|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLIII - Majkol is OSOM.
http://www.billboard.com/features/10...y?tag=hpflash1
---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- No to jestem tu sama.
|
|
|
|
#3962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- jedyne co w życiu posuniesz to krzesło do stołu
|
|
|
|
|
#3963 |
|
Zakorzenienie
|
nie oglądałam bo biegałam, później ćwiczyłam
ale za to dziś mój Bloomosław mi się śnił był taki..... taki idealny ![]() gdzieś na boisku szkolnym siedział ( z podstawówki ) i ja tam byłam z koleżankami i piekłam jakieś ciastka, na które on szukał przepisu. idę idę zakiślowana w stronę jego by dokładnie zczaić a on do mnie gdzie znajdzie sklep "color" i nagle znaleźliśmy się w Glc na Pl. Piastów i mówię mu, że nie wiem.. ale przyjaciółka wiedziała i wdała się z nim w dyskusję ![]() ależ byłam wściekła na nią ![]() a wczoraj byłam niedaleko Kalisza i kupowałam od takiego kolesia maszynę... faaaajny ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- ah. dzień dobry ![]() miłego dnia
|
#3964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mam pytanie, co robimy w godzine 0? bo w klubie nie ma nic napisane
♥ ♥ ♥ Aparatka ![]() góra: 23.03.12 dół : 28.06.12 Edytowane przez jvlka900 Czas edycji: 2010-07-29 o 11:18 |
|
|
|
|
#3965 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
|
|
#3966 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Muszę się zabrać za porządki w mieszkaniu... gdyby jeszcze mi się tak chciało, jak mi się nie chce... ![]() ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- A sajgon mam już nieprawdopodobny.
|
||
|
|
|
#3967 |
|
Zakorzenienie
|
dla tych które nie oglądały - na Planete właśnie sie zaczyna "Michael Jackson bez maski"
|
|
#3968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3969 |
|
Zakorzenienie
|
oooo i właśnie usłyszałam znów to co mnie za pierwszym oglądnieciem wkurzyło w tym filmie...
przewinełam i zapisalam o co dokładnie mi chodzi. najpierw mówili że wraz ze wzrostem popularności Majkela, w gazetach wzrastało wypisywanie absurdów - i tu wymieniono np. to że spał w komorze, że trzymał kości człowieka słonia itp... a potem powiedziano: "Gdy Michael wybielił sobie skórę niektórzy twierdzili, że chce się wyprzeć korzeni. Piosenkarz wyznał jednak, że cierpi na bielactwo" ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- wybielenie skóry nie było wymienione jako absurd ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- ależ tu pustka ![]() aż mnie oczy bolą
|
|
#3970 |
|
Zakorzenienie
|
Tak sobie myślę, że jak dla mnie, to nawet mógłby się pofarbować na zielono, guzik to zmienia. Pewnie wybielał sobie skórę... w miejscach, które nie zostały dotknięte bielactwem.
Pewnie dla hien byłoby lepiej, gdyby się publicznie zaprezentował bez make-upu, w radosne ciapki. Kopara opada...
|
|
|
|
#3971 |
|
Zakorzenienie
|
wyglądam jak boczek smażony na grillu... jestem bordo... z białymi śladami na stanik i gacie
witam smażoną rączką ![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Ko plis forgive me nieobecność ale nadal nie mam kompaxa a mama ma blokady na kompie i dlatego niektóre strony chodzą mi jak z ![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- co do snów ja miałam debilny sen, śnił mi się najpierw kolega z pracy, z którym się bzykałam ale był kiepski i miał dziwny tatoo na klacie a potem nagle zmiana klimatu i ja z moją psiapsiółą w Krakowie gdzie zobaczyłam swojego exa na rowerze biegłam za nim krzycząc jego imię, on się zatrzymał i zabrał mnie na pizzę, z której spadały mi na niego pomidory (nienawidzę pizzy z pomidorami) i ciągle pocierałam dłonią po jego kroczu zrzucając z niego te pomidory i był jakiś tygrys w klatce... kumacie coś z tego w ogóle bo ja aż się śmiałam jak się obudziłam
|
#3972 |
|
Zakorzenienie
|
Lu, cholera, mnie się pomidory nic a nic z seksem nie kojarzą...
|
|
|
|
#3973 | |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=h3S4dBk4E1g
ryyyyjeeeee miiiiiiii tooooooooo beeereeeeeeeet ![]() pa pa l' americano pa pa l' americano ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- nieeeeeeeeeee, wyłączcie mi tooo ![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3974 |
|
Zakorzenienie
|
pomidory z sexem nie? ale są jak ch*j czerwone no!
|
#3975 |
|
Zakorzenienie
|
o bosze, mój av...
![]() popadnę w samozachwyt
|
|
|
|
#3976 |
|
Zakorzenienie
|
hahahahahah Mysza U're killing me
|
#3977 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3978 |
|
Zakorzenienie
|
dobra spadam misiaki
|
#3979 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Władek My przeważnie melinujemy się w hotelu Pekin )... Cytat:
I jak ta baza? ![]() Ja miałam kiedys próbkę Cashmere i mi się bardzo podobała... Ale nigdy sie nie zdecydowałam na zakup... ![]() Cytat:
Wiadomo, na początku trzeba się przyzwyczaić do nowych ludzi, do nowej sytuacji, ale raz dwa się zaaklimatyzujesz i będzie fantastycznie... Jestem tego pewna. Zresztą jesteś tak wartościową osóbką, że na pewno będziesz lubiana w grupie... ) a jakieś detale? ![]() a kto to? ![]() _________________________ __ jestem, co tutaj takie pustki dzisiaj? głowa mnie od trzech dni boli i mam strasznie niskie cieśnienie... i serce mnie bolało dzisiaj... ![]() dzisiaj 25 nie bedzie już upałów... ![]() właśnie sie laska wypowiadała o Tokio Hotel i o wrażeniach z koncertu nie rozumiem emo fascynacji... ![]() a tak w ogóle to witajcie |
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zibi mrrrau Bartman ![]() polski siatkarz. ale zdaję sobie sprawę, że większość z Was go nie kojarzy ![]() będą upały, od środka tygodnia [od środka tygodnia? no, wiesz, od środy |
|
|
|
|
#3981 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie każdy uj jest czerwony, no...
![]() Cytat:
, rozsmarowuje się to to rewelacyjnie, świetnie matowi i wyrównuje. Nałożyłam ok 12-tej i do tej pory nie świeci mi się czoło, co jest nie lada osiągnięciem. ![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Spadam na godzinkę a potem wracam tu do Was.
|
|
|
|
|
#3982 |
|
Zakorzenienie
|
spertalam
oj, Anka, Anka, warto było kupić chociaż dla samej konsystencji...
|
|
|
|
#3983 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a kto to Bartman? ach, siatkarz... a kto mu rogi przyprawił? ![]() a środa jest środkiem tygodnia? ![]() słyszałam, że tylko 30.07 będzie do 30 stopni, ale już powyżej niet... ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cytat:
że niby sperma... ![]() to już wiem na co naciągnę tż w Rossmanie... a nie wygląda się sztucznie? ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- szukam zdjęcia...
|
||
|
|
|
#3984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, zdecydowanie ![]() nieee... tak być nie może ![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- jak mi się cholernie dzisiaj nuuudzi jak jest taka beznadziejna pogoda, to człowiek nie wie co ze sobą zrobić. włączałam dzisiaj kompa chyba z 5 razy...---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Bad girls są głodne i złe Bad girls to skończy się źle Nie toleruje słowa „nie” Zawsze dostaję to co chcę Twe miejsce jest u moich stóp Ja pani twa i twój bóg Bierz w zęby smycz i przynoś mi bat Się śliń i giń, u stóp moich siad Bierz w zęby smycz i kładź się na wznak Bad girls są głodne i złe Bad girls to skończy się źle Od życia biorę to czego chcę Nigdy przed niczym nie cofam się Nadchodzi rewolucja i nowa konstytucja Wszystkiego ciągle mało mi Wciąż potrzebuję świeżej krwi Jest szaro, nudno, byle jak A chcieć to móc, więc zmienię świat Podpale miasta i zjaram się Niech będzie dym i niech dzieje się Podpale miasta bo nudzę się Bad girls są głodne i złe Bad girls to skończy się źle Od życia biorę to czego chcę Nigdy przed niczym nie cofam się Ja jestem rewolucja i nowa konstytucja Tylko seks i ogień Dłużej już nie mogę Tylko seks i ogień Tylko seks i ogień w mojej głowie Przez nie spać nie mogę Seks i ogień Płonę x 6 Bad girls są głodne i złe Bad girls to skończy się źle aleee masochizm ![]() zostałam zgorszona, takie teksty to nie na moją czystą duszyczkę
|
|
|
|
|
#3985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdradził prawą rękę z lewą? ![]() no właśnie, to zimaaaaaaa... Majkol, zrób coś ![]() a co to za tekst?
|
|
|
|
|
#3986 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się.
|
|
|
|
#3987 | |||
|
Zakorzenienie
|
ja dzis taka zarobiona, bo i im. i w domu dalej sprzatam, jutro tez goscie u mnie
![]() ciekawe jak tam nasze urlopowieczki ![]() Cytat:
![]() o ciekawe, a co tam sie dzialo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- wyczytalam, ze baza sie sprawuje, bo jest jak sperma ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- bede jesc paczusie ![]() zjadlam juz kukurydze ![]() ide troche na FB ![]() i sie dzis poplakalam za MJ, sluchalam plyty i przy Bad zaczelo mnie cos brac, a jak zaspiewal WATW, tylko on cale, to nie wytrzymalam ![]() ech , Majkel, tesknie
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3988 |
|
Konto usunięte
|
Dobry!
|
|
|
|
#3989 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właściwie to zdradził prawą rękę... ze mną to jest tekst nowej piosenki Doroty Królowa Jest Pie*lnięta Robaczewskiej pod tytułem 'Bad Grils' [sory, girls ]Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- melduję wykonanie zadania ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;20923389]Dobry! dzień! |
||
|
|
|
#3990 | ||
|
Zakorzenienie
|
Fakt, tym bardziej, że pod nieobecność TZ mogę polegać tylko na tej bazie...
![]() Cytat:
No i czoło zaczyna mi się błyszczeć dopiero teraz, po 11 godzinach od nałożenia, gdzie normalnie muszę co dwie godziny matowić je bibułkami. Kurczę, ta baza to zarąbisty zakup. Aż się zastanawiam, co potrafią tego typu bazy z wyższej półki, od producentów typu Dior czy Chanel... muszę sobie poczytać opinie na KWC. ![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:02.