![]() |
#3901 |
... choć nie Westwood
|
Dot.: Żony 2015 część 14
Kruella, dlatego pytałam kiedy,bo kojarzylam, że w grudniu pracowałaś. Także pit będzie za rok
![]()
nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów Stanisław Lem Edytowane przez Vivienne Czas edycji: 2018-03-04 o 17:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#3902 |
Zakorzenienie
|
Uff jak dobrze was mieć hehe
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3903 |
Zakorzenienie
|
krolewna a moze za malo slonca? widaminka D moze by pomogla troche?
#3904 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Oczywiście chodzi i żartuje, że dom mi zdąży wybudować. I nie wiem czy mi czegoś nie mówi czy tylko zartuje. Teraz siedzi przed kompem i odpisuje tej dietetyczce - wiadomość dostał na ze 2 strony A4 i tłucze jej drugie tyle. Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kciuki za zdrowie Waszych tz zmiane nawykow zywieniowych itp ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3906 |
Zakorzenienie
|
Żony 2015 część 14
No my obydwoje z Tztem mamy dużo do zrzucenia. Tz conajmniej 20kg. Mnie by sie przydało 2razy więcej... mój nadwaga niestety nie wynika tylko z obżarstwa, ale to jest jeden z powodów, z kolei lubie jeść zdrowe rzeczy i mi smakują. A Tz nie lubi zdrowego jedzenia. Nie umiem go przekonać i już. Nie zje brokuła, kalafioru, jajek, mięsa tez nie za bardzo. Już nie wiem co Mu mam gotować, plus siedzący tryb życia i nieregularne posiłki :/ no niestety, to wszystko wpływa na wagę. No wyglądamy jak wieprzki.... ale widze ze obydwoje reagujemy na stres jedzeniem. A ostatnio tych stresów nie mało
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#3907 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór, mój tz przytył po ślubie, ale aktualnie wrócił do wagi przed ślubem. Przestał slodzic piciu, ograniczył niezdrowe jedzenie typu fast food, słodycze i nie jadą kolacji.
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Zgadzam się ze życie weryfikuje znajomych. Mam taką koleżankę, która od półtora roku nie ma czasu się spotkać... Tylko wypytuje co u mnie, co do spotkania zgadamy się zgadamy. Ostatnio walnela po raz kolejny przybliżony termin, to ja stwierdziłam że się zgadamy i nara. Nie mam kompletnie chęci ciągnąć takiej znajomości. Szkoda, ale co zrobić. Była u nas na weselu.... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego P8 lite przy użyciu Tapatalka
![]() |
#3909 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ehh, ja o mojej świadkowie nawet się nie wypowiadam. Żałuje jedynie ze jest na wielu zdjęciach w ślubnym albumie i będę je musiała oglądać do końca życie kiedy jej w moim życiu już nie ma ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3910 |
Zakorzenienie
|
Dietetyk TŻ miło się zaskoczyła że wybiera się do lekarza, więc chyba nie jest tak źle.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3911 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mamy znajomych, którzy nie mają dzieci, kiedyś stwierdzili że poluzni nam się kontakt gdy tylko się rozpakuje. Tym czasem to ja się ciągle odzywam i proponuję spotkanie, dostaje odp średnio po dwóch dniach. Oni z siebie nic. Kiedyś to tak nie wyglądało. Chcę się utrzymywać kontakt, ale mam wrażenie jakbysmy się narzucali... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3912 |
Zakorzenienie
|
O, dobry pomysl.
![]() ![]() ![]()
#3913 |
Zakorzenienie
|
Moje urodziny jutro, ale dziękuję już dzisiaj
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3914 |
Zakorzenienie
|
No i częstujcie się
![]() IMG_20180304_145854.jpg IMG_20180304_132710.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3915 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego P8 lite przy użyciu Tapatalka
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3916 | ||
Zakorzenienie
|
Żony 2015 część 14
Cytat:
Chyba pisałam, ale pewnie umknęło. Rok temu jak jechałam uśpić kotkę Mamy poprosiłam ja czy ze mną pojedzie. Bardzo to przeżywałam, poza tym był mróz i nie chciałam Kotki w ostatnie chwile jej życia skazywać na jazdę komunikacja, której zawsze się bardzo bała (potrafiła zsiusiać się ze strachu), a Tzta nie było wtedy bo był w Krakowie. Chciałam jechać do mojego weterynarza w Tychach bo to jedyny wet któremu ufam, wiec do przejechania było 20km... a ona napisała, ze jej się nie chce i ze zastrzyk to mogę zrobić wszędzie bo to przecież wszystko jedno :/ to nie była odpowiedz jakiej spodziewałam się od najlepszej przyjaciółki i najbliższej mi osoby zaraz po TZ. Zadzwonilam do kolegi tylko zapytał o której i gdzie, nie chciał nawet piwa ani czekolady dla dzieci za fatygę. Nic, po prostu byl. Jeszcze czekam aż będzie „po wszystkim” i odwiozl mmie do domu. Czy to nie jest ludzkie? Nie odzywalam się 5mscy...napisałam do Niej smsa, ze bardzo mnie to wtedy zabolało bo to były dla mnie strasznie trudne chwile i potrzebowałam wtedy Jej jako przyjaciółki, a nie tylko jako taksówki (a raczej o tym wiedziała skoro zna mnie całe życie). No i mi odpowiedziała, ze w sumie całe zycie robi wszystko dla mnie, a ja dla niej nic (no skoro organizacja ślubu praktycznie w całości bo razem z sala dj, fotografem, suknia, dekoracja to nic....). Zabolało bardzo, bo byłam na każda Jej prośbę. Zorganizowałam ślub, baby shower, wspólny panieński (bo ona w zasadzie nie miała żadnych koleżanek poza mną wiec zaproponowałam wspólny żeby jej nie było smutno), to ja byłam pierwsza w szpitalu jak urodziła dziecko, to ja jeździłam do niej kiedy tylko mogłam, żeby posiedzieć z Nią i z małym bo zostawała na całe dnie sama w domu, to ja rezygnowałem często ze spędzenia czasu z Tztem bo ona mnie potrzebowała. A okazało się, ze nic dla niej to nie znaczyło.... wygarnęła mi jakieś rzeczy o których nie miałam nawet pojęcia (ze np jej mąż wiózł mi jakieś meble jak ona musiała w ciąży jechać na badanie krwi tramwajem, kiedy ja o całej sytuacji nie wiedziałam bo nikt mi nie powiedział). Nie mówiąc o tym, ze jak ona mnie gdzieś wiozła to zawsze ale to zawsze jej płaciłam za benzynę. I po tylu latach dowiedziałam się, ze to nic dla niej nie znaczy i w ogóle.... ona twierdziła ze to ona z siebie dawała, a ja tylko brałam. Nie dyskutowałam. Nie będę zebrać o przyjaźń...kiedyś już nie rozmawiałyśmy ze sobą 2lata, ale jej wybaczyłam...i jednak życie nauczyło mnie żeby dwa razy nie wchodzić do tej samej rzeki.... zabolało bardzo. Chyba do teraz mnie boli bo tak po ludzki za nią tęsknie. Kochałam ją jak siostrę (wychowałyśmy się razem bo nasi rodzice się przyjaźnili i mamy np mnóstwo zdjęć jak byłyśmy małe, ze skoczkami, na nocnikach itp). Ale musiałam się nauczyć żyć bez niej ![]() Cytat:
Czemu myślałam ze dziś? ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2018-03-04 o 19:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3917 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślę, że każdy ma takie znajomości, które zweryfikował czas. U mnie doszła do tego jeszcze przeprowadzka do innego kraju. Ale mam to szczęście, że mimo odległości i upływających lat, mam ciągle przy sobie tych najbliższych mi ludzi.
![]() |
#3918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja z pitu to malo co ogarniam, ten podatek nie jest kosztem moich klientow ![]()
![]() |
#3919 | |
Zakorzenienie
|
Żony 2015 część 14
Cytat:
Kurczaka zje, w ostrych przyprawach, Oczywiście tylko pierś. Indyka tez pierś, byle nie za często. Warzywa zje takie z mrożonek m, a jak się trafi tam brokuł czy brukselka to wygrzebuje :/ kasze ryżu makaron ok, ale ile można jeść spaghetti (bez mięsa najlepiej) czy ryżu z warzywami na patelnie. Osobiście już tym rzygam. No zupy robię ale tez nie wszystkie je. To jest zasługa mojej Teściowej bo robiła w domu 3 obiady. Każdy chciał co innego to tak robiła. Do teraz jak tam jesteśmy to robi różne obiady... :/ dla mnie niepojęte.... ja rozumiem ze każdy ma jakieś swoje smaki no ale bez przesady Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2018-03-04 o 20:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3920 |
Zakorzenienie
|
Chcecie przepis na drinka pomarańczowego? IMG_3289.JPG
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#3921 |
Zakorzenienie
|
Ja mało co jem, a udaje nam sie co jakiś czas zmieniać jadłospis, zeby nudno nie było i smacznie jemy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
![]() |
#3922 |
Zakorzenienie
|
Moja swiadkowa też zerwała kontakt.
![]() Cóż chyba stolica ja zmieniła. Gdy ostatnio tak myślałam to zawsze ja do niej jechałam aje szczerze do dziś jakiegoś dużego problemu e tym nie widzę. No ale nie potrafila znaleźć czasu w święta dla mnie. Ważniejsze było wstawianie zdrowej kolacji na insta ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3923 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja znalazłam czas ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3925 |
Konto usunięte
|
Pysia u mnie podobnie tz lubi pierogi, makarony, mięsa. Zupy i warzywa zje ale na siłę. Ja za to uwielbiam warzywa i mięso ale mnie makarony czy pierogi niekoniecznie, zjeść zjem ale bez szału. Tz uwielbia racuchy, naleśniki, gofry itp ja nie. Młody ma taką wybiorczość, że je przy dobrych wiatrach je z 7 potraw inne kończą się wymiotami i krzykiem a w przedszkolu nic nie je. Gotowanie to udręka, wiadomo do młodego muszę się dostosować. A my to już różnie, staram się takie dania gotować żebyśmy oboje zjedli bo nie wyobrażam sobie gotowania 3 obiadów. Do tego siostrzenica prawie 2 letnia jest u nas często na całe dnie i też wiadomo nie wszystko zje. Od zawsze nienawidzę gotować i chyba to się nie zmieni.
Od dłuższego czasu chodzą za mną gołąbki ale tz nie lubi, młody tak samo a dla siebie nie chce mi się robić. Dziś tz chciał gofry i szok młody też jadł także kolejna potrawa do menu. A jeśli chodzi o znajomych, też miałam taką sytuację. Przyjaźń od zerówki do matury i nagle się popsuło właściwie niewiadomo czemu. Od 10 lat zero kontaktu ale i tak bywa, przykro mi i często myślę co u niej ale takie życie. Jedni odchodzą a przychodzą inni, ważne żeby mieć kogoś zaufanego. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3926 |
Zakorzenienie
|
No to niech Wam będzie ![]() 300g lodu, 400g obranych poamaranczy z jaknajmniejsza ilością błonek i pestek (ja pestek nie wyciągałam), 40g cukru (jak ktoś lubi słodkie można dać odrobine więcej) i zmiksować. Dodać 50ml mleka (ja dałam odrobine wiecej) i 200ml wódki (można więcej :brzydal). Zmiksować, smacznego ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#3927 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3928 |
Zakorzenienie
|
Hejo ;-)
Pysia brzmi pysznie ![]() Groszku najlepszego ![]() Moja babcia tez całe życie starała się dostosować z jedzeniem do mnie i czasem do dziś jem coś innego niż reszta jak jesteśmy na obiedzie. Z resztą tz też czasem robi mi inne jedzenie bo ja wielu rzeczy nie lubię. Ale ja się z tego cieszę, w przeciwnym razie bym głodowała. Jako dziecko robiłam z zupy serpentyny dookoła miski bo każdy fruwający farfocel wyciągałam, dla mnie zupa ma sens tylko przelana przez sitko ![]() Bazgram z telefonu. |
![]() ![]() |
![]() |
#3929 |
Moderator
|
dzień dobry
![]() kroplówkę z kofeiną poproszę... Groszku sto lat ![]() ![]()
#3930 |
... choć nie Westwood
|
Dzień dobryyyy.
Po piątkowej sytuacji przyszłam zla do pracy, nikt się do mnie nie odzywa, boją się ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.