|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3901 |
Konto usunięte
|
Dot.: Odpieluszkowe zapalenie mózgu cz. II
AntyOZM
![]() https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...58cc9018b0c03a BTW Niektórzy ludzie przesadzają z tą swoją niechęcią do dzieci i manifestowaniem jej. Wczoraj jechałam busem (godzina 16) i jechały trzy dziewczynki koło 8-9 lat. Wygłupiały się (ale nie jakoś bardzo głośno), grały w jakieś gry typu rozwinięcie skrótu ZUPA itd (aż się z tego śmiałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3902 | |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;50564051]AntyOZM
![]() https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...58cc9018b0c03a[/QUOTE] Słodko ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3904 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
![]() Co ci ludzie mają w tych głowach i jakim prawem jestem nazywana wizażową ciocią bliżej nieznanego noworodka, o którym nic nie wiem i guzik mnie ono obchodzi tylko dlatego, że jestem Wizażanką? Boję się. Czy jeśli kiedyś, gdy zdecyduję się na dziecko to mi też tak odwali i zdziecinnieję? I stanę się dziką wózkową babą z mózgiem rozmiękczonym przez macierzyństwo, obierającą ziemniaki z niemowlęciem uczepionym do mojej piersi szczękami z siłą bullteriera? Czy to już trzeba się tak "mądrym inaczej" już urodzić, by takie bzdury wypisywać?
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3905 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3906 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3907 | |
wańka wstańka
|
Cytat:
Zdurnienia nie dostaje się w pakiecie razem z macierzyństwem. Do zdurnienia trzeba mieć predyspozycje. Ja zmiękłam, nie zdurniałam. Może tobie też się uda. ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3908 |
Konto usunięte
|
Co do tych dziewczynek, one nie krzyczały, wygłupiały się, może były trochę głośniejsze, ale nie darły się. Ja też mam niski poziom tolerancji na różne takie zachowania, ale to naprawdę nie było najgorsze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3909 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam plac zabaw trochę dalej ale pod oknem często mi dzieciaki na deskorolkach jeżdżą. Jazgot deskorolek jest wkurzający i jak czasami w lecie próbuję przyciąc komara w dzień, albo mąż wraca po nocce z pracy to nie da się spać przy otwartym oknie, nawet przy zamkniętym. Ale spoko zatyczki do uszów zawsze w pogotowiu czekają jakby co. Nie powiedziałabym im złego słowa, bo jestem za tym żeby dzieciaki spędzały czas aktywnie niż zdobywając kolejne levele w jakichś grach komputerowych, nawet jak hałasują pod blokiem. Niestety mój sąsiad z góry nie jest taki tolerancyjny i w zeszłe wakacje na nich taką polszczyzną pojechał, że się długo nie pokazywały. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3910 |
Konto usunięte
|
Mnie krzyki, wrzaski i piski dzieci drażnią, ale to bardzo subiektywne, bo ja dzieci ogólnie nie znoszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3911 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
Jedyne, co mnie dziwi to fakt, że niektóre wydają się tam być zawsze...od rana, do późnej nocki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3912 | |
damn good coffee
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3913 |
Konto usunięte
|
w szkole podstawowej była pani dyrektor, której dzieci przeszkadzały ....
jakiś tam problem wyniknął, że dzieci nie mogły czegoś z szafek, z szatni zabierać, stroju na wf chyba ... szafki są przy pokojach dyrekcji - "dzieci nie mogą schodzić bo p. dyr. przeszkadzają" |
![]() ![]() |
![]() |
#3914 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3915 |
ja.
|
mam nadzieje, ze jestem normalna matka, nie uwazam siebie z dzieckiem za jedna osobe, nie wstawialam na poczekalnie zdjec wydzielin z pochwy, na fb wrzucam jedno foto mlodego na kilka miesiecy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3917 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
http://sjp.pwn.pl/szukaj/od%C5%BCywianie.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3918 | ||
damn good coffee
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3919 | ||
wańka wstańka
|
Cytat:
I nastąpiła dalsza część tekstu ![]() Śmiem twierszić, że tu już nie tylko o znaczenie słów chodzi, ale również o logikę. ![]() A tak poza tym EOT ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat:
![]() Te z OZM oczywiście są bardziej widoczne.
![]() |
#3920 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
kobieta dzień po porodzie nie ma co robić, czym się zająć tylko info na wizaż wrzuca? Lekki poród musiała mieć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3921 | |
wańka wstańka
|
Cytat:
![]() Ja się temu akurat nie dziwię, jak przyszłe mamy produkują X części wątku przez 9 meisiący ciąży to się wirtualnie przyjaźnią, wspierają, liczą skurcze i kompletuja wyprawki. A w świecie smartfonów to nie jest problem wystukac kilka słów po porodzie. Dzie po porodzie to i tak bardzo długo. Dzień po porodzie to człowiek się często dzieckiem zajmuje, co jest bardziej wysiłkowe niż klikanie.
![]() |
#3922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W tym akurat niczego dziwnego nie widzę. Za to w sposobie wypowiedzi już tak ![]()
![]() |
#3923 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
jak czytam wypowiedzi na niektórych wątkach widać, że dziewczyny zżywają się przez te lata starań i miesiące oczekiwań. Ale info od matki byłoby normalniejsze. Np dziewczyny wreszcie urodziłam, mała ma na imię Eufrozyna, waży.... Pisanie o dziecku w 1 osobie wpisuje się niestety w OZM. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3924 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3925 | |
ja.
|
Cytat:
![]() wystukano na kalkulatorze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Styl wypowiedzi wskazuje na OZM
![]() |
#3927 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Dziecka i tak nie miałam, podnosić się nie mogłam, a byłam zupełnie przytomna i zupełnie szczęśliwa, to pisałam ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3928 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny,m na tym forum jestem tu nowa.
jestem w ciąży (27 tydzień ) mam nadzieję , że nie będzie mi grozić OZM !! zresztą powiadomiłam już rodzinkę , że jak zacznę się tak zachowywać, to proszę o skarcenie ! wkurza mnie jedna rzecz u dzieci 3-4latków a raczej ich rodziców bo co dziecko winne ! pozwalania dziecku dosłownie na wszystko, cała rodzina przy rodzinnym obiedzie ma być cicho bo dziecko coś krzyknęło i chce coś powiedzieć. mazanie po ścianach ( "ojej jaka malarka ") i niszczenie rzeczy u mnie w mieszkaniu przez dziecko mojego brata.... mamie jak zwrócę uwagę to foch jak z zakopanego do warszawy.... ponadto, czy uważacie karmienie piersią dziecka które skończyło 4 lata za coś normalnego????? dla mnie to obleśne i nie ma żadnego wytłumaczenia z punktu widzenia korzyści dla zdrowia dziecka...
#3929 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3930 |
Konto usunięte
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;50574407]Ja też, ale tylko z osobami zainteresowanymi (i z reguły - też dzieciatymi). Nie wyobrażam sobie koleżance, która nie ma dziecka nadawać o kupach.
[/QUOTE] Nie wszystkie tak uważają. Ja nawet o swoich zainteresowaniach nie każdemu opowiadam, gdy wiem, że ta osoba mnie nie zrozumie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:48.