|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze. część III
Cytat:
co do zajadania hmm.. zrobilam sobie budyn na mleku z dwoma tabletkami slodziku, dawno go nie jadlam wiec troche mi lepiej ![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- a zupe kapusciana to ja robie zawsze tą, co jest osobna dieta, najbardziej mi smakuje i super oczyszcza organizm.. tylko oczywiscie nie zamierzam jej jesc 3x dziennie, 6 dni w tygodniu.. bedzie na trzy dni na obiadek ![]() kapucha biała, papryka, pomidory, cebula, troche selera, cotylkochcesz, dwie lyzki oleju, kucharek i przyprawy.. :P
|
|
|
#3902 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ciągle coś i ktoś. Dlatego jestem szczęśliwsza od kiedy mieszkam ze swym TŻ, a wcześniej sama. Mimo, że ich bardzo szanuje i jestem wdzięczna za wszystko co dla mnie zrobili. ![]() Jaaa a ja mam jakiegoś packmana... ;/ zjadłam 3 mini wafelki ryżowe z nutella. I jabłko. I dalej mi się czegoś chce..
Edytowane przez monicfeliz Czas edycji: 2013-03-02 o 19:09 |
|
|
|
|
#3903 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeeść Dziubaski
Nadrobiłam trochę wasze posty Połaziłam dziś po dolinkach w Karpaczu, wygrzałam się sowicie na słoneczku, chociaż był malutki mrozik. Pochłonęłam kolejny milion kalorii dziś Będzie co spalać w przyszłym tygodniu Chciałam się jeszcze odnieść do wypowiedzi Gorzały co do kwestii zaufania etc. Pamiętacie jeszcze ten post? Gorzala widzę, że jesteśmy z jednego wozu Tylko wyszłaś z niego, a ja nadal na nim siedzę Dobrze jest trafić na kogoś, kto burzy dotychczasowe "mury", pokazuje, że nie warto jest się opancerzać przed miłością, że warto zaufać...I się nie bać Taka perełka po prostu...A dobra, bo się rozmarzyłam o królewiczu Nieważne. W każdym razie ja taka głupia cipa jestem, że boję się zaufać, zakochać, etc. I wątpię, aby kiedykolwiek udało się komuś na dobre przedostać przez mój pancerz... Poza tym na razie chyba nie chcę zawracać sobie głowy żadnymi znajomościami, bo i tak każda spala na panewce... Dobra, koniec marudzenia, bo Marina powie, że mam się uciszyć i nie marudzić Idę pogrzeszyć jeszcze "kiwiowym" sernikiem na zimno
|
|
|
|
#3904 |
|
Zakorzenienie
|
obżarłam się, jestem szczęśliwsza, mam nowe paznokcie, joł
)))))))))))
|
|
#3905 | |
|
królikoholiczka
|
Cytat:
|
|
|
#3906 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3907 | |
|
królikoholiczka
|
Cytat:
|
|
|
#3908 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
|
|
#3909 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Chudzinku
dzis waga pokazala 88.6...o co chodzi??Gorzala paznokcie sliczne ![]() Ogolnie zazdroszcze widokow i mozliwosci myslenia. W spokoju.... Jem owsianke i lece do pracy |
|
|
|
#3910 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Dziś miałam pobudkę już o 5 bo na 6.30 koleżanka wpadła na śniadanie Wczoraj byłam spełniona pod kątem kulinarnym, jeszcze na coca-colę się skusiłam. Jak grzeszyć to grzeszyć Cytat:
![]() Hmm... ciasteczka zbyt piękne nie wyszły... ale za to smakowite. Ciasto też to taki raczej kleks, bo śmietany miałam za mało a i nie mam zdolności aby ładnie przybrać ciasto ale wcinali ze smakiem, a to najważniejsze ![]() W załączniku zapodam moje słodkości. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja aktualnie obgryzam więc nie mam szans na jakieś zabawy z lakierami Anulciak może @ zbliża albo po prostu wczoraj dużo płynów piłaś, słonych potraw i woda się zatrzymała i nie zdążyła przetrawić.
I start: 7 maja 2012 II start: 31 lipca 2014 ......... 134,9 1 stycznia 2015..........121,9 6 marca 2016...... 125,4 - 124,4 - 120 - 115 - 110 - 105 - 100 - 95 - 90 - 85 - 80 Edytowane przez Marina__ Czas edycji: 2013-03-03 o 09:03 |
|||||
|
|
|
#3911 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie mam czasu się tak pierdzielić z lakierami.. i co chwila poprawiać jak odprysną :P---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Fajnie mieć taką kumpelę, która wpada znienacka.. :P Ja nie mam żadnej takiej bliższej osoby ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- + oszalałaś z tymi ciachami chyba!!! ja tu przeżywam okres i jestem wszystkożerna a Ty mi ciacha pokazujesz!! wyglądają super
|
|
|
#3912 |
|
Zakorzenienie
|
Ta zupa o której piszecie, to ta Kwaśniewskiego czy co?
Zrobilam sobie ją na pierwszy tydzień diety. Tak kurewsko śmierdziała, że wylałam wszystko i nawet czując zapach można się zrzygać dalej niż horyzont sięga Kapuste kiszoną toleruje w krupniku, który kocham No i mama czasem latem robi jak jest kapusta biała młoda, to robi "pażuche" czy cos takiego. (nazwa chyba wymyślona przez śp. babcię , chociaż nie wiem)
|
|
|
|
#3913 |
|
królikoholiczka
|
ja tam lubie ta zupe jak jest dobrze doprawiona, kiedys bylam na tej diecie i schudlam 10 kilo ale wrocilo z nawiazka
![]() tak wogole to nie spie od 14 godzin, wczoraj spalam po nocce do 22 a dzis na 6 mialam i tak trzymam sie od tej 22.. a jeszce daleko do konca pracy bo do 16 dam rade
|
|
#3914 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie wiem co niedobrego w niej jest wg Was? Ja na przykład lubie wszystkie warzywa bez wyjątku, dlatego po zmieszaniu ich razem wiem, ze nie moga byc niedobre
A tutaj mamy tylko kapuche, pomidory, papryke i cebule :P Dlatego mi smakuje do tego dodaje przyprawy jakie chce I zupka gotowa ^^---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- no i ja dodaje troche selera jeszcze, wtedy wychodzi taka dość słodkawa, wiec jak się dobrze doprawi pieprzem to wychodzi słodko-ostra
|
|
#3915 |
|
królikoholiczka
|
ja pamietam ze dawalam seler naciowy, zadnej cebuli, bo nie lubie
|
|
#3916 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jej w sumie nie robię po to, by tylko na niej schudnać :P chce sie troche uczyscic + pokrzywka
![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- ja wlasnie lubie, jak wszyscy w domu Aaaa i moja babcia tez bardzo lubi tą zupę ale dodaje włoskiej kapuchy, a ja biała
|
|
#3917 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() , słodka też fajna ale kiszona marzenie co do niecheci do kapuścianej ....to spierd.. to można nawet rosól , najwazniejsze to dobrze przyprawić i umiejetnie przygotowac ![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- dzieńdobery tak wogóle Przemo pojechał , Oski si e upłakał , ja razem z nim i taki to mamy dzionek dupowaty ![]() Miłego popoludnia dla wszystkich
|
|
#3918 |
|
Zakorzenienie
|
Ja swego czasu robiłam zupe gołąbkową. Do wywaru z warzyw dodawałam kapuchę poszatkowaną, ryż, trochę mięsa mielonego podsmażoego i trochę koncentratu. Pycha...
|
|
|
|
#3919 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nom, dokładnie to ta pychotka ![]() Cytat:
![]() Scio właśnie, przypomniałaś mi o gołąbkach Ostatnio nie miałam zwykłej kapusty i zrobiłam z pekińską i były tak pyszne, delikatne, kapustka miękka, że teraz już tylko tak będę robić. Pekinkę wczoraj zakupiłam więc niebawem będą z mięsem indyczym.
|
|
#3920 |
|
Wtajemniczenie
|
Hey Dziewczęta
![]() Anulciak85- nie przejmuj się. Tak jak dziewczyny wspomniały, okres, owulacja, za duża kolacja czy zbyt duża ilość soli, brak wc czy coś w tym stylu. A od kiedy Ci wzrosło? W sensie kiedy ważyłaś się ostatnio? Gorzala - pazurki ładne, zupy nie jadłam to się nie wypowiem Marina_- o matkooo, o takiej godziniee ludzi budzić? Haha słodkie to nawet, chociaż chyba bym zabiła Ale fakt, przyjaciółki pozazdrościć.. A wypieki ulala -szamałby ![]() Emilia0508- też nie lubie cebuli.. blee ![]() Karolinadobra- a na długo pojechał? U mnie dziś pochmurnie, jakoś tak.. ech..
|
|
#3921 |
|
Zakorzenienie
|
Noo, fajnie jest mieć szajbniętą przyjaciółkę
Poza tym, czy przyjaciółki bywają w ogóle normalne?
|
|
|
|
#3922 |
|
Zakorzenienie
|
bywac bywają.. tylko razem są nieogarnięte jakieś ;p
|
|
#3923 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3924 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja wolę miec koleżanki na dystans
, w pewnym wieku priorytety mi się zmieniły przez pracę tez bo niestety jak sie 7 dni w tyg pracuje to i czasu nie ma na dyskoteki i pierdoły i jakoś znajomosci sie porozluźniały, zreszta wiadomo wszystkie mężatki , dzieciate ,zapracowane. wiec kawka co jakiś czas wystarcza i pogadychy. jakoś mi sie nei widzi komus czasu zabierać i żeby mi ktos na chacie nie daj boże siedział czesto gesto i kawke za kawką popijał. wolę sie zając tym co ważniejsze.monicMonika pojechał na niecałe 4 tygodnie, pewnie z 2 dni przed wielkanoca zjedzie jak zawsze ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Ogolnie do tego Karpacza to pewnei koło mnie jechałas , chyba ze bardziej dołem polski
Edytowane przez karolinadobra Czas edycji: 2013-03-03 o 13:19 |
|
|
|
#3925 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do przyjaciół, ja dopiero studiuje, ale jestem baardzo zajętą osobą, więc Cie rozumiem.. i też niestety nie mam nikogo bliskiego. Jedyna przyjaciółka mieszka 200km ode mnie, bo tam studiuje. No ale takie jest życie, trzeba mieć priorytety- ja wybrałam edukacje.
|
|
|
#3926 | |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też pogoda do bani, zimno, ponuro...
Jednak po śniadaniu jak pojechałyśmy z koleżanką na myjnię samoobsługową to mimo niskiej temperatury nie obyło się na koniec bez polewania się wodą ![]() Cytat:
Ale tak ogólnie fajnie jest mieć naprawdę sprawdzonych przyjaciół co nadają na podobnych falach, z którymi można dzielić swe radości jak i smutki. W chwilach jakiegoś pogorszenia nastroju można bez wahania zadzwonić czy wyjść na miasto. Życie bez przyjaźni niestety jest puste, bynajmniej ja tak myślę. Niezależnie czy byłam akurat w związku czy sama tak samo potrzebowałam wyjść czasem ze znajomymi i nie zamykać się tylko co do jednej osoby. Tak samo ta druga połówka, też powinna mieć grono Swoich znajomych a nie być wpatrzona tylko w partnerkę bo człowiek po pewnym czasie zaczyna się dusić w takim związku i szuka odskoczni.
|
|
#3927 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, gorzej 6 czy 8 , ale jak sie nei ma co się lubi , to się lubi co się ma , w sumie już sie przyzwyczaiłam . a kase trzeba zarabiac niestety bo bez tego ani rusz ![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- [QUOTE=monicfeliz;39559598 A co do przyjaciół, ja dopiero studiuje, ale jestem baardzo zajętą osobą, więc Cie rozumiem.. i też niestety nie mam nikogo bliskiego. Jedyna przyjaciółka mieszka 200km ode mnie, bo tam studiuje. No ale takie jest życie, trzeba mieć priorytety- ja wybrałam edukacje.[/QUOTE] lepsza jedna sprawdzona daleko niż 5 pseudoprzyjaciółek pod bokiem . ja mam w irlandi przyjaciółkę z liceum jeszcze.w polsce bywa raz na 2 lata ale jak sie widzimy to tak jakbysmy wczoraj kawe piły , nie widac tej różnicy czasu wogóle i taka przyjaźn ma dla mnei wieksza wartosc niż inne które sie pogubiły w codziennosci. zreszta ja sobie cenie prywatnosc bardzo i do domu 2 k zapraszam tylko![]() tu mam swój azyl ![]() oczywiście czasem nie ma z kim pogadać ale nie narzekam
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3928 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3929 |
|
Zakorzenienie
|
macie pomysl na jakis kurs dla gorzoły ktora nie ma zadnego doswiadczenia zawodowego a chcialaby pracowac w wakacje ;x?
|
|
#3930 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:31.

A gdzie sie uczysz?

Tylko wyszłaś z niego, a ja nadal na nim siedzę 

Ja aktualnie obgryzam więc nie mam szans na jakieś zabawy z lakierami 

dam rade

Jednak po śniadaniu jak pojechałyśmy z koleżanką na myjnię samoobsługową to mimo niskiej temperatury nie obyło się na koniec bez polewania się wodą