Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł Wam się podoba dla następnej części?
Jedne Mamy mają dzieci, a do innych bocian leci.Mamy V-VI 2012 cz.VIII 31 44,93%
Mamy rozpakowane i spakowane razem plotkują i debatują.Mamy V-VI 2012 cz.VIII 0 0%
Dzieci kwietniowe i majowe czekają na maluchy majowo-czerwcowe.V-VI 2012 cz.VIII 2 2,90%
Naszym malcom cyca damy i dwupaki wciąż wspieramy.Mamy V-VI 2012 cz.VIII 5 7,25%
Pociechy karmimy, przewijamy i za dwupaki kciuki trzymamy.Mamy V-VI 2012 cz.VIII 2 2,90%
Mamy rodzą, dzieci mają, na maluchy swe czekają.Mamy V-VI 2012 cz.VIII 1 1,45%
Na porodówkę biegniemy,bo z dzieciaczkami spotkać się już chcemy. V-VI cz.VIII 0 0%
Wiosna za oknem,wyprawki czekają, kolejne Mamuśki na porodówki gnają.V-VI 2012 cz.VIII 4 5,80%
Która następna?Której się spieszy? Wciąż mamy w wątku za mało dzieci.V-VI 2012 cz.VIII 8 11,59%
Ptaszki ćwierkają, wiosna wszędzie, który brzdąc następny będzie? V-VI 2012 cz.VIII 3 4,35%
Bociany latają i dzieciaczki na bieżąco nam dostarczają.Mamy V-VI 2012 cz.VIII 4 5,80%
Euro za pasem, najważniejsze dla nas są nasze bobasy. Mamy V-VI 2012 cz.VIII 0 0%
Koko spoko, lekarze na nasze Mamusie mają oko Mamy V-VI cz.VIII 1 1,45%
Bociany latają, kapusta rośnie, kolejne dzieciaczki witamy radośnie.Mamy V-VI 2012 cz.VIII 8 11,59%
Głosujący: 69. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-06, 15:24   #3901
mar2sia
Raczkowanie

Dot.: Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII

ania_85 dostałam
mar2sia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 15:26   #3902
ladybird_1987
Rozeznanie

Dot.: Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII

Clauudik gratulacje!!!

Dasti gratulacje!!!
Super, że tak dzielnie zniosłaś cc.

Teraz czekamy na opisy i zdjęcia maluszków.
Stary 2012-05-06, 15:28   #3903
ania_85
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Alfahelisa Pokaż wiadomość
moje dzisiejsze zajęcie - lampa balon wykonanie własne, misiek wersja robocza i chwilowa z braku lepszego
WoW!!!!!!
ania_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 15:47   #3904
moniczka1302
Wtajemniczenie

Cytat:
moje dzisiejsze zajęcie - lampa balon wykonanie własne, misiek wersja robocza i chwilowa z braku lepszego
prześliczna, zdolniacha z Ciebie!!!
Stary 2012-05-06, 15:51   #3905
kism
Wtajemniczenie

Cytat:
Fantastyczne wykonanie Misiek całkiem dobrze się prezentuje
kism jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 15:52   #3906
Alfahelisa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kism Pokaż wiadomość
Fantastyczne wykonanie Misiek całkiem dobrze się prezentuje
Dziękuję
tż twierdzi, że ten jest za mały i misiek powinien być trochę większy
Bezpowrotnie elipsa ma"
Aniołek 7t4d [*] 25.05.2011 i nic już nie będzie takie samo
Wiktor 13.07.2012 kochany szczęściarz urodzony 13ego w piątek
Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka
Alfahelisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 15:54   #3907
nasteczka83
Raczkowanie

Gratuluje nowym rozpakowanym Claudia, Dasti wielkie brawa kla ski:
nasteczka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 16:16   #3908
anulka4771
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gaabbi Pokaż wiadomość
Złożyłam w dwóch miejscach zamówienie na pieluszki wielorazowe
Nareszcie

Cytat:
Napisane przez Ewunia_1984 Pokaż wiadomość
Niestety, ale te czujniki często wywołują fałszywy alarm. Ja tez kupiła, ten przypinany do pieluchy, i jestem świadoma, że nie raz obudzi mnie fałszywy alarm. Pika tak głośno, że nie wiem czy w ogóle będą go zakładać bo szkoda mi dzieciaczka budzić.

Minęło juz 2 tygodnie???!!! matko, jak ten czas leci....

Gaabbi, tak jak Andzya napisała. najważniejsze jest żeby położne były ok bo lekarza to będziesz widziała może z dwa razy, a położne muszą opiekować się Tobą i dzieckiem cały czas.

Ja już ostatnie rzeczy do szpitala spakowałam Mam nadzieję, że niczego nie zapomniałam. Ruszamy o 18tej Za chwilę przyjedzie teściowa z Warszawy. Ona myśli, że przyjeżdża na 2 tygodnie, ale będę musiała szybko ją uświadomić, że za tydzień chcę już zostać w domu sama.

Mąż się ze mnie śmieje bo na wyjście ze szpitala kupiłam sobie te leginsy Calzedonie Push-up żeby się na wstępie nie załamać swoją nową figurą. Są czarne(wiadomo czarny wyszczupla), niby podnoszą pupę i są takie ściągające...hehe no zobaczymy co z tego wyjdzie....

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

A nastrój...na razie ok...spokój...ale wieczorem czuje, że się zacznie, ale nie wiem co...albo panika albo podniecenie....
Na razie tylko martwię się jak ja mam w tym szpitalu zasnąć...
Będziemy trzymać kciuki ale to zleciało,już jutro
Cytat:
UWAGA UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!

sms od clauudik

"Dziś o 11:05 urodził się Filip. Wbrew wcześniejszym podejrzeniom waży 3300 i ma 57cm. Jest najpiękniejszym chłopcem na świecie buziaki dla wszystkich- clauudik"

Gratulujemykla ski:
Cytat:
hahahaha a jednak nie miałam racji

Sms od Dasti:

Wczoraj o godzinie 21.10 przyszedł na świat Aleksander z wagą 3420 i wzrostem 56. Poród przez cc. Już śmigam i wszystko robię przy małym. Rana trochę ciągnie ale do przeżycia.
Gratulacjeklas ki:
Cytat:
Dzięki
Już stosowałam ten sposób i basen tak jak wspominałam. Jeszcze schody mi zostają...
Ja polecam kibelek

A ja myślałam że to jużAle rochę dziwne to było,brak skurczyA zdychałam,pipa okropnie mnie bolała,kuła młody myslałam że mnie rozerwie za równo w środku jak i pipę.Ale zdrzemnęłam się i cisza.A już byłam podekscytowana.

Swoją drogą wiedziałam że mamy jakieś rozpakowania,normalnie czułam to.

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
anulka4771 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 16:28   #3909
Efijy
Rozeznanie

clauudik i Dasti moje gratulacje mamusie : cmok:
Efijy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 16:29   #3910
tahito
Raczkowanie

GG do tahito

Witam mamuśki . Ja was cały czas podczytuję ,ale nie mam sił odpisywać,znowu moja chandra mnie dopadła. Mam wszystkiego dość,płakać mi się chcę ciągle ,albo jakieś mega nerwy mnie dopadają i wszystko mnie denerwuje. Cholerka ja tak liczyłam na tę pełnie i sobie już wmówiłam ,że urodzę wcześniej .że jak teraz poród nie nadchodzi to mnie bierze szajba

Ps. dziewczyny gratuluję porodów
tahito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 16:37   #3911
Gaabbi
Wtajemniczenie

Dasti, gratuluję
Ewunia, trzymam mocno kciuki za jutrzejsze cc

My dzisiaj kończymy 34tc. Jeszcze trzy muszę wytrzymać
Gaabbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 16:43   #3912
Ewunia_1984
Zadomowienie

Cytat:

Sms od Dasti:

Wczoraj o godzinie 21.10 przyszedł na świat Aleksander z wagą 3420 i wzrostem 56. Poród przez cc. Już śmigam i wszystko robię przy małym. Rana trochę ciągnie ale do przeżycia.
Dasti, gratulacje!!! Twoja mama pewnie wymodliła się o te CC

Dziękuje już za trzymanie kciuków Wy będziecie wtedy smacznie spały
Ewunia_1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 16:49   #3913
8ewus8
Zadomowienie

clauudik i Dasti gratulacje!
Ewunia, trzymaj się, fajnie, że przynajmniej wiesz, ze jutro poznasz swojego bobaska. Z wrażenia pewnie w ogóle nie zaśniesz w tym szpitalu.

mnie dzisiaj jest jakoś cieżko. Byliśmy na spacerze, ale za dużo nie przeszłam, bo brzuch zaraz twardy i mnie ciągnie.
Chciałabym żeby już był czerwiec :
8ewus8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 16:50   #3914
ania_85
Rozeznanie

Cytat:
Dasti, gratuluję

dasz rade! ja dokladnie 3 tyg temu mowilam to samo i dalam
Stary 2012-05-06, 16:50   #3915
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Gratulacje Dziewczyny!
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 16:53   #3916
aga_bre
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez libretka Pokaż wiadomość
widzę że pełnia nie dokonała cudów

Miss mam do Ciebie pytanie, mój termin porodu minął 03.05, mój gin powiedział że po 4 dniach od wyznaczonego terminu mam pojechać na IP i trochę nakłamać, że nie czuję ruchów, żeby zrobili mi KTG. Ja mam jakieś wątpliwości, bo ruchy czuję, nic złego się nie dzieje, zastanawiam się czy nie zadzwonić jutro do południa na IP powiedzieć, że jestem przeterminowana, ale martwię się czy wszystko z małą jest ok. Co byś na moim miejscu zrobiła? dodam że nie mam już wyznaczonej wizyty u mojego gina.
A nie możesz do swojego gina podjeśc na wizytę np. za 3-4 dni?? Ja niby po terminie z OM, czyli 10.05 mam mieć wizytę i już mi zapowiedział, że jak nic się nie wydarzy do 16maja to mam się do niego zgłosić 17maja i dostanę skierowanie do szpitala na oddział. Ale może missmalezji ma rację. Podjedź na IP i powiedz tak jak mówi lekarz, tylko ja mam zawsze takie przekonanie, że taką nieprawdą można sobie samemu coś wywróżyć, ale to moje takie głpie przesądy.

Cytat:
Dasti, gratuluję

Zleci Ci szybciutko. A Ty nastawiasz się na sn czy cc??

Dasti, caluudik gratuluję obu mamom.
Stary 2012-05-06, 16:53   #3917
ania_85
Rozeznanie

Cytat:

a obym spala,bo od jakiegos czasu jak budze sie o 6 na fenoterol i siku,to juz nie moge zasnac jak jutro sie to powtorzy to myslami na pewno bede z Wami
Stary 2012-05-06, 17:10   #3918
pola_m
Wtajemniczenie

hej
my już w domu
Ogarniemy się jakoś i zajrzę do Was na dłużej
pola_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 17:13   #3919
ania_85
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pola_m Pokaż wiadomość
hej
my już w domu
witaj
ogarniaj sie i czekamy na relacje
Stary 2012-05-06, 17:20   #3920
Gaabbi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aga_bre Pokaż wiadomość
Zleci Ci szybciutko. A Ty nastawiasz się na sn czy cc??
Nastawiam się na sn. Jak widać, nie zawsze nastawienie wystarczy Zobaczymy jaka Hania duża urośnie, bo ja też raczej wąskodu.pna jestem i może się to skończyć tak, jak u Dasti.

Muszę zamówić kilka kaftaników na all. Kupowałyście jakieś?
Stary 2012-05-06, 17:29   #3921
libretka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aga_bre Pokaż wiadomość
A nie możesz do swojego gina podjeśc na wizytę np. za 3-4 dni?? Ja niby po terminie z OM, czyli 10.05 mam mieć wizytę i już mi zapowiedział, że jak nic się nie wydarzy do 16maja to mam się do niego zgłosić 17maja i dostanę skierowanie do szpitala na oddział. Ale może missmalezji ma rację. Podjedź na IP i powiedz tak jak mówi lekarz, tylko ja mam zawsze takie przekonanie, że taką nieprawdą można sobie samemu coś wywróżyć, ale to moje takie głpie przesądy.
Nie wiem czy jeszcze dzisiaj nie pojedziemy na IP, mam potworne obrzęki na nogach, najgorzej jest od kolan w dół, stopy mam tak zapuchnięte, że zaczyna to boleć, a najgorsze że moje stopy zaczynają nabierać sinego koloru, nie wiem czy to tak powinno wyglądać? czy zaczynają się problemy z krążeniem?
libretka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 17:31   #3922
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Nastawiam się na sn. Jak widać, nie zawsze nastawienie wystarczy Zobaczymy jaka Hania duża urośnie, bo ja też raczej wąskodu.pna jestem i może się to skończyć tak, jak u Dasti.

Muszę zamówić kilka kaftaników na all. Kupowałyście jakieś?
http://allegro.pl/promocja-koszulki -koszulka-kaftaniki-kaftanik-56-i2315847741.html ( 1 spacja)
patrz Gabbi, tu są fajne, i na napki a nie na sznureczki.. te na sznureczki są masakryczne, plączesz się z tymi wstążeczkami a te są nie dość że tanie, 100% bawełny i od polskiego producenta

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 17:32   #3923
Timii
Rozeznanie

cześć dziewczyny. ja znów zabiegana. wczoraj poszliśmy do znajomych, dziś rano do kościoła i do miasta. zaraz uciekam do kina. jutro znów mamy gości - przynajmniej nadrobię wszystkie spotkania bo później na pewno nie będę się śpieszyć z bieganiem w odwiedziny

Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość
Timii nam w szpitalu kazali budzić noworodka na karmienie co 3 godziny. Potem już dziecko samo sobie reguluje, Oliwka w wieku dwóch miesięcy przesypiała 7 godzin i było wszystko ok a przybierała jak szalona.
wow no to super miałaś że tak szybko oliwka spała całą noc! zazdroszczę. mam nadzieję że u nas też tak będzie.
ja myślałam że u dzieci karmionych piersią to raczej niemożliwe..

Cytat:

Timii, 2-3h bez przystawiania do piersi to rzadkość! Dzieci najczęściej chcą jeść częściej, a gdyby się zdarzyło czasem, że noworodek śpi dłużej, to trzeba go obudzić - wg mnie tak właśnie po 4h już. Potem starszemu można już pozwolić spać, zwłaszcza w nocy
Nie ma czegoś takiego, że "nie ma pokarmu" (to bardzo, bardzo skrajne przypadki), noworodek w pierwszych dobach zjada na jeden posiłek dosłownie kilka ml i to mu wystarcza, a z drugiej strony jest szybko trawione!

Też mam taką nadzieję, że niepotrzebnie się martwisz Popatrz, jak sobie nasze świeże mamusie radzą! Poza tym widzę, że Twoje obawy są bardzo skrajne Boisz się o brak mleka i rzadkie jedzenie, a z drugiej strony jesteś pewna konieczności użycia laktatora w czasie nawału Daj sobie troszkę luzu
kism jak zwykle dziękuję za odp. pewnie masz rację że powinnam trochę wyluzować sprawy same się ułożą i nie ma sensu na zapas się martwić.

Cytat:

a tak to ciągle wynajduję sobie jakieś prace w domu i chodzę zmęczona Wczoraj np. stwierdziłam, że jak już tak wszystko mam zapięte na ostatni guzik i przygotowane i nawet takie ogólne porządki porobione, to np. dawno nie myłam szafek w kuchni i płytek w łazience i pewnie jutro czy pojutrze za to się wezmę. Nie potrafię jakoś na tyłku usiedzieć
jejku ja cię podziwiam że tak sprzątasz w domu. u mnie też jest w sumie co robić ale strasznie mi się nie chce. do tego ruszam się jak słoń więc sobie po prostu odpuszczam. jutro rano może coś ogarnę zanim znajomi wpadną ale tak po łebkach no chyba że mi energii przybędzie to też umyję płytki - nie głupi pomysł

Cytat:
Na kiedy masz termin???
Ja do szpitala jadę wieczorem, będę tam ok.20tej, a CC ma być o 7ej rano
Najważniejsze w CC jest podejście. Jeśli dobrze się do niego nastawisz, dobrze je zniesiesz Zdam szybko relacje jak było.
Ewunia ja też trzymam kciuki. mam nadzieję że wszystko pójdzie gładko i że szybko do nas napiszesz. nie ukrywam że liczę na dobre wieści bo ja coraz bardziej boję się tej cc.

Cytat:
UWAGA UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!

sms od clauudik

"Dziś o 11:05 urodził się Filip. Wbrew wcześniejszym podejrzeniom waży 3300 i ma 57cm. Jest najpiękniejszym chłopcem na świecie buziaki dla wszystkich- clauudik"

claudik - gratulacje!!

Cytat:

Sms od Dasti:

Dasti - gratulacje!

nawet nie wiesz jak mnie podniosłaś na duchu że tak dobrze się czujesz.
Timii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 17:38   #3924
Gaabbi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/promocja-koszulki -koszulka-kaftaniki-kaftanik-56-i2315847741.html ( 1 spacja)
patrz Gabbi, tu są fajne, i na napki a nie na sznureczki.. te na sznureczki są masakryczne, plączesz się z tymi wstążeczkami a te są nie dość że tanie, 100% bawełny i od polskiego producenta
No całkiem fajne, dziękuję
Ja jeszcze myślałam o takich http://allegro.pl/koszulka-noworodek...314791508.html
Potrzebuję z 4szt do szpitala. Zastanawiam się, czy kupić 56,czy 62. Dziewczyny rodzą takie długie dzieciaczki
Stary 2012-05-06, 17:40   #3925
ania_85
Rozeznanie

Miss nie wiem czy pytalam...
co sadzisz o chustach do noszenia?
i teraz uwaga..glupie pytanie- czy maluch jest calkowicie bezpieczny w brzuchu?np jak klade sie na boku czy pondosze itd?przez to ze ma tak malo miejsca mam wrazenie,ze miazdze mu raczki,nozki,glowe...
Stary 2012-05-06, 17:41   #3926
anulka4771
Wtajemniczenie

Cytat:
hej
my już w domu
Witaj

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
anulka4771 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 17:42   #3927
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
No całkiem fajne, dziękuję
Ja jeszcze myślałam o takich http://allegro.pl/koszulka-noworodek...314791508.html
Potrzebuję z 4szt do szpitala. Zastanawiam się, czy kupić 56,czy 62. Dziewczyny rodzą takie długie dzieciaczki
też ładne cena podobna. no ja tez miałabym dylemat co do rozmiaru, chociaż kaftaniki i tak są tylko na początek a w przypadku kaftaników długość nie ma aż takiego znaczenia jak w przypadku body czy śpioszków.

Stary 2012-05-06, 17:45   #3928
moniczka1302
Wtajemniczenie

Cytat:

ja rowniez trzymam kciuki

raczej sie nie spotkamy bo wszystkie symptomy ucichly...

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ----------

Cytat:
hej
my już w domu
a wlasnie dzis myslalam o Tobie i Twoim dzidziusiu! pewnie, czekamy na story!
Stary 2012-05-06, 17:48   #3929
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ania_85 Pokaż wiadomość
Miss nie wiem czy pytalam...
co sadzisz o chustach do noszenia?
i teraz uwaga..glupie pytanie- czy maluch jest calkowicie bezpieczny w brzuchu?np jak klade sie na boku czy pondosze itd?przez to ze ma tak malo miejsca mam wrazenie,ze miazdze mu raczki,nozki,glowe...
pola_m, witaj!

ja jestem pozytywnie nastawiona na chusty, uczyłam się ich wiązania na zajęciach z rehabilitacji wspaniała rzecz, masz obie ręce wolne,dzieciątko spokojnie leży w chuście, jeśli chusta jest dobrej jakości ze splotem krzyżowym dziecko ma prawidłowo podtrzymywany kręgosłup i jest bezpieczne. dobra rada to zainwestować jak już to w dobrą chustę najlepiej z jakąś książeczką z instrukcjami
maluszek jest bezpieczny dzięki wodom płodowym które amortyzują i izolują, nic mu się nie dzieje jak będzie mu niewygodnie to na pewno da ci znać

Stary 2012-05-06, 17:50   #3930
kism
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tahito Pokaż wiadomość
Witam mamuśki . Ja was cały czas podczytuję ,ale nie mam sił odpisywać,znowu moja chandra mnie dopadła. Mam wszystkiego dość,płakać mi się chcę ciągle ,albo jakieś mega nerwy mnie dopadają i wszystko mnie denerwuje. Cholerka ja tak liczyłam na tę pełnie i sobie już wmówiłam ,że urodzę wcześniej .że jak teraz poród nie nadchodzi to mnie bierze szajba

Oj, nie ma co się nastawiać - mądry Polak po szkodzie Ja już to drugi raz przerabiam

Cytat:
hej
my już w domu
Witaj!!!
Czekamy na wszystkie wieści, jak tylko będziesz mieć czas i siły!

Cytat:
Napisane przez libretka Pokaż wiadomość
Nie wiem czy jeszcze dzisiaj nie pojedziemy na IP, mam potworne obrzęki na nogach, najgorzej jest od kolan w dół, stopy mam tak zapuchnięte, że zaczyna to boleć, a najgorsze że moje stopy zaczynają nabierać sinego koloru, nie wiem czy to tak powinno wyglądać? czy zaczynają się problemy z krążeniem?
Ja też mam wczoraj i dziś bardzo spuchnięte stopy, a nie chodziłam dużo przynajmniej dziś, dziś to prawie cały dzień leżę Może to ta końcówka ciąży Ale sinienie już chyba nie jest rzeczywiście w porządku
Jak nie masz kontaktu tel z lekarzem, to chyba nie zaszkodzi podjechać na IP

Cytat:
Napisane przez Timii Pokaż wiadomość
jejku ja cię podziwiam że tak sprzątasz w domu. u mnie też jest w sumie co robić ale strasznie mi się nie chce. do tego ruszam się jak słoń więc sobie po prostu odpuszczam. jutro rano może coś ogarnę zanim znajomi wpadną ale tak po łebkach no chyba że mi energii przybędzie to też umyję płytki - nie głupi pomysł
Mi też się nie chce ale leżeć i nic nie robić też mi się nie chce Z dwojga złego już wolę coś robić

Widzę, że miss znalazła koszulki od daras5665 - jestem stałą jego klientką od ok. 3 lat więc mogę polecić, że bawełna od niego jest naprawdę mięciutka i trwała, do tego może na razie dla naszych maluszków to mało potrzebne, ale ma ogromny wybór wzorów na koszulki. Maksiu ma zabawę zawsze, jak sobie wybiera Najczęściej kupuję u niego koszulki na ramiączkach (na naramkach u niego sie to nazywa) na lato, ale inne rzeczy też. Ma też rewelacyjne ręczniki na prezent, pięknie zapakowane, z wyszytymi dedykacjami... W tej chwili nie widzę akurat żadnej aukcji, ale nie sądzę, żeby całkiem z tego zrezygnował. Kiedyś zamówiłam dziadkom na Dzień Babci i Dziadka z napisami "Ręcznik Super Babci" i "Ręcznik Super Dziadka" w takim wiklinowym koszyku ładnie przyozdobione. Babcia była tak zachwycona, że przez dwa miesiące stały zapakowane na półce na ozdobę i wszystkim pokazywała
kism jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości