Sierpniówki 2017 <3 cz.4 - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-06-19, 08:33   #3901
malenka1889
Zadomowienie

Dot.: Sierpniówki 2017 <3 cz.4

Cytat:
Napisane przez diablica80 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Ogłaszam wszem i wobec, że ten tydzień to już tylko pranie i prasowanie juniorowych rzeczy.

Lampa do sypialni zamówiona, firanka też.

Dzisiaj tż przenosi łóżko, wstawia komodę i łóżeczko.

Yeeee

Miłego dnia

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Coraz bliżej, kazda rzecz dla dzidziusia sprawia ogromna radość

Ja zostawiam pranie i prasowanie na lipiec. Wizyta w środę, wiec jakby cos było nie halo to wcześniej sie za to zabiorę 😉

Wysłane za pomocą mTalk

---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:32 ----------

Cytat:
Napisane przez yabadabadooo Pokaż wiadomość
Diablica, super

Maleńka, może mały nie chciał się za dużo ruszać żeby mamuska miała miejsce na imprezowe jedzonko

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
He he no przyznam sie szczerze, że objadłam sie wczoraj

Wysłane za pomocą mTalk
malenka1889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 08:36   #3902
yabadabadooo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malenka1889 Pokaż wiadomość

He he no przyznam sie szczerze, że objadłam sie wczoraj

Wysłane za pomocą mTalk
Dlatego ja nie umiem sie doczekać sierpnia. Bo po porodzie planujemy pępkowe i parapetowke w jednym z tym, że moja Mamuska wszystko przygotuję. A jak moja mama ugotuje, to nawet największe fitneski i inne bialkozercy olewaja dietę

yabadabadooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 08:51   #3903
malenka1889
Zadomowienie

Cytat:
Dlatego ja nie umiem sie doczekać sierpnia. Bo po porodzie planujemy pępkowe i parapetowke w jednym z tym, że moja Mamuska wszystko przygotuję. A jak moja mama ugotuje, to nawet największe fitneski i inne bialkozercy olewaja dietę

He he osobista kucharka 😉 super, ze mamuśka sie zaoferowała. Ja też lubię jak ktoś dla.mnie coś ugotuje. Zawsze w tedy lepiej smakuje

Wysłane za pomocą mTalk
malenka1889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 08:59   #3904
diablica80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malenka1889 Pokaż wiadomość
Coraz bliżej, kazda rzecz dla dzidziusia sprawia ogromna radość

Ja zostawiam pranie i prasowanie na lipiec. Wizyta w środę, wiec jakby cos było nie halo to wcześniej sie za to zabiorę 😉
Tez miałam to na lipiec zostawić. Ale jakoś wolę juz... niech to też przejdzie domowym klimatem... poza tym przy Młodym ciężko z czasem

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
diablica80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 09:07   #3905
sharlotka87
Rozeznanie

O matko, chyba jestem za stara na forum. Nie umiem się nim obsługiwać Chciałam was zacytować, ehh.

My złożyliśmy w sobotę łóżeczko Mieszkanie zrobiło się jakieś takie, urocze Dobrze, że wzięliśmy się za to teraz bo łóżeczko strasznie śmierdzi lakierem No dobra, żeby nie ten zapach lakieru byłoby bardziej uroczo

W środę mam wizytę, nie mogę się doczekać
Pochwalę się jeszcze tylko, że udało mi się napisać pracę mgr w miesiąc ! I obraniam się 3 lipca, a bałam się, że się nie wyrobię i będę musiała obronę przełożyć na wrzesień. Jestem z siebie mega dumna

Z jednej strony współczuje wam zgagi, a z drugiej nie Ja nie wiem co to jest, w życiu nie miałam, w ciąży też nie. A przez to jem wszystko co wpadnie w ręce. Efekt: już 12 kg na +.

Też mam już wszystko poprane. Kupiłam Jelp, ślicznie pachnie, bardzo delikatnie i tak "dzieciowo" Nie prasowałam jeszcze i w sumie nie wiem czy będę. Zostało mi jeszcze posegregować ubranka rozmiarami. No i torba do szpitala. Leży pusta w szafie. Jakoś boję się ją pakować.

Edytowane przez sharlotka87
Czas edycji: 2017-06-19 o 09:12
sharlotka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 09:08   #3906
judkama
Zakorzenienie

Cytat:

Tż był i pojechał. Odprowadziłam go na lotnisko, oczywiście się popłakałam. Coraz ciężej mi żyć na odległość Widzę, że fajnie spędziłyście długi weekend
Współczuje!

Dzień doberek

Zgorszyłam dzis kuriera moimi brodawami mamasity
Nie zdazylam nic narzucic na koszule, jak przylazl.

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 10:38   #3907
cesarskie cięcie
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sharlotka87 Pokaż wiadomość
O matko, chyba jestem za stara na forum. Nie umiem się nim obsługiwać Chciałam was zacytować, ehh.

My złożyliśmy w sobotę łóżeczko Mieszkanie zrobiło się jakieś takie, urocze Dobrze, że wzięliśmy się za to teraz bo łóżeczko strasznie śmierdzi lakierem No dobra, żeby nie ten zapach lakieru byłoby bardziej uroczo

Pochwalę się jeszcze tylko, że udało mi się napisać pracę mgr w miesiąc ! I obraniam się 3 lipca, a bałam się, że się nie wyrobię i będę musiała obronę przełożyć na wrzesień. Jestem z siebie mega dumna

Z jednej strony współczuje wam zgagi, a z drugiej nie Ja nie wiem co to jest, w życiu nie miałam, w ciąży też nie. A przez to jem wszystko co wpadnie w ręce. Efekt: już 12 kg na +.

Też mam już wszystko poprane. Kupiłam Jelp, ślicznie pachnie, bardzo delikatnie i tak "dzieciowo" Nie prasowałam jeszcze i w sumie nie wiem czy będę. Zostało mi jeszcze posegregować ubranka rozmiarami. No i torba do szpitala. Leży pusta w szafie. Jakoś boję się ją pakować.
Gratulacje!!! No to jeden z dóch najważniejszych projektów masz już z głowy. Pozostał jeszcze projekt "poród"

Cytat:

Fajnie Ja nie wiem, czy coś będę urządzać. Ale zobaczymy

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
Współczuje!

Dzień doberek

Oj tam, oj tam :P Mnie kurier już tyle razy widział w szlafroku, maseczce i z potarganymi kudłami, że aż mi głupio

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Moja noc była straszna - najpierw nie mogłam zasnąć do trzeciej-czwartej i z tego wszystkiego ułożyłam sobie ubrania w szafie, bo już miałam bajzel, a potem budziłam się przez całą noc - a to na siku, a to psy się rozpychały, a to rogal mi się zsuwał, aż w końcu obudził mnie budzik TŻ. Czuję się dziś jak zombie...
cesarskie cięcie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 10:47   #3908
magia_to_ja
Madi

Nadrabiam was po weekendzie i w głowie robię plan od czego zacząć dzieciowe plany wyprawkowe, teraz kiedy już gorączkę weselną siostry mamy za sobą w domu robi się spokojniej, nowożeńcy jeszcze załatwiają dzisiaj jakieś ostatnie sprawy a ja pilnuję ich trzylatka

magia_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 11:06   #3909
yabadabadooo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sharlotka87 Pokaż wiadomość

A my się chyba nie znamy. Hejo Gratulacje magisterki i kciuki za obronę
Cytat:
Współczuje!

Dzień doberek

Dziękuję
Eeeeee "brodawy mamasity"... umarłam
Cytat:
Napisane przez cesarskie cięcie Pokaż wiadomość
Fajnie Ja nie wiem, czy coś będę urządzać. Ale zobaczymy

Oj tam, oj tam :P Mnie kurier już tyle razy widział w szlafroku, maseczce i z potarganymi kudłami, że aż mi głupio

Moja noc była straszna - najpierw nie mogłam zasnąć do trzeciej-czwartej i z tego wszystkiego ułożyłam sobie ubrania w szafie, bo już miałam bajzel, a potem budziłam się przez całą noc - a to na siku, a to psy się rozpychały, a to rogal mi się zsuwał, aż w końcu obudził mnie budzik TŻ. Czuję się dziś jak zombie...
U nas bez pępkowego się nie obejdzie więc zbytniego wyjścia nie mam, ale za to połączymy parapet z opijaniem małego i jedna impreza z głowy
Mnie w "strojach wieczorowych" widuje często listonosz. A, że ma wobec mnie mordercze zamiary (ah to Aliexpress ) to wolę pokazać się nie pomalowana, bo mam nadzieję, że stwierdzi "kurde, opieprzyć takiego brzydala to jak uderzyć niepełnosprawne dziecko" Też cos nie umiałam spać w nocy. Ale u mnie to norma. Bezsennośc gdzieś się włączyła
Cytat:
Napisane przez magia_to_ja Pokaż wiadomość
Nadrabiam was po weekendzie i w głowie robię plan od czego zacząć dzieciowe plany wyprawkowe, teraz kiedy już gorączkę weselną siostry mamy za sobą w domu robi się spokojniej, nowożeńcy jeszcze załatwiają dzisiaj jakieś ostatnie sprawy a ja pilnuję ich trzylatka
Ijjeeee byłaś na weselu jak się bawiłaś z brzuszkiem, mocno Cie męczyła zabawa i w ogóle posiadówa? Jak pisałaś to wybacz, nie doczytałam
Stary 2017-06-19, 11:21   #3910
crescent
Zakorzenienie

Cytat:
crescent, niestety całe szczęście jeszcze tylko do marca '18 (mam nadzieję

łoo odważna! ja pasztetu od 6 miesiąca w buzi nie miałam, bo potem zdychałam dwa dni na zgagę. W sobotę połasiłam sie na bezalkoholowego żywca z sokiem malinowym. Pół nocy w plecy, bo ciągle się kręciłam przez ta zgage
szybko minie i mam nadzieje, ze to bedzie marzec 18 tak jak chcesz

Cytat:
Współczuje!

Dzień doberek

hehehe..mowisz ze zgorszylas? a moze wlasnie dzien zaczal mu sie za.ebiście takie widoki z rana

ja bylam dzis oddac krew na jutrzejsza wizyte i pojechalam po "male" zakupy, ktore wnosilam na 3 razy wlasnie zjadlam sniadanie i chyba usiade z kawka i zastanowie sie co dalej
Stary 2017-06-19, 11:37   #3911
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crescent Pokaż wiadomość
hehehe..mowisz ze zgorszylas? a moze wlasnie dzien zaczal mu sie za.ebiście takie widoki z rana

ja bylam dzis oddac krew na jutrzejsza wizyte i pojechalam po "male" zakupy, ktore wnosilam na 3 razy wlasnie zjadlam sniadanie i chyba usiade z kawka i zastanowie sie co dalej
Wielkie brodawy i wielki brzuch, bleee

To faktycznie "małe" te zakupy

Zamówiłam uszaka. Postoi najpierw u małego w pokoiku, a potem będzie w saloniku. Czekam na stolarza z łóżeczkiem, przewijak przyszedl a nie mam na czym go położyc

synuś
córeczka
synuś
Stary 2017-06-19, 12:34   #3912
crescent
Zakorzenienie

Cytat:
1. Wielkie brodawy i wielki brzuch, bleee

2. To faktycznie "małe" te zakupy

3. Zamówiłam uszaka. Postoi najpierw u małego w pokoiku, a potem będzie w saloniku. Czekam na stolarza z łóżeczkiem, przewijak przyszedl a nie mam na czym go położyc
1. oj tam oj tam

2. no zakupy w moim stylu...niby mam liste a zawsze nabiore

3. nie mam miejsca na taki fotel...jakbym nie kombinowala

wczoraj maz przestawil szafe i mamy miejsce na lozeczko. komoda tez juz zlozona nic tylko przejrzec i poprac ciuszki i uzupelnic ewentualne braki rozmiarowe
tylko proszek musze kupic
obiad na dzis mam zrobiony wczoraj -kurczak slodko kwasny wiec w sumie to dzis taki fajny dzien dla mnie
Stary 2017-06-19, 12:47   #3913
judkama
Zakorzenienie

Cytat:

wczoraj maz przestawil szafe i mamy miejsce na lozeczko. komoda tez juz zlozona nic tylko przejrzec i poprac ciuszki i uzupelnic ewentualne braki rozmiarowe
obiad na dzis mam zrobiony wczoraj -kurczak slodko kwasny wiec w sumie to dzis taki fajny dzien dla mnie
Z saloniku wystawilam szafe , no a u malego to bedzie ciasnawo, ale to tylko na pierwsze miesiace, zebym mogla go karmic bez udzialu starszakow.

synuś
córeczka
synuś
Stary 2017-06-19, 12:59   #3914
aneta_91
Zakorzenienie

Zdjęcia na fb Waszych przemebliwan prosimy

Ja wróciłam z rossmana. Dokupilam miniatury do szpitala + małe opakowanie chusteczek do pupy i kilka bzdetow co się pokonczyly. A po drodze czereśnie i truskawki
Stary 2017-06-19, 13:00   #3915
cesarskie cięcie
Rozeznanie

Cytat:
Wielkie brodawy i wielki brzuch, bleee

To faktycznie "małe" te zakupy

Zamówiłam uszaka. Postoi najpierw u małego w pokoiku, a potem będzie w saloniku. Czekam na stolarza z łóżeczkiem, przewijak przyszedl a nie mam na czym go położyc
Mój przewijak leży grzecznie na szafie i czeka na lipcową wypłatę., z którą udam się do Ikei po łóżeczko :P
Stary 2017-06-19, 13:09   #3916
crescent
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneta_91 Pokaż wiadomość
Zdjęcia na fb Waszych przemebliwan prosimy
jak syf ogarne
Stary 2017-06-19, 13:10   #3917
aneta_91
Zakorzenienie

Cytat:
jak syf ogarne
Kciuki za ogarnięcie syfu
Stary 2017-06-19, 13:28   #3918
yabadabadooo
Zadomowienie

Cytat:
szybko minie i mam nadzieje, ze to bedzie marzec 18 tak jak chcesz

Dziękuję
Nooo to dośc małe zakupy A za chodzenie po sklepach bez śniadania lanie się należy, mogłaś po badaniu chociaż banana zjeść...
Cytat:
1. oj tam oj tam

2. no zakupy w moim stylu...niby mam liste a zawsze nabiore

Ja też zawsze ide z listą a wracam z zakupami jakby lista miała trzykrotną długość Dobrze, że tz jest daleko daleko (to jedyny plus jego emigracji ) i że w sumie raczej nie wchodzi na moje konto, bo jak potrzebuje to sobie sama przelewam z jego konta Więc jest mało wtajemniczony w kwoty moich zakupów

Ja dziś na obiad zrobiłam gulasz z pieczarkami, ziemniaczki i surówka z pekinki z marchewką, cebulką i rzodkiewką
Stary 2017-06-19, 13:41   #3919
crescent
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneta_91 Pokaż wiadomość
Kciuki za ogarnięcie syfu
nie wiem kiedy to nastapi

Yabaabadooo nie mialam banana
Stary 2017-06-19, 14:14   #3920
oriane
Rozeznanie

Wścieknę się zaraz, nigdzie nie ma wózka w tym kolorze co chcę, ani 3w1. Przewidywana nowa dostawa producenta za 1.5 miesiąca. Mogę co najwyżej kupić spacerówkę w moim granatowym kolorze i czarne gondole, a foteliki osobne. Tyle miesięcy oglądałam i trzeba było kupić od razu. 😠😠😠😠😠

oriane jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 14:24   #3921
a_nn_a_
Zadomowienie

Hej,ale ruszyło z postami. Chciałam cytować, ale odznaczylam i już nie mam czasu na zaznaczanie raz jeszcze.
Ja dzisiaj jestem senna, choć jak mi ciśnienie zmierzyli w szkole rodzenia ro byko 138/89 ale teraz już w normie.
Fajne były dziś zajęcia z masażu Shantala☺ jeszcze jedne przede mną i będę masować mała damę 😊

a_nn_a_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 14:37   #3922
we00
Rozeznanie

Hej. Ja dzisiaj mimo bardzo złego samopoczucia poprasowałam ubranka, pieluszki itp.
20min w necie oglądalam jak złożyć prześcieradło z gumką ale na mojego kalafiora to za trudna sprawa. Chyba będę musiała iść do sąsiadki na szkolenie bo ciężko mi to pojąć

we00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 16:01   #3923
judkama
Zakorzenienie

Przyszedl fotelik, ten pebble z promo empiku. No i kolor zdecydowanie lepszy niż w necie Bardziej w granat wpada1497880859740.jpg

synuś
córeczka
synuś
Stary 2017-06-19, 16:01   #3924
crescent
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oriane Pokaż wiadomość
Wścieknę się zaraz, nigdzie nie ma wózka w tym kolorze co chcę, ani 3w1. Przewidywana nowa dostawa producenta za 1.5 miesiąca. Mogę co najwyżej kupić spacerówkę w moim granatowym kolorze i czarne gondole, a foteliki osobne. Tyle miesięcy oglądałam i trzeba było kupić od razu. 😠😠😠😠😠

no z tymi wozkami to jakas masakra...:pa la:

Cytat:
Napisane przez we00 Pokaż wiadomość
Hej. Ja dzisiaj mimo bardzo złego samopoczucia poprasowałam ubranka, pieluszki itp.
20min w necie oglądalam jak złożyć prześcieradło z gumką ale na mojego kalafiora to za trudna sprawa. Chyba będę musiała iść do sąsiadki na szkolenie bo ciężko mi to pojąć

my przescieradla z gumka skladamy razem i jakos nam to wychodzi, ale idealnie to to nie jest..po prostu tak, zeby ldnie wlozyc do szafy
Stary 2017-06-19, 16:06   #3925
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oriane Pokaż wiadomość

Kontaktowałaś sie bezpośrednio z producentem albo jego przedstawicielem? Który to wózek wybrałaś? Może w jakims sklepie akurat maja ten kolor.

synuś
córeczka
synuś
Stary 2017-06-19, 16:30   #3926
Hanala
Zadomowienie

Cytat:
Przyszedl fotelik, ten pebble z promo empiku. No i kolor zdecydowanie lepszy niż w necie Bardziej w granat wpadaZałącznik 7115606
Oo super! Na necie wyglądał trochę badziewiasto

Hanala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 16:31   #3927
yabadabadooo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez a_nn_a_ Pokaż wiadomość
Fajne były dziś zajęcia z masażu Shantala☺ jeszcze jedne przede mną i będę masować mała damę 😊

Shantal jest rewelacyjny. Polecam wykonywać po wieczornej kąpieli. Maluchy pięknie po tym usypiają
Cytat:
Napisane przez we00 Pokaż wiadomość

Ja oglądałam kiedyś chyba z 20razy filmik na youtube jak sie składa prześcieradło z gumką, i nadal nie umiem z reszta, wiążanie krawata to dla mnie taka sama czarna magia
Cytat:
Przyszedl fotelik, ten pebble z promo empiku. No i kolor zdecydowanie lepszy niż w necie Bardziej w granat wpadaZałącznik 7115606
Piękny
Stary 2017-06-19, 17:11   #3928
Martoolka87
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniówki 2017 &lt;3 cz.4

Dzieńdoberek
Wczoraj pół dnia na działce, dzisiaj dzień prania. Pralka chodzi od 11, sąsiedzi pomyślą, że oszalałam

Cytat:
To moj ma dupke najczesciej po lewej po prawej sprzedaje mi kopy czasem tez obrywam prawie ze w prawa piers tak wysoko juz siega ze z mezem sie smialismy ze jeszcze chwila i mi stope do buzi wsadzi
Właśnie moja córa ostatnio też po prawej, chociaż wcześniej non stop wciskała mi się w miednicę po lewej stronie Kopniaki pod żebro są ekstra ale na bank lepsze niż boksowanie pitynki

Cytat:
- dania błyskawiczne, ale o dobrych składach, żeby nie uczulić małego przy karmieniu piersią; odkryłam niedawno coś takiego jak Quicker: http://www.quicker-food.com.pl/ - polecam
Zapowiadają się spoko te quickery. Muszę wypróbować

Cytat:
CC moja polozna wychodzi z zalozenia ze podczas karmienia nalezy jesc jak w ciazy. Wychodzi wiec na to ze jak orzechy jadlas to mozesz jesc. Ja zdania nie mam bo nie wiem, pierwsze dziecko bede miala ale wydaje mi sie ze jak zauwazysz cos niepokojacego to odstawisz po prostu
Dietetyczka w szkole rodzenia też mówiła, że można jeść wszystko. Jak dzieciak ma być alergikiem, to i tak będzie i wtedy będzie trzeba odstawić uczulające produkty, ale nie ma co się ograniczać na zapas, bo to niczego nie zmieni

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
jutro przyjeżdża do mnie koleżanka, kiedyś byłyśmy bardzo blisko, przyjaźniłyśmy się, wiele razem przeżyłyśmy, od roku walczy z rakiem piersi, jest po operacji i w trakcie intensywnej chemioterapii...
Dużo zdrówka i siły dla koleżanki

Cytat:
Napisane przez diablica80 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Ogłaszam wszem i wobec, że ten tydzień to już tylko pranie i
prasowanie juniorowych rzeczy.

Lampa do sypialni zamówiona, firanka też.

Dzisiaj tż przenosi łóżko, wstawia komodę i łóżeczko.

Cytat:
Dzień dobry, siedzę w przychodni czekam na badania. Wczoraj sie pochorowalam. Cały ranek aż do południa leżałam z bólem żołądka. Udało mi się troszkę rzygnąć. Okazało się, że zaszkodził mi bogracz który jadłam na kolację w sobotę. Chrzanione pieczarki i papryką. Wątroba juz ma chyba problem z takimi ciężkimi rzeczami
Zdrówka
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 17:21   #3929
cesarskie cięcie
Rozeznanie

Cytat:
Nie pokazuj mi tego, bo już i tak przeżyłam załamanie nerwowe po tej promce, w związku z tym, że za niewiele mniej kupiłam brzydszego używanego Cabriofixa
Stary 2017-06-19, 17:25   #3930
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hanala Pokaż wiadomość
Oo super! Na necie wyglądał trochę badziewiasto

Fakt, bałam się go troszkę Ten żółty wzorek trochę ciulowy, no ale jakoś się to nie rzuca w oczy

Cytat:
Shantal jest rewelacyjny. Polecam wykonywać po wieczornej kąpieli. Maluchy pięknie po tym usypiają

Ja oglądałam kiedyś chyba z 20razy filmik na youtube jak sie składa prześcieradło z gumką, i nadal nie umiem z reszta, wiążanie krawata to dla mnie taka sama czarna magia

Piękny
nie umiem składac takich z gumką, ale jakoś mi to nie przeszkadzało nigdy Takimi rzeczami przeca się nie będę przejmować

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Zapowiadają się spoko te quickery. Muszę wypróbować

Dietetyczka w szkole rodzenia też mówiła, że można jeść wszystko. Jak dzieciak ma być alergikiem, to i tak będzie i wtedy będzie trzeba odstawić uczulające produkty, ale nie ma co się ograniczać na zapas, bo to niczego nie zmieni
Ja jednak wezme takie rzeczy, ktore moge jesc caly dzien czy noc po troszku. Pamietam, ze zjedzenie obiadu całego na raz bylo wyczynem, bo zawsze cos. Jadlam przy karmieniu, doslownie cos przegryzajac od czasu do czasu..

Dokładnie Na niedojrzały brzuszek probiotyk i tyle.

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

Cytat:
Nie pokazuj mi tego, bo już i tak przeżyłam załamanie nerwowe po tej promce, w związku z tym, że za niewiele mniej kupiłam brzydszego używanego Cabriofixa
Wybacz

synuś
córeczka
synuś
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości