|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3871 | |||
Mother of Cats
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część V
Cytat:
![]() Cytat:
-Neblina YR 1ml -Cabotine Gres edt 1ml -Escada Moon Sparkle 1ml fab. to by było lepiej? (w sensie: nie czułabyś gwałtownej potrzeby cięcia ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3872 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A więc: -Pure Poison Dior 3 ml fiolka -Bandit edp 2ml fiolka -Dalimania S.Dali 3 ml fiolka -Zinzibar TBS 0,2ml -Secret Obsession CK 0,2ml -Sephora Vanille Patchouli 0,1 -Voluspa Fleur de Cocoa 1ml atom. -Musk Lorenzo Villoresi Firenze 0,01 atomizer fabr -Amor amor Sunshine Carcharel 0,2ml atom. fab. -Neblina YR 1ml -Cabotine Gres edt 1ml -Escada Moon Sparkle 1ml fab. -L Lolita 1ml za: * K. Cole: New York Women (ok. 3,5/5 ml) * Shiseido: ZEN (2007) (7/10 ml) * S.J. Parker: Covet 5ml * Fendi: Theorema Esprit d'Ete 1ml * L'Occitane: Eau d'Iparie (0,5 ml) R, A * N. Ricci: Belle de Minuit (0,1-0,2 ml) R, A -Botrytis 1ml To co idziemy na PW ?? ![]() ![]()
![]() |
#3874 |
Mother of Cats
|
I o to chodziło
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3875 |
Zadomowienie
|
do oddania :Armani code 7 ml.z flakonem
Armani Mania 4 ml. Gloria Vanderbild z łabedziem 15ml. |
![]() ![]() |
![]() |
#3876 |
Zakorzenienie
|
ODLEWKI:
10. Sephora Brown 10ml 11. Lolita Lempicka Eau du Desir 7ml/10 12. Nina Ricci Belle de Minuit 5ml 13. Ralph Lauren Notorious ok. 3ml 14. Guerlain L'instant Magic 3ml 15. YSL Cinema Festival D'Ete 4ml 18. Joop All about Eve 10ml 19. Lolita Lempicka L de Lolita 4ml 20. Aquolina Pomarańcza Wanilia ok. 3-4ml 21. Dior Hypnotic Poison 5ml 22. Lolita Lempicka edt 5ml PRÓBKI FABRYCZNE: - Lancome Hypnose Senses 1,5ml - Armani Code edp 1,5ml - Calvin Klein Euphoria 1,2 ml - DKNY Pure 1,5ml - Rochas Eau de Rochas Fraiche 2ml - D&G The One 2ml - Hugo Boss XX 2ml - Naf Naf edt 1,5ml Mogę odlać perfumy - Lolita Lempicka edt do 40ml - Aquolina Pomarańcza i Wanilia do 40ml - Lolita Lempicka Minuit Noir - odlewka nawet do 50ml mnóstwo innych głównie małe próbki. SZUKAM - V&R Flowerbomb edp; Flowerbomb Extreme - Aliena likierowego - Aquolina Chocolovers - Cacharel Amor Amor Sunshine - Escada Taj Sunset - CK Beauty - Jimmy Choo - J.Lo Miami Glow
#3877 |
Zadomowienie
|
Do oddania mam
T.Mugler - Womanity - 5ml Dior Pure Poison - 5ml Gucci PH - 8 ml Les Notes Gourmandes - Do re - 16,5 ml Britney Spears - Fantasy - 7 ml Britney Spears - Midnight fantasy - 8 ml Armani Diamonds - 4 ml Dior - Tendre Poison - 2,5 ml S.Lutens - Feminite du Bois - 1,5 ml Durbano - Cristal de Roche - 1,5 ml Sisley - Soir de lune - 2,5 ml Balmain - Balmya edp - 1,5 ml - próbka firmowa Norma Kamali - Incense -2,5 ml Satellite - Padparadscha - 2,5 ml O.Durbano - Cristal de Roche - 1,5 ml Etro - Messe de Minuit - 2,5 ml Reminescence - Noir - 2,5 ml Armani - Bois d'encens - 0,5 ml miniaturka Lanvin Eclat D'arpege Heley Cardinal - 2 ml Dior- Addict - 2,5 ml L'artisan - Dzing! - 2,5 ml V&R - Flowerbomb - 2,5 ml Mugler- Angel La Rose - do 5 ml La perla - J'aime - 1,5ml - probka firmowa V&R - Flowerbomb - 1ml - próbka firmowa Versace Crystal Noir - edt - 1,5 ml CK- Euphoria Agent Provocateur- edp - 1,5ml Dior- Hypnotic Poison - 1 ml YSL - Nu - 1 ml Mogę zrobić odlewki : 1. La Perla - J'aime 2. DK - Black Cashmere 3. YSL - NU 4. Chanel Coco Mademoiselle edp 5. Dior - Docle Vita 6.Lolita Lempicka Midnight 7. L Lolita Lempicka 8. Sephora Capriciouse 9. Mont Blanc - Femme Inviduelle 10.Hermes- Apres La Mousson do 10 ml 11. Emanuel Ungaro -Apparition 12. Paco Rabane - Lady Milion 13. Thierry Mugler Miroir des envies edp 14. Sephora - paczulowanilia 15. Este Lauder - Sensuous 16. Theorema Esprit d'ete 17. YSL - Elle 18. Les Noytes gourmandes - Sol La 19. Sephora - czekoladowanilia 20. EL - Sensuous POSZUKUJĘ Lancome Magie Noire Coś od Serge'a Lutens'a i ogółem raczej takich kadzidlanych i lekko mrocznych Jestem otwarta na propozycję więc proszę proponować może mi się spodoba coś __________________
![]() |
#3878 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Czy interesuje Cię może Jeux de Peau, albo CdG Tar?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#3879 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3880 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Interesują mnie: -Demeter: Linden oraz Priscilla Presley Indian Summer,przy czym jestem chętna bardzo na to ostatnie.Najchętniej cały flakon ![]() ![]() ---------- Dopisano o 04:06 ---------- Poprzedni post napisano o 03:59 ---------- Korneczko,a czy Ciebie nie ciekawi coś odemnie? Bo chętnie bym przygarneła : Dior - Tendre Poison - 2,5 ml S.Lutens - Feminite du Bois - 1,5 ml oraz odleweczka. Dior - Dolce Vita ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3881 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Korneczko, czy znajdziesz coś u mnie (w podpisie) za to, co powyżej?? ![]() Mam jeszcze poza listą firmowe próbki: Un Bois Vanille, Flower by Kenzo Le Parfum. Mogę zrobić też odlewkę Bulgari Black.
Próbki na wymianę - aktualizacja 03.2020 Edytowane przez teclo Czas edycji: 2011-03-16 o 22:04 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3882 |
Zadomowienie
|
Niestety ale nic
![]()
![]() |
#3883 |
Zadomowienie
|
Uaktualniam:
Na wymianę mam: Próbki fabryczne: 1. Laura Biagiotti Due Donna 2 ml nowa 2. Van Cleef & Arpels, Birmane, 1, 2 ml atomizer 3. Noa Dream 1 ml atom. 4. Nina Ricci, Ricci Ricci ok. 0,9 ml atom. 5. Kenneth Cole, New York Women ok. 1,4 ml atom. 6. Bvlgari, Rose Essentielle, 1,4 ml atomizer 7. Moschino Glamour 2 ml 8. Givenchy, Very Irresistible 2 razy po 1 ml, atomizer 9. Ch. Dior, Miss Dior Cherie L'Eau - ok. 0, 6-0,7 ml, atomizer Próbki lane: 1. Torrente, My Torrente 2,5 ml 3. R. Cavalli, Serpentine edp, ok. 1,5 ml 4. Cacharel Noa Perle - 2,5 ml 5. Burberry, Brit Sheer - 2,5 ml 6. Givenchy, Organza, 2 ml 7. Cacharel, Noa Fleur 2,5 ml 8. Escada, Magnetism, ok. 3 ml 9. Beyonce Heat 2 ml 10. Oilily Muse edp 10 ml 11. Givenchy, Organza 1,5 ml 12. Escada, Taj Sunset, ok. 8/9 ml-rezerwacja Princeska 13. Moschino, Hippy Fizz, do 8 ml 14. Estee Lauder Sensuous 1,5 ml 15. She Wood Crystal Creek Wood 2, 5 ml 16. Cacharel Noa, 2,5 ml 17. Beckham Signature 2 ml 18. Iceberg, The Iceberg Fragrance, do 4 ml 19. Van Cleef &Arpels, First Love, ok. 1 ml 20.Bvlgari, Petits et Mamans do 5 ml Szukam: YSL Elle Sarah Jessica Parker, Covet Jil Sander, Jil małej próbki Royal Muska piszcie proszę na PW, bo nieregularnie śledzę wątek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3884 |
Zakorzenienie
|
Wymienię:
Próbki: - V Valentino (f) ok. 1,8 ml - Lacoste Touch of Sun (f) 2 ml - PanAme J. Patou 1,7 ml (f) - Smok edp 0,9 ml (r) - Promesse Cacharel ok. 1 ml (r) - Gucci Rush 1,4 ml (f) - Valentino V Ete 2 ml (f) - Gloria Vanderbilt Love for Love ok. 1,5 ml (r) - Moschino Glamour Toujours 1,5 ml (f) - Moschino Glamour 0,5 ml (f) - Ralph Lauren Rocks 1 ml (f) - Beyond Paradise Estee Lauder ok. 1,7 ml (r) - Acqua di Parma Iris Nobile 1 ml (r) - Oilily Muse 2 ml Odlewki: - Agent Provocateur 2-2,5 ml atomizer - Vanille Noire YR 2 ml samplerek - Balmya edp do 10 ml - Sephora Waniliowanilia 5 ml minus 2 psiki - AA Winter Delice 3,5 ml atomek - Very Valentino 2 ml samplerek - Kenzo Amour 5 ml atomek
Edytowane przez studentkaAM Czas edycji: 2011-03-17 o 14:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#3885 |
Raczkowanie
|
Oddam
Próbki: Jean Patou Sira des Indes EDP 2ml F L de Lolita Lempicka EDP 1ml F Cacharel Liberte EDT 1ml F Fendi Theorema EDP 0,8ml Escada Ocean Lounge EDT 2ml F Nina Ricci Les Belles Delice d’Epices EDT 0,8ml Sonia Rykiel Rykiel Woman EDP 1ml Voluspa Baltic Amber 0,8ml Chopard Wish EDP 0,6ml Avon Surrender 0,6ml L’Occitane Amber EDT 0,5ml Tesori D’oriente Jasmin di Giava 0,6ml Tesori D’oriente Fiore del Dragone 0,6ml Chanel No 19 EDP 1,8ml Lacoste Inspiration EDP 2ml F Bvlgari Jasmin Noir EDP 1,4ml F Miniaturki(zamienię na próbki, odlewki): Giorgio Beverly Hills G Oscar de la Renta Oscar Moschino OH! De Moschino Moschino Moschino Calvin Klein Obsession Night Valentino Very Valentino Odlewki: Cartier Le Baiser du Dragon EDP 4,5ml Alexander McQueen Kingdom EDP 4,5ml DKNY Be Delicious Red 4,5ml Jean Patou Joy 4,5ml Dior Dolce Vita 3,8ml w fiolce bez atomizera Szukam Próbek: Mugler Alien Eau Luminescente EDT Mugler Alien Sunessence EDT LegereMugler Alien Sunessence Sun Sapphire EDT Viktor & Rolf, Flowerbomb Extreme EDP Dior Pure Poison EDP, EDT Mugler Angel liliowy, piwoniowy, fiołkowy, sunessence Mugler Innocent Rock, Secret, Summer, Illusion Shalimar EDT, Eau de Shalimar, Shalimar Light itp Odlewki Rance Eau Duc de Berry Perfum z jaśminem, białych kwiatów. Edytowane przez ashka81 Czas edycji: 2011-03-17 o 15:42 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3886 |
Konto usunięte
|
WYMIENIĘ:
ODLEWKI W ATOMIZERACH * A.Goutal Ambre Fetiche 3.5 ml * Angel Schlesser Oriental Edition II 7 ml * CSP L'eau Du Gouverneur 5 ml * CSP Princesse Muscat 4.8 ml * Charles Jourdan The Parfum 6 ml * Demeter Fig Leaf 3ml * Demeter Saddle 5 ml * Demeter Jasmine 4.5 ml * Kenzo Kashaya 6 ml * Lutens Iris silver mist 2.5 ml * Shiseido Feminite du Bois 3.5 ml * Tesori D'Oriente Africa 4.5 ml * Tesori D'Oriente Mak Tybetański 4.5 ml * Tesori D'Oriente Mirra 4.5 ml * Tesori D'Oriente Paczula z Imbirem 4.8 ml * T.Mugler Womanity 8 ml PRÓBKI (R- robiona F - firmowa) * Armani EmporioWhite for Her 0.60 ml F * Cindy Crawford Summer Day 1 ml EDT F * Campbell Seductive Elixir 1 ml R * Cioccolato Mon Amour Fondente Extra 1.5 ml R * Cioccolato Mon Amour Bianco Classico 1.5 ml R * Cartier Delices EDP 1.2ml F * Dolce & Gabanna L'eau the one 2ml F * Dolce & Gabanna Rose the one 2ml F * Demeter Heatbreaker 1.2 ml R * Demeter Mango Pineapple Salsa 1 ml R * Demeter Creme Brule 1.8 ml R * Davidoff Echo Men EDT 0.80ml F * Escada Into The Blue 2 ml F * Gabriela Sabatini Latin Dance 1.2ml F * Lavin Eclat D'Arpege 1.5 ml F * Laura Biagiotti Due Donna 2 ml F * Lacroix Bazar Summer 1.8 ml R * M.Micallef Patchouli 2ml R * M.Micallef Note Vanille 1.8 ml R * Marc O'Polo man 1.2 ml F * Parfum d'Empire Ambre Russe 2 ml R * Priscilla Presley Indian Summer 0.70 ml F * Stella Cadente Miss Me EDP 2 ml R * Sarah Jessica Parker Lovely EDT 2ml F * Tresori d'oriente jasmin di giava 1.2 ml R * T.Hilfiger Tommy Girl Summer 1 ml R * T.Mugler Alien Sunessence Saphir Soleil 1.2 ml R MOGĘ ZROBIĆ ODLEWKI MAX 5 ml Bvlgari Au The Rouge CK One Dior Dune Dior Dolce Vita max Dior Midnight Poison Kenzo Jungle Elephant Tom Ford Black Orchid Voile de Fleur Yves Rocher Voile d'Ambre Edytowane przez 201610111032 Czas edycji: 2011-03-18 o 21:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#3887 |
Zakorzenienie
|
miszona - wpisałam się w Twoim wątku , co bedziemy tu zaśmiecać
![]() masz znowu tyle cudów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3888 |
Zakorzenienie
|
Poszukuje YR miodziku tej ostatniej limitowanki pilnie
Poszperam poza wątkiem ![]()
#3889 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Szukam wszystkiego czego nie znam, więc na pewno coś u Ciebie znajdę
![]() Z białych kwiatów mam Heeley Ophelia, AA Foliflora, Armani Eclat de Jasmin, Annick Goutal Le Jasmin, Yardley Orange Blossom, Demeter Jasmine, Diptyque Do Son
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#3890 |
Zakorzenienie
|
Wymienię 10 ml (z minimalnym ubytkiem) Lolity Minuit Noir najchętniej na odlewkę Midnight Poison Diora albo Elle YSL, EDP. Albo na coś, co mnie zainteresuje
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-03-19 o 11:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#3891 |
Raczkowanie
|
Dzika truskawa - co byś ode mnie chciała?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3892 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3893 |
Zakorzenienie
|
Baaardzo szukam próbki City Glam Armaniego...
Jak ktoś ma, dam znać, co ja mam.
#3894 |
Zakorzenienie
|
martulinaify może jeszcze jakaś Lolitka Cię interesuje za Elle YSL ,
![]() lub coś innego ![]() ---------- Dopisano o 01:53 ---------- Poprzedni post napisano o 01:46 ---------- A to wkleje moją wymianke , raz na miesiąc to by wypadało ![]() Chętnie wymienie : Yardley FRUIT SENSATION Raspberry & Vanilla , flaszka zostało ok. 50ml odlewki w atomizerach szklanych : Hermes , Un Jardin Sur le Nil - 4.5 ml Bruno Banani , Not For Everybody - ok. 8-10 ml w orginalnej flaszce DKNY , Be Delicious - 5ml Calvin Klein , IN2U - 10m Sephora , Vanille Caramel - 4.8 ml Cacharel , Anais Anais - d0 20 ml , lub moge odlać wg życzenia Cacharel , Amor Amor Tentation ok. 5ml Cacharel Amor Amor - 10ml w ładnym atomku Van Cleef & Arpels , Les Saisons Autonome , jesień - 6 ml Coty , L'Origan - 9.5ml Parfums Gres , Cabochard - 5ml - szypr , skóra YSL , Opium , do 12ml , lub odleje wg życzenia , sample mam Dior Poison Midnight - 4.8ml Lolita Lempicka Midnight , Fleur de Minuit - 5ml klik Lolita Lempicka Midnight , klasyczna - 4.5ml Lolita Lempicka L de Lolita - 3ml Tommy Hilfinger , Tommy Girl - 3.5ml pen klik D&G , The One , po 2ml , firm. szklane próbki , atomizer, kartonik D&G , l'eau The One , po 2ml , firm. szklane próbki , atomizer , kartonik Ralph Lauren , NOTORIOUS edp 1.5 ml. fir. szklana , atomizer Esprit , Horizon , edt , ok. 1ml , fir. szklana , atomizer Odlewki , próbki : do większych próbek , moge dodać sample z atomizerkiem ![]() Valentino V , edp - 2ml , firmowa próbka Este Lauder , Sensuos - 5.6 ml ( dwie fiolki , 3.6ml i 2ml ) T. Muglar , Womanity - 3.6ml Cartier , Le Baiser du Dragon , Pocałunek Smoka edt - 4.5 ml ( trzy fiolki po 1.7 i 1.7 ml i 1.1ml ) Lalique , Amethyst - 3.5ml YSL , Baby Doll - 2,4ml YSL , Cinema , edp - 2 ml CK , Eternity Moment - 2.3ml CK , Euphoria - 1.6 ml CK , Eternity , Purple Orchid - 0.6ml Coty Beckham , Intimately Night -0.6ml Moschino , I Love Love – 2.4 ml Moschino , Funny ! 0.6 ml - org. próbka Gucci , Rush 2 – 1.1 ml AA. Guerlain , Winter Delice - 1ml. Escada , Ocean Lounge – 1.2 ml Oriflame , Divine Sensual – 0.8ml org. próbka Sisley, Eau du Soir - 1.3 m Morgan , Morgan de Toi - 0.8 ml dezodorant perfumowany , Pollena - Ewa , EVA ![]() olejki eteryczne naturalne : pomarańczowy , cytrynowy kompozycje zapachowe do "kominka" Ylang Ylang wymienie się na wszystko co mi w oko w padnie ![]() Edytowane przez Natalia 1 Czas edycji: 2011-03-19 o 02:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#3895 |
Raczkowanie
|
Natalia 1, skusiłabym się na YSL , Baby Doll i YSL , Cinema
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3896 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3897 |
Raczkowanie
|
Jestem zainteresowana T.Muglerem Womanity 5ml., YSL Elle odlewką 10 ml. myśle że się dogadamy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3898 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3899 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3900 |
Konto usunięte
|
Lista jest dłuuuga
![]() * Acqua Di Parma - Colonia, Colonia Assoluta, * Adolfo Dominguez - Te Verde, Alegria * Annick Goutal - Encens Flamboyant, Musc Nomade, Duel Homme, Songes, Sables Homme * Aigner Black * Angel Schlesser Femme * Agent Provocateur Provocateur * Boucheron Pour Femme * Brosseau - Bergamote, Violette Menthe * Creed - Bois du Portugal, Green Valley, Himalaya, Orange Spice, Original Santal, Royal Delight * Carthusia 1681 * Cacharel - Scarlett * Calvin Klein - Obsession, Beauty, Escape * Carolina Herrera CH * Coudray - Ambre et Vanille, Esperys * Cerruti - 1881 Collection EDP * Chloe 1975 EDT * Comme des Garcons (oprócz Comme des Garcons 2, Zagorsk, Artek Standard, Jaisalmer, Avignon, Kyoto, Quarzazate) * Comptoir Sud Pacifique (oprócz Princesse Muscat, L'eau Du Gouverneur) * Durbano (oprócz Amethyste, Rock Crystal, Jade) * Etro - Heliotrope, Patchouly, Vicolo Fiori * Estee Lauder - Cinnaba, Youth Dew Amber, Intuition * Frapin - 1270, Caravelle Epicee, Passion Boisee, Terre de Sarment * Gres - Ambre de Cabochard, My Life * Givenchy - Jasmine, Fleur d'Oranger, Very Irresistible Cedre D'Hiver * Histories De Parfums - Ambre 114 * Jean Loius Scherrer - Scherrer 2 * Jil Sander - Style Essence, Sun Delight * Jivago 24k * Lanvin Arpege * Lubin - Itasca, Bluff, Figaro, Inedite * Lutens - Bois Oriental, Arabie, Five O'Clock au Gingembre * L Artisan - Al Oudh, Coeur de Vetiver Sacre, Havana Vanille, Poivre piquant, Premier Figuier, Traversée du Bosphore * M. Micallef - Aoud Gourmet, Automne, Hiver, Mon Parfum, Night Aoud, Note Ambree, Note Poudree, Shanaan * Marc Jacobs - Perfume * Narciso Rodriguez for Her EDT * Oriflame - amber elixir * Oscar de la Renta - Volupte * Prada - Infusion De Fleur d´Oranger * Parfum d'Empire - Yuzu Fou, Wazamba, Iskander, Fougere Bengale, Equistrius, Eau Suave, Eau de Gloire * Rochas - Absolu * Shiseido - Energizing Fragnance * Sonia Rykiel - Rose * Stella McCartney - Stella, Stella Rose Absolute, Stella Sheer 2010 * Tresori D'Oriente (oprócz Jasmin Di Giava, Aegyptus, Africa, Mirra, Papavero del tibet, Paczula z imbirem, Neroli i Kardamon, Ibisco E Pepe Rosa) * Teo - Cabanel Alahine, Cabanel Oha * Thierry Mugler (oprócz Angel Liqueur, Angel Violette,Angel Le Lys, Angel La rose, Alien EDT, Alien Sunessence Saphir Soleil, Womanity ) * Vivienne Westwood - Anglomania * Villoresi - Teint de Neige, Piper Nigrum, Incensi, Alamut Jak będziesz coś miała to mogę oddać nawet 10 ml słonia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:32.