|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Umysł i ciało będzie radosne kiedy 8 kg mniej będzie na wiosnę :)
No to to jest to samo. Ale nie jestem pewna czy np. Tirec nie ma tańszych...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3902 |
|
Zakorzenienie
|
zachęciłaś mnie smakiem kruchych ciastek, ale jednak dam sobie spokój, mam w domu opakowanie czekoladowego a u TŻa bananowego a też nie chcę za często pić, ale pyszne jest
---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- dziewczyny miałam właśnie ostrą chwilę załamania wyskoczyłą mi taka reklama auta na dzień kobiet z czekolady,zaczełam oglądać czekoladki(niech szlag trafi takie reklamy) i już miałam myśl twixy i pieguski w szafce idź i tak nie wytrzymiesz miesiąca, co tam, w nocy się nie liczy ![]() nienawidzę tego głosu w mojej głowie tak walczyłam ze sobą, że jestem cała mokra, okropne to |
|
|
|
#3903 |
|
Konto usunięte
|
Grunt, że wygrałaś
mam nadzieję...?
|
|
|
|
#3904 |
|
Zakorzenienie
|
dziś tak, tzn póki co bo długa noc jeszcze przede mną
![]() teraz to i tak już wiem, że miesiąca nie wytrzymie |
|
|
|
#3905 |
|
Konto usunięte
|
Karolinek to wyobraź sobie, że stoję koło Ciebie z
A przypomnij sobie jak super wyglądałaś przy 51,5 kg i jak się wtedy świetnie czułaś? Nie warto się trochę pomęczyć? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3906 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;45441337]No to to jest to samo. Ale nie jestem pewna czy np. Tirec nie ma tańszych...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Tirec ? Szczerze mówiąc nigdy nie słyszałam o tej marce, ale ja nie jestem w tym jakos obeznana . Z tego co patrzyłam na opinię to Łowickie jest chwalone za stosunek jakości do ceny. Często czytałam też, że takie najtańsze powodują kosmiczne wzdęcia i nie najlepsze samopoczucie. Też białka różnią się rozpuszczalnością... że np. nie czujesz później tego proszku w płynie, tylko jest taka aksamitna konsystencja Piłam kiedyś też takie droższe, chyba się nazywały WHEY coś tam ale teraz mnie na nie nie stać A były ponad 2 razy droższe ![]() Cytat:
jak kiedyś to wypije to napewno kupię sobie bananowe, ale pewnie będę długo piła bo tu mi wychodzi ok. 60 porcji.. a jak ja piję jeszcze czasami po pół...O masakra, nigdy tak nie miałam. Tzn. jak mnie cos tak kusi to chyba szybko przegrywam, bo uznaję, że później rzucę się już na wszystko, a nie np. tylko na twixa. Ale nigdy mnie to aż tak nie męczyło ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;45441947]Karolinek to wyobraź sobie, że stoję koło Ciebie z A przypomnij sobie jak super wyglądałaś przy 51,5 kg i jak się wtedy świetnie czułaś? Nie warto się trochę pomęczyć? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] No właśnie, pomyśl sobie wtedy, że obok Ciebie stoję Ja i Gryzelda i widzimy co robisz ! Trzymam kciuki !
|
|
#3907 |
|
Konto usunięte
|
Kocie w zasadzie to Trec się firma nazywa
oni w sumie z tego co widziałam w sportingu mają najwięcej suplementów właśnie ogólnie dla sportowców. Mój TŻ się trochę na tym zna to może się go kiedyś podpytam. Na razie muszę popracować nad kondycją ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3908 |
|
Zakorzenienie
|
Gryzelda wiem, że warto,masz rację, ale kurde moja psychika sobie wszytsko potrafi wytłumaczyc, że np i tak nie będę całe życie na diecie to po co?
Kocie boję się, że jak otworzę to zjem cała ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- dzięki za groźbę batów bo już miałam drugi moment, że chciałam iść i nawet miałam myśl, że Wam nie napiszę to nie jest śmieszne muszę teraz mysleć w drugą stronę-jaką będę miałasatysfakcję rano jak nie zjem, a .....z drugiej strony to kurde nie chcę żebym jedzenie określało mój nastrój i to czy dzień był udany czy nie |
|
|
|
#3909 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Umysł i ciało będzie radosne kiedy 8 kg mniej będzie na wiosnę " - brzmi znajomo co nie ? GRyzelda aż spojrzę co ma Trec ![]() Aha... to jest chyba to co kiedyś ja piłam ale te białka są b. drogie. przynajmniej jak dla mnie zadowolę się łowickim ![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
![]() Nawet jak zjesz, to napisz... nic co ludzkie nie jest mi obce szczególnie na diecie ![]()
Minimalizm. Rozsądek. Konsekwencja. 64,9 ... 64,0 ...58,0 Edytowane przez BuryKotZPiwnicy Czas edycji: 2014-03-04 o 23:02 |
||
|
|
|
#3910 |
|
Zakorzenienie
|
wiem wiem
tyle, że miałam mniej 7 kg i nie byłam radosna, wiem narzekam i zrzędzę ale mam załamanie |
|
|
|
#3911 |
|
Zakorzenienie
|
a może zrób sobie mini porcję białka na mleku ? tak 1/4 porcji ? trochę się nasycisz, posłodzisz, a nie zaszkodzi
|
#3912 | |
|
Zakorzenienie
|
masz rację Kocie, gorzej że czasem akceptuję a innym razem nie, zalezy od dnia
ehhh idę spać bo jak zacznę rozkminiać to pójdę i zjem tego cholernego twixa---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
dzięki dziewczynki-bez was już bym miała 300kcal do przodu |
|
|
|
|
#3913 |
|
Zadomowienie
|
U mnie dzisiaj srednio, jestem na wyjezdzie i nie mam dostepu specjalnie do kuchni. Rano 3 polowki kromki chleba z serem zoltym i bialym, na "obiad" to ci bylo w pokoju - makaron z zupki chinskiej i snikers.... na kolacje 4 polowki kromki chleba z serem zoltym.
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
|
#3914 |
|
Zakorzenienie
|
Vyenna no nie najlepsze to menu ale pamietam jak było na moim wyjeździe- czasem poprstu nie da się dobrze
powstzrymałam się i kryzys minął-uwierzycie, że poszłam siku, otworzyłam szafkę-twixa była połowa-mama się dobrała-powąchałam i poszłam-twardziel ![]() będę mieć kaloryfer na wakacje choćby nie wiem co |
|
|
|
#3915 |
|
Konto usunięte
|
Vyenna rzeczywiście menu słabe jak na dietę, ale wyjazdy rządzą się swoimi prawami
także teraz nie ma co się przejmować tylko po powrocie trzeba od razu wrócić na właściwe tory ![]() Karolinek jak tam w nocy? Wiecie, wczoraj poszłam do pokoju, położyłam się obok TŻ i myślę sobie 'zaraz sobie wynajdę jakąś wymówkę, żeby nie ćwiczyć. Że mnie gł.ową boli czy coś takiego' a później sobie pomyślałam 'tylko co ja później napiszę Dziewczynom? Że znowu nici z ćwiczeń?' i stwierdziłam, że jak nie poćwiczę, to później będzie mi głupio pisać do Was i poszłam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale widze, ze juz Ci sie udalo nie zjesc w nocy twardzielka tylko powiedz mi po co w nocy po siku poszlas go wachac? Ja juz jade na uczelnie :p byle do 14 ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3917 |
|
Zakorzenienie
|
Gryzelda udało się
![]() ja z tego samego powodu nie zjadłąm co Ty poszłaś ćwiczyć-motywujecie ![]() Babeczeki sama nie wiem |
|
|
|
#3918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupilam paczka na uczelni, bo u nas nie ma kanapek ugryzlam 2 razy bo strasznie glodna jestem, ale schowalam na potem, koncze dopiero o 14 wiec na pewno go zjem bo inaczej z glodu umre :pWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3919 |
|
Zakorzenienie
|
Jeden pączek na pół dnia to żadna tragedia
. Wiecie co, przez ostatnie 3 dni jem Figura Estraslim, tak dla wypróbowania. Takie tabletki na odchudzanie. (dostałam na wymianie z wyzażanką ) i powiem Wam, że czuję ich działanie... W składzie mają Capsaicynę, która rozgrzewa i przyśpiesza przemianę materii i przez nią strasznie się pocę przy ćwiczeniach, a suszy mnie jak nie wiem co . Nie wiem czy zjem całą paczkę, ale jestem ciekawa jak będzie wyglądały efekty po tygodniu.Moja mama robi dziś dietetyczne gołąbki z brązowym ryżem i mięsem z indyka zamrożę sobie na kolejne dni ![]() Melduję 45 minut ćwiczeń w tym, mel b brzuch i pupa i wyzwanie marcowe Menu, mam nadzieję będzie wyglądało tak: ś: 2 kromki grahama, plaster sera, pasztetu drobiowego, pomidora 2ś: deser twarogowy po ćw. pół porcji koktailu białkowego ob. gołąbek i 1 babeczka z czerwonej fasoli zamiast mąki ![]() podw. bułka grahamka z drobiowym kabanosem i warzywami kol. może gołąbek
|
#3920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zjadłam go w formie śniadania ![]() właśnie wróciłam do domu, już tego rodzinnego i mam weekend ale to już mój obiad jakoś dziś takie beznadziejne posiłki, no ale taki dzień :P jutro będzie lepiej ![]() koniecznie daj znać jak te tabletki po tygodniu odczuwasz
|
|
#3921 |
|
Zakorzenienie
|
Babeczki to menu i tak jest dobre na stabilizację
ja dziś miałam owsiankę na wodzie z truskawkami,chleb żytni z twarożkiem i szynką i ogórkiem(pracy na mnie patrzyli krzywo bo jakoś mi uciekło, że w środę popielcową nie można szynki teraz dopiero fasolka szparagowa na obiad z kaszą pęczak a na podwieczorem wypiję jogurt 0% gonię dziś znowu jak głupia, teraz wróciłam i zaraz muszę jecjać z powrotem nie wiem czy zdążę dziś ćwiczyć ![]() Kocie a od tych tabletek ma się chudnąć? ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- kudre strasznie mnie wziełło na słodkie, zjadłam jeszcze garść rodzynek, ale za to nie biorę jogurtu,zjem dopiero kolację jak wrócę |
|
|
|
#3922 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mi babeczki fasolowe pyszne wyszły
. Dobrze, że jest tylko po jednej i że mam dużą rodzinę Tak karolinek to tabletki na odchudzanie. Mają dość sporo "dopalaczy" - kofeina, guarana i kapsaicyna i jeszcze inne składniki . Spóbuję przez tydzień i zobaczę.Dziś u mnie 4 wrapping . Już się przyzwyczaiłam do pieczenia. Nawet mnie to przyjemnie grzeje
|
#3923 |
|
Konto usunięte
|
Kocie daj przepis
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3924 |
|
Zadomowienie
|
U mnie rano 1, 5 kromki chleba na sniadanie - 1 z serem zoltym, 0,5 z serem zoltym i bialym.
Na obiad 1, 5 miski zupy koperkowej, 2 lyzki ziemniakow i 0,5 wege golabka - z ryzem i pieczarkami. Na kolacje 3 kromki chleba z serem i taki deserek waniliowy ktory ma kolo 150kcal. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
|
#3925 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;45453027]Kocie daj przepis
![]() .[/QUOTE] Zapraszam tutaj Kurde, jestem zła na siebie :/ bo znowu zjadłam dosć sporo, a wypiłam jeszcze więcej (herbat) i taka obrzmiała się czuję. W końcu było: Menu, mam nadzieję będzie wyglądało tak: ś: 2 kromki grahama, plaster sera, pasztetu drobiowego, pomidora 2ś: deser twarogowy po ćw. pół porcji koktailu białkowego ob. gołąbek i 1 babeczka z czerwonej fasoli zamiast mąki ![]() podw. bułka grahamka z drobiowym kabanosem, 1/4 twixa i herbatnik z czekoladą, dwa ząbki pomarańcza kol. 2 grahamki, ser, pół jajka, pół plastra szynki i pomidora Znowu z 1600 kcalJa to chyba nie moge życ bez słodkiego
|
#3926 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
U mnie dzisiaj:
I owsianka na mleku z bananem, żurawiną, zielona herbata II sałatka z makaronem pełnoziarnistym, kurczakiem, papryką czerwoną i cebulą, 1-2 łyżki jogurtu naturalnego III kanapka z ciemnym chlebem i gotowanym mięsem wieprzowym IV jabłko, mandarynka, herbata owocowa V sałatka: mix sałat, pomidor, papryka, kurczak, grzanki z ciemnego chleba z sosem czosnkowym, kawa zbożowa
|
#3927 |
|
Konto usunięte
|
U mnie I kromka razowca z twarogiem chudym
II kromka razowca z kiełbaską i musztardą, jogurt naturalny III jabłko IV zupa krem wiosenna z piersią z kurczaka V serek wiejski lekki i twaróg chudy I melduję 5 min. skakanka, 120 brzuszków, 180 przysiadów, 100 agrafki, 30 sek. deski ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3928 |
|
Zakorzenienie
|
to melduje i ja:
Iś- owsianka na wodzie+truskawki IIś- chleb żytni z twarogiem, rzodkiewką i ogórkiem O- fasola zielona+ kasza pęczak P- garść rodzynek K-serek lekki wiejski z rzodkiewką i ogórkiem wróciłam przed 21 i myślałam, że nie uciągne żadnych ćwiczeń dziś ale melduję: wyzwanie deska+przysiady mel b brzuch leg magic 100 powtórzeń agrafka 100 powtórzeń orbitrek 7 km zaraz robię jeszcze trzy na orbim i może jeszcze będę mieć siłę zrobić buns z mel b i hula hop ![]() a ja od tygodnia biorę term line forte, ale poza tym, że się pocę to efektów narazie nie widzę |
|
|
|
#3929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kiedyś brałam term line, ale nie zauważyłam żadnych efektów... zupełnie nic. Teraz te zaczęłam bo miałam nadzieję, że do słodkiego mnie nie będzie ciągło, ale i tak z tym lipa.
|
|
#3930 |
|
Zakorzenienie
|
a długo je brałaś? te wszystkie tabletki to są chyba o tyłek rozbić jak nie ma diety i ćwiczeń
![]() chociaż kiedyś brałam jedne, które działały- alli, ale to był syf nad syfy |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:59.

mam nadzieję...?
. Z tego co patrzyłam na opinię to Łowickie jest chwalone za stosunek jakości do ceny. Często czytałam też, że takie najtańsze powodują kosmiczne wzdęcia
ale teraz mnie na nie nie stać 
jak kiedyś to wypije to napewno kupię sobie bananowe, ale pewnie będę długo piła bo tu mi wychodzi ok. 60 porcji.. a jak ja piję jeszcze czasami po pół...

szczególnie na diecie 

ugryzlam 2 razy bo strasznie glodna jestem, ale schowalam na potem, koncze dopiero o 14 wiec na pewno go zjem
bo inaczej z glodu umre :p
jakoś dziś takie beznadziejne posiłki, no ale taki dzień :P jutro będzie lepiej