|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3961 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLIII - Majkol is OSOM.
http://www.billboard.com/features/10...y?tag=hpflash1
---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- No to jestem tu sama. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- jedyne co w życiu posuniesz to krzesło do stołu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3963 |
Zakorzenienie
|
nie oglądałam bo biegałam, później ćwiczyłam
ale za to dziś mój Bloomosław mi się śnił ![]() ![]() był taki..... taki idealny ![]() gdzieś na boisku szkolnym siedział ( z podstawówki ) i ja tam byłam z koleżankami i piekłam jakieś ciastka, na które on szukał przepisu. idę idę zakiślowana w stronę jego by dokładnie zczaić a on do mnie gdzie znajdzie sklep "color" ![]() i nagle znaleźliśmy się w Glc na Pl. Piastów i mówię mu, że nie wiem.. ale przyjaciółka wiedziała i wdała się z nim w dyskusję ![]() ależ byłam wściekła na nią ![]() ![]() a wczoraj byłam niedaleko Kalisza i kupowałam od takiego ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- ah. dzień dobry ![]() miłego dnia ![]()
#3964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a mam pytanie, co robimy w godzine 0? bo w klubie nie ma nic napisane ![]()
♥ ♥ ♥ Aparatka ![]() góra: 23.03.12 dół : 28.06.12 ![]() Edytowane przez jvlka900 Czas edycji: 2010-07-29 o 10:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3965 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3966 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Muszę się zabrać za porządki w mieszkaniu... gdyby jeszcze mi się tak chciało, jak mi się nie chce... ![]() ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- A sajgon mam już nieprawdopodobny. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3967 |
Zakorzenienie
|
dla tych które nie oglądały - na Planete właśnie sie zaczyna "Michael Jackson bez maski"
![]()
![]() |
#3968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3969 |
Zakorzenienie
|
oooo i właśnie usłyszałam znów to co mnie za pierwszym oglądnieciem wkurzyło w tym filmie...
przewinełam i zapisalam o co dokładnie mi chodzi. najpierw mówili że wraz ze wzrostem popularności Majkela, w gazetach wzrastało wypisywanie absurdów - i tu wymieniono np. to że spał w komorze, że trzymał kości człowieka słonia itp... a potem powiedziano: "Gdy Michael wybielił sobie skórę niektórzy twierdzili, że chce się wyprzeć korzeni. Piosenkarz wyznał jednak, że cierpi na bielactwo" ![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- wybielenie skóry nie było wymienione jako absurd ![]() ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- ależ tu pustka ![]() aż mnie oczy bolą ![]()
![]() |
#3970 |
Zakorzenienie
|
Tak sobie myślę, że jak dla mnie, to nawet mógłby się pofarbować na zielono, guzik to zmienia. Pewnie wybielał sobie skórę... w miejscach, które nie zostały dotknięte bielactwem.
Pewnie dla hien byłoby lepiej, gdyby się publicznie zaprezentował bez make-upu, w radosne ciapki. Kopara opada... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3971 |
Zakorzenienie
|
wyglądam jak boczek smażony na grillu... jestem bordo... z białymi śladami na stanik i gacie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Ko plis forgive me nieobecność ale nadal nie mam kompaxa ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- co do snów ja miałam debilny sen, śnił mi się najpierw kolega z pracy, z którym się bzykałam ale był kiepski i miał dziwny tatoo na klacie a potem nagle zmiana klimatu i ja z moją psiapsiółą w Krakowie gdzie zobaczyłam swojego exa na rowerze biegłam za nim krzycząc jego imię, on się zatrzymał i zabrał mnie na pizzę, z której spadały mi na niego pomidory (nienawidzę pizzy z pomidorami) i ciągle pocierałam dłonią po jego kroczu zrzucając z niego te pomidory i był jakiś tygrys w klatce... kumacie coś z tego w ogóle bo ja aż się śmiałam jak się obudziłam ![]()
#3972 |
Zakorzenienie
|
Lu, cholera, mnie się pomidory nic a nic z seksem nie kojarzą...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3973 | |
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=h3S4dBk4E1g
ryyyyjeeeee miiiiiiii tooooooooo beeereeeeeeeet ![]() ![]() pa pa l' americano pa pa l' americano ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- nieeeeeeeeeee, wyłączcie mi tooo ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3974 |
Zakorzenienie
|
pomidory z sexem nie? ale są jak ch*j czerwone no!
![]()
#3975 |
Zakorzenienie
|
o bosze, mój av...
![]() ![]() ![]() popadnę w samozachwyt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3976 |
Zakorzenienie
|
hahahahahah Mysza U're killing me
![]()
#3977 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3978 |
Zakorzenienie
|
dobra spadam misiaki
![]()
#3979 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Władek ![]() ![]() My przeważnie melinujemy się w hotelu Pekin ![]() ![]() Cytat:
I jak ta baza? ![]() Ja miałam kiedys próbkę Cashmere i mi się bardzo podobała... Ale nigdy sie nie zdecydowałam na zakup... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a jakieś detale? ![]() a kto to? ![]() _________________________ __ jestem, co tutaj takie pustki dzisiaj? głowa mnie od trzech dni boli i mam strasznie niskie cieśnienie... ![]() ![]() dzisiaj 25 ![]() nie bedzie już upałów... ![]() ![]() właśnie sie laska wypowiadała o Tokio Hotel i o wrażeniach z koncertu ![]() ![]() a tak w ogóle to witajcie ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zibi mrrrau Bartman ![]() polski siatkarz. ale zdaję sobie sprawę, że większość z Was go nie kojarzy ![]() będą upały, od środka tygodnia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3981 | |
Zakorzenienie
|
Nie każdy uj jest czerwony, no...
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Spadam na godzinkę a potem wracam tu do Was. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3982 |
Zakorzenienie
|
spertalam
![]() oj, Anka, Anka, warto było kupić chociaż dla samej konsystencji... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3983 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a kto to Bartman? ![]() ![]() ![]() a środa jest środkiem tygodnia? ![]() ![]() słyszałam, że tylko 30.07 będzie do 30 stopni, ale już powyżej niet... ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() to już wiem na co naciągnę tż w Rossmanie... ![]() a nie wygląda się sztucznie? ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- szukam zdjęcia... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak, zdecydowanie ![]() ![]() nieee... tak być nie może ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- jak mi się cholernie dzisiaj nuuudzi ![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Bad girls są głodne i złe Bad girls to skończy się źle Nie toleruje słowa „nie” Zawsze dostaję to co chcę Twe miejsce jest u moich stóp Ja pani twa i twój bóg Bierz w zęby smycz i przynoś mi bat Się śliń i giń, u stóp moich siad Bierz w zęby smycz i kładź się na wznak Bad girls są głodne i złe Bad girls to skończy się źle Od życia biorę to czego chcę Nigdy przed niczym nie cofam się Nadchodzi rewolucja i nowa konstytucja Wszystkiego ciągle mało mi Wciąż potrzebuję świeżej krwi Jest szaro, nudno, byle jak A chcieć to móc, więc zmienię świat Podpale miasta i zjaram się Niech będzie dym i niech dzieje się Podpale miasta bo nudzę się Bad girls są głodne i złe Bad girls to skończy się źle Od życia biorę to czego chcę Nigdy przed niczym nie cofam się Ja jestem rewolucja i nowa konstytucja Tylko seks i ogień Dłużej już nie mogę Tylko seks i ogień Tylko seks i ogień w mojej głowie Przez nie spać nie mogę Seks i ogień Płonę x 6 Bad girls są głodne i złe Bad girls to skończy się źle aleee masochizm ![]() zostałam zgorszona, takie teksty to nie na moją czystą duszyczkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no właśnie, to zimaaaaaaa... ![]() Majkol, zrób coś ![]() a co to za tekst? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3986 |
Zakorzenienie
|
Melduję się.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3987 | |||
Zakorzenienie
|
ja dzis taka zarobiona, bo i im. i w domu dalej sprzatam, jutro tez goscie u mnie
![]() ciekawe jak tam nasze urlopowieczki ![]() Cytat:
![]() o ciekawe, a co tam sie dzialo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- wyczytalam, ze baza sie sprawuje, bo jest jak sperma ![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- bede jesc paczusie ![]() zjadlam juz kukurydze ![]() ide troche na FB ![]() i sie dzis poplakalam za MJ, sluchalam plyty i przy Bad zaczelo mnie cos brac, a jak zaspiewal WATW, tylko on cale, to nie wytrzymalam ![]() ech , Majkel, tesknie ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3988 |
Konto usunięte
|
Dobry!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3989 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właściwie to zdradził prawą rękę... ze mną ![]() ![]() to jest tekst nowej piosenki Doroty Królowa Jest Pie*lnięta Robaczewskiej pod tytułem 'Bad Grils' [sory, girls ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- melduję wykonanie zadania ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;20923389]Dobry! ![]() dzień! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3990 | ||
Zakorzenienie
|
Fakt, tym bardziej, że pod nieobecność TZ mogę polegać tylko na tej bazie...
![]() Cytat:
![]() No i czoło zaczyna mi się błyszczeć dopiero teraz, po 11 godzinach od nałożenia, gdzie normalnie muszę co dwie godziny matowić je bibułkami. ![]() ![]() Aż się zastanawiam, co potrafią tego typu bazy z wyższej półki, od producentów typu Dior czy Chanel... muszę sobie poczytać opinie na KWC. ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:49.