Dzieci grudniowo-styczniowe 2006/7 II - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-28, 21:15   #3901
Aranka
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci grudniowo-styczniowe 2006/7 II

Cytat:
Napisane przez Simona Pokaż wiadomość

yaira, kredyt mieszkaniowy wiaze lepiej niz malzenstwo ale lepsze to niz wynajem.

dobrze powiedziane. Faktycznie przy kredycie płacisz podobnie jak przy wynajmie z tym, że "bulisz" za swoje!

Wszystkie nieba bym oddała aby z TOBĄ dzielić jedno piekło
Aranka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-28, 21:20   #3902
zaba21_22
Zadomowienie

GG do zaba21_22

Dziękuję wam bardzo za komplementy, owszem, owszem zeszczuplałam ale nadal nie osiągnęłam figury z przed ciąży, znaczy, nogi i pupę mam nawet troszkę szuplejszą, ale mam problem ze spaleniem tłuszczyka z brzucha.
A Asia dziennie robi niesamoiwą ilość kilometrów, więc też troszkę "schudła"

Elu, podobno "grunt to rodzina", ale twoja bratowa to przechodzi samą siebie, szkoda słów. No i łykaj luteinę i oby wszystko było ok z drugą dzidzią

Emi zaglądaj do nas częściej
Stary 2007-12-28, 21:28   #3903
1d36bece409c03b7a5895977e3eaa07c69f6d3f6_64237171b1711
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez zaba21_22 Pokaż wiadomość
ale mam problem ze spaleniem tłuszczyka z brzucha.
spalisz spokojnie mi tez spodnie z tyłka spadają a brzuszka jeszcze trochę zostało, ale juz było całkiem całkiem. teraz zacznie znów sie tworzyć, ale jak już zakończe reprodukcję to spalę wszystko bezpowrotnie.
Dziś wazyłam się u gin i było 61kg! Daaawno tyle nie wazyłam!

Cytat:
Elu, podobno "grunt to rodzina",
żeby to jeszcze rodzina była , chociaz do tesciowej mówi "mamo" ale złozyc mamo + jej ostatni występ to wychodzi - nie wpierd... sie mamo - superowo brzmi
1d36bece409c03b7a5895977e3eaa07c69f6d3f6_64237171b1711 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-28, 23:20   #3904
AnitaSuska
Zadomowienie

Hej hej

Dziewczyny ledwo na oczy ppatrze a ti tak sie pakuja na wizaz,Elu to Twoje posty mnei sprowokowaly do kilku slow

Ogolnie padam na twarz ,jak kon po ciezkiej orce..przygotowania do rockzu ostro,malo dzi ssiedzialam,malo tez jadlam,za to gotowalam,ogranialam,dmuc halam balony itd,itp

Elu no szok szok szok,skad ta laska,nawet ludzie z marsa chyba madrzejsi sa nie?co za taksty,cos chyba jej we lbie nie zatrybilo..jak mozna do dziecka swojego o innym dziecku,czego ona nauczy tego Hubercika,biedny Hubercik..A tesciowa ma mocne nerwy,ja bym na kopach laske z domu wyrzucila chyba..no wez mi ja daj w obroty!ale masz racje skzoda sie znizac do jej poziomu,bo ona i tak nie skuma o co Ci chodzi..co za czolg no!!!!

Ciekawe co Kasia przywiezie..

No to teraz milsze slowa..

Olafek mial rewelacyjny tort!!!swietny!!Ja dzis wlasnie wykonalam napis:roczek Maciusia:na torcie Macka,ktorego autorem jest tesicowa,ale dala mi napisy robic zeby bylo na mnie jak nie wyjdziea ja wiecie,lewoj rukojsmiesznie,ale i tak Wma pokaze))

Aranko Twoje foty i modela cudneI trasa najkoma zapewnea Laurka wsrod tych krzako-traw wyglada jak miedzy drzewamiswietne!

Zabko piekna duza choina,taka rodzinna i wiewiorka moze sie schowacfajny klimat!i rzeczywiscie schudlyscie obia,jak Ty to robisz ,ze chudniesz w siweta?bo u mnie oczywiscie na plusie i wyugladam koszmarnie,nie moge na siebie patrzec,od nowego roku nic nie jem ,katorgi a kg musze zgubic,tak byc nie moze dalej,Macka musz eod cyca tez odstawic..

Cleo fajny domeczek macie,przytulnie u Was!Stol-tak lubie,lubie!!!nO i maly slodziak!!dawno go nie widzialysmy!

Maszko,malej usmiech i wszystko w porzadkujest cudna,ma zarazliwy usmiech!!!

Simonko ,kiedy Ty dziewczyno odpoczywasz??niezly maraton mialas!

Yaira maz na pewno jeszcze nadrobi,moze rzeczywiscie mial gorszy czas finansowo..nie ma sie co szarpac..

a u nas swieta minely bardzo fajnie,bez bieganiny,sama robilma malo zarla,bo babcie nas pozapraszaly,wiec na luziku,fajny wigilijny poranek,Macius szczelsiwy,ze ma obok mame i tatefotki,zarty,fajne wigilie u dziadkow,szczesliwi wszyscy ,ze z malym wnusiempotem leniwe swieta(no i ja niegrzeczna Matka Polka,walnelam procenty)bralo mnie przeziebienie jakies,czulam,ze znow na gardlo wlazi,wiec mama zafundowala mi groka,jak reka odjalMaciek tez zaliczyl bliskie starcie z choinka,u moich rodzicow,wsiadl na motor,ktory dostanie na roczek,stoi na nimprzy choince,ja robie mu fotke,mama sie cieszy,a maly po bombke chcial dac nura no i dal,wyladowal pod choinka,ale wyszedl z etego dzielnie

No za to teraz bieganina,ide spac,bo jutro sie nie podniose,tak mnie kregoslup boli..

http://b1.lilypie.com/Vk1Lp1.png
AnitaSuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-29, 07:22   #3905
Simona
Zadomowienie

GG do Simona

Cytat:
Napisane przez fibian Pokaż wiadomość
Simona - no to się nalatałaś przed świętami , a potem tylko harówka zamiast odpoczynku - dlatego nie lubię świąt. Kobiety się umęczą na maksa , a chłopy sobie świętują.
Kupujesz tort Tami na urodziny? Ja zamówię chyba bezowy. Kupujesz jej coś w prezencie urodzinowym?
Fibian, kupuje tort, nie bede sie podejmowac pieczenia na pewno. Robie urodzinki w dniu urodzin czyli w czwartek na 17. Wyjde z pracy o 15, wiec sie wyrobie, zlece TZ posprzatanie chalupy. Beda dziadkowie tylko i siostra TZ, bo chrzestni pracuja. Dla chrzestnych zrobie w sobote- kupie drugi torcik. Nie bede wygotowywac zarcia, beda tylko slodkosci, winko, takie tam drobiazgi , bo i tak nie potrwa to dlugo- wiadomo, w koncu to urodziny dziecka a nie impreza calonocna. Co do prezentu to nie kupuje, kupilam juz Tami ta ,,kolejke" drewniana z Boikido jako prezent noworoczno-urodzinowy. Uznalam ze nie ma sensu kupowac cokolwiek na sile, a zabawek dostala dosc pod choinke od calej rodziny i pewnie jeszcze na roczek cos podostaje.
W Sylwestra ide do pracy, wiec podrzuce zaproszenia chrzestnym bo oboje mieszkaja blisko mojej pracy.
Stary 2007-12-29, 09:53   #3906
Olif
Raczkowanie

GG do Olif

A u nas dużo nowości.

Po pierwsze Malwina nauczyła się sama wychodzić z lozeczka. Jestem z niej ogromnie dumna Radzi sobie swietnie. Wchodzi tez ladnie sama na duze lozko.

Poza tym gada jak najęta. Jej opowiesci trwaja czasem kilkanascie minut, jak sie rozgada Fajnie się tego słucha. Wplata w tą swoją gadaninę wyuczone słowka: łoś, miś, mama, tata, baba, bam, kocyk, co się dzieje, cześć, ciesze się. Chyba tyle

Chodzi prowadzona zajedną rączkę.

No i pięknie je. Kanapki, uwielbia chlebek, paroweczki, placki ziemniaczane, jajko sadzone.
Na wigilii najbardziej smakowala jej ... zupa rybna

Zaraz postaram się wrzucić kilka swiątecznych zdjęć.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN4358.JPG (95,4 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN4363.JPG (103,0 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN4365.JPG (75,1 KB, 33 załadowań)
Olif jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-29, 10:04   #3907
Olif
Raczkowanie

GG do Olif

Malgogaj, Maszko ale wy piękne jesteście dziewczyny!!!

Cleo pozazdrościlam Ci mieszkania, duże, jasne, przestronne, moje marzenie!
Olif jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-12-29, 10:44   #3908
Aranka
Zakorzenienie

Olif - Malwinka ma boski uśmiech - a ile mówi! No gratuluję wygadanej córeczki. Laurka niestety nie wymawia "t" więc choć roczek za chwilkę to "tata" nie woła...Ostatnio odkąd sama chodzi to się wręcz z mówieniem uwsteczniła! Nawet "mama" nie woła tylko w awaryjnych sytuacjach. Mruczy tylko "y...y...y...y" i jak chce smoczka to woła na niego "dydy daj". I repertuar zakończony! Po swojemu nawija ale maksymalny czas monologu to góra minutka! Nie stresuję się ty bo wiem jak było z Julią, każdy nowy etap przynosił "zapominanie" na chwilkę jakiejś dotychczasowej umiejętności. Z mówieniem było podobnie ale jak zaczęła to w miesiąc opanowała mnóstwo słów. Ja za to byłam genialna (niestety chyba w tej dziedzinie TŻ przekazał im geny...) mówiłam w wieku 12 miesięcy pełnymi zdaniami! Mam to napisane z kilkoma wykrzyknikami w książeczce. Podobno pani doktor pokazała mi w witrynie lalkę i mówiła "lala" a ja jej odpowiedziałam "tam jest lala. Tam stoi lala" i baba zdębiała. Tak sobie patrzę na moją córcię i myślę sobie, że można faktycznie zdębieć jak taki miniczłowiek całym zdaniem nagle palnie....

Simonka - co do zabawek to ja też uznałam, ze zabawki na roczek Laurce nie kupię bo mam wystarczająco dużo i kupiłam właśnie krzesełko do karmienia. Do tej pory fotelik-leżaczek wystarczał i nagle mnie olśniło. W kuchni jak posadzę ją w krzesełku to będzie wysoko i wszystko co robię będzie widziała, może sobie siedzieć i jeść łapkami kiedy my jemy swoje.... a za rok w nowym domku krzesełko też na 100% będę przy dużym stole używać więc lepsze to od kolejnej zabawki przewalającej się po kątach.

Stary 2007-12-29, 14:07   #3909
kamilka23
Zadomowienie

GG do kamilka23

Witajcie Kochane!!! Wreszcie jestem

Udalo mi sie tylko przeczytac o kolejnej ciazy na watku!!! Elu gratulacje i spokojnej i radosnej ciazy!!!!

Wiecej niestety nie przeczytalam, nawet fotek nie obejzalam, bo tylko z doskoku, po powrocie mamy mase przatania, prania itp.

O podrozy napisze jak bede miala wiecej czasu, bo jest co opowiadac i fotki wkleje tez pozniej.

Mam nadzieje, ze Swieta minely spokojnie!!!

U nas bylo rodzinnie i fajnie!!!
Stary 2007-12-29, 15:40   #3910
Anulka33
Raczkowanie

No ja tez jestem sorki ze tak pisze z doskoku ale naprawde nie mam kiedy ,od kiedy maz przyjechał to ciagle jest cos do roboty ,niedawno kupilismy stół szklany i 4 krzesła takie z matalowych precików w YUSKU jest wyprzedaż i nie zgadniecie ;duży stół kuchenny i 4 krzesła kosztowały nas tylko 250 ,przecenione z 600zł.[no to sie nazywa 'wietrzenie magazynu']a mó j mezule skreca teraz meble do Sebastiana pokoju ,takie z prawdziwym biurkiem ,mały sie cieszy jak gwizdek! Ksenia za to bezproblemowe dziecko spi w dzien ze 2 godziny za to na noc idziespac dopiero około 22 !swieta spoko była tesciowa u nas na całe 2 dni świąt ale ok ,gadka była najzupełniej normalna jakbysmy nie miały rzadnych spięc ,i o to chodzi .ELU dbaj o sieboie i swoje maleństwo to kiełkujące w tobie .ARANKO ,gdzie to wytrzasnęłas takie bajeczne krajobrazy ?a Laurunia super wyszła w tym kombinezoniku .Kmilko zdawaj nam tu relację jak tam świeta ?Anitko miłego imprezowania z okazjii roczku !SIMONKA ,dziewczyno poluzuj sobie troche bo wpadniesz w obłed z tą pracą i tymi obowiazkami!EMI 22 ,witaj u nas ! a gdzie spedzacie dziewczyny Sylwestra ?bo my w domu z dziecmi ,mieliśmy propozycje pójścia na Sylwestra do hotelu ,ale nie poszlismy ,po pierwsze że drogo ]500zł. od pary ],apoza tym małaczesto budzi sie w nocy wiec co to za zabawa z myslą ze moje dziecko nie spi?a poza tym Janusz wraca 5 stycznia i chcemy nacieszyć sie sobą razem z dziećmi .
Anulka33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-29, 15:44   #3911
Anulka33
Raczkowanie

Wszystkiego najlepszego duuużo zdrowia bo to najjjważniejsze ,samych radosnych lat i nigdy zapłakanych oczęt ,dla Maciusia od naszej Anitki !!!!!:r oza::ro za::w inko::winko :

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-29, 16:15   #3912
taika
Raczkowanie

GG do taika

Z okazji Roczku życzymy Ci Maciusiu, abyś każdą wylaną łezkę odpłacił rodzicom, tysiącem uśmiechów i żeby każdy dzień Waszego wspólnego życia był uroczysty jak święto.
taika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-29, 16:42   #3913
Konto usunięte

Maciek, rośnij silny, zdrowy i dbaj o to zebyś dla rodziców był zawsze najważniejszy

Powrzucam troche zdjęć:

1 - z balonem, który Jasio dostał od mojej kolezanki w pracy (ma syna 3 dni młodszego), balon nadal cieszy sie powodzeniem
2 - taki tort zrobiłam
3 - taki samochód kupilismy
4 - kulminacyjny moment
5 - rozsmakowany w torcie, wydłubał dziurę.
6 - widok z okna , te drzewa to juz Ogród Botaniczny
1d36bece409c03b7a5895977e3eaa07c69f6d3f6_64237171b1711 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-29, 16:44   #3914
taika
Raczkowanie

GG do taika

Dużo zdrowia i uśmiechów
Pisków, wrzasków i zabawy moc
Radości z tupotu malutkich nóżek
Łez szczęścia z pierwszego uśmiechu,
ząbka, słowa i kroku
Porozrzucanych wszędzie klocków
Przytulenia okrąglej główki
I uścisków małych rączek.DLA WIKUNI
Stary 2007-12-29, 16:48   #3915
taika
Raczkowanie

GG do taika

Z okazji ROCZKU Waszego Maleństwa,
które napełniło Wasz dom radosnym gwarem i ruchem,
życzymy mu beztroskiego i zdrowego dzieciństwa,
a wszystkim Wam - odkrywania nowych uroków wspólnego życia.-dla KUBUSIA sohf
Stary 2007-12-29, 16:58   #3916
Konto usunięte

i kolejne:
1- kolejny tort
2- urodziny u dziadków
3- nasza choinka, wreszcie sztuczna, bo zywą zal było mi wyrzucać, zawsze w donicy kupowalismy

Anita, to nie jest taka tępa osoba, to jest osoba pełna pychy, przekonana że jest najmądrzejsza i wszyscy tak powinni tańczyc jak ona zagra. Rozmowa z nia sensu nie ma, bo powie ze problemu nie widzi, ze to wszyscy sa źli a nie ona. A ja z takimi osobami kontaktu nie szukam, więc obecna sytuacja nawet mi na rękę.
Męża brat nalezy do osób butnych, chodzących swoimi drogami i też do mówiących bez ogródek. Ale nigdy z mężem sie nie pokłócili, z kuzynem razem dorastali i zyli jak bracia. Doputy dopoki nie pojawiła się A., ona wybrała mu znajomych i rodzinę. Co wszystkich zaszokowało, bo brat nie był taki wpływowy. Dodam jeszcze ze ze swoja rodzina tez zadnych kontaktów nie utrzymuje, nie wiem czy rodzice jej wiedzą ze mają wnuka...

A co do gadania dzieci to z jasia tez niezły gaduła. Bierze telefon "ało ało" = halo halo i przykłada do ucha, mama, tata, daj, to, buuum-auto, beee-brudne, cici-kot,amniamniam-jedzenie,bach. W stronie biernej jeszcze nie mówi
Ale znacznie lepiej wychodzi mu wchodzenie na krzesła, nawet te wysokie w kuchni!

Edytowane przez 1d36bece409c03b7a5895977e3eaa07c69f6d3f6_64237171b1711
Czas edycji: 2007-12-29 o 17:42
Stary 2007-12-29, 18:25   #3917
Aranka
Zakorzenienie

Dla Wiktorii, Maciusia i Kubusia

Życzę Wam dzisiaj wszystkiego na Ziemi, co Wasze życie w sen piękny zmieni, co Wam pozwoli uśmiechać się zawsze, śnijcie sny przepiękne i najciekawsze ...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: gif birthdaychoccake.gif (86,7 KB, 2 załadowań)

Stary 2007-12-29, 18:27   #3918
Anulka33
Raczkowanie

śliczny Jasio !!suuper facecik !
Stary 2007-12-29, 18:34   #3919
zaba21_22
Zadomowienie

GG do zaba21_22

Ile w ulu pszczół robotnic,
ile pociąg mija zwrotnic,
ile kwiatów liczy łąka,
ile kropek ma biedronka,
tyle szczęścia i słodyczy

w Dniu Urodzin Wam dziś życzą Basia z Joasią
Wszystkiego najlepszego dla Wiktorii, Maciusia i Kuby z okazji pierwszych urodzin

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-29, 18:54   #3920
zaba21_22
Zadomowienie

GG do zaba21_22

Anitko ja schudłam jeszcze przed świętami, teraz czuję że brzusio urósł, ale postanowiłam sobie że go zrzucę w nowym roku

Olif to Malv jest bardzo rozgadana, Asia mówi dużo po swojemu, śliczna z niej dziewczynka

Kamilko pisz co u ciebie i świetnie że święta ci się udały, mam nadzieję że podróż również

Anulko naciesz się mężem póki możesz, my poczekamy. A sylwka pewnie spędzimy w domu mieliśmy pojechać do szwagierki i byliśmy już z nimi umówienia, ale oni później umówili się z jej znajomą, która przyjdzie z mężem i trójką dzieci, więc my się tam pchać nie będziemy (mieliśmy jechać z Asią), trochę się na nią wkurzyliśmy, no cóż...

Elu jaki Jaś był poważny przy torcie, no i ładny ci/wam wyszedł, ja się nadal wacham czy zamawiać, czy piec. A widok na ogród botaniczny bardzo ładny, pewnie to super wygląda w złotą polską jesień, ta magia kolorów...
Stary 2007-12-29, 20:56   #3921
yaira
Rozeznanie

GG do yaira

Nas tez czeka typowy polski wieczor sylwestrowy"z jedynka" i plot w dloni heh
pozatym mam postanowienie noworoczne zero slodyczy i obgryzania paznokci...pozatym caly tydzen jej jak kon normalnie takie ilosci
Stary 2007-12-29, 21:06   #3922
sohf
Wtajemniczenie

ledwo żyję

dziękuje dziewczyny za życzenia rok temu mniej wiecej o tej porze włąśnie zaczynały mi się skurcze parte hehe a mały solenizant juz dawno śpi
sohf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-29, 22:10   #3923
maszka66
Zadomowienie

Ja rok temu wyrobiłam się za przysłowiowe "pięć dwunasta" i jest bardzo prawdopodobne, ze moja niunia obudzi się wtedy żeby wznieść toast mleczkiem chociaż po dniu tak pełnym wrażeń...

Ja też jestem padnięta więc jestem przelotem żeby przesłać tysiące buziaków dla bardzo mi bliskich pierwszych "styczniowych" bobasów. Sto latek chłopaki i bądźcie zawsze tacy wspaniali i kochani jak dziś.

Dziękujemy za życzenia a więcej info niebawem
maszka66 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-30, 10:58   #3924
taika
Raczkowanie

GG do taika

Ja tylko na chwilke,w marketach Tesco sa swietne przeceny ciuszków np.4 bluzeczki Cherokiee z 42zł-na 29zł,sukieneczki z bluzeczkami tez Cherokee z 35zł-na 17,50zł bodziaki. Jesli któras ma gdzies niedaleko market to warto podjechac.
Stary 2007-12-30, 11:36   #3925
Aranka
Zakorzenienie

taiko - choroba jasna u mnie w Toruniu są 2 lub 3 Tesco ale spożywcze...Najbliższy z Cherokee mam w Bydgoszczy ale mam chęć się kopsnąć!

Stary 2007-12-30, 14:19   #3926
AnitaSuska
Zadomowienie

Kochane probuje sie do Was dzis dobic,ale zawsze cos mi wypadnie,a to Macius dupskiem wylaczyl mi kompa,i musialam cos zrobic,potem wpadli goscie,chrzestny Macka z ferajna idd..teraz Macio spi ,wiec ja skrobne do Was!

Dziekujemy za piekne zyczenia!!!kochane jestescie,to bardzo mile!!!!

Ja tez pragne zlozyc zyczenia,dzieciom szczegolnie spokrewnionym z Mackiem(datowo)

Duzo zdrowka,milosci,szczescia w zyciu tym malym i tym doroslym dla smieszki Wikuni i dla Kubusia,o nieprzecietnej urodzie!!!STO LAT ANIOLECZKI!!!

Wlasnie obejrzalam fotki,ELu fajne widoki,Jas z balonem badzo fajan fotka,tort tez mi sie podobal!a jaki rowny napis,ja lewa reka,do tego drzaca napisalam,jak kura pazurem,ale szczerze))heheh

A Malwinka,jaka juz panna,sliczne ma pysio,no i jak ladnie sie wystroila w swieta!!!

Stary 2007-12-30, 15:00   #3927
AnitaSuska
Zadomowienie

no to jak u nas tak spokojnie to wrzuce i ja pare fotek,swiatecznych,przeds wiatecznych,z karmpiem,na wigilii,roczek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg choinka.JPG (63,1 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg spacerek.JPG (60,3 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Macio i karp.JPG (50,7 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg przed swietami.JPG (63,1 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg święta.JPG (65,8 KB, 34 załadowań)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-30, 15:24   #3928
AnitaSuska
Zadomowienie

i reszta
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg jubilat.JPG (61,7 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sala balowa.JPG (70,4 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg roczek.JPG (56,1 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wybory.JPG (69,3 KB, 41 załadowań)

Stary 2007-12-30, 17:35   #3929
Simona
Zadomowienie

GG do Simona

dla kolejnych Naszych Jublatow: Wikuni, Macia i Kuby

Idzie misio, idzie konik, małpka, piesek no i słonik. Wszyscy razem z balonami, z najlepszymi życzeniami. Bo to dzień radosny wielce - masz już jeden roczek więcej!
Najlepsze życzonka, pięknego w życiu słonka, smutków małych jak biedronka, zawsze uśmiechniętej buzi i mnóstwa słodkich całusów.
sklada Tamiczka z mama

Elu, ale Ci torty wyszly , super!

Obaj Jubilaci Jas i Macio - eleganci ze hohoho
Stary 2007-12-30, 17:53   #3930
AnitaSuska
Zadomowienie

Simonko dziekujemy

A ta ostatnia fotka(moze nie widac),ale synus zlapal podczas losowania pieniazek,potem kieliszek i dal nura w glab stolu po ogorka(zakaska)

A z nowosci Macius mowi dziadzia,mama,tata,baba,b rum,wuuu,czyli smieciara,hi,czyli si(wiadomo gorace)i inne odglosy przypominajace slowo gdzie,bo my pytamy gdzie cos tam i inne odglosy z marsanono,fru na ptaszki.,robi dzia Bozi,papa,czesze sie,halo przyklada raczke do ucha,myje-nasladuje jak ja go myje,przyklada kapcie do nozek,pokazuje oko,nos,ucho,noski eskimoski,puszcza oczka(czyli mruzy)przesyla buziaki(czyli cmoka i daje swojaj raczke do calowania)dmucha na swieczki(babcia go nauczyla)tanczy do muzy,kremuje buzke,przytula cos,wszystko nasladuje jak papuga dziewki i nasze ruchyzabawa z nim na calego..no i robi max 7krokow,na wiekszej ilosci go nie przylapalismy)no ale roczek podeptany..

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości