![]() |
#3871 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Tżtówki 2014
Cytat:
uwaga będzie nasza love story... ![]() u nas to poszło w sumie szybko bo w wigilie 24.12.2013 sie poznalismy na portalu,pisalismy i pisalismy zaprosil mnie 07.01 na swoje urodziny ale ja odmowilam, bo nie chcialam poznac jego i wszystkich znajomych od razu, moze i dobrze wyszlo bo ja po alko glupie rzeczy robie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3872 |
Zakorzenienie
|
Karola my chyba też w wigilię 2013 zaczęliśmy pisać albo w 25.12. Nie pamiętam dokładnie, bo w sumie nie miałam zamiaru kontynuować znajomości w realu więc po co mi było pamiętać
![]() Ale że wyszło jak wyszło ![]() Oddycham i zjadam czekoladę. TŻ dzwonił przed chwilą, że dopiero skończyli. I zamierza przyjechać ale zanim się ogarnie to mu trochę zejdzie. I nie wiem w sumie czy po przyjeździe do domu nie poczuje się na tyle zmęczony że nie będzie chciał ryzykować jazdy do mnie. Zwłaszcza po 14 godz. ciężkiej pracy ![]()
#3873 |
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() ja też padam, chociaż miałam wolne w pracy... hmm Arya a Ty nie chcesz robic coś związanego ze studiami? wiecie co kupe ogłoszeń mają poszczególne firmy, nawet te małe u nich na stronach w zakładkach 'kariera' czy tam 'praca'. a i czasem warto zanieść cv a nie wysyłać na skrzynkę... ja tam tżta w takim pubie poznałam na poczatk grudnia '13. już niedługo rok ![]() Lusia spokojnie, oddychaj, będzie dobrze zawsze ktoś nas będzie wku.r.wiał. ![]() ja halloween w łózku, ide spać ![]()
![]() |
#3874 |
Zakorzenienie
|
lusia ja tez nie chciałam tej znajomosci kontynuować... ale tez tak wyszło
![]() ![]()
#3875 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cv to ja już osobiście z 2 lata temu rozwoziłam. Niestety u mnie to nie takie proste, liczą sie znajomości, a ja takich nie mam. Nawet jak chciałam iść na praktyki, to nie chcieli wziąć mojego Cv, bo ja mam studia, a panie które tam siedzą tylko lo, więc jeszcze bym może je wygryzła i tyle widziałam swoje praktyki. Smutna rzeczywistość. Czasem łatwo powiedzieć zanieś CV. Uwierz gdzie nie mogłam tam zaniosłam, czasem z 2x nawet i nic. Małe miasto rządzi się swoimi prawami. Do Poznania nie opłaca mi się dojeżdżać na umowę zlecenie za całe 7 zł/godz na umowie zlecenie i odliczając koszt dojazdu 300 zł na miesiąc pociągiem plus ten czas 45 min pociagiem + czas podróży tramwajem/autobusem pewnie z kolejne 30 min co najmniej, to mi się już w dwie strony robią 3 godz. Łącznie z pracą jakieś 11 godz poza domem. Efekt ten sam= nie mamy za dużo czasu dla siebie z Tż, plus że gorsza umowa, bo teraz mam o pracę. :P Spoko, ja już wszystkie opcje przerabiałam. Nawet staż w zawodzie z zatrudniem po stażu, a potem... koniec, bo osoba po macierzyńskim wróciła :P także ten... łatwo nie jest. A tak w ogóle dzień dobry. Zaraz jedziemy z Tż na cmentarz.
![]() |
#3876 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Chyba odzywają się u mnie skutki łażenia bez czapki i kaszlę sobie ![]() Arya Dostać teraz fajną pracę, za normalną kasę i jeszcze pracować z normalnymi ludźmi to jak trafić szóstkę w totka czasami. Kiedyś sama roznosiłam CV, patrzyli na doświadczenie, którego np. w sklepach z ciuchami nie mam i odrzucali od razu. Tylko ciekawe skąd ja miałabym to doświadczenie wytrzasnąć, jeśli nigdzie nawet szansy nie dostałam. |
![]() ![]() |
![]() |
#3877 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Można do Was dołączyć? ![]()
#3878 |
Raczkowanie
|
Czeesc! Zapraszamy
![]() ![]()
#3879 |
Zakorzenienie
|
hej Dziewczyny
![]() pewnie większość z Was już tżtuje się... do mnie mój ma na 18 przyjechać, a ja mam kiepskie dni i zdrowotnie i psychicznie... Arya rozumiem, wiem jak to w Polsce jest... kiepsko, u mnie tu na wschodzie to już wgl... zresztą kur.cze to co proponują i cała płaca to jest śmieszne wręcz;/ pewnie, witaj ![]() ![]()
I think it's called love... ![]() ![]() 2019 ![]() 2020 ![]() 2021 ![]() Edytowane przez mia00 Czas edycji: 2014-11-01 o 15:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#3880 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Pisałam Wam ostatnio, że wyczuwam nadchodzący kryzys... Okazało się na szczęście, że nie jest aż tak dramatycznie, jedynie małe przeszkody nas czekają, ale jeśli uda się wszystko ogarnąć to będzie jeszcze lepiej niż było ![]() ![]() Fortuna1 jeśli chodzi o wykształcenie, to powinnam siedzieć w branży finansowej. I rzeczywistość wygląda tak, że np. do pracy w ubezpieczeniach powinnam mieć własną działalność i oczywiście doświadczenie. No i najgorsze w tym wszystkim - wynagrodzenie prowizyjne. O bankach w ogóle szkoda gadać, jedyne co oferują to bezpłatne praktyki, najlepiej jeszcze dla studentów. |
![]() ![]() |
![]() |
#3881 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja tak wyłam dwa dni przed wyjazdem TŻ. Nadal nie wiem, kiedy się zobaczymy. Z tym wojskiem to jakaś masakra. Cytat:
![]() Wbijaj ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3882 |
Zadomowienie
|
Dziękuję za miłe powitanie
![]() Poznaliśmy się mało spektakularnie, bo na uczelni, studiujemy ten sam kierunek. Na pierwszym roku mieliśmy czysto koleżeńskie stosunki. Od końca maja zaczęliśmy więcej rozmawiać, w czerwcu zaczęły się jakieś niewinne spotkania, wspólna nauka. Na początku lipca pomyślałam, że byłoby miło, gdyby coś z tego wyszło ![]() ![]() ![]()
#3883 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wrocław? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3884 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3885 |
Zakorzenienie
|
a ja nie dawno wróciłam do domu
![]() Amanda witaj w naszym gronie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3886 |
Zakorzenienie
|
Cześć pańcie
![]() ![]() Bumcyk ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kokosaneczka Czas edycji: 2014-11-01 o 18:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#3887 |
Zakorzenienie
|
Amanda, witamy
![]() Ja dzisiaj cały dzień poza domem i jak teraz się dorwałam do łóżka to chyba nigdy z niego nie wyjdę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3888 |
Zadomowienie
|
Kokosaneczka
![]() ![]()
#3889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I tak później jak tylko wracał z trasy to każda noc spędzał u mnie i w sumie tak jest do dziś. Ostatnio kupiłam mieszkanie, on wszystko planuje i remontuje, a teraz śpi ze mną w łóżku ![]() Arya a jaka jest twoja branża? Bruised moja koleżanka bez doświadczenia, po politologii, dostała się do banku na normalny etat, z tego co wiem nie miała znajomości... Może pomyśl o korporacji? Witam też nowa tztowke Amande ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Senza l'amore sarei solo un ciarlatano, Come una barca che non esce mai dal porto. Edytowane przez Fortuna1 Czas edycji: 2014-11-01 o 21:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3891 |
Konto usunięte
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3892 |
Zakorzenienie
|
Chryste, a ja spać nie mogę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3893 |
Raczkowanie
|
A ja w autobusie
![]()
#3894 |
Zakorzenienie
|
Dokąd jedziesz?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3895 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich
![]() Udzielałam się tutaj już kiedyś, ale to był początek naszego związku i chyba jeszcze taką prawdziwą TŻtówką nie byłam ;D teraz dołączam po raz drugi ![]() Mam na imię Magda, mój TŻ Michał. Mam 21 studiuję dziennie i trochę pracuje, mój TŻ ma 27 lat i jest programistą ![]() Poznaliśmy się na Sympatii i jesteśmy ze sobą od 09.03.2014 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3896 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cześć ![]() Jakieś tropiki dziś u mnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3897 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ktoś pytał o moją branżę- pedagogika, specjalność socjoterapia ![]() Witam wszystkie nowe dziewczyny. Jako, że trzeba by uzupełnić pierwszy post, proszę wszystkie dziewczyny, które nie są tam wymienione o podanie mi najlepiej na priv dat ![]() ![]() My zaraz jedziemy z Tż do moich rodziców na obiad, a potem ja do pracy ![]()
#3898 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cześć Dziewczyny! ![]() Ale u mnie śliczna pogoda - cieplutko, słoneczko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3899 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie dziś też przepiękny dzień jest, aż żal w domu siedzieć ![]() Mam takie pytanie do Was dziewczyny, poznałyście już rodzine swojego TŻta? A jeśli tak to po jakim czasie? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3900 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:52.