|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Dziewczyny u mnie jest burza!!!
|
|
|
|
#3902 |
|
Zakorzenienie
|
magolinka, łolaboga!
![]() jak się czujesz kochana? ![]() u mnie też zaczyna grzmieć
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2011-04-07 o 17:39 |
|
|
|
#3903 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ja dziękuje, mdli mnie od paru dni, a dziś to tak konkretnie oprócz tego cycki zaczynają boleć że aż w staniku chodzić nie mogę i jak tylko wchodzę do domu to się go pozbywam no i chodzę całe dnie i ziewam![]() Generalnie co noc śni mi się coś związanego z ciążą, dziś śniło mi się że pani doktor wkładała mi tam taką jakby małą włócznie bo mówiła że sprawdza grubość endometrium (nie wiem skąd mi się to wzięło ) i kazała mi mówić ,,ała" jak zaboliA Ty mamuśka jak?? kiedy masz następne usg?? może w końcu dzidzia pokaże skarby
|
|
|
|
|
#3904 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Litości nie macie, ja nie mam kiedy Was nadrabiać
![]() Teraz mam chwilę, bo z pracy wróciłam, TZta nie ma, więc chwilkę posiedzę na wizażu A potem lecę się pakowac Cytat:
Cytat:
Cytat:
Musicie rozważyć wszystkie za i przeciw Cytat:
Gratulacje ![]() Nadrabiam dalej
|
||||
|
|
|
#3905 |
|
Zakorzenienie
|
magolinko - nie no, nie tak ze nie widziałaś burzy ale po prostu to wczesna pora na burze jeszcze
u mnie troszke pogrzmiało i sobie poszło ![]() eh, ja to miałam szczęście że mdłości mnie ominęły. Do drażniącego stanika się przyzwyczajaj i do kupywania nowych i większych A spanie to mnie do teraz troche męczy ale ogólnie czuje się ok ![]() też miałam dziwne sny do teraz mam że rodze i nie pamiętam i inne dziwaczne następne usg mamy 2 maja myśle ze już teraz brzdąc pokaże co tam ma
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2011-04-07 o 18:18 |
|
|
|
#3906 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3907 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a u mnie też pada cały dzień wrrr |
|
|
|
|
#3908 | |||
|
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
![]() Trzymam kciuki za Wasze Cytat:
Cytat:
![]() U mnie pada, a własnie miałam sie brać za mycie okna
|
|
#3909 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie jakoś burza przeszła bokiem, najpierw zerwał się wielki wiatr i zaczęło padać, ale niedługo potem przestało, za to mocno ciśnienie spadło i strasznie szybko zrobiło się dziś ciemno. A mnie głowa boli i mam gorączkę... wprawdzie tylko 37,4 ale skąd? chyba od siedzenia w domu i nauki niedługo dostanę jakiegoś wodogłowia
![]() acelinko widzisz, nie było się czym martwić ![]() agawoo chyba masz ostatnio bardzo dużo pracy, bo rzadko zaglądasz jak Twoje zdrówko?wiecie, że tak jak mój mąż wyszedł o 6.30 do pracy to jeszcze go nie ma?
|
|
|
|
#3910 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wiem,ze to smiesznie brzmi ale naprawde nic sie w niej nie miesci,a zamrazalnik nie mrozi wiec musimy zawsze do piwnicy schodzic,gdzie mamy wieksza,a poniewaz mieszkamy na poddaszu to nie mam mozliwosci wstawic porzadnej lodowki Cytat:
![]() ![]() acelinka moglabym przylaczyc sie do Waszego klubu,bo chyba tylko mnie tam nie ma i pewnie omija mnie wiele spraw,fotek itd...
|
|
#3911 |
|
Konto usunięte
|
Martoolka gratuluję mieszkania
![]() Dzisiaj tak pojechałam tego nowego chłopaczka w pracy, że chyba się na mnie obraził Koleżanka prawie pod biurko weszła ze śmiechu, bo nie mogła wytrzymać. Wiem, wredna jestem :P W końcu udało mi się wyjść z zaległości do tego stopnia, że muszę czekać na dokumentację i tych najistotniejszych rzeczy nie mogę ruszyć
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3912 |
|
Zakorzenienie
|
mmmmmm bez papierka się da, ale z mojego przepisu 5:5:5 (jajka, mąka i cukier) i szybko wlewać i do piekarnika. no i trochę płaskie wychodzą
![]() a u mnie była burza, ale tak pogrzmiało może ze 3-4 razy, co usłyszałam, i se poszło. znaczy popadało trochę, akurat jak okna miałam myć umyłam po ciemku ale ciiii, co by TŻ się nie zorientował ![]() danae ups
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2011-04-07 o 21:08 |
|
|
|
#3913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co by mial sie orientowac - umyte? Umyte! No to
|
|
#3914 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Sa dwie opcje: albo kolejna mala lodowke postawic na blacie (ale moim zdaniem to glupio by wygladalo), albo wstawic wieksza lodowko-zamrazarke do schowka pod schodami, ktory jest zaraz kolo kuchni, a tamtej malej nie uzywac. Jutro TZ idzie pogadac z agencja, to zobaczymy co sie da zrobic A zapomnialam wam napisac, ze jest jeszcze jeden bardzo duzy minus- mieszkanie po prostu jest przesiakniete dymem papierosowym-mam nadzieje, ze szybko nam by sie udalo tego pozbyc, bo mimo ze niecale 5 lat temu sama bylam palaczem, to teraz zapachu nie znosze![]() Dzisiaj mielismy bardzo ladny dzien. Sloneczko pieknie swiecilo, wiec zabralam sie za wysiewanie warzywek i ziol Dzisiaj juz zrobilam pomidory, salate, chili, rozmaryn, tymianek i miete, ale zostalo mi jeszcze mnostwo ziol do roboty:szczypiorek, pietruszka, kolendra, sage, lavarage (nie wiem nawet jak to jest po polsku) i jeszcze kilka ale juz nie pamietam co ja tam kupilam Plan jest, zeby w tym roku jak najmniej wydawac na przyprawy, bo naprawde duzo ich uzywamy, a rozmaryn i tymianek, to juz w ogole jest u nas podstawa, no i jeszcze chcielismy w tym roku jako prezenty dla rodziny TZa na swieta zrobic koszyki z roznymi smakolykami domowej roboty Nie wiem czy oni to docenia, ale ja bym sie strasznie cieszyla gdyby mi ktos cos takiego zrobil:chili, ser kozi, domowe przyprawy, winko i szampan domowej roboty. Juz w zeszlym roku chcielismy cos takiego zrobic, ale obudzilismy sie przed samymi swietami i po prostu nie bylismy przygotowani.
|
||
|
|
|
#3915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daj spokoj - szczeka mi wypadnie! Ogrodek ziolowy - koniecznosc wedlug mnie w domu.
|
|
#3916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Ale fakt, mam dużo pracy, późno wracam, taki gorący okres teraz mamy .... w maju mamy bardzo ważną wizytę w firmie, a do tego na kwiecień mnóstwo innych spraw się złożyło ![]() A jeszcze jutro jadę do szkoły Uff, ale może niedługo będzie lepiej Burza przeszła bokiem, ale wieje u nas niesamowicie Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2011-04-07 o 22:09 |
|
|
|
|
#3917 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Winko w tym roku pierwszy raz bedziemy robili, wiec miejmy nadzieje, ze wyjdzie, a szampan juz w zeszlym roku robilismy i jest pyszny i bardzo latwy do zrobienia, a co rownie wazne, zeby zrobic 6 butelek ponosi sie tylko koszt 1 kg cukru i szczypty drozdzy, do tego zielsko, ktore dziko rosnie
Edytowane przez woda sodowa Czas edycji: 2011-04-08 o 15:12 |
|
|
|
|
#3918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() certi, wyjdź czasami na jakiś krótki spacerek chociaż, bo naprawde mózg Ci się przegrzeje co do pracy to mój tż też ostatnio ma masakre, wychodzi na 6, przedwczoraj był w domu po 21 a wczoraj po 19 ... w zimie mało co mogli ruszyc bo były duże mrozy no a teraz szef szaleje chociaż wie że gdyby pracowali do 17 (a to przecież i tak więcej niż 8-9 godzin pracy) to by zdążyli, ale on lubi panikować. Jedyna nadzieja taka, że chociaż wypłatą im to wynagrodzi, bo te zimowe wypłaty tż'ta to kpina a nie wypłata ![]() woda, ale Ty zdolna kobieta jesteś takie pyszności apropo szampana to właśnie mnie olśniło, że my mamy jeszcze 2 albo 3 butelki weselnego wypijemy chyba na chrzcinach bo teraz nie ma kiedy ![]() u mnie też wczoraj wieczorem straszliwie wiało, okropniaście wręcz teraz też wieje ale troche mniej. Dziewczyny normalnie jutro będziemy mieć nowe autko ale tż mnie wczoraj zaskoczył ... ja ostatnio wracając od Wojtaska zobaczyłam niedaleko nas opla vectre w kombiku, sobie autko stało z karteczką, no to zrobiłam dla tżta zdjęcie tej kartki. Pokazałam mu w domu on popatrzał, poczytał i nie skomentował myślałam że pewnie dalej choruje na pssata lub audiczke :P a vectre mi wizualnie odpowiada, a ja w sprawie samochodów tylko w tej kwestii sie moge wykazać - czy mi się podoba czy nie, wielki znawca ze mnie ![]() wracając do sedna ... to tż przychodzi wczoraj z pracy i mówi "W sobote bedzie vectra" a ja na niego parze jak na wariata pytama jaka vectra, o co biega w ogóle. No to on mi mówi, że po pracy zatrzymali sie przy niej z kumplem, zadzwonili a że koleś mieszka blisko to zaraz przyszedł, tż przejechał się ta vectrunią stwierdził że ok i że bierze i umówił się na jutro z kolesiem żeby już autko zabrać. Cieszę się bardzo, tym bardziej że jeszcze nam pieniążki zostaną i najprawdopodobniej wyremontujemy kuchnie troszke bo jest już przeokropna ![]() Teraz mi pozostanie kwestia przyzwyczajenia się do dużego autka. Bo czinkuś to wiecie wszędzie wlezie, z kombikiem już nie tak łatwo no ale dam rade, mam nadzieje bo ogólnie jak jechałam jakimś tam kombikiem to całkiem fajnie
|
|
|
|
|
#3919 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry,
cały czas się budziłam w nocy przez ten wiatr, no co za noc Woda to dobry pomysł z tą lodówką, ale może Twój Mąż coś wywalczy a dymu papierosowego chyba nietrudno się pozbyć? są jakieś takie preparaty które ten dym usuwają, kiedyś coś takiego reklamowali w TV, idzie lato, będziecie dużo wietrzyć, może nie będzie tak źle ![]() Danaeee i dobrze ![]() acelinko to super, że TŻ się tak szybko zdecydował, teraz Wam będzie dużo łatwiej, super na prawdę Woda jakie pyszności będziecie robić sama bym chciała dostać jakiś serek kozi czy coś w tym stylu
|
|
|
|
#3920 |
|
Zakorzenienie
|
certi
trzymam kciuki żeby Ci nauka łatwo poszła ja sie w nocy nie budziłam ale teraz mogłabym spać do 8 a nawet do 9 a nie umiem dzisiaj oddaje sukienke do komisu, w końcu :P szkoda mi troszke ale po co ma wisieć i zbierać kurz tylko nie wiem ile za nią wziać, połowe tego co zapłaciłam? To będzie i tak mniej niże połowa normalnej ceny no bo ja kupowałam już na wyprzedaży, więc myśle że to będzie kusząca cena. Ciekawe ile oni marży sobie zażyczą do tego
|
|
|
|
#3921 | |
|
Wtajemniczenie
|
jacie myślałam ze mnie wywieje wczoraj i dzisiaj. Masakra totalna - zimno strasznie. Ja bym dzisiaj do pracy zaspała w ogóle nie słyszałam budzika na szczęście przebudziłam się jeszcze o przyzwoitej godzinie bo tak to byłoby nie ciekawie
![]() Cytat:
. Moj TZ tez chce następne auto kombi i jedyne czego się obawiam to cofanie i parkowanie ![]() certina4 to trzymam kciuki za szybkie wpadanie wiedzy do głowy podziwiam Cie na prawdę za wytrwałość. woda kusząca oferta mieszkanka. Najlepiej rozważyć wszystkie za i przeciw. Na pewno dobra decyzje podejmiecie Guska1979 napisze ci dokładnie jak z marża jak dostane od nich umowę kredytowa do podpisu ale z tego co pamiętam to 0,79% mieli dla nas najkorzystniejsza ofertę. Rożnica w racie pomiędzy innymi bankami to 70 - 100 zł. A bank to BNP Paribas Fortis
Edytowane przez ultraradiola Czas edycji: 2011-04-08 o 07:34 |
|
|
|
|
#3922 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję dziewczynki
![]() acelinko no to dobrze, że się zdecydowałaś oddać suknię ja już kiedyś pisałam o mojej sukni w komisie, ale się przypomnę. Cena mojej sukni w salonie-komisie to 2229 zł, a ja mam dostać 1300zł na rękę minus 50zł za poprawki krawieckie ( skrócenie o 1-1,5 cm sukni bo jest nieładna). Cena sukni nowej w salonie to 3500zł, więc nie wiem kto kupi używaną za 2229 zł wystawiałam już już i na all i w anonsach, ale pomimo dużego zainteresowania z początkiem roku, teraz wszystko ucichło... Dziewczyny zapewniały mnie, że suknia na pewno pójdzie bo to hit sezonu itp, a tu No ale na tym przykładzie widać ile salon bierze prowizji, oczywiście też zależy wszystko od tego jak suknia wygląda, moja została dobrze oceniona, jeszcze zapłaciłam im 100zł za jej pranie![]() no to wracam do |
|
|
|
#3923 |
|
Wtajemniczenie
|
A za moja suknie żeby oddać w komis chcieli mi dać 400 zł :/ no śmiech na sali przecież. Moja kupiłam za 3500 zł z wszystkimi dodatkami typu buty, bolerko, welon itp. I jak bym dostała tak z 800 zł to bym się strasznie cieszyła
|
#3924 |
|
Wtajemniczenie
|
Witojcież
![]() Ja dziś mam totalny luz w pracy, chyba nawet będe sie nudzić kierowniczki nie ma, ludzi też nie, z robotą jestem obrobiona bo ja lubię wszystko na bieżąco no i siedzimy z dziewczynami na necieacelinko gratuluję samochodu w końcu nie bedziesz sie musiała tłuc autobusami. Co do kombi to my mamy - na poczatku kręcilam nosem ale sie przyzywczaiłam i teraz mojego nunusia bym nie zamieniła Tż się śmieje bo zawsze jak wprowadzę samochód do garażu to go klepię i dziekuje że bezpiecznie dojechaliśmycerti kochana synapsy Ci się przegrzeja od tej nauki podziwiam Cię kochana bo ja bym oszalała trzymam kciuki żeby Ci szybko nauka wchodziła do głowy![]() woda mi też narobiłas smaka tymi domowymi wyrobami ![]() ultra u mnie tez tak wieje, nieprzyjemna ta pogoda dzisiaj ale to nic, i tak jestem happy bo dziś piątek i tż wraca z delegacji |
|
|
|
#3925 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no co Ty 400zł to jakaś paranoja u mnie suknia + dwa welony i buty to koszt 3900zł, nawet te welony mogłabym oddać, jakby mi dali z 1800 zł Chyba za mało oceniasz swoją suknię 800zł przy takiej kwocie? A próbowałaś ją gdzieś wystawiać? Ja jakbym miała dostać 800zł to już chyba wolałabym żeby w domu została na pamiątkę. Ceny sukni są koszmarne![]() magolinka ja właśnie mam taki stan na skraju szaleństwa/ wyczerpania psychicznego i totalnego zniechęcenia do druku jeszcze tydzień, ale dam radę i się nie poddam, pójdę i zdam tego kolosa i będę miała wolne
|
|
|
|
|
#3926 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja mam dzisiaj wielka imprezkę
w domu u rodziców Moja mama ma dzisiaj 50 lat ![]() ![]() jadłospis na imprezę ma bardzo konkretny dlatego tez juz nie mogę się doczekać końca dniówki w pracy
|
#3927 |
|
Zakorzenienie
|
ultra
![]() a my jutro na urodzinki idziemy do faceta mojej mamy tyle że na 60 wyżerka tez będzie ![]() co do sukni to ja dałam za moja 1670, normalna cena to 2790. Powiem ze chce 800, zobaczymy. 150 kosztuje czyszczenie W sumie jakbym dostała 650 i 500 by mi zostało w kieszeni to też by mogło być ![]() Zmykam poogarniać mieszkanko i za godzinke do pracy a potem z kuzynką na zakupy, chociaż nie wiem bo taka pogoda jest ale zaszyjemy się w centrum handlowym to przecież nas nie wywieje
|
|
|
|
#3928 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzisz - facet jest konkretny. Nie roztrzasa po stokroc wszystkich za i przeciw a dziala. I czasami nam tez tego trzeba. Cytat:
Jak pracowalam kiedys w biurze zdarzylo sie ze szef i glowna ksiegowa - postrach wszystkich - wyjechali w tym samym czasie na wczasy. To dopiero byl luz - 2 tygodnie bez stresu. No i panowie to sobie na kompach grali w strzelanki a nie pracowali. ![]() A i moj brat zawsze klepie samochod na dowidzenia z podziekowaniem za jazde. Cytat:
Cytat:
I zjesz cos pysznego - chyba ze nie planujesz jesc.
|
|
#3929 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
ale wieje, masakra, dzis nici ze spacerku, acelinka gratuluje autka, my tez mamy kombi, na poczatku ciezko mi sie bylo przestawic ale teraz super sie jezdzi ![]() co do sukni to ja swoja tez bym kiedys wystawwila albo oddala do komisu, tyle ze moja mimo czyszczenia chemicznego jest brudna i jak ktos zdecydowalby sie na kupno to musialabym dac do skrocenia, na szczescie to koszt tylku 50zł, chociaz jak widac na przykladzie certina4 suknie nie latwo sprzedac ultraradiola fajowo tez bym pojadla dobrych rzeczy,mnie w ciazy mdlosci tez nie ominely, chociaz gorsze byly bole glowy
|
#3930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja po prostu mam ochote na to piwo planuje jeść, oj planuje winka sie czasem napije kilka łyczków, albo nawte łyka piwka zwykłego od tż'ta jak mam ochote metka, bóle głowy też mnie męczą niestety. wróćiłam z zajęć w przedszolu, mam ochote na coś dobrego ale sama nie wiem na co chyba na pizze zjadłam reszte arbuza i kiwi, ale i tak dalej mam ochote jeść, więć ide póki co po czekolade
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:56.

oprócz tego cycki zaczynają boleć że aż w staniku chodzić nie mogę i jak tylko wchodzę do domu to się go pozbywam

Musicie rozważyć wszystkie za i przeciw
ale dałam rade. A starszaki no normalnie nie te dzieci przy rodzicach, istne aniołki, szkoda że jak pojade tam w następną środe to różki im wrócą
Gratulacje
JAk będę musiała wyłączyć kompa to się zdenerwuję 

Umyte!
Sa dwie opcje: albo kolejna mala lodowke postawic na blacie (ale moim zdaniem to glupio by wygladalo), albo wstawic wieksza lodowko-zamrazarke do schowka pod schodami, ktory jest zaraz kolo kuchni, a tamtej malej nie uzywac. Jutro TZ idzie pogadac z agencja, to zobaczymy co sie da zrobic
wyjdź czasami na jakiś krótki spacerek chociaż, bo naprawde mózg Ci się przegrzeje
apropo szampana to właśnie mnie olśniło, że my mamy jeszcze 2 albo 3 butelki weselnego
w domu u rodziców Moja mama ma dzisiaj 50 lat
winka sie czasem napije kilka łyczków, albo nawte łyka piwka zwykłego od tż'ta jak mam ochote