|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VII
Cytat:
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#3902 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
w pokoju trzeba ściany zagruntować i pomalować, kupić kaloryfery no i meble kupić na razie zostawiamy pokoje bez drzwi ale TZ robi wszystko sam więc strasznie się dłuży Cytat:
ale jak już nie będę wytrzymywać ból to poproszę o zzo w sumie to w plecy więc nie będę widzieć ![]() Cytat:
też uwielbiam lumpkidzięki dziewczyny za miłe słowa, cieszę się że zmobilizowałam się do tej kołyski przynajmniej w razie czego mam gdzie dziecko położyć ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3903 |
|
Zakorzenienie
|
Jakoś to do mnie nie przemawia...
przecież Wy tyle robicie...
|
|
|
|
#3904 |
|
Zakorzenienie
|
Nebula - mi się zaręczynowy nie podobał
myślałam, że się rozpłaczę w toalecie jak go dostałam ale teraz go uwielbiam i nie zamieniłabym na żaden inny - mega praktyczny, nigdzie się nie zaczepia i zawsze do mnie wraca jak go położę nie tam gdzie powinnam |
|
|
|
#3905 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szczególnie że ten odkurzacz nóżek nie ma i jednak tam czy siam trzeba go przenieść mimo kółek. A kilograma niestety nie waży, tylko ciut więcej ![]() A co do przekazania czynności - prosiłam w czwartek tż o umycie podłóg przez weekend. No dalej nie są umyte ![]() Ahnessy ja tez mega lubię lumpki, szczególnie że już bardziej łapię jak robić tam zakupy i w ogóle do jakich lumpków nie wchodzić, żeby mieć w ogóle ochotę patrzyć na wieszaki ![]() Nebula to się tak nie da porównać Każda z nas czuje się inaczej, bo i organizmy mamy inne. Nie ma się co obwiniać czy porównywać.Magda my mamy obrączki w kolorze białego złota, mój pierścionek zaręczynowy tez jest właśnie z białego złota, w dodatku jak na zaręczynowy jest dość nietypowy, nie z oczkiem. Na studiach niektórzy dopiero po roku dowiedzieli się że mam męża
Edytowane przez hariett Czas edycji: 2015-12-07 o 19:37 |
|
|
|
|
#3906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tz stwierdził, że woli, żebym nosiła taki, który mi się będzie podobał niż taki, który właśnie położe gdzieś, bo nie będzie do mnie pasował.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#3907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój mnie akurat zaskoczył. Dostałam co prawda nie taki o jakim marzyłam, ale dobrał idealnie. fakt, że malutki, cieniutki i też był bardzo tani jak na pierścionek, ale uwielbiam go. Jest nowoczesny i pasuje do mojego charakteru. Ale sam fakt, tego że mi się oświadczył, chyba był dla mnie najbardziej szokujący
|
|
|
|
|
#3908 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a paczkomat przy zamówieniu trzeba sobie wybrać gdzieś w pobliżu i odbierasz z niego o której chcesz godzinie, może masz gdzieś blisko domu paczkomat? masakra ale mnie od wczoraj męczy zgaga, mam wrażenie że zaraz zwymiotuję a na dodatek Karinka mi gmera nogami cały czas na górze jak nie żebra to zołądek |
|
|
|
|
#3909 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a polecony inpost to chyba zwykły polecony z Inpostu Cytat:
|
||
|
|
|
#3910 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3911 | ||
|
Zakorzenienie
|
Malwi ale ja go noszę cały czas
![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Cytat:
Albo jak Dotka kisiel z siemienia? Mleko? Cytat:
|
||
|
|
|
#3912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym nie lubię monopolistów :P |
|
|
|
|
#3913 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jestem naprawdę bardzo ciekawa co mi kupi Cytat:
Kocham mojego męża, haha
|
||
|
|
|
#3914 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale jak doszła obrączka to razem ze sobą wsółgra i jest pięknie Mega mnie brzuch dzis swędzi, juz nie mogę wytrzymać, smaruje namiętnie olejem ale dalej to samo |
|
|
|
|
#3915 | |
|
Wtajemniczenie
|
To oficjalne: z fazy zupnej, przez fazę jabłkową (która trwa nadal) przeszłam do fazy hummosożercy
![]() W dodatku zrobiłam sobie sałatkę z selera (Niepozorna prześlę Ci trochę ![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Cytat:
pokochałam dzieki waszym poleceniom olej ze słodkich migdałów
|
|
|
|
|
#3916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bez niej już tak fajnie nie wygląda a i obrączka też traci ![]() Mnie też swędzi brzuch - zauważyłam że to od ubrań. Jak mam jakiś materiał dziwny to prawie się zadrapię, a jak zwykłą bawełnianą bluzkę to nic mi nie jest myślę, że to skóra im bardziej napięta tym bardziej wrażliwa
|
|
|
|
|
#3917 |
|
Rozeznanie
|
130 / 70
|
|
|
|
#3918 |
|
Zakorzenienie
|
MallaMi ten ból kości spojenia ja tez mam i chyba jest dość normalny na naszym etapie
![]() ahnessy a ja bym dużo dała żeby mnie Młody nóżkami kopał po wnętrznościach, a on dalej z główką na górze i wciska się pod żebra ![]() Jerzyczka dawaj szczegóły z zaręczyn ![]() Ja tez mam pierścionek taki, jak sobie zamarzyłam. Od TŻ na prezent zawsze dostaję biżuterie dzięki temu w zeszłym roku dostałam torebkę Kazara, teraz pewnie znów biżu albo perfumy
|
#3919 |
|
Zakorzenienie
|
Jerzyczka !! Przepis!!
![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Mój mi się boi biżuterii kupować.. a tak bym chciała coś ładnego i nowego na szyję ale za to kupuje mi zawsze korale jak gdzieś widzi więc jest ułaskawiony
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3920 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() TZ idzie zaraz na piłkę może apteka będzie jeszcze otwarta to mi kupi jakiś specyfik bo nie idzie wytrzymać, przełyk mi wypala Cytat:
ja kocham swój pierścionek zaręczynowy, obrączkę troszkę mnie mimo że sama wybierałam ale z inną zaręczynowy by się tak nie komponował
|
||
|
|
|
#3921 |
|
Rozeznanie
|
Mój pierścionek na początku średnio mi się podobał
ale teraz uważam, że jest najpiękniejszy W końcu dotarł kurier przyniósł prezent dla córki - matę do tańczenia do tv. Maja poszła na roraty a my z mężem sprawdzaliśmy czy działa Już wiem co będę po porodzie robić
|
|
|
|
#3922 |
|
Wtajemniczenie
|
Magda: seler konserwowa, ananas z puszki, szynka konserwowa, kukurydza, majonez i wsjo
![]() Mojakaren: Moje zaręczyny mogą wydawać się całkiem normalne gdyby nie historia, która za nimi stoi. ![]() Jak zaczęłam 8 lat temu "chodzić" z tżtem to na pierwszej randce dał mi tulipana. Na drugiej również. Po tym podarunku powiedziałam Mu dokładnie to zdanie "Jeszcze jeden tulipan i będę cała Twoja" On strasznie sobie te słowa wziął do serca i postanowił, że przez cały nasz związek nie da mi żadnego tulipana aż do sądnego dnia ![]() Ja kocham morze, uwielbiam ubóstwiam je, więc zaręczyn nie wyobrażałam sobie gdzie indziej niż nad morzem. Z tż planowaliśmy razem wyjazd, płaciliśmy na spółe więc w ogóle nie miałam jak się skapnąć, że On coś kombinuje. W dodatku to była końcówka sierpnia, więc nie liczyłam na zaręczyny, bo przecież to nie tulipanowy sezon co nie ![]() Poszliśmy w ten dzień na kolację w Gdyni, było pysznie, ja płaciłam ![]() I stwierdziliśmy, że musimy zobaczyć Orłowskie molo nocą ![]() Szliśmy na molo i nagle tż mówi "Wiesz co, skocze do auta po koc, bo się trochę zimno zrobiło, posiedzimy sobie trochę przynajmniej" ![]() Weszłam na molo i ... tchnęło mnie! Czy to mogą być oświadczyny? Że dziś? W razie wu poprawiłam włosy i porobiłam zdjęcia telefonem jak w tej chwili wyglądała Gdynia nocą ![]() Nie wierzyłam w to do końca, bo przecież tulipany, heloł! Patrzę.. idzie.. w garniturze, niesie ogromny bukiet białych tulipanów, trzęsie się jak galareta i ma łzy w oczach. Ja ryczę jak szalona i od tego momentu już.. nie pamiętam nic co powiedzial ![]() W wynajętym przez nas lokum czekał schłodzony szampan, truskawki i czekoladki. Na śniadanie zamiast mnie gdzieś zabrać to poszedł o 67rano do Almy i kupił wszystkie wszystkie produkty, które kocham i mogłam przebierać w sałatkach, ogórkach kiszonych, kabanosach, różnych rodzajach herbat i w ogóle. Sam mi robił kanapki, podawał herbatę no czad ![]() Wiecie co On zrobił? Z hurtowni tulipanów z Holandii ściągnął bukiet składający się ze 150 tulipanów, jechały do Niego z Holandii do Poznania, a potem w naszym aucie wcisnął je pod siedzenie i nic się z nimi nie stało ![]() Ja zawsze marzyłam o zaręczynach takich, żeby nikt nie widział, nie przy znajomych. Intymnym i takich..przemyślanych. Mój mąż nie mógł tego lepiej wymyślić. Naprawdę ![]() Po przyjeździe okazało się, że na koncie mam przelew za wszystkie wydatki, które poniosłam w Gdyni. nie chciał, żebym się skapnęła ze cos kombinuje ![]() I wiecie.. nie było skrzypka, fajerwerków czy kolacji w restauracji i oklasków. Ale mój mąż sprawił, że do końca życia będe uważała, że to był jeden z najpiekniejszych momentów mojego życia. Własnie dlatego, że to było takie "nasze". Tulipanami jednak mnie zdobył. A pierścionek przepiekny! Jezu, pewnie Was zanudziłam :P Edytowane przez Jerzyczka Czas edycji: 2015-12-07 o 20:09 Powód: . |
|
|
|
#3923 | |
|
Zakorzenienie
|
Niestety, nie pomoge, wiem tylko, ze oddawala kompa do zrobienia, ale moja mama ma dwie lewe rece do takich rzeczy.a
Cytat:
Co do zareczyn, to wiedzialam, ze chce sie oswiadczyc, ale w zyciu nie wymyslilabym tak oryginalnego miejsca! Tak mialo to miejsce w domu, w ktorym mieszkamy, nie wiedzialam kiedy przyjechal, wiec sie nie poszlam przywitac, poza tym bylam tak zajeta walka z piecem, ze moj tz pofatygowal sie do mnie z pierscionkiem i oswiadczyl sie w kotlowni. Akurat wrzucalam lopate wegla do pieca ![]() Co do obraczki, jeszcze nie mamy, wstepnie jest wybrana, ale to tylko wstepnie :brzydal;
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3924 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jeszcze kombinuję co kupić... Cytat:
Ja wczoraj wieczorem myślałam, że się popłaczę przez tą zgagę. Dzisiaj na razie jest okej, ale cały dzień mi Młody atakuje wątrobę
|
||
|
|
|
#3925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jerzyczka sorki ale Malwi przebiła też chciałam żebyśmy byli sami i jakieś romantico miejsce i w ogóle (najlepiej góry). Oświadczył mi się na swoich urodzinach, w rocznicę naszego związku, przy kolegach i w ogóle ![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- A i Jerzyczka dziękuję za przepis |
|
|
|
|
#3926 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a właściwie jej tż ![]() Ja w ogóle nie lubię takimi chwilami dzielić się z innymi, dlatego oświadczyn przy masie ludzi chyba bym nie przyjęła ![]() Ślub najchętniej też bym wzięła we dwójke Edytowane przez Jerzyczka Czas edycji: 2015-12-07 o 20:18 Powód: . |
|
|
|
|
#3928 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No popłakałam się jak nie wiem
|
||
|
|
|
#3929 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jerzyczka ale romantyk,cudo <3 Cytat:
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.

też uwielbiam lumpki
myślałam, że się rozpłaczę w toalecie jak go dostałam

dzisiaj pasta jajeczna
No popłakałam się jak nie wiem