![]() |
#3901 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kawarnia - rozmowy (nie)kontrolowane
a tak w ogole o co najczesciej klocicie sie ze swoimi tz-tami?
![]() ja...... hym ... zaczynajac od tego, ze to ja mam zawsze racje i moje musi byc na wierzchu to...... ostatnio poklocilismy sie o jego siostre i w ogole o cala jego rodzine ![]() podobno sie nie staram jezeli chodzi o utrzymywanie z nimi kontaktu (dzwonienie do tesciowej, wysylanie kartek i prezentow,nawet wspolne wakacje....taaaa to bardzo malo....) no mnie wlasnie najbardziej o to ciezki....^%$&&^ trafia moj tz nie pamieta, ze zrobilam to czy tamto, ze powiedzialm to czy tamto, ze kupilam ... ze wspomnialam etc etc gdy slysze.... "a ja nic o tym nie wiem" to ![]() z tym, ze to mnie para uchodzi uszami ... a on ze stoickim spokojem z usmiechem na twarzy ....spoglada na mnie i nie mowic nic ..... albo "daj spokoj" czy cos w tym stylu ![]() jedak z dwojga zlego moze to i dobrze, ze spokojny z niego czlowiek gdybysmy obydwoje byli tak temperamentni jak jak ..... ufffff mogloby byc kiepsko a tak juz 10 lat razem ![]() sylwia ja tez nie moge uwierzyc, ze jutro znowu musze wstac do pracy !!! ten wkend byl zdecydowanie za krotki!!! wlasnie skonczylam prasowac (chyba ponad 2h mi to zajelo ![]() tz rozpoczal swoj experyment z winem ![]() zadziwiajac jest to, ze nie mogl tu nigdzie kupic ani lejka ![]() ani drylownicy ![]() ok teraz jeszcze musze zalozyc siweza posciel.... przygotowac lunch..... wziac prysznic...... aaaaaaaaaaaaaaa juz 9ta ![]()
#3902 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() O jego prace. czasem mam wrazenie,ze nia tylko zyje. No i ze go caly caly czas poprawiam i strofuje. ************************* My mielismy mily dzien ![]() ![]() Dzis sie nie klocimy ![]() ![]() ************************* Szien obrzydlistwo,ja bym zwymiotowala bleeeeeee. Vonnie cos nie tak u ciebie w zwiazku,czy z ciekawosci pytasz ? Kofi Twoj Tz tez jest smakoszem wina ? Luna oby tydzien szybko zlecial ![]() Do jutra babeczki ![]() ![]()
![]() |
#3903 |
Zakorzenienie
|
czy ja wiem .... do obiadu lubi
![]() a zainteresowal sie bo u kolegi podpatrzył, jak teraz w PL bylismy i stwierdził, "ze on tez chce" wiesz jak to jest z facetami ..... proces dzialania, konstruowania, przerabiania, poznawania .....bardzo ich kreci ![]()
#3904 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ja o mało co... powaga... cały obiad mi podszedł ![]() ------------------------------ A ja się nie kłócę z Tż'em, tzn. kłócę ale baaaaardzo rzadko. Ostatnio rok temu gdzieś w marcu ![]()
![]() |
#3905 |
Zakorzenienie
|
A ja się z moim tż najczęściej o pierdoły kłócę
![]() Jakoś z moimi rodzicami stale mamy kontakt-gadamy na skype 2-3 razy w tygodniu a jutro przylatują na tydzień ![]() Co do winka, to najlepsze na świecie robi mój dziadek ![]() ![]() Mam takie pytanie: na której stronie sprawdzać pogodę, żeby wyszła jak najbardziej wiarygodnie? |
![]() ![]() |
![]() |
#3906 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gdyby nie ta sroda w zeszlym tygodniu, to ja nawet nie umialabym podac przyblizonej daty naszej ostatniej powaznej klotni ![]() co nie znaczy, ze czasem nie strzelam fochow albo nie sprzeczamy sie o jakieg pirdoly jak .... ze na zaklupach za długo i on chce do domu i takie tam .... Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3907 |
Zakorzenienie
|
Ratuuuunkuuuuuuu pierwszy dzień w pracy po 2 tyg urlopu i już mi się nic nie chce
![]() Z TZ się kłócę, ostanio często ale to ja taka nerwowa jestem i niewyrozumiała.. ![]() Myślałam że klęknę i zwątpiłam w jego inteligencję ![]() ![]() Pogodę na stronie bbc sprawdzam ale z nią różnie było, więc chyba się na stronke Lori przeniosę ![]()
Jestem jak Marmite: albo się mnie kocha albo nienawidzi ![]() Edytowane przez olka_222 Czas edycji: 2011-09-05 o 06:24 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3908 |
Zakorzenienie
|
Morning
Olu jak najbardziej normalne. Chyba, ze uwielbiasz swoją pracę... Co do kłótni to owszem kłócimy się, o glupoty (od tego się zaczyna). O sprawach wazniejszych, zwykle rozmaiwamy, zdarza się,ze głosnie ![]() Kofi etap konfliktów w kwestii rodziny my mamy generalnie za sobą. Po prostu doszlismy do wniosku, że nie chcemy by nas ten konflikty dzieliły. Lola jak tam lot?
#3909 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3910 |
Zadomowienie
|
czesc
no ciezko, ciezko dzis, weekend zawsze troche za krotki ![]() szien myslalam ze golebia roztrzaskalas ![]() Z TZtem kloce sie co miesiac jak mam PMSa ![]() nawet jak go uswiadomie to i tak bierze do siebie kazde moje burkniecie, brak usmiechu, niecierpliwosc ![]()
#3911 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() juz nie pamietam kiedy sie ostatnio klocilismy, chyba pare lat temu, jak sie rozstalismy. Jak mamy roznice zdan to siadamy i rozmawiamy az dojdziemy do jakiegos kompromisu. Ale ze z reguly to sie zgadzamy ze soba i chcemy podobnych rzeczy wiec jest dosc pogodnie.
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
#3912 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nasza kłótnia polega na siedzeniu na łóżku i inteligentnej wymianie zdań ![]() Cytat:
![]() I jeżeli kłócę się✂z jego rodziną to tylko z jego ojcem. Reszte uwielbiam i mam z nimi świetne relacje ale na jego ojca to patrzeć nie mogę ![]() ----------------------------------------------------------------------------- Dziewczyny, jeszcze pytanie co do zwrotu podatku. Wysyłacie oryginały P45/P60 czy kopie? ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3913 |
Zakorzenienie
|
szien tak jest, z eksem zeszlismy sie po jakis 9 miesiacach. od tego czasu juz sie oswiadczyl i mnie zababelkowal
![]() musisz im wyslac orginal. kopii nie przyjmuja. bakcys popatrz jaka jestes stajlisz, bekhamowa tez w icandy uderzyla
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska Edytowane przez wiolqn Czas edycji: 2011-09-05 o 11:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#3914 |
Zakorzenienie
|
wow to swietnie, ze sie ze swoimi tz-tami nie klocicie
![]() tak trzymac !!! ** pierwszy dzien w parcy ... i w koncu jakas przerwa pierwszaki (yr7) w szkole ..... istne wariactwo ![]() ide cos zjesc bo normalnie .... padam !!!
#3915 |
Raczkowanie
|
Czesc kobietki
![]() Okazuje sie, ze porze lunchu mozna z netu korzystac ![]() ![]() Problemy jakie mam w zwiazku... moj TZ jest strasznym leniem i nic mu sie nie chce robic, trzeba do wszystkiego go zmuszac, zero inicjatywy. Od 2 lat nie ma stalej pracy i jemu to nie przeszkadza, wielokrotnie mu mowilam, ze ja z nim nie bede robic zadnych planow typu dziecko (on chce, tzn nie teraz ale za jakis czas) jesli nie bedzie mial uregulowanej sytuacji, szczegolnie ze on jest o 10 lat starszy (ma 36lat) i powinnien byc bardziej odpowiedzialny. No i w sumie najwiekszy problem (moze nawet nie powinnam pisac, ale co tam) to ze pali ziolo i to nalogowo. Wielokrotnie prosilam go o to zeby rzucil, raz jak zagrozilam rozstaniem to nie palil przez 2 miesiace, ale potem wszystko wrocilo do punktu wyjscia. Ma tez dosc zmienne humory, raz jest wszystko sper, a na drugi dzien mega awantura o nic, moim zdaniem wyply powyzszego problemu. Mimo wszystko zalezy mi na nim, bo juz dawno kopniaka by dostal, ale nie wyobrazam sobie naszej przyszlosci razem jesli on nadal bedzie palil. Gdyby nie to, ze mieszkamy razem to juz dawno bysmy sie rozstali... Jestem raczej zdecydowana osoba i w sumie to wiem co powinnam zrobic (rozstanie), ale jakos nie przechodzi mi to przez usta... Czy Wy tez tak macie?
![]() |
#3916 | |||
Zadomowienie
|
A jednak klotni nie bylo. Powinna byc, ale ja po prostu nie mam na to energii. Zamiast sie klocic zostawilam meza z dzieckiem w domu i pojechalam do SPA (masaz Shiatsu - bdb!)
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3917 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Po pewnym czasie go wyrzucila, teraz znowu sa razem ale sie zmienil. Jest nie do poznania. Nie pali juz wogole. Mam tylko nadzieje, ze to na stale a nie takie tymczasowe. Czasami taki zimny prysznic dobrez robi. Bo ona tez z nim rozmawiala, straszyla, ze go zostawi, nic nie pomagalo, wiec go naprawde zostawila. Nie byli ze soba kilka miesiecy. Dalej go nie trawie, ale coz- musze go akceptowac ze wzgledu na siostre.
![]() |
#3918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uczucie uczuciem, ale w związek z uzaleznionym nie ma sensu się pakować...
![]() |
#3919 |
Zakorzenienie
|
vonnie ja tez swojego zostawilam po 4 latach bycia razem i bardzo dobrze mu/nam to zrobilo. zmienil sie bardzo i pracuje nad rzeczami ktore byly zle, oboje pracujemy. jezeli macie byc razem to takie rozstanie podziala orzezwiajaco,
z twojego opisu wydaje sie byc z lekka nieodpowiedzialny. gdybys nie napisala ile ma lat pomyslalabym ze poczatek 20
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3920 |
Zakorzenienie
|
Luno dzięki za pocieszenie. Nie mogę powiedzieć że nienawidzę mojej pracy, ale z niecierpliwoscia czekam kiedy minie 3 dzien pracy i zacznie weekend.
![]() Vonnie nigdy nie rozchodziłam i nie schodziłam się z chłopakiem ale to co piszesz dałoby mi do zastanowienia czy ja w ogóle chciałabym z nim być. ALe jak Wiolqn pisze- ona zaryzykowała i się udało... Kofii powiedz co to za różowy kalafior i jak go dorwałaś. Mozna w sklepie gdzies kupic? Potrzebuje nieco kolorow w moim jedzeniu bo moja dziejsza sniadaniowa bulka z nutella byla zbyt... brazowa ![]() Pogodynka: leje, wieje, szcza, jednym słowem jesien za oknem u mnie całą parą....
Jestem jak Marmite: albo się mnie kocha albo nienawidzi ![]() Edytowane przez olka_222 Czas edycji: 2011-09-06 o 07:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#3921 |
Zakorzenienie
|
a dobrze, dziękuję
![]() zdecydowanie jednak wolę podróżować sama tylko z podręcznym bagażem: szybciej, sprawniej i robię co chcę. powrót z córką i jej wielką walizką oznaczał, że opuściłyśmy lotnisko ponad pół godziny później i po prostu padłam wczoraj o 10pm ![]() i widzimy, że dziecko nam dorasta: my się za nią stęskniliśmy bardzo, a ona wczoraj płakała, że nie chce wracać ![]() ![]() ![]() a dziś ta paskudna pogoda ![]() ![]()
#3922 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny
![]() ![]() Dzis naprawde paskudna pogoda, wietrznie i deszczowo, ale przynajmniej u mnie w biurze jest chlodno, bo nie mamy klimatyzacji i w goracy dzien nie da sie wytrzymac. Co powiecie dzis wieczorem na muffinki jagodowe? Mam ochote zrobic ![]()
#3923 |
Rozeznanie
|
Ja tez sie poprztykalam z tztem ostatnio, u nas zawsze chodzi o to samo - sprzatanie/zmywanie garow
![]() Vonnie powodzenia z Tztem, mam nadzieje ze wszystko sie wam dobrze ulozy, ale jednak jego podejscie do pracy i nalog to bardzo powazne sprawy wiec nie odpuszczaj Pogody komentowac nie bede bo slow brakuje ![]()
![]() |
#3924 |
Zadomowienie
|
Uwielbiam muffinki, mniam! Ale raczej juz dzisiaj piec nie bede.
Czy pisalam Wam, ze kupilam sobie eliksir na porost rzes? Moze te moje 2 rzesy (po 1 na oko, pfff!) faktycznie sie wydluza? ![]()
Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. |
![]() ![]() |
![]() |
#3925 |
Zakorzenienie
|
Pogoda lipnaaaaa,a ja właśnie do pracy na rowerku brykam...
![]()
#3926 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() pogoda jest nieciekawa , chociaz widze w tym plus - nie musze chowac twarzy przed sloncem i nakladac tlustego filtra ![]() Mufinek nie pieke ale mam na dzisiaj winko ![]() do tego jakas salatka na bazie koziego sera, rukoli, pomidorkow ![]() tylko zal ze to jeszcze nie piatek ![]()
![]() |
#3927 |
Zakorzenienie
|
u mnie bedzie yoga i pomidory z mozzarelka potem
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3928 |
Zakorzenienie
|
ola kalafiora dopadlam na jednej z farm którą odwiedziliśmy w miniony wkend. Nie widzialam ich nigdzie indziej..... Tak jak pisałam smakuje tak samo i nadaje kolorytu potrawom
![]() *** U mnie też pogoda do kitu, właśnie wracam do domu glodna i spiaca. Nawet nie wiem na co mam ochotę, marzy mi sie coś ciepłego i pysznego. Czy może któraś jakąś dostawę mi zorganizować? Glodna glodna glodna
#3929 |
Zakorzenienie
|
W Edynburgu dziś tak wieje, że głów mało nie urywa... ale przynajmniej nie pada
![]() Kupiłam dziś w promocji książeczkę-100 przepisów na muffinki za jedyne 1,99f ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3930 |
Zadomowienie
|
Kofika jak lubisz burgerki to wpadaj- u mnie dzisiaj na obiad domowe burgerki, domowe frytki, do tego salatka z ogorkow, miety i salaty, smazone pomidorki koktajlowe i zasmazane buraczki z kaparami. Przerabiam ksiazke Gordona R
![]() Na jutro sobie zycze pogode, a przynajmniej brak deszczu, bo ja jutro w plenerze pracuje ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.