|
|||||||
| Notka |
|
| Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
| Pokaż wyniki sondy: -- | |||
| - |
|
0 | 0% |
| - |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 0. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 |
|
BAN stały
|
Dot.: Czy mogę być w ciąży? - prawdopodobieństwo. Zbiorczy cz.2
Wiem mowilem jej o tym ale ona sie wstydzi.
|
|
|
|
#3902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak będzie rodzić to nie pójdzie do szpitala bo się będzie wstydzić?? a kochać się nie wstydzi... ale zadbać o zdrowie to się wstydzi... bardzo dziwną masz tą dziewczynę... i Pepito12 jak ją bedziesz bronił to znaczy że jesteś tak samo nieodpowiedzialny jak ona
edit 29 Edytowane przez jaga_2001 Czas edycji: 2007-08-02 o 14:34 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#3903 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: :(
Przesuwam na inne forum.
|
|
#3904 |
|
Przyczajenie
|
witam
czytam te wasze wypowiedzi co wieczor i nawet sama zglosilam sie do was z moim problemem i nauczylam sie juz jednej rzeczy. zglaszanie sie tutaj z problemem w stylu kochalismy sie tak i tak. stalo sie to i to. czy jestem w ciazy? lub nie wiem czy moge zajsc w ciaze bo.... pomozcie, jest bez sensu. albo ktos ci napisze ze pewnie wpadliscie lub nie albo zacznie zartowac sobie z jakis pseudo nozek, wieku, wiedzy wyniesionej z lekcjii biologii z czasow ktorych nikt nie pamieta albo zacznie pisac ze dziecko urodzi sie chore bo robicie to inaczej niz trzeba. bez sensu. zastanawiacie sie czy wpadliscie? - zrobcie test!!! nie wiecie czy mozecie zajsc w ciaze? - idzcie do lekarza!!! ja ide za tydzien i jestem pewna ze dowiem sie o wiele wiecej niz tutaj i nie uslysze zadnych glupich komentarzy od ludzi ktorych wiedza nie jest duzo wieksza niz moja. zycze powodzenia i zegnam |
|
|
|
#3905 | |
|
Wtajemniczenie
|
wiedzminka napisala:
Cytat:
![]() Jednak skoro ktos nie pamieta lekcji biologii i podstawowych rzeczy to niech sie za seks nie bierze. Uprawiasz seks=jestes gotowa by miec dzieci.
|
|
#3906 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ze mna uprawia sex bo mnie Kocha ale pokazywanie dupy w gabinecie to co innego wiec troche o tym pomysl. |
|
|
|
|
#3907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Przeczytaj to jeszcze raz i zastanow sie. Pokazywanie d..y u lekarza nie jest wstydem.
|
|
#3908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to twoja dziewczyna jest dziwna a ty razem z nią
|
|
#3909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twoja wypowiedź świadczy o lekkiej niedojrzałości psychicznej do tego co wyrabiacie. Czy do dentysty też wstydzi się chodzić? Edit23 daje Ci odpowiedź na pytanie które zadałeś i jest to odpowiedź bardzo dobra - ginekolog, więc jej nie krytykuj, bo sam o to prosiłeś.
|
|
#3910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3911 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawostka http://wiadomosci.o2.pl/?s=257&t=390830
zegnamy zegnamy wiedzminko
|
|
|
|
#3912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coraz czesciej jestem utwierdzana, ze kawal o ciazy przez otwor gebowy to nie powstal bez przyczyny |
|
|
|
|
#3914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do lekarza nie chodzi się, bo się lubi. Z twoim podejściem do lekarza to współczuję tej dziewczynie, bo chyba nie ma w tobie wspracia. Wiesz, czasem to chłopak potrafi zniechęcić skutecznie dziewczynę do wizyty (piszę ogólnie). Jak zacznie w lekko wulgarny sposób opowiadać o pokazywaniu dupy obcej osobie i czerpaniu z tego przyjemności chociażby. Słyszałam nawet o historiach "bo ja nie chce żeby ci ktoś inny tam grzebał (cytat!)". A potem jak dziewczyna zachoruje poważnie to zonk i rozpacz. Takie podejście to po prostu wstyd. Jak się zaczęło współżycie to należy obowiązkowo udać się do ginekologa profilaktycznie.
|
|
|
#3916 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"Jakby tego po forum [chodzi mu o wizaz.pl, bo czasami ze mną przeglada] nie było widać."
|
|
#3917 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: :(
Cytat:
To tak samo, jakbys powiedziala, ze moj ginekolog zrobil zle, bo dal mi anty na torbiele, a przeciez mozna torbiele leczyc czyms innym. Owszem, jadlam luteine i duphaston, a torbiele dalej rosly. Nie ma reguly. |
|
|
|
|
#3918 |
|
Przyczajenie
|
czy ja moge byc w ciazy? uprawialam seks i pekla nam prezerwatywa. byl to moj drugi dzien okresu, a nastepnego dnia po stosunku okres zniknal. oczywiscie wybieram sie do lekarza juz, ale do czasu wizyty siedze na wizazu i sie stresuje. zwykle moj okres trwal nawet do 7 dni i to jego nagle znikniecie bardzo mnie niepokoi :|
|
|
|
|
#3919 |
|
Przyczajenie
|
czy jestem w ciąży ??
cześć... mam pytanie... pieszcząc się z moim chłopakiem doszło do wytrysku... wytarł rekę o prześcieradło a po jakimś czasie włożył mi palca do pochwy... muszę dodać że w tym akurat dniu dostałam okres... po paru minutach włożyłam sobie tampon do pochwy i znowu zachciało nam się pieszczot... doszło do 2 wytrysku tyle że tym razem ja miałam go na dłoni... nie wycierałam dłoni... a po paru minutach włożyłam ręke do majtek żeby wyciągnąć tampon... czy jest możliwość że jestem w ciąży ? proszę o szybką odpowiedź... z góry dziękuję
|
|
|
|
#3920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: czy jestem w ciąży ??
nie, nie jestes w ciazy
|
|
|
|
#3922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to musi lekarza Pokochac, nie ma innej rady
|
|
#3923 |
|
Przyczajenie
|
a z kąd masz taką pewność że nie jestem??? naprawde sie boje
|
|
|
|
#3924 |
|
Zakorzenienie
|
a skad twoja ze jestes???
od podcierania nie zachodzi sie w ciaze |
|
|
|
#3925 |
|
Zakorzenienie
|
na pewno nie jestes w ciazy.a jesli bolisz sie ze przez takie cos zajdziesz w cize to polecam uzywanie chusteczek higienicznych i czeste mycie rak
|
|
|
|
#3926 |
|
Przyczajenie
|
no ale wiesz on wytarł swoją ręke w prześcieradło (chociaż nie miał całej spermy po wytrysku na ręce miał tylko jej część) to mimo to jakieś pleminiki mogły chyba zostać prawda? bo przecież potem włożył mi tego palca do pochwy...
|
|
|
|
#3927 |
|
BAN stały
|
Wiecie co ale to jest smiesz ne wedlug mnie z waszej strony moze wy lubicie albo sie nie wstydzicie. Kiedys dojdzie do tego wieku ze sie przejdzie.
Ale musze dodac ze ja nie mieszkam w wielkim miescie:/ U mnie odrazu wszyscy by mowili o tym. Te texty z dziecmi sa naprawde beznadziejne. Praktycznie kazdy jest dzieckiem dopoki ma rocdzicow. Ale pewnie jestesce za madre zeby to wiedziec:/ |
|
|
|
#3928 |
|
Zakorzenienie
|
to u was ludzie obgaduja kto chodzi do jakiego lekarza???A chodzenie do ginekologa jest rownoznaczne z czym??normalnie to jest objaw tego ze czlowiek jest swiadomy,dba o swoje zdrowie i tyle.
Mozecie pojechac do wiekszego miasta.W gabinecie jest taka atmosfera ze wstyd ulatuje.Wstyd sie wstydzic po prostu. |
|
|
|
#3929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taki lekarz to nie jeden na województwo, nie chce iść w waszym miasteczku, to może się wybrać na wycieczkę w inne miejsce, może nawet do stolicy, jeśli nie chce żeby ktokolwiek cokolwiek wiedział. No chyba, że ktoś lubi być męczennikiem z wyboru i zamiast iść do lekarza, będzie pielęgnować chorobę w domu i doprowadzi się do takiego stanu, że np potomstwo będzie rzeczą niemożliwa. Ja nie straszę, tylko każde nieleczone zakażenie co raz bardziej się rozwija a konsekwencje mogą być nie tylko bolesne co i tragiczne. Btw, ja nie mówiłam, że jesteś dzieckiem, tylko osobą niedojrzałą, a to co innego.
|
|
#3930 |
|
Zakorzenienie
|
co racja to racja,ja razem z 1 wizyta dostalam skierowanie na operacje.Wiec chyba najlepiej wiem co mowie i moge przestrzegac
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:33.

a kochać się nie wstydzi... ale zadbać o zdrowie to się wstydzi... bardzo dziwną masz tą dziewczynę... i Pepito12 jak ją bedziesz bronił to znaczy że jesteś tak samo nieodpowiedzialny jak ona