|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() kurde, a na necie nie ma poprzednich odcinków? bo nie mogę znaleźć
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#3872 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Heroine a ja nie oglądałam dziś, bo zapomniałam
jutro powtórkę obejrzę ![]() A nie mam pojęcia czy są na necie. A ja pokręciłam dziś hh tylko 15 min i tak mnie pogoniło do wc jakbym miała grypę żołądkową
|
#3873 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Łoooooo ale sie rozpisałyscie ![]() Gosia2011 po cwiczeniach czasami waga moze wrosnac bo miesnie puchna ale spokojnie napewno bedzie sapdek cwiczac nie mozna przytyc i miesnie wiecej waza niz tłuszcz![]() wazniejsze od wagi sa cm moim zdaniem ![]() aaby witamy pewnie ze pomozemy bialaczekoladka no prosze nastepna wredna s**** nie wiem jak mozna komus niszczyc zwiazek;/ to chore jest!!czbasia bardzo fajne miejsce na wesele takie klimatyczne ![]() zelka9o ja teraz prostuje tylko grzywke bo nie dałabym sobie z nia rady albo mleczka nivea do prostowania w takiej rózowej buteleczce![]() Wysłałam Ci zapro na FB ![]() Wogóle to Moja praca zaczyna mnie irytowac..a raczej atmosfera w niej panujaca Od rana do wieczora słysze tylko narzekanie...jak to komu zle nie jest, ze mało kasy, ze z facetem sie nie układa, ze rodzina jest beznadziejna, ze kawy nie ma itp itd Nie pamietam kiedy słyszałam tam od kogos ze cokolwiek miłego go spotkało, fajnie spedzil wieczor...lubi cos..ineresujesie czyms..ogladal fajny film cy gdzies wyszedl ze znajomymi czy cos ![]() A jak jedna zacznie marudzic reszta zaczyna sie uzalac;/ ja rozumiem ze kazdy ma zle dni czasami jest smutno czy cos sie stanie ale chyba nie non stop!! Męczy mnie to strasznie psychicznie
![]() M Edytowane przez aguniaaaaa041986 Czas edycji: 2012-02-07 o 19:09 |
|
|
|
#3874 |
|
Zadomowienie
|
Mój dzień:
7.00 tradycyjnie płatki ze szkl mleka 10. 00 jogurt owocowy 161 kcal 13.00 szkl zupy, surówka z białej kapusty, marchwi, jabłka i jogurt naturalny + kiełbaska wieprzowa ;/ 16.00 mały banan 19.00 kogel-mogel z 3 białek, 1 żółtka i 1 łyżeczki cukru ponad 2 litry zielonej herbaty (niesłodzonej- nie słodzę od wakacji już )godzina na rowerku, półgodzinny spacer
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
#3875 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
loki sa takie ladne, ja sama mam krecone. Zajrzyj na podforum Dla Zakreconych na fryzjerskim .Ja dzis trzymalam sie w ryzach. Do pracy pojechalam na rowerze - a przerzutka jest w kawalkach i zablokowala sie na jednym z wyzszych biegow, wiec pod gorke poce sie jak mysz . Jeszcze dzis posciskam agrafke, sprobuje ze 100 razy. Wrzuce moje jadlo: 1. Kubek mate, szklanka koktajlu z mleka sojowego i jagodowej smoothie. Kromka razowca z miodem. 2. Kawa, jajko na miekko, dwa plastry chudej szynki, kilka smazonych pieczarek, kromka razowca. 3. Jajko na twardo, pol awokado, spora rozyczka kalafiora, kilka migdalow i oliwek, razowiec (nie moge sie odzwyczaic od tego chlebka! )4. Piers kurczaka, fasolka szparagowa, salata, troche makaronu. Woda z cytryna. Na kolacje bedzie plasterek kurzej piersi i troche wiesniaka z kminkiem. Ogolnie musze jeszcze poobcinac weglowodany. Okropnie jestem od nich uzalezniona .
|
||
|
|
|
#3876 |
|
Zadomowienie
|
Agaaa wysłałam ci zaproszenie na face Chyba Tobie
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
#3877 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj mnie coś olśniło i już umiem slalomem zjechać na desce Wcześniej obrót tyłem był dla mnie niewykonalny Po dzisiaj czuje, że chyba jednak jestem stworzona do snowboardu Cytat:
Też bym już chciała ślub Ale najpierw trzeba zacząć od zaręczyn I jeszcze długie lata przede mną pewnie zanim pójdę do ołtarza ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3878 | |
|
Zakorzenienie
|
Przyjełam
Śliczna kobietka z Ciebie![]() Cytat:
![]() ![]() Ale super ze nauczyłas sie na snowboardzie jezdzic Ide poćwiczyc troche
|
|
#3879 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak się liczy grypa żołądkowa? tylko nie to, nie kracz! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
no i brawo za ćwiczenia ![]() Cytat:
Ja też muszę jeść mniej węgli...
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#3880 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail to super, że idzie Ci coraz lepiej
podziwiam wszystkich którzy umieją jeździć na nartach itp ja jedynie na łyżwach umiem i z chęcią bym się wybrała, może jak się trochę ociepli ![]() Heroine no hehe, mam nadzieję, że to jednak nie grypa. Prócz tych 15 minut to pościskałam agrafką 100 razy i jeszcze ze 100 ścisnę żeby nie było
|
#3881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3882 |
|
Zadomowienie
|
Hej wszystkim
Ja dopiero co mogłam się rozsiąść na lapku bo tłukłam znajomym matmę na jutrzejszą PK Jak dziś wstawałam to jak kret szłam do łazienki, a jeszcze do weekendu 3dni! Ćwiczenia mam za sobą, 100brzuszków, hh i abs. Ale mnie boli brzuch aż I nawet pochwalę się że ładnie jadłam dziś, bez podjadania czy opychania się. Ale Tż już mi gada o kebabie w weekend, no nie odmówię Przepraszam ale nie odpiszę Wam dziś bo został mi ostatni odcinek Gotowych IV sezonu do obejrzenia a Wy tyle napisałyście..
|
#3883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super, brawo
|
|
|
|
|
#3884 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Chociaz z obecnym tz jestem dopiero 2 lata -rocznioce mielismy w grudniu. Ale jednak jak sie znajdzie ta druga polowke pomaranczy nie ma na co czekac![]() Co do deski podziwiam. Ja zapalona narciarka. Tz w zeszzlym sezonie na deske sie przezucil i zachwycony. Mnie tez namawia, ale raczej nei przekona![]() Nie jestem sobie w stanie wyobrazic sobie siebei na desce---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Cytat:
A gdzie Ty pracujesz, ze takie pesymistyczne nastawienie??:![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Spowiedz z dzisiaj: I- Platki z mlekiem II - kromka z pasztetem III pol pomelo IV wasa z pasztetem, kromka z serkiem topionym, kawalek ciasta V zupa czosnkowa z szynka i serekim topionym VI -pol wiesniaka +kawalek wedzonego kurczaka+ pomidor+ogorek No i wystarczy. Czekam na tz. Wraca z pracy po 22 dopiero No i moze zeby romantycznie bylo jeszcze kieliszeczek czerwonego wina przed snem wypijemy :brzydal :
|
||
|
|
|
#3885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do deski to u mnie na odwrót Tż jeździł na nartach a teraz ze mną śmiga na desce
|
|
|
|
|
#3887 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochana wyslalam Ci zaprosznenie na Fb Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3888 |
|
Zadomowienie
|
Agaaa Ty też jesteś śliczna A te piersi ...
---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Heroine na razie udaje mi się trzymać wzorowo planu ...bo dni uciekają i już prawie połowa lutego a waga stoi ;(
|
|
|
#3889 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko potwierdzam i daje do realizacji te ktore sami zlozyli)I to wlasnie nie chodzi o prace bo jest lajtowo, mamy tyle przerw ile chcemy szef jest spoko idzie nam na reke , kasa tez dobra i zawsze w terminie, tylko o to, ze poprostu nie widza chyba nic pozytywnego w zyciu, ciagle cos jest złe, a sa przeciez ludzie którzy maja milion razy gorzej np nie widza , nie moga chodzic, bezdomni itp Cytat:
ja tez sie na razie planu trzymam dni leca i to szybko do wiosny coraz blizej nie ma obijania sie![]()
|
|
#3890 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Podczytuję Was troszkę, ale tak zbieram się odpisać odkąd wróciłam do domu ![]() Był Tż przyjechał po mnie do pracy. Zjedliśmy obiadek. no i kawałek pizzy ymm oddałam większość Tż ja przekroiłam kawałek na pół i zjadłam małych kilka kęsów![]() Muszę dzisiaj wskoczyć jeszcze na rower, bo jutro wybieramy się po pracy do McDonalda robimy sobie wcześniejsze walentynki, korzystając z okazji, że mamy następny tydzień popołudnia zarezerwowałam dwa miejsca w kinie seans dopiero o 20.45! Underworld: Przebudzenie 3D więc pewnie do domciu wrócimy późno...aj Coś mi się zblokowało, nie mogę pogrubienia wyłączyć więc PRZEPRASZAM ! ![]() może przy następnym poście! Opracowałam dopiero 1 zagadnienie, muszę je tak skrócić by w miarę szybko przepisać ze ściągi.. ojś jeszcze promotorka mi coś pisze że chce jakiś rozdział nie no nie ma mowy teraz jeszcze dwa egzaminy niech odpuści.![]() Tż mnie tak dzisiaj głaskał, że zasnęłam jak zwykle na jego ramieniu ![]()
ćwiczę z Ewą skalpel 5 ![]() Edytowane przez Gosia2011 Czas edycji: 2012-02-07 o 21:17 |
||
|
|
|
#3891 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktailiku a gdzie jeździsz na tej desce?
|
#3892 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz najczęściej do Lázeňský vrch Lipová - lázně.
|
|
|
|
#3893 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail tak myślałam, że w Czechach
|
#3894 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3895 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail no u nas to nie bardzo jest gdzie
Tż mówił, że za młodu jeździł na górce papierniczej ![]() A byłaś może na lodowisku na Orliku? Bo chcieliśmy się tam wybrać może w week bo ma już nie być tak zimno
|
#3896 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mam dzisiaj jakąś zamułę
siedzę i nic mi się nie chce
|
|
|
|
#3897 | |||
|
Zakorzenienie
|
ale jestem chora! Głowa mi pęka i katar leci ciurkiem
Z dietą dziś katastrofa! W ogóle wstyd pisać! Ciasto, drożdzówka z budyniem, cała puszka Pingelsów, baton Lion.... aż tak źle to jeszcze nie mialam! eeee szkoda gadać ![]() Byłam dziś w Kwidzynie - po drodze złapaliśmy kapcia! Tata musiał koło zmieniać - zmarzłam masakrycznie bo mu pomagałam..... Boże co za pech! No ale później już było lepiej byłam w Rossmannie na zakupach kupiłam sobie podkład Astora i puder Max Factora ( moje ulubione). Dostałam też w prezencie lakier do włosów Biosilka taki duży Byłam też w Carrefourze i w Kauflandzie. Kupiłam sporo chemii do domu i trochę jedzenia. Poza tym nic więcej Listonosz dziś był ale przyniósł mi tylko Pit :/ żadnej paczki!!!! Ja pierdziele!!! Zwariuję chyba!! Jak jutro nie dostanę paczki to bede tam dzwonić do nich! Mam serdecznie dość! Poza tym zamarzam grupa mnie łapie.... ![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
ja bym zabiła go i wywaliła na zbity pysk z domu. W życiu bym nie potrafiła żyć z facetem który mnie okłamywał tyle czasu i bzykał się z jakaś inną!!!! To jest bardzo zła decyzja! Dziękuję za zaproszenie dobrze, że napisałaś bo własnie zastanawiałam się kto to taki ta Pani która wyslała mi zaproszenie na fejsie :P Ale po zaakceptowaniu jak ujrzałam fotkę to się domysliłam już ![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Cytat:
WOW!!!!!!!!! Ale pieknie!!! Cudownie!!! Ale zazdroszczę!!!! Na prawdę boskie miejsce!! ![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a masz jakieś leki? zażyj jak najszybciej widzę zakupy kosmetyczne ja teraz zbieram na tusz do rzęs Max Factora ![]() no zaszalałaś ze słodyczami dzisiaj a z tymi paczkami to już naprawdę przesada
|
|
|
|
|
#3899 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tą ciszą nocną to świetny pomysł hehehe może nauczyłabym sie normalnie chodzić spać ale pewnie nieeee Paczek nadal nie ma.... juz mam nerwa na maksa! Date sprawdze na pewno na paczkach! 31 stycznia dostałam maila od jednej sprzedającej i od drugiej że paczki zostały już wysłane, a więc czekam.... :/ U mnie śniegu mało, a oglądałam prognozę że po 20 lutym ma być już dużo cieplej! Ja spałam z kotem codziennie śpimy razem ![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Cytat:
nastrzelałabym mu po pysku równo!---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Cytat:
Cytat:
No jak remont zaczniecie to na pewno sobie za długo nie pośpisz no ale kiedyś na pewno będzie jakis piekny dzień, że sobie poleniuchujesz pół dnia albo i cały dzień Wątek rośnie w mgnieniu oka sama juz nie nadążam!
|
|
#3900 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojj synuś bardzo lubi moje płatki ale mięsko i słodycze też uwielbia także na naszą dietę by sie nie nadawał Wagę musze kupić ale szkoda mi kasy na razie.... wolę sobie jakiegoś ciucha kupić bo mam ich stanowczo za mało Cytat:
ale paczki jak nie było tak nadal nie ma! w sumie to dwóch paczek! Cytat:
Ojj u nas w PUPie to samo! Kolejki jakby coś za darmo rozdawali! Masakra! Ludzie stoją po 3 godziny..... i najlepsze jest to, że choć jest 5 stanowisk do obsługiwania ludzi to tylko jedna babeczka przyjmuje.... parodia!
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.

zobaczę może o 17:30 oglądnę i jak mi się spodoba to będę go oglądać 
bo nie mogę znaleźć

jutro powtórkę obejrzę
jakbym miała grypę żołądkową 

ale spokojnie napewno bedzie sapdek
nie wiem jak mozna komus niszczyc zwiazek;/ to chore jest!!
a co do pracy to wszystko wchodzi w grę, tyle że mnie także odpowiadało by coś dla dwóch osób
loki sa takie ladne, ja sama mam krecone.
)
a co do deski, to ja to sierota jestem i nawet na nartach nie umiem jeździć 

tylko nie to, nie kracz! 

siedzę i nic mi się nie chce
ale ile to kasy na to trzeba