Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4 - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-27, 16:39   #3901
truheart
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość

TŻ (a właściwie nie chcę już tak pisać...) więc Rafał dzwonił znów, tym razem byłam przy telefonei ale dzielnie się oparłam i nie odebrałam
Zgadzam się z Darią-odbierz i pogadaj z nim poważnie i definitywnie. Ja wiem, że wcześniej to on Cię ignorował i nie miał czasu, ale ktoś musi byc w tej sytuacji mądrzejszy i ja wiem, że to będziesz Ty
Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Dziewczyny zapomnialam napisac co mi sie snilo a snilo mi sie ,ze Organzza przywiozla mnostwo kosmetykow z jakiegos wyjazdu i nam sie chwalila.Wkleila fotki i tam byl min.trawiastozielony elajner mineralny l'oreala ten nowy.No przegladam sobie fotki a ona na 1 zdjeciu ma go..na calej buzi roztarty.Hosenka sie zapytala czemu a Organzza na to ze chciala nam pokazac jak on sie nierownomiernie rozprowadza.
Wygladala jak mala zabka

ps.zmykam zaraz na kawe z Vibeska
Czyli wizażowych snów ciąg dalszy
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-27, 17:29   #3902
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Dobrze, że majtasy a nie np. stringi
róziowe w serduszka

ice a co ona takiego napisal, ze tak Cie poruszylo?

nadal nie mam mojego laptopka a ja juz tak tesknie... tak bym go posmyrala po enterze, polaskotala w spacje...
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-27, 17:46   #3903
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Hej
Ja tylko na chwilunę, staram się nieco podczytywać, bo potem mam za duże braki . Niestety na 20 znów muszę wracać do pracy

Nie wykombinowałam skąd wziąć na piątek kasę na kozaki .

Pod wpływem lektury też zrobiłam zestawienie wydatków:
- zakupy w aptece - ok. 300 zł
- ogródek 150-200
- jeansy - do 400 (ale mam nadzieję, ze znajdę jakieś fajne w granicach 200-250)
- pryzmy i tusz Fatale - tru ok 250 zł (ale znając siebie jak już polecę z zamówieniem...)
- ze 2-3 sweterki - ok 400
- ze 2 koszule - ok. 200
- kurtka i płaszczyk ok. 1000
- kozaki (te wymarzone) - 650
a jeszcze chcę ze dwie sukienki (ta benettonowa ok 230) i mokasyny...
- połowa opłat- 500 zł
- paliwo na dojazdy - 200 zł

Niom i znów polecę na "lewiźnie" z tajnego konta , dobrze że chociaż jem za free

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-27, 17:48   #3904
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Kupiłam metr krawiecki Zaraz wielkie mierzenie
Przechodziłam dzisiaj obok pasmanterii i nie mogłam sobie przypomniec, co to ja chciałam stamtąd. Teraz wiem, że to miał byc właśnie metr.

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
ice a co ona takiego napisal, ze tak Cie poruszylo?
W sumie nic takiego (co u ciebie, ja dużo pracuje, jak wakacje etc.), nasze kontakty są rzadkie i coraz bardziej oschłe - jak dostaję od niego takiego nijakiego i bezpłciowego smsa, to zastanawiam się, po co w ogóle "utrzymujemy ze sobą kontakt" skoro to tak ma wyglądać, bo naprawdę nie wiem, czy gorzej jest nie rozmawiać w ogóle, czy rozmawiać raz na kilka tygodni w taki sposób.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-27, 17:57   #3905
off-wietrzka
Rozeznanie

ale się wkurzyłam!! się właśnie dowiedziałam, że jedna z moich pracownic mnie robi w konia - w sprawach, w których powinna się konsultować ze mną, załatwia je z kimś innym, a mi kit wciska, że wszystko sama załatwiła... nie wiem o co jej chodzi - może ma coś do mojej osoby... w sumie innego wytłumaczenia nie widzę, ale skoro tak, to miałaby przy najmniej odwagę mi powiedzieć, że woli współpracować z kimś innym... nie cierpię takich zakłamanych i dwulicowych osób...
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-27, 18:01   #3906
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
ale się wkurzyłam!! się właśnie dowiedziałam, że jedna z moich pracownic mnie robi w konia - w sprawach, w których powinna się konsultować ze mną, załatwia je z kimś innym, a mi kit wciska, że wszystko sama załatwiła... nie wiem o co jej chodzi - może ma coś do mojej osoby... w sumie innego wytłumaczenia nie widzę, ale skoro tak, to miałaby przy najmniej odwagę mi powiedzieć, że woli współpracować z kimś innym... nie cierpię takich zakłamanych i dwulicowych osób...
. Nie wiem o co chodzi konkretnie, ale ja takie sytuacje zawsze staram się wyjaśnić i to w najbardziej drastyczny sposób, czyli doprowadzając do konfrontacji. To na serio działa .
Niech se franca jedna nie myśli, ze może Cię w konia robić !

Stary 2008-08-27, 18:07   #3907
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
W sumie nic takiego (co u ciebie, ja dużo pracuje, jak wakacje etc.), nasze kontakty są rzadkie i coraz bardziej oschłe - jak dostaję od niego takiego nijakiego i bezpłciowego smsa, to zastanawiam się, po co w ogóle "utrzymujemy ze sobą kontakt" skoro to tak ma wyglądać, bo naprawdę nie wiem, czy gorzej jest nie rozmawiać w ogóle, czy rozmawiać raz na kilka tygodni w taki sposób.
rozumiem szkoda, ze tak to sie miedzy Wami potoczylo

jako ze przez caly sierpien nie kupilam nic kolorowkowego [procz pryzm, ale ich sie pozbywam wiec sie nie licza; jestescie dumne? ] to na wrzesien zrobilam sobie krotka łiszliste
- jez givenchy
- nowy tusz diora albo chanel [jakby jezyk okazal sie byc bubelkiem to trza miec cos w zamian, nie? ]
- ze dwa blyszczyki [i tu poluje na chanelowego candy glow z aqualumiere'ow, a drugi to nie wiem jaki, cos sie wymysli ]
- chcialabym ten brazero-rozswietlacz karmelowy od EL ale musze go na zywo zbadac, zmacac i podotykac

i to byloby na tyle plus moze jakis zapach [i tu sklaniam sie ku vanille mokha CsP ]

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-27, 18:07   #3908
bossy
Zakorzenienie

off-wietrzka
porozmawiaj z nią koniecznie.

wiecie co ale się zdenerwowałam. bo dostałam m.in. lek na osłonę żył detralex, a ja znalazłam na internecie, że diosminex ma ten sam skład, tą samą ilość tabletek tyle, że jest...o połowe tańszy.
niech spada z tą receptą.

tak samo było jak kupowałam krem, bo mnie stopy coś swędziały, chyba po siłowni. poszłam do apteki coś jęknęłam, że lamisilatt drogi (34zł) i dostałam terbiderm. TO SAMO. TEN SAM SKŁAD. tyle, że Polski producent. cena 16zł

Mama też brała jakieś hormony, z tych droższych, a jej lekarka odnalazła w internecie o identycznych składnikach i takich samych proporcjach za 1/3 ceny.

Ale oni tną na tym wszystkim. A biedne, nieświadome, babcie emerytki kupują ze swoich pożal się boRZe rent i emerytur

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-27, 18:13   #3909
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość

wiecie co ale się zdenerwowałam. bo dostałam m.in. lek na osłonę żył detralex, a ja znalazłam na internecie, że diosminex ma ten sam skład, tą samą ilość tabletek tyle, że jest...o połowe tańszy.
niech spada z tą receptą.
Bosiaku, a mogę zadać niedyskretne pytanie? Co z Twoimi żyłami nie tak, ze musis brać leki? Z góry przepraszam, jeśli jestem zbyt ciekawska, ale sama mam ostatnio problemy z żylakami i Lioton już nie daje rady

Stary 2008-08-27, 18:20   #3910
adrijah
Zakorzenienie

sephora mnie rozbawiła. przysłali mi ulotkę, że mogę dostać w prezencie lusterko givenchy (takie do torebki) jak sobie kupię jeża i jeszcze jakiś kosmetych givenchy już lece kupować
Stary 2008-08-27, 18:22   #3911
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość
Bosiaku, a mogę zadać niedyskretne pytanie? Co z Twoimi żyłami nie tak, ze musis brać leki? Z góry przepraszam, jeśli jestem zbyt ciekawska, ale sama mam ostatnio problemy z żylakami i Lioton już nie daje rady
Ależ to nie jest niedyskretne Mam problemy od tabletek antykoncepcyjnych (syndi35). Od kolan w dół mam silne bóle nóg, budzą mnie częste bardzo silne skurcze w nocy. Nie raz już się popłakałam. Wiem, że jest to spowodowane tabletkami, bo tak aktywny tryb życia jaki prowadzę, prowadziłam zawsze. Poza tym są to bóle, których nigdy nie miałam. Takie dziwne. I już wymyślałam, śpię z nogami na dużej poduszce, smaruję, masuję, starałam się robić wszystko i nic to nie pomagało. Czuję wieczne, dziwne, zmęczenie łydek i stóp. Przez te bóle przestałam nawet chodzić na siłownię. I przestałam biegać, bo odbiera mi to po prostu ochotę.
A o tym diosminexie słyszałam już wcześniej od koleżanki, która ma problemy z mocno popękanymi naczynkami na nogach i właśnie początkami żylaków. Zamykała naczynia laserowo i lekarz jej zalecił brać ten diosminex.
Z resztą wiecie jak to jest, jak coś was boli, każdy zna swój ból. A jak nagle ból jest inny to coś jest nie tak..

Dostałam w ogóle opierdziu kto mi tą syndi przepisał, że to za mocny kaliber jak dla mnie, i tak problemów z cerą nie mam większych, czasem coś wyskoczy, a nawet jakbym miała jakiś problem, to i tak to jest dla osób z DUŻYM problemem. Zapisała mi yasminelle.

Powiedziała, że jak po 2 mcach odstawienia syndi i brania leków osłonowych się nie polepszy to skieruje mnie na usg żył i badanie krzepliwości.

.supergirls just fly.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-27, 18:29   #3912
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
Ależ to nie jest niedyskretne Mam problemy od tabletek antykoncepcyjnych (syndi35). Od kolan w dół mam silne bóle nóg, budzą mnie częste bardzo silne skurcze w nocy. Nie raz już się popłakałam. Wiem, że jest to spowodowane tabletkami, bo tak aktywny tryb życia jaki prowadzę, prowadziłam zawsze. Poza tym są to bóle, których nigdy nie miałam. Takie dziwne. I już wymyślałam, śpię z nogami na dużej poduszce, smaruję, masuję, starałam się robić wszystko i nic to nie pomagało. Czuję wieczne, dziwne, zmęczenie łydek i stóp. Przez te bóle przestałam nawet chodzić na siłownię. I przestałam biegać, bo odbiera mi to po prostu ochotę.
A o tym diosminexie słyszałam już wcześniej od koleżanki, która ma problemy z mocno popękanymi naczynkami na nogach i właśnie początkami żylaków. Zamykała naczynia laserowo i lekarz jej zalecił brać ten diosminex.
Z resztą wiecie jak to jest, jak coś was boli, każdy zna swój ból. A jak nagle ból jest inny to coś jest nie tak..

Dostałam w ogóle opierdziu kto mi tą syndi przepisał, że to za mocny kaliber jak dla mnie, i tak problemów z cerą nie mam większych, czasem coś wyskoczy, a nawet jakbym miała jakiś problem, to i tak to jest dla osób z DUŻYM problemem. Zapisała mi yasminelle.

Powiedziała, że jak po 2 mcach odstawienia syndi i brania leków osłonowych się nie polepszy to skieruje mnie na usg żył i badanie krzepliwości.
to skurcze i ból w łydkach może być od tabletek? niedobrze... a u jakiego lekarza z tym byłaś?
Stary 2008-08-27, 18:31   #3913
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:

Mnie się żylaki pojawiły w miejscu uciskanym przez samonośne pończochy i w ciąży. Własnie od tej pory mam problemy z nogami. Takie dziwne uczucie bulgotania czasem, uczucie ciężkich nóg. Bolesne skurcze towarzyszą mi od zawsze, znam ten ból

Stary 2008-08-27, 18:31   #3914
iceflower
Przyjaciółka KWC

A ja właśnie przeglądam apteki internetowe, mam zamiar we wrześniu zapoznać się bliżej z kosmetykami Nuxe.

Skończyła mi się maseczka aromatyczna i brak mi jej, dokupiłabym jej też do kompletu peeling aromatyczny, bo mój peeling jest już przeterminowany, no i krem - kusi mnie Creme Fraiche (miałam próbkę, bardzo fajny) i Reve de Miel. Przetestuję chyba jeden po drugim, bo Aqualia za słaba jednak dla mnie trochę, a nie mam już innych pomysłów na kremy.

No i muszę wymyślić coś pod filtr na jesień, może ten zachwalany przez Bosiaka żel hialuronowy.

A co do zapachów jeszcze... To przez głupią PP zastanawiam się, czy nie wziąć Maroussi w ciemno w większej pojemności (bo małych nie ma).

Ziz, testera tego pudru EL nie widziałam w żadnej Sephorze. Mi się podobają bardzo cienie z tej kolekcji - i jedno i drugie zestawienie kolorystyczne, ale mam już takie kolory i chyba nie skusze się.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-27, 18:34   #3915
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
to skurcze i ból w łydkach może być od tabletek? niedobrze... a u jakiego lekarza z tym byłaś?
Byłam u ginekologa. Bo wiedziałam, że to przez tabletki. Ok 4-5 miesięcy od momentu, gdy zaczęłam stosować sydni zaczęły się te bóle. I się stopniowo nasilały. Najpierw nie wpadłam na to, że to przez tabletki. Myślałam, że może jestem zmęczona, czy coś. Ale nie jestem. I ból nie przechodził, wręcz przeciwnie się nasilał. Biorę magnez i potas osobno (Kaldyum), więc nie ma opcji, że to z niedoboru.

Skurcze napewno nie bezpośrednio od tabletek, tabletki zadziałały negatywnie na żyły, krzepliwość a reszta już sama sobie poczyna.
Może prędzej zajdę do ogólnego i niech on mnie skieruje, bo ginekolog i tak nie może mi wypisać skierowania i tak. Albo pójdę prywatnie zrobić te badania.

0306
To może pomyśl o tym leku.

Opakowanie: 30 TABL.

Skład:
Jedna tabletka powlekana zawiera:
substancje czynną - 500mg zmikronizowanej frakcji flawonowej, w tym:
- diosminy - 450 mg
- flawonoidów w przeliczeniu na hesperydynę - 50mg
- substancje pomocnicze

Wskazania:
Przewlekła niewydolność krążenia żylnego kończyn dolnych, uczucie ciężkości nóg, bóle, nocne kurcze, hemoroidy.

Dawkowanie:
Zwykle stosuje się 1 tabletkę 2 razy dziennie (rano i wieczorem) podczas posiłków.

najtaniej jest w domzdrowia.

.supergirls just fly.
Stary 2008-08-27, 18:37   #3916
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Ziz, testera tego pudru EL nie widziałam w żadnej Sephorze. Mi się podobają bardzo cienie z tej kolekcji - i jedno i drugie zestawienie kolorystyczne, ale mam już takie kolory i chyba nie skusze się.
ja go widzialam na allegro ale na zdjeciu wyszedl tak sobie moze na zywo bedzie ladniejszy? a jak nie, to plakac nie bede, mam dwa brazery [jak ja moglam zyc bez pudru brazujacego? teraz to moj kosmetyk numer jeden, nawet w zimie sie z nim nie rozstane bo odpowiednio jasny ladnie ociepla mi karnacje ].

TZ wola mnie z kuchni. no to ja ide i pytam 'co?' a on stoi i patrzy na mnie z glupkowatym wyrazem twarzy i po chwili mowi 'nic chcialem zobaczyc czy przyjdziesz'. nosz kurde bardzo smieszne
Stary 2008-08-27, 18:39   #3917
isa666
Zakorzenienie

bossiaczku jeju, takie problemy z żyłami to pewnie straszne Słyszałam kiedyś, że bóle żył są baardzo bolesne

Aga widziałam na strone Kazara te kozaki, które Ci się spodobały; faktycznie śliczne są, ale cena Oni mają tam jakieś zniżki/przeceny?

Ja właśnie czuję jak nad brwią robi mi się wielkie bolące gulisko Okres nadchodzi wkrótce i już mi buźka wariować zaczyna

ziz, widocznie za długo siedzisz na Wizażu
Stary 2008-08-27, 18:42   #3918
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
bossiaczku jeju, takie problemy z żyłami to pewnie straszne Słyszałam kiedyś, że bóle żył są baardzo bolesne
Wydaje mi się, że w miarę szybko zareagowałam. Moja koleżanka ma już zapalenie żył, też od tabletek. W pewnym sensie ta wiadomość o jej nogach mnie też trochę zmobilizowała. Bo się okazało, że ponad rok temu miała takie bóle jak ja i je zlekceważyła. A ja nie chcę mieć zapalenia

.supergirls just fly.
Stary 2008-08-27, 18:44   #3919
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
ziz, widocznie za długo siedzisz na Wizażu
wcale nie za dlugo odkad nie mam kompa to prawie wcale

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-27, 18:46   #3920
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość
. Nie wiem o co chodzi konkretnie, ale ja takie sytuacje zawsze staram się wyjaśnić i to w najbardziej drastyczny sposób, czyli doprowadzając do konfrontacji. To na serio działa .
Niech se franca jedna nie myśli, ze może Cię w konia robić !
Cytat:
off-wietrzka
porozmawiaj z nią koniecznie.
na pewno z nią porozmawiam, bo przecież nie mogę tolerować takich sytuacji, tylko że ja o tym wiem na razie "nieoficjalnie" (kolega mi nakablował ) i na razie muszę troszkę poudawać, że o niczym nie wiem...
a na domiar złego okazuje się, że jeszcze druga dziewczyna (koleżanka tej pierwszej) wcale nie jest gorsza i ma takie same zagrywki...
jak z nimi rozmawiam, to mi ciemnotę wciskają, a ja dobrze wiem jaka jest prawda... ale im będzie głupio jak im powiem, że wiem o wszystkim...

grrr... nie cierpię takich sytuacji! normalnie zagrywki z poziomu przedszkola...
Stary 2008-08-27, 18:46   #3921
karolina1985
Zakorzenienie

Cześć
Właśnie Was nadrabiam tradycyjnie wcinając pyszny rosołek i tak mi się pomyślało...

gdzie jest Snow?Czyżby nadal miała problem z netem?Nie widziałam jej tu chyba z tydzień

A Noska też dziś nie było?Martwię się

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-27, 18:49   #3922
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
wcale nie za dlugo odkad nie mam kompa to prawie wcale
Taaak, wszystkie Wizażanki tak mówią

bossiaczku dobrze, że nie zlekceważyłaś tego, wiadomo, że profilaktyka i szybkie reagowanie to podstawa
PS. Ja w tamtym roku zimą miałam lekkie bóle nóg, ale to dlatego, że robiłam sobie na cellulit prysznic po nogach zimną wodą żeby pobudzić krążenie i skończyło sie skurczami i bólem, ale smarowanie maścią i grzanie nóżek pod kocykiem elektrycznym pomogło.
Stary 2008-08-27, 18:57   #3923
Hosenka*
Zakorzenienie

Ja skurcze łydek mam odkad pamiętam czyli od wczesnego dzieciństwa ... Ostatnio pojawiają sie na szczeście sporadycznie - najcześciej lapie mnie w nocy - łydkę mam wtedy strasznie twardą i aż palce mi się wywijają do góry. Ciężko jest je wyprostować ale to jedyny sposób żeby skurcz przeszedł - prostuje więc choć robię to przez łzy ...

Brrr

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-27, 19:06   #3924
bossy
Zakorzenienie

Hosenko
Bierzesz magnez i potas?

.supergirls just fly.
Stary 2008-08-27, 19:25   #3925
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Hosenko
Bierzesz magnez i potas?
Brałam i wtedy miałam najczęściej skurcze

Ok obmierzyłam się i trzeba stanąć twarzą w twarz z tą przerażającą prawdą

biust: 79
talia: 69 (miałam maly problem żeby dobrze zmierzyć )
biodra: 87
udo: 55 (ha! pisałam że tak na oko 55-60 )
kostka (nad stopą) :22
szyja : 33
ramie : 40 (tylko nie wiem czy dobrze mierzyłam - wokól pachy)
nadgarstek : 15
kciuk :5,5

a to przy wzroście zaledwie 163

Biodra mi nie przeszkadzają, mam jednak budowę "po mamie" - mama, siostra i ja mamy tzw. bułki Nie wiem czy dobrze to opisze Zamknijcie oczy i wyobraźcie sobie (albo nie - jak przeczytacie to zamknijcie ) ciało kobiety i tak: jest talia, potem biodra, "kończa" się biodra i zaczynają uda - mi biodra nie "przechodzą" płynnie w uda - zamiast zwężać się dalej to nagle (tak na wysokości pachwin i końca pośladka) jest poszerzenie widać to zwłaszcza z boku - pupa nie przechodzi płynnie w udo tylko jest to wybrzuszenie

łooo jezzzu jaka ja nie wymiarowa jestem: http://www.crossdressing.pl/main.php...id=204&lang=pl do 'ideału" sporo brakuje

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-27, 19:43   #3926
zizou
Zakorzenienie

u snow wszystko w porzadku, po pracy zwiedza warszawe, net jej chodzi jak chce i wizaz muli wiec nie zaglada

zrobilam porzadek w moim pudeleczku z perfumami. naliczylam, uwaga... 33 sztuki
Stary 2008-08-27, 19:47   #3927
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
łooo jezzzu jaka ja nie wymiarowa jestem: http://www.crossdressing.pl/main.php...id=204&lang=pl do 'ideału" sporo brakuje

ja w kostce mam 20cm.
Wg tabeli obecnie mam mocną budowę tylko mniej w biodrach, więcej w cycku, szyja tez ma mniejszy obwod, udo wiecej. ah te wymiary
A zanim przytyłam miałam szczupłą
Ogólnie rzecz biorąc mam idealną figurę czy jestem przytyta czy też nie ha ha ha. Tylko te nogi o 3cm za krótkie Ale od czego są obcasy.. takie 10cm i po sprawie

.supergirls just fly.
Stary 2008-08-27, 19:53   #3928
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
u snow wszystko w porzadku, po pracy zwiedza warszawe, net jej chodzi jak chce i wizaz muli wiec nie zaglada

Oo tak podejrzewałam,dzięki za info

Pudełeczku?Chyba pudle

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-27, 19:58   #3929
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Pudełeczku?Chyba pudle
pudeleczko takie srednich rozmiarow [TZ mowi, ze kontener, ale on sie nie zna ]
Stary 2008-08-27, 20:10   #3930
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:

a czemu trzymasz je w pudełku?? żeby nikt się nie doliczył ilości...??
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości