..::Dieta Plaż Południowych - ZAPRASZAMY - część druga ::.. - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-24, 20:35   #3961
onaella
Zakorzenienie

Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - ZAPRASZAMY - część druga ::..

PriVativ no no no nie dobra Dziewczynko Ja tu miałam nadzieję, że jutro przejdziesz na II faze i razem będziemy ją ciągnęły a tu co?
Obiecaj nam tu poprawę i będzie dobrze

buziaki i nie przejmuj sie za bardzo A i Ty napewno spalisz kalorie na ćwiczeniach

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-24, 20:37   #3962
Camarilla
Zakorzenienie

Ahcak juz nie mecze w piatek sam powiedzial ze widac Ale dzisiaj mnie dopało cos wiec padło na niego zeby sie wyzalic. Poza tym on wie ze robie to troche dla niego. Przede wszytskim dla siebie ale i dla niego. Wiec moze tez sie spodziewac ze jak cos gorzej idzie to na niego spada obowiazek pocieszania Cos jest w tym przeliczniku chociaz kiedys słyszałam taki ze wzrost tyle co waga- w sensie 170 cm to waga 70 kilo- bardzo łagodny jak dla nas dietetyczek

Blondee wysoko postawiony cel. Ja nawet o takim nie marze ale uda Ci sie na pewno. W jakim czasei chciałabys osiagnac taki efekt?

Camarilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-24, 20:39   #3963
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
hm... tylko, ze ja mieska nie lubie, orzechow i jajek tez nie zmusze sie moze ktoregos dnia do omleta...
No to zaopatrz się w: chudy twaróg, serek wiejski lekki, ryby różne, mozzarellę, fetę, tofu, serki homogenizowane naturalne, no i warzywa różniste i tym uzupełniaj cały jadłospis ile się da aaa żadnych, żadnych orzechów lub pestek nie lubisz? To ważne na diecie, bo źródło NNKT.

mam kota na gorącym dachu mojej głowy . . .
Ahcak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-24, 20:42   #3964
PriVativ
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
PriVativ no no no nie dobra Dziewczynko Ja tu miałam nadzieję, że jutro przejdziesz na II faze i razem będziemy ją ciągnęły a tu co?
Obiecaj nam tu poprawę i będzie dobrze

buziaki i nie przejmuj sie za bardzo A i Ty napewno spalisz kalorie na ćwiczeniach
No włąśnie chodzi o to ze ja w niedziele odpuszam cwiczenia. Bede cwiczyc 6 razy w tygodniu. Ale po takim dniu to ja chyba jednak zrobie te legs i bins i troche na nogi. A mialam juz isc lulu W dodatku znowu chora jestem i zle sie czuje. A tak fajnie mialo juz byc od jutra a tu moje grejfruty i jablka musza na mnie poczekac Jutro bede cwiczyla 2 godziny, a dzis tak z godzinke by spalic troszke chociaz to co zjadlam,a uwierzcie bylo tego duzo....

Na II faze dolacze niebawem:P jesczze kilka dni (przez własną głupote!!)
Stary 2008-02-24, 20:45   #3965
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PriVativ Pokaż wiadomość
No włąśnie chodzi o to ze ja w niedziele odpuszam cwiczenia. Bede cwiczyc 6 razy w tygodniu. Ale po takim dniu to ja chyba jednak zrobie te legs i bins i troche na nogi. A mialam juz isc lulu W dodatku znowu chora jestem i zle sie czuje. A tak fajnie mialo juz byc od jutra a tu moje grejfruty i jablka musza na mnie poczekac Jutro bede cwiczyla 2 godziny, a dzis tak z godzinke by spalic troszke chociaz to co zjadlam,a uwierzcie bylo tego duzo....

Na II faze dolacze niebawem:P jesczze kilka dni (przez własną głupote!!)
Jeżeli źle sie czujesz to zmykaj do łóżka, jak jedne dzień nie poćwiczysz to nic sie nie stanie, weż jakieś witaminki i grzecznie pod kołderkę!! Pamiętaj, że zdrówko jest najważniejsze!
Nie ma co przesadzać, napewno po dzisiejszym nic sie nie stanie, tzn. nie prztyjesz raptownie, co innego jak by to było kilka dni ale jeden da sie przeżyć.
A teraz raz dwa do łóżeczka

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-24, 20:52   #3966
blonndee
Wtajemniczenie

Ahcak nie, nie, spokojnie, ja nie z tych pokreconych modelek 'z kosci na osci' mam dosc drobna budowe, drobny szkielet i jestem niziutka. juz raz bardzo schudlam, ale przyznam, ze wtedy chorowalam na bulimie. potem bylo ok, te 47kg bylo idealne, ale niestety, zle dobrane tabletki antykoncepcyjne+imprezowy tryb zycia+koniec z treningami tenisa przez chorobe zrobily swoje i w ciagu zaledwie 2miesiecy przytylam jakies 15 kg. zmienilam tabletki na plastry i juz mi ubylo jakies 3 kg, ale z reszta postanowilam sobie poradzic raz na zawsze! i tym razem zdrowo
Camarilla hmm, patrzac na to, ze mam do zrzucenia 12 kg, a licze na to, ze w 1fazie schudne te 5,6kg to daje sobie na to jakies 2,5 miesiaca... mam nadzieje sb+jogging musza zdzialac cuda

edit: Ahcak: warzywkami, jogurtami, serkami wiejskimi i twarogiem mam wypchana calutka lodoweczke juz z orzechow...eh, raczniej nie. pestki slonecznika i dyni sie licza? bo to uwielbiam, szczegolnie podprazone na goracej patelni bez tluszczu<3
Stary 2008-02-24, 21:24   #3967
asiol
Rozeznanie

aaaa dziewczyny zabijcie mnie!!!
zjdłam dzisiaj naleśnika i łyzke nutelli
buuu
to przez tzta
bo wcina caly czas lyzka nutelle a ja sie tylko mecze jak to widze
do tego usmazylam mu na obiad nalesniki i jeden zostal i chodzil za mna
kurcze
taka slaba wola ((
smutno mi
asiol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-24, 21:33   #3968
blonndee
Wtajemniczenie

nie badz smutna, wazne zeby to byl OSTATNI wyskok,hm?
Stary 2008-02-24, 21:42   #3969
Wiolka525
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Paseczkowa Pokaż wiadomość
a ja znów jestem chora mam straszny katar, kaszlę i mi oko łzawi.. buuu
Szybkiego powrotu do zdrowia życzę

Cytat:
hej! od jutro zaczynam z wami
co powiecie na przykladowo wymyslony przeze mnie 1dzien fazy1:

śniadanie: twaróg chudy z odrobina mleka 0% [zeby to jakos w mase zbic] z ziolami z sosu energetycznego fit up i odrobiną szczypiorku
+kawa slim coffee z odrobiną mleka 0%
+kubeczek pokrzywki
Mam pytanko czy ta slim coffee smakuje jak prawdziwa kawka?

Jutro wskakuję na II faze, muszę troszke poczytać o jakie produkty można poszeszyć jadłospis. Drogie Plażowiczki zastanawiam sie nad zakupieniem specific cellulit drink, nie wiem jednak czy mogę stosować cos takiego będąc na SB?
http://sklep.apteka-cito.pl/product_...oducts_id=2255
Doradzicie coś? Z góry bardzo dziękuję i dobrej nocy wszystkim.
Wiolka525 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-24, 21:58   #3970
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Wiolka525 Pokaż wiadomość
Mam pytanko czy ta slim coffee smakuje jak prawdziwa kawka?

Jutro wskakuję na II faze, muszę troszke poczytać o jakie produkty można poszeszyć jadłospis. Drogie Plażowiczki zastanawiam sie nad zakupieniem specific cellulit drink, nie wiem jednak czy mogę stosować cos takiego będąc na SB?
http://sklep.apteka-cito.pl/product_...oducts_id=2255
Doradzicie coś? Z góry bardzo dziękuję i dobrej nocy wszystkim.
szczerze mowiac nie wiem, dopiero ja kupilam i jak jutro z rana wyprobuje to od razu dam znac jak smakuje

ja zamierzam stosowac turbo slim drink, juz jakis czas temu to pilam i uwazam, ze dobrze oczyszcza i WSPOMAGA odchudzanie. ale bez diety i ćwiczen nie spodziewajmy sie wielkich efektow. mam nadzieje, ze takie preparaty w czasie sb sa dopuszczalne,hm?:rolleyes :
a tego cellulit drink szczerze mowiac nie znam. ale mysle, ze cellulitu trzeba sie pozbywac sportem, kremami i masazem... watpie by od tego preparatu zniknal, ale nie jestem kosmetologiem i w sumie nie znam sie. ja tak tylko na chlopski rozum
Stary 2008-02-24, 22:01   #3971
Agneska
Rozeznanie

Cześć Dziewczyny,

Wpadłam się tylko przywitać, żebyście o mnie czasami nie zapomniały

Nie było mnie tutaj od piątku, a to za sprawą mojego TŻta, który w związku z moimi wczorajszymi urodzinami jako jeden z prezentów zabrał mnie na weekend do Pensjonatu Biały Dworek w Wiśle (nawet nie wiedziałam o istnieniu takiego pensjonatu) Kochany - wie, że teraz się odchudzam, więc zafundował mi małe SPA (sauna, jacuzzi, profesjonalny masaż), przejażdżkę karetą itp... . A do tego pyszne i w miarę zdrowe jedzenie ... Naprawdę wróciłam wypoczęta i pełna życia i dalszych sił do walki o piękną sylwetkę. Było cudownie i stwierdzam, że to jest świetny pomysł na prezent dla mamy, przyjaciółki czy nawet pomysł na wolny weekend z Waszymi TŻ-tami. Było wspaniale, romantycznie i bajkowo A przede wszystkim liczy się pomysł, za co tym bardziej jestem mojemu TŻtowi wdzięczna...

No nic - przepraszam za offtop, ale się jeszcze rozmarzyłam tymi miłymi chwilami
A widzę, że wątek się tak rozwija, że mam dużo do poczytania. Uczynię to jednak jutro, bo dzisiaj już jestem zmęczona wrażeniami i kładę się spać

Ja jutro mam planowane mierzenie i ważenie, więc podam swoje efekty - mam nadzieję, że będą jakieś
Dzisiaj to się czuję jakbym była lżejsza o parę kilo, ale jutro moja elektroniczna waga pokaże prawdę Niestety nie jadłam do końca zgodnie z dietą SB - tym bardziej, że był tort i szampan, naleśniki płonące i wiele innych niezdrowych rzeczy Ale poza tym były też zdrowe suróweczki, warzywka, no i większość kalorii chyba spaliliśmy
Zresztą wolę przedłużyć I fazę o dwa dni niż psuć sobie weekend, zastanawiając się czego mi wolno, a czego nie... Grunt to nie mieć wyrzutów sumienia

Od jutra wracamy do rzeczywistości - ćwiczenia, dietka i do przodu Tymczasem uciekam do spania i życzę dobrej nocy i do zobaczenia jutro

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-25, 05:47   #3972
blonndee
Wtajemniczenie

tak wiec zaczelam! jem sniadanko, pol kostki chudego twarogu z mlekiem, ze szczypiorkiem i fit up'em energetycznym, popijam to tym slim coffee i herbatka z pokrzywy a na caly dzien juz przygotowane 1,5 litra turbo slim drinka.
otoz slim coffee nie smakuje jak kawa a przynajmniej nie ta normalna raczej jak to cykoriopodobne swinsto bez kofeiny! zreszta, przeczytalam sklad i nie dziwie sie, ze tak smakuje:
cykoria instant, ekstrakt zielonej herbaty w proszku (Camelia sinensis), ekstrakt kawy zielonej w proszku, ekstrakt guarany, ekstrakt z owoców rośliny Garcinia Cambogia
uf, trudno, przeboleje, w imie odchudzania najgorsze jest to, ze tam jest napisane, ze trzeba pic 3-5 filizanek, a ja z jedna mam problemeh, oby dzialalo!
dobra, na 2sniadanko kroje tego ogorka, biore turbo drinka pod pache i lece na zajecia. dzieki bogu tylko 2 godziny
Stary 2008-02-25, 05:57   #3973
k_asiaczek
Zadomowienie

no i ja też zaczęłam właśnie zjadłam omlecika z szynka i serkiem topionym i zabieram się za czerwoną herbatkę
ja na szczęście też mam tylko 2 godz zajęć, czyli słyszymy (czytamy) się niedługo blonndee
k_asiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-25, 06:01   #3974
blonndee
Wtajemniczenie

k_asiaczek: no to wspieramy sie rowno bo idziemy razem
Stary 2008-02-25, 06:33   #3975
Agneska
Rozeznanie

Dzień dobry Dziewczyny,

ja już jestem po porannym spacerku z psem Dzisiaj piękna pogoda u mnie - aż chce się żyć!! Zaraz przyszykuję sobie jakieś śniadanko, a potem jakieś sprzątanie mieszkania, godzinny spacer z psem (bo już mojej psinie obiecałam ), a na 11.00 na basen. Potem muszę uszykować TŻtowi jakiś pyszny obiadek w rewanżu za wspaniały weekend Jeszcze nie mam zielonego pojęcia, coby tu upichcić, ale może coś później uda mi się wymyślić Mo Dzisiaj w ogóle nie idę do pracy, więc mam dużo czasu
A teraz podaję wyniki po moim porannym mierzeniu i ważeniu... Może nie są piorunujące, ale zawsze to coś na minus, no i kilka centymetrów mniej tu i ówdzie

Poniedziałek – 25 luty 2008:
Waga – 74,3 kg na nowej wadze od piątku (- 1 kg)
Wymiary:
Udo na środku – 61 cm (- 1 cm) , w najgrubszym miejscu – 67 cm (- 1 cm)
Kolano – 41 cm (- 1 cm)
Łydka – 41 cm (- 1 cm)
Kostka - 23 cm (bez zmian)
Szyja – 32 cm (bez zmian)
Pas – 79 cm (- 3 cm)
Brzuch – 92 cm (- 2 cm)
Biodra – 105 cm (- 3 cm)
Ramię – 27 cm (- 1 cm)
Biust – 89 cm (- 2 cm)
Pod biustem –78 cm (- 1 cm)

Może to nie dużo, ale i tak bardzo się cieszę z efektów, bo lepsze to niż nic

To życzę Wam Dziewczyny miłego dnia i odezwę się po basenie pewnie. Buziaczki

Stary 2008-02-25, 07:35   #3976
white coffee
Raczkowanie

Witam po przerwie. U mnie dwa tygodnie minęły. Wczoraj pierwszy raz grzeszki były. Ale nie myślę o tym. Zaraz będzie mierzenie i ważenie (jak mała pójdzie na drzemkę), ale czuję że nie za wiele tego ubyło... tak to jest jak się chce a nie można... Tylko że potem motywacji brakuje...
white coffee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-25, 07:55   #3977
cukiereczeQ
Rozeznanie

witam wszystkich
dzis juz moj drugi dzionek hehe zaraz pedze jesc sniadanko bo juz 9 - wczorajszy dzien jak najbardziej udany
zrobilam sobie postanowienie i oprocz samej diety codziennie rano 20min tanca/gimnastyki i wieczorkiem 40min na rowerku wtedy na pewno beda efekty

"Jeśli chcesz znajdziesz sposób, jeśli nie znajdziesz powód"

cukiereczeQ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-25, 08:07   #3978
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ahcak Pokaż wiadomość
Słyszałam, że prawidłową wagą jest wzór: wzrost - 110, czyli ja mam 174cm, czyli wychodzi 174-110 = 64, ciekawe czy to prawda, w sumie by się zgadzało
Ja tam nie wierzę w te wzory, też mam 174 cm a powiem tyle, gdybym ważyła 64 kg to źle bym wyglądała, bardzo źle ...Także taki wzór do mojej budowy jest nieadekwatny w ogóle, ja mam drobną budowę a przy tak dużej dla mnie wadzę wyglądałabym źle
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-25, 08:09   #3979
agatka-a
Zakorzenienie

Cytat:
tak wiec zaczelam! jem sniadanko, pol kostki chudego twarogu z mlekiem, ze szczypiorkiem i fit up'em energetycznym,
chyba trochę za mało jak na najważniejszy posiłek dnia... nie uważasz?
agatka-a jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-25, 08:09   #3980
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Ja tam nie wierzę w te wzory, też mam 174 cm a powiem tyle, gdybym ważyła 64 kg to źle bym wyglądała, bardzo źle ...Także taki wzór do mojej budowy jest nieadekwatny w ogóle, ja mam drobną budowę a przy tak dużej dla mnie wadzę wyglądałabym źle

Dziewczyny weekend u mamy był anty SB , nie wiem jak to będzie ale od dzisiaj bierzemy się w garść ...ale tylko częściowo bo dostaliśmy wałówki od mamy i tam są np. pyszne pierożki z kapustą i pieczarkami, musimy je zjeść ...
Stary 2008-02-25, 08:10   #3981
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Są róóóóżne wzory, np. we Francji swojego czasu obowiązywał wzór wzrost -115, gdy u nas mówiło się -110, czyli to jest umowne, takie "mniej więcej", które nie ma nic wspólnego z masa właściwą ciała, zależną od zawartości tłuszczu w masie ogólnej, prawda?
Stary 2008-02-25, 08:10   #3982
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agneska Pokaż wiadomość
Dzień dobry Dziewczyny,

ja już jestem po porannym spacerku z psem Dzisiaj piękna pogoda u mnie - aż chce się żyć!! Zaraz przyszykuję sobie jakieś śniadanko, a potem jakieś sprzątanie mieszkania, godzinny spacer z psem (bo już mojej psinie obiecałam ), a na 11.00 na basen. Potem muszę uszykować TŻtowi jakiś pyszny obiadek w rewanżu za wspaniały weekend Jeszcze nie mam zielonego pojęcia, coby tu upichcić, ale może coś później uda mi się wymyślić Mo Dzisiaj w ogóle nie idę do pracy, więc mam dużo czasu
A teraz podaję wyniki po moim porannym mierzeniu i ważeniu... Może nie są piorunujące, ale zawsze to coś na minus, no i kilka centymetrów mniej tu i ówdzie

Wymiary:
Kolano – 41 cm (- 1 cm)
Łydka – 41 cm (- 1 cm)
Pas – 79 cm (- 3 cm)
Brzuch – 92 cm (- 2 cm)
Biodra – 105 cm (- 3 cm)
Ramię – 27 cm (- 1 cm)
Biust – 89 cm (- 2 cm)

Gratuluje Centymetry sa najwazniejsze Brawo za utratę! Jak zsumujesz te wszystkie centymetry to trochę ich wyjdzie

Moje anioły z masy solnej:
kulbit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-25, 08:21   #3983
styska
Rozeznanie

U mnie tez było w weekend bardzo anty. Sobota jakos ujdzie zgleszylam tylko paroma pierogami ale w niedziele to i slodycze sie przypaletaly. Wszystko skonczylo sie rewolucja w toalecie, wiec poki co juz mi sie takich weekendow odechciało.

Dziewczyny,ktore sa na 2 fazie co dodałyscie do menu nowego?Planuje ten tydzien unikac slodyczy za to wejsc na normalna druga faze. Powinnam dawno na niej byc ale wolalam zjesc gorzka czekolade niz dodac jakies wegle zdrowe lub owoce i moze temu nic nie gubie.

Spodnie juz zamowilam,najmniejszy rozmiar mam nadzieje ze beda dobre.
styska jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-25, 08:30   #3984
white coffee
Raczkowanie

No więc SUMA utraty cm po 2 tyg:

Talia: - 3cm
Biodra: - 2 cm
Udo: - 1 cm

chyba jakoś marnie mi to schodzi...
potrzebuję kopa bo motywacja dzisiaj spadła do zera..
white coffee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-25, 08:48   #3985
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez styska Pokaż wiadomość

Dziewczyny,ktore sa na 2 fazie co dodałyscie do menu nowego?Planuje ten tydzien unikac slodyczy za to wejsc na normalna druga faze. Powinnam dawno na niej byc ale wolalam zjesc gorzka czekolade niz dodac jakies wegle zdrowe lub owoce i moze temu nic nie gubie.

Ja dodałam w I tygodniu II FAZY tylko jabłka ...
Stary 2008-02-25, 09:05   #3986
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez styska Pokaż wiadomość
U mnie w katalogu były gwa rozmiary, ja zamówilam ten mniejszy, ktory i tak jest wielgachny

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-25, 09:12   #3987
glizdka
BAN stały

GG do glizdka

cześc dziewczynki, nie było mnie 2 dni a tu tyyyyle do czytania ja już zaczynam 6 dzień SB, narazie tylko kilogram mi spadł ( nie wiem czemu tak mało przecież sie stosuje do zasad i nie grzeszę ), jeżeli dalej będę tak słabo chudła to przedłuże I fazę o jakieś 2,3 dni aha i jakos sie do ćwiczeń nie mogę zabra ć to pewnie dlatego tak wolno chudnę ale ciepło się robi i rower czas wyjąć...
glizdka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-25, 09:34   #3988
Wiolka525
Rozeznanie

Cytat:
szczerze mowiac nie wiem, dopiero ja kupilam i jak jutro z rana wyprobuje to od razu dam znac jak smakuje

ja zamierzam stosowac turbo slim drink, juz jakis czas temu to pilam i uwazam, ze dobrze oczyszcza i WSPOMAGA odchudzanie. ale bez diety i ćwiczen nie spodziewajmy sie wielkich efektow. mam nadzieje, ze takie preparaty w czasie sb sa dopuszczalne,hm?:rolleyes :
a tego cellulit drink szczerze mowiac nie znam. ale mysle, ze cellulitu trzeba sie pozbywac sportem, kremami i masazem... watpie by od tego preparatu zniknal, ale nie jestem kosmetologiem i w sumie nie znam sie. ja tak tylko na chlopski rozum
Dziękuję za odpowiedź. Zastanawiam sie nad tym specyfikiem na cellulit bo zaczęłam jeździć na rowerku stacjionarnym, codziennie 45/60 minut. Pomyślałam, że moze specific cellulit drink wspomoże walke z cellulitem. Nie zapominam też o masażach.

Cytat:
tak wiec zaczelam! jem sniadanko, pol kostki chudego twarogu z mlekiem, ze szczypiorkiem i fit up'em energetycznym, popijam to tym slim coffee i herbatka z pokrzywy a na caly dzien juz przygotowane 1,5 litra turbo slim drinka.
otoz slim coffee nie smakuje jak kawa a przynajmniej nie ta normalna raczej jak to cykoriopodobne swinsto bez kofeiny! zreszta, przeczytalam sklad i nie dziwie sie, ze tak smakuje:
cykoria instant, ekstrakt zielonej herbaty w proszku (Camelia sinensis), ekstrakt kawy zielonej w proszku, ekstrakt guarany, ekstrakt z owoców rośliny Garcinia Cambogia
uf, trudno, przeboleje, w imie odchudzania najgorsze jest to, ze tam jest napisane, ze trzeba pic 3-5 filizanek, a ja z jedna mam problemeh, oby dzialalo!
dobra, na 2sniadanko kroje tego ogorka, biore turbo drinka pod pache i lece na zajecia. dzieki bogu tylko 2 godziny
Szkoda, że ta kawa nie smakuje jak prawdziwa kawa, z drugiej strony nawet lubię ricore, może i ta będzie mi odpowiadać? Blonndee proponuję więcej zjadać na śniadanko. Buziaki
Cytat:
Napisane przez Agneska Pokaż wiadomość

Wymiary:
Kolano – 41 cm (- 1 cm)
Łydka – 41 cm (- 1 cm)
Pas – 79 cm (- 3 cm)
Brzuch – 92 cm (- 2 cm)
Biodra – 105 cm (- 3 cm)
Ramię – 27 cm (- 1 cm)
Biust – 89 cm (- 2 cm)

Uważam ,że należy sie cieszyć z każdego znikajacego centymetra czy kilograma. Ubytek każdego z nich prowadzi nas do wymarzonej sylwetki. Gratulacje
Cytat:
Napisane przez white coffee Pokaż wiadomość
No więc SUMA utraty cm po 2 tyg:

Talia: - 3cm
Biodra: - 2 cm
Udo: - 1 cm

chyba jakoś marnie mi to schodzi...
potrzebuję kopa bo motywacja dzisiaj spadła do zera..
Głowa do góry, jest dobrze. Lepiej gubić wolniej niż w szybkim tempie. Będąc na diecie kopenhaskiej zgubiłam szybko 6 kg, które niestety jeszcze szybciej wróciły ze sporą nawiązką niestety...Ważne że są efekty.

Dziś rozpoczynam II fazę. Poranne spotkanie z wagą pokazało -4 kg.Cieszę sie bardzo i mam motywacje do dalszej walki. Podbijam jeszcze pytanie czy można dołączyć do diety SB specific cellulit drink Forte Pharmy?
http://www.apteka-centrum.pl/specifi...nk-p-2583.html
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie.
Wiolka525 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-25, 09:40   #3989
styska
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
U mnie w katalogu były gwa rozmiary, ja zamówilam ten mniejszy, ktory i tak jest wielgachny
zamówiłam dokładnie ten sam rozmiar, jak są duże to spodnie niespadywywują ci? Kurcze a powiedz mi bo ja zamówiłam ten mniejszy rozmiar a moja kolezanka co nosi rozmiar 12 wziela te wieksze moze jej powiem by zmienila zdanie,myslisz ze te najmniejsze tez beda dobre dla niej?Dodam ze nosi 12 rozmiar ale jest na nia luznawa,zreszta nog to ona nie ma wcale jakis grubych.
styska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-25, 10:09   #3990
anja_23
Raczkowanie

GG do anja_23

Cześć dziewczyny, wracam do plażowania. I teraz obiecałam sobie że łatwo się nie poddam! Chciałabym zrzucić 10 kilo-marzenia....
Dziś na śniadanie: jajecznica z szynką do tego ogórek kiszony
Drugie śniadanie: serek wiejski + ziarna słonecznika
Obiad: gotowana pierś w ziołach prowansalskich +brokuły
Kolacja jogurt naturalny

Czy taki jadłospis może być?
anja_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości