|
Notka |
|
Galeria zwierząt Galeria zwierząt Wizażanek, tu możesz pokazać nam zdjęcia swoich kotków, piesków, koni, chomików, szczurów, królików, żółwi, fretek, świnek morskich i innych zwierząt. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3931 |
Rozeznanie
|
Dot.: Galeria naszych zwierzaków :)
o powiększone zdjęcie Domisia z dołu, mogłam sobie je z bliska oglądnąć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3932 |
Wtajemniczenie
|
Sympatyczny psiak
![]()
![]() |
![]() |
#3933 |
mar_jolka
|
Ten szczeniak to moj najmlodszy PON Aniutek- skad to sie wzielo ano on ma na imie Kochany pieszczotliwie byloby KochAniutki wiec w skrocie Aniutki i jakies z tego zrobil sie Aniutek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jesli spodobal wam sie maly PONik to zapraszam do ogladania jeszcze jednego filmu "Dzien szczeniaka" to tez dzieci Roniego i mojej Zanki Urodzone 1.01.2010 roku http://www.youtube.com/watch?v=GN5Pgt6iaIY trojka z nich pieknie sie pokazuje juz na wystawach dwa w Finlandii i nawet tam zaliczaja BISy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3934 |
Zakorzenienie
|
Moja sunia, rasa szkocki Collie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3935 |
Zadomowienie
|
Witam Wizażanki!
![]() Oto mój Ori. Już parę razy pokazywałam Wam moją Oreczkę. Nadarzyła się okazja i są zdjęcia. Pozdrawiam Was Wizażanki i wszystkie pieski, kotki, króliczki i rybki. Oraz wieeeelee wiele innch zwierzątek ![]() ![]()
![]() |
#3936 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3937 | ||
Zakorzenienie
|
Śliczna
![]() Jak byłam mała to marzyłam o takiej ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chyba jeszcze młodziutki? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3938 |
Raczkowanie
|
Moja suczka Rafia i jej szczeniaki (nadal na sprzedaż)
Sunia - Chantelle i piesek - Chicago mają 4 miesiące
![]() |
#3939 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich posiadaczy zwierzaków
![]() Pozwolę sobie przedstawić moich - nie tylko czworonożnych - domowników. Na zdjęciach: - Megi - 7-mio letnia sunia Goldenka. Najłagodniejszy, najspokojniejszy, najbardziej cierpliwy psiak ze wszystkich, które w swoim życiu spotkałam. Kotom pozwala na wszystko, z gryzieniem ogona podczas zabawy włącznie - gdy ugryzą zbyt boleśnie, Megi jedynie przechodzi w inne miejsce; gdy zachce im się sprawdzić, co ma w misce, ustępuje im miejsca i czeka kiedy łaskawie odejdą. - Pucek i Mela (wypisane w kolejności pojawienia się w naszym domu ![]() Pucek zameldował się w naszym domu w listopadzie 2009r., jako ok. 3 miesięczne, bardzo dzikie kocie. Sam wszedł do nas, przez nikogo nie zauważony. I choć początkowo, bojąc się o zdrowie i życie naszej papugi - szukaliśmy mu domu, po tygodniu już nie byliśmy w stanie go oddać. Bardzo długo bał się wszystkiego i wszystkich (oprócz mnie i po kilku miesiącach TŻ'ta). Odkąd pojawiła się mała kotka (we wrześniu 2010r.) zaczął się bardziej socjalizować. Już nie chowa się przed gośćmi pod bilardem (nadal do nich nie podchodzi, ale obserwuje z niewielkiej odległości), zrobił się dużo bardziej miziasty (choć na kolanach siedzieć nie lubi i to się raczej nie zmieni), mruczasty i ogólnie milusiński. To mały spryciarz - już po kilku dniach u nas nauczył się otwierać drzwi skacząc na klamkę. Jest uważnym obserwatorem i potem usiłuje pewne czynności powtarzać np. używa spłuczki w toalecie (według Pucka to świetna zabawa ![]() Gdy wpatruje się w ludzi jego oczy wyglądają, jak oczy shrekowego Puszka - gdyby był rudy mógłby zagrać Puszka w nieanimowanym Shreku ![]() Mela - jak już wspomniałam, jest u nas od września zeszłego roku. Miała wtedy 2 lub 3 miesiące i była (i oczywiście nadal jest) absolutnie cudowną, kochaną, przymilną mruczącą kocią kuleczką (kuleczką bardzo dosłownie, bo miała pękaty brzuszek, który po wielu badaniach okazał się taką specyficzną, melkową budową, zresztą teraz już taki pękaty nie jest). Mela ma w sobie to coś, co sprawia, że zdobywa serce każdego, kto ją pozna. Od dziewczyn, które ją znalazły i od których ją adoptowałam (wspominają ją z miękkim sercem do dzisiaj), po osoby, które generalnie nie są wielkimi miłośnikami kotów. Jej po prostu nie da się nie kochać. Chociaż aniołkiem nie jest - a chwilami wręcz małym diabełkiem. Hołubiona przez Pucka (który na początku panicznie się jej bał, ale po kilku dniach nagle zaakceptował), rozpieszczana przez nas - wyrasta na wychuchaną księżniczkę. I - jak to z księżniczkami bywa - gdy jej coś nie pasuje, złości się niemiłosiernie, z delikatnej mizianki zamieniając się w małego potworka (wydaje wtedy z siebie bardzo niezadowolone dźwięki, wysuwa pazury i macha łapkami gdzie popadnie ![]() I... mogłabym tak jeszcze pisać, i pisać, a miałam tylko przedstawić ![]() - Pedro - nasza zielona gaduła, papuga Amazonka. W zeszłoroczne wakacje okazało się, że Pedro jest jednak Pedrusią, co dobitnie udowodniła składając pod kominkiem 2 jajka (oczywiście niezalężone, bo z żadnym przystojnym papugiem do czynienia nie miała).
![]() |
#3940 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3941 |
Rozeznanie
|
Pokażcie fajne, słodkie fotki Waszych piesiów:-)
JK W TEMACIE. Mam wielkiego bzika na punkcie zwierząt , szczegolnie psów. Sama w życiu mialam ich kilka, obecnie moj maly yorczek, najukochanszy na swiecie "stwór" jak dla mnie:-0 Mieszka z nami, jezdzi do pracy, spi, wychodzi , nawet baluje z nami nieraz jak robimy imprezkę w domu
![]() Więc ja zaczynam ![]() Zdj nr 1: pokazuje swoje "wielkie kości" w wieku 9 tygodni ![]() Zdj nr 2: Sklulona podczas spikania Zdj nr 3: Pierwsza kiecka Zdj nr 4: Spiąca krolewna, oczywiście na kołdrze z pierza (inna jest nieakceptowana) zdj nr 5: Zaglada mi do wanny i jak zwykle za wszelka cenę chce kapac się ze mną Zdj nr 6 : Maluch wyglupia się w wieku ok 9-10 tyg Zdj nr 7: "no weź mnie rozepnij chce pobiegać, prosiiiii" ![]() Czekam na Wasze ![]()
![]() Edytowane przez mandarynkka86 Czas edycji: 2011-01-21 o 17:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3942 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pokażcie fajne, słodkie fotki Waszych piesiów:-)
Heh fajny watek. tez mam pieski i moim zdaniem to najbardziej kochane zwierzaki na swiecie
![]() ![]() Mnie najbardziej z Twoich podoba sie zdj nr 1 , 6 . Nr 5 jest po prostu jakby pozowała do gazetki heh ![]() ![]() Edytowane przez marzena1979 Czas edycji: 2011-02-05 o 18:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3943 |
Zakorzenienie
|
5 zdjęcie najsłodsze
![]() ![]() ja niestety nie mam żadnych zdjęc mojego psiaka na tym kompie, ale jak będę mogła to też wrzucę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3944 |
BAN stały
|
Ja też uważam, że piąte zdjęcie jest najsłodsze
![]() A ja wstawiam zdjęcie sprzed lat mojej córci z małpką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3945 |
Zakorzenienie
|
moje kochane maleństwo
![]() |
#3946 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3947 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z pogrubionym
a co do serduszek dziękuję.... ![]() kolejna porcja ![]()
Edytowane przez Angel_00 Czas edycji: 2011-01-21 o 18:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3948 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jaki nochalek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3949 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Słodziak ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Mnie najbardziej Twoje malenstwo podoba się na zdjęciu nr 1 ![]() ![]() ![]() A teraz zalaczam zdjęcie mojego pierwszego yoreczka...zginela pod kołami samochodu , biegnac do innego pieska, nie popatrzyla ze przebiega przez droge ![]() Niestety przeżylam te smierc bardzo i dopiero prawie po roku zdecydowalam sie na drugiego yorusia..moja mala iskierka, nawet wloski nie zdarzyly jej urosnąć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez mandarynkka86 Czas edycji: 2011-01-21 o 20:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3950 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a pochwalisz się tatuażykiem ? na pewno pięknie wygląda ![]()
![]() |
![]() |
#3951 |
Raczkowanie
|
Dołączam się do prośby
![]() A przy okazji dodaje zdjęcie mojego psiaka ![]()
![]() |
#3952 |
Rozeznanie
|
Mni się podoba, choć teraz robi sę inna "lepsza " technika , ale i tak moja mala zawsze ze mną bedzie. Zdj nr 1 (swieze po zrobieniu) to moja pierwsza pupila, zdj nr 2-po wygojeniu , a zdj nr 3 to obecny psiaczek, ładniej wykonany już, ale i tak zawsze oba ze mna będą, troche sie blyszczy, ale nasmarowany jest
![]() ![]() Slodkie sa te Wasze pupile, naprawde. O takie fotki mi chodziło, w necie wszystkie takie wycacane, piekne, a ja szukalam naturalnych foci ![]() ![]() A zreszta powiem Wam, mam takie zboczenie, ze wszystkie pieski mogłabym bez końca calowac ![]()
![]() Edytowane przez mandarynkka86 Czas edycji: 2011-01-21 o 21:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3953 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sama mam tatuaż (tylko nie mojego psiaka) więc mam do nich słabość ![]()
![]() |
![]() |
#3954 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3955 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3956 |
Rozeznanie
|
Super
![]() Więc nie tylko ja jestem zboczona. ![]()
![]() |
#3957 |
Raczkowanie
|
Bardzo dziękuję w ich imieniu zwłaszcza (są bardzo łase na komplementy
![]() Twój chomiczek awatarowy też wygląda na niezwykle sympatycznego zwierzaka. U mnie małe gryzoniaste niestety "odpadają" - Pucek raczej uznałby je za super zdobycz. Latem starałam się ratować życie przynoszonym przez niego zwierzętom - niestety udało się tylko uratować młodego zaskrońca i to jedynie dlatego, że - spryciarz - udawał martwego i Pucek przestał się nim interesować. Teraz już koty nie wychodzą i wychodzić już więcej nie będą - uznałam, że choć mieszkamy w sąsiedztwie puszczy, to bliskość drogi jest zbyt dużym ryzykiem. Dzięki temu uratuję też sporo gryzoni przed morderczymi zakusami Pucka ![]()
![]() |
#3958 |
mar_jolka
|
magbag72 ale masz super koty
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3959 |
Zakorzenienie
|
A to moja dziewczyna, w lipcu zabrana ze schroniska, podejrzewam, że ma ok 1,5 roku
![]() 1. Sama nauczyła się w ten sposób "służyć" ![]() ![]() ![]() 2. Uwielbia leżeć na oknie, najlepiej na poduszkach - śmiejemy się z TŻ'em, że to nasza księżniczka na ziarnku grochu ![]() ![]() 3. Podczas jazdy samochodem - uwielbia wystawiać mordkę przez okno ![]() 4. Na swoim czerwonym kocyku, na którym TŻ przywiózł ją do domu. Często przynosi kocyk do pokoju, w którym akurat jesteśmy i się na nim kładzie. 5. Oczywiście śpi z nami w łóżku ![]() 6. TŻ zrobił jej to zdjęcie - wygląda jak te psy na okładkach zeszytów, przez to zbliżenie ma się wrażenie, że ma krótkie łapki i że jest mniejsza niż w rzeczywistości ![]() 7. Pod tytułem "Pies swoje miejsce zna" - tu akurat na mojej poduszce, pakuje się tam od razu po rozebraniu łóżka ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2023-12-19 o 16:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3960 |
Wtajemniczenie
|
500 psów ze schroniska w Celestynowie ma zostać uśpionych :-(
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/500-p...wiadomosc.html
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:42.