Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :) - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-15, 11:08   #3811
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny wczoraj byłam na próbnej fryzurze.Nie mam zdjęć ale może znajdę fryzurę jaką pani mi wyczarowała z krótkich włosów.ale mam zdjecia moich poznokci
Bardzo ładne Twoje paznokcie Ja pójde zrobić dopiero przed samym ślubem.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 11:09   #3812
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Ooo to napewno co pieknie wyszło!
A gdzie znalazłas takie tło??
Tło znalazłam w necie

Cytat:
czesc dziewczyny wczoraj byłam na próbnej fryzurze.Nie mam zdjęć ale może znajdę fryzurę jaką pani mi wyczarowała z krótkich włosów.ale mam zdjecia moich poznokci
Iza nie obraź się, ale brzydkie paznokcie Takie łopaty

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 11:09   #3813
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam.
wróciłam z pracy.
Dzis mam okropny humor, poza tym pokłóciłam sie z TZ wczoraj i jest mi źle. o co sie pocielismy a własnie i ten slub, o swiadka itp. ech... mam juz dosc. jeszcze troche to chyba szybciej sie rozstaniemy niż sie ten slub odbędzie.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 11:10   #3814
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Iza nie obraź się, ale brzydkie paznokcie Takie łopaty
mi i TZ-owi tez się nie podobają

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 11:12   #3815
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
mi i TZ-owi tez się nie podobają
dziewczyny mi też się nie podobają chyba pójdę w inne miejsce i je skrócę a tż towi powiem że sama je przypiłowałam bo będzie zły że znowu wydaję pieniądze

W końcu się doczekałam
Michalinka jest już na świecie
iza240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 11:14   #3816
klion78
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
Ja mam ślub 12 września. Powiem Ci, że w salonach gdzie byłam Panie mówiły mi że to ostatni dzwonek na zamówienie sukni , byłam lekko w szoku bo to przecież tyle czasu jeszcze a okazuje się że 4 miesiące czeka się na suknie... Więc decyduj sie Kochana szybko
A ja uważam, że to wszystko to tylko chwyt marketingowy, cheć przywiązania do siebie klientki.
Kiedy ja kilkanaście dni temu poszłam zamówić suknię na lipiec pani z salonu powiedziała mi że to ostatni moment aby jeszcze zdążyć.
Gdy mierzyłam moją suknię weszła inna dziewczyna, która potrzebowała suknię na 2 maja. Bardzo jej się spodobała moja suknia, ostatecznie zdecydowała się na nią i pani z salonu zapisała ją na odbiór 23 kwietnia co oznacza że uszyją ją w 3 tygodnie, a mnie na 3 miesiące przed ślubem mówiła że to "ostatni dzwonek".
klion78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 11:16   #3817
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

Cytat:
Ja mam ślub 12 września. Powiem Ci, że w salonach gdzie byłam Panie mówiły mi że to ostatni dzwonek na zamówienie sukni , byłam lekko w szoku bo to przecież tyle czasu jeszcze a okazuje się że 4 miesiące czeka się na suknie... Więc decyduj sie Kochana szybko
totalna bzdura!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie wierzę w to DZIEWCZYNY NIE OBRAŻĘ SIĘ.W KOŃCU ZALEŻY NAM NA PRAWDZIWEJ OPINII.Ja wiem o tym,że sa okropne-nie w moim stylu

W końcu się doczekałam

Edytowane przez iza240
Czas edycji: 2009-04-15 o 11:19

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-15, 11:22   #3818
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
No właśnie pytał jaki chcemy ślub, więc dokładnie wiedział...
A ten odpis aktu ma już ksiądz, więc nie wiem czy nam go odda I babka mówiła, ze ma być na nowym druku (a jaki jest stary?).
Hmm pojęcia nie mam.. u nas ksiądz nie potrzebował aktu urodzenia, tylko akt chrztu.Akt urodzenia potrzebny nam był tylko w USC. A druk może jej chodziło jakiś naprawde stary taki przed 1998 rokiem, bo z tego co nam mówili to tylko właśnie że akt urodzenia jest ważny cały czas byle by własnie najlepiej po 98 roku był wydany (i wogóle czym później tym lepiej).
Stary 2009-04-15, 11:22   #3819
ja88
Raczkowanie

Cześć dziewczynki
Chciałabym do was dołączyć, tyle tylko, ze ja ślub biore tylko cywilny (30 maja) i mam nadzieje, ze któraś z Was będzie mogła mi pomóc...
Między innymi chcialam się zapytać:
*czy do cywilnego tez powinnam mieć bukiet??
*jaki byście mi poleciły strój (sukienka czy spódnica z jakąś bluzką)?? Dodam, ze będe musiala kupić ją dopiero gdzieś z tydzien, dwa przed ślubem, ponieważ nie wiem jakiej wielkości będe miala wtedy brzuszek.. nie mam w ogóle pomysłu na strój... mam 20 lat i chcialabym coś na ten wiek, by nie zrobić z siebie "starej maleńkiej"
błagam pomóżcie mi!!!!
Z góry dziękuje wam
ja88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 11:30   #3820
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny mi też się nie podobają chyba pójdę w inne miejsce i je skrócę a tż towi powiem że sama je przypiłowałam bo będzie zły że znowu wydaję pieniądze
Przypiłować sama sobie możesz przecież. Troszkę je skróć i zaokrąglij żeby nie były takie ordynarne łopaty.

Stary 2009-04-15, 11:31   #3821
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

JA88no to witaj z nami tzn ja niedługo odpadam hehe.Spróbujemy ci pomócAZZIS spróbuję sama to zrobić najwyżej pobiegnę na ratunek do kosmetyczki ale już nie do tej co mi je zakładała hehe

W końcu się doczekałam

Edytowane przez iza240
Czas edycji: 2009-04-15 o 11:34

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-15, 11:37   #3822
Rybulka
Zakorzenienie

Witajcie kobietki po Świętach

W ogóle, juz za kilka dni rozwiazuje nam się worek ze ślubami! Bardzo się cieszę

Powinnam być w pracy, ale jestem na pierwszym w swoim życiu L4... Od poniedziałku boli mnie brzuch, dzis byłam u lekarza, przepisał mi leki i jego zdaniem powinno przejśc. Jak mnie dalej będzie bolało w piątek, mam znowu przyjśc. Podejrzewałam wyrostek robaczkowy, ale podobno brzuch jest NA RAZIE zbyt miękki... Zobaczymy

Z nowości slubnych: TŻ wreszcie poprosił swojego wujka na świadka Wujek bardzo się ucieszył
Na dniach mają przyjść aniołki, które zakupiliśmy jako podziękowania dla gości.
W przyszłym tygodniu chyba jedziemy po garnitur dla TŻcika

Oprócz tego moja praca magisterska rośnie w siłę- juz ma 3 rozdziały. Jeszcze tylko jeden i skończone Wszystko więc na razie wskazuje na to, że za jakies 2 miesiące będę pania magister . Ale na razie ciiiii
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 11:38   #3823
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja88 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
Chciałabym do was dołączyć, tyle tylko, ze ja ślub biore tylko cywilny (30 maja) i mam nadzieje, ze któraś z Was będzie mogła mi pomóc...
*jaki byście mi poleciły strój (sukienka czy spódnica z jakąś bluzką)?? Dodam, ze będe musiala kupić ją dopiero gdzieś z tydzien, dwa przed ślubem, ponieważ nie wiem jakiej wielkości będe miala wtedy brzuszek.. nie mam w ogóle pomysłu na strój... mam 20 lat i chcialabym coś na ten wiek, by nie zrobić z siebie "starej maleńkiej"
błagam pomóżcie mi!!!!
Z góry dziękuje wam
Moja bratowa była w 4. mies. jak szła do ślubu Brzuszek było już widać... Ona ubrała spódnicę i bluzkę (ubrała się na czarno). Miała maleńki bukiet z zantesek.

Myślę, że powinnaś poszukać czegoś, w czym dobrze będziesz się czuła. Chyba jakiś komplet właśnie bluzka ze spódnicą będzie dobrym rozwiązaniem, chociaż nie wiem czy mniej widać wtedy brzuch, czy może w sukience mniej

Stary 2009-04-15, 11:52   #3824
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
totalna bzdura!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie wierzę w to DZIEWCZYNY NIE OBRAŻĘ SIĘ.W KOŃCU ZALEŻY NAM NA PRAWDZIWEJ OPINII.Ja wiem o tym,że sa okropne-nie w moim stylu
Iza, przykro mi ale ja tez uwazam ze Ci lopaty zrobili - ale na pocieszenie z optymistycznego punktu widzenia-spojrz na to tak: Moje paznokcie i tak sa o niebo lepsze niz te male palki, ktore mialam nie przejmuj sie - wazne ze lapki wygladaja na zadbane, przeciez nikt Ci nie bedzie robil zblizenia paznokci ani ich pod lupa ogladal ja mam ten sam problem-nie chce tipsow, bo wiem ze mi wlasnie wyjda lopaty, a z moich w takiej postaci jakie sa nie da sie nic wyczarowac, ale chyba sprobuje polozyc na to, co mam zel i ponoc pod tym zelem paznokcie rosna i sie nie lamia - mam jeszcze 52 dni, wiec moze cos z tego bedzie
Cytat:
Cześć dziewczynki
błagam pomóżcie mi!!!!
Z góry dziękuje wam
witaj i gratuluje bobaska

co do stroju to zaraz cos znajdziemy-jest juz nawet jakis watek "w czym do cywilnego" czy jakos tak a bukiecik jakis maly fajny uwazam, ze powinnas miec.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 06.jpg (56,9 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg k1.jpg (20,0 KB, 8 załadowań)
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 12:07   #3825
ja88
Raczkowanie

Cytat:
Moja bratowa była w 4. mies. jak szła do ślubu Brzuszek było już widać... Ona ubrała spódnicę i bluzkę (ubrała się na czarno). Miała maleńki bukiet z zantesek.

Myślę, że powinnaś poszukać czegoś, w czym dobrze będziesz się czuła. Chyba jakiś komplet właśnie bluzka ze spódnicą będzie dobrym rozwiązaniem, chociaż nie wiem czy mniej widać wtedy brzuch, czy może w sukience mniej
No ja już będe w 5 miesiącu... ale czy czarny kolor pasuje na swoj ślub?? Tak sie zastanawiałam nad kremowym strojem lub czerwono bialym ale nie wiem jaki mniej wiecej krój, materiał.. żeby nie byl za poważny, ani też za młodziezowy, bo przeciez już jestem w pewnym sensie mamą

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Iza, przykro mi ale ja tez uwazam ze Ci lopaty zrobili - ale na pocieszenie z optymistycznego punktu widzenia-spojrz na to tak: Moje paznokcie i tak sa o niebo lepsze niz te male palki, ktore mialam nie przejmuj sie - wazne ze lapki wygladaja na zadbane, przeciez nikt Ci nie bedzie robil zblizenia paznokci ani ich pod lupa ogladal ja mam ten sam problem-nie chce tipsow, bo wiem ze mi wlasnie wyjda lopaty, a z moich w takiej postaci jakie sa nie da sie nic wyczarowac, ale chyba sprobuje polozyc na to, co mam zel i ponoc pod tym zelem paznokcie rosna i sie nie lamia - mam jeszcze 52 dni, wiec moze cos z tego bedzie

witaj i gratuluje bobaska

co do stroju to zaraz cos znajdziemy-jest juz nawet jakis watek "w czym do cywilnego" czy jakos tak a bukiecik jakis maly fajny uwazam, ze powinnas miec.
A dziękuje

Ten pierwszy bukiecik bardzo mi sie podoba
A czy wiecie moze ile wczesniej trzeba zamówić bukiecik taki jaki nam sie podoba??

Dziekuje wam za mile przyjecie mnie do waszego grona
A czy świadkowie na cywilnym maja byc tylko w Urzedzie czy tak jak przy koscielnym powinni "pomagac" sie ubierac i takie tam?? I czy jak kiedys juz bede brac koscielny, to świadkowie mogą byc inni?? (głupie pytania zadaje, co??)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-15, 12:23   #3826
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
No ja już będe w 5 miesiącu... ale czy czarny kolor pasuje na swoj ślub?? Tak sie zastanawiałam nad kremowym strojem lub czerwono bialym ale nie wiem jaki mniej wiecej krój, materiał.. żeby nie byl za poważny, ani też za młodziezowy, bo przeciez już jestem w pewnym sensie mamą

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

A dziękuje

Ten pierwszy bukiecik bardzo mi sie podoba
A czy wiecie moze ile wczesniej trzeba zamówić bukiecik taki jaki nam sie podoba??

A czy świadkowie na cywilnym maja byc tylko w Urzedzie czy tak jak przy koscielnym powinni "pomagac" sie ubierac i takie tam?? I czy jak kiedys juz bede brac koscielny, to świadkowie mogą byc inni?? (głupie pytania zadaje, co??)
nie kupuj czarnej sukienki, bo czarny to taki smutny i powazny kolor. Moze cos takiego:

http://www.allegro.pl/item604150437_...er_pretty.html

albo to i do tego elegancki szal:
http://www.allegro.pl/item607225192_...tro_36_38.html
lub
http://www.allegro.pl/item606632071_..._ciaze_36.html
http://www.allegro.pl/item602564715_...o_3kolory.html
http://www.allegro.pl/item611315441_...a_ciazowa.html

jesli chodzi o bukiet to trzeba wczesniej sie zapisac - zaklepac sobie miesce ja poszlam na 3 m-ce przed i pani mi powiedziala, ze pozno przyszlam takze lepiej wczesniej sie umowic
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Stary 2009-04-15, 12:28   #3827
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:

Straaaaaaasznie drogie te zaproszenia... pokaż jak wyglądają .
niezle z tym oczekiwaniem na suknie... wybieram sie niebawem po nia i mam nadzieje, ze kupie. za pierwszym razem poprostu kazda mi sie podobala i nie moglam sie zdecydowac, teraz juz musze wybrac.

a zaproszenia pokaze jak beda gotowe, bo probka jest juz sfatygowana nie wiem czemu takie drogie, bo sa baaaardzo skromne. niby pani powiedziala, ze powodem sa krysztalki sfarowskiego, dokladnie malenkie 2, ktore sa przyklejone na pierwszej stronie, ale bez przesady, dlatego zdecydowalismy, ze zrobimy je sami. zaproszenia pochodza z firmy cartalia, ktora znalezlismy na targach

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 12:31   #3828
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Gold a jaki album brałas?? ja bym chciała drewniany a4 ale nie w poziomie. bo juz teksty drukuje w pionie ale nic fajnego nie znalazłam
kupiłam kwadratowy 30 na 30 cm, z materiałową oprawą i ramką na środku, gdzie mozemy umieścić nasz zdjęcie albo np. jakiś napis. Bardzo popularne albumy na all. Te drewniane mi sie nie podbają, jakos tak mało ślube...

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
U nas w hotelu masakra: dwie dziewczyny podciely sobie zyly w ciagu jednego weekendu...jedna w piatek a druga w niedziele na szczescie obie zyja, ale to normalnie jakies fatum bo pokoi mielismy zajetych 3 na krzyz a tu takie chece....
ale przeżycia słyszałam, że swieta to ,,sezon dla samobójców"

Cytat:
Napisane przez Riana Pokaż wiadomość
kOCHANIUTKIE DOSTALAM DZIS OD TZ PSIAKA ZEBYM JUZ NIEPLAKALA MALEGO LABRADORKA MASCI CZARNEJ SLODKI ALE BOL ZA MOIM YORCZKIEM JEST NADAL
Super TŻ Taka terapie ,,zastępcza" jest najlepsza wklej zdjęcia

Cytat:
mam zdjecia moich poznokci
Też ostatnio robiłam tipsy, ale miałam do bardzo krótkich paznokci doklejany stopniowo taką biała masę. Ale tylko po za płytką. Wtedy paznokieć jest cały różowy i tylko to co wystaje jest białe. A u Ciebie nakleiła tipsa w połowie paznokcia i ta część rózowa jest jakaś taka mała, nieforemna Mogłaby tak zrobić gdybyś ślub miała za 2 tygodnie, to by paznokcie urosły i wygladałoby to ok. Moim zdaniem są swa wyjścia- zmazać te wzorki z paznokci i pomalować jakimś jasnym kolorem całe paznokcie, nawet perłowym- np. Kożuchowska miała taki mleczny lakier na paznokciach (nie french), albo iść na poprawę. Każdy będzie brał Twoja rękę i oglądał obrączkę więc pazurki muszą być ładnym tłem dla niej

Cytat:
Cześć dziewczynki
błagam pomóżcie mi!!!!
Z góry dziękuje wam
Bukiet Polecam ładną suknię z bolerkiem. Jasne kolory, delikatna bizuteria Będziesz ślicznie wyglądać. Moja świadkowa ostatnio kupiła sukienkę do kolan która układa się jak bombka i cieszy się bo mówi, ze będzie mogła na moim weselu jeść, jeść i jesć a i tak nie będzie nic widać czyli Twojego brzuszka też by nie było tak bardzo widać

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 12:40   #3829
Rzemykowa
Przyczajenie

Smile Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)

Cytat

Witam dziewczynki!
Masz dwadzieścia lat, będziesz mamą to cudne!!! Ubierz piękną luźną sukienusie tak do kolan odcitą pod biustem w pastelowych kolorach może w grochy, przepaskę na włoski w takim samym kolorze skromny bukiecik. W tym wieku powinnaś wyglądać promiennie i słodko

Edytowane przez Rzemykowa
Czas edycji: 2009-04-15 o 12:43
Rzemykowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 12:48   #3830
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

Cytat:

moja kolezanka brała ślub cywilny w 8mieś ciaży.Założyła sukienkę w kolorze ekri ze wstążką która była pod biustem.Sukienka była lekko za kolana i była obcisła tylko w biuście.Bukiet miała z zółtych 7kalii. powiem ci,że każdy był zbodny że wydlądała cudnie i stosownie do swojego stanu.jak ja ci zazdroszcze dzidziusia

W końcu się doczekałam
Stary 2009-04-15, 12:58   #3831
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wypada, ale moja bratowa poszła Też się to nikomu z mojej rodziny nie podobało
Taki kremowy/złoty kolor byłby super

Stary 2009-04-15, 13:12   #3832
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
Mogą być inni w USC i jak będziesz brała ślub kościelny. A co do tego czy powinni pomagać to chyba nie ma różnicy czy kościelny czy cywilny, to zalezy od Was
Stary 2009-04-15, 13:13   #3833
azzis
Zakorzenienie

A może coś takiego?
http://www.allegro.pl/item604279823_...rowa_nowa.html

Stary 2009-04-15, 13:13   #3834
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Rzemykowa Pokaż wiadomość
Cytat

Czarny stanowczo odpada!! Żadna Panna Młoda nie powinna występować w czarnym kolorze. Nieważne czy na wejscie, czy na przebranie. Czarny jest kolorem żałoby, a nie radosci. W końcu przecież to dla nas bardzo radosny czas, a dla Ciebie jeszcze bardziej radosny, bo zostaniesz mamusią. Jeśli chodzi o kolor kreacji, to polecam Tobie kolory pastelowe, delikatny róż, błękit, turkus, coś w czym będziesz się czuła dobrze. Do sukienki mozesz zalożyc rozpięty krótki żakiecik. Spowoduje on oderwanie uwagi na pierwszy rzut oka od brzuszka, ale .... moim zdaniem brzuszka nie ma co sie wstydzić. W końcu maleństwo poczete jest z MIŁOŚCI.

Proponuje Tobie coś takiego, moze kolor nieodpowiedni, ale krój jak najbardziej, takie pliski od piersi bardzo fajnie sie układają http://www.allegro.pl/item610865936_...a_rozm_38.html.

znalazłam jeszcze coś ciekawego http://www.allegro.pl/item609387600_...enka_r_44.html

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2009-04-15 o 13:29
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 13:47   #3835
ja88
Raczkowanie

Z proponowanych przez was sukieneczek najbardziej przypadły mi do gustu:
http://www.allegro.pl/item606632071_..._ciaze_3 6.html
http://www.allegro.pl/item602564715_...o_3kolor y.html
http://www.allegro.pl/item604279823_...rowa_now a.html
tylko, ze u mnie w miescie nic podobnego nie znalazlam.. nie wiem czy sezon na takie sie jeszcze nie zaczął czy co.. a tak z allegro boje sie troche kupowac, bo nie wiem czy by pasowala no i jak bym sie w niej prezentowala.. co do sukienek, to moglaby byc nawet i przylegajaca do brzuszka tylko tak jak mówie, nie chcialabym nic w ciemno kupic, bo nie chcialabym sie niemile zaskoczyc pozniej przy zalozeniu jej

P.S. Jestescie naprawde cudowne!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziekuje wam, ze tak mi pomagacie
Stary 2009-04-15, 13:58   #3836
kolanka
Zadomowienie

ja88 musisz trochę poszukać u siebie w mieście, a na pewno cos znajdziesz. Trzeba też wziac pod uwage to, ze niestety na pewno przybierzesz troche i sukienka najlepiej jak będzie miala na plecach marszczenie wykończone gumką lub jakiś elastyczny materiał. Powodzenia w poszukwianach. W ostatecznosci jak juz nic nie znajdziesz, to pozostaje krawcowa . Popytaj znajomych, moze Ci kogoś polecą.
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 14:16   #3837
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Z proponowanych przez was sukieneczek najbardziej przypadły mi do gustu:
http://www.allegro.pl/item606632071_..._ciaze_3 6.html
http://www.allegro.pl/item602564715_...o_3kolor y.html
http://www.allegro.pl/item604279823_...rowa_now a.html
tylko, ze u mnie w miescie nic podobnego nie znalazlam.. nie wiem czy sezon na takie sie jeszcze nie zaczął czy co.. a tak z allegro boje sie troche kupowac, bo nie wiem czy by pasowala no i jak bym sie w niej prezentowala.. co do sukienek, to moglaby byc nawet i przylegajaca do brzuszka tylko tak jak mówie, nie chcialabym nic w ciemno kupic, bo nie chcialabym sie niemile zaskoczyc pozniej przy zalozeniu jej

P.S. Jestescie naprawde cudowne!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziekuje wam, ze tak mi pomagacie
Dwie pierwsze to moje propozycje hehehe
wiem, ze ta druga sukinusie ktoras dziewczyna tu z pm 09 kupowala, ale nie pamietam ktora DZIEWCZYNY, ktora ma ta 2 kiecke??? Anuula nie Ty czasem???

a moze poszukaj dobrej krawcowej???
albo napisz na all do sprzedawcy i wypytaj dokladnie o wymiary

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-15, 14:17   #3838
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Yennka Pokaż wiadomość
To ja bardzo poproszę schemat bransoletki i opis tego, co będzie potrzebne -długość żyłki, ilość kryształków itp
A gdzie będziesz kupować kryształki?
Długośc bransoletki bez zapieć 17cm ja zrobiłam z koralikow 2mm(kol niebieski na schemacie) 6mm(kol fioletowy) i 8mm(kolor czerwony) oraz z metalowych kuleczek 2mm (kol zielony).Schemat naszkicowalam na szybko mam nadzieje ze bedzie czytelny dla ciebie. Napisze ci ile koralikow wykorzystałam w tej bransoletce ale moja ślubna bedzie miała mniejsze koraliki wiec automatycznie wyjdzie ich napewno wiecej. W tej użylam: 8mm-17szt, 6mm-38szt 2mm-74szt 2mm metalowe kulki - 34szt żyłki nie wiem cos koło 120cm wziełam ale jeszcze sporo odciełam poprostu nie mierzyłam, nigdy nie musze sie martwic ze mi żyłki braknie w domu bo Tż jest wedkarzem i multum tego ma (jedyny plus z tego jego wedkowania)
Cytat:
Wydaje mi sie ze troszke szerokie masz te tipsy dobrze dziewczyny mowia sprobuj je skrócic napewno bedzie lepiej.

Pisałyście że nie podobaja wam sie moje kolczyki a co sadzicie o takich?? Podobne ale jednak kryształki sa juz wieksze w nich.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF6579.jpg (148,1 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMGP5230.jpg (36,8 KB, 33 załadowań)

Edytowane przez agnes208
Czas edycji: 2009-04-15 o 14:23
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 14:20   #3839
ja88
Raczkowanie

A buciki jakie radzicie?? Ale to w sumie tez zalezy od koloru sukienki..
Tak zastanawialam sie nad wpięciem kwiata czy czegos we włosy lub jakąś "przepaske".. co myslicie?? ogólnie chcialabym miec rozpuszczone włoski
Stary 2009-04-15, 14:25   #3840
agus87
Zakorzenienie

dzien dobry

ja dzisiaj znowu mam urwanie glowy, praca, zalatwiania slubne, praca

bylismy w kwiaciarni dogadac szczegoly i u dekoratorki

a dla rodzicow zamowilismy bukiety kwiatow z roz 60 cm 15 sztuk w kolorze zolto-czerwonych, no i do tego zdecydowalismy, ze ja moim kupie serwis kawowy na ktory mama choruje juz od dawna a twswoim do kompletuje pozlacane kieliszki do whiskey i drinkow,

jak wam sie podoba ?

dzisiaj moja siorka przylatuje z anglii z moim chrzesniakiem i siostrzenica
utro do rzgowa na kolejne zakupy

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości