Tusze do rzęs

Max Factor MASKARA FALSE LASH EFFECT BLACK
E-Glamour.pl
Max Factor False Lash Effect tusz do rzęs 13,1 ml dla kobiet Black Brown
Max Factor False Lash Effect Mascara Black 13ml tusz do rzęs

Nasi użytkownicy zostawili 1415 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 28 marca 2025 o 18:13
    Super trwałość
    Używam tej maskary dopiero od kilku dni, ale jestem bardzo zadowolona z efektu jak i z trwałości tego tuszu. Co prawda w moim przypadku tusz ten bardziej pogrubia niż wydłuża ale nie jest to dla mnie jakimś problemem. Jeśli chodzi o trwałość to utrzymuje sie na rzesach caly dzien, nie obsypuje sie a zawsze mialam z tym problem uzywajac innej maskary. Jak dla mnie jeden z lepszych tuszy jakie miałam
    Zalety:
    • Pogrubienie
  • 31 stycznia 2025 o 12:51
    Dobry ,ale ma swoje minusy!
    Max Factor False Lash Effect Mascara to produkt, który robi wrażenie, jeśli chodzi o efekt na rzęsach. Szczoteczka jest solidna i dobrze radzi sobie z wydłużaniem oraz pogrubianiem rzęs. Już po jednej warstwie rzęsy są widocznie podkreślone, a spojrzenie nabiera głębi. Tusz nie osypuje się mocno w ciągu dnia, co jest plusem, zwłaszcza przy dłuższym noszeniu. Mimo to, są rzeczy, które trochę mnie rozczarowały. Formuła jest specyficzna – przy nakładaniu kolejnych warstw łatwo o sklejenie rzęs, co sprawia, że efekt traci na naturalności. Trzeba być naprawdę precyzyjnym, żeby tego uniknąć, co nie zawsze jest wygodne, szczególnie gdy się spieszy. Tusz daje ładne pogrubienie, ale wydłużenie nie jest aż tak spektakularne, jak się spodziewałam. Na plus na pewno trwałość – tusz utrzymuje się przez cały dzień i nie rozmazuje się, nawet w trudniejszych warunkach. Jednak brakuje mi w nim tego "wow efektu", który sprawiłby, że sięgnęłabym po niego ponownie bez wahania. Podsumowując, to dobry produkt, który spełnia swoje zadanie, ale nie jest pozbawiony wad. Efekt jest ładny, choć wymaga nieco uwagi przy aplikacji. W tej półce cenowej są jednak tusze, które sprawdzają się lepiej. Daję 3 gwiazdki – poprawny, ale nie idealny.
  • 15 października 2024 o 23:28
    Tusz/Volumen
    „Pięknie podkreśla rzęsy, nie skleja ich i nadaje im dobrą objętość. Muszę być szczera, że obecnie są lepsze tusze od Max Factor, ale nadal regularnie używam tego produktu i jestem z niego bardzo zadowolona!”????
  • 21 września 2024 o 14:35
    Bardzo dobry tusz
    Tusz Max Factor False Lash Effect jest bardzo fajnym tuszem z silikonową szczoteczką, dość dużą i grubą. Bardzo lubię go, ale przy malowaniu rzęs zawsze jestem cała upaćkana na górnej powiece. To jest jedyny minus, ale efekt jaki daje na rzęsach wynagradza wszystko. Polecam
    Zalety:
    • Ładnie pogrubia i wydłuża rzęsy
  • 31 sierpnia 2024 o 0:57
    naprawdę robi wrażenie
    Max Factor False Lash Effect Mascara to tusz, który naprawdę robi wrażenie. Od pierwszego użycia zauważyłam ogromną różnicę w wyglądzie moich rzęs. Szczoteczka z 50% więcej włosków świetnie radzi sobie z każdym włoskiem, zapewniając im doskonałe pokrycie i objętość. Efekt, jaki uzyskuję, jest naprawdę spektakularny – moje rzęsy wyglądają jak sztuczne, ale bez sztuczności. Podoba mi się, że tusz dodaje rzęsom aż do 600% więcej objętości. Rzęsy są gęste i wydłużone, a przy tym nie sklejają się, co jest dla mnie ogromnym plusem. Polimery w formule skutecznie chronią przed wodą, więc nie muszę się martwić o nieestetyczne smugi, nawet w deszczowy dzień. Szczoteczka iFX robi świetną robotę, docierając do najmniejszych rzęs w kącikach oka i precyzyjnie je rozdzielając. Efekt, który uzyskuję, naprawdę podkreśla moje oczy i sprawia, że wyglądają one bardziej wyraziste. To zdecydowanie jeden z najlepszych tuszy, które miałam okazję wypróbować – idealnie wpisuje się w moje potrzeby, dając efekt pełnych, uniesionych rzęs, które przyciągają spojrzenia.