|  2011-10-24, 13:49 | #3901 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Scent Bar XXXIV

__________________ 08.11.2010-Rzucil palenie  ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- | 
|     | 
|  2011-10-24, 14:10 | #3902 | |
| Panaroja Zarejestrowany: 2011-05 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
 Słusznie , słusznie , nigdy nic nie wiadomo    Hy hy , to did małżona , dostałam gotowego  teraz skończyła 26 i jest paniom pszeczkolankom  Blisko , fijoletowe rajstopki i fijoletowy golficzek i sfeterek  spódnica taka burozielonooliwkowobrązow  awa . No i fijoletowa czapeczka i szaliczek   
				__________________ Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa  -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P.  | |
|     | 
|  2011-10-24, 14:17 | #3903 | ||||
| ʞɐɯǝuɐ Zarejestrowany: 2008-05 Lokalizacja: powązki 
				 | 

Cytat: 
    Cytat: 
    kosiara to nic w porównaniu  i nawet nie chodzi o bloki, całe życie mieszkam w blokach a tylko tu na tym osiedlu się z czymś takim spotkałam  dźwięk zgarniania liści miotłą działa na mnie odprężająco, a gżżżżżżżżżżżż gżżżżżżżżżżż gżżżżżżżżżżż odkurzacza powoduje że rośnie we mnie gula i najchętniej bym tego odkurzającego udusiła  i tak co drugi dzień od ponad miesiąca  Cytat: 
  fakt, chyba czasem lepiej nakuamać  Cytat: 
  oby n. nie popsuł N. o  na szaro   
				__________________ "This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR | ||||
|     | 
|  2011-10-24, 14:22 | #3904 | |
| Nindżopesz Zarejestrowany: 2008-08 Lokalizacja: Dom Latających Sztybletów 
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2011-10-24, 14:25 | #3905 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

__________________ 08.11.2010-Rzucil palenie  ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- | |
|     | 
|  2011-10-24, 16:26 | #3907 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-01 Lokalizacja: Katowice 
				 | 

| 
|     | 
|  2011-10-24, 16:38 | #3908 | ||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-02 
				 | 

Cytat: 
  Latem wyją, bo trawę skoszoną mają, jesienią liście a zimą śnieg.  Cytat: 
      Cytat: 
  ad2.  Cytat: 
    Chiba ni. Miałam kiedyś taki co się dyndał i się nie tłuczył.  Tylko u nasz jest un w jednym sklepie i to tylko na zamówienie, więc nie ma go jak przymierzyć.   Kupiłam se jesienne kozaki.  Przecenione z 649 na 99 zł.  Po raz pierwszy moja gruba łyda stała się atutem, bo ponoć ze wszystkich spadały, takie wielgachne som.   
				__________________ "Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett | ||||
|     | 
|  2011-10-24, 16:55 | #3909 | 
| BAN stały | 

Co za paskudny dzień, no. Od rana wiszą tak ciemne, gęste chmury, że trzeba cały dzień siedzieć przy włączonym świetle. Nic, tylko iść spać. Ale w sumie i tak nieźle go spożytkowałam, gdyż: sprzątnęłam całe mieszkanie, zrobiłam dwa prania i zakupy na cały tydzień (mam nadzieję  ). Jeszcze jakąś pracę domową ogarnąć dla spokojności sumienia i można obejrzeć nowego Dextera. A jutro znów horrory  Takie pudełko do meteorytów to ja rosumie...   Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2011-10-24 o 17:21 | 
|     | 
|  2011-10-24, 17:06 | #3910 | |||
				 | 

Cytat: 
   Cytat: 
  Poka  Cytat:  Hy hy , mam zgodę na glany - po prostu pokazałam jej na stronie sklepu jak wyglądają i już jest dobrze , już mogę  Mam tylko zagwozdkę , czy lepiej kupić glany , czy lepiej kupić nową flaszkę , bo cena zbliżona i z czego będzie więcej pożytku  bo jednego i drugiego niestety na raz nie da rady  dylemat Hamleta przy moim to pikuś , bo przy dobrych układach i okazji nawet DWIE flaszki by można zanabyć   
				__________________ Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa  -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P.  | |||
|     | 
|  2011-10-24, 17:08 | #3911 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2010-06 
				 | 

Macham do Was znad kawusi      | 
|     | 
|  2011-10-24, 17:11 | #3912 | 
				 | 

[1=3eef048cd73ce499df76a24  f71dd01843bb9a910_6066507  21e0c8;30126045]Macham do Was znad kawusi     [/QUOTE]    
				__________________ Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa  -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P.  | 
|     | 
|  2011-10-24, 17:14 | #3913 | ||||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-01 Lokalizacja: Katowice 
				 | 

Cytat: 
      Cytat: 
  w New Look chyba, ale nie wiem czy z kapturem... ja mam takową długą i z kapturem, kupioną w Vero Modzie, ale to 2 lata temu było (nadal planuję ją nosić bo jest boska  ) Cytat: 
  Cytat: 
    Cytat: 
    Cytat: 
   Nie do życia jestem dziś, a wieczorem zumba, co to będzie  fogóle w czwartek muszę jechać służbowo do Łodzi ( z mojej drugiej pracy w której pracuję teraz dorywczo charytatywnie bo czekam na projekt który się zaczyna w lutym  no ale za podróż mi zwrócą  ) i aby sie tam dostać muszę jechać pociągiem o 7 rano do Warszawy, przesiąść się na Zachodniej, dojechać do Łodzi, będę tam 2 godziny aby następnie wracać znowu z przesiadką gdzieś tam  nie ma to jak PKP. Teoretycznie mogłabym jechać autem ale moje kolana by nie zniesły takiej trasy   | ||||||
|     | 
|  2011-10-24, 17:17 | #3914 | 
				 | 

Dwa centymetry większy ode mnie , ale za to 7 kilo lżejszy    
				__________________ Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa  -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P.  | 
|     | 
|  2011-10-24, 17:24 | #3915 | 
| Zakorzenienie | 

[1=3eef048cd73ce499df76a24  f71dd01843bb9a910_6066507  21e0c8;30126045]Macham do Was znad kawusi     [/QUOTE] Luchutek na włościach   
				__________________ 08.11.2010-Rzucil palenie  ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-10-24, 17:57 | #3916 | |
				 | 

Cytat: 
  A Twój did to pewnie... niewiele młodszy od Ciebie?  ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Czy Rejcz zna perfumy Mirage Oriflamu? Pachną jak miodek   | |
|     | 
|  2011-10-24, 18:19 | #3917 | 
| Zakorzenienie | 

Odłączę chyba telefon stacjonarny    od sieci    
|     | 
|  2011-10-24, 18:22 | #3918 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

a nie, urzygiwać staram się najczęściej w porcelanę sanitarną, prysznic zostawiam w spokoju  ale mnie łeb dziś łupie   
				__________________  | 
|     | 
|  2011-10-24, 18:23 | #3919 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-07 
				 | 

ta jest    i ten.... wysyłka najwcześniej we środę łok? , ale nie dają już gratisowych puszek niestety  , przy wkłądaniu do koszaa liczą normalnie cenę puchy ( możecie sprawdzić sobie na stronie jakby co ). Jeszcze ni mam adresu Rejczki chyba   
|  2011-10-24, 18:38 | #3920 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

puściłam krzyż z dymem   Dopiero jak bibeloty zgarnięte ze stołu na strychu wrzuciłam do ognia, to zauważyłam  Ciekawe, czy już jestem szatanistką?   
				__________________ Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu | 
|     | 
|  2011-10-24, 18:45 | #3921 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Będziesz się smażyć w piekle  A Netia sobie pogrywa ze mną w kulki    
				__________________ 08.11.2010-Rzucil palenie  ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- | |
|     | 
|  2011-10-24, 18:47 | #3922 | 
| BAN stały | 

Zieffszyny, co tam z lusha fajnego do Was przyszło?    | 
|     | 
|  2011-10-24, 18:47 | #3923 | |||||
				 | 

naumiałam się dziś w robocie nowego słowa, operon arabinozowy   to nawet dwa słowa    Cytat: 
  oł noł  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  rozumiem, moje (chyba) zdrowe kolana średnio znoszą 2,5 godziny bezruchu w pociągu....   
				__________________ "This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR | |||||
|     | 
|  2011-10-24, 18:51 | #3924 | |
				 | 

Cytat: 
           | |
|     | 
|  2011-10-24, 18:52 | #3925 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-01 
				 | 

nic nie widzę nic nie słyszęęęęęęęę    nie znam i znać nie mogiem nic a nic mój minimalizm przejdzie teraz prawdziwy test   ale z lubością zlewam sie w Ambre Gris ( i kto wie może zatocze koło i wkrótce/ abo troche później wrócę do moejgo pierwszego zapachu, Prady?) Choć był tez The One jakoś na początkach mych - ale to głównie jak udzielałam się na parkiecie - suszący sysntetyk - kiedyś uwielbiałam   | 
|     | 
|  2011-10-24, 18:55 | #3927 | |
				 | 

Cytat: 
  a tak na serio, to: uuuuuuuuuuuuu  teraz to już z górki, dzikie orgie, czarne msze, te sprawy   
				__________________ "This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR | |
|     | 
|  2011-10-24, 18:58 | #3928 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-01 
				 | 

Cytat: 
  zamówić egzorcyzmy? ja też - bo chyba jednak nie zdążę se przygotować i przygotówka takiego od 6 wzwyż przeraża mnie dalej - jak patrzę jak one w samopas chodzą przerażające są te ich rozmwoy, i fogle - lekkomyślność a w zasadzie bezmyślnosć wypycha jedna drugą na ulicę z nagła - brrrrrr - spadają z chodników wprost pod maske auta - a to tylko godzinka obserwacji ulicznych - i wszystkie sżły do koscioła - mogą w komplecie nie wrócić mocno zamotane nie wiem czy to przeżyję, nie wiem czy chcę to przyżywać - ta świadomość mnie rozwala więc chyba nie powinnam   | |
|     | 
|  2011-10-24, 18:58 | #3929 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

aleś się nagadała   A grupy na fejsie super sprawa - teraz mogiem się podzielić systkimi nowinami i idzie tylko do wybranej grupki  Cytat: 
  orgie!   obawiam się, że dla mnie już za późno  wujek Varg Samo Zuo może być dumny  Cytat: 
 i niech od razu spada na studia na drugi koniec kraju   
				__________________ Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-24 o 19:06 | ||
|     | 
|  2011-10-24, 19:08 | #3930 | |
				 | 

Cytat: 
 a o takiego gotowego i dobrze wychowanego to raczej ciężko... 
				__________________ "This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Perfumy | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:38.