Wężowe spodnie to nasz znak, za rok powiemy TŻtom tak! - PM 2016 cz.33 - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-10, 20:21   #3901
visionAM
Zakorzenienie

Dot.: Wężowe spodnie to nasz znak, za rok powiemy TŻtom tak! - PM 2016 cz.33

Cytat:
Napisane przez taedio Pokaż wiadomość
Nie powiedziałam, że ona powiedziała, () że skład nie ma znaczenia. Ja nie umiem przekazać tego co ona mówiła, znam ogólny sens, w większości pokrywa się z tym co mówisz Dla mnie logiczne jest to, że skład jest najważniejszy i ze wszystkim jest tak, że nie wszystko co profesjonalne jest najlepsze
Wiadomo, nie twierdzę, że się nie zna
Zwłaszcza, że ma takie doświadczenie w zawodzie.
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-10, 20:38   #3902
lenka990
Zaszynszylowana

Cytat:
Napisane przez Sophie24 Pokaż wiadomość
Jak dla mnie to lepsze suche mufiiny niż mini-torciki z kremem No ale ja nienawidzę kremowych ciast:P Tylko, że trzeba patrzeć na gości a oni pewnie wolą typowe torty.
Ja ciągle staram się M. uwałkować na brak tortu - zbędny wydatek. Lepiej kupić więcej, lepszych ciast niż babrać się z tortem. Szczególnie, że ja tortu nie ruszę:P
Łobza to chyba lokalny cukiernik. W Gda jest T.Deker ale słyszałam, że mega słodkie i okropne torty robi. Sowa zresztą też już zbiera baty, że się psuje a ceny rosną. Boję się, że nie będzie gdzie tortu zamówić:P
Dla mnie też tort to zbędny wydatek. I tak z moich obserwacji wynika, że większość ląduje w koszu.

Ja raczej się z decyduje na babeczkowy ale ze względów praktycznych. Jak tort się ukroi to koniec, albo się od razu go zje albo się rozpłynie. A babeczkę jak ktoś nie będzie chciał zjeść od razu to może postać dłużej, ewentualnie wziąć ze sobą przy wyjściu.

Ja z resztą jeszcze na weselu nie jadłam dobrego tortu. Wszytskie są takie ciężkę na margarynie i z ogromną ilością śmietany

Co do barmanów, nasza sala oferuje barmana z 350zł na całe wesele. W cenie jest lód i szkło. Z naszej strony alkohole i napoje do drinków.

"Nie dyskutuj z debilem, bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
lenka990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-10, 20:44   #3903
ann2016
Zakorzenienie

Cytat:
Hejo
jestem po fryzjerze, 10 cm mniej to co zapuściłam od lutego poszło.. zafarbowała mnie też bo ciągle prześwitywał mi blond sprzed 8 miesięcy tyle się dowiedziałam o szamponach i odżywkach sklepowych, że matko jedyna.
Wkurzyłam się na Tż jeszcze
aż tyle
a co ci Tż zrobił ?
ann2016 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-10, 20:48   #3904
201604261006
Konto usunięte

My to w ogóle mamy z Tz kryzysa
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-10, 20:50   #3905
visionAM
Zakorzenienie

ja mam kryzys ślubny - odechciało mi się wesela i wszystkiego, co z nim związane
Stary 2015-08-10, 20:59   #3906
Arya90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
ja mam kryzys ślubny - odechciało mi się wesela i wszystkiego, co z nim związane
ja to przechodziłam z 3 msc temu

6cs
Arya90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-10, 21:10   #3907
taedio
MerDer 4ever

Cytat:
Napisane przez ann2016 Pokaż wiadomość
aż tyle
a co ci Tż zrobił ?
Wolałam teraz obciąć zniszczone i zapuszczac zdrowe
A bo ma do zrobienia chyba z 4 projekty od podstaw na uczelnie (bo ma poprawki oczywiście), do tego od kilku tygodni ma dać teksty na stronę firmowa i nic nie robi żeby iść na trening (3x w tygodniu od 18-21) ma czas, zrobi WSZYSTKO żeby na niego zdążyć, myśli tylko o tym żeby na niego iść a obowiązki ma w w sobotę powiedziałam mu ze jak nie zrobi strony internetowej to nie idzie na trening.. I co? Strony jak nie było tak nie ma a na trening poszedł. i jeszcze mi pisze ze nie chciał mnie wkurzyc w środę jedziemy do Stuttgartu, potem coś się znajdzie... Będzie robił wszystko na ostatnią chwilę, będzie znerwowany, niewyspany i ciągle zajęty zamiast rozbić sobie wszystko w czasie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-08-10, 21:18   #3908
candy111
Zakorzenienie

Cytat:
A bo ma do zrobienia chyba z 4 projekty od podstaw na uczelnie (bo ma poprawki oczywiście), do tego od kilku tygodni ma dać teksty na stronę firmowa i nic nie robi żeby iść na trening (3x w tygodniu od 18-21) ma czas, zrobi WSZYSTKO żeby na niego zdążyć, myśli tylko o tym żeby na niego iść a obowiązki ma w w sobotę powiedziałam mu ze jak nie zrobi strony internetowej to nie idzie na trening.. I co? Strony jak nie było tak nie ma a na trening poszedł. i jeszcze mi pisze ze nie chciał mnie wkurzyc w środę jedziemy do Stuttgartu, potem coś się znajdzie... Będzie robił wszystko na ostatnią chwilę, będzie znerwowany, niewyspany i ciągle zajęty zamiast rozbić sobie wszystko w czasie
Mój też ma poprawki w tym jedną taką, że jak nie zaliczy to 5 lat studiów na darmo bo go wywalą. Oczywiście się nie uczy no bo PRZECIEŻ ZDĄŻY specjalnie pojechał do rodziców żeby się uczyć, a jak zadzwonię do niego to cały czas w garażu składa te swoje klasyki
Ja już nie mam siły się kłócić o studia. Najwyżej będzie kopał doły łopatą. Ktoś też musi.
candy111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-10, 21:29   #3909
tetrikk
Zakorzenienie

[1=3bab1895ed7a4a0113eb29e 79654b8b86ef03e4e_657f8b8 281285;52367919]Tetrikk jeszcze każesz czekać na relacje i zdjęcie kiecki

.[/QUOTE]

Właśnie się zabrałam za pisanie i szukanie kiecek! dajcie mi pół godziny i wszystko będzie

A i usprawiedliwienie mam dobre bo udało nam się wynająć mieszkanie od 1 września, jeździliśmy i oglądaliśmy
Stary 2015-08-10, 21:38   #3910
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość
Też taką chcę, jak zrobiłaś?
W paincie
Cytat:
Napisane przez klakla91 Pokaż wiadomość
Będzie
Cytat:
Napisane przez Fragaria_ Pokaż wiadomość
Jak najbardziej
To cieszę się, bo już miałam zagwozdkę
Cytat:
Hejo
jestem po fryzjerze, 10 cm mniej to co zapuściłam od lutego poszło.. zafarbowała mnie też bo ciągle prześwitywał mi blond sprzed 8 miesięcy tyle się dowiedziałam o szamponach i odżywkach sklepowych, że matko jedyna.
Wkurzyłam się na Tż jeszcze
A mi się podobają mój tż chyba będzie miał na ślubie albo na sesji przynajmniej
Mi też się podobają szelki Ale głównie dla takich wysokich i chudych facetów,wiec mój raczej się nie łapie,bo jest dość barczysty i chyba zabawnie by wyglądał...
Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Wy to ciągle jakieś kryzysy
Cytat:
Ja też nie lubię jak mój tż zostawia sobie coś na ostatnią chwilę...
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-10, 21:42   #3911
izk_a
Zakorzenienie

tetrikk, gratuluje mieszkania
izk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-10, 21:52   #3912
lolusl
Japońska rzepa

O,jeszcze zapomnialam - byliśmy pierwszy raz na tym kursie tańca, mieliśmy indywidualną lekcję,bo nikogo nie było i było super Tż miał na mnie maślany wzrok jak na początku związku

tetrikk gratsy!
It never fails.

Edytowane przez lolusl
Czas edycji: 2015-08-10 o 21:57
Stary 2015-08-10, 21:54   #3913
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a
Konto usunięte

Tetrik gratulacje

Ja smażę sobie halloumi - uwielbiam

Ja tematu ślubnego tez mam poki co moze nie dość ale zmeczenie tematu
A tu sie dopiero zacznie bo rodzinka niedługo przyjedzie i bedzie non stop nawijanie na temat
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-10, 21:58   #3914
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
O,jeszcze zapomnialam - byliśmy pierwszy raz na tym kursie tańca, mieliśmy indywidualną lekcję,bo nikogo nie było i było super Tż miał na mnie maślany wzrok jak na początku związku
super
tez o tym myślimy... od roku i nadal się nigdzie nie zapisaliśmy
Stary 2015-08-10, 22:11   #3915
pannamima
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lenka990 Pokaż wiadomość

Co do barmanów, nasza sala oferuje barmana z 350zł na całe wesele. W cenie jest lód i szkło. Z naszej strony alkohole i napoje do drinków.
Nie piszcie takich rzeczy, bo mnie już to wk#$^ia, że ja nie mam takich ofert
Cytat:
A ja mam problem ze sobą. Mam wszystko najważniejsze zarezerwowane, a szukam np kamerzysty, innego zespołu do kościoła i tylko robię sobie źle, bo zaraz nie będę niczego pewna
Co o NICH myślicie ?
Oferta za 3,5k - 3 lustrzanki (wolę kamery), kran, jakieś tam bajery, że kamera płynnie przechodzi, film 2,5h, płytki w cenie, są od przygotowań do 1-2 w nocy.
Moja oferta niestety (nie mam jak pokazać) jak już pisałam tysiąc razy - 1h filmu za 800zł, 2 kamery, full HD, od przygotowań do 1-2 w nocy, płytki, peny , kran 300zł. Jest mniej nowoczesny.
pannamima jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-10, 22:18   #3916
tetrikk
Zakorzenienie

Przepraszam za opóźnienie, ale jak napisałam wyżej cały czas latamy z TŻ i nie było mnie przy kompie

Byłam umówiona do 2 salonów w Warszawie - Carmen http://www.carmen-slubne.pl/ i La Mariee http://lamariee.pl/

Najpierw byliśmy w Carmen - salon bardzo polecam. Bardzo miłe panie, pomogły, doradziły, żadnych głupich tekstów. Sukienki też bardzo ładne i wcale nie takie drogie jak myślałam. Niestety nie można było robić zdjęć. Linkuję poniżej z innego salonu, bo na Carmen może być tylko do strony Nabla. Przymierzałam:

1. Analise http://www.salon-demi.pl/zdjecia/nabla/analise1.jpg Bardzo fajnie leżała, przede wszystkim u góry. Okazało się, że taki dekolt całkiem mi pasuje To była pierwsza kiecka, więc ucieszyłam się, że te sukienki nie leżą na mnie aż tak źle jak ostatnio

2. Muriel http://larosasuknie.com.pl/kolekcja-malachite/2-nabla-muriel.html
Bardzo fajnie leżał ten dół, góra zbyt zabudowana jak dla mnie.

3. April http://http://www.salon-demi.pl/zdje...bla/april1.jpg
Piękna suknia, a ja wyglądałam w niej tragicznie W ogóle nie pasują mi koronki, zresztą źle się czułam. Przewiduję, że to dlatego, że mam zbyt delikatną urodę.

4. Monique http://larosasuknie.com.pl/kolekcja-...l-monique.html
W tej naprawdę wyglądałam super! Jest skromna, lekko rozkloszowana, bardzo wygodna. Na dodatek można ją podczepić na weselu na guziki i robi się z niej taka do kolan Mierzyłam 2 razy i naprawdę bardzo się sobie podobałam. Koszt 3600zł (o koszt reszty nie pytałam)

Przymierzyłam jeszcze jedną księżniczkę, żeby się przekonać, że na pewno takiej nie chce. Przekonałam się

La Mariee - moje największe rozczarowanie. Salon fatalny! Najgorsze było to, że w przymierzalni i wszędzie naokoło było pełno ścinek materiału. Nikt tego nie zamiótł, nie pozbierał, a przecież byłyśmy umówione. Lustro było tylko z jednej strony. Obsługa bardzo średnia, na miejscu nie było katalogów. Większość sukni tandetna, nie szyją na miarę tylko zamawiają rozmiar, np. "S" Dodatkowo nie mają większości sukni, które są na stronie, przede wszystkim mam na myśli kolekcje jesień 2015.
Przymierzyłam:
5.Sophia Tolli
http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...tem,32100.html i tu było moje ogromne rozczarowanie. Suknia leżała źle, plecy wcale nie były widowiskowe, cena 3 300zł

6. Przymierzyłam jeszcze kilka sukienek od Sophi Tolli i wg mnie katalogi a rzeczywistość to przepaść. Na mnie żadna czy to rybka czy prosta, każda źle leżała

7. Na koniec przymierzyłam krótką o taką: http://www.moonlighteurope.com/t669,238
Bardzo dobrze mi w takiej było i chętnie bym jeszcze jakąś tego typu przymierzyła. Dziewczęca, wygodna, całkiem niezła, cena 2 500zł

Po wyjściu z La Mariee chciałyśmy już jechać do domu, ale stwierdziłyśmy, że spróbujemy wejść do Madonny, może coś się uda przymierzyć. Okazało się, że pani akurat ma pół godziny i weszłyśmy. Salon super, bardzo ładnie w środku, miła obsługa. Najpierw przymierzyłam prostą lejącą ( spieszyłyśmy się, więc nie wiem co to za kiecka), ale było średnio. Potem przymierzyłam sukienkę, o której myślę nieustannie od soboty. Podobna jest do sukienki Gala - Leti, jak w tym teledysku: http://www.slubnaglowie.pl/inspiracj...ul/ilona-jakub, tylko minimalnie inny gorset i odrobinę mniej sztywna. Napisałam już maila do salonu z prośbą o zdjęcie katalogowe, bo nigdzie nie mogę tej sukienki znaleźć Model Madlen. Ale dziewczyny, ja się czułam jak milion dolców, serio. Moje nogi wyglądały ekstra i ta sukienka jakoś tak do mnie pasowała. Wszystkie koleżanki prawie piszczały z zachwytu, a jak mi babka założyła welon to moja świadkowa się popłakała Ale wydaje mi się, że to TA. Mimo, że chciałam zupełnie inną, lejącą, długą to ta całkowicie skradła moje serce. I z welonem do ziemi było super.

Muszę jeszcze przemyśleć tę decyzję i ściągnąć mamę do Warszawy Ale nie mogę przestać o niej myśleć Chyba będę nieszablonowa

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

Edit: A ta moja faworytka kosztuje 2500
Stary 2015-08-10, 22:22   #3917
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Napisane przez pannamima Pokaż wiadomość
Nie piszcie takich rzeczy, bo mnie już to wk#$^ia, że ja nie mam takich ofert

A ja mam problem ze sobą. Mam wszystko najważniejsze zarezerwowane, a szukam np kamerzysty, innego zespołu do kościoła i tylko robię sobie źle, bo zaraz nie będę niczego pewna
Co o NICH myślicie ?
Oferta za 3,5k - 3 lustrzanki (wolę kamery), kran, jakieś tam bajery, że kamera płynnie przechodzi, film 2,5h, płytki w cenie, są od przygotowań do 1-2 w nocy.
Moja oferta niestety (nie mam jak pokazać) jak już pisałam tysiąc razy - 1h filmu za 800zł, 2 kamery, full HD, od przygotowań do 1-2 w nocy, płytki, peny , kran 300zł. Jest mniej nowoczesny.
Spoko są. O wiele lepiej mieć lustrzanki, jakość lepsza niż w kamerze i dużo większa głębia obrazu,mobilnosć.

Tetrikk, to fajnie,że znalazłaś takie, które Ci pasują
Mi się osobiście najbardziej podoba ta czwarta.
It never fails.
Stary 2015-08-10, 22:24   #3918
candy111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tetrikk Pokaż wiadomość
Przepraszam za opóźnienie, ale jak napisałam wyżej cały czas latamy z TŻ i nie było mnie przy kompie

Byłam umówiona do 2 salonów w Warszawie - Carmen http://www.carmen-slubne.pl/ i La Mariee http://lamariee.pl/

Najpierw byliśmy w Carmen - salon bardzo polecam. Bardzo miłe panie, pomogły, doradziły, żadnych głupich tekstów. Sukienki też bardzo ładne i wcale nie takie drogie jak myślałam. Niestety nie można było robić zdjęć. Linkuję poniżej z innego salonu, bo na Carmen może być tylko do strony Nabla. Przymierzałam:

1. Analise [URL=" [/URL]Bardzo fajnie leżała, przede wszystkim u góry. Okazało się, że taki dekolt całkiem mi pasuje To była pierwsza kiecka, więc ucieszyłam się, że te sukienki nie leżą na mnie aż tak źle jak ostatnio

2. Muriel [URL=" [/URL]
Bardzo fajnie leżał ten dół, góra zbyt zabudowana jak dla mnie.

3. April http://http://www.salon-demi.pl/zdje...bla/april1.jpg
Piękna suknia, a ja wyglądałam w niej tragicznie W ogóle nie pasują mi koronki, zresztą źle się czułam. Przewiduję, że to dlatego, że mam zbyt delikatną urodę.

4. Monique http://larosasuknie.com.pl/kolekcja-...l-monique.html
W tej naprawdę wyglądałam super! Jest skromna, lekko rozkloszowana, bardzo wygodna. Na dodatek można ją podczepić na weselu na guziki i robi się z niej taka do kolan Mierzyłam 2 razy i naprawdę bardzo się sobie podobałam. Koszt 3600zł (o koszt reszty nie pytałam)

Przymierzyłam jeszcze jedną księżniczkę, żeby się przekonać, że na pewno takiej nie chce. Przekonałam się

La Mariee - moje największe rozczarowanie. Salon fatalny! Najgorsze było to, że w przymierzalni i wszędzie naokoło było pełno ścinek materiału. Nikt tego nie zamiótł, nie pozbierał, a przecież byłyśmy umówione. Lustro było tylko z jednej strony. Obsługa bardzo średnia, na miejscu nie było katalogów. Większość sukni tandetna, nie szyją na miarę tylko zamawiają rozmiar, np. "S" Dodatkowo nie mają większości sukni, które są na stronie, przede wszystkim mam na myśli kolekcje jesień 2015.
Przymierzyłam:
5.Sophia Tolli
http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...tem,32100.html i tu było moje ogromne rozczarowanie. Suknia leżała źle, plecy wcale nie były widowiskowe, cena 3 300zł

6. Przymierzyłam jeszcze kilka sukienek od Sophi Tolli i wg mnie katalogi a rzeczywistość to przepaść. Na mnie żadna czy to rybka czy prosta, każda źle leżała

7. Na koniec przymierzyłam krótką o taką: http://www.moonlighteurope.com/t669,238
Bardzo dobrze mi w takiej było i chętnie bym jeszcze jakąś tego typu przymierzyła. Dziewczęca, wygodna, całkiem niezła, cena 2 500zł

Po wyjściu z La Mariee chciałyśmy już jechać do domu, ale stwierdziłyśmy, że spróbujemy wejść do Madonny, może coś się uda przymierzyć. Okazało się, że pani akurat ma pół godziny i weszłyśmy. Salon super, bardzo ładnie w środku, miła obsługa. Najpierw przymierzyłam prostą lejącą ( spieszyłyśmy się, więc nie wiem co to za kiecka), ale było średnio. Potem przymierzyłam sukienkę, o której myślę nieustannie od soboty. Podobna jest do sukienki Gala - Leti, jak w tym teledysku: http://www.slubnaglowie.pl/inspiracj...ul/ilona-jakub, tylko minimalnie inny gorset i odrobinę mniej sztywna. Napisałam już maila do salonu z prośbą o zdjęcie katalogowe, bo nigdzie nie mogę tej sukienki znaleźć Model Madlen. Ale dziewczyny, ja się czułam jak milion dolców, serio. Moje nogi wyglądały ekstra i ta sukienka jakoś tak do mnie pasowała. Wszystkie koleżanki prawie piszczały z zachwytu, a jak mi babka założyła welon to moja świadkowa się popłakała Ale wydaje mi się, że to TA. Mimo, że chciałam zupełnie inną, lejącą, długą to ta całkowicie skradła moje serce. I z welonem do ziemi było super.

Muszę jeszcze przemyśleć tę decyzję i ściągnąć mamę do Warszawy Ale nie mogę przestać o niej myśleć Chyba będę nieszablonowa

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

Edit: A ta moja faworytka kosztuje 2500
super ta sukienka z teledysku

W takim razie umówię się do Carmen i Madonny. Czy mają te suknie z takiego materiału nie wiem jak to określić "sztywna satyna" ?
Stary 2015-08-10, 22:28   #3919
tetrikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez candy111 Pokaż wiadomość

W takim razie umówię się do Carmen i Madonny. Czy mają te suknie z takiego materiału nie wiem jak to określić "sztywna satyna" ?
Mają w Carmen na pewno. Przypomniałaś mi, że jeszcze przymierzałam taką: http://www.celebritybridal.pl/pl/suknia-slubna/rhodesia , ale dla mnie była zbyt przytłaczająca W Madonnie byłam krótko, więc nie wiem.

Edytowane przez tetrikk
Czas edycji: 2015-08-10 o 22:31
tetrikk jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-10, 22:28   #3920
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:

To jest mikado chyba, o ile chodzi Ci o ten materiał
It never fails.
Stary 2015-08-10, 22:33   #3921
tetrikk
Zakorzenienie

A i moje przemyślenia są takie, że absolutnie nie ma co się sugerować zdjęciem katalogowym. Ta sama sukienka może wyglądać kompletnie inaczej na 2 różnych osobach. Niby oczywiste, ale ja się bardzo zdziwiłam kilka razy
Stary 2015-08-10, 22:40   #3922
candy111
Zakorzenienie

Cytat:
To jest mikado chyba, o ile chodzi Ci o ten materiał
tak o to mi chodzi ! wielkie dzięki
Stary 2015-08-10, 23:20   #3923
3bab1895ed7a4a0113eb29e79654b8b86ef03e4e_657f8b8281285
Konto usunięte

Cytat:
Super my może pójdziemy od września.
Cytat:
tak o to mi chodzi ! wielkie dzięki
To zdecydowanie w Carmen znajdziesz najwięcej z tego materiału Tylko Ona na ul. Nowolipie też ma więcej niż 2 modele.

Tetrikk sukienka z opisu i filmu brzmi fajnie i oryginalnie. Cena za nową też OK, ja nawet w takiej cenie nie mierzyłam w której Madonnie byłaś?

---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ----------

Co do La Mariee to jak ja byłam na skrawków materiału nie było, ale cała przymierzalnia była w brokacie, więc na mnie też się przeniosło.

I chyba większość sukienek szytych poza Polską przychodzi w wybranym rozmiarze i dopiero w salonach są dopasowywane.

Edytowane przez 3bab1895ed7a4a0113eb29e79654b8b86ef03e4e_657f8b8281285
Czas edycji: 2015-08-10 o 23:37
3bab1895ed7a4a0113eb29e79654b8b86ef03e4e_657f8b8281285 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-08-11, 00:14   #3924
201711281122
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez klakla91 Pokaż wiadomość
Kobieto, ja tak robię od kiedy pamiętam. W tym roku chyba pierwszy raz nie mam jeszcze żadnego prezentu ale też nie wiem czy będę robić, chyba nie

O mamo, zamarzłabym.

Zaraz przejrzę maila, może jakiś Ci podpasuje a będzie tańszy

edit. mam. http://www.sos-band.pl/ bardzo fajni na żywo, 3900 skałd podstawowy, 4600 z saksofonistą w tamtym roku. Myśleiśmy też nad tym http://zespoltwist.pl/, ze Śląska ale dojeżdzają. Coś koło 3500.

Wcinam właśnie pstrąga w warzywach. Kocham mojego P za to

Dzięki za pomoc

---------- Dopisano o 01:14 ---------- Poprzedni post napisano o 01:14 ----------

Cytat:
Pofarbowałam sobie kieckę,bo mi się zabarwiła w praniu,a teraz ma taki fajny batikowy wzór

No i chyba lecimy z tż do Rzymu w listopadzie. Zastanawiamy się nad Maltą w październiku a Rzymem, ale chyba stanie na rzymie.

Wy to ciągle gdzieś Szkoda, że mój Tż nie ma takiej smykałki
201711281122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 07:01   #3925
Madzialena7
zniemczona peema

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
No to piona . Choć u nas wczoraj wieczór było bardzo dobrze, ale jednak ostatnio dużo się kłócimy i nie zgadzamy w pewnych sprawach.

Cytat:
Pod to też się łapie . Zaczęło mnie to bardziej przerażać niż cieszyć bo to jeszcze tylko rok a nic nie jest załatwione i prędko nie będzie
Cytat:
Właśnie się zabrałam za pisanie i szukanie kiecek! dajcie mi pół godziny i wszystko będzie

A i usprawiedliwienie mam dobre bo udało nam się wynająć mieszkanie od 1 września, jeździliśmy i oglądaliśmy
Super że w końcu znaleźliscie mieszkanie

Cytat:

tetrikk gratsy!
. A ogólnie macie naukę grupową tylko teraz tak się udało że byliście sami?

"..i że Cię nie opuszczę aż do śmierci.."-> 27.08.2016
,,Bo magia jest wtedy gdy splatamy dłonie,
a nasze spojrzenia mówią więcej niż słowa"
Madzialena7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 07:06   #3926
DontSaySorry
Zakorzenienie

Cytat:
A i moje przemyślenia są takie, że absolutnie nie ma co się sugerować zdjęciem katalogowym. Ta sama sukienka może wyglądać kompletnie inaczej na 2 różnych osobach. Niby oczywiste, ale ja się bardzo zdziwiłam kilka razy
Mi się podoba model Monique Ale ta Twoja też mi się bardzo podoba, jeszcze jak ktoś ma zgrabne nogi to fiu, fiuu

Cytat:
Napisane przez aardbei77 Pokaż wiadomość

Wy to ciągle gdzieś Szkoda, że mój Tż nie ma takiej smykałki
Ja to w ogóle nie mam genu podróżnika

Ekhm.... Kupiłam wczoraj suknię
Stary 2015-08-11, 07:12   #3927
Cherry_Muffin
nibyżona

Cytat:
ja jak tak mialam to przyspieszylam slub o rok

lolus faaajnie

wczoraj pol dnia spedzil szukajac sukienki dla mamy katorga
a jak wrocilysmy to ugotowalam pomidorowke - strasznie dawno nie jadlam

a i gdzies mi.mignelo - nie zgodze sie, ze ciasta i tort laduje w koszu. dla mnie ilosc powinna byc po prostu dobrana pod gosci. wiekszosc tu lapala sie za glowy na ilosc ciast u mnie a poszlo wszystko
16.10.2017r. T ♥

Cherry_Muffin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 07:16   #3928
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cherry_Muffin Pokaż wiadomość
ja jak tak mialam to przyspieszylam slub o rok

lolus faaajnie

wczoraj pol dnia spedzil szukajac sukienki dla mamy katorga
a jak wrocilysmy to ugotowalam pomidorowke - strasznie dawno nie jadlam

a i gdzies mi.mignelo - nie zgodze sie, ze ciasta i tort laduje w koszu. dla mnie ilosc powinna byc po prostu dobrana pod gosci. wiekszosc tu lapala sie za glowy na ilosc ciast u mnie a poszlo wszystko
Nam się raczej nie uda tak przyspieszyć,ale w sumie chciałabym
Stary 2015-08-11, 07:23   #3929
pannamima
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DontSaySorry Pokaż wiadomość

Ekhm.... Kupiłam wczoraj suknię
No gdzie są zdjęcia ja się pytam? :-D
pannamima jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 07:25   #3930
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a
Konto usunięte

Dont pokaz suknie
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości