Panny Młode 2015 cz. 5 - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-31, 22:55   #3871
Edebedowa
Rozeznanie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 5

Operacja nie może być wykonana, ponieważ wygasła Twoja sesja - minęło zbyt wiele czasu od ostatniego logowania.
Kliknij wstecz w przeglądarce i odśwież stronę aby odświeżyć dane sesji.

kurde, chce dodać zdjęcia żeby Wam pokazać i gunwo !
Stary 2013-07-31, 23:03   #3872
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Na biurku Oli Pokaż wiadomość
Jak wrócę to znowu będę marudzic,b o dalej nie mamy sali, nawet nie mam głowy, żeby jej szukać i wszelkie sprawy weselne poszły na bok Patrząc na to, ze miałam manie podobną do Ex to ekhm..... dziwnie się z tym teraz czuje
a ja nadal się jaram ale już mniej tzn. mam "momenty" i wtedy się jaram bardzo jak coś fajnego wypatrzę czy coś ale tak ogólnie trochę się już uspokoiłam no bo za bardzo nie ma co wymyślać jak większość wstępnie zabukowana
Stary 2013-07-31, 23:03   #3873
viva91
na przekór do celu

marysieńka a jak tam rekrutacja, gdzie ostatecznie wylądowałaś, czy może ciągle nie wiesz?
Stary 2013-07-31, 23:06   #3874
mariamarysienka
Zakorzenienie

Na razie jestem na pewno na technikach dent. w Lublinie Nadal jest lekki stres, ale kolejne listy wychodzą, progi spadają, więc muszę tylko cierpliwie czekać

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 23:07   #3875
Beezee
Zakorzenienie

Ja sobie lecę swoim torem. Mi ostatnio moje kochanie powiedziało, w przypływie uczuć, że jakbym miała kogoś innego to mnie zastrzeli
ręce opadają, śmiać się czy płakać?
Stary 2013-07-31, 23:08   #3876
Edebedowa
Rozeznanie

idę przytulić się do TŻ i spać
Dooobranoooc
Stary 2013-07-31, 23:09   #3877
Beezee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Edebedowa Pokaż wiadomość
idę przytulić się do TŻ i spać
Dooobranoooc
leć, leć mój już dawno śpi w swoim domku
a ja się zaczęłam uczyć
Stary 2013-07-31, 23:12   #3878
Na biurku Oli
Zakorzenienie

Mój TŻ jeszcze w pracy I wróci w nocy jak ja nie lubię tej zmiany

nabiurkuoli.blogspot.com

Mój facebook
Na biurku Oli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 23:13   #3879
Beezee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Na biurku Oli Pokaż wiadomość
Mój TŻ jeszcze w pracy I wróci w nocy jak ja nie lubię tej zmiany
Pomyśl sobie, że jak się obudzisz to będzie
Stary 2013-07-31, 23:15   #3880
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Napisane przez mariamarysienka Pokaż wiadomość
Na razie jestem na pewno na technikach dent. w Lublinie Nadal jest lekki stres, ale kolejne listy wychodzą, progi spadają, więc muszę tylko cierpliwie czekać
to powodzenia

ja też powinnam już iść spać... o 7:00 muszę najpóźniej wyjechać, wstać tak o 6:30 by się przydało... matko, ostatni raz wstawałam tak wcześnie na początku lipca, a wcześniej to chyba w kwietniu, jak do Krk jechałam
Stary 2013-07-31, 23:16   #3881
Beezee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
to powodzenia

ja też powinnam już iść spać... o 7:00 muszę najpóźniej wyjechać, wstać tak o 6:30 by się przydało... matko, ostatni raz wstawałam tak wcześnie na początku lipca, a wcześniej to chyba w kwietniu, jak do Krk jechałam
wyrazy współczucia, ale dasz radę
Stary 2013-07-31, 23:46   #3882
Na biurku Oli
Zakorzenienie

Wgl wymyśliłam sobie, że zorganizuję festyn promujący nasze schronisko jakbym sama mało pracy nie ma i tak wsiąkam od sprawy do sprawy

nabiurkuoli.blogspot.com

Mój facebook
Na biurku Oli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 23:47   #3883
existence
Zakorzenienie

Cytat:

Pogrubione - nie ma to jak reklama To tak jakby napisać "Zapraszamy do Tunezji - piękne piaski, po których chodziła Monica Belluci"

A oferta ogółem bardzo fajna
ej ale wgl coś jest z tym Housem, bo nasz kamerzysta też na spotkaniu do nas, że lustrzanki i coś tam coś tam "tak jak np. w serialu dr. House"
Cytat:
to powodzenia

dasz rade!
wy jutro trzymajcie za mnie kciuki bo planuję iść założyć sobie kartę w przychodni na nfz a dla mnie to nie lada wyczyn następny będzie jak uda mi się dostać w pon do ginekologa w co szczerze wątpię ale przynajmniej poszłam do tej przychodni gdzie mój gin przyjmuje prywatnie, okazało się że nadal mają moją kartę po 4 latach pani mi powiedziała, że wizyta z USG i z cytologią 110zł więc jakoś przeżyję nooo ale muszę wreszcie się zmusić a tak nie lubięęęę...
Stary 2013-07-31, 23:59   #3884
Beezee
Zakorzenienie

trzymam kciuki za wszystkie dzieewczyny ktore maja jutro cos do zalatwieniaja sie zegnam bo zartaz zasne z tel w reku i niedokonczona wiadomoscia. Dobranoc
Stary 2013-08-01, 00:22   #3885
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Beezee Pokaż wiadomość
trzymam kciuki za wszystkie dzieewczyny ktore maja jutro cos do zalatwieniaja sie zegnam bo zartaz zasne z tel w reku i niedokonczona wiadomoscia. Dobranoc
ja tez już dobranoc
Stary 2013-08-01, 01:02   #3886
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 5

Bylismy przed chwila z TZ na siłowni... Powoli padalam, a ten, chcąc mnie zmotywowac powiedział "pomysl sobie, ze za każde kolejne powtórzenie ćwiczenia, mały piesek znajduje domek"... Wybuchnelam śmiechem, ale normalnie te domki dla piesków mnie zmotywowały tyyyyle piesków znalazło dzisiaj domek dzieki mnie, normalnie tyyyyle
Mam juz laptopa- moge po ludzku funkcjonować! (a i tak pisze z tel :/ ) dobranoc

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-08-01, 01:35   #3887
Vallotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez n91adine Pokaż wiadomość
Cześć, dziewczyny!
Chwilę mnie nie było i mam masę postów do nadrobienia. Melduję tylko, że miałam prawdziwą wojnę z teściową. Nawet nie chce mi się do tego wracać. Doszło do tego, że dzwoniła do mojego TŻ w nocy i krzyczała, że ma wracać do domu bo tęskni.
Miałam prawdziwe załamanie nerwowe, bo ona nie może przeżyć, że zabieram jej syna.

Jak nie umrę przed ślubem to będzie dobrze. :P

Dziękuję za dodanie mnie do kalendarza PM! <3
Współczuje. Jakaś psychiczna ta twoja teściowa
Vallotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 01:35   #3888
existence
Zakorzenienie

nie mogę zasnąć jakoś to się Wam pochwalę skrawkiem naszego nowego rynku po remoncie klik ^^
w tle kościół w którym będę się zaślubiać
Stary 2013-08-01, 01:36   #3889
Vallotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
nie mogę zasnąć jakoś to się Wam pochwalę skrawkiem naszego nowego rynku po remoncie klik ^^
Ja też właśnie nie mogę spać więc nadrabiam wizaż
Stary 2013-08-01, 01:37   #3890
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vallotka Pokaż wiadomość
Ja też właśnie nie mogę spać więc nadrabiam wizaż
pjona
Stary 2013-08-01, 01:39   #3891
Vallotka
Zakorzenienie

Cytat:
pjona :d
:d
Stary 2013-08-01, 01:39   #3892
Malwina_89
Zakorzenienie

Odp: Panny Młode 2015 cz. 5

Nadine ja czułam, że z Twoją teściową będą przeboje. Jeżeli sobie nie ustawisz odpowiednio relacji z TŻ, to faktycznie się wykonczysz, a ona (teściowa) bedzie Wam zatruwac życie również po ślubie.

Mój zakątek czytelniczy
02.12.2012 r.
52/2013
75/2014
7/2015
Malwina_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 07:08   #3893
karolkao89
Zadomowienie

Dot.: Odp: Panny Młode 2015 cz. 5

a u as papierki podpisuje sie po zalozeniu obrączki, jak organista cos tam gra, mlodzi podchodza do ambony czy stoliczka ustawionego na ołtarzu z boku podpisują i wracają na miejsce Na zasadzie juz i teraz:P.

Jestem wykonczona, codziennie robie 6 km. wiem, ze malo ale w upal to straszne. Mam do namalowania w ciagu 3 dni 4 obrazów :O.
karolkao89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 07:39   #3894
pejlin
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez n91adine Pokaż wiadomość
Cześć, dziewczyny!
Chwilę mnie nie było i mam masę postów do nadrobienia. Melduję tylko, że miałam prawdziwą wojnę z teściową. Nawet nie chce mi się do tego wracać. Doszło do tego, że dzwoniła do mojego TŻ w nocy i krzyczała, że ma wracać do domu bo tęskni.
Miałam prawdziwe załamanie nerwowe, bo ona nie może przeżyć, że zabieram jej syna.

Jak nie umrę przed ślubem to będzie dobrze. :P

Dziękuję za dodanie mnie do kalendarza PM! <3
Nie zazdroszczę takiej teściowej z typwego kawału
Cytat:
Też bym bardzo chętnie z moim poszła Ma naprawdę świetny gust i zawsze jak pójdę z nim na zakupy to wracam z jakąś naprawdę śliczną i praktyczną rzeczą Jako że u nas będzie ślub i cywilny i kościelny, to wybiorę się z nim na poszukiwanie sukienki na cywilny Ta na kościelny będzie na pewno robiła większe wrażenie, więc chcę, żeby mnie w niej zobaczył dopiero w dniu ślubu A co do takiego złamania tradycji, to nie chcę się z Tżtem witać przy gościach Jak przyjedzie, to nadal będę w swoim pokoju i wyślę druhnę po Tżta Chcę mieć tą pierwszą chwilę razem w dniu ślubu tylko dla nas
Reszta podobnie jak u Ciebie Chętnie obeszłabym błogosławieństwo, ale wiem że rodzice i dziadkowie Tżta nie obejdą się bez tego. No cóż, to nie tylko mój dzień, więc wielkiej krzywdy mi to nie zrobi
Tu mam nieco inne podejście

Cytat:
w tle kościół w którym będę się zaślubiać
Ładny rynek, wygląda lepiej niż kiedyś aczkolwiek może być to też wrażenie bo foto nocne
pejlin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 09:14   #3895
mariamarysienka
Zakorzenienie

Cytat:
to powodzenia

Dasz radę Miłego dnia na praktykach

Cytat:
ej ale wgl coś jest z tym Housem, bo nasz kamerzysta też na spotkaniu do nas, że lustrzanki i coś tam coś tam "tak jak np. w serialu dr. House"
Ooo, nawet nie wiedziałam Oglądam Housa, ale kręcenie nie wyróznia się niczym szczególnym, jest takie jak w większości seriali, więc nie wiem skąd te uwagi o Housie

Cytat:
wy jutro trzymajcie za mnie kciuki bo planuję iść założyć sobie kartę w przychodni na nfz a dla mnie to nie lada wyczyn następny będzie jak uda mi się dostać w pon do ginekologa w co szczerze wątpię ale przynajmniej poszłam do tej przychodni gdzie mój gin przyjmuje prywatnie, okazało się że nadal mają moją kartę po 4 latach pani mi powiedziała, że wizyta z USG i z cytologią 110zł więc jakoś przeżyję nooo ale muszę wreszcie się zmusić a tak nie lubięęęę...
Trzymam kciuki Ja pierwszy raz byłam u gina prywatnie, potem na nfz i stwierdziłam, że jednak wolę prywatnie. Przykre to, bo składki się opłaca, a jak pójdzie się na nfz to lekarz zazwyczaj jest mało chętny do współpracy Tak jak u mnie tylko stwierdził, że mam PCO, zapisał tabsy i pożegnał. Nic nie wyjaśnił, a ja w internecie naczytałam się takich rzeczy, że mało na zawał nie zeszłam Nie twierdzę, że każdy lekarz na nfz jest zły, ale ja jakoś się zraziłam. Chociaż chodzę do niego jak mi trzeba tabsy wypisać Wtedy krzywdy mi podczas wizyty nie zrobi, a ja nie muszę płacić grubych pieniędzy za wypisanie recepty.

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Bylismy przed chwila z TZ na siłowni... Powoli padalam, a ten, chcąc mnie zmotywowac powiedział "pomysl sobie, ze za każde kolejne powtórzenie ćwiczenia, mały piesek znajduje domek"... Wybuchnelam śmiechem, ale normalnie te domki dla piesków mnie zmotywowały tyyyyle piesków znalazło dzisiaj domek dzieki mnie, normalnie tyyyyle
Mam juz laptopa- moge po ludzku funkcjonować! (a i tak pisze z tel :/ ) dobranoc

Świetna motywacja

Cytat:
Napisane przez pejlin Pokaż wiadomość
Tu mam nieco inne podejście
Oj, teraz widzę, że za bardzo skróciłam myśli Często tak mam. Chodziło mi o to, że i Tż i jego rodzina nie wyobrażają sobie ślubu bez błogosławieństwa i skoro to będzie ślub mój i Tż to nie będę robić wszystkiego tylko pod siebie Jeśli on chce błogosławieństwo, to je zrobimy

A w ogóle zaczynają mi chodzić po głowie myśli, żeby nie zrobić wiejskiego stołu Nadmienię, że u nas są bardzo popularne i w zasadzie już od paru ładnych lat nie byłam na weselu bez wiejskiej chaty. Ale tak pomyślałam sobie, że przecież wędliny i mięsa i tak będą wiejskie, na pewno na zimnej płycie będą jakieś pikle i sałatki, więc dla samego bimbru ustawiać? Będzie już i tak słodki stół, a nie chcę napaćkać wszystkim, czym chata bogata

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 09:19   #3896
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Ładny rynek, wygląda lepiej niż kiedyś aczkolwiek może być to też wrażenie bo foto nocne
ja teraz będę się nawet cieszyć jak palmę na środku postawią wolę to niż ten jeden wielki plac budowy przed 3 lata...całe szczęście, że bywałam tam wtedy sporadycznie bo by mnie pokręciło jeszcze niech mi odmalują klatkę w bloku
Stary 2013-08-01, 09:21   #3897
pejlin
Wtajemniczenie

Cytat:

Oj, teraz widzę, że za bardzo skróciłam myśli Często tak mam. Chodziło mi o to, że i Tż i jego rodzina nie wyobrażają sobie ślubu bez błogosławieństwa i skoro to będzie ślub mój i Tż to nie będę robić wszystkiego tylko pod siebie Jeśli on chce błogosławieństwo, to je zrobimy
O w ten deseń to jednak mam to samo podejście Ale zgadzamy się ze typowe błogosławieństwo powinno być zarezerwowane dla ślubów kościelnych . Więc albo nie będzie w ogóle albo wymyślimy coś na styl świecki

A co do ginekologów nigdy w życiu na nfz żadnego specjalisty..nie w tym kraju Tak to skomentuję
Stary 2013-08-01, 09:39   #3898
joasia-a
Zakorzenienie

nadinenaprawdę współczuję.. nawet wczoraj o Tobie myślałam że wsiąknęłaś gdzieś.. a tu się wcale nie dziwie eh..

mariamarysienka też zastanawiam się nad tym stołem wiejskim.. niby to miało zainteresowanie ostatnio na weselu.. ale to byłowesele2 dniowe i przez te 2 dni zeszła jedna świnka- a mieli 2.. zostało pełno kiełbach i kaszanek.. i innych takich.. sama nie wiem..

viva miłych praktyk :P

I ogólnie to mnie zasmucił jednak ten kamerzysta :P napisałam wczoraj do niegożeby przesłał mi wzór umowy i naile mógłby mi zarezerwować termin a on że cena poszła w góre a termin może zarezerwować dopóki inna para by się nie zgłosiła- wtedy by nam dał znać czy się decydujemy.. ale cena podskoczyla z 3100 na 3800 z tym że dodane jest:
- dzwięk rejestrowany osobno przy użyciu rejestratora
- ujęcia z zastosowaniem systemu stabilizacji slidecam ,flycam i stedicam oraz kamera GOPRO hero 3(zaistalowana w różnych miejscach na samochodzie)
- making of ze śmiesznych sytuacji z całego dnia

Ale zepsuł mi tym wszystko .. a i dodał że gratis do 50 km dojazd.. a przedtem było do 100 :P i przedtem się mieściłam a teraz już nie :P
wtedy mi wychodzi 7 tys za kamere i foto... ;/

A i tez muszę do gin się wybrać znów bo ostatnio bylam u nowej bo moja bylana urlopie imi tylko na 3 miesiące tabsy wypisała.. kolejne 100 zł w plecy;p

Edytowane przez joasia-a
Czas edycji: 2013-08-01 o 09:40
joasia-a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 09:44   #3899
pejlin
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość

Ale zepsuł mi tym wszystko .. a i dodał że gratis do 50 km dojazd.. a przedtem było do 100 :P i przedtem się mieściłam a teraz już nie :P
Ja mam ponad 7 za foto i video

Tak w ogóle to zaraz zabieram się za pieczenie ciasta(takiego które jestem pewna że mi wyjdzie) na niedzielne urodziny TŻ
Stary 2013-08-01, 09:50   #3900
existence
Zakorzenienie

Cytat:
O w ten deseń to jednak mam to samo podejście Ale zgadzamy się ze typowe błogosławieństwo powinno być zarezerwowane dla ślubów kościelnych . Więc albo nie będzie w ogóle albo wymyślimy coś na styl świecki

A co do ginekologów nigdy w życiu na nfz żadnego specjalisty..nie w tym kraju Tak to skomentuję
ja też tak zawsze mówię to wszyscy się na mnie tak patrzą i mnie od razu od "bogatych" wyzywają, że mam ubezpieczenie a z niego nie korzystam no ale kurde noo... uznałam, że jak sama się nie przekonam no to będą mi tak mówić ciągle a sama jestem ciekawa bo to ten sam ginekolog do którego chodziłam prywatnie. Opinie są, żetraktuje tak samo pacjentki tutaj i tutaj więc nie zaszkodzi spróbować (o ile się dopchamy ) Ale z tymi tabsami to mnie zadziwiacie bo u mojego to działa tak, że po samą receptę się wchodzi do gabinetu między pacjentkami, on wypisuje i cześć nic się nie płaci za to...ja tak przez 1,5 roku chodziłam po recepty, nawet mi raz był tż jak w krk siedziałam i on do niego "ale Pan zna tą Panią?" a tż, że tak, tak a miał ochotę nawet powiedzieć coś w stylu, że no znam...dogłębnie
Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość

I ogólnie to mnie zasmucił jednak ten kamerzysta :P napisałam wczoraj do niegożeby przesłał mi wzór umowy i naile mógłby mi zarezerwować termin a on że cena poszła w góre a termin może zarezerwować dopóki inna para by się nie zgłosiła- wtedy by nam dał znać czy się decydujemy.. ale cena podskoczyla z 3100 na 3800 z tym że dodane jest:
- dzwięk rejestrowany osobno przy użyciu rejestratora
- ujęcia z zastosowaniem systemu stabilizacji slidecam ,flycam i stedicam
oraz kamera GOPRO hero 3(zaistalowana w różnych miejscach na samochodzie)
- making of ze śmiesznych sytuacji z całego dnia

A i tez muszę do gin się wybrać znów bo ostatnio bylam u nowej bo moja bylana urlopie imi tylko na 3 miesiące tabsy wypisała.. kolejne 100 zł w plecy;p
o kurde u naszego te rzeczy pogrubione są w pakiecie za 2800zł...ja się chyba przypomnę niebawem z tą umową powiem tż żeby zadzwonił do niego

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Cytat:
Ja mam ponad 7 za foto i video

Tak w ogóle to zaraz zabieram się za pieczenie ciasta(takiego które jestem pewna że mi wyjdzie) na niedzielne urodziny TŻ
ja bym wolała się jednak zmieścić tak w 5 tys. bo 7 to już trochę dużo, na inne atrakcje mi nie wystarczy

uuua to powodzenia!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości