![]() |
#3901 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016 epizod 1
Będę miała wyrzuty sumienia.
![]() Nie można.:P ostatnio odstawiłam małej Delicol. Zapomniałam zabrać go ze sobą i się okazało, że po karmieniach ani bólu brzuszka, ani problemów z kupą. ![]()
![]() |
#3902 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale się wystraszyłam dziś i Mała też. Kąpałam ją w wannie i nagle mi żel wpadł do wanny, zaraz za główkę Małej, chyba ją lekko dotknął. obie się wystraszyłyśmy, ona w ryk, ja prawie płacz. Eh.. W ogóle mam nerwa, bo nikt nie chce uwierzyć z rodziny, że Małej mogą iść zęby i się na nas drą ![]()
![]() |
#3903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś mi ten ordynator powiedział, że takie rzeczy jak gazy, bóle, zielone kupy itp. się po prostu zdarzają u tak małych dzieci, u jednych częściej u innych rzadziej i zdarza się dopóki się nie zacznie wprowadzać stałych pokarmów... raczej by sobie nie lekceważył, gdyby to mogło być coś poważnego, tym bardziej że jest alergologiem
![]() |
#3904 |
Zakorzenienie
|
32, nie miała wysypki. Tylko problemy z brzuszkiem i te pieniste, strzelające kupy.:P odstawiłyśmy i było ok, ale i tak się boję jeść nabiału.
![]() |
#3905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3907 |
Wtajemniczenie
|
Polly-to schowaj głęboko i zapomnij o tym
![]() Moooniaaa, malinka-u nas ostatnio pusty wózek mąż pchał,a ja małą na rękach niosłam. W sumie to nas to cieszyło, że jest taka ciekawska. W chuście zamiast oglądać świat to zasypia. Dzisiaj jest jakieś święto dała mi w kość cały dzień,a teraz już z godzinkę śpi w łóżeczku.Ja też już leżę w łóżku, ale się nie kąpałam, bo się boję. Jutro rano wskoczę pod prysznic. 32-nie mam konta na fejsie ![]() Też bym chciała zwiedzić Zamość. Podobno starówka przepiękna. Aha malinka-u nas zęby idą,a mamy 11,5tygodnia. Edytowane przez milenujdka Czas edycji: 2016-06-10 o 20:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#3908 |
Zakorzenienie
|
Moje dzieciaki coraz później chodzą spać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3909 |
Zakorzenienie
|
Byliśmy dzisiaj u mojej mamy, moja się bardzo slini.. Pierwsze pytanie mojej mamy, czy jej zęby nie idą..
![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Moje dziecko mam na myśli się slini, nie moja mama ![]() ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Malinka, Mira - u was pewnie szaleństwo na drogach :-D ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Lewku - co tam młody śpiewa? ![]()
#3910 | |
Zadomowienie
|
Malinka a nie powiedzial ci ze to twoja wina?? Bo moj ostatnio stwierdzil ze mala sie nauczyla stelac przed spaniem bo ja na rekach lulalam i teraz wymusza .raz na ruski rok sie zdarzy ze mala faktycznie trzeba pokolysac to juz moja wina..
Moja dalej walczy..chyba jedzie na jakis dopalaczach bo od 16h nie spi. Tzn zasnela przed 19 i po 15 min pobudka na brzuchu. Oblozylam ja teraz poduszkami po obydwu stronach zeby sie nie przekrecila to rzuca nogami do gory i spania tez nie ma. Jeszcze ramadan sie zaczal i do sasiadow znow sie drzwi nie zamykaja..juz chyba 10 razy pukanie do drzwi a slychac jakby do mnie pukali. Taka mamy akustyke.. Mojego znowu nie ma. Awantura wisi na wlosku. Chce spaaacccc. Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3911 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mały śpi już dobra godzinę a mi jakoś spanie przeszlo Ale ciesze się ze pocwiczylam ![]()
![]() |
#3912 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do rodziny i zębów - uwierzą jak zobaczą! Cytat:
![]() a problemy z brzuszkiem... któż ich nie ma? ja bym testowała na Twoim miejscu. Najlepiej zacząć od masła i śmietany, bo podobno tłuszcz mleczny nie uczula ![]() Cytat:
![]() ![]() zapraszam na lubelszczyznę ![]() ![]()
![]() |
#3913 |
Zakorzenienie
|
Kurde wypiłam lampkę wina i mnie muli, ten mogen David jest taki słodki.. Przed ciążą mi jakoś bardziej smakował :-/ robie go pół na pół z wodą.. Wypiłabym coś fajnego, orzeźwiającego... Desperados!! :-( ale nie mam :-(
Dzisiaj zrobiłam zakupy życia - kupiłam Liwii 3 opaski pin up za całe 18zl (babka w mieście szyje za grosze ![]()
#3915 |
Zakorzenienie
|
Dark spiewa jedzie pociąg z daleka, tylko w jego wydaniu to brzmi: pusi je je je
![]() ![]() ![]() ![]() Chyba zasnął idę na dół. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ta babka nie szyje takich opasek z daszkiem dla chłopców przypadkiem? ![]() ![]()
![]() |
#3917 |
Zakorzenienie
|
Malinka ale że niby czemu się wszyscy na Was drą? Za co? Bo nie zrozumiałam jakoś... tak jak już gdzieś pisałam mój najstarszy miał 4 miesiące jak wyszły mu dwa zęby. Zaraz po nich kolejne dwa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3919 |
Zakorzenienie
|
Sory za zdj jak z kalkulatora :-P pojemniki są różne, mają 150, 160 i 210 ml. a z opaskami zrobiłam deal bo na necie jedna taka kosztuje 20-25zl. Ja mam po 6 :-D zapytam czy robi też czapeczki 32
![]()
#3920 |
Zakorzenienie
|
No wlasbie u Ciebie 32 przeczytałam tego desperadosa i mi się zachciało.
Lewek - hahaha dobry agent z niego :-D
#3921 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja jeszcze nie ruszam alko Jakoś nawet mnie nie ciągnie ;-) Cytat:
![]() Mira Milenjudka Zapraszamy na fb ![]()
![]() |
#3922 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy matce polce wypada mieć kolorowe włosy?
![]() ![]() Co do zębów, to mama mówiła, że mi wyszły gdy miałam 3 miesiące. ![]()
![]() |
#3923 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeny mam syndrom niedopicia, wzięłam jeszcze szklankę cydru ![]() ![]()
![]() |
#3924 |
Zakorzenienie
|
Polly - wypada a co :-D tez miałam farbowac ale tak mi dziady lecą ze nie będę ich męczyć. Tylko zetne i będę wcierać jakieś szity żeby doszły do siebie :-( [*] rip włosy
---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Ej dawaj tego cydra i desperadosa :-( zaraz otworze zwykle piwo ale po nim chyba nie będę mogła karmić w nocy :-(
#3925 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja z kolei mam ochotę obciąć jakoś asymetrycznie, idę w poniedziałek do fryzjerki jakiejś nowej, poleconej, zobaczymy jak jej umiejętności najpierw Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3926 |
Zakorzenienie
|
32- wszystko spoko ale wypiłam juz lampkę wina i boję się że nawet po 5h mi nie wyparuje ta mieszanka :-/ różnie, raz się budzi o 2, raz o 5.. Ostatnio się wcześnie budzi bo jej mało daje jeść. Boże ja się okropnie boje przekarmić, ona je jak smok, jeszcze się naczytałam głupot ze dziecko nie może tak często i tak dużo jeść i juz jestem głupia. Tylko żeby je wyszło ze żałuję dziecku, cyca nie ograniczam, ale po mm mam wyrzuty jakbym jej co najmniej frytki dawała :-P
#3927 |
Zakorzenienie
|
Ja wlasnie dopilam desperados z guarana
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3928 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3929 |
Zakorzenienie
|
32 - w aplikacji "moje dziecko" - ze przekarmianie jest złe, bo dziecko na przyszłość będzie miało problemy ze zdrowiem i będzie otyłe. Żeby nie karmić jak płacze bo może ma inne potrzeby..
No dobra, ale ile Twoje dziecko potrafi wciągnąć? Bo jak tu laski piszą ze dziecko im je 120, 140, ba, nawet 150ml... To jest nic!!! Moja potrafi pochłonąć ponad 200ml i jak ją odłącze od butli bo mówię "dość" to jeszcze piszczy z niezadowolenia. I to nie zje tyle po nocy, że niby głodna bo kilka h nie jadła.. Ona tyle potrafi zjeść godzinę po cycku.
#3930 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- zaraz zerknę w moją książkę ile takie niemowlę powinno jeść, moment ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.