|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
Cytat:
![]() Sprzątanie zakończone,a żeby za długo nie odpoczywać..wymyśliłam ze zrobię na obiad gulasz z wołowiny z kopytkami.
|
|
#3962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mów, że sama robisz kopytka? Mi by się nie chciało. Ale osttanio dopadła mnie chęć, żeby zrobić gnocchi ze szpinakiem
|
|
|
|
|
#3963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od dziecka sama robię ![]() To banał. Ugotowanie ziemniaki przepuszczam przez praskę, dodaję 2 jajka,obsypuję mąką wyrabiam, robię wałeczki odcinam kawałeczki i gotowe ![]() Ale nie pytaj o proporcje ..zawsze robię na oko ![]() I zawsze wychodzą idealne. Dziś też wyszły..generalnie obiad mistrz mi wyszedł .
|
|
#3964 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ale pusto nie było co nadrabiać ![]() My wczoraj byliśmy u kuzyna.Pracuje w Anglii przyjechał na urlop i w piątek już jedzie. Podrinkowałam z jego żoną i dzisiaj mi się nie chciało wstawać do pracy o 5.45 Chłopcy też popili, ale obaj dzisiaj wolne, więc mogli ![]() Cytat:
tak niekiedy bywa.Dobrze, że pogodzeni ![]() Cytat:
Cytat:
na jutro robię chili con carne (ale takie chude na filecie z kurczaka), a teraz jem tuńczyka z białym serkiem ![]() ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- W tym roku prawdopodobnie idziemy na dwa wesela w czerwcu i październiku, więc muszę schudnąć
|
|
#3965 |
|
Zakorzenienie
|
Ja od jutra ostro dietuję bo muszę jakoś wyglądać na wernisażu! Z tymi boczkami na pewno nie pójdę... Stresuję się chyba bardziej niż przed swoim
|
|
|
|
#3966 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Nie miałam w pracy internetu, jakaś mała awaria. TŻ jest na basenie z tym kumplem, z którym sie założył, że schudnie Może jutro albo w weekend uda mi się wyskoczyć do sklepu po jakieś spodnie dresowe na siłownię ![]() T. ma od dziś służbowy samochód, słabszy, niż kochany Auris, z którym trzeba było się pożegnać. Jego kumpel z poprzedniej pracy też jest zatrudniony w tej nowej firmie, co Tomek, i już udało mu się dzisiaj zrobić rozeznanie po aptekach. Generalnie dobrze nie jest Jak to farmaceutki stwierdziły, wdepnął w gorsze g..., niż z tamtymi kosmetykami Tutaj są tylko 3 (!) produkty, już sobie wczoraj wypróbowałam maseczkę z kwasem hialuronowym, taką jednorazową maskę z wyciętymi oczami i ustami, nasączoną kosmetykiem Nawet fajna.TŻ znalazł mi ogłoszenie o pracy dla architekta wnętrz, umowa o pracę, praca w domu. Chyba wyślę tam swoje cv, może uda mi się dorobić? |
|
|
|
#3967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3968 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
Pytałyście się dlaczego zerwałam? A więc nazbierało się tego kilka spraw Ja sama nie jestem ideałem i jestem czasem niesamowicie ciężka, ale pewnych rzeczy nie mogłam tolerować...Najistotniejs ze to jego egoizm i myślenie tylko o czubku swojego nosa, brak empatii i wsparcia z jego strony (czarę goryczy przelała obojętna reakcja na wypadek mojego psa i zero pocieszenia), brak takiego twardego kręgosłupa moralnego (chociaż deklaruje co innego, ale w praniu wyszło co innego), różnice światopoglądowe, to, że wszystko zawsze wiedział najlepiej i się wymądrzał na tematy na które nie miał pojęcia, co mnie irytowało jak nie wiem co I jeszcze jedna sprawa, o której nie chcę pisać (coś co się działo prawdopodobnie zanim mnie poznał), ale nie toleruję takich zachowań jakie dla niego nie były niczym złym... Poza tym wyczułam próby manipulacji mną, a że mam już o taaaakie doświadczenie w takich żałosnych wybiegach jak płacze, wzbudzanie poczucia winy itepe itede, bo eks to był mistrzem w zasmarkiwaniu się na zawołanie i opowiadaniu rzewnych historyjek rodem z kosmosu, to ja już się bawić w to nie będę To tak w skrócie Po prostu stwierdziłam, że nie ma co się męczyć i dawać 10 tysięcy szans Jest mi niefajnie, więc się żegnamy Faktem jest to, że się zawiodłam, bo osoba, która mówiła mi, że mnie kocha, chce tylko ze mną być i chce założyć ze mną rodzinę i mówiła to wszystkim wokół, pokazała swoim zachowaniem coś zgoła innego Przykre... Ale obiecałam sobie, że nigdy nie będę tkwić w czymś w czym nie jestem szczęśliwa Nawet w myślach prosiłam o to, żeby on ze mną zerwał i dopiero jak to zrobił poczułam się szczęśliwa i mi ulżyło A teraz jestem silna i wiem, że tego kwiatu to pół światu i nie ma co się męczyć I jestem z tego dumna Wierzę, że będzie pozytywnie![]() Dzięki wszystkim za trzymanie kciuków za moją sunię Ma usuniętą przepuklinę i gwóźdź w nóżce Teraz się nią non stop zajmuję Wstaję raniutko i doglądam malucha mojego Powiem Wam, że kocham tego psa jak swoją najbliższą rodzinę I serce mi się kraje jak widzę jak ją boli U mnie w domu szaleństwo Pies jest hołubiony jak tylko się da Dziś domowymi sposobami robiłyśmy jej kołnierz, bo sobie sama ze 2 szwy zdjęłaA tak w ogóle to może to czarny humor, ale śmieję się, że pies upodobnił się do swojej pani Bo ma poharataną tą samą nogę co ja![]() Co oprócz tego? Szukam pracy i załamuję się jej brakiem i znów stanęłam w miejscu z mgr mimo, że mam już 150 str i jestem w rozdziale zakończenie Haniu, u mnie w domu też się ręcznie robi kopytka Akurat nabrałam na nie ochoty wczoraj Z pysznym sosem z grzybami mniamButter Bear, ja Ciebie rozumiem, bo też jestem niesamowicie impulsywna Ale za to szybko mi przechodzi i się zaraz chcę godzić
Edytowane przez Melodia mgieł nocnych Czas edycji: 2010-01-08 o 02:29 Powód: dopisek |
|
|
|
#3969 |
|
Zakorzenienie
|
CZEść
![]() Nie popisałyście się wczoraj, ja wczoraj wzięłam sobie urlop i zostałam z mężem w łóżku , było suuuper![]() Mykmyk Twój wczorajszy wpis o regularnym jedzeniu, burzy moją dotychczasową teorię
|
|
|
|
#3970 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
coś dziwnego się stało, ale może to przez to, że zaktualizowałam wczoraj przeglądarkę. Nie mogę pisać z tamtej. Teraz uruchomiłam starego explorera, którego nie lubię, ale cóż zrobić. Dziwnie tak bez wizażu pracować |
|
|
|
#3971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3972 |
|
Zakorzenienie
|
hej!
co do odżywiania - to ja się odżywiam regularnie i trzymam wagę, niestety grzeszę a to colą a to cukierkiem byłam wczoraj u lekarza - diagnoza jestem zdrowa - mam łykać 4 rutinoscorbiny dziennie a jak jej powiedziałam ze łykam od listopada to powiedziała - to proszę łykać 8 i dowidzenia, no sie wściekłam ![]() tylko co to ma wspólnego z omdleniem . ehh , nie ma jak polska służba zdrowia.szukam innego lekarza.
|
|
#3973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz co ja mam swoją teorię na omdlenia, sama miałam przecież takie tylko jeszcze poważniejsze bo za kierownicą, moim zdaniem to spadek cukru, przynajmniej u mnie, bo działo się u mnie to co opisują cukrzycy. Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2010-01-08 o 09:11 |
|
|
|
|
#3974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do cukru to mam w normie.
Edytowane przez jodie Czas edycji: 2010-01-08 o 09:22 |
|
|
|
|
#3975 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3976 |
|
Zakorzenienie
|
a jak to sprawdzić?
|
|
#3977 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mialam mieć dziś spotkanie ale klient przełożył i się nudzę .
|
|
|
#3979 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A przynajmniej tak to sobie tlumacze
|
|
#3980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ten spadek cukru występuje nie tylko u cukrzyków zdarza się też normalnie, z tym że jeśli zaczyna następować regularnie to trzeba zrobić badania w tym kierunku ale jakie nie wiem ? , np. w ciąży w pierwszym trymestrze to częsty objaw
|
|
|
|
|
#3981 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3982 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
|
#3983 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3984 |
|
Zakorzenienie
|
a lepiej, lepiej
![]() a w ogóle rozpoczęłam akcje allegro czyli wystawiam z zamiarem sprzedaży i wzbogacenia się ![]() tyle tego że codziennie trochę zdjęć, obróbka, wystawianie itp. Mam nadzieję że pozbędę się tych rzeczy (głównie ciuchów) i będzie więcej miejsca w domciu.
|
|
#3985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ja swoje szafy wietrzę regularnie z ciuchów zaległych, w zeszłym roku udało mi się sprzedać suknię ślubną na allegro, wiele gier na Play Station - więc rok w tym względzie miałam udany
|
|
|
|
|
#3986 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
.Aj! |
|
|
|
#3987 |
|
Zakorzenienie
|
o dobrze że mi przypomniałaś o sukni ślubnej - jej też chcę się pozbyć.
Spróbuję się w nią jeszcze wcisnąć zanim ją oddam
|
|
#3988 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3989 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:22.

Urlop czy L4 to zawsze czas sprzątania 

nie było co nadrabiać
Nawet mu powiedziałam, że ma sie wyprowadzić...a poszło o jakąś głupotę jak zwykle...
tak niekiedy bywa.Dobrze, że pogodzeni
na jutro robię chili con carne (ale takie chude na filecie z kurczaka), a teraz jem tuńczyka z białym serkiem 

Nawet w myślach prosiłam o to, żeby on ze mną zerwał i dopiero jak to zrobił poczułam się szczęśliwa i mi ulżyło

a jak jej powiedziałam ze łykam od listopada to powiedziała - to proszę łykać 8 i dowidzenia, no sie wściekłam
tylko co to ma wspólnego z omdleniem . ehh , nie ma jak polska służba zdrowia.