|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3901 |
Rozeznanie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część V
12 ml EDT Halloween Jesus del Pozo w oryginalnej buteleczce o pojemności 50 ml...
EDP Escape Calvin Klein tester - zostało mi jakieś 90 ml ze 100... ...chętnie się na coś wymienię, jestem otwarta na propozycje ![]() Edytowane przez Nue Czas edycji: 2011-03-18 o 11:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#3902 |
Zakorzenienie
|
Szukam:
LLL Lempicka Midnight Escale a Portofino Midnight Poison Elle edp Parisienne edp Love Chloe Ricci Ricci In White J.del Pozo Stella In Two Peony Oddam: Alkemi Laboratorio Olfattivo 4/10ml Amarige Mariage 6/10ml Tea for Two 2/5ml Poison 2ml Sensuous 2ml Agent Provocateur edp 0,5ml Pure Poison 2ml Mogę zrobić próbki: For Her edp Escale a Pondichery Lempicka edp Ogródek Nilowy |
![]() ![]() |
![]() |
#3903 |
Raczkowanie
|
Szukam próbek:
Aquolina-Pink Sugar Sensual Armani-Sensi Burberry- Brit Red, Brit Gold Balenciaga Cristobal Bvlgari Pour Femme C.K- Obsession, Cartier-Must Cacharel -"Gloria" Chanel- Allure Sensuelle edp , Coco edp i edt, Coco M. edt Chopard- Mira Bai E. Lauder- Cinnabar, White Linen, Youth Dew- Amber Nude Etro Ambra Givenchy- Amarige Guerlain-Mahora, Idole de Lubin Jill Sander- Sensations Lancome -Miracle So Magic Lanvin- Rumeur, 2 Rose Laura Biagotti- Venezia Lutens - Feminite du Bois, Douce Amere L'ARTISAN PARFUMEUR Premier Figuier M. Micallef- Note Vanille, Watch,Note Poudree Micallef Mont Blanc Présence dune femme OLIVIER DURBANO- Cristal de Roche, Parfum d'Empire, Ambre Russe Sonia Rykiel- Rykiel Rose, rykiel woman Sisley Soir de Lune Trussardii- Skin, Python Tom Ford - Tobacco Vanillie Ungaro- Desnuda Viktor&Rolf -Flowerbomb Extreme Vivienne Westwood Let it Rock, Boudoir Versace, Crystal Noir tylko edp Ysl -Elle, Van Cleef & Arpels, Oriens EDP żółta kupa A próbki, ktore mam na wymianę są tutaj: |
![]() ![]() |
![]() |
#3904 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
na niebiesko to co mam i czym byłabym zainteresowana od ciebie ![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3905 |
Raczkowanie
|
Z Lolitek już nic, bo wszystkie inne mam albo wypróbowałam i nie przypadły mi do gustu. Teraz szukam np. Moschino Glamour, Nina Ricci Nina albo Miss Dior Cherie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ok. to może innym razem ![]() Edytowane przez Natalia 1 Czas edycji: 2011-03-18 o 16:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3907 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3908 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3909 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cacharel-Amor amor absolu f Bvlgari- Jasmin Noir, Donna Karan- Gold f, Givenchy- , Organza first light P. Presley- Indian Summer f ( new ) R. Lauren - Safari f Slava Zaitsev- Maroussia YSL- Belle d`Opium (f -new) Z Twoich chciejstw mam jedynie Cristobal Balenciaga-mogę odpsikać do 3ml,oraz próbkę Guerlain Mahora,ale może znajdziesz coś jeszcze u mnie ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Natalia 1 Czas edycji: 2011-03-18 o 14:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3911 |
Wtajemniczenie
|
Natalio,właściwie bardzo mnie interesuje z Twoich próbek Winter Delice,i zamieniłabym się na mahorę,ale muszę poczekać,co odpowie MOnika ,ok
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3913 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
mogę zrobic odlewke z chanel chance odlewke z armani mania odlewkę z code odlewkę lalique le perfum odlewke bruno banani odlewke divine 3,5ml casmir 1,2 fabrtczna disel unlimited fabryczna balenciaga paris |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3914 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Przejrzałam Twój wątek ale nic nie znalazłam :-( A Cristobal Balenciaga masz wpisane w rubryce męskie ...te miałaś na myśli? ??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3915 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
mogę zrobic jeszcze odlewke dla męzczyzny z davidoff Zino z własnych flakonów mogę wysłac zdjęcia flakoników ![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3916 |
Wtajemniczenie
|
Moniko,męskie Cristobale mam w wątku,a poza wątkiem damskie
![]() Natalio-Mahory mam faktycznie tylko jedna próbkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3917 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3918 |
Zakorzenienie
|
czy tak będzie ok?
Amarige Mariage 6/10ml Tea for Two 2/5ml Poison 2ml Escale a Pondichery 2ml Agent Provocateur edp 0,5ml Lolita Lempicka Midnight , klasyczna - 4.5ml Lolita Lempicka L de Lolita - 3ml Dior Poison Midnight - 4.8ml |
![]() ![]() |
![]() |
#3919 |
Konto usunięte
|
No niestety to co wypisałaś mnie nie interesuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3920 |
Wtajemniczenie
|
W sumie Moniko masz rację,3 ml to trochę za mało do wymiany,jak jutro zrobię dokładkę próbeczek,to znowu się do Ciebie odezwę,może coś jeszcze Ci się spodoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3921 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Alien EDP Prada Infusion D'Iris Hugo Boss Deep Red Gucci II J. del Pozo Halloween B. Spears Midnight Fantasy Crystal Noir Kenzo Amour Aquolina Pink Sugar Eau de Iceberg Femme Escada Moon Sparkle Demeter Always Focused Yves Rocher Malina Chanel No5 Eau Premiere Chanel Allure Sensuelle Feerie Van Cleef & Arpels L'eau de Sonia Rykiel Kenzo L'eau Casmir Midnight Poison Wish Deseo Jennifer Lopez coś z tego? Edytowane przez 201606201234 Czas edycji: 2011-03-18 o 20:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najbardziej zależy mi na Pink Sugar, Deseo nie znam ale mnie kusi ![]()
![]() |
#3923 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() L LL - ulep, ulepowaty do bólu ![]() ![]() Lolita edt jest lekka, taka bardziej w kierunku edp, ale też lżejsza.
Nowy wątek perfumeryjny (wymienię perfumy Chopard Happy Spirit Bouquet D'Amour + Venezia Laura Biagiotti): https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1155971 ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Princeska87 Czas edycji: 2011-03-18 o 21:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3925 |
Konto usunięte
|
Hmm przypomniałam sobie już po opakowaniu, testowałam i właśnie cukiernia, a ja nie w tą stronę bym chciała.. a masz samplerki czy atomki? Żeby mi zrobić sampla np. Lolity Minuit Noir? Ja myślałam bardziej o samplach, atomków mi zostało chyba 5 sztuk wolałabym zostawić, bo rzut planuję za półtora tygodnia dopiero...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to następnym razem ![]() a jutro dalej aktualny Alien ![]() ![]()
![]() |
#3927 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3928 |
Zakorzenienie
|
chętnie wymienię na coś innego
![]() McQueen Kingdom ok. 4,5 ml McQueen My Queen ok. 4 ml Givenchy Eaudemoiselle ok. 4,5-5 C. Fissore Cashmere Men 5ml bez dwóch psików Stella McCartny Stella edp ok. 4,5-5 ml Kenzo Le Monde Est Beau ok. 2 ml Vivienne Westwood Anglomania ok. 2 ml Kenzo Flower Oriental ok. 2 ml DK Black Cashmere stara wersja 9/10 Diptygue L'eau de Tarocco 9/10 L'Artisan Safran Trouublant 9/10 Diesel Green 4/5 Fendi Theorema Esprit d'Ete 5/6 w razie zainteresowania prosze o PW
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
#3929 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3930 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podnoszę ![]() Edit: Już nieaktualne.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-03-20 o 12:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:15.