|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3901 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Schudnąć 20-30kg część III
Cytat:
Nie szalej tylko za mocno ![]() 7 z przodu swietujmy razem.. chodz ja zanim ja zobacze to pewnie troche minie.. bo na razie sie cofam ![]() ![]() Mam nadzieje dziewczyny ze u Was dzis lepiej - i bede spadki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3902 | |
bez kija nie podchodz
|
U mnie dzis 80,2 ( przedwczoraj na wadze widzialam 79,7) no ale coz
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3903 |
Zakorzenienie
|
U mnie tez przedwczoraj bylo mniej- nawet byl spadek..
No trudno sie mowi i plynie sie dalej ![]()
![]() |
#3904 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Ale upał, w końcu przyszło lato ![]() ![]() Wczoraj miałam rest day, bo cały dzień taki był zaganiany, że miałam jakikolwiek czas dla siebie dopiero po 22:00 i też nie miałam już siły ćwiczyć. Ale pomimo braku treningu, miałam 2 spacery, gdzie przeszłam ok 10km spokojnie, więc nie było dnia kanapowego ![]() Unex ![]() ![]() ![]() U mnie szału nie ma, bo 300g w tym tygodniu tylko mniej, ale mam akurat owulację, bo czuję bardzo wyraźnie bol prawego jajnika, więc może też troche woda się zatrzymała- zobaczymy za tydzień ![]() A może mam po prostu karę za to imprezowanie w zeszły weekend ![]() ![]() lenciik cieszę się, że już u Ciebie wszystko w porządku ![]() ![]() Sabasza idziesz kobito super!! ![]() pozeczkowa jak tam w pracy? Rozumiem że o klimie to możecie zapomnieć? Nie wyobrażam sobie siedzieć w takim kotle diabła i to tyle godzin ![]() U mnie dziś 72,9kg Wymiary: - szyja: 32,5 - biceps: 30,5 - biust: 91 - pod biustem: 74 - talia: 80 - brzuch: 87 - biodra: 92 - pupa: 97 - udo: 61 - łydka: 38
#3905 |
Zakorzenienie
|
Hej
Cisza znow tutaj. ![]() Czy ktoras z was jak chorowala tez poszla waga w gore? Czy to tylko brak ruchu?! Dziewczyny staram sie kazdej z was pomoc i odpowiadac nie tylko w tematach odchudzania a czasem czuje sie niewidoczna tutaj. Aneccka cisza-co sie dzieje? Pozeczkowa jak u Ciebie? Co nowego o Sabaszy i Puchatka? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3906 |
Zakorzenienie
|
waga 75,2kg
|
![]() ![]() |
![]() |
#3907 |
Wtajemniczenie
|
Mel: 92,7
---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Ilona: no długo, długo, przygodę z odchudzaniem zaczęłam spokojnie z 3 lata temu ![]() ![]() Unex: jak się czujesz? ;3 przerabiałaś kiedyś może takie świeże pomidory na domowy keczup? pozeczkowa: jak tam sauna w pracy? Sabasza: bo widzę, że przeglądasz reddit, mam nadzieję że znasz Reddit Enchancement Suite? ![]() ![]() ![]() Puchaciuuuu! ale głupoty gadasz, starsza pani ![]() ![]() ![]() ja już tu z Sabaszą pisałam, że żeby schudnąć na stałe, trzeba dyscypliny, trzeba zmiany w życiu, a nie ograniczenia. Ja wiem, że ty je kochasz całym sercem, tak jak ja kochałam słodycze... a potem przejrzałam na oczy, dostałam się do programu gdzie zrobiono mi badania krwi i poczułam się jakby mi ktoś młotem przywalił. Czasem nasze przyzwyczajenia trzeba rzeczywiście porzucić, żeby uzyskać stały efekt. Wiemy jak się nasze historie potoczyły i że jesteśmy tutaj kolejny raz nie bez przyczyny. Dlatego musisz sobie przemówić do rozsądku i pożegnać się z tymi bułami, szczególnie białymi. Zmień je sobie na pełnoziarnistą opcję i ogranicz do 2 dziennie. Doskonale pamiętam jak się licytowałyśmy która potrafi pokroić na więcej części, więc myślę, że wystarczą ci dwie ![]() ![]() Co do nesquicka to nawet nie muszę chyba za wiele pisać, bomba cukrowa, z resztą wiesz. Skończysz i nie kupuj, zrób sobie granolę, jest miliard przepisów, mogę ci podrzucić najnowszy z jakim się spotkałam: https://www.youtube.com/watch?v=mpIPD7F_HTI Mleko 0,5% to woda, kochanieńka, tyle razy miałyśmy temat mleka poruszany w życiu ![]() ooo ja pamiętam twoje fotki przed i po, pięknie sobie dałaś wtedy radę ![]() ehh najgorzej takie wyrzuty sumienia o to, że się zapierałaś, ze teraz na pewno będzie ok, a rzeczywistość zrewidowała twoje plany... ![]() ![]() ![]() generalnie z poradami co do jadłospisu, to zgadzam się z Unex Sabasza, Puchatek: na zajęciach z panią psycholog miałam taką tabelkę wytłumaczeń, jakie możemy stosować i przewinęło się coś w postaci "dbając o siebie mam prawo zdecydować co jest dla mnie dobre i odmówić", żeby nie dać się terroryzować tym wszystkim "tyle czasu piekłam, spróbuj kawałeczek" i namawiaczom ![]() ![]() Bella, Soldus: ale mnie promo na hakuro ominęła, masakra! przez obronę mi uciekł weekend z 20% zniżką w cocolicie ;_; macie jakieś drogerie, gdzie są fajne ceny na pędzle? Soldus: dzięki ![]() ![]() laski, Vitalia wypuściła jakąś nową aplikację do liczenia kalorii, działa pewnie na zasadzie myfitnesspal i tych innych logów, nie miałam kiedy tego jeszcze przetestować, ale zostawiam wam namiary na androida: https://play.google.com/store/apps/d....tracker&hl=pl u mnie też się w końcu ten szalony okres skończył, mgr szczurek pozdrawia ![]() a wiecie co? wiecie co? promocja w mojej siłce jest, open na cały miesiąc za 130zł ![]() ![]() uff, nadrobiłam ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3908 | |
bez kija nie podchodz
|
Monte, ale ty juz masz prawie 6 z przodu, lalalila! Piekne masz wymiary, zazdroszcze, uda chyba najbardziej!
Szczurku, niee nigdy nie robilam domowego keczupu. U mnie ok ale dalej mam @ strasznieee dlugo ![]() Moje wymiary: przy wadze 80,2 szyja: bylo -36 jest-35 bicek - bylo - 33 jest - 33 biust bylo -104 jest-99 pod biustem bylo-86 jest- 84 talia bylo -84 jest- 81 brzuch - bylo - 102 jest - 98 biodra bylo - 101 jest-100 pupa bylo - 111 jest- 107 udo bylo -69 jest- 67 lydka bylo - 42 jest - 41 poprzednie wymiary byly robione 8 czerwca ![]() jadlospis na dzis - 300 ml maslanki zmiksowanej z bananem, truskawkami i lyzka platkow gorskich + wiorki kokos - kurczak z chilli, curry, mango z brazowym ryzem - salatka z pomidorow, ogorka, papryki, salaty, oliwki polane olejem sezamowym+ kromka razowca - jajecznica z calym peczkiem botwinki
![]() Edytowane przez Unex Czas edycji: 2015-07-04 o 14:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3909 |
Zakorzenienie
|
Szczurek to jak znajdziesz chwile to nam wklej cytaty z psychologii.
ja chyba jutro pojde na urodziny i oczywiscie bedzie tort i ciasta. male grono..rodzina tz-eta wiec bede odmawiac. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3910 |
Raczkowanie
|
Hej, u mnie po wczorajszym grillu i piwkowaniu (taki upał, że poległam) wzrost na wadze 72,9kg
Wymiary: - szyja: 32,5 - ramię: 26,5 - biust: 97,5 - pod biustem: 88,5 - talia: 79,5 - brzuch: 96,5 - biodra: 101 - pupa: 100 - udo: 53,5 - łydka: 38,5 |
![]() ![]() |
![]() |
#3911 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, tylko 8 osób podało wagę i tylko 3 wymiary. Czekam z tabelkami do jutrzejszego wieczora.
![]() |
#3912 |
Zakorzenienie
|
Ale tu cisza..szkoda troche ze watek podupada.
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3913 |
Wtajemniczenie
|
Ilona to nie jest kwestia, ze wątek podupada, tylko zaczęły się wakacje i większość (ja też) mamy mnóstwo planów, zajęć i wyjazdów
![]() Unex taaak! czekam już bardzo bardzo na tę 6 z przodu ![]() ![]() A ty będziesz miala za moment 7 jupii ![]() ![]() Szczurku Ty też ciągniesz już do 8 ![]() ![]() Super, że jest u Ciebie wakacyjna promocja na karnety, rozumiem że zamierzasz wykorzystać ![]() lenciik masz w udzie 53,5cm???? jakie chude udo ![]() Mel, Ewa jest na wyjezdzie, jak mi napisze swoje wymiary i wage, to oczywiscie przekażę ![]() Dzień dobry ![]() Wczoraj caly dzień bylismy na urodzinowym wyjezdzie i kinder party, pogoda taka ciepla, że mozna sie bylo roztopic ![]() ![]() ![]() Ćwiczeniowo i dietetycznie u mnie w miarę, chociaż wczoraj nic nie poćwiczyłam- przyjechała do mnie siostra na 3 dni, więc spędzamy czas razem ![]() Muszę bardziej spiąć tylek, bo ostatnio troche za bardzo się wyluzowałam ze wszystkim ![]()
#3914 |
Zakorzenienie
|
Monte..
troche sie watek przeniosl na fb ![]() mnie chyba jednak meczy alergia. jak nie katar to kicham i ratuje sie allegra. katar mam juz 10 dni. dzis bede miala wyzwanie. male grono urodziny dziecka jak odmowic tortu jak wszyscy beda jedli ![]() i juz myslalam by tam nie isc .. bo nic dietetycznego poza salatka nie bedzie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3915 | |
Zakorzenienie
|
Przepraszam, ze nie pisze. Przyjechałam do Lublina i się aklimatyzuję. No i jeszcze te dwa miesiące wykorzystuję aby się od byłego uwolnić. Zakazałam mu kontaktu, Ostatnio w tygodniu wydzwaniał do mnie po pijanemu, obiecywał przepraszał w i ogóle. Po trzeźwemu nawet tego nie pamiętał. Rozpadłam się. Zmieniłam numer.
Podaję wagę oraz wymiary i przepraszam, że tego nie zrobiłam w piatek Waga 87,5 Wymiary: szyja: 34 ręka: 32 (bic mam większy ha!) biust: 100 pod biustem: 88 talia: 89 pępek: 103 biodra: 113 tyłek: 116 udo: 68,5 łydka: 40 Co sądzicie takim deserze truskawki/czereśnie, jogurt grecki, odrobina ksylitolu? Pamiętam jak byłam u dietetyczki to powiedziała, że na diecie jogurtu greckiego nie powinno się jeść. Ale ten deser był taaaki pyszny. Jakbym miała wybierać owoce z bitą śmietaną a jogurtem greckim to wybiorę jogourt ![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Musisz dac rade bez niego i dasz. Co do deseru uwazam ze jogurt grecki lepszy niz bita smietana. Postanowilam ze pojde kawalek tortu zjem i nic wiecej poza salatka(domowa robia z salaty lodowej itd) a zjem obiad swoj wczesniej to nie bede taka glodna i kolacje u siebie w domu. od przyszlego tygodnia ruszam z bieganiem od nowa...poza cholerna alergia jest duzo lepiej. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#3917 | |
bez kija nie podchodz
|
Monte, no pomalu cos tam leci
![]() ![]() Zaraz ide pocwiczyc fitness blender, a popoludniu znow pojedziemy z TZ gdzie sie rowerem przejechac. Tylko mnie tylek tak boli po wczoraj ( dluuugo na rowerze nie jezdzilam ![]() moj jadlospis - 200 ml maslanki, banan, 4 truskawki, orzechy nerkowca, 3 lyzki platkow owsianych i kakao - zmiksowane na koktajl - 2 kromki razowca, 1/2 piersi z kurczaka pieczonej w przyprawach, pomidor, ogorek, rzodkiewka 2x - potrawka z miesa mielonego wolowego o niskiej zawartosc tluszczu, fasola czerwona, kukurydza, cebula, czosnek pomidory + makaron razowy ( okolo garsci) - jajecznica z 2ch jaj + szczypiorek i pomidor ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Ilona, mnie tez meczy alergia. Teorytycznie powinno byc juz lepiej, a wcale nie jest. ![]() Tez sie ratowalam jakimis tabletkami, ale szczerze mi g*wno pomagaly ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Allegra nie usypia ale slabo dziala na mnie. i mam wiecznie czerwony nosek od kataru.. mam wrazenie ze cos pyli bo jak jestem na dworze jest gorzej. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#3919 |
Wtajemniczenie
|
Mel: ale ze mnie lebiega! zagapiłam się z pomiarami :x wybacz ;_;
szyja 35 biceps 31,5 piersi 107 pod piersiami 91 talia 87 brzuch 105 biodra 106 tyłek 118 udo 70 łydka 43 (łydoludowi spadły AŻ 4cm już, szaleństwo!) Ilona: no wybacz, nie wszyscy mieli czas na siedzenie przy kompie ostatnio najwidoczniej ![]() ![]() Monte: grzecznie, w piątek gin z tonikiem z tż i wczoraj wieczorem drugi ![]() ![]() ![]() Panna: ![]()
![]() |
#3920 | ||
bez kija nie podchodz
|
Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#3921 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
rano wzielam allegre i jest lepiej. mam nadzieje ze wrzesniu nic nie pyli. bo w sezonie grzewczym Znow kaszle wiecznie..pewnie roztocza. Szczurku. wiem ze nie kazdy ma czas ale smutno bez was. jestes po obronie to zerkaj tu czesciej ![]() w ogole znikly nowe dziewczyny.szkoda. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#3922 |
Wtajemniczenie
|
Ilona: Puchatek pojechała na urlop, wróci niedługo
![]() https://polki.pl/zdrowie_i_psycholog...,10028103.html cały rok coś pyli...
![]() |
#3923 | |
bez kija nie podchodz
|
o tak jak mowilam, trawa, pokrzywa, lipa i zboza teraz najbardziej
![]() ja juz pocwiczylam fitness blender, wieczorem z TZ na rower i dzien mozna zaliczyc do udanych ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3924 |
Zakorzenienie
|
Szczurku.
dlugo nie ma annecki mam nadzieje ze sie nie poddala. tylko ze ma wakacje i nie ma czasu pisac. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3925 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3926 |
Zadomowienie
|
![]()
Tabelki!
liepiecwymiary.jpg lipiecwaga.jpg
#3927 |
Zakorzenienie
|
hej.
ja wrocilam zjadlam ten 1 kawalek tortu..byl domowy z malinami. bylo dietetyczne leczo z piersia kurczaka wiec troche zjadlam i domowy chleb z ziarnami. Pani domu tj bratowa myslala chyba ze jestem w ciazy bo nie jadlam ciast..ale powiedzialam jej ze jestem na diecie. ogolnie nic zakazanego poza ciastem nie zjadlam. Licze ze w przyszly tydzien w pt jednak bede zielona ![]() .w ogole byla swietna salatka. powtorze w domu ale bylo lyzka majonezu i jogurtu naturalnego to dam tylko jogurt. w skladzie: kasza kuskus.ogorek kiszony.jajko tunczyk w wodzie i papryka czerwona. w smaku super. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez ilo16na Czas edycji: 2015-07-05 o 19:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#3928 |
Konto usunięte
|
Wracam z podkulonym ogonem, po 4 dniach jedzeniowych masakry. Jestem przeziębiona do tego. Aplikuje zaraz leki i mam nadzieje, ze jutro bedzie lepiej to skoczę rowerem do pracy. Czuje sie kiepsko. Fizycznie, psychicznie i dietowo. Zmienię to, bo tak dalej być nie może !!! Zeby zmiany nastały trzeba sie zmienić i ja musze to zrobic, bo inaczej pogrążenie sie w tym zawieszeniu, w którym trwam. Uciekam odpoczywać przed ta walka sama ze soba !
|
![]() ![]() |
![]() |
#3929 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3930 | |
bez kija nie podchodz
|
Soldus, piekne posilki!
Uwielbiam ogladac takie zdjecia! Ja juz pocwiczylam tabate z fitness blenkdera + 20 min cwiczenia na plecy i rozciaganie. Ide zaraz pod prysznic, a na 2 do pracy ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:25.