|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3901 |
Dossisława I
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 22
Ile kosztują z oferty logo z wyprzedażowej strony?
- saszetka na dokumenty - podróżny zestaw pojmników -piórnik |
![]() ![]() |
![]() |
#3902 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Olejek ma delikatniejszy zapach ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
Dziewczyny ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3903 |
Raczkowanie
|
A miałyście może tę zalotkę z CT (kat 12 str. 152)? Daje efekt podobny do tej klasycznej? Wygodna jest w użyciu?
Nie wiem też, czy do kwoty upustu wliczają się produkty z programów motywacyjnych, jak np. w kat. 12 suszarka za 19,90 i woda slip into za 6,90? Będę wdzięczna za oświecenie w tym temacie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3904 |
BAN stały
|
Witam,
zastanawiam się nad zakupem kremu do twarzy i pod oczy z serii solutions, jednak nigdzie nie moge znalezc zadnych konkretnych opini poza opisem producenta. Zastanawiam się pomiędzy tymi produktami (krem na dzień oraz pod oczy) z dwóch podkategorii: 1. naturalna ochrona - delikatny krem nawilżający lub 2. blask nawilżenia - odżywczo nawilżający Czy ktoś może wypróbował już te kremy? Czy mają one jakieś ograniczenia wiekowe? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#3905 |
Raczkowanie
|
Witam!!! Mam pytanie odnośnie maseczki do włosów z oliwy z oliwek czy wystarczy po nałożeniu odczekacć10min i spłukać włosy czy trzeba je potem umyć szamponem?Mam ta maseczkę z programu motywacyjnego ,niestety nie ma opisu w języku polskim.Z góry dziękuję za odpowiedź.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3907 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3908 |
Raczkowanie
|
Niestety po odklejeniu też nie ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3909 |
Wtajemniczenie
|
Ściągnij ze strefy regulaminy obu programów. O ile pamiętam, Slip into nie wlicza się do bazy opustu.
#3910 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=sorceress79;2859013 9]A miałyście może tę zalotkę z CT (kat 12 str. 152)? Daje efekt podobny do tej klasycznej? Wygodna jest w użyciu?
Nigdy nie miałam tradycyjnej więc nie mam porównania ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3911 |
BAN stały
|
witam,
zastanawiam się nad zmianą kremu do twarzy oraz pod oczy i mam dylemat pomiędzy 2 kategoriami z serii solutions. Niestety nie znalazłam żadnych konkretnych opini w sieci poza opisem producenta. Chodzi o serie 1. blask nawilżenia - odżywczo-nawilżający lub 2. naturalna ochrona - delikatny krem Czy ktoś może ich używał już? Czy mają one jakieś ograniczenia wiekowe? |
![]() ![]() |
![]() |
#3912 |
Zakorzenienie
|
miałam dziś święto paczki i wrażenia takie:
- szminki z białym złotem - do gustu bardziej mi przypadła ta nude, niestety to prawda, że drobinki migrują po twarzy, ale nie jest ciemna i ogólnie ok, dla miłośniczek brokatu i drobinek tylko, bo jest ich naprawdę dużo, glazed coral ładna, ale nie dla mnie, drobinek ma stanowczo mniej niż nude - kolor taki brzoskwiniowo- różowy z dodatkiem czerwieni, na moich ustach za ciemna i różowa wychodzi - błyszczyki duo- do tych, które były kiedyś multikolor się nie umywają, dają dużo mniej efektu opalizującego, są gęste, ciężej się rozprowadzają i mało koloru zostaje na ustach, a po chwili on się zmienia i praktycznie staje się prawie bezbarwny - wzięłam ten peach i dla mnie on z brzoskwinią nie ma nic wspólnego i bardziej róż przypomina, pink flip jaśniutki i delikatny podobny do dawnego natural flux, ale bardziej wpadający w róż i ten 1 sobie zostawię, peach do zwrotu - pędzel do różu super, bo jest ścięty i np. perełki się w niego nie będą wbijać i łatwiej rozprowadzić kolor na policzkach, jestem bardzo zadowolona - tusz black steel z demo- drobinek się w nim nie dopatrzyłam, jest praktycznie czarny i dla mnie efekt bez rewelacji, skleił mi rzęsy do tego |
![]() ![]() |
![]() |
#3913 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3914 |
Rozeznanie
|
mam pytanie odnosnie produktow za pocalunki, a mianowicie mam ich 10, w katalogu 10 wpisalam kod, ale nic nie przyszlo, w paczce z k11 tez nie bylo, a na fakturze mam, ze pocalunki nie zostaly wykorzytane i teraz nie wiem co robic, bo nie bede juz robila zamowienia z k11. czy mozna isc do COKu odebrac produkt za pocalunki czy trzeba robic zamowienie?
#3915 |
Raczkowanie
|
Ja się czaję na szmineczkę glistenning rose, na zdjęciu wygląda super, ale na żywo...? Może zamawiałyście sobie, to mi pomożecie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3916 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3917 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny , wczoraj była mowa o białej kredce CT. Miałam zamiar przerobić ją na bazę pod cienie. I wiecie co ?? Udało się
![]() Jeśli kogoś interesuje jak to zrobiłam to zapraszam: http://cleo80.blox.pl/html |
![]() ![]() |
![]() |
#3918 | |
szeryfcio
|
Cytat:
Cleo, pooglądałam sobie Twoje piękne makijaże ![]() (mój mąż podpowiedział, że można by też tę kredkę przetopić w piekarniku ![]()
![]() |
#3919 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A w piekarniku może i by się dało, ale trzeba by tą kredkę w pionie trzymać ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3920 |
Zakorzenienie
|
Cleo80 na fotce z 13 czerwca masz przepiękne rzęsy, dzięki tuszowi czy doklejane? Jeśli to avon to ja kupuję hurtem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3921 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3923 |
Zakorzenienie
|
Dziewczęta, czy krem redukujący przebarwienia z netto przychodzi?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3924 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny! W poniedziałek powinna mi przyjść umowa Avonu wraz z katalogami, no i zaczynam pracę. Widzę, że jest wśród Was kilka konsultantek ze stażem, więc mogę prosić o jakieś rady na dobry start?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3925 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny. Mam takie pytanie. W sumie ono już padło na tym forum nie dawno i nawet je czytałam ale jakoś nie doczytałam a teraz nie mogę tego znaleźć. A mianowicie czy któraś z was wie czy jeżeli zamówię powiedzmy 3 zastawy aqua youth i 2 kremy z lini anew to na te dwa kremy dostane 45% opustu czy tylko taki jaki sobie wypracuję? Tzn czy te kremy z zestawów wliczają sie do sumy tych 5 na 45% i LRD?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3926 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3927 |
Przyczajenie
|
selulita dzięki za tak szybką odpowiedź. Ratujesz mi życie bo te kremy to dla teściowej i obiecałam jej 45% taniej a nie zamierzałam dokładać do interesu ?;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#3928 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3929 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3930 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.