|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3901 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Dziewczyny u mnie jest burza!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3902 |
Zakorzenienie
|
magolinka, łolaboga!
![]() jak się czujesz kochana? ![]() u mnie też zaczyna grzmieć ![]() Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2011-04-07 o 16:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#3903 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ja dziękuje, mdli mnie od paru dni, a dziś to tak konkretnie ![]() ![]() ![]() Generalnie co noc śni mi się coś związanego z ciążą, dziś śniło mi się że pani doktor wkładała mi tam taką jakby małą włócznie bo mówiła że sprawdza grubość endometrium (nie wiem skąd mi się to wzięło ![]() ![]() A Ty mamuśka jak?? kiedy masz następne usg?? może w końcu dzidzia pokaże skarby ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3904 | ||||
Zakorzenienie
|
Litości nie macie, ja nie mam kiedy Was nadrabiać
![]() Teraz mam chwilę, bo z pracy wróciłam, TZta nie ma, więc chwilkę posiedzę na wizażu ![]() A potem lecę się pakowac ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nadrabiam dalej ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3905 |
Zakorzenienie
|
magolinko - nie no, nie tak ze nie widziałaś burzy ale po prostu to wczesna pora na burze jeszcze
![]() ![]() eh, ja to miałam szczęście że mdłości mnie ominęły. Do drażniącego stanika się przyzwyczajaj i do kupywania nowych i większych ![]() ![]() ![]() też miałam dziwne sny ![]() ![]() następne usg mamy 2 maja ![]() ![]() Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2011-04-07 o 17:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#3906 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3907 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
a u mnie też pada cały dzień wrrr |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3908 | |||
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Cytat:
![]() ![]() Trzymam kciuki za Wasze ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() U mnie pada, a własnie miałam sie brać za mycie okna ![]()
![]() |
#3909 |
Wtajemniczenie
|
u mnie jakoś burza przeszła bokiem, najpierw zerwał się wielki wiatr i zaczęło padać, ale niedługo potem przestało, za to mocno ciśnienie spadło i strasznie szybko zrobiło się dziś ciemno. A mnie głowa boli i mam gorączkę... wprawdzie tylko 37,4 ale skąd? chyba od siedzenia w domu i nauki niedługo dostanę jakiegoś wodogłowia
![]() acelinko widzisz, nie było się czym martwić ![]() agawoo chyba masz ostatnio bardzo dużo pracy, bo rzadko zaglądasz ![]() wiecie, że tak jak mój mąż wyszedł o 6.30 do pracy to jeszcze go nie ma? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3910 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wiem,ze to smiesznie brzmi ale naprawde nic sie w niej nie miesci,a zamrazalnik nie mrozi wiec musimy zawsze do piwnicy schodzic,gdzie mamy wieksza,a poniewaz mieszkamy na poddaszu to nie mam mozliwosci wstawic porzadnej lodowki Cytat:
![]() ![]() acelinka moglabym przylaczyc sie do Waszego klubu,bo chyba tylko mnie tam nie ma i pewnie omija mnie wiele spraw,fotek itd...
![]() |
#3911 |
Konto usunięte
|
Martoolka gratuluję mieszkania
![]() Dzisiaj tak pojechałam tego nowego chłopaczka w pracy, że chyba się na mnie obraził ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3912 |
Zakorzenienie
|
mmmmmm bez papierka się da, ale z mojego przepisu 5:5:5 (jajka, mąka i cukier) i szybko wlewać i do piekarnika. no i trochę płaskie wychodzą
![]() a u mnie była burza, ale tak pogrzmiało może ze 3-4 razy, co usłyszałam, i se poszło. znaczy popadało trochę, akurat jak okna miałam myć ![]() ![]() ![]() danae ups ![]()
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2011-04-07 o 20:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#3913 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co by mial sie orientowac - umyte? ![]() ![]() No to ![]()
![]() |
#3914 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzisiaj mielismy bardzo ladny dzien. Sloneczko pieknie swiecilo, wiec zabralam sie za wysiewanie warzywek i ziol ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3915 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Daj spokoj - szczeka mi wypadnie! ![]() Ogrodek ziolowy - koniecznosc wedlug mnie w domu. ![]()
![]() |
#3916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale fakt, mam dużo pracy, późno wracam, taki gorący okres teraz mamy .... w maju mamy bardzo ważną wizytę w firmie, a do tego na kwiecień mnóstwo innych spraw się złożyło ![]() A jeszcze jutro jadę do szkoły ![]() Uff, ale może niedługo będzie lepiej ![]() Burza przeszła bokiem, ale wieje u nas niesamowicie ![]() Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2011-04-07 o 21:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3917 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Winko w tym roku pierwszy raz bedziemy robili, wiec miejmy nadzieje, ze wyjdzie, a szampan juz w zeszlym roku robilismy i jest pyszny i bardzo latwy do zrobienia, a co rownie wazne, zeby zrobic 6 butelek ponosi sie tylko koszt 1 kg cukru i szczypty drozdzy, do tego zielsko, ktore dziko rosnie ![]() Edytowane przez woda sodowa Czas edycji: 2011-04-08 o 14:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() certi, ![]() ![]() co do pracy to mój tż też ostatnio ma masakre, wychodzi na 6, przedwczoraj był w domu po 21 ![]() ![]() ![]() woda, ale Ty zdolna kobieta jesteś ![]() ![]() ![]() ![]() u mnie też wczoraj wieczorem straszliwie wiało, okropniaście wręcz teraz też wieje ale troche mniej. Dziewczyny normalnie jutro będziemy mieć nowe autko ![]() ![]() ale tż mnie wczoraj zaskoczył ... ja ostatnio wracając od Wojtaska zobaczyłam niedaleko nas opla vectre w kombiku, sobie autko stało z karteczką, no to zrobiłam dla tżta zdjęcie tej kartki. Pokazałam mu w domu on popatrzał, poczytał i nie skomentował ![]() ![]() ![]() wracając do sedna ... to tż przychodzi wczoraj z pracy i mówi "W sobote bedzie vectra" a ja na niego parze jak na wariata ![]() ![]() Cieszę się bardzo, tym bardziej że jeszcze nam pieniążki zostaną i najprawdopodobniej wyremontujemy kuchnie troszke bo jest już przeokropna ![]() Teraz mi pozostanie kwestia przyzwyczajenia się do dużego autka. Bo czinkuś to wiecie wszędzie wlezie, z kombikiem już nie tak łatwo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3919 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry,
cały czas się budziłam w nocy przez ten wiatr, no co za noc ![]() Woda to dobry pomysł z tą lodówką, ale może Twój Mąż coś wywalczy ![]() ![]() Danaeee i dobrze ![]() acelinko to super, że TŻ się tak szybko zdecydował, teraz Wam będzie dużo łatwiej, super na prawdę ![]() Woda jakie pyszności będziecie robić ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3920 |
Zakorzenienie
|
certi
![]() ![]() ja sie w nocy nie budziłam ale teraz mogłabym spać do 8 a nawet do 9 a nie umiem ![]() dzisiaj oddaje sukienke do komisu, w końcu :P szkoda mi troszke ale po co ma wisieć i zbierać kurz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3921 | |
Wtajemniczenie
|
jacie myślałam ze mnie wywieje wczoraj i dzisiaj. Masakra totalna - zimno strasznie. Ja bym dzisiaj do pracy zaspała w ogóle nie słyszałam budzika na szczęście przebudziłam się jeszcze o przyzwoitej godzinie bo tak to byłoby nie ciekawie
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() certina4 to trzymam kciuki za szybkie wpadanie wiedzy do głowy ![]() woda kusząca oferta mieszkanka. Najlepiej rozważyć wszystkie za i przeciw. Na pewno dobra decyzje podejmiecie ![]() Guska1979 napisze ci dokładnie jak z marża jak dostane od nich umowę kredytowa do podpisu ale z tego co pamiętam to 0,79% ![]()
Edytowane przez ultraradiola Czas edycji: 2011-04-08 o 06:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3922 |
Wtajemniczenie
|
dziękuję dziewczynki
![]() ![]() acelinko no to dobrze, że się zdecydowałaś oddać suknię ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no to wracam do ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3923 |
Wtajemniczenie
|
A za moja suknie żeby oddać w komis chcieli mi dać 400 zł :/ no śmiech na sali przecież. Moja kupiłam za 3500 zł z wszystkimi dodatkami typu buty, bolerko, welon itp. I jak bym dostała tak z 800 zł to bym się strasznie cieszyła
![]()
![]() |
#3924 |
Wtajemniczenie
|
Witojcież
![]() Ja dziś mam totalny luz w pracy, chyba nawet będe sie nudzić ![]() ![]() acelinko gratuluję samochodu ![]() ![]() ![]() certi kochana synapsy Ci się przegrzeja od tej nauki ![]() ![]() ![]() woda mi też narobiłas smaka tymi domowymi wyrobami ![]() ultra u mnie tez tak wieje, nieprzyjemna ta pogoda dzisiaj ale to nic, i tak jestem happy bo dziś piątek i tż wraca z delegacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3925 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no co Ty 400zł to jakaś paranoja ![]() ![]() ![]() magolinka ja właśnie mam taki stan na skraju szaleństwa/ wyczerpania psychicznego i totalnego zniechęcenia do druku ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3926 |
Wtajemniczenie
|
a ja mam dzisiaj wielka imprezkę
![]() ![]() ![]() jadłospis na imprezę ma bardzo konkretny ![]() ![]() ![]()
#3927 |
Zakorzenienie
|
ultra
![]() a my jutro na urodzinki idziemy do faceta mojej mamy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co do sukni to ja dałam za moja 1670, normalna cena to 2790. Powiem ze chce 800, zobaczymy. 150 kosztuje czyszczenie ![]() ![]() Zmykam poogarniać mieszkanko i za godzinke do pracy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3928 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzisz - facet jest konkretny. Nie roztrzasa po stokroc wszystkich za i przeciw a dziala. I czasami nam tez tego trzeba. ![]() Cytat:
Jak pracowalam kiedys w biurze zdarzylo sie ze szef i glowna ksiegowa - postrach wszystkich - wyjechali w tym samym czasie na wczasy. To dopiero byl luz - 2 tygodnie bez stresu. ![]() No i panowie to sobie na kompach grali w strzelanki a nie pracowali. ![]() A i moj brat zawsze klepie samochod na dowidzenia z podziekowaniem za jazde. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I zjesz cos pysznego - chyba ze nie planujesz jesc. ![]()
![]() |
#3929 |
Zakorzenienie
|
czesc
ale wieje, masakra, dzis nici ze spacerku, acelinka gratuluje autka, my tez mamy kombi, na poczatku ciezko mi sie bylo przestawic ale teraz super sie jezdzi ![]() co do sukni to ja swoja tez bym kiedys wystawwila albo oddala do komisu, tyle ze moja mimo czyszczenia chemicznego jest brudna i jak ktos zdecydowalby sie na kupno to musialabym dac do skrocenia, na szczescie to koszt tylku 50zł, chociaz jak widac na przykladzie certina4 suknie nie latwo sprzedac ultraradiola fajowo ![]() mnie w ciazy mdlosci tez nie ominely, chociaz gorsze byly bole glowy
#3930 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() planuje jeść, oj planuje ![]() ![]() metka, bóle głowy też mnie męczą niestety. wróćiłam z zajęć w przedszolu, mam ochote na coś dobrego ale sama nie wiem na co ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:59.