|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3811 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VII
Szpitalny szef kuchni poleca barszcz czerwony z ziemniakami i makaron z serem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3812 |
Zakorzenienie
|
Dotka no naprawde w takich przypadkach powinny być całkowicie oddzielne sale
![]() magda ja się biorę wlasnie za zapiekankę makaron zapiekany z sosem serowym z pomidorami i mozzarellą z tego przepisu: http://www.kwestiasmaku.com/pasta/ma...e/przepis.html
#3813 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale mam wymagania ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3814 |
Zakorzenienie
|
Magda u mnie spaghetti
![]() Dotka, to jakas masakra w tych szpitalach.... Ona od razu powinna byc przeniesiona i miec nieograniczony dostep do psychologa... A obiad szpitalny idealny dla mnie ![]() ![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#3815 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś nic nie zrobię. Jak zresztą od paru miesięcy. Chociaż mogłabym juz na taborecie siedząc coś tam przygotować...ale mam od kilku dni taki gigantyczny opad energii ze nawet nie mam siły podnieść się i zrobić sobie śniadania. Ledwo trzymam telefon by Wam pisać.
Leżę plackiem w lózku i szczerze mówiąc to bardzo mi to pasuje... |
![]() ![]() |
![]() |
#3816 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3818 |
Zakorzenienie
|
Dubel
Edytowane przez Dotka90 Czas edycji: 2015-12-07 o 13:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#3819 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3820 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co bo to jest tak ze tu jest oddzial podzielony na ginekologie i patologie ciazy. Ja przyjeli na patologie bo miala plamienia. A dzisiaj wyszlo chyba ze dziecko nie zyje. Mnie z kolei gdziez polozyc musieli,a ja maja przeniesc na ginekologie,moze nawet dzisiaj. Przyszedl maz do niej i tak siedza w ciszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3821 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuję ![]() Moja szefowa straciła dziecko będąc w 7mym miesiącu. Wróciła do pracy na 2tyg przed tym jak ja poszłam na stałe zwolnienie. Przez te dwa tyg zachodziłam w głowę co ja zrobię gdy zacznie być widać mój brzuch. Teraz z kolei myślę co ja jej powiem gdy wrócę po urlopie. O ile wrócę bo nie wiem czy mnie przyjmą... Takie tematy nigdy nie są proste. Nikt nas nie uczy, jak się zachować w takich momentach. Zwłaszcza że poziom empatii każdy ma inny. ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
Ryczę. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3822 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Glupia sytuacja z siostra.. Ja tez jestem z tych co sie zawsze wszystkim bardzo przejmuja i nie dziwie sie,ze sie denerwujesz ![]() Cytat:
Jakie piekne! Tez chce! Cytat:
![]() Cytat:
Widzisz,a my Cie uspokajalysmy,ze to tylko przepowiadacze i zebys sie nie martwila ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3824 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3825 |
Zakorzenienie
|
Straszne to z ta dziewczyna :-(
Ja po wizycie u poloznego,ocenil mi miesnie kegla i bardzo slabiutko jest :-( okazuje sie zd gucio a nie cwiczylam,zle to robiłam. Na dodatek mam genetyczny blad pecherza,zle zbudowany,i czeka mnie rehabilitacja po porodzie :-/ ale trudno,niech maz placi :-D
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
![]() |
#3826 | |
Zakorzenienie
|
Miała wyjść bombka z orzechów, ale wyszło to co wyszło. Bardziej jakiś stroik czy coś.
![]() Cytat:
![]() My już świąteczny klimat mamy od dawna, ale na razie tylko w kuchni. Parapet w świątecznych świeczkach, gwiazda betlejemska w doniczce mikołajowej, szyszki i na oknie mikołaj i gwiazdki ze sztucznego śniegu :P
L. - 10.2011 K. - 01.2016 F. - 11.2017 ![]() Edytowane przez uaoo Czas edycji: 2015-12-07 o 13:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3827 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3828 |
Zadomowienie
|
Dotka wspólczuje tej dziewczynie i Tobie że musisz być z nią. Dla niej to pewnie bardzo trudne, nawet nie chce sobie tego wyobrażać.
U mnie dzis gulasz z kaszą mniam ![]() Próbowałam zrobić zdjęcie z kokarda, ale się namęczyłam jeszcze mały tak kopał w tym czasie że sie skupic nie mogłam. Troche przerobiłam zdjęcie żeby było ciemniejsze ![]() Oceńcie czy może być ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3829 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3830 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3832 |
Zakorzenienie
|
najlepiej i najładniej się przerabia na "świeżym zdjęciu", nie na już przerobionym zdjęciu
![]()
#3833 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3834 |
Rozeznanie
|
witam sie w końcu i ja
![]() ![]() gratuluje nowych tyg ![]() pare z was wrzucało zdjęcia brzuszków (wczoraj czy przedwczoraj?) - wszystkie super! Ewusia Twoje zdjęcie z sesji przepiękne ![]() Kinga wszystkiego najlepszego ![]() gratuluję udanych wizyt ![]() Baby śliczne maleństwo ![]() Dotka współczuję leżenia w szpitalu ale dobrze że jesteś pod dobrą opieką ![]() nie wiem co tam jeszcze miałam poodpisywać... ![]() ja miałam dziś się wziąć w końcu za prasowanie no ale jakoś tak wyszło że cały dzień w łóżku zalegam ![]() ostatnie pare dni bolał mnie znowu brzuch, ale tak po bokach jak kiedyś. z ciekawości sie zmierzyłąm i w tydz przybyło mi 3cm ![]() a powiedzcie mi prosze ile wy bierzecie nospy? mi gin powiedziała ze moge 2 na dzien. brałam 3 bo wydawało mi się że nie działa no i ostatnio też tak mam jak wstaje z łóżka albo dłużej pochodze to boli mnie krocze tak jakbym zrobiła mega szpagata i się ponaciągała. czy to jest właśnie ból spojenia łonowego?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3835 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Lune nie przyjmuj się , niefajna sytuacja ale myślę że to tylko takie gadanie a jak babcia zobaczy dzidziusia to na pewno nigdzie nie wyjedzie, trzymaj się juz coraz bliżej i niedługo nie będziesz mogła narzekać na brak towarzystwa i nudę ![]() Ewusia ![]() Dotka szczęście w nieszczęściu że do tego szpitala trafiłaś, trzymajcie się w dwupaku jak najdłużej ![]() a to moja kołyska ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3836 |
Zakorzenienie
|
AHNESSY, ładna kołyska
![]() LUNE, zdjęcie jest ok, tylko kolory czerwonawe coś na moim telefonie. .. nie martw się, da sie jeszcze naprawić ![]() Też chciałam dziś zdjęcie sobie pstryknąć ale jest szaro i ciemno, więc odpada ![]() Pierzecie ochraniacze na łóżeczko i rożki? Kurczę, chyba muszę zacząć układać pod małego szuflady, poprać te ciuszki w końcu i zacząć składać kołyskę, wózek, zawiesić lampę, kupić koszyk na jego przybory w łazience itp., bo za równe 2 tygodnie CC ![]()
30.12.2012 ![]() 26.04.2014 ![]() Edytowane przez medeline Czas edycji: 2015-12-07 o 14:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#3837 |
Zakorzenienie
|
Lune - szukaj w koszu!
![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- ahnessy - śliczna kołyska ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3838 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
hariett znam bardzo dużo ludzi, którzy tu żyją przeciętnie, naprawdę przeciętnie, ale to co słyszę co oni wyrabiają i kupują jak pojada do Polski, to aż żal mówić. Po prostu aby się pokazać, wszystko dosłownie wszystko jest na pokaz, przed wyjazdem lata jedna z drugą ciuchy kupować, prezenty idt, w Polsce szaleją, a później wraca tu i kilka miesięcy marudzi, że nie ma kasy, że ciężko itd. Ale przecież trzeba było się pokazać, bo jak to. Dotka powinny być specjalne sale, nie powinny kłaść kobiety w takiej sytuacji z kobietą w ciąży, nigdy. ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Ochraniaczy nie mam, rożek prałam normalnie nic mu się nie stało. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3839 |
Zakorzenienie
|
DOTKA, strasznie przykra sytuacja z tą dziewczyną
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- KINGA, to wrzucam więc w pralkę ![]()
#3840 | |
Zakorzenienie
|
nic nie szkodzi tak też jest ładnie, ew. rozjaśnić jakoś brzuch i zmniejszyć nasycenie kolorów.
Cytat:
Dziewczynki, kompletnie nie potrafię robić sobie zdjęć. Zrobiłam wczoraj wieczorem zdjęcie samego brzucha, aby wam trochę pokazać.. trochę słabo. ![]()
L. - 10.2011 K. - 01.2016 F. - 11.2017 ![]() Edytowane przez uaoo Czas edycji: 2015-12-09 o 11:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.