|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3871 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VII
|
![]() ![]() |
![]() |
#3872 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam gdzieś jak ta igła wygląda ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3873 |
Zakorzenienie
|
Tak,nie sadzilam ze to taaaaaaaaakie wielkie jest brr. A ja mam fobie zastrzykowa :-D
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
![]() |
#3874 |
Zakorzenienie
|
Dzieki, czyli jak dzisiaj mi wyslali maila, ze przygotowuja paczke, to pewnie dopiero jutro wysla.
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#3875 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem Ci tak ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3877 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3879 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3880 |
Rozeznanie
|
Ewusia super zdjęcia.
Dotka ![]() Baby słodka malutka. Uaoo super brzuch. Dotka wydaję mi się tak jak wam że biedna ta dziewczyna, leży i słyszy serce innego dziecka ciężko nawet zacząć jakąś rozmowę. Ale coś słyszałam że mają to zmieniać chyba, żeby te po poronieniach nie leżały z ciężarnymi? W takim smutnym temacie to przypomniało mi się że w zeszłym tygodniu poroniła szwagierka koleżanki a najsmutniejsze w tym wszystkim dla tej dziewczyny jest świadomość że ta moja koleżanka jest w ciąży ich ciąże dzieliły 2 tygodnie, wszyscy byli szczęśliwi że dwójka dzieci w jednym wieku będzie i w ogóle a teraz grobowa atmosfera. pisałyście o samopoczuciu moje dzisiaj tez jest słabe. Jedyny pozytyw jest taki że teściowa skończyła prasować ubranka i pieluchy małego.
#3881 |
Wtajemniczenie
|
Ufff
![]() a ja własnie spakowałam prezent gwiazdkowy dla męża wykorzystując Jego domową nieobecność ![]() W tym roku bardzo szybko przyszykowałam się do Gwiazdki, w razie gdyby Kuba mial wobec mnie inne plany ![]() A z tego co wiem mąż własnie chodzi po Starym Browarze w Poznaniu i szuka prezentu dla mnie ![]() i ciągle dzwoni czy może przekroczyć budżet, który ustaliliśmy, a ja Mu zabraniam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3882 |
Zakorzenienie
|
Myślałam ze mi przeszło jak 10 lat temu lezalam kilka dni z kroplowkami,ald jak zobaczyłam igle do zzo to Zmienilam zdanie
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3883 |
Zakorzenienie
|
Nie miałam innego wyjścia musiałam się z tym jakoś pogodzić. A było tak, że mdlałam na widok igły
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3884 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam je od dwóch miesięcy i lekarz powiedział mi, że dopóki nie boli podbrzusze to spoko, a położna powiedziała, że tu u góry i po bokach są ośrodki skurczotwórcze i jak się je ponaciska i ponapina to może brzuch boleć ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja się ratuję codziennie sałatką z jabłka i marchewki. W ogóle ostatnio kocham marchewki ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ahnessy - śliczna kołyska! Uaoo - piękny brzuszek ![]() Lune - też piękny i świetne zdjęcie! ta kokardka <3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co tam kupiłaś? Szukam inspiracji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3887 |
Zakorzenienie
|
MałaMi - ja biorę nospę 3x2 tabletki. Ponoć 6 to max dziennej dawki. Ofc, nospa normalna, a nie forte.
Malwi - świetny stroik dla teścia. że też umiesz takie rzeczy robić... zazdroszczę. |
![]() ![]() |
![]() |
#3888 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() my tez się tak zbieraliśmy i zbieraliśmy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3890 | ||
Zakorzenienie
|
piękny
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3891 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ja wyprałam oczywiście ![]() tylko ustawiłam na lekkie wirowanie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() śliczny stroik ![]() uffff, to dobrze, szybka akcja Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3892 |
Zakorzenienie
|
My wysuszyliśmy te szyszki i pleśń powychodziła na połowie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3893 | |
Rozeznanie
|
Malwi ekstra stroik
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3894 |
Wtajemniczenie
|
Umówiliśmy się w tym roku na prezenty do 50 zł
![]() ![]() ![]() Tym samym dzieki dniu darmowej dostawy zmieściłam się w budżecie i kupiłam męzowi jego wymarzoną oryginalną czapkę Chelsea Londyn ![]() ![]() ![]() Ja nie chciałam, żeby ją kupował wcześniej, ale teraz sobie pomyslalam,ze bedzie idealna na rower czy do biegania ![]() ![]() W ogóle to my często robiliśmy tak, że wybieraliśmy sobie prezent i drugie to kupowało. Takie ułatwienie. Przestało mi się to podobać, zero zaskoczenia, starania się i w ogóle jakiejś magii. Pierwszy raz od dawna mąż musi sam wymyślić prezent dla mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3895 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() W tamtym roku dostałam kosmetyki. Dwa lata temu dostałam koszyki, lusterko, sweterek ![]() ![]() ![]() Myślę w tym roku nad prezentem. On już teoretycznie dostał (chciał odżywkę i sobie kupił ![]() ![]() EJ POMOCY! Co to znaczy i gdzie mam to odebrać? Allegro Polecony InPost Odbiór w punkcie: Allegro Paczkomaty InPost ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3896 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mówiłam mężowi że właśnie wyszłam na miasto do sh żeby trochę odreagować, a ten że mogłam odkurzyć, zmęczyłabym się mniej ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez hariett Czas edycji: 2015-12-07 o 18:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3897 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#3898 |
Rozeznanie
|
Kinga wszystkiego najlepszego
![]() Później będę nadrabiać teraz nie mam jak. czy któraś z was aktualizowała Windows 8 na 10 na laptopie? aktualnie czarny ekran a pliki miały pozostać, zaraz urodze i udusze tż. ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- pomocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3899 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie, że mąż ma hobby /zainteresowanie do którego można coś w miarę tanio kupić ![]() ale ja z prezentami to go w ogóle parę razy bardzo zraniłam ![]() ![]() oj długo się docieraliśmy z różnicami wynikającymi z wychowania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3900 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez magda1706 Czas edycji: 2015-12-07 o 18:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:37.