|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V
Winyl, ale on chyba kogos ma... A raczej chyba na pewno... Wejdz do clubu i tam jest jej foto...
|
|
#3872 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#3873 |
|
Zakorzenienie
|
Psyhe nie baw się w takie intrygi, nie warto! Po co ma się z tego zrodzić coś nieprzyjemnego..
Moja systematyczność mnie powala - DRUGI DZIEŃ Z RZĘDU balsamuję się od stóp do głów, co w moim wypadku jest mega sukcesem Zaraz zjem activie z bananem i muesli i świat należy do mnie
|
#3874 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co jest przyczyną mojego małpiego rozumu?
Chłopa dawno nie miałam
|
|
#3875 |
|
Zakorzenienie
|
Psyhe, to wszystko wyjaśnia! Kobieta wtedy równo fiksuje!
Tylko moja przyjaciółka jest jakaś wytrwała!
|
#3876 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trzymam kciuki! i pisz wszystko, martwimy się ![]() Wiesz, przy Twoich to teraz wszystkie moje problemy wydają mi się takie nieistotne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Za bardzo się wkręciłam w ten wątek i potem mnie irytują takie akcje :P Byłyśmy zawsze dla siebie mega wyrozumiałe i nie wiem co się teraz dzieje. Heloooooł, Święta idą, czas miłości, kochajmy się! |
|||||||
|
|
|
#3877 |
|
amor vincit omnia
|
bś jak masz z czymś problem to wystarczy napisać od razu ( 'na ciepło') a nie czekać aż ktoś cię wyręczy
|
|
|
|
#3878 |
|
Zakorzenienie
|
BŚ, no przecież, że nie wyrwę się z takim tekstem
![]() U mnie w domu święta to mega nerwówka i kłótnie
|
|
#3879 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no nie mogłam sie powstrzymać ![]() Cytat:
![]() no u mnie w sumie tez, ale i tak kocham Świeta
|
||
|
|
|
#3880 |
|
Zakorzenienie
|
Yyyy, Annobanno, wtrącę się, bo normalnie zatrważają mnie Twoje problemy zdrowotne
A jesz mięso? Czy masz skłonności w rodzinie do anemii? U mnie są takowe, a ja, odkąd przestałam bać się wędliny czy mięsa do obiadu mam hemoglobinę i czerwone krwinki idealne. Nawet czasem organizm mój uzupełnia braki, dając mi impulsy do żarcia chleba z kiełbasą i tak jem przez dobry tydzień Jak to u Ciebie wygląda?
|
|
|
|
#3881 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
Podczytuję Was od dawna, ale jakoś wcześniej w ogóle się nie odzywałam... Ale ten obrazek tak mnie rozbawił, że aż ośmielił mnie do odezwania się do Was Jak go zobaczyłam to... Pozdrawiam Was ciepło.
Edytowane przez Mariposa3 Czas edycji: 2011-11-23 o 21:19 |
|
|
|
#3882 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ! ! ! ! nie śnierdzi! chodziłabym z nią na smyczce i wilaby mi się wokół szyjki podczas spacerków! 1. czy aby na pewno? ![]() 2. walić peace&love, zabawmy się w peace, love & ecstasy Cytat:
jaki facet chodzi na kawki :Pale tak Ci napisala BŚ, nie krec sie kolo zajetego faceta, bo to hamowa i pozniej niepotrzebny stres bo predzej czy pozniej wyjda z tego jakies nieprzyjemnosci. i nie wkrecaj sobie ze ta laska jest jakas super fajna, normalna jest. wyglada na typ nadpobudliwej katechetki albo bardzo wkreconej w harcerstwo laski co krzyczy, biega i jest zawsze wesola, no ale jest tez opcja ze jest fajna, mila i normalna i ze np. bysmy ja polubily gdyby do nas dolaczyla pod nickiem sexyniunia92 z urody jest ladna i naturalna tak jak to napisala Ewelka. ale jakiegos szalu nie ma, nie masz sie co dolowac tym ze on ma przefantastyczna laskeCytat:
tak trzymaj Cytat:
mialam chwile dola ze siedzialam i ryczalam w pokoju, bo jestem za mloda aby przejmowac sie tak zlymi wynikami... nie mniej jednak nie uwazam, ze bedzie to jakas wieksza trauma i licze na to, ze wszystko szybko sie wyklaruje, lekarze ustala odpowiednie leczenie i wszystko bedzie jak dawniej na chwile obecna bardzo bola mnie te nogi. dostalam jakies zewnetrzne sterydy, zeby je smarowac i zeby mnie to troche mniej bolalo.kochane jestescie wszystkie 2. 3. TAK! Agniesik zostajesz! nie mozesz nas tak ostentacyjnie opuscic, bo wzniecisz bunt ![]() 4. Cytat:
dzis dostalam zje*by od rodzicow , ze malo spie, nie jem. robili tez podchody czy nie mam depresji bo podobno wtedy strasznie ciezko jest wyleczyc sam rumien, nie mowiac o pozostalych dolegliwosciach. nie wiedzialam co im odpowiedziec. nie jestem zadowolona ze swojego zycia jakos mocno, ale depresji nie mam... jest tak monotonnie, kiedys bylo lepiej.a miesa jem malo. brzydze sie jakos. w sumie nie pamietam kiedy ostatnio jadlam mieso. czasami zjem piers z kurczaka, wedlin w sumie nie jem, bo na sniadanie jem owsianke, na kolacje wiesniaka,w ogole nie jem pieczywa. jem zelazo w postaci szpinaku ;p mi orgaznim nie daje takich sygnalow, albo ja skutecznie je zagluszam ;p
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2011-11-23 o 21:43 |
||||||
|
|
|
#3883 |
|
Zakorzenienie
|
AAAAaaaaaaaaaaaaaaa pisze z nim na gg
|
|
#3884 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa Psyhe, to ten, nie wiedziałam, że o tego zajętego chodzi. Kurczę, no nie, zajętego to zostaw w spokoju lepiej ...
Z kim piszesz, z nim? Czy jest ktoś jeszcze na horyzoncie ? Ania - kurczę, to fatalnie z tym Twoim zdrowiem . Może właśnie powinnaś zmienić dietę pod tym kątem. I śpij dużo, to naprawdę pomaga! (choć też nie można za dużo, ale takie optymalne 8h naprawdę dużo daje!)
|
#3885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba ubiorę tą kieckę w paski z tym czarnym nietoperzem ![]() R czy Ł, bo już nie wiem Bańka, jestem z Tobą Od 4 miesięcy siedzę w anemii i nie zapowiada się na poprawę Do tego bakterie w moczu i astma, na którą nie działają leki i najzwyczajniej w świecie duszę się przy głupich sytuacjach. Także CO NAS NIE ZABIJE TO NAS WZMOCNI ****
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI Piekarnik Laury ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2011-11-23 o 22:15 |
|
|
|
|
#3886 |
|
Zakorzenienie
|
Ł
![]() Ale spokojnie nie piszę, że jest mega seksowny i chciałabym żeby mnie zerżnął w kiblu............ ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Spox, na spotkaniu integracyjnym w sporej grupce stanęło Dziewczynyyyyyy......... Tak teraz poza tematem Tak komentujemy laski i zastanawiam się... Jakbyście mnie nie znały i nie kochały to co byście powiedziały widząc moje foto?
|
|
#3887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biedne zwierzeta :Pczyli trzeci zestaw, dobry wybor ![]() no wiem wlasnie ze Ty tez masz nieciekawie ze zdrowiem ;/ nie przejmuje sie mocno, czekam dzielnie na dokladna diagnoze ![]() Psyhe, jestes nienormalna. pytalas czy ma dziewczyne? :P
|
|
#3888 |
|
Zakorzenienie
|
Nieee, bo jednak stwierdziłam, że chcę się zintegrować, a nie od razu patrzeć na faceta jak na przyszłego męża bo to chore
![]() aniabania, jutro ide do dermatologa bo mi na plecach wyskoczyly bolace gule
|
|
#3889 | |
|
Zakorzenienie
|
o rly
nie zasne przez to zdjecie! ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- Cytat:
![]() nie wstydź sie, napisz cos o sobie ![]() zawsze zastanawia mnie, jak mozna nas podczytywac, malo u nas odchudzania
|
|
#3890 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Ewelka, tez tak wlasnie mysle, jak mozna czytac nasz spam
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2011-11-24 o 00:30 |
||||
|
|
|
#3891 |
|
Zakorzenienie
|
Aniabania, podczytywać to jeszcze podczytywać, ale odezwać się i nie objechać mnie???
|
|
#3892 |
|
Zakorzenienie
|
ejjj odstraszasz, a ja myślę, że Mariposa będzie jedną z nas
|
#3893 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnieto miałam na myśli (żże będzie jedną z nas :P) kuuurde, zamotałam się :P
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2011-11-24 o 09:00 |
|
|
|
#3894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ej, to zalicza sie do dobrych uczynków, nie? juhuu, jest jeden, może kot się jednak odezwie do mnie w Wigilię!O problemach nie napiszę, bo się wstydzę własnie wyszedł ode mnie TŻ z 4 godzinnej pogadanki na temat tego jak bardzo pieprznięta jestem. Ania podaj swój adres, a codziennie jedna będzie przesyłała Ci dzienne porcje witamin, pyszne jedzonko i wszystko inne, co wzmocni Twój organizm Mega martwi mnie ta Twoja choroba, wiesz? ![]() psyhe, a co jak na spotkanie integracyjne przyjdzie ze swoją dziewczyną? ![]() Ej, a wiecie że Szwecja jest rajem podatkowym dla ludzi po transplantacji serca? To taka śmietankowa mądrość na dzisiaj
|
|
|
|
|
#3895 |
|
Zakorzenienie
|
Koniec jego tematu :P
Dzisiaj waga mi drgnęła w końcu! Muszę jeszcze zacząć ćwiczyć ![]() Babcia mnie zdemotywowała... Dzwonię do mamy, żeby mnie napisała u siebie w przychodni do dermatologa... No i oczywiście babcia i dziadek to takie gumowe uszy i po telefonie do mamy słyszę rozmowę: -O. wybiera się do Łodzi? (dziadek) -Dzisiaj nieee, J. ma ją zapisać do dermatologa, bo takie krościska dostała Ejjjj dostałam tylko 3 czy 4 bolące gulki
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2011-11-24 o 10:05 |
|
|
|
#3896 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. wiem TŻ tez mi robi takie cykliczne paczki wspomagajace, wczoraj zjadlam 3 ciacha francuskie ciekawa forma podwyzszania mi zelaza3. szwecja w ogole jest super mi sie marzy dlugi pobyt w danii; podobno ludzie tam sa najszczesliwsi na swiecie ! Cytat:
heeee super
|
|
#3897 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy Wam mówiłam, ale masakra
![]() Niedawno co spaliła mi się prostownica, a pare dni temu suszarka
|
|
#3898 |
|
Zakorzenienie
|
żebys miala pretekst do kupienia nowych
![]() słyszałyście nową płytę rihanny, talk than talk? jakos nie moge sie w nia wkrecic
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2011-11-24 o 11:05 |
|
|
|
#3899 |
|
Zakorzenienie
|
Żebym niepotrzebnie wydała chyba kase
![]() Nieee, już od jakiegoś czasu Rihanny nie słucham
|
|
#3900 |
|
Zakorzenienie
|
a mi sie wlasnie podobaja jej ostatnie plyty, i jeszcze te sprzed tych komercyjnych, bardziej uderzala w reggae, no i nagrywala z sizzla
ile dalybyscie im centymetrow?
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.

Piekarnik Laury
)
i pisz wszystko, martwimy się

Wyjaśniłam wszystko, co było niejasne i już wiecie o co chodzi (prawda? 

A jesz mięso? Czy masz skłonności w rodzinie do anemii? U mnie są takowe, a ja, odkąd przestałam bać się wędliny czy mięsa do obiadu mam hemoglobinę i czerwone krwinki idealne. Nawet czasem organizm mój uzupełnia braki, dając mi impulsy do żarcia chleba z kiełbasą i tak jem przez dobry tydzień
Jak to u Ciebie wygląda?