Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-20, 20:38   #3901
KarolciaU2
Raczkowanie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość

Pozazdrościć! Ja lewą ręką, to krzywdę bym sobie zrobiła i miała tak cudowny rozjechany makijaż oka na pół twarzy i szczoteczkę od tuszu utkwioną w oku,że ohh make up pierwsza klasa
A widzisz, jakaś genialna Ja podobnie robiłam, oprócz kącików wewnętrznych właśnie, no ale teraz dołączyłam i ten kącik i zaczęłam też tak malować rzęsy, trzymając pionowo szczoteczkę i tak pojedyncze włoski malować i normalnie mam takie dłuugaśne, że na okularach mi się odbijają I takie duże oko wtedy jest

Ok, to jutro podejdę i zakupię Blondynką to ja bym siebie nie nazwała, chociaż baaardzo bym chciała Mój kolor to ciemny blond, który jak to mówią mi znajomi i Tż jeszcze bardziej ściemniał Ale ja nie chcę jeszcze bardziej go zciemniać, wolałabym rozjaśnić A więc trzeba będzie dopisać do listy - olejek kokosowy
sa plukanki z ziol itp ktore moga rozjasniac wlosy, kiedys trafilam na taki watek na wizazu, jak naturalnymi sposobami zmienic kolor wlosow, z tego co wiem to rumianek rozjasnia i cytryna, z tym ze cytryna wysusza...
Cytat:
Napisane przez Coldplay Pokaż wiadomość
Też poczułam potrzebę wydania trochę pieniędzy i zrobiłam mini zakupy na all . Od razu mi lepiej Kupiłam bransoletkę i kardigan, zdjęcia zapożyczone z allegro
kardigan swietny! w takich chwilach zaluje ze jestem malutka
Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
hahahaha szukam sobie na necie szamponu jakiegoś i zainteresował mnie pewien kokosowy szampon, czytam o tym produkcie " szampon głęboko wnikający we włos ,nie powodujący podrażniania skóry. ekstrakt kokosowy - dzięki zawartości delikatnych protein , witamin i cukrów wspaniale nawilża włos i skórę, zapewniając jej odpowiednią wilgotność. Przeciwdziała nadmiernemu jej wysuszaniu."mmm, no w sam raz- myślę sobie i czytam dalej : "łagodna i delikatna formuła gwarantująca przyjemny zapach sierści" No i cóż w tym momencie się rozczarowałam i zauważyłam, że to jakiś sklep dla zwierząt jestem genialna
hahahaha ale zawsze mozna sprobowac w koncu niektore psy maja bardzo ladna i blyszczaca siersc

rozmawialyscie tu o pielegnacjii wlosow, i ja przede wszystkim to nie przesadzam z iloscia specyfikow wlosy musze myc codziennie, bo mam przetluszczajace sie, uzywam odzywki z rossmanna jakiejs taniej, jakiegos szamponu kokosowego i dermeny a czasami robie sobie maseczke z nafty, ostatnio ograniczam suszarke i musze wam powiedziec ze jestem calkiem zadowolona z moich wlosow, szybko rosna, koncowki nie sa zniszczone, a zwykle walczylam z ich rozdwajaniem sie...
KarolciaU2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 20:43   #3902
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
to znalazlas szampon dla pieska

Witam

nie nadrobie Was, bo nie mam internetu do konca miesiaca. Teraz jestem u TZta wiec, ile zdaze nadrobic to to zrobie
jak mi pozwoli to wstawie zdjecia z Grecji.
Ogolnie dbalam ciagle o siebie, az sie podziwiam i wygrzewalam si ena sloneczku delektujac sie frape ale winem

i powiem szczerzze, ze stesknilam sie za Wami, juz nie moge sie doczekac kiedy neta bede miala i bede buszowac po wizazu
W końcu nasza Caate wróciła a jakie masz cudnie zdjęcia z Grecji ! Zakochałam się w twoich włosach

Jeśli chodzi o szampon to nie kupię takiego mojemu pieskowi bo nie pozwolę na to, żeby pies miał lepszą sierść od moich włosów jeszcze tego by mi brakowało, żebym w kompleksy wpadła przez psa

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 21:02   #3903
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
a ja już 20 dni nie jem słodyczy
to będziesz moją motywacjąspróbuję na początek te 20 dni wytrzymaćzobaczymy czy się uda
Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
kwiatuszek10031989 to będziemy się razem motywować, bo samej to zawsze jest ciężej.

Piękna ta sesja narzeczonych. Sama bym tak chciała. Tylko ciekawe co na to mój Tż.

caate piękne zdjęcia. Patrząc się na Ciebie to można nabawić się dużych kompleksów.
pewnie że będziemy się motywować w końcu po to jest ten wątek mój TŻ jak słyszy że znowu coś nowego wymyśliłam na nasz ślub albo wesele to mówi: niech zgadnę...na wizażu to wyczytałaś?

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

Cytat:
Napisane przez KarolciaU2 Pokaż wiadomość
sa plukanki z ziol itp ktore moga rozjasniac wlosy, kiedys trafilam na taki watek na wizazu, jak naturalnymi sposobami zmienic kolor wlosow, z tego co wiem to rumianek rozjasnia i cytryna, z tym ze cytryna wysusza...
prawda z tym rumiankiem, ale trzeba uważać bo czytałam gdzieś że jak ciemniejsze włosy się będzie przez dłuższy czas płukało rumiankiem to może się rudy odcień włosów zrobić...ja kilka razy płukałam ale jak to przeczytałam to jednak wolę nie ryzykować..ale po rumianku są takie super mięciutkie... eh...szkoda że nie mam jaśniejszych włosów...

Ja już po SPAmowaniu. Dzisiaj było:

włosy:
2x mycie Head&Shoulders
odżywka nawilżająca

twarz:

peeling morelowy St.Ives
maseczka z minerałami z morza martwego z avonu
krem baby dream

ciało:

długa kąpiel z solą do kąpieli miód+mleko
depliacja
masaż rękawicą sizalową całego ciała
masaż syrenką(uda,brzuch i pośladki)
balsam na uda brzuch i pośladki chłodzący z eveline
balsam na łydki i ramiona z garniera ujędrniający
serum na biust

usta
:
peeling+miód

paznokcie
i dłonie:

odżywka rimmel
krem do rąk malinowy AA
balsam do paznokci z herba studio (a propo wiecie czy można go kupić w superpharmie? bo kończy mi się opakowanie, a nie chcę już zamawiać przez internet bo wychodzi dużo drożej za przesyłkę...)

stopy:
krem z avonu

kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 21:09   #3904
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
Coldplay - ojj, wracaj do zdrowia bidulko
I jaki cudny kardigan Ja teeż taki chcę !!!!
dziękuję kochana

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
dziekuje za tak mile powitanie
milo mi

bylo cudnie, 10dni odpoczynku, 2dni pochmurno i minutorowy deszcz,ktory nas obudzil bo tak walilo w okno
zwiedzilam ateny i meteory, zaraz dodam zdjecia do albumu, to mnie zobaczycie. Zna sie ktoras na photoshopie zeby ladnie mnie przerobic?

codziennie pilam wino, przytylam o.5kg, jadlam souvolki i tizatki to takie male grzeszki
a jaaaacy faaaaaaaaaaceci lezalam wiecej glowa w piasek zeby ocy mnie nie rozbolaly heheh
czasami opalalam sie pod tymi palemkami z lezakami, gdzie kawe trzeba bylo u nich kupic mrozona-pychotka!
opalam sie na 30,twarz 50, temp.ciagle ok.30'
uwazam wakacje za udane i chyba najlepsze w moim zyciu

z internetem to zalezy kiedy pojawi sie oferta w cyfrowym polsacie we Wroclawiu, jak sie pojawi to kupuje odrazu

aach, aż się rozmarzyłam
też bardzo chciałabym się wybrać do Grecji, zobaczymy, może w przyszłym roku...
gratuluję udanych wakacji, zdjęcia też już obejrzałam - wyglądasz pięknie!

Cytat:
Napisane przez Geranium Pokaż wiadomość
Dziewczyny pomocy
Polecicie mi jakiś dobry eyeliner ( który moge kupić w rossmannie lub chemicznym ) i puder w tonacji jak najbardziej naturalnej?
Nie wiem czy pod puder daje się podkład czy coś nawet...

Niedługo będe miała przypływ gotówki podobno, więc chcę zainwestować
Ja polecam najtańszy znany mi eyeliner z miss sporty . Kosztuje ok. 7zł a jest dużo lepszy od niektórych znacznie droższych! Nie kruszy się, trzyma się na powiekach cały dzień, no po prostu cudo .
Z tym że jest w formie "tuszu" i pędzelka, więc jeśli wolisz taki w pisaku no to niestety odpada

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek10031989 Pokaż wiadomość
Ja też niestety...ale muszę się pochwalić bo dzisiaj nie tknęłam nic słodkiego a tyle pokus na mnie czekało...ciasto drożdzowe TŻ mamy, nutella w lodówce...ale dałam radę...mam nadzieję że jutro też wytrzymam

brawo!
trzymam kciuki, sama też chętnie bym spróbowała ale wiem że nie wytrzymam...
Coldplay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 21:18   #3905
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:

Kitka - ja właśnie też przez Wizaż, a dokładniej przez To forum dostaję jakiegoś bzika na punkcie włosów - muszę kupić w najbliższym czasie trochę tego i owego...
Masakra, mamuśka przy zakupach przed moim wyjazdem na wakacje, to powiedziała, że albo moje kochanie będzie musiało mieć super płatną pracę i zostać milionerem albo muszą zacząć pieniądze na drzewach rosnąć, bo przecież to masakra, ile ja tego kupuję i używam - a ja tylko takie "baardzo podstawowe rzeczy,niecierpiące zwłoki" kupowałam , ale to wiecie jak się wyjeżdża, do ciepłych krajów, do tego z Tż'em...
I nie dołujemy się, nie dołujemy A dlaczegóż to nie chcesz do Wawy??

kwiatuszek10031989 - to tak jak my !! Tylko, że my właśnie zostaliśmy 'zarażeni' Hiszpanią i chcielibyśmy tam kiedyś zamieszkać, ale to tak realne na tą chwilę, jak wejście na Mount Everest w 5min
Ja ogólnie zawsze chciałam mieszkać nad morzem, budzić się rano i słyszeć mewy, szum morza, potem iść i zrobić sobie poranny jogging brzegiem morza, popołudniami spacerować i odprężać się Ale co do sesji - to musi, musi się ziścić Ja jeszcze to marzę, o oświadczynach-niespodziance na kolacji na plaży przy zachodzie słońca.. Ale się rozmarzyłam...

nie luubie warszawy.... to miasto jest dla mnie przytłaczające , na dodatek jesień idzie, ze eksem jeszcze nie wiem co będzie i du*a...
kurczę zawsze tak mam jak za dużo u rodziców posiedzę, że tak okropnie nie chce mi się tam wracać... ehhh....

a mi się marzy zamieszkać we włoszech... a najpierw zobaczyć rzym...zakochałam się w tym mieście i jak tylko będę miała okazję to marzę żeby je zobaczyć..

Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
a ja już 20 dni nie jem słodyczy
teraz piję zieloną herbatkę : )
i znowu mam problem: przy zakupie revlona wzięłam formę zapłaty za pobraniem i miałam zapłacić 47zł , a skoro wpłacam na konto to wychodzi ,że mam zapłacić 38zł i nie wiem ,czy wpłacić te 38 ,czy te 47 to chyba moje ostatnie internetowe zakupy,bo to dla mnie czarna magia

38
ja słodyczy nie jem w ogóle już od kilku miesięcy..nawet mnie nie ciągnie... gorzej mam z ochotą na chipsy, pizze, piwo itp..

dzisiejsze spamowanie:
1,5 l wody z cytryną
belissa
ze 4 czerwone herbaty

mix olejowy na włosy (czepek i na całą noc )
wazelina na stopy
balsam antycell
serum do biustu

twarz- podstawa

ogólnie jakiegoś lenia dziś miałam

jakie suplementy na włosy i paznokcie bierzecie i możecie polecić?? ja biorę te belisse od 20 dni i na razie nic nie widzę...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 21:23   #3906
KarolciaU2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
nie luubie warszawy.... to miasto jest dla mnie przytłaczające , na dodatek jesień idzie, ze eksem jeszcze nie wiem co będzie i du*a...
kurczę zawsze tak mam jak za dużo u rodziców posiedzę, że tak okropnie nie chce mi się tam wracać... ehhh....

a mi się marzy zamieszkać we włoszech... a najpierw zobaczyć rzym...zakochałam się w tym mieście i jak tylko będę miała okazję to marzę żeby je zobaczyć..

38
ja słodyczy nie jem w ogóle już od kilku miesięcy..nawet mnie nie ciągnie... gorzej mam z ochotą na chipsy, pizze, piwo itp..

dzisiejsze spamowanie:
1,5 l wody z cytryną
belissa
ze 4 czerwone herbaty

mix olejowy na włosy (czepek i na całą noc )
wazelina na stopy
balsam antycell
serum do biustu

twarz- podstawa

ogólnie jakiegoś lenia dziś miałam

jakie suplementy na włosy i paznokcie bierzecie i możecie polecić?? ja biorę te belisse od 20 dni i na razie nic nie widzę...
tez tak mam ze jak posiedze dluzej w domu to potem nie chce wracac.... przeraza mnie samotnosc w wielkim miescie...

a co do tabletek i efektow, to suplementy powinno sie brac 3miesiace i po tych 3miesiacach mozna stwierdzac czy cos daly czy nie, ja biore silice czy pomaga... hmmm wydaje mi sie ze wlosy mi szybciej rosna i koncowki sie tak nie rozdajaja.
Stary 2010-09-20, 21:25   #3907
ramoncia217
Wtajemniczenie

Witajcie
Dzisiaj miałam mega zalatany i nerwowy dzień, ale juz wszystko ok..
Jutro idę na jakieś zakupy kosmetyczne, i mam pytanie jaki polecacie nawilżający balsam do ciała? najlepiej żeby nie był jakiś drogi, ale dobrze nawilżał??

Caate śliczne zdjątka fajnie że wakacje się udały, wracaj do nas szybko kochana
Stary 2010-09-20, 21:28   #3908
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
ja tez brałam belisse i na mnie działała super może spróbuj trochę dłużej je używać, bo ja zjadłam chyba z 4 opakowania, a zauważyłam polepszenie dopiero po dwóch. Próbowałam tez skrzypowity i na początku tez działała a po jakichś 20 tabletkach przestała i nadal wypadały mi włosy a paznokcie się łamały...

Aha i też będę pić na czczo szklankę wody z cytrynkąna razie robię tak od 2 dni i dodatkowo herbata czerwona i zielona litrami
Stary 2010-09-20, 21:30   #3909
kasieni887
Wtajemniczenie

Cytat:
ja tez brałam belisse i na mnie działała super może spróbuj trochę dłużej je używać, bo ja zjadłam chyba z 4 opakowania, a zauważyłam polepszenie dopiero po dwóch. Próbowałam tez skrzypowity i na początku tez działała a po jakichś 20 tabletkach przestała i nadal wypadały mi włosy a paznokcie się łamały...

Aha i też będę pić na czczo szklankę wody z cytrynkąna razie robię tak od 2 dni i dodatkowo herbata czerwona i zielona litrami
Kwiatuszku pamietaj ze zielona dowadnia

kasieni887 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 21:41   #3910
bita smietana
Zakorzenienie

caate, boooskie foty
bita smietana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 21:49   #3911
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasieni887 Pokaż wiadomość
Kwiatuszku pamietaj ze zielona dowadnia
dowadnia? tzn?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-20, 21:51   #3912
buahhot
Marcelover ♥♥♥

ehh dziewczyny, muszę zrobić listę tego czego potrzebuje mam nadzieje że nie będzie tego duzo

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 22:02   #3913
KarolciaU2
Raczkowanie

Cytat:
dowadnia? tzn?
odwadnia tzn ze powinnas albo malo tej herbaty pic, a jezeli juz pijesz jej duzo to pij tez duzo wody niegazowanej bo mozesz sie odwodnic i bedzie baaaardzo nieciekawie...
Stary 2010-09-20, 22:06   #3914
_Alessandra
Zakorzenienie

caate - super, że wakacje tak świetnie Ci się udały !! I pozazdrościć - w środku jesieni wygrzewać tyłeczek w ciepłych krajach Pogoda dopisała, humor zauważam , że też - wypoczęci, szczęśliwi, zrelaksowani, czegóż chcieć więcej?!
P.S : pooglądam zdjęcia jak zaakceptujesz a w sumie to nie wiem czemuż ja Cię nie mam na liście??

Geranium - co do eyelinera - ja tak jak Coldplay polecam ten z Miss Sporty, lecz aktualnie mam Wibo,Lovely (ok.10zł również z pędzelkiem) i jak dla mnie jednak jest o wiele lepszy niż tamten , znaczy mnie się jakoś lepiej maluje A co do pudru to moimi faworytami jak na razie są: sypki Loose Powder Inglota ( takie wielkie opakowanie , ok 30zł i wystarczy poprosić panią w sklepie i one świetnie doradzają w wyborze koloru - i to nie jest tylko moja opinia ) i sypki MySecret - tyle, że on dostępny tylko w Naturze jest, w moim mieście już dość dawno zlikwidowali, a najbliższą Naturę to ja mam we Wrocławiu Ok. 12-13zł , ale malutkie opakowanie(mi ono teraz służy do przesypywania tego wielkiego Inglota, bo zawsze puder przy sobie muszę mieć) i ma tylko jeden odcień - transparentny i delikatnie rozjaśnia twarz-nie jest ona biała, ale minimalnie rozjaśnia kolor podkładu(mi akurat nie przeszkadza) - zresztą zobacz opinie w KWC
Jeśli nie masz nic do pozakrywania, masz ładną cerę itd. to nie ma przeszkód, żeby stosować puder sypki samodzielnie, czyli bez nałożonego wcześniej podkładu, czy też korektora Ale trzeba pamiętać o odpowiednim nawilżeniu cery i pudrowaniu się na wcześniej nałożony krem , bo pudry lubią podkreślać suche skórki

Kitka - Ahaa, rozumiem Ja byłam tam przez tydzień i nigdy w życiu nie chciałabym tam mieszkać na stałe No tak, wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej... Ale będzie dobrze, zobaczysz

Ramoncia217 - Ja polecam Neutrogeny Everyday Repair Cudoowne nawilżenie Próbuję różnych, ale do tego wracam zawsze! I jeszcze Dove Beauty Hydro Fresh jest ok jeśli chodzi o nawilżenie Chociaż dla mnie na jesień/zimę troszkę za słabe, no ale ja to ogólnie mam okropne problemy z suchą,szorstką skórą przez naszą cudowną, polską wodę kranową i oliwka po kąpieli to dla mnie podstawa...Masełka Ziaji są też w porządku

Dzisiejsze spamowanie:
- zielona i czerwona herbata
włosy:
- odżywka odbudowująca na mokre , pozostawiona na ok.1,5h
- pianka na objętość
- spray termoochronny

twarz:
- krem nawilżający od derm.
- filtr 50
- krem nawilżająco-renegerujący na całą i brevoxyl punktowo po południu
- retinoid na noc
- peeling ust
- miód na usta
- krem bambino na usta na noc - gruba warstwa

ciało:
- masaż Syrenką
- balsam nawilżający
- krem do stóp x2
- krem do rąk co jakiś czas
- odżywka na wzrost paznokci

...czyli dzisiaj tylko takie podstawy w sumie..

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 22:18   #3915
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KarolciaU2 Pokaż wiadomość
odwadnia tzn ze powinnas albo malo tej herbaty pic, a jezeli juz pijesz jej duzo to pij tez duzo wody niegazowanej bo mozesz sie odwodnic i bedzie baaaardzo nieciekawie...
Aaa 'odwadnia' no tak, dobrze że o tym piszesz bo nie wiedziałam szczerze mówiąc... w sumie to wolę czerwoną bardziej, z jakimiś dodatkami smakowymi, a zielona to tak do śniadanka i kolacji zazwyczaj

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

idę już spaćDobranoc ślicznotki
Stary 2010-09-20, 22:26   #3916
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Też idę spać, bo jutro nie wstane Dobranoc laski

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 22:43   #3917
hanamici
Raczkowanie

GG do hanamici

hej Laseczki właśnie kładę się spać, ale stwierdziłam, że dawno nic nie pisałam, więc najpierw się odezwę dziś kupiłam sobie spodnie i koszulę, ale zaszalałam, bo nigdy w życiu nie widziałam takich spodni i nie spodziewałam się, że będą w mojej szafia są poprzecierane i jasnoróżowe i mają takie zameczki przy nogawkach. zaszalałam. nawet nie wiem, czy je założę...

ostatnio z pielęgnacji robię tylko podstawę...
rano prysznic:
szorowanie myjką
włosy - szampon pantene, odżywka gliss kur
twarz - żel lirene do cery tłustej i mieszanej

kilka razy na dzień krem do rąk
wieczorem demakijaż
wieczorne myjku...

jutro postaram się bardziej o siebie zadbać...

Geranium ja mam z Lovely i jest bardzo fajny, jednak zamiast eyelinera wolę robić kreskę kredką do oczu. jakoś łatwiej mi.

ramoncia ja używam garniera czerwonego, ale najlepsza jest neutrogena, jednak tutaj musisz się, wiadomo, liczyć z wydatkiem ponad 20zł.

kitka moja mama mi truje, że powinnam brać capivit, ale mam już dość przyjmowania regularnie tabletek i póki co w mojej szufladzie zalega falvit

nie mogę się powstrzymać. wrzucam spodnie i koszulę = dzisiejsze zakupy chciaż, jak mówię, do spodni nie jestem przekonana.

przepraszam za jakość zdjęć

Edytowane przez hanamici
Czas edycji: 2010-09-20 o 22:47
hanamici jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 23:08   #3918
Shadii
Wtajemniczenie

Hah, fajne Jeśli się tylko odważysz, to czemu nie
Ja zaraz idę coś ze sobą zrobić dopiero...

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-21, 06:11   #3919
_Alessandra
Zakorzenienie

Dzień Dobry
A ja sobie właśnie wcinam śniadanko i popijam kawą Mam na 9, no ale znów wstałam wcześniej - chciałam zjeść śniadanie, bo dzisiaj do 16:30 w szkole, także jakbym nie zjadła w domu, to musiałabym ze sobą tachać chyba cały chlebak na zajęcia, bo tak by mi się chciało jeść, i jeść..
Dzisiaj postanowiłam, że na tańce nie jadę...Szkoda mi treningu... ale jutro mam bardzo ważną kartkówkę(taa.. nazywa się kartkówka, ale jest wysokiej wagi i do tego pewnie będzie na pół lekcji - standard .....) i muszę zostać na 1,5h[!]konsultacjach po lekcjach z matmy.. Ale jedyny plus jak na razie dzisiejszego dnia, to to, że Tż mnie odbierze z zajęć i spędzimy troszkę czasu ze sobą A później nauka...

Co do wyglądu, to jak na razie mam totalny misz masz na głowie, ale czekam na łazienkę aż się zwolni ( u mnie same baby w domu, także wiecie jak to wygląda..) Nałożyłam za to sobie już kremik nawilżający od derm. , a za chwilę nałożę filtr 50 , pomaluję oczka(tusz + może delikatnie kredka czarna na górnej powiece + rozświetlacz w kącikach-teraz przy okularach to podstawa, żeby oko powiększyć) i buźkę

Ale mam taką katastrofę na tej twarzy, znów mam wszędzie ranki i rany Porażka!! Obiecuję sobie i to mówię tu, na forum, żeby mieć jakąś motywację(nie rzucam słów na wiatr ) , że już nigdy, przenigdy nie będę majstrować na twarzy, bo jak na nią patrzę, to mam ochotę sobie łapki siekierą potraktować Przepraszam, za tak drastyczne porównanie, ale to jest porównywalne z drastycznym stanem mojej buzi...

hanamici - łohohoo no to zaszalałaś Ja bym się nie odważyła Ale w sumie jak je jakoś fajnie zestawić i będziesz się w nich dobrze czuć, to czemużby ich nie nosić?? Tylko ja akurat na zestawianiu ubrań, to znam się tylko jak mam jakieś ciuchy przed sobą i mogę potem poprzymierzać, także ja najlepszym ekspertem nie jestem w tej dziedzinie A co do tych zamków - ja mam identyczne przy czarnych dżinsach, bo żadne spodnie nie pasują mi jeśli chodzi o przyleganie do łydek(chyba, że już takie baardzo obcisłe rurki, ale wtedy w udach wyglądam okropnie ) + długość(zawsze za krótkie..) i teraz kupiłam takie, to lepiej do łydki przylegają

Miłego dnia Piękności

książkoholiczka

10.03.2009 - razem

Edytowane przez _Alessandra
Czas edycji: 2010-09-21 o 06:15
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-21, 06:56   #3920
jennifer777
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzień Dobry

Miłego dnia Piękności
Dzień dobry i milego dnia

Ja mam przed sobą cały dzien nauki... chciałam sobie zrobic stópki, ale nie bede miała czasu na zadne spa raczej..;(
Stary 2010-09-21, 07:02   #3921
Annika92
Raczkowanie

Dawno mnie tu nie było ze względu na szkołę i problemy z TŻ będe musiała Was nadrobić kochane ;* napiszę w klubie o co chodzi z TŻ,bo chciałabym żeby ktoś rozwiał moje wątpliwości
Stary 2010-09-21, 07:28   #3922
samaraNW
Zakorzenienie

witam

Cytat:
Aaa 'odwadnia' no tak, dobrze że o tym piszesz bo nie wiedziałam szczerze mówiąc... w sumie to wolę czerwoną bardziej, z jakimiś dodatkami smakowymi, a zielona to tak do śniadanka i kolacji zazwyczaj
czerwona tez chyba odwadnia jak każda herbata
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-21, 07:54   #3923
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez hanamici Pokaż wiadomość
hej Laseczki właśnie kładę się spać, ale stwierdziłam, że dawno nic nie pisałam, więc najpierw się odezwę dziś kupiłam sobie spodnie i koszulę, ale zaszalałam, bo nigdy w życiu nie widziałam takich spodni i nie spodziewałam się, że będą w mojej szafia są poprzecierane i jasnoróżowe i mają takie zameczki przy nogawkach. zaszalałam. nawet nie wiem, czy je założę...

ostatnio z pielęgnacji robię tylko podstawę...
rano prysznic:
szorowanie myjką
włosy - szampon pantene, odżywka gliss kur
twarz - żel lirene do cery tłustej i mieszanej

kilka razy na dzień krem do rąk
wieczorem demakijaż
wieczorne myjku...

jutro postaram się bardziej o siebie zadbać...

Geranium ja mam z Lovely i jest bardzo fajny, jednak zamiast eyelinera wolę robić kreskę kredką do oczu. jakoś łatwiej mi.

ramoncia ja używam garniera czerwonego, ale najlepsza jest neutrogena, jednak tutaj musisz się, wiadomo, liczyć z wydatkiem ponad 20zł.

kitka moja mama mi truje, że powinnam brać capivit, ale mam już dość przyjmowania regularnie tabletek i póki co w mojej szufladzie zalega falvit

nie mogę się powstrzymać. wrzucam spodnie i koszulę = dzisiejsze zakupy chciaż, jak mówię, do spodni nie jestem przekonana.

przepraszam za jakość zdjęć
odważna jesteś ale spodnie fajne z tym że ja nie wiem czy bym się odważyła, jeżeli chodzi o spodnie to jestem bardzo zasadnicza, tzn. tylko rurki, zwykłe, najlepiej ciemne beż żadnych bajerów...ale to dlatego że mam tłuste nogi i też dlatego że wolę szaleć z górą stroju (a wtedy dół wolę mieć "spokojny" )

Cytat:
Napisane przez jennifer777 Pokaż wiadomość
Dzień dobry i milego dnia

Ja mam przed sobą cały dzien nauki... chciałam sobie zrobic stópki, ale nie bede miała czasu na zadne spa raczej..;(
ja też w końcu się wezmę ..egzamin w piątek a ja ...jestem jak na razie w

na dodatek rozchorowałam się, ledwo mówię tak mnie gardło boli....
więc pewnie dziś nie poszaleje ze spamowaniem...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2010-09-21, 08:07   #3924
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry Piękności.

hanamici spodnie co prawda ciekawe, ale ja bym w takich nie wyszła, nie mój styl.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-21, 08:11   #3925
jennifer777
Wtajemniczenie

juz nawet załozyłam watek na modowym, widziałyscie gdzies moze butyy w tym stylu?
Stary 2010-09-21, 08:11   #3926
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dzień dobry
wy sie uczycie, a ja jadę do biblioteki poszukać czegoś

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-21, 08:56   #3927
samaraNW
Zakorzenienie

u mnie dzisiaj znowu remont czyli dzień wyjęty z kalendarza
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-21, 09:05   #3928
CABIN CREW

ale mam fajne włosy po tym mixie olejowym.... dawno takich nie miałam....

muszę sobie zmierzyć temperature bo trzęsie mną....

ZALATANA......
Stary 2010-09-21, 10:15   #3929
hanamici
Raczkowanie

GG do hanamici

hej Piękne! właśnie wstałam i wzięłam długi pryyyysznic teraz kawa i kanapka z dżemem malinowym

ze spodniami zaszalałam, bo kosztowały 5,9zł w terranova outlet pokombinuję z nimi troszkę. co do stylu, zawsze miałam problem, żeby określić, jaki mam... po prostu ubieram to, co mi się podoba

mam np. klasyczne czarne/ ciemno jeansowe rurki, zwykłe niebieskie rurki, ale też np. takie szersze w tyłku i wąskie przy kostkach i takie z krokiem w kolanach xD lubię chyba szaleć tak! to odzwierciedla mój charakter - nie lubię nudy wizaż mnie natchnął

zaraz będzie SPAmowanko:
depilacja nóg (dawno tgo nie robiłam, więc mam nadzieję, że depilator nie zrobi mi krzywdy
balsam avon
krem do stópek avon wiśniowy
malowanie paznokci u nóg - chyba niebieski albo różowy
piłowanie paznokci u rąk
odżywka na paznokcie u rąk avon
krem do rąk owocowy

muszę kupić sobie coś na rozstępy. trenowałam siatkówkę przez 6 lat i mogłam wtedy jeść ile chcę, ale miałam 10h w tygodniu treningu + 4h wf-u, więc wszystko, a nawet więcej spalałam - może dlatego miałam taki mały biust, ale ale... wszystko się zmieniło wraz z moją kontuzją kolana, kiedy to przestałam trenować, jadłam tyle samo, ale nie spalałam już tego. tak strasznie mi tego brakuje i powstały ONE! okropne rozstępy, polecacie coś na to paskudztwo?
Stary 2010-09-21, 10:32   #3930
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez hanamici Pokaż wiadomość
hej Piękne! właśnie wstałam i wzięłam długi pryyyysznic teraz kawa i kanapka z dżemem malinowym

ze spodniami zaszalałam, bo kosztowały 5,9zł w terranova outlet pokombinuję z nimi troszkę. co do stylu, zawsze miałam problem, żeby określić, jaki mam... po prostu ubieram to, co mi się podoba

mam np. klasyczne czarne/ ciemno jeansowe rurki, zwykłe niebieskie rurki, ale też np. takie szersze w tyłku i wąskie przy kostkach i takie z krokiem w kolanach xD lubię chyba szaleć tak! to odzwierciedla mój charakter - nie lubię nudy wizaż mnie natchnął

zaraz będzie SPAmowanko:
depilacja nóg (dawno tgo nie robiłam, więc mam nadzieję, że depilator nie zrobi mi krzywdy
balsam avon
krem do stópek avon wiśniowy
malowanie paznokci u nóg - chyba niebieski albo różowy
piłowanie paznokci u rąk
odżywka na paznokcie u rąk avon
krem do rąk owocowy

muszę kupić sobie coś na rozstępy. trenowałam siatkówkę przez 6 lat i mogłam wtedy jeść ile chcę, ale miałam 10h w tygodniu treningu + 4h wf-u, więc wszystko, a nawet więcej spalałam - może dlatego miałam taki mały biust, ale ale... wszystko się zmieniło wraz z moją kontuzją kolana, kiedy to przestałam trenować, jadłam tyle samo, ale nie spalałam już tego. tak strasznie mi tego brakuje i powstały ONE! okropne rozstępy, polecacie coś na to paskudztwo?
co do rozstępów- chyba gdzieś kiedyś czytałam że warto do balsamow dodawać mocznika- podobno dobrze działa...

wrrr..źle się czuję...przeczytałam 2 rozdziały ksiązki ale i tak nic nie zapamiętuję...

aa.... mój 1000 post

ZALATANA......

Edytowane przez Kitka:)
Czas edycji: 2010-09-21 o 10:38
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości