![]() |
#3901 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: sześćdziesiątki z plusem
Cytat:
Tak Caro coś zamilkła... Danusiu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No, jesteście nareszcie! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3902 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do tego cmoka od ciebie...dziekuje...sama przesylam ![]() ![]() Len ze mnie i tyle!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3903 |
Zadomowienie
|
A ja nie mam zielonego pojęcia.Boję się,że i po tych wyborach (jak i po każdych poprzednich) powtarzać będziemy za p. K.I.Gałczyńskim: "chcieliście Poski,no to ją macie.Skumbrie w tomacie,skumbrie w tomacie,skumbrie w tomacie,pstrąg"
#3904 | |||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() W kwestii porządków mam tak samo. Niestety, w kwestii ogólnej prezencji - zupełnie inaczej. Ciągle jestem pod wrażeniem. ![]() Cytat:
Dlatego uważam, tym razem, że mniejsze zło, to jedyny wybór, jaki nam został.
![]() |
#3905 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3906 |
Zadomowienie
|
Przed chwilą ze żródeł dobrze(lub żle??) poinformowanych dowiedzialam się,że wlaśnie Alketka wkroczyla w dzień (7 min po pólnocy,więc może w noc) imienin.
Tereniu,samych szczęśliwych,radosnych dni,wieczorów i poranków.Powrotów z pracy do domu, w którym będzie czekał na Ciebie Ktoś z kim będzie warto usiąść i wypić dobrą,goracą herbatę. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3907 |
Zadomowienie
|
Alketko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3908 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Ale, prawdę mówiąc, zrobiłaś na mnie wrażenie cholernie, nieprzystojnie wprost urodziwej, archetypicznie kobiecej i do tego temperamentnej dziewuszki. Dziewczyny. Bardzo młodej, pełnej naturalnego, niezmanierowanego uroku młodej kobiety. Bardzo, bardzo efektowny wizerunek. ![]() Alketo - wszystkiego dobrego! ![]()
![]() |
#3909 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3910 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Alez droga Danusiu...wszyscy wiedza,zes ty piekna...co do tego to nikt nie ma zludzen.....ja ci to mowie!!!!!!!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3911 | |
Wiedźma
|
Danusiu Kochane - przysięgam, że nie zauważę.
![]() Cytat:
![]() Joasiu, nie wiem, czy to da radę pomierzyć w latach. To, jakie wrażenie robi tylko częściowo związane jest z wiekiem. Ty wciąż masz w sobie świeżość dziewczyny, nie dojrzałej kobiety. Ten pełen niewinnego uroku sposób patrzenia na ludzi. O ile Nika mnie nieco onieśmiela, Ty robisz wrażenie słodkiej dziewuszki. To chyba właśnie ujmuje Ci lat i daje tę szczególną siłę oddziaływania.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3912 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3913 |
Wiedźma
|
Pewnie, że nie!
To nie złudzenie. To wiedza. ![]()
#3914 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3915 |
Rozeznanie
|
Danusiu dzięki .!!!!!!.....ja też mam nadzieję że te długie wieczory będę miała z kim dzielić,tak smutno wracać do pustego domu gdzie nikt nie czeka......ale.ale.Wy jesteście....to dla mnie tak dużo znaczy
![]() Cieszę się że wróciłaś do nas ISKIERECZKO ![]() ![]() Sabbath uważasz że nie należy zmieniać swoich upodabań jeśli chodzi o zapachy to ja jestem zaaaaa!!!!!! Chciałam coś zmienić w swoim życiu!!!!!!sama nie wiem co????? No może......perfumy nie!!!!!!! Czy ja powiedziałam że chcę głosować na PIS?????? Tak nisko mnie cenisz????? ![]() taka taka ja sobie nie daję spokoju.....dlaczego mnie posądzacie że ja mam coś wspólnego z 'ojcem' Tadziem????? Głosować.......pójdę napewno..... ![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie ,spokojnej nocy i pogodnego poranka Dla wszystkich moc ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3916 | |||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurczę, nawet mi takie skojarzenie do łba nie przyszło jakoś. ![]() Cytat:
Słusznie. ![]() Nawet nie mówię na kogo zachęcam, bo myślę... Myślę, że po prostu nie ma potrzeby.
![]() |
#3917 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, jak następny jesienny dzień?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3918 |
Zadomowienie
|
Witam.Umnie dzisiaj pochmurna jesień jak mój nastrój. Jeżeli chodzi o wątek polityczny to ja nie interesowałm sie polityka dobrych pare lat ,nie chciałam sie denerwowac .Nie oglądam prawie wcale telewizji.Moja wiedza polityczna jest żadna,czasami klienci coś mi powiedzą.Ale tym razem niestety zgadzam sie TRZEBA iść na te wybory.Zgadzam sie też z waszym zdaniem co do debaty tylko moim osobistym zdaniem jest to wina że debata odbyła sie w telewizji publicznej, a nie np.tvn.Nie wiem czy zauważyłyście,że Olejnik myliła się i była bardzo spięta ,jakoś to do niej nie podobne.
Pozdrawaiam Was bardzo serdecznie ![]() ![]()
#3919 |
Zakorzenienie
|
Witajce
![]() Wrocilam wlasnie ze szkoly i jestem pad-nie-ta. Wlasciwie to nie jest wina szkoly, tylko tego co dzialo sie po lekcjach ![]() ![]() Calusy, ide wypic cos goracego ![]() ![]()
![]() |
#3920 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() pozdrowienia dla wszytskich i nowej kolezanki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3921 |
Rozeznanie
|
Wpadłam przede wszystkim po to, żeby pozdrowić i przywitać Danusie, (i wszystkie stare i nowe uczestniczki wątku), jest wiele tematów do "pociągnięcia", ale brak mi dziś siły. Rano mąż znalazł pod jesionem naszą przemiłą i ukochaną suczkę - martwą. Czuję się, jakbym sama rozładowała 5 wagonów węgla
![]() Ale całuję Was serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3922 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Po przeczytaniu Twego postu też powędrowałam na Kulturę.Niepotrzebnie.Zde nerwowałam się tak niektórymi wypowiedziami,że włączyłam się do wątku.A teraz spodziewam się ukamieniowania. PS.Myślę,że nie tylko na mnie film zrobił tak silne wrażenie.Po zakończeniu przez kilka minut nikt nie podniósł się z miejsca.Wszyscy siedzieli w zupełnej ciszy.Jakby jednoczyli się z Tymi,których od marca 1940 roku już nie ma wśród nas.
![]() |
#3923 | ||
Zakorzenienie
|
Hej hej, Toogra
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3924 |
Zadomowienie
|
Poziomeczko,bardzo Ci współczuję..Wiem co to znaczy stracić kochanego psiaka a przy tym znam Twój stosunek do zwierząt.Długo będziesz z tego wychodzić. Wydawało mi się,że pisałaś iż wyruszasz w Polskę? Wobec tego zaproszenie na grzyby nieaktualne?A może w ogóle już po grzybach?
Toogra,co u Ciebie? Napisz coś więcej,nie tylko kilka grzecznościowych słów. Anulko ,cieszę się,że zadamawiasz się u nas. Wlaśnie dostałam od Caroliny odpowiedż na mój SMS .Jest już w Polsce.No,ale natrzeć uszu to jej trzeba.Najpierw nas nastraszyła jakie niebezpieczeństwa są tam codziennością a potem,nie licząc się ze stanem naszych nerwów. nie odzywała się przez dwa tygodnie. ![]()
#3925 |
Zakorzenienie
|
Tu jest przyjemnie w taki nieokreslony sposob
![]() ![]() Chyba juz powoli bede zmykac - plan mam w tym roku taki, ze codziennie zaczynam lekcje rano (co za mila odmiana po tym, jak przez dwa lata lekcje startowaly o 12, 13.30 ![]() ![]() ![]() ![]()
#3926 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystkiego dobrego, witrtualne ale najlepsze życzenia!!!! Cytat:
Cytat:
Wypowiedzi na Kulturze były różne. O różnym wydźwęku. A, co tam kamienowanie, trzeba czasem podkreślić - i jasno określić- jakie się ma zdanie ![]() Dobrze,że Carolina w jednym kawałku i zdrowiu już w Polsce. ![]() Anul- to co się działo do 89 roku pamiętam... a to czasy historyczne... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3927 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Napiszę Ci o tym na PW, nie wiem, czy dziś, bo dziwne rzeczy dzieją się ![]() AlketkoPrzepraszam za opóźnienie, ale ciepłe całuski ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3928 |
Zakorzenienie
|
Najlepsze życzenia dla solenizanrki. Alketko z serca życzę Ci wszystkiego najlepszego!
![]() Danusiu witaj! Cieszę się, że Cię widzę ![]() Dobrze, ze Carolina juz w domu, pewnie nie ma czasu pisać Poziomko, bardzo mi przykro. ![]() Anul cześć! ![]() Dobrej nocy wszystkim!
#3929 |
Zadomowienie
|
A jak ja się cieszę,że wróciłaś.Bo bardzo mi Ciebie było brak.Nie rób mi więcej tego.Jestem stara,zmęczona życiem i nie mam siły ganiać po różnych wątkach aby Cię spotkać.
Dziękuję Poziomko? Z PW nie musisz się spieszyć.W piątek znów przyjeżdża do nas Synowa z Maluchami.Będą do poniedzialku.Obawiam się ,że grzyby nie wezmą pod uwagę moich trudności obiektywnych i wywędrują z lasu. Tra la la la, ![]() ![]()
#3930 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() witam Was wszystkie i pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:21.