|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
hej pięknoty
![]() Nie odzywałam się bo miałam sesję i z dietą różnie bywało ale dzisiaj już dietkowy ładny dzień . Nie ćwiczyłam dzisiaj ale jutro to się zmieni i będę dawać codziennie raporty ![]() Sesja na szczęście nie wiem jakim cudem zaliczona i mam wolne do 20 a więc zdążę się znowu przyzwyczaić do mniejszych porcji i będę mogła ćwiczyć ![]() Nadrobiłam wszystko co napisałyście ale już nie wiem co której odpisać Idę do wanny i spać do jutra ![]()
|
#3902 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() ale czasem muszę wstać o nieludzkiej porze ![]() a Ty nie jesz mięsa? ![]() też bym wolała ciuch niż wagę ![]() Cytat:
no ludu, ja wiem, że to one też muszą zjeść, ale nie wszystkie naraz
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#3903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wzięłam ibuprom zatoki bo na katar mi zawsze pomaga i szybko działa na ból głowy. Mam polopirynę ale ona nigdy na mnie nie działa więc nawet jej nie łykam. Jutro poproszę mame to pojedzie i kupi mi Fervex i Coldrex A jaki tusz chcesz kupić? Ja używam 2000 Calorie. Ale Masterpiece Max też jest świetny tylko że cholernie drogi :/ Ojj zaszalałam :/ nie było tego dużo ilościowo (oprócz chipsów) ale fatalnie się czuję.... jakbym miała śmietnik w brzuchu! Nigdy więcej!
|
|
#3904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz można zacząć dietkować ![]() dobranoc!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#3905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super, że sesja zaliczona No to czekamy na Twoje codzienne raporty ojj tez bym do wanny poszła ale synek nie śpi i kota gania :/
|
|
#3906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja chcę ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...t-mascara.html tylko... no właśnie... drogi ![]() okropne jest uczucie po zjedzeniu takich syfów... szkoda, że nie umiemy się powstrzymać przed
|
|
|
|
|
#3907 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mięso jem ale mało. Głownie jadam kurczaka, innego mięsa staram się nie tykać a już na pewno nie koniny, dziczyzny itp. Wieprzowinę staram sie unikać bo jest tłusta a wołowiny nie jadam bo za bardzo kocham krowy Oczywiście pewnie w życiu zjadłam nie raz wołowinę ale to dlatego, że nie wiedziałam że to wołowina. Czasami jak się coś je to ciężko stwierdzić z czego to mięso jest. Ale umyślnie wołowiny nie zjem na pewno. Wagę kupię w marcu jak zacznę się odchudzać :P teraz nie potrzebna mi jeszcze aż tak bardzo Wiosna idzie więc trzeba w ciuszki zainwestować trochę Tak w tych urzędach to wszędzie tak jest! One zawsze razem łażą na przerwy bo muszą poplotkować a ludzie niech sobie stoją w kilometrowych kolejkach no bo przecież każdy ma czas i w ogóle nie śpieszy się do domu....... :/ tak to własnie w Polsce jest! W niemczech mąz opwiadał że to wszystko w ogóle inaczej funkcjonuje. ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- Cytat:
Fajny jest ale jak używa się wcześniej zalotki do podkręcenia rzęs. Nie podkręca tak mocno jak np. Masterpiece Max. No ale ładnie wydłuża Ja sie powstrzymac nie mogłam bo ciągle w biegu byłam.... o 13 wyszłam z domu. Załatwiałam godzinę jeszcze sprawy urzędowe w moim mieście, potem pojechaliśmy no i tego kapcia złapaliśmy.. więc znowu pół godziny w plecy. No a potem bank, kantor, moi rodzice też załatwiali swoje sprawy i taka byłam głodna że masakra! Kupiłam tego liona.... potem moja mama namówiła mnie na drożdzówkę w Carrefourze (kupiłam też ciasto do domu) , a jak w Kauflandzie ujrzałam Pringlesy to juz w ogóle musialam je kupić Ciasto jadłam z kuzynką bo była u mnie na kawce przed 19stą. Ale w sumie tylko dwa małe kawałki i to ciasto z galaretką i truskawkami na biszkopcie w kremie śmietankowym którego w ogóle prawie nie było.... Także napchana nie jestem ale psychicznie źle się z tym czuję :/
|
|
#3908 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też najbardziej lubię kurczaka ![]() ja jutro idę po baterie do wagi w końcu kiedyś trzeba... ![]() eeh, te polskie urzędy i instytucje... widać po Poczcie Polskiej ![]() Cytat:
mi z kolei jakoś on średnio podszedł a ten False Lash Effect już miałam kiedyś i był dla mnie super! no, tak to jest, jak jest się na mieście i złapie głód
|
||
|
|
|
#3909 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to się zawsze godzinę doprowadzam do stanu używalności śniadanko, fryzurka,ubiór i makijaż musi być obowiązkowo a to schodzi trochę Cytat:
w sosie pomidorowym ale taka na prawdę chudziutką Innych rzeczy nie jadam, no chyba że widzę iż są chudziutkie bez tłuszczu Cytat:
Noo przydałyby sie baterie jak jest waga A co do Poczty to juz w ogóle masakra! Największa masakra w Polsce! Boże ile tam trzeba czekac i stać.... u mnie sa tylko 2 okienka a ludzi miliony..... Cytat:
jakie kto ma Ja mam dosyć długie i rzadkie.... w dodatku ciężko się je podkręca - jedynie zalotka sobie świetnie radzi Grube szczoteczki u mnie sie nie sprawdzają niestety Ale pamietam, że na prawdę pięknie mi wydłużał rzęsy ten False Lash Effect Miałam aż do brwi !!
|
|
#3910 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tym, że na siłownię to z makijażu tylko podkład coby nie straszyć ludzi nie będę się przecież malować na marne ![]() noooo ale jak idę na miasto to nigdy nie mogę się zebrać tyle mi schodzi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a wydłużał tak jak mówisz: do samych brwi! Chyba trzeba się powoli zbierać do wyrosława... ![]() ---------- Dopisano o 01:12 ---------- Poprzedni post napisano o 01:02 ---------- Dobra, serial dokończony, lecę spać ![]() Kolorowych snów! ![]() ![]() do jutra!
|
|||
|
|
|
#3911 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez uciekam
Dobranoc do jutra
|
#3912 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny!
Wiosna idzie - dziś tylko minus 15 ![]() U mnie dieta jeszcze nierozpoczęta, bo z racji braku kasy zjadamy to, co jest w lodówce, bez szaleństw zakupowych. A wypłata dopiero w piątek... Także chwilowo jeszcze białe pieczywo Staram się jednak jeść mało i często - choć tyle mogę zrobić. Obiecuję poprawę! I dziękuję za kciuki Tak w ogóle powoli zaczynam Was poznawać I jestem pod ogromnym wrażeniem podpisów niektórych z Was!Milena i monika - jakie spektakularne osiągnięcia wagowe! Jak Wam udało się tego dokonać?!I póki pamiętam - czbasia: piękna karczma! Miłego dnia!
|
#3913 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
Nowy dzień trzeba zacząć już po śniadanku....ale tak sobie myślę co by tu na kolacje zjeść dziś? wczoraj nie miałam pomysłu więc znowu za jajka się wzięłam może coś doradzicie?Aaby no waga pomalutku leci, chociaż 3 tydzień stoi na tym 65 kg ale w tym tyg dołożyłam rowerek i zobaczymy, a tak to w ogóle nie ćwiczyłam Jem 5 posiłków dziennie co 3 godziny, takie mniejsze i staram się unikać skażonego, wszystko co w panierce i w ogóle tłuste. Od wakacji też nie słodzę i nie używam masła. A moją motywacją jest ślub, który mam we wrześniu Nie chce później oglądać zdjęć i gadać jak gruba wyszłam poza tym jak się wciągniesz to samo jakoś leci Najważniejsze zacząć i tak 2 tyg wytrzymać Później sama nie będziesz chciał zrezygnować
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
#3914 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiem Wam, ze jedzenie przeklada sie na moje samopoczucie, tzn. jak jem nieduzo, umiarkowanie i zdrowe jedzenie to czuje sie swietnie - tak lekko. A jak sie najem czekolady czy czegos w tym rodzaju to mi nieswojo, taka jestem ociezala. Jeden maly kawalek czekolady czy ciasta - to nie, mam na mysli takie objadanie sie . Wczoraj ogladalam czekolade w sklepie i postanowilam, ze jak mi sie zachce to bede kupowac jeden pasek mlecznej Kinder Maxi. To tylko 21 gram czekolady, jak wezme duza tabliczke, istnieje ryzyko pochloniecia jej w calosci Cytat:
Dzis bede miala lososia zapiekanego w ciescie ze szpinakiem i sosem z bialego wina gotowy polfabrykat. PychotaWczoraj kolacja przepisowa i 100 sciskow agrafka .
|
||
|
|
|
#3915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wierzę jednak, że wytrwam (jak już w końcu zacznę ). Największy mam jednak problem właśnie z posiłkami w pracy. Przez 8 godzin muszę zjeść co najmniej dwie porcje, bo inaczej umrę z głodu. Jak kiedyś udało mi się pilnować się z jedzeniem, to praktycznie codziennie było to np. musli z jogurtem naturalnym i jakaś kanapka z ciemnego pieczywa + np. pomidor. Ewentualnie jakieś jabłko czy pomarańcza. Ale ile można jeść to samo A Wy? Co zabieracie do pracy?
|
|
#3916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sniadanie o dziewiatej i lunch o pierwszej. Zazwyczaj jest to to samo jedzenie co w restauracji naszego hotelu, wiec jest duzy wybor zdrowego i smacznego jedzenia. Przyznam ze typowe biurowe drugie sniadanie to zazwyczaj jest koszmar |
|
|
|
|
#3917 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ta paczka to nie z Hongkongu idzie?? ![]() No wesel faktycznei masz Ale bedziesz miala okazję pokazac swoja idealna figure Zdumienie i zazdrosc innych bezcenne ![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3918 |
|
Zadomowienie
|
Ja też się czuje o niebo lepiej jak jem lekko i wydaje mi się że nawet na twarzy widać u mnie większą energię, promienieje
a słodkie nas zamula dlatego jest tak ciężko po tym
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
#3919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3920 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i teraz możesz skupić się na dietce
|
|
|
|
#3921 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3922 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ü duże jabłko, gruszka, 2 kiwi, 2 brzoskwinie ü grejpfrut lub duża pomarańcza ü truskawki, maliny, borówki amerykańskie, agrest - 4 garście (300 g) ü mały banan ü koktajl ze 100 g malin i 100 g jogurtu naturalnego ü ¼ melona (250 g) ü 4 plastry ananasa z puszki ü 3 mandarynki ü szklanka kisielu owocowego lub galaretki ü budyń waniliowy 150 ml ü mały batonik Fitness ü 4 kostki gorzkiej czekolady ü 9 małych ogórków kiszonych ü 10 sztuk migdałów lub orzechów laskowych ü 6-7 suszonych śliwek, moreli ü 2 łyżki łuskanych pestek z dyni ü marchewki 100g – 30 kcal ü pełna szklanka marchewki z groszkiem(200 g) z łyżeczką masła ü sałatka z jogurtem naturalnym ü jedno duże jajko gotowane ü mała parówka drobiowa ü 3 szklanki różyczek brokuły (300 g) z łyżeczką oliwy ü 200 g mizerii ze śmietaną 12% tłuszczu (cały długi ogórek i trzy łyżki śmietany) ü serek wiejski lub chudy twaróg z małym pomidorem ü kefir, maślanki małe opakowanie (150g) ü kogel- mogel z dwóch białek i jednego żółtka + łyżeczka cukru ü jogurt naturalny mały z orzechami, płatkami, mandarynką lub kiwi ü jogurt owocowy mały ü mały owocowy serek homogenizowany ü chleb razowy/pełnoziarnisty z wędliną lub serem- polędwica drobiowa(lub wędzonego fileta z kurczaka lub indyka) + z pomidorem, sałatą, ogórkiem, papryką, ogórkiem kiszonym, rzodkiewką ü szklanka soku z marchwi, jabłka, pomarańczy ü 3 wafle ryżowe ü 4 kromki pieczywa chrupkiego pszennego ü szklanka fasolki szparagowej lub kalafiora (100 g) z łyżką bułki tarte podsmażanej na łyżeczce masła ü niecała puszka tuńczyka w sosie własnym ü jogurt z rzeżuchą (koperkiem)- szklanka jogurtu naturalnego light, 2 łyżki otrąb pszennych 2 garście rzeżuchy, koperku lub szczypiorku ü sałatka owocowa -pokroić gruszkę, kiwi oraz mango. Owoce wymieszać, zalać sosem z łyżeczki miodu i soku wyciśniętego z pomarańczy. ü sałatka owocowa z jabłka, grejpfruta, arbuza, mały jogurt ü sałatka- pół banana, mandarynka, pół jabłka, 2 plastry ananasa ü sałatka- grejpfrut, jabłko, seler naciowy z jogurtem i pokropić cytryną ü małe opakowanie kefiru i garść świeżych lub mrożonych malin (jagód, borówek, truskawek agrestu do wyboru). Całość posypać 2 łyżkami płatków kukurydzianych. ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- ale lepiej też sobie coś jeszcze przygotować w domu Coś bardziej kalorycznego Ale też mam problem z większymi posiłkami... Jak jestem w szkole to sobie kupuje sałatki warzywne, kurczak w kawałkach i oczywiście sos :/
|
|
|
|
#3923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez na wileki dzien probuje zrzucic zbedny balast. z tym ze ja mam mniej czasu. I jak osiagnelam w pazdzierniki 55,5 tak z malymi wahaniami sie utrzymuje i za nic nie chce ruszyc dalej. Musze sie podwojnie zmotywowac zeby jeszcze z 2 kg zrzucic. Tylko jak?/ Najlepszy rezultat to 54,9. Mailam jakis czas temu ale pozneij wyjazd na narty i znowu przybylo. Teraz znowu 55,2-55,5kh.
|
|
|
|
|
#3924 |
|
Zakorzenienie
|
Ha, Milena, co za lista dlugasna
nie powiem, ze i mi sie przyda, ciekawie to wyglada, moge sobie jadlospis urozmaicic. Teraz robie sobie male domowe Spa juz wzielam prysznic i zaraz umyje wlosy, poloze maske, na twarz tez, i zrobie sobie manicure, no i stopki wymocze w wodzie z pachnacymi solami, do tego kubek herbaty ziolowej i jaka fajna muzyka. A potem zabieram sie za sprzatanie |
|
|
|
#3925 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chodz z drugiej strony szkoda mi włosów bo po prostownicy mega sie niszcza a póki co nie mam zniszczonych ![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Cytat:
ale niestety mi to trochę ciężko idzie ale mam nadzieje że z czasem bedzie lepiej tylko niech wieciej śniegu mi spadnie !
|
||
|
|
|
#3926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tez tego nie popieram w ogole, dla mnie po takiej akcji niebyloby juz zadnego powrotu, nic poprostu Nie wiem byc moze az tak go kocha ![]() Ja tez Julii nie ogladam na tygodniu siadam w sobote i nadrabiam ![]() Aaaha i zdrowiej myszko |
|
|
|
|
#3927 | |||
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny! dawno sie nie oddzywalam ale caly czas dzielnie was poczytuje
))Z diętą nie najgorzej ale to nie znaczy ze mogloby byc lepiej ![]() ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
Monia wydaje mi sie ze moglas byc oszukana... na allegro są ciuchy tzw. "Japanese style" ktorzy wysylaja paczki z azji. i na odbior czeka sie ponad miesiac poczytaj sobie na ten temat w internecie. Albo jesli nie zamawialas od tych japoncow to zobacz recenzje sprzedajacego moze ktos wystawial opinie na temat zbyt dllugiej wysylki a ty tego nie dopatrzylas... ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
i zaraz bede musiala to ogarnac ehh
|
|
#3928 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ale się nie wyspałam Cytat:
ja staram się nie mieć słodyczy w domu ale zaczynam się przyzwyczajać ćwiczę silną wolę, wiem, że to nie dla mnie :P ja mam za to zdrowsze wersje słodkiego: miód, rodzynki, śliwki i daktyle suszone musi wystarczyć Cytat:
i to ze szpinakiem!!!! no to brawa za ćwiczenia ![]() Cytat:
z sylikonową szczoteczką miałam z Maybelline Volum` Express One by One Mascara https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...e-mascara.html średni jak dla mnie... miałam też jakiś Pierre Rene
|
|||
|
|
|
#3929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety wokół nawet sklepu nie mam, nie mówiąc o stołówce. Także co wniosę do firmy, to zjem ![]() Baaardzo Ci dziękuję
|
|
#3930 |
|
Zakorzenienie
|
O matko, przypaliłam owsiankę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.

no ludu, ja wiem, że to one też muszą zjeść, ale nie wszystkie naraz
a masz jakieś leki? zażyj jak najszybciej 
teraz można zacząć dietkować

szkoda, że nie umiemy się powstrzymać przed

ale zaczynam się przyzwyczajać