Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 20 - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-23, 10:13   #3901
roux666
Zakorzenienie

GG do roux666
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 20

Cytat:
Napisane przez Iloa Pokaż wiadomość
DZięki Margotka.

Mnie nie dziwi, ze koryguje sobie wagę powrotami na II fazę. Dlaczego nie?
Koryguje wage.
ale jak? regularnie zrzuca 2-3 kilo tego, czego sie najadla przez powiedzmy 2 miesiace?
Ok, mowi, ze pozbyla sie zlych nawykow - ziemniaki ( miedzy innymi).

Nie lepiej by bylo WYROBIC w sobie nawyk zdrowego jedzenia z umiarem do konca zycia...tak naprawde i szczerze?

Bo jak na moje oko ta Pani pozwala sobie na normalny przed- dietowy tryb zycia, a pozniej koryguje. Troche to komplikuje wszystko.

Ja osobiscie chyba bym nie miala cierpliwosci na takie kombinowanie. Ale jesli Pani jest tak wygodnie- teoretycznie nie ma w tym nic zlego.

Jakiego jestescie zdania?

FoodSenses INSTA #foodphotography #fitfood
roux666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 10:21   #3902
StupidAlice
Czekoladoholik

Witajcie Dukaneczki

Najazd na Dukana ciąg dalszy.

Karmeleek ja prawie Wrocławianka i mam wolną wanne

Nadziewałyście może cycek kurczakowy serkiem wiejskim? Tak się zastanawiam czy nie zrobić sobie dziś takiego obiadku.

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
StupidAlice jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 10:31   #3903
annmarry
Raczkowanie

AAA Dziewczyny!!! 67!! 67! 67!67!!!!! Nie wierzę!! kolejne kilo uciekło!! czyli jestem 10 do tyłu!!! sprawdzałam dziś 3 razy a waga pokazuje 67,1 !! sprawdzalam na innej (takiej wskazówkowej) i też 67!!
annmarry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 10:44   #3904
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez karmeelek Pokaż wiadomość
Emi wiem, w której idziesz Mierzyłam podobną ale rozmiar 38 w cyckach na mnie za duży I jeszcze inna sukienka mi się tam podobała no i oczywiście cycki..... Ja już się wklęsła robię!
Wrocławianki odzywać się proszę - szukamy chętnej, która przyjmie Fenris do swej wanny
Na mnie na szczęście dobre te 38, w biuście też. Dużo mi na szczęście z biustu nie zleciało.

Cytat:
Napisane przez Iloa Pokaż wiadomość
DZięki Margotka.

Mnie nie dziwi, ze koryguje sobie wagę powrotami na II fazę. Dlaczego nie?
Bo po zasmakowaniu III fazy, bardzo trudno jest wrócić na II.

Cytat:
Napisane przez roux666 Pokaż wiadomość

Ja osobiscie chyba bym nie miala cierpliwosci na takie kombinowanie. Ale jesli Pani jest tak wygodnie- teoretycznie nie ma w tym nic zlego.

Jakiego jestescie zdania?
Mi się wydaje, że jest w tym jest jednak coś złego, bo ciągłe tycie i chudnięcie nie jest zdrowe. Najlepiej jest, tak jak napisałaś. Trzeba sobie wyrobić dobre nawyki żywieniowe i trzymać stałą, prawidłową wagę. I to właśnie nie jest takie proste.

Cytat:
Napisane przez annmarry Pokaż wiadomość
AAA Dziewczyny!!! 67!! 67! 67!67!!!!! Nie wierzę!! kolejne kilo uciekło!! czyli jestem 10 do tyłu!!! sprawdzałam dziś 3 razy a waga pokazuje 67,1 !! sprawdzalam na innej (takiej wskazówkowej) i też 67!!
Gratulacje!
Stary 2011-07-23, 10:52   #3905
Kacha199
Raczkowanie

Witam,
Jakoś przetrwałam wczorajszy dzień, inni wokół mnie też Dzisiaj już jest lepiej. Przybrałam jakieś 0,5kg mam nadzieję, że pójdzie to sobie razem z @.

Cytat:
Napisane przez StupidAlice Pokaż wiadomość

Nadziewałyście może cycek kurczakowy serkiem wiejskim? Tak się zastanawiam czy nie zrobić sobie dziś takiego obiadku.
Ja robię, dodaję jeszcze plasterek szynki i paprykę jak mam PW. Nie pamiętam z jakiej ostatnio dałam firmy, ale bardzo fajnie się roztopił, a nawet ciągnął się jak normalny żółty ser.

Co do artykułu, też go już czytałam. Jakaś lekarka się tam wypowiedziała, że niektórzy jej pacjenci wydłużali I fazę do 7-8 TYGODNI! Matko Boska jak można być tak głupim! Ja nie umiałam wytrzymać 6 dnina samych proteinach, a tu mowa o tygodniach.
A co do wracania co chwilę do II fazy, hmmm... sama nie wiem czy to takie zdrowe dla organizmu. Najlepiej pilnować co się je od początku do końca.

"Suma inteligencji na Ziemi jest stała. Liczba ludności rośnie" aksjomat Cole'a

Edytowane przez Kacha199
Czas edycji: 2011-07-23 o 11:03
Kacha199 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 12:24   #3906
kiperka
Rozeznanie

GG do kiperka Send a message via Skype™ to kiperka

Dziewczyny mam kryzys

Po dzisiejszym śniadaniu (jajka na miękko) zrobiło mi się tak niedobrze, że zjadłam płatki cornflakes z mlekiem...

Mam teraz 2 dni P. To dopiero początek a mi już trudno... Jak dajecie radę bez warzyw?
kiperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 12:38   #3907
borczus88
Rozeznanie

Witam chudzinki,

muszę wam powiedziec, że to tylko się tak łatwo mówi, żeby pozostać przy zdrowym odżywianiu, ale w praktyce jest inaczej, człowiek się powstrzymuje tyle czasu, że poprostu w końcu musi "wybuchnąć" mi bardzo zależało na schudnięciu i też sobie powtarzałam że już nie dopuszcze do takiego niezdrowego trybu życia a wyszło jak wyszło, jem wszystko na co mam ochotę, na szczęście waga sie utrzymuje, a jak zacznie wzrastać to wróce na II fazę, chociaż wiem że bedzie ciężko...

zna się któraś na kamerach??
borczus88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-23, 12:40   #3908
roux666
Zakorzenienie

GG do roux666

Kiperko- przejzyj bloki kulinarne, jest tyle ciekawych i urozmaiconych przepisow nawet na same P. Zrob sobie moze nalesniczki...albo racuchy...naprawde fajna sprawa. Albo rybe czy kurczaka w sosie beszamelowym...Ja jestem juz 3 miechy na diecie i mi sie nie nudzi ( mialam kryzys z kurczakiem, odstawilam go na jakis czas) ale godziny spedzone na blogach dziewczyn ( chwala im za to!) pomogly mi przetrwac.

Baty za platki.
co prawda- to tylko platki, dobrze ze nie baton albo czekolada, ale pamietaj ze takie platki maja cale poklady wegli.....

Glowa do gory! Poprzegladaj blogi kulinarne, ja osobiscie polecam Margotkowy, z Kotem w kuchni i Mrs Dukanowá
U mnie zawsze to dziala na kryzys...

Proteinki!!
Zupelnie przypadkiem zrobilam sobie goraca czekolade jak prawdziwa!!

Kupilam mleko skondensowane z mysla o ptasim mleczku.
Oczywiscie, zabraklo mi ...serka homo.

Jakos pokombinowalam...wlalam sobie 100ml do filizanki tego mleka ( tylko 100, bo jednak ma te swoje 4%tluszczu i 10g wegli;/) wstawilam do mikrofali na minute. Dodalam lyzke kakao ( mam 2%), slodzika w plynie na oko, cynamonu i aromatu migdalowego ( takze na oko), wymieszalam i .....ORGAZMICZNE to! Geste, slodkie i czekoladowe jak prawdziwa goraca czekolada!!

FoodSenses INSTA #foodphotography #fitfood

Edytowane przez roux666
Czas edycji: 2011-07-23 o 12:43
roux666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 13:31   #3909
magda_lena40
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Legionistka23 Pokaż wiadomość
m
Madzia aż taaaak? a to czemu telenowela? co tam u Was sie dzieje?
w telenoweli sa zawsze czarne charaktery
eh to chyba tylko ja taka dziwna jestem bo ciagle czuje te jajka okropne
zazdroszcze tego domku w górach a mozna wiedziec gdzie konkretnie macie?
Hah, bo to wszystko jest bardzo skomplikowane
A domek jest nad Jeziorem Żywieckim obok Żywca

Cytat:
Napisane przez annmarry Pokaż wiadomość

Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia.
Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie.
Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności.
Ale często wątpię.
Bardzo często.

magda_lena40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 14:46   #3910
paulinika
Zakorzenienie

Witajcie dziewczynki
jak tam mija weekend ? ja właśnie pieke ciasto z tego przepisu http://dukan.blox.pl/2011/05/Kakaowe...-piankowe.html tylko bez maizeny.Zobaczymy jak wyjdzie
paulinika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 15:01   #3911
kasicam24
Raczkowanie

GG do kasicam24

Cytat:
Napisane przez kiperka Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam kryzys

Po dzisiejszym śniadaniu (jajka na miękko) zrobiło mi się tak niedobrze, że zjadłam płatki cornflakes z mlekiem...

Mam teraz 2 dni P. To dopiero początek a mi już trudno... Jak dajecie radę bez warzyw?

Ja tam lubię P Przed dietą siedziałam sporo w necie i znalazłam mase przepisow Np. Placuszki na chudym twarogu z odrobiną maizeny do tego słodzik lub szyneczka jak kto woli. Kocham też omlety na otrębach lub np. chlebek z chudą szyneczką

Start 05.03.2012 - 79kg
CEL I: 65kg
CEL II:56kg
Jest (-5,8kg)
kasicam24 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-23, 16:22   #3912
kiperka
Rozeznanie

Cytat:
Kiperko- przejzyj bloki kulinarne, jest tyle ciekawych i urozmaiconych przepisow nawet na same P. Zrob sobie moze nalesniczki...albo racuchy...naprawde fajna sprawa. Albo rybe czy kurczaka w sosie beszamelowym...Ja jestem juz 3 miechy na diecie i mi sie nie nudzi ( mialam kryzys z kurczakiem, odstawilam go na jakis czas) ale godziny spedzone na blogach dziewczyn ( chwala im za to!) pomogly mi przetrwac.

Baty za platki.
co prawda- to tylko platki, dobrze ze nie baton albo czekolada, ale pamietaj ze takie platki maja cale poklady wegli.....

Glowa do gory! Poprzegladaj blogi kulinarne, ja osobiscie polecam Margotkowy, z Kotem w kuchni i Mrs Dukanowá
U mnie zawsze to dziala na kryzys...
Cytat:
Napisane przez kasicam24 Pokaż wiadomość
Ja tam lubię P Przed dietą siedziałam sporo w necie i znalazłam mase przepisow Np. Placuszki na chudym twarogu z odrobiną maizeny do tego słodzik lub szyneczka jak kto woli. Kocham też omlety na otrębach lub np. chlebek z chudą szyneczką

Dziewczyny jestem w Norwegii do 4 sierpnia i nie mam tu dostępu do takich produktów... Mam tuńczyka, jogurt naturalny, krewetki, jajka... Kupiłam wołowinę jakąś najtańszą, bo tu są takie ceny że olaboga!

W złym czasie zaczęłam dietę. Ale skoro wytrwałam 5 dni to muszę jeszcze jakoś znieść te 1,5 tyg.

Powiem Wam, że jestem w szoku przez to co się tutaj dzieje od wczoraj. A jak wszyscy byli zdziwieni, że to Norweg dopuścił się takiej masakry... Już się bałam, bo za ścianą mam Afgańczyka - ale ten chyba nie jest "wybuchowym" chłopakiem
Stary 2011-07-23, 16:33   #3913
magda_lena40
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinika Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczynki
jak tam mija weekend ? ja właśnie pieke ciasto z tego przepisu http://dukan.blox.pl/2011/05/Kakaowe...-piankowe.html tylko bez maizeny.Zobaczymy jak wyjdzie
Daj znać jak wyszło
Ja własnie sernik upiekłam, teraz się chłodzi w piekarniku. Ciekawe co mi z niego wyszło, bo trochę pozmieniałam przepis

Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia.
Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie.
Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności.
Ale często wątpię.
Bardzo często.

magda_lena40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 17:09   #3914
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny jestem w Norwegii do 4 sierpnia i nie mam tu dostępu do takich produktów... Mam tuńczyka, jogurt naturalny, krewetki, jajka... Kupiłam wołowinę jakąś najtańszą, bo tu są takie ceny że olaboga!

W złym czasie zaczęłam dietę. Ale skoro wytrwałam 5 dni to muszę jeszcze jakoś znieść te 1,5 tyg.
Ja mieszkam w Hiszpanii i nawet serka homo nie ma

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość
Daj znać jak wyszło
Ja własnie sernik upiekłam, teraz się chłodzi w piekarniku. Ciekawe co mi z niego wyszło, bo trochę pozmieniałam przepis
Pochwale się wyszła mi jedna wielka kupa ale TŻ już przyssał swoje macki
Stary 2011-07-23, 17:24   #3915
kasicam24
Raczkowanie

GG do kasicam24

Cytat:
Bidulka

Dziewczyny moje drogie. Z nudów weszłam na jakieś "chore" forum na którym plują na dietę Dukana a powinni pluć na siebie:co jest:

Najbardziej rozbawił mnie wpis (...)byłam na diecie 6tyg. i schudłam 8kg, ale oczywiście zaczęło mnnie ciągnąć do słodkiego więc przez 3 tygodnie sobie na to pozwoliłam. Przytyłam 4 kilo - ta dieta to jakiś koszmar, straszny efekt jo-jo(...) - prawię się posikałam ze śmiechu...

Start 05.03.2012 - 79kg
CEL I: 65kg
CEL II:56kg
Jest (-5,8kg)
kasicam24 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-23, 17:27   #3916
Kacha199
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paulinika Pokaż wiadomość

Pochwale się wyszła mi jedna wielka kupa ale TŻ już przyssał swoje macki
Mnie jeszcze żadne dukanowe ciasto nie wyszło sernik mi nie wyszedł, babeczki też, ostatnio robiłam babkę, dodałam aż 8 łyżek słodziku w proszku i co? wyszło jakby w ogóle słodzone nie było! Chyba w ogóle zrezygnuje z ciast

Cytat:

Dziewczyny moje drogie. Z nudów weszłam na jakieś "chore" forum na którym plują na dietę Dukana a powinni pluć na siebie:co jest:

Najbardziej rozbawił mnie wpis (...)byłam na diecie 6tyg. i schudłam 8kg, ale oczywiście zaczęło mnnie ciągnąć do słodkiego więc przez 3 tygodnie sobie na to pozwoliłam. Przytyłam 4 kilo - ta dieta to jakiś koszmar, straszny efekt jo-jo(...) - prawię się posikałam ze śmiechu...
: hahaha:

"Suma inteligencji na Ziemi jest stała. Liczba ludności rośnie" aksjomat Cole'a

Edytowane przez Kacha199
Czas edycji: 2011-07-23 o 17:35
Kacha199 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 17:35   #3917
StupidAlice
Czekoladoholik

Pochwale się wyszła mi jedna wielka kupa ale TŻ już przyssał swoje macki[/QUOTE]

Czyli wyszło zjadliwe a mi wieśniaczek w cycku kurczakowym się nie rozpuścił i takie sobie wyszło, chyba będe go jadła tylko z jajecznicą bo wtedy jest ciągnący.

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
StupidAlice jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 20:12   #3918
kociak902
Raczkowanie

GG do kociak902

Dziewczyny mam pytanie - przejrzałam wątek ale nie znalazłam nic na ten temat...( chyba , że nieuważnie przejrzałam...to wtedy przepraszam,że zawracam głowę )

http://www.confex-product.pl/produkty.php?id_kat=10

Próbowałam u koleżanki ( grzech ??? ) , ale niestety zapomniałam spojrzeć w skład a smakuje to o niebo lepiej niż zwykły słodzik. Wolę zapytać ekspertów zanim kupię .
A w internecie informacje są dla mnie trochę niejasne...niby z cukru białego a w opisie jest napisane " Kosteczki MiniCaloria jest idealnym połączeniem naturalnego smaku cukru z dietetycznymi właściwościami słodziku ".

Z góry dziękuję za pomoc
kociak902 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 20:15   #3919
Iloa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kociak902 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie - przejrzałam wątek ale nie znalazłam nic na ten temat...( chyba , że nieuważnie przejrzałam...to wtedy przepraszam,że zawracam głowę )

Próbowałam u koleżanki ( grzech ??? ) , ale niestety zapomniałam spojrzeć w skład a smakuje to o niebo lepiej niż zwykły słodzik. Wolę zapytać ekspertów zanim kupię .
A w internecie informacje są dla mnie trochę niejasne...niby z cukru białego a w opisie jest napisane " Kosteczki MiniCaloria jest idealnym połączeniem naturalnego smaku cukru z dietetycznymi właściwościami słodziku ".

Z góry dziękuję za pomoc
NIe wiem nic o powyższym, ale ksylitol można spożywać. Też bardziej cukrowy.

Edytowane przez Iloa
Czas edycji: 2011-07-23 o 20:18
Iloa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 20:19   #3920
ania230
Zakorzenienie

cześć Kochane
wróciłam ze Szczecina ... 10 godzinna podróż pociągiem masacra...
tyle stron do nadrobienia ojojo

Ja nie będę się może wypowiadać na temat mojego odżywania się podczas delegacji bo bycie mnie tu zatłukły... ale na 100 % jest z 1kg więcej...
muszę zacząć więcej wody pić.... bo ciągle jem jem
od wtorku do piątko znów mam delegacje nie wiem co ja mam zrobić.. aby waga się nie zwiększyła... co ja mam kurde felelek jeść na delegacjach ...
jutro się ważę i pewnie się przestraszę

Legionistko widzę że masz świetny przepis na lody a robiłaś je już może??

Fenris kiedy będzie miała biedaczysko ciepłą wodę?? Kobitko że Ty masz cierpliwość... mnie by już dawno szlag trafiał ...
Gratuluję spadków annmary i paulince

wy tutaj imprezkę sobie zrobiłyście jak mnie nie było

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Margotka dzięki na skan... idę czytać

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

jutro sobie robię striktę białkowy dzień i dużo wody ...
jak będzie pogoda to na rower się wybiorę lub na rolki ... muszę spalić te 2 dni delegacji...

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu

Edytowane przez ania230
Czas edycji: 2011-07-23 o 20:26
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 20:33   #3921
Legionistka23
Zakorzenienie

ania dobrze ze juz wróciłaś moze z waga nie bedzie az tak zle...?

Madzia kocham Zywiec

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Legionistka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 20:40   #3922
ania230
Zakorzenienie

czytałam reportaż o diecie .... i hmm tam nic nie jest złego napisane na jej temat...

ludzie roztrząsają temat i ciągle gadają i gadają .. aż czasami chce mi się

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2011-07-23, 20:42   #3923
sreberko4
Zakorzenienie

Madziu ją jak jeżdżę nad jezioro to zawsze do żywca jestem z pod wadowic

REKLAMA
Stary 2011-07-23, 20:42   #3924
kiperka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kociak902 Pokaż wiadomość

Z góry dziękuję za pomoc

Spokojnie jak wół jest tam napisane, że to słodzik
Stary 2011-07-23, 20:56   #3925
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Legionistka23 Pokaż wiadomość
ania dobrze ze juz wróciłaś moze z waga nie bedzie az tak zle...?

Madzia kocham Zywiec
Kochana obawiam się że będzie
zjadam dwa grześki, drożdzówkę i bułkę z miodem ....
i kfc

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2011-07-23, 21:02   #3926
Legionistka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sreberko4 Pokaż wiadomość
Madziu ją jak jeżdżę nad jezioro to zawsze do żywca jestem z pod wadowic
oo to niedaleko mnie

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
Kochana obawiam się że będzie
zjadam dwa grześki, drożdzówkę i bułkę z miodem ....
i kfc
no nieee w takim razie nie ma wybacz

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2011-07-23, 21:07   #3927
kociak902
Raczkowanie

GG do kociak902

Cytat:
Spokojnie jak wół jest tam napisane, że to słodzik
Tak myślałam ale wolałam się upewnić . Bo naprawdę w smaku to jest rewelacyjne !

Dziękuję za pomoc
kociak902 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2011-07-23, 21:10   #3928
Legionistka23
Zakorzenienie

ide sobie chyba nutelle zrobic mam smaka na cos dobregoooooooooooo

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2011-07-24, 06:21   #3929
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, co o tym myslicie?Zainteresowalo mnie, ze ta Pani pozwala sobie na normalne jedzenie, a pozniej na 2-3 tygodnie wraca na faze naprzemienna (3/3). Dla mnie dziwne....
dziwne chocby ztego powodu, że wahania wagi 2-3 kg to normalna rzecz ale juz wiecej to chyba niezdrowe, idealnie byloby wyrobic sobie zdrowe nawyki i nie objadac sie...ale teoria swoje a zycie najczesciej swoje..

karmeelku jak tam sie udal wieczor z eksiem?

Cytat:

hello z rana
miało u mnie padac a tu w miare ladna pogoda (choc opalac sie nie da) i nie wiem co zrobic z tak rozpoczeta niedziela tzet wyjechal i siedze przez weekend u rodzicow, chyba wyskocze z mama na jakis mały szopping
a Wy co porabiacie?

mam piekny mega zastoj po wszystkich grzechach jakie sie zdazyly kiedys tam ostatnio i mimo, ze grzecznie dukam od ponad tygodnia waga nie spada takze nie warto kochane dukanki grzeszyc

milego dnia

Edytowane przez Kostka09
Czas edycji: 2011-07-24 o 08:47
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 07:00   #3930
paulinika
Zakorzenienie

Dzień dobry dziewczynki Dzisiaj dzień protein heh, i jeszcze obiad u teściów ehhhh...za co mnie ten Bóg tak każe ? wczoraj byliśmy na festynie, a tak pieczone ziemniaczki, kebaby, kręcone lody ale się nie skusiłam hehe.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości