|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3871 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
![]() ![]() Cześć ![]() Podaję Ci moje ulubione bardzo szybkie i proste: potrójnie czekoladowe http://iamnotevenhere.blogspot.com/2...ekoladowe.html czekoladowo-bananowe http://iamnotevenhere.blogspot.com/2...ekoladowe.html cytrynowe http://iamnotevenhere.blogspot.com/2...urydziane.html bananowe z nutellą http://iamnotevenhere.blogspot.com/2...z-nutella.html Cytat:
![]() Będziemy się z Sjoanną licytować, która zrobiła więcej rodzajów ![]() Cytat:
![]() Super ![]() Gdzie można zobaczyć to mieszkanko?
![]() |
#3872 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3873 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3874 |
Zakorzenienie
|
Nie
![]() ![]() ![]() Powiem wam ze caly czas cos sie z wizazem dzieje. ![]() Jak wysylalam wczesniejsza wiadomosc to nie wiedzialam czy bedzie bo pokazala sie informacja o jakims bledzie. ![]() Ide zaraz przejsc sie w strone morza - dla zdrowia i urody. W sloneczku. ![]() Ciekawe jak daleko zajde. ![]()
#3875 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3876 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to mamy podwójne szczęście na wizazu, gratuluję ![]() ![]() ale narobiłyście mi ochoty na muffinki ![]() no z wizazem coś się dzisiaj dzieje, po 7 rano nie działał, potem jak chciałam coś napisać to database error i ![]() a my chyba już postanowiliśmy w ciągu ostatnich 3 dni gdzie pojedziemy na wakacje ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3877 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I trzymam kciuki za Wasz kącik żebyście szybciutko spełnili marzenia ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3878 |
Zakorzenienie
|
certi nauczysz się wszystkiego, spokojnie
![]() ![]() ultra, to super ![]() ![]() strasznie zmęczona jestem po pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3879 | ||||
Wtajemniczenie
|
Jechałam rano do pracy i się zastanawiałam czy udalo Wam się z tym mieszkaniem
![]() ![]() Strasznie się cieszę że Wam się udało. Wznoszę toast - soczkiem pomarańczowym oczywiste ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() super kochana, bardzo się cieszę - swoje mieszkanko to jest coś ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() mmmmmm ( nie wiem czemu nie zacytowało mi Twojego posta) kochana dziękuje ![]() ![]() A co do muffinek to proszę o wybaczenie ![]() ![]() Odebrałam dzisiaj wyniki moich badań za 300 zł, na szczęście wszystko jest ok ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3880 |
Zakorzenienie
|
zimno mi jakoś
![]() idę zrobić te muffinki, bo mnie od wczoraj trzyma ![]() a się nie pochwaliłam, że wczoraj pierwszy raz w życiu rozpalałam w piecu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3881 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na razie zaprzestałam pieczenia bo przyszło nam wyrównanie za gaz i wyszły efekty moich ciast i muffinków ![]() ![]() Odpoczywaj dużo ![]() ![]() mam nadzieję, że ja kiedyś tez tak to zniosę... Często w czasie ciąży robi się takie badania? Czy tylko na początku? Bo trochę to kosztuje ![]() Ok, uczę się ![]() Aha, zapomniałam Wam napisać chyba co wczoraj wygrałam ![]() Bon na 1000zł do Pierre Cardin ![]() ![]() K. mówi, żebym sprzedała ten do PC i mojego lapka i kupiła sobie jakiegoś ślicznego damskiego notebooka ![]() ![]()
![]() |
#3882 | ||
Zakorzenienie
|
czesc
Martoolka87 super ze udalo sie z mieszkaniem, to jak juz tak wszystkie prosza to ja tez bym chciala je obejrzec, jesli moge prosic ![]() gofry zrobilam wg Twojego przepisu, niestety wyszly tak jak pisalas troche gumiaste a robilam rozszerzona wersje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
certina4 zazdroszcze wakacji, my chyba jednak nigdzie nie pojedziemy, mmmmmm widze ze masz szczescie do nagrod ![]()
![]() |
#3883 |
Wtajemniczenie
|
ultradiola: gratulacje mieszkanka
![]() mmmmmm: fajnie, ze wygrałaś ten bon , a w jakim konkursie? Ale mi zrobilas smaka na te muffinki , zwlaszcza te z nutella, chyba bede musiala spróbować , ale to na świeta ![]()
#3884 |
Zakorzenienie
|
zrobiłam muffinki. z dwóch porcji, do tego różne składy, do tego się mi połowa rozlała
![]() ![]() jak przestygną, to skosztuję. ciekawe co mi to to wyszło... teraz koniecznie potrzebuję niepapierowych foremek ![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- ha ha patrzę na allegro po ile są sukienki z "mojej" firmy powystawiane, a tam na 32 sukienki dwie to "moje" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3885 |
Konto usunięte
|
Pisałam wczoraj i mi chyba posta wcięło!
Martoolka ale tanie u Was mieszkanka ! u mnie za takie to jakieś 260 tyś a miasto 120 tyś ..więc nie takie duże Fajnie bo odremontowane nowe kaloryfery, okna, łazienka..wiec ewentualnie tylko jakieś przemalowanie ścian jakbyście chcieli. A rozwalił mnie telewizor w szafie, to dopiero wykorzystanie przestrzeni! Ultrawiola gdzie ten kredyt że tyle czasu? szok?! u mnie się czeka max 2 tyg |
![]() ![]() |
![]() |
#3886 |
Zakorzenienie
|
ale namieszałam w jednym przepisie, a on wyszedł najlepszy
![]() poza rozlaniem jest w porządku. nawet teść pochwalił ![]() teraz jeszcze TŻ musi z pracy wrócić i też pochwalić. choć miałam coś zrobić i zapomniałam a teraz już późno i ciemno i za to mnie nie pochwali ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3887 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Super, bo odpoczynek będzie konieczny po tym maratonie naukowym ![]() Cytat:
![]() ![]() Padam na mordkę po całym dniu, niedawno wróciłam ![]() Nadrobiłam po łebkach, przyznaję się bez bicia ![]() A po weekendzie będzie jeszcze gorzej .... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3888 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dasz sobie ze wszystkim swietnie rade,jestem pewna! nie moge sie doczekac,zeby zobaczyc te Wasze mieszkanko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3889 | ||
Zakorzenienie
|
Ostatnio trochę
![]() Cytat:
![]() Te z Nutellą są pyszne, zwłaszcza ciepłe, takia ciepła czekoladka w środku ![]() Cytat:
![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;26198031]Pisałam wczoraj i mi chyba posta wcięło! Martoolka ale tanie u Was mieszkanka ! u mnie za takie to jakieś 260 tyś a miasto 120 tyś ..więc nie takie duże [/QUOTE] a ile kosztuje to mieszkanie MArtolki? Ja go nie widziałam... W Krakowie ceny są masakryczne, 6-7tys./metr ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#3890 |
Zakorzenienie
|
hej kobitki rana
![]() ja wpadłam się tylko przywitać i poprosić o kciuki ![]() dzisiaj w przedszkolu mam zajęcia otwarte dla rodziców trzymajcie kciuki bo normalnie sie stresuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3891 | ||
Wtajemniczenie
|
HEJ
![]() Dziękuję wszystkim dziewczynom za gratulacje za mieszkanko ![]() ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;26198031] Ultrawiola gdzie ten kredyt że tyle czasu? szok?! u mnie się czeka max 2 tyg[/QUOTE] Nam mówili na samym początku ze max 2 tyg. i kredyt będzie a tu taki psikus czekamy juz 2,5 miesiąca i jeszcze nie mamy podpisanej umowy kredytowej. Myślę w następnym tygodniu sprawa będzie zamknięta ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3892 |
Wtajemniczenie
|
cześć,
acelinko, trzymam kciuki, ale nic się nie martw - dasz sobie radę jestem pewna ![]() ![]() u nas ceny mieszkań to od 4.500 zł do 6.000 zł mniej więcej za metr mmmmmm gratuluję wygranych po raz już kolejny ![]() ![]() ![]() bezaczek gratuluję pierwszych muffinków ![]() ![]() a co do wyjazdu, to dopóki nie zdecydujemy się na 100% to nie chciałabym pisać. Ale pewnie na dniach dam znać o szczegółach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3893 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() Strasznie mi się nie chce siedzieć w pracy i chyba muszę dzisiaj coś posciemniać ![]() acelinko trzymam kciuki i ja ![]() ![]() mmmmmm gratuluję wygranej ![]() ![]() U mnie dzisiaj pochmurno i pada, na szczęscie przynajmniej jest ciepło. Chce już do domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3894 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- ja bylam troche na zakupach, bo mam dzien wolny od szkoly i zabieram sie powoli za obiad , bo chce zrobic sos grzybowy z zeszłorocznych suszonych grzybków ![]()
![]() |
#3895 |
Zakorzenienie
|
Ale się rozpisałyście
![]() Chyba przed pracą nie dam rady nadrobić ![]() Byłam dziś na badaniu krwi (z pracy mnie wysłali) i przy okazji kazałam sobie zrobić próby wątrobowe. Wczoraj podpisaliśmy umowę przedwstępną ![]() Widzę, że posypały się prośby o fotki mieszkania, a dostałam wczoraj parę fotek na maila, to Wam jutro wrzucę, ale nie tu ![]() Edytowane przez Martoolka87 Czas edycji: 2011-04-07 o 11:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#3896 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I co powiedzial TZ - smakowaly? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A ja staram sie ruszac jak najwiecej ![]() ![]() A czlowiek po zimie zapuszczony - jak mis co sadelka sie nie pozbyl. ![]() Wczoraj bylam na trasie rowerowo - spacerowej z Latiny nad morze. Duzo ludzi jezdzi, biega albo jak ja po prostu idzie. Takim szybkim marszem. No i z 6 km to przeszlam. Tak mowi maz. A dzisiaj bylam na zakupach i obeszlam centrum dookola. Specjalnie do supermarketu dluzsza droge wybralam. ![]() Kupilam ananasa. Pierwszy raz w zyciu kupowalam - mam nadzieje ze dobry. ![]() ![]() Do tego pranie zrobilam. Schnie jak szalone. ![]() ![]()
![]() |
#3897 |
Zakorzenienie
|
oj, kochane wy moje
![]() no się rozlały, bo w samych papierkach piekłam, bo ja początkująca i nie mam jeszcze normalnych foremek ![]() to był mój drugi raz ![]() TŻ pochwalił moje wypieki, ale kurde obiad to mi wyszedł po byku. nie wiem co się porobiło, ale dramstiki piekłam prawie dwie godziny i jeszcze nie były idealnie upieczone ![]() ![]() idę okna umyć i taboretki wymyć i ogółem coś porobić. może jak wrócę będzie odpowiedź, bo czekam i nie wiem co robić, bo mam problem z kolejną wizażanką ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3898 |
Wtajemniczenie
|
Akurat maly spi, wiec buszuje po wizazu
![]() ![]() ![]() ![]() Plusy: -wokolo sa piekne lasy, rzeka, normalnie jakby w parku mieszkac -cicha, spokojna okolica, bez konfliktow religijnych (a w Belfascie trzeba na to uwazac) -plac zabaw dla dzieci -zauwazylam, ze sasiedzi maja dzieci w naszego malego wieku -baaardzo duze 2 pokoje, wrecz ogromne -w miare spory ogrodek -TZ mialby jakies 4-5km do pracy Minusy: -brak transportu publicznego, wiec TZ musialby mi samochod zostawiac i do pracy rowerkiem (TZ uwaza, ze to akurat plus ![]() -ogrzewanie elektryczne (ale jest tez kominek, wiec moznaby drzewem palic) -baaardzo mala lodowka, w zyciu bym wszystkiego tam nie zmiescila (musimy porozmawiac z agencja czy wlasciciel nie zalatwilby czegos wiekszego) -ogrodek jest taki troszke pod gorke (czyli nie plaski jak to sobie wymarzylam) -musielibysmy prawdopodobnie zmienic dostawce internetu, bo tam virgin fibre nie dochodzi, tylko na telefon ewentualnie, a to chyba wieksze koszty. Troszke mam metlik w glowie, TZ baaardzo tam chce mieszkac. Co myslicie na ten temat? Wstawie wam link do oferty wiecie gdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3899 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję kochane za kciukasy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() martoolka super że umowa przedwstępna podpisana ![]() ![]() ![]() woda, ja myśle że mieszkanko fajne i że jak w tamtym się wszystko sypie, to warto zmienić ![]() u mnie z rana było pochmurno ale teraz jest piękne słonko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3900 |
Zakorzenienie
|
Wodo - Fajne mieszkanko.
![]() ![]() Co do lodowki - jesli wlasciciel nie kupi wiekszej top moze dokupcie sobie np nieduza zamrazarke. Zawsze sie przyda. Nie mowie tu o wielkiej szafie typu amerykanskiego i wielkosci garazu a o malej zgrabnej - na wysokosc blatu kuchennego. ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:45.