Panny Młode 2015 cz. 27 - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-06, 18:02   #3901
lipstick89
Jedyna oryginalna Lips :)

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 27

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
No właśnie niby według testu szklankowego i mąkowego są niskoporowate. Co do dotykowego nie jestem pewna, niby palce pod włos gładko przechodzą, ale czuję nierówności.

No ja tych drogeryjnych używam, kiedyś miałam zamówione ze zróbsobiekrem, ale jak miałam za dużo rodzajów to nie nadążałam zużywać. Teraz mistrzem jest lniany z marketu

Proste, schną tak około 2h, blond, jak zakręcę na noc w ślimaczka to się rozprostują w miarę szybko, jak zakręcę na prostownicę i nie spryskam lakierem to też się prostują, za to jak prostuję to wywijają im się końce, zwłaszcza jak jest wiglotno.
Mam pełno drobnych sterczących włosków tak od połowy długości. Nie są gładkie, lśniące tylko takie napuszone jakby. Zdyscyplinować potrafię je prostownicą (nie prostuje całych pasm tylko te z wierzchu i też nie od czubka głowy, no i rzadko bo mało chodzę w rozpuszczonych, max 5 razy w miesiącu, no i zabezpieczam przed prostowaniem). Są śliskie z drugiej strony bo z warkocza uciekają, jak zrobię kitka wysoko to też mi zjeżdża i nie trzyma się wysoko.
Po użyciu kokosowego oleju zrobił mi się puch jakich mało, za to lniany lubią. No i kompletne odstawienie silikonów nie jest dobre bo mam szopkę trochę, więc raz na jakiś czas nakładam np odżywkę z nivea long repair.

No właśnie się zastanawiałam czy marketowych też używacie.
też też. ja czasami zwykłym olejem rzepakowym poskramiam. mam, można powiedzieć, identyczne włosy. porowatość niska, na granicy średniej (normalnej). bez tony lakieru fryzura się nie utrzyma. ale coś za coś. mam piękny naturalny kolor <3 i

2018
20/52
lipstick89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-06, 18:02   #3902
Justuus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kruella_de_mon Pokaż wiadomość
justus tylko nie wiem czy jak kupie taki czujnik to można go bezproblemowo samemu zamontować, czy trzeba jakiegos montera czy co. Pytałam właściciela ile lat ma piecyk, to mówił, że ok 5-6lat. No i jest to nowe budownictwo, no ale ja faktycznie wole dmuchać na zimne
Wiesz co, pamiętam, że kilka lat temu moi rodzice wzywali jakiegoś faceta do piecyka - żeby sprawdził wszystko. Możesz się zorientować ile to kosztuje. Może akurat nie aż tak dużo, a będziesz spokojniejsza. Taki facet będzie też od razu wiedział o tych czujnikach - albo możesz zapytać "wujka Google"
Justuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-06, 18:04   #3903
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
Ja relacje z teściową mam bardzo dobre cały czas
Z tymi firankami zrobiła nam niespodziankę, no ale jak wiadomo kupowanie czegoś komuś w ciemno nie zawsze dobrze wychodzi...
Jedna firanka wisi, już się do niej przyzwyczaiłam, choć na zimę kupimy i powiesimy taką, jaką chcieliśmy A druga firanka kurzy się w szafie

Z tym domem i remontem przesadzasz marudo! Ile osób by się z Tobą chętnie zamieniło
Może i tak ale tyle czasu jeszcze z rodzicami choć ma to swoje plusy
Cytat:
Napisane przez Justuus Pokaż wiadomość
Aż tacy źli?
Chociaż ja też z swoimi nie wytrzymuje długo. Gdy przyjeżdżamy do Polski to śpimy w większości u TŻ bo moi rodzice maja dwupokojowe mieszkanko a tamci duży dom. I mówiąc szczerze to tyle nerwów mnie to kosztuje, że cieszę się iż mieszkam 3 tyś km od nich :P
Nie no mam relacje raczej neutralne. Poza tym osobny dom to nie to samo co wspólny ale trochę się boję mimo wszystko czy się dogadamy

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-06, 18:04   #3904
kruella_de_mon
Zakorzenienie

Kelpie wlasnie zawsze myslalam, ze czujnik tlenku węgle sie montuje jakoś do piecyka czy coś, a tutaj na baterie i można sobie stawiać.. czytałam też, że tak jak mówisz, na korytarzu lub w pokoju, ale czy on zadziała gdy cała "rzecz" ma miejsce w lazience?
kruella_de_mon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-06, 18:07   #3905
seductivee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MajsterkaANB Pokaż wiadomość
idę żreć czipsy sobota grubasa...

pjona

02.08.2008 - 12.11.2012 - 12.09.2015

seductivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-06, 18:08   #3906
Justuus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość

Nie no mam relacje raczej neutralne. Poza tym osobny dom to nie to samo co wspólny ale trochę się boję mimo wszystko czy się dogadamy
Ja niby z swoimi też takie raczej neutralne relacje, zresztą nie mogę powiedzieć, bo są bardzo mili dla mnie
Ale wkurza mnie kilka rzeczy :P - np. jak każą mi już natychmiast wychodzić do kościoła, albo wyobraź sobie potrafiła mnie teściowa zapytać co było na kazaniu, albo jak po mszy poszliśmy raz na basen to się wydarła ze na pewno nie byliśmy. Jestem nauczona od rodziców że takie sprawy jak msza itp są to moje osobiste sprawy (a przynajmniej odkąd byłam już nastolatką).
Justuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-06, 18:13   #3907
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kruella_de_mon Pokaż wiadomość
Kelpie wlasnie zawsze myslalam, ze czujnik tlenku węgle sie montuje jakoś do piecyka czy coś, a tutaj na baterie i można sobie stawiać.. czytałam też, że tak jak mówisz, na korytarzu lub w pokoju, ale czy on zadziała gdy cała "rzecz" ma miejsce w lazience?
Czad jest gazem więc się przemieszcza. Jak "wylezie" z łazienki to wtedy czujnik wyje, a jak Ci będzie wył w łazience to możesz nie usłyszeć. Jakbyś spała w pokoju, którym jest czas to można się zatruć, a jak czujnik zaczyna wyć to przede wszystkim pootwierać okna i wyjść. No i zakładam, że wyje przy małym zagrożeniu, w sensie ostrzegawczo. Nie jestem ekspertem, ale tak mi "gazownik" mówił.

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Cytat:
Napisane przez lipstick89 Pokaż wiadomość
też też. ja czasami zwykłym olejem rzepakowym poskramiam. mam, można powiedzieć, identyczne włosy. porowatość niska, na granicy średniej (normalnej). bez tony lakieru fryzura się nie utrzyma. ale coś za coś. mam piękny naturalny kolor <3 i
Ooo
No ale gdzieś czytałam, że niskoporowate lubią olej kokosowy, a wysokoporowate lniany. I u mnie tak jest.

No co do koloru to wolałabym żeby był bardziej blond, a nie myszaty
I żeby moje włosy się zdecydowały czy chcą być proste czy powykręcane

Edytowane przez Kelpie
Czas edycji: 2014-09-06 o 18:34
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-06, 18:31   #3908
joasia-a
Zakorzenienie

Kurde, a ja zapomniałam zapytać się co o porowatości moich włosów robi fryzjerka..
Bo moje włosy szybko schną, suszarką to wgl 3 minuty i są suchutkie! a sięgają już sporo za zapięcie biustonosza.. z układaniem włosów jest różnie, ale raczej uciekają mi włoski i ogólnie to mam pełno baby hair i takie tez które już urosły więc odstają na całej długości włosów :P wydaje mi się że mogą być średnioporowate hmm :P

Ja zrobiłam sobie mały peeling twarzy i założyłam maskę coś dla włosów zrobię jutro :P ale ja rzadko olejuje.. za to używam zawsze po myciu (czyli co 2 dni) jakieś maski na włosy.. ostatnio kupiłam bioelixire argan oil maska bko misię trafiło w uperpharme że za 500 ml z dozownikiem zapłaciłam 16 zł a nie 35/42 (w zależności od drogerii :P) i w sumie pachnie jak moja mieszanka (oliwa z oliwek, olejek rycynowy i arganowy :P) tylko jest gęstszy
Stary 2014-09-06, 18:35   #3909
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
Kurde, a ja zapomniałam zapytać się co o porowatości moich włosów robi fryzjerka..
Bo moje włosy szybko schną, suszarką to wgl 3 minuty i są suchutkie! a sięgają już sporo za zapięcie biustonosza.. z układaniem włosów jest różnie, ale raczej uciekają mi włoski i ogólnie to mam pełno baby hair i takie tez które już urosły więc odstają na całej długości włosów :P wydaje mi się że mogą być średnioporowate hmm :P
To może te moje odstające to też są babyhair odrośnięte już - chciałabym
Stary 2014-09-06, 18:42   #3910
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
To może te moje odstające to też są babyhair odrośnięte już - chciałabym
noo na pewno bo co innego?
Mi strasznie dużo baby hair rośnie z czego się z jednej strony cieszę a z drugiej to jednak są mega wkurzające :P
Stary 2014-09-06, 18:45   #3911
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
noo na pewno bo co innego?
Mi strasznie dużo baby hair rośnie z czego się z jednej strony cieszę a z drugiej to jednak są mega wkurzające :P
Myślałam, że może jakieś połamane od gumki (chociaż staram się delikatnych gumek używać). Co racja to racja - wkurzające mega jest bo nie można mieć gładkich włosów tylko takie druciki odstające
Stary 2014-09-06, 18:46   #3912
seductivee
Zakorzenienie

Cytat:

Ja zrobiłam sobie mały peeling twarzy i założyłam maskę coś dla włosów zrobię jutro :P ale ja rzadko olejuje.. za to używam zawsze po myciu (czyli co 2 dni) jakieś maski na włosy.. ostatnio kupiłam bioelixire argan oil maska bko misię trafiło w uperpharme że za 500 ml z dozownikiem zapłaciłam 16 zł a nie 35/42 (w zależności od drogerii :P) i w sumie pachnie jak moja mieszanka (oliwa z oliwek, olejek rycynowy i arganowy :P) tylko jest gęstszy

Mam takie same Szybko schną i nie mogę ich normalnie np. w kucyk związać, żeby jakieś włoski do góry nie odstawały
Wypadają na potęgę i mam ich niezbyt dużo, ale pomimo iż przetłuszczają się i muszę je myć codziennie, to nie są oklapnięte
Zawsze miałam grzywkę - czy to prostą, czy to na bok, a od grudnia w ogóle nie ścinałam włosów i zrobiłam sobie przedziałek na środku głowy i podzieliłam grzywkę na pół, tak, że teraz nie mam grzywki i wyglądam (wg samej siebie ) świetnie. A jakie wygodne

Stary 2014-09-06, 18:52   #3913
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez seductivee Pokaż wiadomość
Mam takie same Szybko schną i nie mogę ich normalnie np. w kucyk związać, żeby jakieś włoski do góry nie odstawały
Wypadają na potęgę i mam ich niezbyt dużo, ale pomimo iż przetłuszczają się i muszę je myć codziennie, to nie są oklapnięte
Zawsze miałam grzywkę - czy to prostą, czy to na bok, a od grudnia w ogóle nie ścinałam włosów i zrobiłam sobie przedziałek na środku głowy i podzieliłam grzywkę na pół, tak, że teraz nie mam grzywki i wyglądam (wg samej siebie ) świetnie. A jakie wygodne
heh! to witaj w klubie z tym że ja włosy myję co 2 dni, czasami nawet co 3 bo wcale się mocno nie przetłuszczają (chyba przez farbowanie, bo jeszcze w liceum miałam z tym ogromny problem ) noo i mi też wypadają i ogólnie są cienkie, jak to generalnie włosy blondynek :P i nie są przez to efektowne ale co tam
Najgorsze jest to że czasami gdy suszę włosy to robię to z głową na dół żeby miały większą objętość.. a jeśli mi się po chwili odechce jednak mieć rozpuszczone włosy to wtedy odstają już dobitnie!

a jakiej długości masz włosy?
Ja ogólnie mam całe włosy jednej długości bo od 2 lat chyba ścinam na prosto cały czas także żadne cieniowanie po bokach, nigdzie krótszych włosó prócz baby hair nie ma heh :P

No i ogólnie jak 3 dni temu widziałam się z koleżankami to zazdrościły że już mam tak długie włosy- aż zrobiłam sobie zdjęcie żeby uwierzyć że naprawdę są długie
Stary 2014-09-06, 18:59   #3914
seductivee
Zakorzenienie

Cytat:
heh! to witaj w klubie z tym że ja włosy myję co 2 dni, czasami nawet co 3 bo wcale się mocno nie przetłuszczają (chyba przez farbowanie, bo jeszcze w liceum miałam z tym ogromny problem ) noo i mi też wypadają i ogólnie są cienkie, jak to generalnie włosy blondynek :P i nie są przez to efektowne ale co tam
Najgorsze jest to że czasami gdy suszę włosy to robię to z głową na dół żeby miały większą objętość.. a jeśli mi się po chwili odechce jednak mieć rozpuszczone włosy to wtedy odstają już dobitnie!

a jakiej długości masz włosy?
Ja ogólnie mam całe włosy jednej długości bo od 2 lat chyba ścinam na prosto cały czas także żadne cieniowanie po bokach, nigdzie krótszych włosó prócz baby hair nie ma heh :P

No i ogólnie jak 3 dni temu widziałam się z koleżankami to zazdrościły że już mam tak długie włosy- aż zrobiłam sobie zdjęcie żeby uwierzyć że naprawdę są długie

otototo! ja robię to ostatnio notorycznie, przy każdym suszeniu Wtedy mam lwią grzywę

ja to mam krótkie - takie trochę dłuższe niż do ramion, bo w listopadzie ścięłam na boba i od końca czerwca nie maluję włosów, bo tak czekam na wizytę u fryzjera na koniec września Mam mega odrosty i aż dziw, że nie wstydzę się z nimi wychodzić na zewnątrz, ale z drugiej strony widzę ile mi włosy urosły

Stary 2014-09-06, 19:00   #3915
misiaa91
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie niby według testu szklankowego i mąkowego są niskoporowate. Co do dotykowego nie jestem pewna, niby palce pod włos gładko przechodzą, ale czuję nierówności.

No ja tych drogeryjnych używam, kiedyś miałam zamówione ze zróbsobiekrem, ale jak miałam za dużo rodzajów to nie nadążałam zużywać. Teraz mistrzem jest lniany z marketu

Proste, schną tak około 2h, blond, jak zakręcę na noc w ślimaczka to się rozprostują w miarę szybko, jak zakręcę na prostownicę i nie spryskam lakierem to też się prostują, za to jak prostuję to wywijają im się końce, zwłaszcza jak jest wiglotno.
Mam pełno drobnych sterczących włosków tak od połowy długości. Nie są gładkie, lśniące tylko takie napuszone jakby. Zdyscyplinować potrafię je prostownicą (nie prostuje całych pasm tylko te z wierzchu i też nie od czubka głowy, no i rzadko bo mało chodzę w rozpuszczonych, max 5 razy w miesiącu, no i zabezpieczam przed prostowaniem). Są śliskie z drugiej strony bo z warkocza uciekają, jak zrobię kitka wysoko to też mi zjeżdża i nie trzyma się wysoko.
Po użyciu kokosowego oleju zrobił mi się puch jakich mało, za to lniany lubią. No i kompletne odstawienie silikonów nie jest dobre bo mam szopkę trochę, więc raz na jakiś czas nakładam np odżywkę z nivea long repair.

No właśnie się zastanawiałam czy marketowych też używacie.
Z opisu pasują do niskoporowatych. Ale końcówki możesz mieć już bardziej średnio, stąd łapią wilgoć i się wywijają. Ja mam falowane, wyskoporowate (lata farbowania i prostowania), ale odrost jest już średnioporowaty, bardziej oklapnięty i dociążony. Ale tak mnie kusi ostatnio powrót do blondu... :P

Znalazłam inspirację na winietki. Tylko jak je wydrukować i czym tam wbić, żeby to ładnie wyglądało?:P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg aa3cbd02f635a36f95e4a22f3ef70d96.jpg (18,0 KB, 17 załadowań)
Stary 2014-09-06, 19:03   #3916
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiaa91 Pokaż wiadomość
Z opisu pasują do niskoporowatych. Ale końcówki możesz mieć już bardziej średnio, stąd łapią wilgoć i się wywijają. Ja mam falowane, wyskoporowate (lata farbowania i prostowania), ale odrost jest już średnioporowaty, bardziej oklapnięty i dociążony. Ale tak mnie kusi ostatnio powrót do blondu... :P

Znalazłam inspirację na winietki. Tylko jak je wydrukować i czym tam wbić, żeby to ładnie wyglądało?:P
Jak Wy to ogarniacie
Moje koleżanki, teściowa czy szwagierka mówią, że ja znawca w kwestii włosów jestem ale takie szczegóły to już nie na moją głowę
Stary 2014-09-06, 19:08   #3917
seductivee
Zakorzenienie

Cytat:

Widziałam takie z jabłkami, gruszkami, pomarańczami, mandarynkami, dyniami
Są takie uchwyty - zerknij na stronę

Stary 2014-09-06, 19:08   #3918
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:

otototo! ja robię to ostatnio notorycznie, przy każdym suszeniu Wtedy mam lwią grzywę

ja to mam krótkie - takie trochę dłuższe niż do ramion, bo w listopadzie ścięłam na boba i od końca czerwca nie maluję włosów, bo tak czekam na wizytę u fryzjera na koniec września Mam mega odrosty i aż dziw, że nie wstydzę się z nimi wychodzić na zewnątrz, ale z drugiej strony widzę ile mi włosy urosły
ja na początku lipca farbowałam też włosy ale ja ogolnie co 3-4 miesiące.. a ogólnie przed farbowaniem w czerwcu to miałam chyba nawet 7 miesięcy albo 8 przerwy z farbowaniem moje włosy są pod tym kątem cudowne nawet jak teraz po 2 miesiącach to moje włosy wyglądają naturalnie mimo że odrost ma już tak z 2 cm :P i ogólnie się tym nie przejmuje i tym samym nie niszczę tak bardzo włosów skoro nie farbuję ich zbyt często

i tak widać świetnie po odrostach jak włoski wydłużają się
Cytat:
Jak Wy to ogarniacie
Moje koleżanki, teściowa czy szwagierka mówią, że ja znawca w kwestii włosów jestem ale takie szczegóły to już nie na moją głowę
ja to wgl nic sie nie znam więc też podziwiam za taką wiedzę

A ogólnie ja tak zauważyłam że odkąd zaczęłam stosować oleje i np tąmaske arganową to moje włosy się lekko falują przez noc (idę spać z lekko wilgnymi włosami :P) a dawniej tak czy owak były proste jak druty :P
Coś to znaczy?

No i ogólnie nie kręcą się pare miesięcy temu chciałam zakręcić na prostownicy.. zanim skończyłam włosy kręcić, to ta strona od której zaczęłam była już praktycznie prosta
Stary 2014-09-06, 19:12   #3919
seductivee
Zakorzenienie

Cytat:
ja na początku lipca farbowałam też włosy ale ja ogolnie co 3-4 miesiące.. a ogólnie przed farbowaniem w czerwcu to miałam chyba nawet 7 miesięcy albo 8 przerwy z farbowaniem moje włosy są pod tym kątem cudowne nawet jak teraz po 2 miesiącach to moje włosy wyglądają naturalnie mimo że odrost ma już tak z 2 cm :P i ogólnie się tym nie przejmuje i tym samym nie niszczę tak bardzo włosów skoro nie farbuję ich zbyt często

A ogólnie ja tak zauważyłam że odkąd zaczęłam stosować oleje i np tąmaske arganową to moje włosy się lekko falują przez noc (idę spać z lekko wilgnymi włosami :P) a dawniej tak czy owak były proste jak druty :P
Coś to znaczy?

No i ogólnie nie kręcą się pare miesięcy temu chciałam zakręcić na prostownicy.. zanim skończyłam włosy kręcić, to ta strona od której zaczęłam była już praktycznie prosta

Ja farbuję, bo naturalny mam bardzo jasny blond, a farbuję na orzechowy brąz A teraz włosy mi się sprały do jakiegoś rudego i wyglądam jakbym miała omre na odwrót

Stary 2014-09-06, 19:24   #3920
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Używam skarpetek złuszczających z biedronki. Mam nadzieję, że pomogą.
Ogladam 4 wesela i popijam rooibosa.
zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-06, 19:32   #3921
misiaa91
Zakorzenienie

Cytat:
Jak Wy to ogarniacie
Jak zaczynałam wlosomaniactwo, też nic prawie nie wiedziałam, także wszystko jest do ogarnięcia.

Cytat:
Widziałam takie z jabłkami, gruszkami, pomarańczami, mandarynkami, dyniami
Są takie uchwyty - zerknij na stronę
Dziękuję!

Cytat:

Coś to znaczy?

To dziwna mieszanka, bo z jednej Ci się faluja, a z drugiej są proste jak druty. :p jeśli są podatne na falowanie, to przy odpowiedniej pielęgnacji mogłabyś uzyskać pewien skręt.
Stary 2014-09-06, 19:35   #3922
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
To dziwna mieszanka, bo z jednej Ci się faluja, a z drugiej są proste jak druty. :p jeśli są podatne na falowanie, to przy odpowiedniej pielęgnacji mogłabyś uzyskać pewien skręt.
no są naprawdę dziwne ale te lekkie fale to po wyjściu na zewnątrz i tak się prostują :P kiedyś nałożyłam na włosy piankę i związałam w koczka i nawet wtedy się nie podkręciły więc sama nie wiem :P
I tak najczęściej ostatnio chodzę albo w jakiś upięciach (dzięki tym magicznym chińskim badziewiom do upinania koka :P) albo robię różne warkocze
Stary 2014-09-06, 19:37   #3923
duchaa123
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak zaczynałam wlosomaniactwo, też nic prawie nie wiedziałam, także wszystko jest do ogarnięcia.

Dziękuję!

hejka laski , moje włosy od farbowania są zniszczone ale używam dobrej maski i wcale nie chcą rosnąć ;o tydzień przed ślubem jadę na przedłużanie :p

Adrian 13.05.2013 r Gabriela 13.04.2016 r
duchaa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-06, 19:38   #3924
misiaa91
Zakorzenienie

Cytat:
no są naprawdę dziwne ale te lekkie fale to po wyjściu na zewnątrz i tak się prostują :P kiedyś nałożyłam na włosy piankę i związałam w koczka i nawet wtedy się nie podkręciły więc sama nie wiem :P
I tak najczęściej ostatnio chodzę albo w jakiś upięciach (dzięki tym magicznym chińskim badziewiom do upinania koka :P) albo robię różne warkocze
A po warkoczu Ci się odksztalcaja bardzo?:p
Stary 2014-09-06, 19:40   #3925
seductivee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez duchaa123 Pokaż wiadomość
hejka laski , moje włosy od farbowania są zniszczone ale używam dobrej maski i wcale nie chcą rosnąć ;o tydzień przed ślubem jadę na przedłużanie :p

Moja mama powiedziała mi, że jeśli włosy nie odrosną mi na tyle, że będę mogła zrobić fryzurę, o której marzę, to powinnam przedłużyć Ale póki chyba nie będę musiała.

Stary 2014-09-06, 19:49   #3926
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez duchaa123 Pokaż wiadomość
to jakiej długości chcesz mieć włosy? i co z nimi zrobić? :P
Cytat:
A po warkoczu Ci się odksztalcaja bardzo?:p
hm.. tak średnio, tak naturalnie to wygląda, no ale tak jak mówię, gdy wyjdę na zewnątrz to dużo czasu nie trzeba żeby się wyprostowały :P

Za to raz po olejowaniu zawinęłam wilgotne włosy w koczka i poszłam tak spać i miałam takie włosy jak w załączniku i trzymały się cały dzień :P (zamalowałam twarz bo zrobiłam głupią minę i miałam okropnie pomarszczone czoło bo naprawdę byłam zaskoczona tym co mam na głowie xD)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20140604_085500.jpg (46,6 KB, 31 załadowań)
Stary 2014-09-06, 19:52   #3927
seductivee
Zakorzenienie

Cytat:
to jakiej długości chcesz mieć włosy? i co z nimi zrobić? :P

hm.. tak średnio, tak naturalnie to wygląda, no ale tak jak mówię, gdy wyjdę na zewnątrz to dużo czasu nie trzeba żeby się wyprostowały :P

Za to raz po olejowaniu zawinęłam wilgotne włosy w koczka i poszłam tak spać i miałam takie włosy jak w załączniku i trzymały się cały dzień :P (zamalowałam twarz bo zrobiłam głupią minę i miałam okropnie pomarszczone czoło bo naprawdę byłam zaskoczona tym co mam na głowie xD)

świetne włosy !
... i piękna buzia

Stary 2014-09-06, 20:06   #3928
Na biurku Oli
Zakorzenienie

Cześć

Dzisiaj miałam okazję znowu być na ślubie i powiem Wam, że jak tak dalej pójdzie to na swoim się zanudzę :P O ile na pierwszym jak słyszałam tą muzykę, organy, skrzypce o mały włos nie wyłam... a teraz... już mnie to nie rusza ani trochę Już te ich skrzypce znam na pamięć

nabiurkuoli.blogspot.com

Mój facebook
Na biurku Oli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-06, 20:06   #3929
ania9o
Zakorzenienie

Hej hej przerzucilam na ostatnią stronę bo nie mam jakoś głowy do nadrabiania i widzę temat włosów znowu muszę wrócić do mojej vatiki
Właśnie wróciliśmy ze spotkania ze znajomymi. Ja wypilam małe piwko z sokiem imbirowym a Tż duże bez soku. Potem nas na kebsa wyciągnęli, ja miałam nie jeść i wzięłam trochę od Tż :p
Byli z nami znajomi którzy miesiąc po nas się zareczyli i na razie on nie chce słyszeć o ślubie, ona naciska. Ciężka sprawa ale są ze sobą już 7 lat wiec rok w tą czy w ta nie robi różnicy chociaż założę się, że pewnie jeszcze przed naszym weselem będziemy się bawić u nich
Z nimi to tez śmieszna historia, on kupił pierścionek i dwa lata czekał z zareczynami. A ona się domyslala bo niemota zostawił rachunek na szafie w domu i przy sprzątaniu znalazła xD mężczyźni
A teraz zmykam spać bo padam na twarz. Jutro mnie nie będzie, chyba, że wieczorem bo musimy jechać do moich rodziców. Także trzymajcie się. Buzki

Wysłane z mojego BlackBerry Q5
ania9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-06, 20:11   #3930
Kiciakowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania9o Pokaż wiadomość
Hej hej przerzucilam na ostatnią stronę bo nie mam jakoś głowy do nadrabiania i widzę temat włosów znowu muszę wrócić do mojej vatiki
Właśnie wróciliśmy ze spotkania ze znajomymi. Ja wypilam małe piwko z sokiem imbirowym a Tż duże bez soku. Potem nas na kebsa wyciągnęli, ja miałam nie jeść i wzięłam trochę od Tż :p
Byli z nami znajomi którzy miesiąc po nas się zareczyli i na razie on nie chce słyszeć o ślubie, ona naciska. Ciężka sprawa ale są ze sobą już 7 lat wiec rok w tą czy w ta nie robi różnicy chociaż założę się, że pewnie jeszcze przed naszym weselem będziemy się bawić u nich
Z nimi to tez śmieszna historia, on kupił pierścionek i dwa lata czekał z zareczynami. A ona się domyslala bo niemota zostawił rachunek na szafie w domu i przy sprzątaniu znalazła xD mężczyźni
A teraz zmykam spać bo padam na twarz. Jutro mnie nie będzie, chyba, że wieczorem bo musimy jechać do moich rodziców. Także trzymajcie się. Buzki

Wysłane z mojego BlackBerry Q5
Szczerze to nie rozumiem po co się zareczac jak się ślubu nie chce
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości