|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Cytat:
Tż chodzi ze mna na każde badanie ![]() ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Bardzo mi się podobaja, ale sama bym się nie odwazyła Ja wolę prostotę Tak jak mąż idealne
|
|
|
|
|
#3813 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
itakasia to super z tymi wynikami
![]() zjedz i za mnie nalesnika, bo uwielbiam ![]() farminka wklej nam swoj brzuszek a bassienka to oberwie naprawde! nawet slowem nam nie pisknela ![]() Dla mnie ta glukoza tez nie byla tragiczna. Taki slodkawy pomaranczowy napoik
|
|
|
|
#3815 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiecie co tak na prawde to mi sie wydaje, ze mi sie gust i styl na liceum zatrzymal bo ja w ogole nie ubieram sie elegancko tylko jakos wole tak sportowo i kolorowo ;P Moj tz 2 lata mlodszy juz powazniej sie ubiera. |
|
|
|
|
#3817 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3818 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3819 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
duzo sie na nich dzieje i pewnie dlatego takie fajne sa..Czyli troche
|
|
|
|
|
#3820 |
|
Zakorzenienie
|
Moj jest ogromny ;P Twoj tez do malych nie nalezy, ale one sa urocze przeciez!
|
|
|
|
#3821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam tak samo ale od roku do garderoby dodałam również szpilki i nawet umiem się w nich poruszać ale ogólnie lubie luźny wygodny styl
|
|
|
|
|
#3822 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Wrocilam od fryzjera wlasnie
i jest super kciukasy zrobily swoje! dziekuje Cytat:
![]() Cytat:
![]() pochwale sie jak tylko przysla Cytat:
uwielbiam takie brzuszki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie jest latwo. Ale to troche inaczej.... co innego musiec, a co innego miec wybor i nie jechac ze wzgledu na dobro malenstwa. Cytat:
Cytat:
![]() w jakich jednostkach masz podane hgb? bo ja pierwsza morfologie, ze stycznia mam 11.9 g/dl ,a kolejna gdy zmienilam gina i lab to juz 7.7 mmol/l , ostatnio 8.2 ...i tak sie zastanawiam czy nie powinnam zelaza lykac? ;/ na normy nie patrze bo w ciazy sa inne ?! Edytowane przez vette Czas edycji: 2010-03-25 o 17:20 |
||||||||
|
|
|
#3823 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Siala_Bala ojjj a potem Ci lekarz powie "proszę się nie stresować" no ale jak?!! mam nadzieję że jakoś to odkręcicie. najważniejsza jest zawziętość w takich sytuacjach Cytat:
Cytat:
w 6 miesiącu też będę wyczekiwała takich aukcji. Mam nadzieję że mi też się uda za taką małą kwotę takie śliczne ciuszki.Napisz od razu jak dojdą Cytat:
![]() ![]() farminka wystarczy poględzić ![]() niezawsze te butyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!! ![]() idealnecialo podziel sie brzuchaczem ![]() a ja już mam spokój z meblościanką ufff. troche mi to zajęło. teraz błogie lenistwo tż w pracy a ja znowu jak pita w domu jedna koleżanka w pracy na popołudnie, druga miała plany na dziś. smutne jest życie ciężarnej
|
|
#3824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie wiosenne Może i ja kupię coś innego, bo ciągle tylko czorne i czorne
|
|
|
|
|
#3825 | ||
|
Zadomowienie
|
To teraz juz wiem co mam.. (choc chyba jeszcze pare rzeczy jest w szafie nie przymierzonych..) Jak bede chowac cały balagan ktory zrobila -wszystkie szafki wyproznilam, to jeszcze wyjdzie co mam..
Przede wszystkim 4 bluzki fioletowo-rozowo-liliowe. 2 z nich jeszcze na troche beda, a 2 chyba nie na dlugo. (2 kr rekaw, 1 dlugi, 1 za łokieć) 1 bez rekawów brązowa, ktora naciągne na brzuch ale to bardziej pod cos. 1 na ramiączkach morska. A i jeszcze 1 bluzke czarna 1 fioletowa ze sciagaczami na ramiona i na dole, rekaw tez za łokieć, albo jak sie na ramiona sciagnie to prawie dlugi.. 4 bolerka, 2 krotki rekaw bawełniane biale+bezowe, dlugi azurkowe fioletowe i czarne. I na tym etapie chyba bluzki sie koncza.. Wiekszosc widac fiolety/roze.. a nadal mi sie te kolory podobaja.. I znow dylemat ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Cytat:
To teraz powiedz ktora ta bombka :P http://www.allegro.pl/search.php?us_...ng=bombka&fb=1 ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- A prosze bardzo! Massssssssszzzzzzzzzzzz.. ...
|
||
|
|
|
#3826 | |
|
Zakorzenienie
|
no niestety nikt poza mna nie jest w ciazy i sie nie zapowiada bo ja bylam najmlodsza wszyscy juz maja strasze dzieciaczki
Cytat:
sliczne i buci i bluzka super ze na dole taki malutki sciagacz jest ![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- a wogole bylam na spacerze i nogi mi odpadaja tak mnie bola ze masakra...
|
|
#3827 | |||
|
Zadomowienie
|
Misiulka, caprica6, Carmena, hd, anoxa, Lilka
Cytat:
poka pokaCytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja trzymam sie 10 przykazan zywieniowych, nie znam lepszej diety ....to nawet nie dieta, raczej styl zycia . Poczytaj w necie , moze Ci podpasuje... chyba wszystkie mamy podobne obawy akurat w tej materii.... w kategorii "najpiekniejszy ksztalt" wygrywasz
|
|||
|
|
|
#3828 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki vette poczytam
ku.rcze tz skrecil meble i sam jeszcze nie przyjechal (dopiero w przyszlym tyg przeprowadzamy sie do naszego domku) i nie wiem czy zrobil zdjecia jak nie to jutro wkleje bo jutro sama pojade sprawdzic co i jak
|
#3829 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale przy jakiejs okazji bo nie lubie tak ooo wrzucac ... wstydze sie ![]() za 28,90 pierwsza z gory, fajny kroj, kolor tez ok...tylko ten material...?!kiepska jakosc;/ ale 30 zl to nie majatek... kupilam sobie ostatnio cos podobnego w zarze, tylko w kolorze cappucino, material swietnej jakosci no i cena tez swietna 89 ;/ |
|
|
|
|
#3830 | |
|
Zadomowienie
|
bajka fajny brzuszek ja też dzisiaj 21 tydzień 1 dzień
jusdan a mi gin właśnie co innego mówił ;/ bo się go pytałam o łykanie magnezu to powiedział że dopóki nie spadnie poniżej 11 to źle na siłe podnosić więc już nic z tego nie wiem ;/ hd śliczny brzuszek konkretny już itakasia matko gdzie te 7 kg ? przeciez ty chudzinka a brzuszek tez nie wielkie i gratulacje podwyższonych wyników i to naturalnie ![]() Cytat:
myśle że do niej jeszcze wróce nie koniecznie w ciąży bo jeśli chodzi o nawilżenie to cudo ![]() siala wiem jak to jest we wcześnieszym mieszkaniu też ciągle jakieś oplaty i problemy i to jest naprawde do dupy ;/ rozumiem cię i przykre to wszystko ja za pieniądze ze ślubu które dostaliśmy ( ok 5 tysiaków) to kupiłam sobie torebke tż spodnie a reszta na życie się rozeszła to samo jak w grudniu dostałam za samochód 2600 zł ( nie opłacało się naprawiac więc poszedł na złom ) też wszystko na życie rachunki itd się rozeszło ;/ może za pare lat będzie lepiej ja się tak staram pocieszać bo narazie o odkładaniu kasy to nawet nie ma mowy bo nie bardzo wystarcza na bierząco ;/idealnecialo śliczny brzuszek i naprawde jesteś bardzo zgrabna i przestań już pisac że gruba i wogóle bo wszystkie ci mówimy że super wyglądasz bo tak jest naprawde a ta "grubość" to chyba ci w głowie za bardzo siedzi ![]() a mi juz 4 osoba dzisiaj powiedziała że coraz ładniej wyglądam i wiecie co tak też się czuje wraz ze wzrostem brzucha coraz lepiej tak psychicznie siebie postrzegam hehe i chce żeby już był jeszcze większy żeby wszyscy go widzieli już z daleka ( chodz już widać dobrze )
|
|
|
|
|
#3831 |
|
Zakorzenienie
|
Basienka mi się dzisiaj śniła- że się okazało, że bliźniaki będzie miała...i się tak o nią martwiłam...
|
#3832 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3834 |
|
Zakorzenienie
|
Cos slodkiego bym zjadla :/ Do sklepuchyba pojade, tylko boje sie, ze mi benzyny nie starczy bo tak na styk jest bo ja zawsze zwlekam z tankowaniem
|
|
|
|
#3835 |
|
Raczkowanie
|
Wszystkie piekne brzuszki,choc nadal wydaje mi sie ,ze moj najwiekszy!
Dzis mam chandre, bylismy w tym banku spytac sie czy w ogole mamy szanse na kredyt. Niestety nic nie zalatwilismy bo dopiero zapisali nas w kalendarzu na poniedzialek na rozmowe z doradca kredytowym. Boje sie troche brac tego kredytu poniewaz.. znalezlismy dom, ogolnie ciezko to nazwac domem ,jest to raczej rozwalajaca sie wysoka szopa w ktorej trzeba wszystko wyremontowac ,ale tu w Norwegii za 700tys. zl mamy do wyboru albo rozwalajaca sie chatke albo 30-35 metrowe mieszkanie w naszym wspanialym "Paryzu polnocy". Fakt ten dom stoi praktycznie w srodku centrum ,jest ogrodek ,metraz ok. 120m2 ,ale zeby nadawal sie do jakies uzytkowania potrzebujemy go rozbudowac (bo sama klatka schodowa zajmuje ok. 30m2) ,a na to potrzebujemy zgody sasiadow ,a nie dostaniemy jej raczej zanim nie kupimy domu. Boje sie zebysmy sie w cos nie w kopali ,moze lepiej kupic dom np. 100m2 ,ale 20-30 km od miasta,tylko ,ze takich ofert tez nie moge znalesc. Szkoda mi strasznie wynajmowac mieszkanie i placic 2 tys. zlotych miesiecznie plus do tego moj tata mieszka w No i tez placi nastepne 2 tys. ,za te pieniadze mielibysmy splacana miesieczna rate kredytu ,kredyt ok. 3% ,odsetki moge sobie odpisac od podatku. Zalezy mi na tym zeby teraz cos znalesc bo pewnie do mln zl powinni nam dac ,a jak maly przyjdzie na swiat to juz nie wiadomo. Trudne decyzje czasami czlowiek musi w zyciu podejmowac. Przepraszam ,ale musialam sie wygadac
|
|
#3836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale byly takie dobreeeeee.... ze musialam
|
|
|
|
|
#3837 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3838 |
|
Zakorzenienie
|
ooo wypije jeszcze mleko czekoladowe
![]() dziwne wczoraj w ogole mi sie jesc nie chcialo a dzisiaj... to jakas masakra. |
|
|
|
#3839 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3840 | |
|
Zakorzenienie
|
wszystkie brzuszki sliczne
siala rzeczywiscie nieciekawie ![]() farminko fajnie ze masz juz lepszy nastroj ![]() itakasia ciesze sie ze wyniki ok Cytat:
caly czas od mamy slysze ze powinnam sie elegancko ubierac no i maz tez by wolal ale ja bym musiala zmienic wszystkie ubrania no bo co dadza eleganckie spodnie jak ja mam same adidaski i bluzy z kapturem. a nie mam kasy na wymiane calej garderoby
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:24.

ale ważne że wsio ok 
Tak jak mąż idealne 

uwielbiam takie brzuszki
a potem Ci lekarz powie "proszę się nie stresować" no ale jak?!! mam nadzieję że jakoś to odkręcicie. najważniejsza jest zawziętość w takich sytuacjach 
poka poka
ale byly takie dobreeeeee.... ze musialam