Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-25, 17:08   #3811
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
wiesz już kit z tym spalonym cukrem ale o zasłabnięcie też chodzi, nigdy nie wiadomo, ... mój lekarz już mi mówił, że jak będę na glukozie mam grzecznie siedziec nawet jakby mi pielęgniarki pozwoliły gdzieś iść.
Bo też bym sobie z chęcią coś w międzyczasie załatwiła ale ważne że wsio ok
Aha no ale na szczęście nie byłam sama Tż chodzi ze mna na każde badanie

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Zakupy wczorajsze skromne bo nic ciekawego nie bylo!
Bardzo mi się podobaja, ale sama bym się nie odwazyła Ja wolę prostotę
Tak jak mąż idealne
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 17:10   #3812
niezawsze
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III

Idealne Twoj brzuszek jak zwykle sliczny!

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 17:11   #3813
Alguien
Zadomowienie

itakasia to super z tymi wynikami zjedz i za mnie nalesnika, bo uwielbiam

farminka wklej nam swoj brzuszek

a bassienka to oberwie naprawde! nawet slowem nam nie pisknela

Dla mnie ta glukoza tez nie byla tragiczna. Taki slodkawy pomaranczowy napoik
Alguien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 17:12   #3814
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Właśnie mi sie przypomniało, że na 17 30 mam dentystę. Dobrze, że na tej samej ulicy
Stary 2010-03-25, 17:12   #3815
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Bluzka New Yorker a buty Deichmann
A po ile ;p
idealnecialo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 17:13   #3816
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość

Bardzo mi się podobaja, ale sama bym się nie odwazyła Ja wolę prostotę
Tak jak mąż idealne
A one nie sa proste? Kurcze ja wlasnie nie lubie dziwnych butow i uwaza je za takie proste balerinki tylko na koturnie
Wiecie co tak na prawde to mi sie wydaje, ze mi sie gust i styl na liceum zatrzymal bo ja w ogole nie ubieram sie elegancko tylko jakos wole tak sportowo i kolorowo ;P Moj tz 2 lata mlodszy juz powazniej sie ubiera.

Maciuś
Stary 2010-03-25, 17:14   #3817
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Idealne Twoj brzuszek jak zwykle sliczny!
A nie mialo byc przypadkiem "jak zawsze ogromny" :P
Stary 2010-03-25, 17:15   #3818
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez idealnecialo Pokaż wiadomość
A po ile ;p
50zl bluzka i buty 79zl

Maciuś
Stary 2010-03-25, 17:15   #3819
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
A one nie sa proste? Kurcze ja wlasnie nie lubie dziwnych butow i uwaza je za takie proste balerinki tylko na koturnie
Wiecie co tak na prawde to mi sie wydaje, ze mi sie gust i styl na liceum zatrzymal bo ja w ogole nie ubieram sie elegancko tylko jakos wole tak sportowo i kolorowo ;P Moj tz 2 lata mlodszy juz powazniej sie ubiera.
moze bardziej wzroki kolorki oryginalne duzo sie na nich dzieje i pewnie dlatego takie fajne sa..

Cytat:
50zl bluzka i buty 79zl
Czyli troche
Stary 2010-03-25, 17:16   #3820
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
A nie mialo byc przypadkiem "jak zawsze ogromny" :P
Moj jest ogromny ;P Twoj tez do malych nie nalezy, ale one sa urocze przeciez!

Maciuś
Stary 2010-03-25, 17:16   #3821
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
mam tak samo ale od roku do garderoby dodałam również szpilki i nawet umiem się w nich poruszać ale ogólnie lubie luźny wygodny styl
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 17:17   #3822
vette
Zadomowienie

Wrocilam od fryzjera wlasnie i jest super kciukasy zrobily swoje! dziekuje musze jeszzcze zakupic szampon do blond zeby mi te refleksy nie pozolkly tylko pozostaly takie jasniutkie...

Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość
itakasia ja ostatnio miałam hemoglobinę 10,8 i dostałam żelazo, jutro idę na morfologię i mam nadzieję, że mi podskoczyła. Ile ja przez ten czas buraków już zjadłam i mięcha..

Cytat:
bombka to ta z na moim ostatnim zdjeciu? Jaki kolor?
A to pewnie do ciebie predzej przyjdzie,zanim ja sie zdecyduje i sie pochwalisz:d
Bombka od sprzedawcy "miss style" cokolwiek to znaczy kolory na wiosne, czyli brudny roz i lila, postanowilam ozywic troche moja pastelowa szafe
pochwale sie jak tylko przysla

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
Wszyscy pokazują brzuchole więc ja też Pierwsze zdjęcie to dziś rano 22tc]
uwielbiam takie brzuszki

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
23tc, +7kg, 164cm, 59kg, obwod brzucha - 89cm
z boku nie widac rozstepow
no i powiedz mi teraz gdzie Ty masz te 7 kg? sliczny brzus

Cytat:
Napisane przez pszczolka87 Pokaż wiadomość
Ja wpadłam żeby Wam powiedzieć że za godzinkę mam usg połówkowe jednak nie robię 3/4d,

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Pisałaś, że nie pojedziesz tyle km w ciąży. Ja mam w lipcu sesję na uczelni. Dojeżdżam 300km i muszę ją zdać, bo inaczej we wrześniu z dzieciątkiem na pewno nie dam rady.
I te 300km w jedną stronę jeżdżę co weekend.
Ja od stycznia tez jezdze na wyklady, co 2 tygodnie 300 km .. i tez mam zagrozona ciaze. ;/
Nie jest latwo.
Ale to troche inaczej.... co innego musiec, a co innego miec wybor i nie jechac ze wzgledu na dobro malenstwa.

Cytat:
Napisane przez belunia1985 Pokaż wiadomość
kurcze ja tez mam i to nowe, czerwone, ale tylko na jednej piersi. smaruje się perfecta mama, ale cos mi sie wydaje ze to niewiele da. to dziwne bo owszem urosły, ale nie aż tak, zeby mialy wyjsc czerwonepręgi. a tu masz ci los....
Smarujcie sie dziewczyny czyms lepszym! jeszcze nie slyszalam, zeby po musteli czy vichy wyskoczyly rozstepy ...

Cytat:
kochane moje kolezanki odebralam wyniki i moja hemoglobina podskoczyla z 10.6 na 11.6 i hematokryt rowniez. wszystkie wyniki w normie. ale jestem szczesliwa:ju pi:
to super baaaardzo sie ciesze!!
w jakich jednostkach masz podane hgb? bo ja pierwsza morfologie, ze stycznia mam 11.9 g/dl ,a kolejna gdy zmienilam gina i lab to juz 7.7 mmol/l , ostatnio 8.2 ...i tak sie zastanawiam czy nie powinnam zelaza lykac? ;/ na normy nie patrze bo w ciazy sa inne ?!

Edytowane przez vette
Czas edycji: 2010-03-25 o 17:20
vette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 17:18   #3823
Carmena_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość

carmena
a probowalas kupic sam paracetamol? bo tez mozna a mi apa nie pomaga a paracetamol tak
nie próbowałam ale dobrze wiedziec. jak tylko zacznie mnie znowu bolec to polecę do apteki.dzięki

Siala_Bala
ojjj a potem Ci lekarz powie "proszę się nie stresować" no ale jak?!! mam nadzieję że jakoś to odkręcicie. najważniejsza jest zawziętość w takich sytuacjach

Cytat:
Pojawiły mi się rozstępy na piersiach... Ale białe/przezroczyste. Czy ze mną coś jest nie tak?
ja tam na piersiach mam białe od zawsze ale to dlatego że stare

Cytat:

a w ogóle dziewczyny pochwalę się. carmena podesłała linka do aukcji z paczkami ubranek uzywanych. ja juz dwie wylicytowałam. w jednej jest uwaga uwaga 100 sztuk ubranek, moim zdaniem bardzo ładnych (zobaczymy co przyjdzie w paczce
http://moda.allegro.pl/item967423205...100_sztuk.html
co myslicie? dalam za to 95 zl... doszlam do wniosku ze za te peiniądze warto, nawet jakby polowa sie nie przydala.
pewnie że warto w 6 miesiącu też będę wyczekiwała takich aukcji. Mam nadzieję że mi też się uda za taką małą kwotę takie śliczne ciuszki.Napisz od razu jak dojdą

Cytat:
kochane moje kolezanki odebralam wyniki i moja hemoglobina podskoczyla z 10.6 na 11.6 i hematokryt rowniez. wszystkie wyniki w normie. ale jestem szczesliwa:ju pi:
no. masz szczęście

farminka wystarczy poględzić

niezawsze te butyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!! ile za nie dałaś????normalnie dostanę kasę to po nie lecę (o ile nie będą za drogie)

idealnecialo podziel sie brzuchaczem

a ja już mam spokój z meblościanką ufff. troche mi to zajęło. teraz błogie lenistwo tż w pracy a ja znowu jak pita w domu jedna koleżanka w pracy na popołudnie, druga miała plany na dziś. smutne jest życie ciężarnej

maleństwo
Carmena_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 17:21   #3824
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
No są, tylko, że pstrokate takie wiosenne Może i ja kupię coś innego, bo ciągle tylko czorne i czorne
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 17:30   #3825
idealnecialo
Zadomowienie

To teraz juz wiem co mam.. (choc chyba jeszcze pare rzeczy jest w szafie nie przymierzonych..) Jak bede chowac cały balagan ktory zrobila -wszystkie szafki wyproznilam, to jeszcze wyjdzie co mam..

Przede wszystkim 4 bluzki fioletowo-rozowo-liliowe. 2 z nich jeszcze na troche beda, a 2 chyba nie na dlugo. (2 kr rekaw, 1 dlugi, 1 za łokieć)
1 bez rekawów brązowa, ktora naciągne na brzuch ale to bardziej pod cos.
1 na ramiączkach morska.

A i jeszcze 1 bluzke czarna 1 fioletowa ze sciagaczami na ramiona i na dole, rekaw tez za łokieć, albo jak sie na ramiona sciagnie to prawie dlugi..

4 bolerka, 2 krotki rekaw bawełniane biale+bezowe, dlugi azurkowe fioletowe i czarne.

I na tym etapie chyba bluzki sie koncza..
Wiekszosc widac fiolety/roze.. a nadal mi sie te kolory podobaja..

I znow dylemat

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

Cytat:
Moj jest ogromny ;P Twoj tez do malych nie nalezy, ale one sa urocze przeciez!
No ok, wyjatkowo sie dzis z toba zgodze:P ale tylko na chwile, a potem znow bede narzekac:P

---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
Wrocilam od fryzjera wlasnie i jest super kciukasy zrobily swoje! dziekuje musze jeszzcze zakupic szampon do blond zeby mi te refleksy nie pozolkly tylko pozostaly takie jasniutkie...

Bombka od sprzedawcy "miss style" cokolwiek to znaczy kolory na wiosne, czyli brudny roz i lila, postanowilam ozywic troche moja pastelowa szafe
pochwale sie jak tylko przysla
Pochwal sie wlosami:P

To teraz powiedz ktora ta bombka :P
http://www.allegro.pl/search.php?us_...ng=bombka&fb=1

---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Carmena_ Pokaż wiadomość

idealnecialo podziel sie brzuchaczem
A prosze bardzo! Massssssssszzzzzzzzzzzz.. ...
Stary 2010-03-25, 17:44   #3826
anoxa
Zakorzenienie

Cytat:
anoxa słodkie ale w rodzinie też same małe chłopczyki
no niestety nikt poza mna nie jest w ciazy i sie nie zapowiada bo ja bylam najmlodsza wszyscy juz maja strasze dzieciaczki

Cytat:
no to super

Cytat:
Zakupy wczorajsze skromne bo nic ciekawego nie bylo!
sliczne i buci i bluzka super ze na dole taki malutki sciagacz jest

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

a wogole bylam na spacerze i nogi mi odpadaja tak mnie bola ze masakra...
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 17:45   #3827
vette
Zadomowienie

Misiulka, caprica6, Carmena, hd, anoxa, Lilka dziekuje za wszystkie komplementy
Cytat:
zdjecia kuchni wkleje pozniej bo wczoraj nie byla cala zrobiona dzisiaj ja koncza montowac
poka poka

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość
poniżej mój brzuchol w 25tc.
.
ile masz w cm pepku?

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
wlasnie zrobilam sobie fotke brzuszka Moim zdaniem masz malutki U mnie w pepku jest juz 90cm! A w poprzednim tyg mialam jeszcze 86. Rosnie jak szalony ten moj brzuch
to baaardzo dobrze, ze rosnie! sliczny !

Cytat:
Napisane przez Carmena_ Pokaż wiadomość
EDIT: lecę na do lekarza

Cytat:
zastanawiam sie dziewczyny nad jakas lekko strawna dieta bo ostatnio sie mecze po jedzeniu raz zjadlam szaszlyka na drugi dzien biegalam do kibelka... wczoraj u babci pierogi ruskie (jako tluszcz bylo maslo) bez zadnej cebuli czy boczku polanych na wierzchu i wieczorem tak mnie po nich meczylo odbijalo mi sie az mi niedobrze bylo....
Zawsze mozesz troszke ograniczyc tluszcze...ale nie zrezygnowac.
Ja trzymam sie 10 przykazan zywieniowych, nie znam lepszej diety ....to nawet nie dieta, raczej styl zycia . Poczytaj w necie , moze Ci podpasuje...

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
Ach, musze sobie zrobić zdjęcia puki mi duuupa nie urosła za bardzo
chyba wszystkie mamy podobne obawy akurat w tej materii....

Cytat:
Dziś 24tc2dni. + 10kg , 99cm w najszerszym miejscu tuż pod pępkiem
w kategorii "najpiekniejszy ksztalt" wygrywasz
Stary 2010-03-25, 17:51   #3828
anoxa
Zakorzenienie

dzieki vette poczytam ku.rcze tz skrecil meble i sam jeszcze nie przyjechal (dopiero w przyszlym tyg przeprowadzamy sie do naszego domku) i nie wiem czy zrobil zdjecia jak nie to jutro wkleje bo jutro sama pojade sprawdzic co i jak
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 17:59   #3829
vette
Zadomowienie

Cytat:
Pochwal sie wlosami:P

To teraz powiedz ktora ta bombka :P
http://www.allegro.pl/search.php?us_...ng=bombka&fb=1
yyy wlosami ... to moze cos na nk wrzuce ale przy jakiejs okazji bo nie lubie tak ooo wrzucac ... wstydze sie

za 28,90 pierwsza z gory, fajny kroj, kolor tez ok...tylko ten material...?!kiepska jakosc;/ ale 30 zl to nie majatek...
kupilam sobie ostatnio cos podobnego w zarze, tylko w kolorze cappucino, material swietnej jakosci no i cena tez swietna 89 ;/
Stary 2010-03-25, 18:23   #3830
wiolek1
Zadomowienie

bajka fajny brzuszek ja też dzisiaj 21 tydzień 1 dzień

jusdan a mi gin właśnie co innego mówił ;/ bo się go pytałam o łykanie magnezu to powiedział że dopóki nie spadnie poniżej 11 to źle na siłe podnosić więc już nic z tego nie wiem ;/

hd śliczny brzuszek konkretny już

itakasia matko gdzie te 7 kg ? przeciez ty chudzinka a brzuszek tez nie wielkie i gratulacje podwyższonych wyników i to naturalnie

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Mi się biust powiększył gdzieś o rozmiar może niecałe 2.
Wreszcie dostałam oliwkę w żelu penaten podobno świetna.
ja lubiłam bardzo(już mi się skończyła a na ciepło to chyba jest "za ciężka" strasznie dobrze nawilzała ale nie używąłam jej na biust bo się pryszcze robiły myśle że do niej jeszcze wróce nie koniecznie w ciąży bo jeśli chodzi o nawilżenie to cudo

siala wiem jak to jest we wcześnieszym mieszkaniu też ciągle jakieś oplaty i problemy i to jest naprawde do dupy ;/ rozumiem cię i przykre to wszystko ja za pieniądze ze ślubu które dostaliśmy ( ok 5 tysiaków) to kupiłam sobie torebke tż spodnie a reszta na życie się rozeszła to samo jak w grudniu dostałam za samochód 2600 zł ( nie opłacało się naprawiac więc poszedł na złom ) też wszystko na życie rachunki itd się rozeszło ;/ może za pare lat będzie lepiej ja się tak staram pocieszać bo narazie o odkładaniu kasy to nawet nie ma mowy bo nie bardzo wystarcza na bierząco ;/

idealnecialo śliczny brzuszek i naprawde jesteś bardzo zgrabna i przestań już pisac że gruba i wogóle bo wszystkie ci mówimy że super wyglądasz bo tak jest naprawde a ta "grubość" to chyba ci w głowie za bardzo siedzi

a mi juz 4 osoba dzisiaj powiedziała że coraz ładniej wyglądam i wiecie co tak też się czuje wraz ze wzrostem brzucha coraz lepiej tak psychicznie siebie postrzegam hehe i chce żeby już był jeszcze większy żeby wszyscy go widzieli już z daleka ( chodz już widać dobrze )
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 18:34   #3831
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
alguien jest jest i dzięki
faktycznie basienka miała wczoraj usg i nic nie pisze
itakasia gratuluje dobrych wyników
Basienka mi się dzisiaj śniła- że się okazało, że bliźniaki będzie miała...i się tak o nią martwiłam...

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 18:39   #3832
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Basienka mi się dzisiaj śniła- że się okazało, że bliźniaki będzie miała...i się tak o nią martwiłam...
Ejjjjjjjjjjjj!!!!!!! bo zawału dostane!.. O blizniakach przeczytalam a ze snilas to juz ominelam
Stary 2010-03-25, 18:49   #3833
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Ejjjjjjjjjjjj!!!!!!! bo zawału dostane!.. O blizniakach przeczytalam a ze snilas to juz ominelam
Jakaś rozkojarzona jesteś czy co? W ciąży czy co?

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 18:49   #3834
niezawsze
Zakorzenienie

Cos slodkiego bym zjadla :/ Do sklepuchyba pojade, tylko boje sie, ze mi benzyny nie starczy bo tak na styk jest bo ja zawsze zwlekam z tankowaniem

Maciuś
Stary 2010-03-25, 18:50   #3835
żabka19
Raczkowanie

Wszystkie piekne brzuszki,choc nadal wydaje mi sie ,ze moj najwiekszy!

Dzis mam chandre, bylismy w tym banku spytac sie czy w ogole mamy szanse na kredyt. Niestety nic nie zalatwilismy bo dopiero zapisali nas w kalendarzu na poniedzialek na rozmowe z doradca kredytowym. Boje sie troche brac tego kredytu poniewaz.. znalezlismy dom, ogolnie ciezko to nazwac domem ,jest to raczej rozwalajaca sie wysoka szopa w ktorej trzeba wszystko wyremontowac ,ale tu w Norwegii za 700tys. zl mamy do wyboru albo rozwalajaca sie chatke albo 30-35 metrowe mieszkanie w naszym wspanialym "Paryzu polnocy". Fakt ten dom stoi praktycznie w srodku centrum ,jest ogrodek ,metraz ok. 120m2 ,ale zeby nadawal sie do jakies uzytkowania potrzebujemy go rozbudowac (bo sama klatka schodowa zajmuje ok. 30m2) ,a na to potrzebujemy zgody sasiadow ,a nie dostaniemy jej raczej zanim nie kupimy domu. Boje sie zebysmy sie w cos nie w kopali ,moze lepiej kupic dom np. 100m2 ,ale 20-30 km od miasta,tylko ,ze takich ofert tez nie moge znalesc. Szkoda mi strasznie wynajmowac mieszkanie i placic 2 tys. zlotych miesiecznie plus do tego moj tata mieszka w No i tez placi nastepne 2 tys. ,za te pieniadze mielibysmy splacana miesieczna rate kredytu ,kredyt ok. 3% ,odsetki moge sobie odpisac od podatku. Zalezy mi na tym zeby teraz cos znalesc bo pewnie do mln zl powinni nam dac ,a jak maly przyjdzie na swiat to juz nie wiadomo. Trudne decyzje czasami czlowiek musi w zyciu podejmowac.

Przepraszam ,ale musialam sie wygadac

żabka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 18:56   #3836
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Cos slodkiego bym zjadla :/ Do sklepuchyba pojade, tylko boje sie, ze mi benzyny nie starczy bo tak na styk jest bo ja zawsze zwlekam z tankowaniem
a ja znowu zjadlam lody... cale opakowanie 450 ml ale byly takie dobreeeeee.... ze musialam
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 18:57   #3837
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
To cały czas było mieszkanie matki Damiana, mieszkała tu ona z mężem, potem ona spierdzieliła do kochanka, teściu został, umarł i mieszkanie stało puste bo Damian od małego praktycznie mieszkał u babci. Ale mieszkanie było opłacane przez babcię, potem przez Damiana jak zaczął pracować od 16 roku życia.
Kilka lat stało puste mieszkanie, my je wyremontowaliśmy i od września mieszkamy, Fakt.. nadal jego durna matka jest głównym najemcą i jest zameldowana ale na to nic nie poradzimy.
Nie jest własnościowe tylko MZBM - czyli, że komunalne.

No my mieliśmy od września jeden zaległy czynsz jakiś zabłąkany.. potem czynsz 35o plus jakaś dziwna niedopłata 700zł, teraz zaś niedopłata 41 zł no i teraz przyszedł ten prąd.
Mam już tego powyżej... ileż można pakować kasy i skąd ją brać. Plus wszystkie bieżące opłaty. Co chwila jakaś pierdoła nam wyskakuje.. pierdoła.. ku*** 700zł pierdoła..
A nie przeszło Wam przez myśl , że może pod Waszą nieobecność ktoś podłączał się do Waszego licznika? Chyba że jest w mieszkaniu ale jeśli nie to warto to sprawdzić, zależy jeszcze kto mieszka w sąsiedztwie.Współczuję Wam całej tej sytuacji tym bardziej że teraz jest wyjątkowy czas kiedy każdy grosz się liczy bo dzidziuś w drodze.Mam nadzieję, że uda Wam się to jakoś pozytywnie rozwiązać i wszystko pójdzie po Waszej myśli
jusdan77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 18:58   #3838
bajka1807
Zakorzenienie

ooo wypije jeszcze mleko czekoladowe

dziwne wczoraj w ogole mi sie jesc nie chcialo a dzisiaj... to jakas masakra.
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 19:04   #3839
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
kurcze ja tez mam i to nowe, czerwone, ale tylko na jednej piersi. smaruje się perfecta mama, ale cos mi sie wydaje ze to niewiele da. to dziwne bo owszem urosły, ale nie aż tak, zeby mialy wyjsc czerwonepręgi. a tu masz ci los...

a w ogóle dziewczyny pochwalę się. carmena podesłała linka do aukcji z paczkami ubranek uzywanych. ja juz dwie wylicytowałam. w jednej jest uwaga uwaga 100 sztuk ubranek, moim zdaniem bardzo ładnych (zobaczymy co przyjdzie w paczce
http://moda.allegro.pl/item967423205...100_sztuk.html
co myslicie? dalam za to 95 zl... doszlam do wniosku ze za te peiniądze warto, nawet jakby polowa sie nie przydala.
Extra ubranka, udało Ci się z tą aukcją na całego,Teraz to już chyba masz z głowy całą wyprawkę bo widziałam że body i śpiochy są, ciuszki też to tylko kosmetyki i higieniczne artykuły ci zostaną do dokupienia no i parę drobiazgów.Naprawdę nie ma co szaleć z ilością bo dzieciaczki tak szybko rosną że nieraz tylko raz zdąży się coś założyc i już za małe
jusdan77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 19:04   #3840
aniaa22
Zakorzenienie

wszystkie brzuszki sliczne
siala rzeczywiscie nieciekawie
farminko fajnie ze masz juz lepszy nastroj
itakasia ciesze sie ze wyniki ok

Cytat:
fajne zakupki. ja tez wole sie na sportowo ubierac a moja mama i maz nie moga tego przezyc caly czas od mamy slysze ze powinnam sie elegancko ubierac no i maz tez by wolal ale ja bym musiala zmienic wszystkie ubrania no bo co dadza eleganckie spodnie jak ja mam same adidaski i bluzy z kapturem. a nie mam kasy na wymiane calej garderoby
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości