|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)
Cytat:
tylko faktycznie dół bardziej pokręcony i będzie lux ![]() Co do mojej pracy...narazie szef nie wspomina o zwolnieniu mnie, także siedzę cichutko...może będzie dobrze
|
|
|
#3902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3903 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane.
Kasiaher Co do bryczki - pomysł super. tez mieliśmy jechać bryczką, ale niestety zmieniliśmy sale która jest dalej i trzeba jechać obwodnicą i stwierdziłam ż ejuz lepiej wziąc sanochód bo zanim dojedziemy to nam rosół ostygnie ![]() Maggi1983- fryzurka fajna z tymi poprawkami co piszesz będzie idealnie. Brokat na ślub AgatkaL nie martw sie na zapas, My baby to juz tak mamy ![]() Zamówiłam na allegro sandałki an przebranie an wesele, kurcze ale mam nerwy bo boje sie że znów bedą nie dobre... ah te nogi. Butów slubnych szukam juz 3 miesiące a do 7 maja musze znaleźć
|
|
|
|
#3904 |
|
Zakorzenienie
|
Widze ze Martucha zrobila szczegółowy rekonesans kto sie udziela a kto nie
Ja faktycznie przez ta moja durna prace mam bardzo malo czasu i czesto gesto nie mam go zeby tu zajrzec i cos napisac, ale mimo wszystko staram sie przynajmniej przegladac zeby byc w miare na biezaco...Wczoraj zalapalam schiza bo do naszego slubu nieco ponad 4 miechy a my jeszcze ani zaproszen ani nic przy moim grafiku to boje sie ze nie zdazymy W ogole nie wiem jak mi uloza ten grafik na maj bo ja mam tyle potrzeb ze to jest prawie nierealne tyle mi jeszcze zostalo zalatwiania ze szok, najgorsze jest to ze slub jest obok mojego rodzinnego miasta i tam to wszystko trzeba zalatwiac, a ja nie mam czasu tam jezdzic a juz zeby z tztem pojechac to w ogole chyba powoli ogarnia mnie panika przedslubna hehehe ![]() A w ogole ostatnio moja ciotka mnie zalamala.... to moja chrzestna jest tak w ogole... bylismy u niej w swieta i ona w pewnym momencie wola mnie do kuchni i mi mowi... ze tak sobie pomyslala ze da mi jako czesc prezentu slubnego swojego robota kuchennego.... co prawda troche go uzywala ale to jest zelmera wiec pozadna firma i na pewno mi sie przyda i co ja na to.... (nie byl zniszczony, tylko poprostu jakis taki dziwny). No i mowie ciotce, ze wlasciwie to na razie nie mamy swojego mieszkania, wiec ja nie mam tego gdzie trzymac, a poza tym dostalam na urodziny cos podobnego wiec 2 mi nie sa potrzebne i zeby lepiej sobie zostawila (dostalam blender ale to co )) Robot kuchenny na pewno by sie przydal ale ja bym chciala jakis wybajerowany, a nie kurde ze beda mi wciskac jako prezenty jakies badziewie co im zawadza... Normalnie zdenerwowalam sie jak to uslyszalam, bo uwazam ze tu juz szczyt szczytow.... I teraz nie wiem co dostane od tej ciotki bo nie wiem czy do niej dotarlo... moze da mi swoje zelazko....ja mam fryzurke slubna o 9 i zaraz potem w tym samym miejscu makijaz
|
|
|
|
#3905 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3906 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3907 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do pazurków, to wiem co czujesz, mnie jak kosmetyczka źle zrobi to też męczyłam sie, ale naprawde to nie jest takie ważne że masz sobi nastrój na kilka dni przed ślubem psuć. Zawsze możesz ściągnąć pazury i zrobić u innej .Cytat:
Cytat:
kasiaher ... a jak Twoje sprawy? poukładały sie? mam nadzieje że lepiej. a tak wogóle to dzien dobry dziewczynki .
|
|||
|
|
|
#3908 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja brokatu tez niechce,podobaja mi sie ladnie spiete wloski i cos ala piorka albo rozyczki.Wczoraj bylam w Bostonie zamowilam wkoncu suknie w kolorze ecri.Pani zaproponowala mi do tego kolczyki swaworski z delikatnym lancuszkiem ,ladne tylko cena 600zl i potem co z tym zrobie.Zastanawiam sie tez nad ramiaczkami do sukienki bo tak jakos dziwnie mi bez.Wczoraj zdazylam byc tez podpisac umowe u kamerzysty i fotografa
A to moja psinka609318835.jpg hmmm chyba bedzie sie wabil Brando |
|
|
|
#3909 |
|
Wtajemniczenie
|
Riana słodka ta Twoja psinka
Sama bym taką chciała, ale póki bedziemy mieszkać u mojej mamy to nie ma mowy o żadnych zwierzętach niestety, ale jak znajdziemy mieszkanie to na pewno sobie kupimy taką
|
|
#3910 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wszyscy będą tego dnia mili a wesele się uda ![]() Cytat:
ale naprawdę staranna fryzura i te rozpuszczone kosmyki takie naturalne. ekstra!Cytat:
ekstra ojoj, miło mi Cytat:
a podpisałam umowę). Następnym razem pojedziemy na miesiac przed slubem czyli na Boze Ciało i tyle A ciotka jest swietna. Moze dostaniecie też stary serwis obiadowy, bo cioci kurzył się 20 lat na strychu Pokażę Wam jakie obrączki wybrałam chciałabym zeby w mojej ewntualnie był mały diamencik
Edytowane przez gold-fish Czas edycji: 2009-04-16 o 10:46 |
|||||
|
|
|
#3911 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jesli mozesz wyslij zdjecie pazurkow ocenie je ja niemam problemu z pazurkami bo sama robie zel i akryl ja chyba zrobie sobie na slub takie obecnie je mam tylko na slub beda chyba krotsze paz moj.jpg paz 1.jpg no chyba ze cos takiego |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3912 |
|
Wtajemniczenie
|
od poniedzialku bede zamawiala tort zastanawiam sie nad tymi choc ten jest taki inny moj.jpg,
targiluty2009%20016.jpg targiluty2009%20082.jpg P1010199.jpg P1030281.jpg P1030167.jpg P1010070.jpg |
|
|
|
#3913 |
|
Wtajemniczenie
|
quote=Riana;11905215]Jesli mozesz wyslij zdjecie pazurkow ocenie je
ja niemam problemu z pazurkami bo sama robie zel i akryl ja chyba zrobie sobie na slub takie obecnie je mam tylko na slub beda chyba krotsze Załącznik 2191938 Załącznik 2191939 no chyba ze cos takiego paz.jpg pazu.jpg[ [/quote] |
|
|
|
#3914 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
prze-prze-przesłodka psinkaaa )))!Cytat:
![]() , w Aparcie też tak mówią :|Cytat:
|
|||
|
|
|
#3915 |
|
Wtajemniczenie
|
kurcze cos sie mi kielbasi chyba z kompem po dwa razy to samo
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3916 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3917 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
PS. Nie pisz posta pod postem Korzystaj z edycji.A poza tym zabiję mojego Tż bo się w ogóle nie spieszy do kupowania/przymierzania garnituru. I w ogóle czuję, że czas ucieka... A tu jeszcze praca mgr. do napisania. Tylko kiedy?
|
|
#3918 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak jak sugeruja wszyscy podkręciłabym bardziej te spuszczone włosy. I tak patrzę, że podpięte do reszty tez by ładnie wyglądały Cytat:
Pojechałam dzis z TZem do prywatnego laboratorium i zrobiłam morfologie z rozmazem, OB, badanie moczu i poziom żelaza. Jutro wyniki, zobaczymy co tam sie okaże Wczoraj mi doktor przepisał tabletki i syrop, twierdząc, że powinno mi przejśc, ale nic nie przechodzi i boli chyba bardziej. Wczoraj kierowniczka mojej wypożyczalni tez mi powiedziała, że to może cos z jelitami... Ach, chciałabym żeby juz po prostu przesało boleć! ![]() Cytat:
Ja też jestem w szoku, jak ten czas szybko leci Niedawno były dwa lata do slubu i człowiek sobie myślał: "Boże, kiedy to będzie?", a teraz już rzut beretem ![]() Nie martw sie, wszystko sie uda załatwic i będzie pięknie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Swoja drogą, teściowa pytała się TŻa, czy czasem w ciąży nie jestem Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Psinka słodka
|
|||||||||
|
|
|
#3919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi tż właśnie powiedział żebym sama zamowila obraczki, bo ja w bielsku znam polecanego zlotnika a tu niestety nie, bo go wkurza ze to tak wszystko lezy i odkladane jest na potem... no ale ja myslalam ze obraczki to razem bedziemy zamawiac ale chyba jednak musze zamowic sama bo razem to niewiadomo kiedy bedziemy w bielsku... ja mam rzadko kiedy jakis weekend wolny a jak juz mam to zawsze tż musi isc do pracy na dyzur wrrrrrr... wlasnie dzis sie dowiedzial ze musi przyjsc w niedziele, chociaz mial miec wolne... a ja mam niedziele wolna wrrr ;/Kurde az sie boje co dostaniemy od reszty jak juz sie tak swietnie zapowiada... Ja tak jak chyba wiekszosc ludzi wolalabym kase bo wiadomo ze sie kupi sobie to co potrzeba i takie jak sie podoba, no ale jakos glupio mi pisac o tym w zaproszeniach... mysle ze u mnie mogloby to zostac zle odebrane... No ale jesli prezent to przynajmniej nowy zebym jak dostane 3 zelazka (a juz jedno sobie kupilismy niedawno) to zebym mogla sprzedac, a nie ze bedzie mi taki grat miejsce w szafie zabieral.... wrr normalnie ale mi ciotka cisnienie podniosla... i w ogole to caly czas sie upierala ze przy dziecku to nam sie przyda... ja jej na to ze dziecka to tak szybko nie bedzie No a potem zawolala moja mame i jeszcze jej pokazywala, a mama nie wiedziala co ma jej powiedziec... ![]() |
|
|
|
|
#3920 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam nie rozmyślam w ogóle nad tym co dostanę...
Co dadzą, to dadzą. Pewnie nie z wszystkiego będę zadowolona, ale jak nie robiliśmy listy prezentów, to można powiedzieć, że sami sobie będziemy winni ![]() Jejku, nasz ślub za 16 dni
|
#3921 |
|
Zakorzenienie
|
Samba, ja to bym może i zrozumiała, gdyby Wam chciała dać ten robot kuchenny tak mimo chodem, bo go nie używa itd. i po co ma u niej leżeć, jak możecie go wykorzystać, ale Chryste, nie na prezent slubny!
![]() Ja nie mysle za bardzo o tym, co dostaniemy, będziemy się cieszyc i z pieniędzy i z prezentów. Wiadomo, że wiele sie w domu przydaje. Ztreszta, teraz juz mało ludzi kupuje prezenty. Najczęściej tylko jest to, co z kołacza |
|
|
|
#3922 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja powoli zaczynam popadac w panike przedslubna chyba hehehe ![]() Cytat:
strach sie bac co stanowic będzie nastepna część ![]() Tez nie rozmyslalam nad prezentami, bo w sumie to nie wymagam nawet od nikogo, zeby mi cos dawal, wazniejsza jest obecnosc tej osoby itd... Tylko poprostu padlam jak to uslyszalam ![]() Nie rozumiem tego zdania: "Najczęściej tylko jest to, co z kołacza". Co to za tradycja??
|
||
|
|
|
#3923 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3924 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
16 dni !!!!!!!!! ja też tak chceeeeeeeeeee! I jak sie trzymasz? Czuje sie coś? Opowiadajjjj!!!! |
|
|
|
|
#3925 |
|
Zakorzenienie
|
ehhhh zaraz musze sie zbierac do pracy... dzis mam 2 zmiane... nie cierpie 2 zmian
|
|
|
|
#3926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mamy jeszcze kamizelki dla TŻ'ta... Muszę trafić jakiś inny stanik i majtki kupić Szukam tipserki, ale albo zajęte albo kiepsko robią...Nie mamy wystroju sali, kościoła i auta (zamawiamy rzeczy, część mamy, i musimy z księdzem pogadać). Do kamerzysty musimy iść i z orkiestrą pogadać. No i ten nieszczęsny pierwszy taniec - musimy wybrać iosenkę i chociaż z 2-3 razy jakieś figury poćwiczyć MASAKRA A w kościele ostatnio tak mi serce waliło, jak byliśmy i ksiądz miał mówić nasze zapowiedzi, że szok (ale chyba zapomniał bo nas nie wyczytał). To sobie pomyślałam, co będzie jak ja będę miała stać przed ołtarzem i przysięgę mówić, jak ja na 'byle' zapowiedzi się tak strasznie zestresowałam
|
|
#3927 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak przyjda to zobacze jak wygladaja i czy coś zmieniać czy nie.Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3928 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a masz je na zdjeciu? Cytat:
świadkowa juz dostała wytyczne, żeby mieć ze sobą walerianę |
||
|
|
|
#3929 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Musielibyście łapać stopa
|
|
#3930 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Odradzam!!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:24.

cos sie wyjasnilo??? 
normalnie w niej spalam i dzis rano przed lustrem stwierdzilam, ze jej stan jest nienaruszony

tylko faktycznie dół bardziej pokręcony i będzie lux 

Ja faktycznie przez ta moja durna prace mam bardzo malo czasu i czesto gesto nie mam go zeby tu zajrzec i cos napisac, ale mimo wszystko staram sie przynajmniej przegladac zeby byc w miare na biezaco...
a juz zeby z tztem pojechac to w ogole 

Pojechałam dzis z TZem do prywatnego laboratorium i zrobiłam morfologie z rozmazem, OB, badanie moczu i poziom żelaza. Jutro wyniki, zobaczymy co tam sie okaże 

bo nas nie wyczytał). To sobie pomyślałam, co będzie jak ja będę miała stać przed ołtarzem i przysięgę mówić, jak ja na 'byle' zapowiedzi się tak strasznie zestresowałam