..::Dieta Plaż Południowych - ZAPRASZAMY - część druga ::.. - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-23, 20:19   #3901
onaella
Zakorzenienie

Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - ZAPRASZAMY - część druga ::..

Nio jakoś pustawo tutaj, zawsze od rana dziewczyny pisały i pisały ale napewno nadroią! ja to siedzę i sie nudzę, nauki poki co nie mam za dużo, Tż daleko więc moje samotne wieczorki są przed komupterkiem, no i na wizażu. Kiedyś tylko czytałam ale postanowiłam trochę i popisac i nie żałuję bo to tylko zmotywowało mnie do SB

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-23, 21:19   #3902
PriVativ
Zadomowienie

normalnie jestem padnieta. 2 godziny cwiczylam. Widze ze uda mi tak spuchly ze masakra a ja nadal mam ochote cwiczyc a to dlatego chyba ze wzielam tlII pol godz przed cwiczeniami,bo w obiad juz niebiore,tylko rano przed snaidaniem i wieczorem przed cwiczeniami. Wten sposob sie wcale niemecze. Chetnie bym sie napila jakiegos zimnego napoju:P soku czy mlejka nawet:P ale nic stego:P woda mineralna jest i zielona herbata kolomnie:P

chyba wizazanki poszly lulkać bo nikt nie pisze , skonczy sie post to chyba w sobote nikt tu nie bedzie siedzial bo beda baletki:P
Stary 2008-02-23, 21:26   #3903
Camarilla
Zakorzenienie

Ja znam kilka które jedzą albo mało tyle, ze niezdrowo i nie tyją. Albo jedzą dużo- średniozdrowo Moze kwestia przemiany materii? ruchu? uwarunkowan genetycznych? nie wiem. Niewazne Nie ma co narzekac trzeba sie brac za siebie. Obiecuję poprawę.

Camarilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-23, 21:29   #3904
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

Eeee tam spać, nigdy przed 00:00 nie udaje mi sie położyć do łóżeczka

PriVativ Jak Ci się udaje 2 godziny ćwiczyć, nie nudzisz sie? A nie boisz się, że przez taką ilość i jakość ćwiczeń Twoje uda sie mocno rozbudują? No i czemu sie mleka zimnego napić nie możesz?

mam kota na gorącym dachu mojej głowy . . .
Ahcak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-23, 21:33   #3905
abercrombie&fitch
Zadomowienie

Znowu uciekłam z plaży Jakoś wypadłam z rytmu. Od poniedziałku wracam do was plażowiczki. Jutro sobie odpuszczę bo i tak na urodziny idę.

Czyli od poniedziałku zaczynam od nowa I fazę i MUSZE ją przejść pomyślnie!
abercrombie&fitch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-23, 21:36   #3906
PriVativ
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ahcak Pokaż wiadomość
Eeee tam spać, nigdy przed 00:00 nie udaje mi sie położyć do łóżeczka

PriVativ Jak Ci się udaje 2 godziny ćwiczyć, nie nudzisz sie? A nie boisz się, że przez taką ilość i jakość ćwiczeń Twoje uda sie mocno rozbudują? No i czemu sie mleka zimnego napić nie możesz?
a nie za pozno na mleko??hmmmm co do ud to niewiem,boje sie ale przeciez bez cwiczen nie niedojde do tego co chce, a wytrzymuje tyle czasu bo tlII przed cwiczeniami biore i muzyki slucham i jakos leci. czy cos cwiczenia pomagaja czy nie to jutro sie dowiem. Wsumie jak dlamnie bylo by lepiej porobic co innego niz pocic sie tyle czasu,ale niechce juz tak bardzo sie odchudzac dieta by spadalo ze mnie wszytsko bo juz zebra mi widac(jeszcze tylko te 2,5 kilo),wiec musze cwiczyc i skupic sie na nogach;/ bo naprawde mam taka budowe ze na gorze zebra juz a dol mimo ze duzo chudszy to ubity i nieproporcjonalny.
Stary 2008-02-23, 22:07   #3907
k_asiaczek
Zadomowienie

jeśli pozwolicie to poplażuję z Wami bo od poniedziałku zaczynam
k_asiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-23, 22:10   #3908
elianka
Zakorzenienie

onaella- a ile te osoby mają lat? bo to, co przechodzi przed 21 to potem już odbija się czkawką.....(to ja to ja)
Stary 2008-02-23, 22:17   #3909
Agaimka
Rozeznanie

Witam Plazowiczki! dawno mnie tutaj nie było, oj bardzo dawno ale wracam z podkulonym ogonem kiedys stosowałam SB, dos dawno, z dobrym efektem, ale niesty zbłądziłam. Kilka razy chciałam wrócic, ale jakos nie dawałam rady, ale teraz juz postanowione wracam od poniedziałku, mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do swojego grona

Widze ze Abercrombie&fich i K_asiaczek tez zaczynacie od poniedziałku, wiec moze razem bedziemy walczyły na I fazie?? bedzie mi miło i potrzebuję Waszego wsparcia, jak równiez pozostałych plazowiczek
Jutro jade na porzadne zakupy do markety i od poniedziałku biore sie ostro do roboty, bo wiosna juz zagląda do okna
Agaimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-23, 22:19   #3910
k_asiaczek
Zadomowienie

razem zawsze raźniej
ja jutro jadę z kumpelą na moje ostatnie lody i na zakupy oczywiście
Stary 2008-02-23, 22:20   #3911
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

No super Kobiety, że do nas przychodzicie Powitać, napiszcie jeżeli możecie z jakimi wartościami kg zaczynacie i do jakiej wagi dążycie? Chyba South Beach ostatnio sie coraz bardziej popularna robi, nie?

Agaimka ale luks avatar, ja tez tak chcę, ale nie w avatarze ale w lusterku

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-23, 22:29   #3912
PriVativ
Zadomowienie

witam nowe plażowiczki a ja od poniedzialku zaczynam II faze wiec tez w jakis tam sposob z wami jutro rano zdam relacje a ja dawno nie jadlam ryby. ;> macie jakis przepis na rybe ale zeby ja zrobic na patelni??
Stary 2008-02-23, 22:45   #3913
k_asiaczek
Zadomowienie

ja zaczynam od 77kg (chociaż od stycznia schudłam już 8kg) i chcę moje dawne 64kg
Stary 2008-02-23, 22:53   #3914
Agaimka
Rozeznanie

Ahcak mnie tez podoba sie moj avatar, tez chciałabym zobaczyc takie ciałko w lustrze moze wspolnie na SB nam sie uda, trzeba w to wierzyc. Dzieki dziewczyny za miłe powitanie
Moja obecna waga to 62 a mam 164 cm wzrostu, chciałabym 52kg, mam nadzieje ze mi sie uda musi sie udac!
Agaimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-24, 07:06   #3915
vadi
*sportaddict*

A ja już jestem w połowie 1.5 kg za mną, 1.5 do zgubienia.
Tylko się obawiam, że taki szybki spadek wagi jest w dużej mierze 'zasługą' stresu niestety
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-24, 07:26   #3916
PriVativ
Zadomowienie

a ja pisze swój dzisiejszy wynik. Waże juz 54
w biodrach mam 89 czyli poltora cm w tydzien spadlo
i w udzie mam juz 52 czyli tez spadl 1 cm

Druga sprawa to to ze czuje sie ciezka i np w lusterku wczoraj moje nogi byly lepsze a dzis takie jakby spuchniete ,a od mojego pierwszego zawitania w wc boli mnie dol brzucha wiec myske ze to juz dzis @@@@ i dlatego jestem taka ociazala,to i obwody moga kłamać bynajmniej w udzie. Waga tez mzoe cos tam. Ale mimo wszytsko jestem zadowolona

No to dziś ostatni dzień I fazy i od jutra II odrazy II rozpoczne grzechem w postaci torta ktorego sama zrobie ale co sie nie robi dla mamusi,szampana oczywiscie nietkne chłopy (tj moj chlopak i tato) wypija sami a moja mama nie tyka nawet bezalkoholowego piwa czy szampana i ja od stycznia poszlam w jej slady wiec mam jeden grzech w z głowy bynajmniej do moich zaręczyn :P

Dzis na śniadanko-2 jajka w majonezie, 2 pieczarki ogórek zielony i kostka serka kiri, a pozniej wyjazd na przepiły i romantyczny dzionek z moim Tż
Stary 2008-02-24, 08:05   #3917
evaniqa
Raczkowanie

Hej hej Kochane Plazowiczki

jak samopoczucia i wagi ?

ostatnio wszyscy mowia mi ze schudlam a ja czuje sie duzooooo lzejsza

jestem na diecie i cwicze 3-4 razy w tygodniu po 2 godziny na silowni + codziennie cwiczenia na brzuch

jest super

mam pytanie

moze moglybyscie polecic mi przepis na salatke z tunczyka? na faze I?

kupilam rybke i lezy w lodowce czeka na przygotowanie

pozdrawiam

Jestem rzeźbiarzem, materiałem jest moje ciało

evaniqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-24, 08:32   #3918
styska
Rozeznanie

Jeden dzien mnie nie bylo a tu tyle postów sie nazbierało do przeczytania, co do swego narzekania na brak postępów postanawiam sie wogle zmierzyc i spr po centymetrach bo do tej pory to tylko patrze po ciuchach, na wage sie boje wejsc jakos bo juz raz widzialam roznice u mnie w domu na 1 pietrze wskazywala 5kg wiecej niz na parterze
Po drugie zaczne chyba pisac dokladnie co jem moze zamiast tej gorzkiej czekolady cos bezpieczniejszego bede jesc.
Po trzecie tez sprobuje moze wiecej gotowanych produktow jesc. Uzywam dozwolonych oleji,mam patelnie tefala ale u mnie sie nie sprawdzaja przepisy typu kilka kropel oliwi i posmazyc np pieczarki czy cebule,zaraz mi sie przypala a patelnie nie sa jakies stare chyba ze bede dolewac wode
Po czwarte wiecej ruchu, chce sobie kupic takie spodnie co maja pomagac w poceniu sie w czasie cwiczen,nie sa drogie wiec sporubuje moze sie wtey troche brzuchol splaszczy
Po piąte macie lepiej bo mieszkacie w Polsce Tutaj w Anglii te produkty jakies dziwne sa,bo jak tu sie pilnuje i chudnac nie moge ale jak wracam do domu i palaszuje wszystko co mama robi to po tyg wracam z Polski lzejsza.
styska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-24, 08:47   #3919
PriVativ
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez styska Pokaż wiadomość
Jeden dzien mnie nie bylo a tu tyle postów sie nazbierało do przeczytania, co do swego narzekania na brak postępów postanawiam sie wogle zmierzyc i spr po centymetrach bo do tej pory to tylko patrze po ciuchach, na wage sie boje wejsc jakos bo juz raz widzialam roznice u mnie w domu na 1 pietrze wskazywala 5kg wiecej niz na parterze
Po drugie zaczne chyba pisac dokladnie co jem moze zamiast tej gorzkiej czekolady cos bezpieczniejszego bede jesc.
Po trzecie tez sprobuje moze wiecej gotowanych produktow jesc. Uzywam dozwolonych oleji,mam patelnie tefala ale u mnie sie nie sprawdzaja przepisy typu kilka kropel oliwi i posmazyc np pieczarki czy cebule,zaraz mi sie przypala a patelnie nie sa jakies stare chyba ze bede dolewac wode
Po czwarte wiecej ruchu, chce sobie kupic takie spodnie co maja pomagac w poceniu sie w czasie cwiczen,nie sa drogie wiec sporubuje moze sie wtey troche brzuchol splaszczy
Po piąte macie lepiej bo mieszkacie w Polsce Tutaj w Anglii te produkty jakies dziwne sa,bo jak tu sie pilnuje i chudnac nie moge ale jak wracam do domu i palaszuje wszystko co mama robi to po tyg wracam z Polski lzejsza.
chodzi ci o spodenki neoprenowe?? ja tez dzis z rana patrzylam na allegro na takie spodenki. Duzco zaczelam cwiczyc wiec takie spodenki by mi sie przydaly tylko chcialam wlasni gdzies poczytac opinie czy to w ogole dobre. Wiesz cos na ich temat?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-24, 08:56   #3920
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

Dobry dzień Kobiety!

PriVativ super, już masz to co chciałaś. to teraz utrzymanko, bo pamiętam jak na suwaczku miałaś na końcu 54 kg, a potem jakoś zmalało do 52 heheh apetyt rośnie w miarę jedzenia, no ale SUPER, bardzo sie cieszę

Styska pewnie w UK trudniej, ale warzywa, owoce, jogurty, sery, piersi z kurczaka, ryby są, więc koszyk sb-owski da się zapełnić

Na śniadanie miałam omlet na słodko, tylko tym razem zamiast serka Turek dodałam do jajek jogurt naturalny i siemię lniane wsypałam, Omlet świetnie wyrósł, był puszysty wyjątkowo, ciekawe czego to zasługa A posmarowałam twarożkiem waniliowym z białego sera i posypałam cynamonem, czyli do omletu na słodko wcale serek homogenizowany nie jest potrzebny

Evaniqa co do przepisu, to poszperaj w wątkach z przepisami SB:

http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ighlight=south

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=135607

Ja nie jadam tuńczyka w sałatkach, wole sam + sałatka lub na ciepło z pomidorami, więc nie umiem tak na szybko przepisu napisać z głowy

Stary 2008-02-24, 09:06   #3921
PriVativ
Zadomowienie

Ahcak no tak kiedys mialam 54 teraz jest 52 ale za to teraz juz nie spieszno mi do ubytku tych kg zeby tylko uda spadaly ,bo jeszczze 2 cm w udzie i bde szczesliwa. A te spodenki neoprenowe wydaje mi sie ze by mi pomogly,wlasnie najbardzoej uda by mi spadly a tylko o to mi chodzi,wiesz moze cos na temat tych podenek>??
Stary 2008-02-24, 09:14   #3922
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

Cytat:
Napisane przez PriVativ Pokaż wiadomość
Ahcak no tak kiedys mialam 54 teraz jest 52 ale za to teraz juz nie spieszno mi do ubytku tych kg zeby tylko uda spadaly ,bo jeszczze 2 cm w udzie i bde szczesliwa. A te spodenki neoprenowe wydaje mi sie ze by mi pomogly,wlasnie najbardzoej uda by mi spadly a tylko o to mi chodzi,wiesz moze cos na temat tych podenek>??

Niestety, ja to jestem laik sportowy, sama sobie ćwiczę, nie chodzę do klubów, biegam sobie, włączam filmiki w necie i sobie działam tak sama, nie znam nawet dokładnie nazw danych treningów. Powoli do przodu... Więc nie mogę pomóc w tym temacie Ale o ile coś tam wiem, to działają one na zasadzie ogrzania organizmu i przez to spalenia większej ilości kalorii, chyba o to w nich chodzi, ale już nie pisze, bo kiedyś ktos przeczyta i moje spekulacje weźmie za pewniki ciszaaa

Stary 2008-02-24, 09:15   #3923
styska
Rozeznanie

Cytat:
chodzi ci o spodenki neoprenowe?? ja tez dzis z rana patrzylam na allegro na takie spodenki. Duzco zaczelam cwiczyc wiec takie spodenki by mi sie przydaly tylko chcialam wlasni gdzies poczytac opinie czy to w ogole dobre. Wiesz cos na ich temat?
Ja je akurat widzialam w angielskim katalogu avonu, duzo tam nie jest o nich opisane, moja kolazanka miala kiedys taki pas na brzuch to jak biegalysmy ok 30-45 min, to w domu musiala go sciagac nad wanna tak sie z niej lało. Nie wiem czemu ale mam wrażenie,że to pomaga w gubieniu cm na zasadzie wypocenia wody i np obwod moze sie zmniejszyc do momentu nie zjedzenia czegos lub wypicia, ale to w brzuchu na nogach moze cos by to dawalo,np wysmarowac sie czyms antycelulit. na to spodenki i jakies aeroby.
styska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-24, 09:18   #3924
PriVativ
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez styska Pokaż wiadomość
Ja je akurat widzialam w angielskim katalogu avonu, duzo tam nie jest o nich opisane, moja kolazanka miala kiedys taki pas na brzuch to jak biegalysmy ok 30-45 min, to w domu musiala go sciagac nad wanna tak sie z niej lało. Nie wiem czemu ale mam wrażenie,że to pomaga w gubieniu cm na zasadzie wypocenia wody i np obwod moze sie zmniejszyc do momentu nie zjedzenia czegos lub wypicia, ale to w brzuchu na nogach moze cos by to dawalo,np wysmarowac sie czyms antycelulit. na to spodenki i jakies aeroby.
hmmm zaczelam sie nad nimi zastabawiac powaznie jak sie zdecyduje to napewno napisze wsumie ja mam tendencje do tycia w udach wiec przydaly by mi sie one terqaz idzie wiosna duzo wiecej sportow typy bieganie czy rower wiec one by sie przydały.
Stary 2008-02-24, 09:30   #3925
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
A te spodenki neoprenowe wydaje mi sie ze by mi pomogly,wlasnie najbardzoej uda by mi spadly a tylko o to mi chodzi,wiesz moze cos na temat tych podenek>??
Miałam te spodenki, cwiczylam w nich, pot lał sie strumieniami. Uwazam je za rewelacyjne!!!!!!!!!!

styska w zeszłym miesiacu zamowilam wlasnie te spoenki z avonu, wybralam ten mniejszy rozmiar, niestety sa ogromne niby powinnam sie cieszycale w tych spodenkach chodzi wlasnie o to zeby przylegaly dokladnie.

W Interncie jes wiele opinii na temat ciusków neoprenowych, ja jestem ich zdeydowana zwolenniczka!!

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-24, 09:44   #3926
PriVativ
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
Miałam te spodenki, cwiczylam w nich, pot lał sie strumieniami. Uwazam je za rewelacyjne!!!!!!!!!!

styska w zeszłym miesiacu zamowilam wlasnie te spoenki z avonu, wybralam ten mniejszy rozmiar, niestety sa ogromne niby powinnam sie cieszycale w tych spodenkach chodzi wlasnie o to zeby przylegaly dokladnie.

W Interncie jes wiele opinii na temat ciusków neoprenowych, ja jestem ich zdeydowana zwolenniczka!!
a czy obwod ud sie zmniejszal dzieki spodenkom>?? jakos szybciej?? Jak bym je zakladala codziennie cwiczac to dawalo by to szybsze efekty w gubieniu cm?
Stary 2008-02-24, 09:57   #3927
Paseczkowa
Zakorzenienie

Jestem już po śniadaniu Zjadłam sobie omlet z twarogiem 0%. .
Nie mam pomysłu na obiad, muszę czegoś poszukać w moich zbiorach przepisowych.
A mama robi drożdzóóóówki
Paseczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-24, 10:02   #3928
PriVativ
Zadomowienie

a mnie tak jak pisalam obiad kaloryczny dzis ominie:P ale ominie tez mnie kakao bo od razy po kosciele jade sobie soedzic milo dzionek:P

LAseczki,zycze Wam milej i dietetycznej niedzili
i 3majcie kciuki bym nie skusila sie na zaden deser:P
Stary 2008-02-24, 10:04   #3929
evaniqa
Raczkowanie

=* dziekuje slicznie za pomoc

Jestem rzeźbiarzem, materiałem jest moje ciało

evaniqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-24, 10:05   #3930
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
a czy obwod ud sie zmniejszal dzieki spodenkom>?? jakos szybciej?? Jak bym je zakladala codziennie cwiczac to dawalo by to szybsze efekty w gubieniu cm?
Ja zakładałam te spodeni tylko do cwiczen. Mialam takie od kolan po sam biust. Naprawd pot spod spodni lecial ciurkim, obwody tez mi znacznie pospadały. Pri kup sobie te spodenki i przetestuj, naprawde warto. Ja kupilam na allegro za ok.50zl, cwiczylam w nich jakies 3 miesiace, az sie podarły

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości