nie bolą

kochana... ja za każdym razem nie mogę się napatrzeć na te Twoje zdjęcia.. Nie chcę słyszeć żadnych narzekań na temat Twojego wyglądu bo wyglądasz poprostu idealnie!!!!

ja nienawidziłam słodyczy przed ciążą a teraz jem je tonami!!

No to dzidzia też Wam chce psikusa zrobić
Najważniejsze że zdrowe i ruchliwe
jusdan77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 19:06   #3879
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Pszczółko z jakiej sieci ty masz ten internet, że Ci się kończy ten transfer. Nie mogę się nadziwić. Też mam bezprzewodowy- 10GB na miesiąc i zwykle nie mogę zużyć więcej niż 3. Raz jak zużyliśmy, to mogliśmy 1GB dokupić za 15zł.

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
matko... ogladacie uwage na tvn ? ja pierdziele jak mozna miec do czynienia z takim lekarzem... zabilabym takiego zboka :/
Ja właśnie nie mogę się nadziwić, że te laski się na to godziły. Toż to jawne molestowanie. Jakby tylko próbował mnie dotknąć, to bym mu powiedziała co myślę i z tymi rączkami porządek zrobiła.

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 19:07   #3880
kashha
Zadomowienie

Wróciłam z nieudanych zakupów... zmęczona... nic w tych sklepach nie ma... tylko ceny wywalają takie że szok...

Uwagę oglądałam końcówkę... no co za typ z tego lekarza...

A teraz kąpiel, spanko bo jutro usg... już jutro ;p tremę mam

Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoła i klęka...:
kashha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 19:12   #3881
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Pszczółko z jakiej sieci ty masz ten internet, że Ci się kończy ten transfer. Nie mogę się nadziwić. Też mam bezprzewodowy- 10GB na miesiąc i zwykle nie mogę zużyć więcej niż 3. Raz jak zużyliśmy, to mogliśmy 1GB dokupić za 15zł.

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Ja właśnie nie mogę się nadziwić, że te laski się na to godziły. Toż to jawne molestowanie. Jakby tylko próbował mnie dotknąć, to bym mu powiedziała co myślę i z tymi rączkami porządek zrobiła.

bleee ten tekst z mokra pipka... no ja pier****
Mel B 14/14 ✓

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-25, 19:12   #3882
pszczolka87
Zadomowienie

dzidzia ja mam w erze i mam 1 GB hehe, także i tak długo ciągnie zazwyczaj właśnie kończy nam się tak tydzień przed końcem miesiąca

a nasza dzidzia figle nam płata ale ja tam się nie przejmuję najważniejsze że wszytsko z nim albo nią wporządku fakt.. chciałam chłopaka, ale nie nastawiałam się na 100% także tylko leciutkie zdziwienie było ale teraz też się nie nastawiam bo za tydzień dziewczynka może okazać się znów chłopcem
Stary 2010-03-25, 19:13   #3883
żabka19
Raczkowanie

pszczolka dobrze ,ze dzidzius zdrowy ,a co do plci to ja chyba zaczynam byc za tym zeby jednak nie znac jej az do porodu skoro takie niespodzianki sa. A wczesniej okreslal Ci gin ,ze moze byc chlopiec czy tylko wy tak sie nastawialiscie?
dzidziadziumdzia nie jest az tak zle w tej mojej No ,ale wiadomo czlowiek chce wiecej

Tez uzywam vichy na rozstepy ,ale chyba zmienie na Mustele albo serie rossmana bo jakos bardziej mi pasowala.

żabka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 19:13   #3884
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

niezawsze super bluzeczka i fajne buciki
vette właśnie się zmierzyłam i w pępku ma 84cm
anuszka1401 50 kg przytyła twoja koleżanka

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 19:20   #3885
pszczolka87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez żabka19 Pokaż wiadomość
pszczolka dobrze ,ze dzidzius zdrowy ,a co do plci to ja chyba zaczynam byc za tym zeby jednak nie znac jej az do porodu skoro takie niespodzianki sa. A wczesniej okreslal Ci gin ,ze moze byc chlopiec czy tylko wy tak sie nastawialiscie?
dzidziadziumdzia nie jest az tak zle w tej mojej No ,ale wiadomo czlowiek chce wiecej

Tez uzywam vichy na rozstepy ,ale chyba zmienie na Mustele albo serie rossmana bo jakos bardziej mi pasowala.
tak.. ginka wcześniej mówiła że coś dynda między nogami i byćmoże to chłopiec- tak 2 razy na usg mówiła.. no ale też mówiła że to jeszcze za wcześnie aby potwierdzić płeć na 100% i dopiero na połówkowym jeśli dzidzia zechce pokazać co tam ma będzie mogła określić płeć... no ale dziś widocznośc była slaba a z tego co widziała powiedziała że wygląda jej to bardziej na dziewczynkę
Stary 2010-03-25, 19:27   #3886
żabka19
Raczkowanie

pszczolka takie rzeczy
anuszka cos strasznego z ta kolezanka to mnie nastraszylas zebym ja sie tak nie rozkrecila bo dzis troche zaszalalam ze slodyczami. Od jutra zero!

Staje dzis na wadze (norweska ,kupiona za 15 zl) i wyskakuje 67 kg ,a wczoraj na wieczor mialam 62 ,staje jeszcze raz a tu 61 . Teraz to juz sama nie wiem ile waze ,ale trzymam sie tej mniejszej wersji

żabka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 19:37   #3887
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Jakaś rozkojarzona jesteś czy co? W ciąży czy co?
teeee wiesz ze chyba taaaaak!

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Cytat:
Wszystkie piekne brzuszki,choc nadal wydaje mi sie ,ze moj najwiekszy!

..................

Przepraszam ,ale musialam sie wygadac
Masz racje, wydaje ci sie! :P

Ehh ja wiem jak to czasem bywa z tymi decyzjami. Ostatnio mialam bardzo duzo takich, ktore musialam podejmowac sama :/

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
Zazdroszczę, Marek ma dziś na drugą zmianę i wróci po 23. A dziś w nocy obudziłam się jak całował mój brzuszek, słodkie to było
chcialabym tak

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

Cytat:

Wiecie jaki komplement usłyszałam od Martynki jak tuliła się do siostrzyczki w brzuszku?
"...mamo ale ci włosy na brzuchu urosły, masz prawie takie jak tata, a one ci znikną??"- załamka normalnie...
Ja mam na brzuchu wiecej i dluzsze.. I w dodatku na policzkach przy rzuchwie, juz w strony uszu tez mam !!! i to nie za krótkie! na szczescie biale.. czy to ciaza? to to meżczyzna w moim brzuchu czy co?

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
No i mam jakis dziki apetyt na czekolade
Ja juz zjadlam prawie całą dzisiaj- bo tyylko tyle mialam
ZA teraz tez cos za mna chodzi.. ale nie mam pojecia co!?
Wiem co! Kilogramy i tłuszcz, prześladują mnie!

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
Dokładnie Moja koleżanka przytyła w ciąży UWAGA 50kg więc nie sądzę, aby jej pomogły kremy z vichy. Teraz ma skórę jak papier,nawet na łydkach ma rozstępy, na rękach... masakra mówię Wam. No TAKICH rozstępów to nikomu nie życzę
I chyba nie dziwota, ze tak sie boje tych kilogramow i olbrzymiego brzucholka
idealnecialo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 19:37   #3888
pszczolka87
Zadomowienie

Cytat:
pszczolka takie rzeczy
anuszka cos strasznego z ta kolezanka to mnie nastraszylas zebym ja sie tak nie rozkrecila bo dzis troche zaszalalam ze slodyczami. Od jutra zero!

Staje dzis na wadze (norweska ,kupiona za 15 zl) i wyskakuje 67 kg ,a wczoraj na wieczor mialam 62 ,staje jeszcze raz a tu 61 . Teraz to juz sama nie wiem ile waze ,ale trzymam sie tej mniejszej wersji
hehe.. nie wiem co bys musiała robic żeby przytyć 6 kg w ciągu jednego dnia
Stary 2010-03-25, 19:47   #3889
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
: hahaha::h ahaha:
oj pogadamy pogadamy w lipcu :P a potem po porodzie! :P to sie przekonasz:P

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

Cytat:
co do rozstępów to jak zaczęły mi się tworzyć, były jeszcze czerwone na calutkiej szerokości brzucha kupiłam krem vichy i zniknęły baardzo szybko, teraz nie ma po nich śladu, smaruję też piersi profilaktycznie i skóra na brzuszku i piersiach jest elastyczna i w ogóle wygląda dużo zdrowiej niż na reszcie ciała- naprawde mogę go gorąco polecić.. Ja chciałam kupic jakiś tańszy krem bo ten wydawał mi się za drogi, ale naprawdę warto wydać troszkę więcej pieniążków i nie mieć później takiej pamiątki, zwłaszcza że on jest naprawdę bardzo wydajny, mam go już 2 miesiące a zużyłam pół tubki...no może troszeczkę więcej, ale używam go codziennie..
1, 2 x dziennie? ja zapominam nawet 1 raz...

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Cytat:
Napisane przez kashha Pokaż wiadomość
Uwagę oglądałam końcówkę... no co za typ z tego lekarza...

A teraz kąpiel, spanko bo jutro usg... już jutro ;p tremę mam
Takiej to dobrze:P
Ja bede miala gdzies ok 14 kwietnia nastepna, ok pelnego 28 tygodnia.. A potem bym chciala 30 lub po na 4d, ale do innego gina..

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość
właśnie się zmierzyłam i w pępku ma 84cm
TYLKO o prawie 20 cm mniej ode mnie:P

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

anuszka1401 a jak po porodzie? Udalo jej sie to wszystko schudnac? Pewnie miala duzo wody w organizmie co?
A wogole jak wyglada jej brzuszek teraz? bo 50 kg to chyba miala tez duzy brzuch.. - a ja tak sie boje wiszącej skóry nadającej sie jedynie do operacji plastycznej, ze szok!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-25, 19:54   #3890
pszczolka87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez idealnecialo Pokaż wiadomość
: hahaha::h ahaha:
oj pogadamy pogadamy w lipcu :P a potem po porodzie! :P to sie przekonasz:P

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

1, 2 x dziennie? ja zapominam nawet 1 raz...

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

.
aj tam, tylko tak gadasz... w lipcu i po porodzie pewnie będziesz wyglądac równie idealnie ale to tak jest że my kobiety zawsze same w sobie wynajdujemy wady których nikt inny nie widzi a kremem smaruję się 1x dziennie... na początku uzywałam 2x aby zlikwidować te rozstepy i jak juz ich nie było widać zmniejszyłam częstotliwość do 1x i robię to już rutynowo z przyzwyczajenia

Bajka i dzidzia karnet na aqua w radissonie kosztuje 219 zł, więc nie wiem zy bardziej by się nie opłacało wziąć ten
Karnet MAMA PLUS VIP - 260 zł

(specjalne zajęcia dla kobiet w ciąży na sali aero oraz dodatkowo zajęcia Aqua-aerobiku)..

no i ewentualnie można się zastanowić nad tym
Karnet Weekend plus
189 zł
Karnet umożliwiający korzystanie z klubu w każdy dzień weekendu (sobota i niedziela) od 8:00 do 22:00 oraz korzystania z klubu od poniedziałku do piątku w godzinach od 7:00 do 10:30. Posiadacze tego karnetu mogą również uczestniczyć w zajęciach aerobiku aqua aerobiku ( w ograniczonym zakresie od 9:00 do 10:00 - dni tygodnia oraz wszystkie zajęcia w soboty)

no i ten ostatni chyba najbardziej się opłaca.. trzeba by było jeszcze się zorientować jak to wygląda na bezrzeczu

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

idealneciało ja mam w pępku równe 100 cm
Stary 2010-03-25, 20:03   #3891
farminka
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja już dwa h&m odwiedziłam w poszukiwaniu legginsów i wszędzie wykupione W deichmannie tych butków też nie widziałam,ani żadne inne też mi się nie spodobały.Koniec końców wróciłam z pustymi rękami i jestem niepocieszona Przymierzyłam jedną tuniczkę w C&A ale TŻ stwierdził,że jakoś dziwnie się układa i w sumie czułam się w niej jak piłeczka,więc sobie odpuściłam

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
Aż mi szczęka opadła jak zobaczyłam to nagranie z ukrytej kamery... Ale bym go strzeliła gdyby spróbował mnie dotknąć I jeszcze te teksty o dziwkach i mokrej pipce

Cytat:
Napisane przez kashha Pokaż wiadomość
Wróciłam z nieudanych zakupów... zmęczona... nic w tych sklepach nie ma... tylko ceny wywalają takie że szok...
No to widzę,że wrażenia takie jak moje. Jednym słowem-jak na zakupy to nie do Krk
farminka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 20:09   #3892
aniaa22
Zakorzenienie

a ja mam w pepku 91
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 20:10   #3893
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:

Bajka i dzidzia karnet na aqua w radissonie kosztuje 219 zł, więc nie wiem zy bardziej by się nie opłacało wziąć ten
Karnet MAMA PLUS VIP - 260 zł

(specjalne zajęcia dla kobiet w ciąży na sali aero oraz dodatkowo zajęcia Aqua-aerobiku)..

no i ewentualnie można się zastanowić nad tym
Karnet Weekend plus
189 zł
Karnet umożliwiający korzystanie z klubu w każdy dzień weekendu (sobota i niedziela) od 8:00 do 22:00 oraz korzystania z klubu od poniedziałku do piątku w godzinach od 7:00 do 10:30. Posiadacze tego karnetu mogą również uczestniczyć w zajęciach aerobiku aqua aerobiku ( w ograniczonym zakresie od 9:00 do 10:00 - dni tygodnia oraz wszystkie zajęcia w soboty)

no i ten ostatni chyba najbardziej się opłaca.. trzeba by było jeszcze się zorientować jak to wygląda na bezrzeczu
Drogo. To ja chyba jednak wolę tę kasę przeznaczyć na malucha, a raz na tydzień przejść się popływać.

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-25, 20:12   #3894
pszczolka87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
Ja już dwa h&m odwiedziłam w poszukiwaniu legginsów i wszędzie wykupione W deichmannie tych butków też nie widziałam,ani żadne inne też mi się nie spodobały.Koniec końców wróciłam z pustymi rękami i jestem niepocieszona Przymierzyłam jedną tuniczkę w C&A ale TŻ stwierdził,że jakoś dziwnie się układa i w sumie czułam się w niej jak piłeczka,więc sobie odpuściłam

no to współczuję... ja bym się wściekła.. byłam w h&m jakieś 2 miesiące temu i legginsów wtedy tez chyba nie było, ale wtedy szłam w celu kupienia spodni więc mogłam je przeoczyć.. ale mam nadzieję że teraz będą bo ja wolę kupic coś co dotknę i zobaczę na żywo niż przez internet bo to nigdy nic nie wiadomo... no ale w ostateczności zamówię na allegro.... aaa i w h&m wtedy też widziałam taką koszulę-tunikę białą odcinaną pod biustem... taką że do eleganckich spodni można założyć na jakąś okazję i do legginsów tez pasuje.. ciekawe czy jeszcze jest... jak tak to tez bym ją z chęcią kupiła
Stary 2010-03-25, 20:16   #3895
vette
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
A ja Ciebie nie mam na NK .
wysylam

Cytat:
Piękne zakupki Buty strasznie mi się podobają,lubię takie, widziałam podobne w BOTI za 69 czy 79 zł i sama się nad takimi zastanawiałam.
Dzieki za zdjecie dla porownania

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość

Chyba tez kupie cos lepszego... Ale pewnie tez duzy wplyw ma to czy ktos ma sklonnosci czy nie.. moja kumpela smarowala sie przez cala ciaze tylko oliwka Bambino i nie ma ani 1 rozstepa
Jasne, ze tak...ale szczesciu trzeba dopomagac.
Znam kilka osob, ktore stosowaly mustele...przytyly roznie miedzy 10 a 15 kg i zadna nie ma rozstepow...to mnie przekonuje
A jezeli ja sie jakiegokolwiek nabawie to chyba tylko dlatego, ze nie smaruje sie cala....tylko tam gdzie najwieksze ryzyko wystapienia, czyli brzuch, biust, biodra.

Cytat:
super, ze wracasz do blondu
no i sle zaproszenie

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość
właśnie się zmierzyłam i w pępku ma 84cm
to mnie przebilas! sliczny brzus

Edytowane przez vette
Czas edycji: 2010-03-25 o 20:17
vette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 20:18   #3896
pszczolka87
Zadomowienie

Cytat:
Drogo. To ja chyba jednak wolę tę kasę przeznaczyć na malucha, a raz na tydzień przejść się popływać.
no tanio nie jest niestety.. ja teraz jak sie przeprowadzimy będę miała rochę więcej kaski więc będę chciała zainwestować w swoje dobre samopoczucie w czasie ciąży no ale ja też jestem w tej komfortowej sytuacji że dla dzidzi nic nie muszę kupować bo praktycznie wszystko już mam od sióstr... gdybym wszystko miała sama kupować to pewnie też bym sobie takie rzeczy odpuściła.... ale można jeszcze tam na bezrzecze zadzwonić bo tam może być dużo taniej.. radisson jest drogi
Stary 2010-03-25, 20:32   #3897
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
wysylam
Nie dostałam
Stary 2010-03-25, 20:37   #3898
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
aj tam, tylko tak gadasz... w lipcu i po porodzie pewnie będziesz wyglądac równie idealnie ale to tak jest że my kobiety zawsze same w sobie wynajdujemy wady których nikt inny nie widzi a kremem smaruję się 1x dziennie... na początku uzywałam 2x aby zlikwidować te rozstepy i jak juz ich nie było widać zmniejszyłam częstotliwość do 1x i robię to już rutynowo z przyzwyczajenia

.......

[/COLOR]idealneciało ja mam w pępku równe 100 cm
No to przekonasz sie w lipcu i po.. :P jeszcze zobaczysz:P

Heh nooooooo! kolejna setka!
Stary 2010-03-25, 20:38   #3899
vette
Zadomowienie

na wizazu linka poslalam, sprawdz skrzynke

dzieki pszczolka slicznoto
vette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 20:38   #3900
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
a ja mam w pepku 91
To jeszcze tylko 9:P do magicznej liczby :P
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości