|
|
#3871 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIV
Cytat:
na skejpie (zlikwidowałam już właśnie z jej powodu )a dziękuję jestem czysta Cytat:
i w sumie potwierdzenie tego co myślę Cytat:
ale ja bez zachwytu, blondowe się wykruszają i puszą, czyli lipa, albo znajdę coś dobrego albo koniec rozjaśniania ![]() Cytat:
się postaram i gupnąć i myśleć o ... dzierganiu i inne takie co mam zrobić, co będzie to będzie brakuje mi Justyny i Gryxa i ostatnio o naiat myślałam, czemu jej nie ma
|
|
|
#3872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak napisać list motywacyjny, skoro ogłoszenie dała agencja pośrednictwa pracy i nie wiadomo kto będzie zatrudniać? tzn. do kogo go kierować
|
|
#3873 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dobry
|
||||
|
|
|
#3874 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
wynalazcy odkurzaczy do spadłych liści życzę z całego serca żeby mu 1000 takich wkokufiających motorków wyło pod oknem o każdej porze dnia i nocy
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#3875 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
O albo tak ![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#3876 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3878 | ||||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() nie zna się ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
bardzo ładnie
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||||
|
|
|
#3879 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3880 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Macham z nad szklanki z sokiem jabłkowym ![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3881 | |
|
Zakorzenienie
|
Będę mieć może wznowiony 1 kurs ![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Cytat:
O jak zdrowo ![]() Byłam w paru sklepach. Oglądałam kozaki, znalazłam nawet fajne i za 120 zł i za 350 zł I w Housie byłam, Reserved i stwierdzam co następuje, nie dość, że ubrania brzydkie to jeszcze ceny tych brzydkich ubrań masakryczne, kurtka na dziecię 120 zł np a ja bym nie dała za nią 50 zł Czasem się coś fajnego trafi, ale tylko czasem ![]() Za to w Pepco znalazłam fajną kurtkę na dziecię, tylko nie wiem czy nie za cienka na zimę ale bardzo mi się podobie <- o właśnie takiego trochę podobnego koloru
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ad2. C'nie też tak myślę
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#3883 |
|
BAN stały
|
![]() Też znad kawy, de facto będącej moim śniadaniem, bo mam pustą lodówkę, a nie mogę iść do sklepu, bo mam mokre włosy i kółko się zamyka Znalazł/widział ktoś gdzieś ciepłe kurtki, sięgające za tyłek i koniecznie z kapturem? Najsensowniejsze widziałam chyba tylko w Zarze, ale nie dam 120 euro Może w Polsce gdzieś znajdę taniej (o ile nie zamarznę do tej połowy listopada)?A propos połowy listopada - właśnie upolowałam bilety na CoX po 40 zł Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2011-10-24 o 12:25 |
|
|
|
#3884 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
ale rodzaj rozmowy jest mi znany za dobrze, z moją matką prawie każda gadka przez tel. też tak wygląda... ![]() Cytat:
zawsze stały dochód a nie to co korki, non stop przesuwane i odwoływane ![]() ------------------ wróciłam z Sopota ![]() było fajnie, super aqua park, fajny hotel, blisko morze, pogoda dopisała czego chcieć więcej odpoczęłam fizycznie ale nie psychicznie
|
|
#3885 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ach cudne mieszkanie w blokach ![]() jednak an 10 piętrze już ponoć spokój jest - tak bym mogła ewent Cytat:
Cytat:
sama takiej szukam - Zara miała najsensowneijsze niestety poza moim zasięgiem cenowym Camaieau miało kiedyś ale bez kaptura czyli tak jakby nie miało - ale ciepłeeeeeeeeeeeeeee łohoho przyjaciółka kupiła bo ona moze chodzić w czapkach ja mam zesżłoroczną z Tifffi i mimo tych warunków spełnionych marznę - musze się dogrzewac polarkiem a nie o to chodziło
|
|||
|
|
|
#3886 | ||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Nietopesz Twój to jakąś Twoją biografię pisze czy co...? Ja swojemu kłamię ile wlezie, nawet ostatnio ściemniałam, że nie mam masła bo truła d... żebym go dodała do zupy dyniowej. Kurde, i nie dało rady przetłumaczyć, że lubię zupy na ostro i najchętniej to bym se jeszcze chilli dodała a nie masła. Powiedziałam więc, że nie mam i był spokój. Wczoraj kłamaliśmy, że byliśmy w galerii handlowej po marynarkę dla TŻta i nic ciekawego nie było. Prawda jest taka, że idziemy na zakupy za tydzień - no ale ona ma kasę przyszykowaną (marynarka/garniak ma być składkowym prezentem urodzinowym a urodziny już były) i się denerwuje. Kufa, to niech da tę kase i wyluzuje ![]() Jeszcze inne kłamstwo - że wystawimy jej sukienkę ślubną (tzn. z naszego ślubu) za 500 zeta na Alledrogo. Nie wystawimy wcale bo kiecki tej firmy wiszą nawet za 50 zł i nikt nie kupuje a nie chce nam się płacić za wystawienie Niższa cena nietopsza nie interesuje.Ale z nas wredne bachory. Cytat:
Cytat:
Poza tym nietopesz nie dał jej się wczoraj bawić na macie tylko zaczął ją rehabilitować na co małe w ryk. Ech. Cytat:
|
||||
|
|
|
#3887 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na szczęście mam dwie pary kurtek zimowych
ufffff jedną puchowa z Nike na narty lub snowboard a druga jest z membraną z 4F reprezentacji Polski w Vancouver 2010
|
|
|
#3888 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteście wyjątkowi!
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3890 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pogrubione - Cytat:
Ej weź bo ona ją jeszcze popsuje Po co dziecię rehabilitować jak się dobrze rozwija?
||
|
|
|
#3891 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale fakt.... kupta jej nenuko na mikołaja neich się pobawi
|
|
#3892 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#3894 | |||||||
|
Panaroja
|
Cytat:
2.chyba jej to zwisa 3.jeszcze nie , ale poszukam ![]() Cytat:
![]() 2.lepiej ić z nią do wracza , bo mogła się zagrzybić albo zalergizować i bezreceptowego nic na to nie dostaniesz . Cytat:
![]() ale całego kaszalota to ciężko , trza by strategiczny kawałek jelita wyciąć i se naokoło szyi owinąć ![]() Cytat:
Tru , jaka Ty śliczna jesteś Cytat:
Cytat:
2.wszystko jedno jak siada , byle siadło . Niektóre najpierw wstają , a dopiero potem siadają . Ja na 9 - małżon nie wytrzymuje hałasu z ulicy ![]() Cytat:
słusznie czynicie ![]() 2.lepiej jej nie dawaj dida do rąk , bo go popsuje , rehabilitacja zdrowego dziecka może mu zaszkodzić . Dziś nie ubrałam się na czarno
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
|
|
|
#3895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie to mało!
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3898 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
Widzicie jak się znam ![]() ![]()
||
|
|
|
#3899 | |||
|
Nindżopesz
|
Przewracać na brzuch i podciągać ręce i nogi żeby usiadła "po bożemu", przekręcać z pleców na brzuch i na odwrót żeby ćwiczyć przewroty (nie wiem po co bo jak się bawi to sama z siebie się obraca).
Tak! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A Twój did ile ma?2. na różowo? ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:10.

jestem czysta
abo głupsza i tego nie wie
rozjaśniane strąki

świadomość że ktoś bliski obok - można se tez klnąć ale stres oglnie nie pomaga nam ludziom, więc lepij ogópnąc na ten czas
i Gryxa 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

zawsze stały dochód a nie to co korki, non stop przesuwane i odwoływane
sama takiej szukam - Zara miała najsensowneijsze niestety poza moim zasięgiem cenowym Camaieau miało kiedyś ale bez kaptura czyli tak jakby nie miało - ale ciepłeeeeeeeeeeeeeee łohoho przyjaciółka kupiła bo ona moze chodzić w czapkach