|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III
|
|
|
|
#3872 |
|
Zakorzenienie
|
Andrzej, który smierdział the best
|
|
#3873 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Każdy ma prawo do pielęgnacji swojego ciała, i każdy ma prawo do tego, żeby wyglądać jak człowiek, a nie jak pijak z 40 letnim stażem. ![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Cytat:
Że jestem gościnna? ![]() I dobroduszna Udostępniam sprzęt, jak ktoś nie ma...---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Aha, nie chodzi o to, że one LUBIĄ takie filmiki, tylko o PODEJŚCIE do tematu. |
||
|
|
|
#3874 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak widzisz nie potępiłam pierwszego zaprezentowanego pana, który też o siebie dba, więc chyba nie mam nic przeciwko. Czasami odpalasz filmik i wiesz czy dana osoba Ci odpowiada czy nie. Każdy ma swój gust i prawo oglądać co chce. Dlatego nie chcę się już na ten temat wypowiadać. Nie skrytykowałam, pewnych rzeczy u facetów nie lubię i tyle. Co nie znaczy, że zaraz będę komuś tłumaczyć to rób a tego nie, bo to niemęskie czy coś. Wolna wola również odnośnie malowania. Nic mi do tego. PS. Więc jestem staroświecka. Pozdrawiam Edytowane przez Takajakaya Czas edycji: 2011-02-17 o 16:33 |
|
|
|
|
#3875 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A co do reakcji panów... szczerze powiem, że nigdy nie rozumiałam strachu, rezygnacji z kupna czegoś, bo co mój facet powie; albo jakieś chowanie po kątach nowo zakupionych butów czy torebki. Moje pieniądze- moja decyzja na co je wydam. Jeśli już mieszkamy razem to wiadomo razem utrzymujemy dom, ale to co jest zostaje na moim koncie, to też pożytkuję jak chcę To oczywiście działa w obie strony. Ja mojego ukochanego też nie rozliczam z kupowanych kluczy, bajerów do samochodu czy innych jego zabawek
|
||
|
|
|
#3876 |
|
Raczkowanie
|
Pytam: Wolisz rozmawiać z facetem, który ma normalną cerę czy z takim, którym na czerwone plamy?
|
|
|
|
#3877 |
|
Zakorzenienie
|
Między facetem z podkładem w buraczaną twarza jest jeszcze zwyczajny facet. Skoro pozwalasz sobie tych co sie nie maluja sie nazywac:" buraczanymi twarzami" to ja mam prawo nazwac tych uzywającymi:" picusiami,ciotami itd." |
|
|
|
#3878 |
|
Raczkowanie
|
Żartujesz??
|
|
|
|
#3879 |
|
Zakorzenienie
|
A dlaczego niby ma żartować?
Czy uważasz, że nazywanie kogoś buraczana twarza jest mniej obraźliwe niż picusiem? Ja osobiście wolę umawiac się z facetem który ma po prostu niedoskonałości na twarzy niż takim który ma neidoskonałości i nakłada na nie podkład korektor czy coś. I niech nikt mi nie wmawia, ze na cerze z niedoskonałościami podkład czy korektor kryjący nie jest widoczny Bo JEST. Pozatym twarz po użyciu podkładu jest specyficzna w dotyku..
|
|
#3880 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A gdzie napisałam, że uważam, że ktoś kto się nie maluje nazywam burakiem? Ja piszę o konkretnym przykładzie rumienia. NIE GENERALIZUJĘ. A na pryszcz lepiej nałożyć korektor antybakteryjny, którego przy umiejętnym nałożeniu nie będzie widać, a który będzie elementem pielęgnacji, ponieważ zniweluje zaczerwienienie, jednocześnie lecząc. Na rozmowie kwalifikacyjne pracodawca też lepiej patrzył na twarz bladą, niż na taką czerwoną. Fakty mówią same za siebie. |
|
|
|
|
#3881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dziwię się facetom na imprezach, że się zastanawiają, ile panna ma lat, 13 czy 19. |
|
|
|
|
#3882 |
|
BAN stały
|
Ja wolę facetów z wypiekami na policzkach, bo z reguły są to blondyni o alabastrowej, wrażliwej cerze. Blondyni
|
|
|
|
#3883 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ma szczęście być blondynem o alabastrowej cerze i mieć Ciebie za znajomą
|
|
|
|
|
#3884 |
|
Zadomowienie
|
Mnie tam nie przeszkadza, że facet się maluje. Jeśli ma na to ochotę, to dlaczego nie.
|
#3885 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie przepadam za makijazem u męzczyzn (poza pewnymi uzasadnionymi przypadkami), ale to moje zdanie
|
|
|
#3887 |
|
BAN stały
|
Mi też nie przeszkadzają, chamstwo za to mi przeszkadza...
|
|
|
|
#3888 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a widzialas magiczna? ta to jest the best ![]()
|
|
|
|
|
#3889 |
|
Zakorzenienie
|
Uuu... widzę, że ostra walka trwa, o to jaki typ mężczyzny jest lepszy
![]() W Holandii, w douglasie obsługiwał mnie mężczyzna: szmineczka, podkład, wytuszowane rzęsy oraz róż. Moja reakcja: Był baaaaaaaardzo miły i rzucił mi mnóstwo próbek ale co by nie mówić, wyglądał dziwnie.Mój Tż, zanim zaczęliśmy być ze sobą, średnio dbał o wygląd. Pod moją delikatną presją poszedł do dermatologa, kupuje kremy i używa odpowiednich tzw. dermokosmetyków ale bardzo go to boli i czasami muszę ganiać ![]() No nie wiem, jak czułabym się z facetem, który dba o cerę tak, jak ja, bądź bardziej
|
|
|
|
#3890 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale pierwsza odruchowa reakcja byłaby taka, że jakby stało takich dwóch podeszłabyś to tego, który lepiej wygląda ![]() Nawet noworodki reagują na piękniejszą buzię, udowodnione... Taka natura człowieka ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat:
![]() Nie lubię uzasadnienia "nie bo nie" ![]() I nie wybieramy tutaj "lepszych/gorszych" Chodzi o to, że niektóre osoby korzystniej wyglądają, jak mają zatuszowany zbyt intensywny rumień, jak mają zatuszowany pryszcz, który u każdej kobiety wywołuje wstręt... Nie jest to malowanie "bo lubię", "bo mam taki kaprys" itp. |
||
|
|
|
#3891 |
|
Zadomowienie
|
Hmm, ja też nie walczę, wyraziłam swoje zdanie tylko.
![]() Wolę już zbyt zadbanego faceta, niż zbyt męskiego, ale nie przyszłoby mi do głowy żeby traktować mój typ jako lepszy, a już tym bardziej wykłócać się o to.
|
#3892 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3893 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,jak rozmawiacie o makijażu męskim,to jak uważacie -czy Wayne Goss maluje sobie policzki?Bo zawsze takie rumiane ma.
![]() Sam gdzieś tam mówił,że się wcale nie maluje,z wyjątkiem okresu dojrzewania,ale te rumieńce są takie śmieszne.Nie znam żadnego faceta z takimi,dlatego tak sobie dumam.
|
|
|
|
#3894 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A ja dzisiaj wyszłam po kilku dniach choroby z domu i... czym prędzej biegłam do domu, ponieważ zaczęła mi puchnąć powieka, jak szalona! No... a tego pana od "śmierdzenia" już dawno oglądałam. Taki śmieszny, o ![]() W sumie, jeśli ktoś ma wielką zmianę na twarzy np. naczyniak - to czemu miałby tego nie tuszować? bez względu na płeć. |
||
|
|
|
#3895 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Cytat:
I właśnie o to samo ja się pytałam... I już nie mówiąc o nikim stąd, też często była taka reakcja, taka "nie bo nie", bo "facet jak się maluje to gej" nie ważne, że poprawia swój wygląd fizyczny i swoje psychiczne samopoczucie tuszując coś takiego, makijaż to makijaż, fuj... A ja tu proszę o rozróżnienie pewnych faktów
|
||
|
|
|
#3896 |
|
keep calm and contour on
|
o ile dziewczyny,które nie malują twarzy a mają wiele do zakrycia budzą moje zdziwienie, czemu zamiast zakryć trądzik albo inne cuda podkładem, to chodzą i straszą, to faceci umalowani wręcz odwrotnie.. lepiej mieć syfy (będąc facetem) niż być posądzanym o ciotowatość
|
|
#3897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3898 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tutaj spory procent skupia się na sobie, "JA nie lubię..., JA nie znoszę, JA nie toleruję..." |
|
|
|
|
#3899 |
|
Przyczajenie
|
komentarze w filmiku katosu http://www.youtube.com/watch?v=ITbfexoQNmk co myslisz?
|
|
|
|
#3900 |
|
keep calm and contour on
|
naczyniak na pół twarzy ,to rozumiem. ale malowanie się bo mam dwa pryszcze,albo tak po prostu jest niezrozumiałe.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:33.

Że jestem gościnna?

ma szczęście