|
Notka |
|
Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3901 | |
Organizatorka
|
Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna
Cytat:
![]() ![]() Przybyły kolejne minerałki z Silk Naturals ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3902 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3903 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak przy okazji, mala anegdota. Ostatnio naczytalam sie o wspanialych wlasciwosciach uquisu (dla niezorientowanych to sproszkowana kupa slowika, ktora naklada sie na buzie jako maske ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Gratuluje TZ! ![]()
![]() |
#3904 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No nie mogę,cieszę się,że coraz więcej firm myśli o nas i wypuszcza xs,bo i często s za duże,za szerokie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3905 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3906 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzięki ![]() Cytat:
To nieźle schudłaś po ciąży... A co jadłaś żeby przytyć? Po prostu wszystkiego więcej czy miałaś specjalną dietę?
![]() |
#3907 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jaką odżywkę byście mi poleciły? Obecnie mam drugie opakowanie Alterry. Jedno opakowanie starcza mi na 1,5 miesiąca (najbardziej wydajna odżywka jaką miałam, a mam włosy coraz dłuższe, więc tym bardziej sobie to cenię), więc ogólnie wyjdzie 3 miesiące. Chciałabym użyć czegoś innego jak skończy mi się to opakowanie, bo boję się, że włosy się przejedzą tą odżywką. To musi być lekka odżywka, ponieważ moje włosy przetłuszczają się, więc nie mogę sobie pozwolić na obciążenie.
Treningi 2016: 117/100 2017: 71/100 Edytowane przez SekretnyWachlarz Czas edycji: 2011-07-06 o 09:19 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3908 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3909 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() My nie możemy oszczędzać na jedzeniu ![]()
![]() |
#3910 |
Zakorzenienie
|
Boże ile ja bym dała aby ważyć swoje dawne 48 kilogramów, obecnie ważę 65 kilogramów, gdzie w ciągu roku przytyłam aż 10. Ostatnio nie umiem opętać się od jedzenia, robiłam nawet badania czy coś we mnie nie siedzi, krew, mocz i takie tam i nic.
![]()
Treningi 2016: 117/100 2017: 71/100 Edytowane przez SekretnyWachlarz Czas edycji: 2011-07-06 o 09:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#3911 |
Rozeznanie
|
![]() Dostalam maila, ze moje zamowienie z kosmetykow natury wyslane ![]()
![]() |
#3912 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dziewczyny, szukam jakiegoś dobrego, zdrowego dla włosów produktu do prostowania. Używacie czegoś?
![]() |
#3913 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na twarzy zmian nie jest dużo, ale zawsze jakieś są plus mnóstwo podskórnych grudek. Jak kwasy, to trzeba do nich filtry, prawda? I tu znowu wychodzi moje pytanie o chociaż w miarę przyzwoity filtr drogeryjny... ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3914 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Dziewczyny, dziękuję Wam za reakcję i rady, jesteście wspaniałe ![]() Zaraz zobaczę jak się sprawuje ta niewłaściwa odżywka. Poza tym aż boję się niektórych rzeczy używać, bo nie jestem pewna czy nie były otwierane. W ogóle nie miały zabezpieczenia. A mydło to już w ogóle tylko włożone do kartonika od mydła. Tak powinno być? Żadnej folii, nic? |
![]() ![]() |
![]() |
#3915 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ponawiam pytanie. Czym chronić twarz przed słońcem? I w perspektywie cale ciało jak pogoda przestanie być taka jesienna?
Wiem, że im wyższy faktor tym lepiej plus wtedy dochodzi cały filtrowy rytuał, ale jest szansa znaleźć coś co nie zrobi mi dziury w kieszeni (budżet prawie że studencki ma swoje ograniczenia niestety) i będzie miało w miarę dobry skład? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3916 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Czasami piszę sobie recenzje filmów. Edytowane przez natkaa Czas edycji: 2011-07-06 o 11:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3917 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ogólnie jestem strasznym łasuchem i bardzo dużo jem ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny a mnie kręci z JMO olejek do włosów-coś wiecie na jego temat?próbowała któraś z was?
Mój najpiękniejszy uśmiech ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley Edytowane przez anakazar Czas edycji: 2011-07-06 o 11:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3918 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, a czym farbujecie włosy, też przeszłyście na naturę? Mnie kusi henna w płynie Sipa, ale nie wiem czy warto. Recenzji mało, nie wiem czy kolor długo trzyma. Do tej pory malowałam Richesse Diacolor, Sanotint mnie zawiódł, i tak liczę na cud ;-)
#3919 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Tylko ja tu mam wielka dupę..... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jakby tak dobrze policzył, to faktycznie słowik tańszy niz te wszystkie maski ![]() To kiedy idziesz do zoologicznego? Jak nie po słowika to może chociaz troche słowiczej kupy Ci sprzedadzą???? ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3920 | |
Zakorzenienie
|
Nie, nie tylko
![]() Kolega, który mnie dłuższy czas nie widział z jak najlepszymi intencjami ucieszył się na mój widok "ooo... gratuluję! W ciąży jesteś ![]() Tia... spożywczej... Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3921 |
Raczkowanie
|
Biała_czekolada- Właśnie, zapomniałam skomentować
![]() ![]() A jeśli mowa o figurze, to ja jestem bardzo szczupła, bo mam świetną przemianę materii ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Mariposa3 Czas edycji: 2011-07-06 o 12:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#3922 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O ile puder perłowy średnio sprawdza się jako primer to dam sobie głowe uciąć, że ma działanie lecznicze!!! Moja cera wyglada zdecydowanie lepiej od czasujak go uzywam (pomijając ostatnie szkody wyrządzone przez tuli z glinka multani) . Nakładam go nawet na noc- czasem na krem, czasem na sucha twarz. I mówię Wam - naprawdę mi pomaga ![]() Z informacji od matique - wprowadzili urtekram do oferty! Ja sie bardzo cieszę, bo szampony według mnie maja fajne. Miałam z glinka rhassoul - świetny był!! Aloesowy tez był ok, ale bardziej do suchych włosów, niz do moich, Niemniej jednak efekt był ok. Dla dzieci tez maja szampny. Urtekram mają tez pasty do zebów ![]() I przypominam, że od jakiegoś czasu matique ma tez JMO. A biolander ma wprowadzić organiczną farbe do włosów K pour Karite - podobno jakaś nowość i zarąbista sprawa, ale nie znam szczegółów. W Ekodrogerii kosmetyki do opalania lavery i eco cosmetics o 20% taniej. mają tez jakieś ekologiczne środki odstraszające owady i dezynfekujące ręce (zakładka kosmetyki lecznicze) sklep.zdrowe-kosmetyki ma jakąś nową oferte kolorówki logony. Cytat:
Cytat:
Tylko prosze nie pytaj o proporcję, bo robię to na oko.
![]() |
#3923 |
Zadomowienie
|
Witam, jestem nowa w tym wątku ^^ Przejrzałam już z 10 stron, ale trudno się połapać w tych nazwach, mogłybyście podać nazwy sklepów które podstawowo powinnam znać?
![]() A tak poza tym to poszukuję naturalnego szamponu i dezodorantu. Stosuje któraś może szampony w kostkach organique? Czy są ok? A dezodorant mam alterry, ale nie mogę znieść jego zapachu, gdzie da radę znaleźć jakiś inny bez armii paskudnych składników? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja to nawet za słodyczami nie przepadam - chipsiki, fryteczki ![]() ![]() To zaczaimy sie pod gniazdem z paszczami w górę (zamkniętymi!!!)- to wtedy od razu to całe dobro spadnie na właściwe miejsce ![]()
![]() |
#3925 |
Zadomowienie
|
Nie pytam, bo nie mam siły się w to bawić
![]() ![]()
#3926 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I nie tylko ty masz wielki tyłek, ja też.! Żeby tylko tyłek... ![]() I super, że wprowadzili Urtekram, bo już dawno chciałam ich szampon zamówić! ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
![]() A w kwestii kuszenia to ja znalazłam wczoraj żel po prysznic (może też służyć za szampon) 750 ml za 22 złote, aż myślałam, że źle spojrzałam, bo nigdy naturalnego za taką cenę z takimi ml nie widziałam. Nie ma nigdzie informacji, że się kończy data ważności czy coś. ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
![]()
Treningi 2016: 117/100 2017: 71/100 Edytowane przez SekretnyWachlarz Czas edycji: 2011-07-06 o 12:12 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3927 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co do tego mydła to chodzi o Aleppo. Z tym gniazdem świetne... ![]() ![]() Edytowane przez Mariposa3 Czas edycji: 2011-07-06 o 12:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3928 |
Zakorzenienie
|
uprzejmie informuje ze przyszedł mój olej wspanmiały z biolander
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3929 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dopóki z rodzicami mieszkałam, gotowała mama, a że jest wiecznie zabieganym lekarzem, to jedliśmy szybko, lekko i generalnie zdrowo. Kiedy wyszłam za Męża i poszłam na swoje musiałam zacząć gotować sama... Żeby za łatwo nie było, to ambicja moja wygórowana w łepek mi strzeliła i na tapecie są makarony przeróżne (w tył idą aż miło), duuużo ryby (łosoś przez męża ukochany też ładnie się odkłada ![]() Efekty: co najmniej 4 kg nadwagi, zagubiony emocjonalnie Mąż (bo z jednej strony cały szczęśliwy, ze mu takie dobre rzeczy gotuję, a z drugiej, mniej szczęśliwy, bo żony jakby więcej a do tego, marudzi, ze nie ma się w co ubrać ![]() ... aha, okazuje się, że gotowanie ma też wpływ na urodę - odkryłam, że olej orzechowy (używany głównie do sałatek) świetnie się sprawdza jako oliwka do ciała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3930 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=jI7j8xVc8ps Czekam z niecierpliwością, bo efekty bardzo mi się podobają. ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Ola, czekam niecierpliwie na Twoją opinię, bo olej mnie bardzo zaciekawił. A może któraś z Was testowała też szampon z oślim mlekiem?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:00.