Rimini zbiorczy - wakacje, obozy - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-07-28, 22:27   #3931
natalciu
Raczkowanie

GG do natalciu Send a message via Skype™ to natalciu
Dot.: Rimini zbiorczy - wakacje, obozy

Loris

2012- Bułgaria, Słoneczny Brzeg
hotel Kotva

2013 - Włochy, Rimini
Hotel Loris
natalciu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-29, 09:35   #3932
agu559
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez natalciu Pokaż wiadomość
Loris
A to tak jak ja.
agu559 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-30, 20:24   #3933
_Saloqe
Przyczajenie

wszyscy którzy już wrócili, opowiadać jak było!
_Saloqe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-03, 13:55   #3934
tracezmysly
Przyczajenie

GG do tracezmysly
Thumbs up Dot.: Rimini zbiorczy - wakacje, obozy

Hej ! Wróciłam z Rimini 17.07 byłam tam od 07.07. Jechałam z OK TOURS.
Opowiem wszystko ze szczegółami.
Byłam w hotelu Grune Perle. Mieści się dosłownie 2 min od Carnaby.
Hotel jak dla mnie jako taki. Oczywiście dodam zdjęcia z obozu. Cóż mogę napisac w pokoju miałyśmy niedziałający telewizor , dość przydatny sejf , oczywiście czujnik dymu , co wiąże się z tym, że nie mogłam palić w pokoju , czyli palacze mieli jednym słowem beznadziejnie , balkon fajka i balkon fajka balkon fajka, zdążyłam sie do tego przyzwyczaić. Łazienka beznadziejna tzn prysznic był w ścianie i leciało wszystko na bidet sedes itp. W pokoju spędzałam mniej niż połowe dnia . Imprezy ?
Zacznę od Carnaby jak mówiłam 2 min drogi od hotelu. Zostawaliśmy do 2-3-4. Dj , czasem grał całkiem spoko. Moje piętro czyli 3 było z glupia muzyka ale palarnia <3 wiec spedzałam tam duzo czasu + do tego 2 pietro bylo najlepsze. Bawiłam sie tam najlepiej ! Dużo przystojnych włochów i koniecznie w srode odwiedźcie PIANA PARTY ALTROMONDO. dodatkowo proponuje brac kase do clubów zawsze kupwoałam jakiegoś drina bądź piwo. Nad tym się namęczyłam ale ubierzesz dobrą kieckę pokażesz troche dekold + buty na obcasie i drink jest twój. Dużo mi stawiali + trzeba doliczyć to że za darmo ci nie postawią , musisz pobujać bioderkiem i jest dirnk twój.
Kasa itp.
FAJKI 5 EURO GRUBA PRZESADA
PIWA 2 EURO
WÓDECZKA 8.9 EURO.
Nie wiem co jeszcze napisac .Piszcie wiadomości bede odpisywac ! Wiem duzo na temat rimini
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_4580.jpg (84,1 KB, 29 załadowań)
tracezmysly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-03, 22:54   #3935
_Saloqe
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez tracezmysly Pokaż wiadomość
Hotel jak dla mnie jako taki. Oczywiście dodam zdjęcia z obozu. Cóż mogę napisac w pokoju miałyśmy niedziałający telewizor , dość przydatny sejf , oczywiście czujnik dymu , co wiąże się z tym, że nie mogłam palić w pokoju , czyli palacze mieli jednym słowem beznadziejnie , balkon fajka i balkon fajka balkon fajka, zdążyłam sie do tego przyzwyczaić. Łazienka beznadziejna tzn prysznic był w ścianie i leciało wszystko na bidet sedes itp. W pokoju spędzałam mniej niż połowe dnia . Imprezy ?
Zacznę od Carnaby jak mówiłam 2 min drogi od hotelu. Zostawaliśmy do 2-3-4. Dj , czasem grał całkiem spoko. Moje piętro czyli 3 było z glupia muzyka ale palarnia <3 wiec spedzałam tam duzo czasu + do tego 2 pietro bylo najlepsze. Bawiłam sie tam najlepiej ! Dużo przystojnych włochów i koniecznie w srode odwiedźcie PIANA PARTY ALTROMONDO. dodatkowo proponuje brac kase do clubów zawsze kupwoałam jakiegoś drina bądź piwo. Nad tym się namęczyłam ale ubierzesz dobrą kieckę pokażesz troche dekold + buty na obcasie i drink jest twój. Dużo mi stawiali + trzeba doliczyć to że za darmo ci nie postawią , musisz pobujać bioderkiem i jest dirnk twój.
Kasa itp.
PIWA 2 EURO
WÓDECZKA 8.9 EURO.
Nie wiem co jeszcze napisac .Piszcie wiadomości bede odpisywac ! Wiem duzo na temat rimini
oo, fajnie byłyśmy na tym samym turnusie XD
Stary 2013-08-04, 17:24   #3936
Natt12
Przyczajenie

Ej, Saloqe też byłam z wami na obozie
Natt12 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-04, 21:43   #3937
_Saloqe
Przyczajenie

o kurde! to jak twoje wrażenia?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-06, 14:16   #3938
Natt12
Przyczajenie

Powiem tylko tyle, że to najpiękniejsze 10 dni mojego życia<3 byłam już tam trzeci raz i za każdym razem jestem zauroczona tym miejscem. Jednak za rok planuję Hiszpanię, ale do Rimini na pewno wrócę nie raz
Stary 2013-08-06, 14:20   #3939
myCocaine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tracezmysly Pokaż wiadomość
Kasa itp.
PIWA 2 EURO
WÓDECZKA 8.9 EURO.

... no i to jest właśnie POLSKA. W zeszłym roku pracowałam w Italii w jednym z klubów i .. byłam załamana tym, jak polskie nastolatki się "szanują". Nie ma się co dziwić, że w Europie jesteśmy uważane za puste i łatwe...
- PARTY HARDER!
myCocaine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-06, 20:31   #3940
_Saloqe
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez myCocaine Pokaż wiadomość
... no i to jest właśnie POLSKA. W zeszłym roku pracowałam w Italii w jednym z klubów i .. byłam załamana tym, jak polskie nastolatki się "szanują". Nie ma się co dziwić, że w Europie jesteśmy uważane za puste i łatwe...
ja może nie rozgraniczałabym tego typowo na polki i tą resztę, ale rzeczywiście prawda jest taka, że tego jak zachowywały się niektóre dziewczyny nie szło znieść. ordynarnie liżące (nie całujące!) się parki (znajomość hmmm pięciominutowa?) na parkiecie po prostu omijałam szerokim łukiem. moja koleżanka była zresztą świadkiem sytuacji, kiedy jeden koleś proponował lasce seks (chociaż ta swoim wcześniejszym zachowaniem praktycznie go do tego zachęciła). często proponowano mi drinka, ale po prostu nie potrafiłam się zgodzić (chociaż taaaaaaaaaak cholernie byłam spragniona)
Stary 2013-08-07, 11:38   #3941
gracja67@wp.pl
Raczkowanie

GG do gracja67@wp.pl

Cytat:
Napisane przez _Saloqe Pokaż wiadomość
ja może nie rozgraniczałabym tego typowo na polki i tą resztę, ale rzeczywiście prawda jest taka, że tego jak zachowywały się niektóre dziewczyny nie szło znieść. ordynarnie liżące (nie całujące!) się parki (znajomość hmmm pięciominutowa?) na parkiecie po prostu omijałam szerokim łukiem. moja koleżanka była zresztą świadkiem sytuacji, kiedy jeden koleś proponował lasce seks (chociaż ta swoim wcześniejszym zachowaniem praktycznie go do tego zachęciła). często proponowano mi drinka, ale po prostu nie potrafiłam się zgodzić (chociaż taaaaaaaaaak cholernie byłam spragniona)

Może tez się wypowiem. Ty mówisz ze była świadkiem jak proponował seks. Ja jednego dnia na 3 piętrze Carnaby, w samym rogu klubu widziałam jak uprawiali seks... Wiecie tańczę sobie tańczę i rozglądam się po klubie, zawsze mam takie coś. I patrze i myślę sobie " o panie, chyba źle widzę" ale potem pytam dziewczyn czy widzą to co ja. I jednak to była prawda... a potem po chwili się rozeszli jak gdyby nigdy nic. A potem spotkałam tą laskę na innym piętrze i juz w towarzystwie innych ;x ehh ja nie mówię, każdy ma swoje życie i różne rzeczy się dzieją. Ale w granicach... Byłam zniesmaczona tamtego dnia na maksa.

haha! ja mam pecha, zawsze widzę dziwne rzeczy xd
gracja67@wp.pl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-07, 18:35   #3942
_Saloqe
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Natt12 Pokaż wiadomość
Powiem tylko tyle, że to najpiękniejsze 10 dni mojego życia<3 byłam już tam trzeci raz i za każdym razem jestem zauroczona tym miejscem. Jednak za rok planuję Hiszpanię, ale do Rimini na pewno wrócę nie raz
czyżbyś przyjechała do rimini z dwoma koleżankami?
Stary 2013-08-07, 20:46   #3943
Natt12
Przyczajenie

tak, tak i nawet razem z Tobą bansowałyśmy w Carnaby!
Stary 2013-08-07, 22:21   #3944
_Saloqe
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Natt12 Pokaż wiadomość
tak, tak;) i nawet razem z Tobą bansowałyśmy w Carnaby! ;)
haha, no wiadomo największe imprezowiczki obozu :P jak napisałaś że to był twój 3 raz, już wiedziałam o kogo chodzi haha ;)
Stary 2013-08-10, 23:32   #3945
wercia_59
Raczkowanie

Hmm stanpol? SZCZERZE ODRADZAM! Byłam raz i więcej nie pojadę! Wychowawcy- masakra. Jakby im sprawiało radość uprzykrzania nam wyjazdu. Po 3 dniach marzyłam żeby wrócić do domu. Tylko szkoda że kasa poszła na marne.
wercia_59 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-12, 17:46   #3946
drsadako
Przyczajenie

GG do drsadako

Byłam z OK-toursem w terminie 31.07-11.08. Wychowawcy byli świetni, dało się z nimi pogadać, pytali nas o nasze plany na wieczór haha Byli bardzo spoko i dawali nam luzy, można było wychodzić na miasto, byle do północy (czasem się zdarzyło wrócić o 1 ale nie byli specjalnie źli). Co do klubów, to byliśmy tylko w Carnaby (codziennie można było iść) i Altromondo. Altromondo to rewelacja, cudowna atmosfera, w Carnaby też było super, ale jak mam porównywać to Altromondo jednak lepsze Byłam w hotelu Grune Perle, hotel to szkoda gadać. Łazienki wielkości szafy, woda leje się 'ze ściany' i zalewała pokój oraz w sumie wszystko w łazience, więc przed prysznicem wyjmijcie jakieś ręczniki czy ubrania z wieszaków, bo wszystko pomoczycie. Oprócz tego z łóżek wypadały deski podtrzymujące materac, nie łamały się, tylko sobie wypadały, porażka. No ale czego się spodziewać po dwóch gwiazdkach, prawda?Zaletą hotelu jest umiejscowienie w centrum właściwie i blisko plaży ale najgorsze były te pociągi kilka metrów od hotelu, jak przejeżdżał to nie dało się pogadać przez te kilka sekund bo tak głośno. Do tego jedzenie w hotelu było ohydne, tzn. da się zjeść ale radzę wziąć trochę euro na jedzenie w jakichś knajpach bo nie najecie się tym jedzeniem w hotelu, na lunch zawsze makaron (lubię makaron ale zawsze był z groszkiem i koncentratem...), na śniadanie szwedzki bufet czyli po prostu dżemy, kremy czekoladowe, dwa rodzaje szynki i żółty ser, do tego dwa soki do wyboru, herbata oraz płatki i mleko. Ot, zwykłe śniadanie jak w domu. Obiadokolacje były różne, często na pierwsze danie też był taki sam makaron jak na lunchu, raz dali lasagne - konkretny kawał więc było to jedyne danie, czasem mięso na drugie, na pierwsze też czasem zupy, zupy były akurat najsmaczniejsze. Raz zrobili nam pizzę, to była chyba najgorsza w moim życiu, w takich sytuacjach docenia się te mrożone pizze za 3 zł! Ale przynajmniej pracownicy hotelu byli mili, kelner i chyba właściciel byli śmieszni i sympatyczni. Samo Rimini jest świetne, tu jest nocne życie, Włosi do Ciebie podchodzą i chcą się umawiać na randkę tego samego wieczoru w jakichś knajpach Bardzo mile to wspominam. Niestety mój wyjazd zepsuło mi towarzystwo - było naprawdę dziwne, nie szło się za bardzo z każdym dogadać, nie byliśmy kompletnie zgrani, wszyscy się obgadywali, tacy podzieleni byliśmy ale to chyba tylko nasza grupa (13-15) bo z grupą 16-18 dogadywałam się świetnie, starsi byli normalniejsi. Ja miałam 100 euro i tyle było ok, choć czasem już był problem bo nie starczało, myślę, że idealna kwota to tak 150-200 euro (a więcej to już w ogóle szaleństwo ) no ale z drugiej strony to te 600-800 zł dla nas, kupa kasy dlatego odkładajcie coby rodziców nie obciążać jeszcze tym kieszonkowym Pojechaliśmy raz do centrum handlowego, było duże i np. w Zarze trafiłam dwie ładne bluzki i dużą torebkę skórzaną, łącznie zapłaciłam 25 euro, są fajne wyprzedaże. Polecam naleśniki z nutellą i lody, które nakładane są chochlami Chcę tam wrócić ale może kiedyś, za rok wolę Bułgarię albo Hiszpanię bo też podobno super
I want a perfect soul.
I want you to notice,
when I'm not around.
You're so fucking special,
I wish I was special.
drsadako jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-23, 18:23   #3947
Puszek67
Raczkowanie

Orientuje się ktoś, jak jest na party zone w Rimini z BUTA? Daleko do klubów itd? Jak z cenami, alkoholem, fajkami itd? (W Hiszpanii była masakra z papierosami :/). A oferta z fun clubu do Rimini?
2012 - ?
Puszek67 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-24, 12:08   #3948
agu559
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Puszek67 Pokaż wiadomość
Orientuje się ktoś, jak jest na party zone w Rimini z BUTA? Daleko do klubów itd? Jak z cenami, alkoholem, fajkami itd? (W Hiszpanii była masakra z papierosami :/). A oferta z fun clubu do Rimini?
Super jest, dużo luzu z buta, ale to też zależy dużo od kadry. Do klubów nie jest aż tak daleko my chodziliśmy do Carnaby to było jakieś 200-300 metrów od hotelu co do Altromondo jechaliśmy autobusem, a w innych nie byłam. Alkohol to tak chyba wódka około 8 euro wzwyż, wino ok. 5 , brezzery 2 euro, co do fajek to nie mam pojęcia.
agu559 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-16, 15:19   #3949
tracezmysly
Przyczajenie

GG do tracezmysly

Ja o Rimini napisałam dośc powierzchownie , sama jednak dużo pijałam drinków w klubach . Można bez problemu kupić alkohol i papierosy. Wódka ok 6/7 euro , fajki 5/6 . Dla mnie z ceną papierosów o mało nie dostałam zawału bo to wychodzi około 30 zł za jedna paczkę , jednak są zamienniki czyli paczki po 10 papierosów za 2,3 euro, i tym posiłkowałam sie podczas końca obozu gdzie kasy powoli brakowało. Miałam wtedy 150 euro, zastanawiam się ile potrzeba na 7 nocy do Lorett, planuje 100 euro , ale pomyslimy nad tym . Co do Rimini rownież Hotel Grune Perle przy życiu trzymał mnie jedynie recepcjonista Aleks który był tak piękny że łagodził bóle łazienki i jedzenia. Byłam w szoku jak we Włosech można podac lasange która wyglądała jak by zbombardowało ją stu murzynów. Jedzenie w hotelu maskakra być moze dlatego w tej ofercie z 2014 jest już inny hotel. Wakacje były prze cudowne, słońce woda totalna swoboda, opaliłam się , wlałam mnóstwo alkoholu w siebie i wytańczyłam za wsze czasy. Każdy kto sie wybiera musi odwiedzić ALTROMONDO , najlepszy klub w życiu, jak nie lubisz tańczyć to tam nie jedź szkoda marnowac czasu. Na reszte pytan moge odpowiadac

Edytowane przez tracezmysly
Czas edycji: 2014-02-16 o 17:49

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-02-16, 20:26   #3950
tracezmysly
Przyczajenie

GG do tracezmysly

Cytat:
Napisane przez Puszek67 Pokaż wiadomość
Ogólnie zależy gdzie masz hotel. Altromondo jest daleko dość od centrum Rimini i jesli juz edziecie jechać to autokarem od obozu. Papierosy upi sz na lajcie to samo z alko , ja kupowałam alko w supermarkecie CUP czy cos takiego coś z kupą ale dobre były piwa po 45 eurocentów i cola po 50 eurocentów dość tanio, ale od mojego hotelu sżło sie tam z 25 min i taszczyło rzeczy tyle drogi -,- ja osobiście również piłam wina ! od 2-4 euro a nie źle spijały cie ! Carnaby ma 3 pietra wyglada to tak :
- wchodzisz i masz wejscie po prawo na dół (sala hip hopu i rnb - ja byłam tam raz , same szejki i jakieś murzynki)
- dajesz 2 kroki i masz wejscie na lewo i po schodkach na prawo.
- na lewo masz sale electro,techno itp. największa najlepsza
-na prawo wbijasz sie na góre i sala gorących rytmów typu salsa itp. i tam masz palarnie .
Stary 2014-02-17, 14:26   #3951
tracezmysly
Przyczajenie

GG do tracezmysly

znalazłam zdjęcia więc dorzucam ;*
Stary 2014-02-20, 22:16   #3952
Marguerite98
Przyczajenie

Heej wszystkim Jedzie ktoś może w tym roku do Rimini z ok-tours? ;>
Marguerite98 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-18, 19:47   #3953
ania266
Przyczajenie

Hej. Jedzie ktoś na obóz z Jaworzyny do Rimini 18 lipca??
ania266 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-03-23, 22:06   #3954
nutella_xx
Przyczajenie

Jedzie ktoś z BUTA na początku lipca?
nutella_xx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-02, 10:30   #3955
Mona97
Raczkowanie

Jedzie ktoś na obóz z But-a w terminie 6-16.08 ( h.Gabrinus) ?
Mona97 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-12, 22:34   #3956
Unidentified94593
Przyczajenie

Jedzie ktoś z BUT-a do Rimini ? koniec lipca/początek sierpnia villa Loris PARTY ZONE
Unidentified94593 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-03, 15:10   #3957
magdalenaamz
Przyczajenie

Cześć, mam pytanie do osób, które były już wcześniej w Rimini z OK TOURSA albo z innych biur. Jak jeździliście na dyskoteki, był może wyjazd do Baia Imperiale?
magdalenaamz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-06-04, 22:12   #3958
MartaMb5
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez magdalenaamz Pokaż wiadomość
Cześć, mam pytanie do osób, które były już wcześniej w Rimini z OK TOURSA albo z innych biur. Jak jeździliście na dyskoteki, był może wyjazd do Baia Imperiale?
rok temu byłam z ok tours, miałam wtedy 14 lat. do carnaby mogłam chodzić normalnie, wyjścia były prawie codziennie. do altromondo był tylko jeden wyjazd, lecz trzeba było mieć ukończone 16, a do baia imperiale nie poszliśmy, nikt z obozowiczów nie zaproponował wyjścia i może z tego powodu go nie było
MartaMb5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-05, 13:22   #3959
Ayris_
Przyczajenie

Hej, jedzie ktoś 15-25.07 z ok tours?

W ogóle mam parę pytań co do samego rimini. Czy jest coś co warto stamtąd przywieźć, może są jakieś fajne sklepy z ciuchami? Ile kasy polecacie zabrać? Jak długo trwa podróż autobusem?
Ayris_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-06, 20:15   #3960
gracja67@wp.pl
Raczkowanie

GG do gracja67@wp.pl

Bylam tam 2 lata temu u wakacje.
Mialam jakies 160 euro. Z czego wszystkiego nie wydalam chyba. A nie oszczedzalam na niczym. Alko jedzenie zakupy wiec lajty
Jest fajna galeria handlowa jakies 10 min od centrum.
Podroz to jakies 25h od granicy polskiej to zalezy zawsze ja przywiozlam z rimini duzo ciuchow i alko :-
gracja67@wp.pl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości