|
|
#3961 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!
Cytat:
tez kupilam ostatnio rowerek góral Kross, w koncu bede miec swoj jupiiiii ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdarza mu się brać ze sobą termos? Dziewczyny jeszcze tyle czasu do świąt Na pewno znajdziemy inspiracje! ![]() A w załączniku rowerek Zdjęcie z ogłoszenia Nie chciało mi się już pstrykać mu zdjeć dzisiaj ![]() A jeśli o pogodę to mogłoby być lepiej Deszczowo i tylko 18 stopni
|
|
|
#3963 |
|
Zakorzenienie
|
Sylvi, wybaczone
ale musisz pokazać rowerek!
|
|
#3964 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
hmm może już mu przeszło... pewnie kupię coś innego, ale nie mam pomysłu czasu trochę jest, ale ja wolę wcześniej mieć prezenty nie lubię chodzić po sklepach jak jest tłum ludzi i wszystko rozpierniczone po półkach, jakieś ostatki ;/fajny rowerek widzę, że professional sprzęt ja dostałabym garba od jeżdżenia na takim ale cudowna pogoda ![]() wiecie co, szukam ofert pracy w prywatnych firmach i ch*jnia jakaś za przeproszeniem
1986... rocznik czarnobylski ~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa) Edytowane przez rudy_moniq Czas edycji: 2011-10-26 o 23:42 |
||
|
|
|
#3965 |
|
Zadomowienie
|
AAAaaa!!!
OŚWIADCZYŁ SIĘ!!!! Witam Was jako NARZECZONA!! i... życzę DOBRANOC
|
|
#3966 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3967 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jutro zdaj szczegółową relację z tego wydarzenia!
|
|
#3968 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3969 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() już mam myśli, żeby iść do KFC i tyle... bo mam dość ale pewnie poczekam z tym do nowego roku ![]() jeszcze w święta (tzn. teraz w niedzielę) będę się widziała z chrzestnym, który będzie nękał mnie pytaniami o robotę
|
|
#3970 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3971 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#3972 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gratulacje A my bidule dalej czekamy. Nie widzę żadnych oznak, żeby coś to czekanie miało się skrócić. Ech... Choć pewnie P. myśli, że jak zaręczyny to już ślub trzeba od razu załatwiać, a ja tak wcale nie sądzę, w końcu muszę skończyć szkołę (technik dietetyk + studia - promocja zdrowia) i znaleźć pracę, a to trochę potrwa. Jak o tym wszystkim myślę, to już mi się zaczyna słabo robić
|
|
|
|
|
#3973 |
|
Zakorzenienie
|
kocie tak to mysli wiekszosc facetow. nie w glowie im zareczyny czy ozenek jak nie ma perspektyw. niestety.
a tak w ogole ktora jest kawoszka? boo potrzebuje wiedziec conieco o kawie ziarnistej. chcialam P. kupic zestaw pod choinke i tak mysle z takiej paczuszki 50gramowej ile filizanek tubadz szklanek kawy wychodzi |
|
|
|
#3974 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe professional... te ramy są dosyć tanie ( i wcale nie takie professional ) ale jest dosyć lekki no i dla mnie będzie w sam raz ![]() D. już tyle lat jeździ i jeszcze garba nie zauważyłam u niego ![]() OOO, gratuluję! Wiedziałam, ze ten kebab to nie tak bez okazji Opowiadaj co gdzie i jak No i pokaż pierścionek ![]() A ja jestem chora Gardło boli jak cholera... Z tego powodu zostałam dzisiaj w domu
|
|
|
#3976 |
|
Zakorzenienie
|
Mutny biedna
![]() moniq to kciuki trzymamy- oby cos to roznoszenie przynioslo ![]() ja na szczescie wiem co tż chce dostać na gwiazdke ![]() ja juz wrocilam do domu i siedzie cichutko bo tż spi, za godzine mam zamiar go budzić w sobote moze uda nam sie jechac do Centrum Nauki Kopernik ( w końcu ) ale to sie dowiem jutro pewnie
|
|
#3977 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też chce! dobre i tle hehe![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ktoś tu chyba wróci z czymś na palcu![]() ![]() PS. oj to teraz mam smaka na kebaba
|
|||
|
|
|
#3978 | |
|
Zadomowienie
|
Taaaaa ja i mój zapłon
![]() Już dawno po zdarzeniu ale... ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Pamiętajcie.. jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o... pierścionek huheh![]() Gratuluje Szczęściaro!!!!! ![]() Ja jeszcze czekam na TEN MOMENT Chociaż Mój TŻ coś ostatnio za często używa zwrotu ,,Moja Żonko'' Rok temu słyszałam to sporadycznie.. pewnie mu się wymsknęło ![]() a przez ostatnie dłuuugie miesiące była cisza aż mnie zaskoczył tym słowem![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Pochwal się swoim 'nabytkiem' sese
|
|
|
|
|
#3979 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiem, że tak sądzą, ale bardzo bym chciała, żeby mój zrozumiał, że zaręczyny = krok do przodu, a nie natychmiastowy ślub, w końcu ja nie widzę przeszkód, żeby być w narzeczeństwie trzy czy cztery lata! Tylko weź im tłumacz ![]() co do kawy: Pracowałam w kawiarni, 50 gramów to tak średnio na jeża Tyle zazwyczaj brali klienci na spróbowanie. Z tego co pamiętam to na kafetierkę sypało się 5 lub łyżeczek, a to wystarczało na 2,5 filiżanki. Nie potrafię powiedzieć ile łyżeczek mieści się w 50 gramach, bo pracowałam tam ze dwa lata temu i aż tak świetnej pamięci to nie mam, ale myślę, że jeszcze któraś wizażanka się wypowie
Edytowane przez rudy_kot Czas edycji: 2011-10-27 o 12:56 |
|
|
|
|
#3980 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dostalam zwolnienie do poniedzialku wiec do pracy w poniedzialek nie ide ![]() Cytat:
![]() no 50g ale w ziarnach, nie wiem ile gram ziaren do zmielenia trzeba zeby filizanke kawy zaparzyc... Edytowane przez sylvi_86 Czas edycji: 2011-10-27 o 13:47 |
||
|
|
|
#3981 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczynki!
![]() widzę, że znalazłam wreszcie odpowiednie grono towarzyszek "niedoli" ![]() mam nadzieję, że przyjmiecie mnie w swoje szeregi ![]() od jakiegoś czasu marzę sobie, tak jak Wy, żeby usłyszeć to najważniejsze w życiu pytanie.. ale jak na razie ani widu, ani słychu... |
|
|
|
#3982 |
|
Zakorzenienie
|
kochana najpierw przesluchanie.. ile macie lat, ile jestescie razem, co robcie, od kiedy o tym myslisz, czy byly juz jakies rozmowy?
|
|
|
|
#3983 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Witaj Wczoraj jedna wizażanka już zmieniła status na "narzeczoną", może i nam się uda Sylvi a gdzie kupujesz tę kawę? Może zapytaj po prostu sprzedawcy jaka ilość będzie ok na prezent? W kawiarni na prezent brali przeważnie trzy różne kawy po 50 gramów, albo jedną po 100, ale to tylko w przypadku, gdy znali dobrze gusta obdarowywanego
|
|
|
|
|
#3984 |
|
Zakorzenienie
|
na allegro patrzylam na razie ale u nas tez jest jakas taka herbaciarnio kawiarnia i tam jeszcze spojrze.. z allegro mi napisali zeby zmielic tyle ziaren zeby bylo na czubata lyzke;] po ile u ws bylo 50g? na allegro sa tak 5zl;]
|
|
|
|
#3985 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jaką mu zamawiasz? Zwykłą czy smakową?
|
|
|
|
|
#3986 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kuruj się! ![]() Cytat:
mam nadzieje że rozwożenie CV poskutkuje jeszcze wysłałam kilka ofert mailowo ![]() a co Twój TŻ chce na gwiazdkę? może ściągnę coś od Ciebie ![]() ooo też myśleliśmy żeby iść w sobotę do CNK chociaż nie wiem czy nie przesuniemy tego po 1listopada ja i TŻ chcemy kupić bilety roczne Cytat:
![]() Cytat:
![]() no i czy mieszkacie razem ![]() widzę się dziś z TŻ dzwonił do mnie z pytaniem co dziś porabiamy, czy mam wolną chatę, mówię że nie, więc stwierdził, że jego pomysł opada w przedbiegach ![]() gdzie ta Calipso!?
|
|
#3987 | |
|
Zadomowienie
|
Witam po przerwie.
![]() Cytat:
![]() Czekam na relację. ![]() U mnie zmian na razie nie ma. TŻ miał już ostatni raz jechać na delegację, ale po Wszystkich Świętych znów jedzie, czyli praktycznie przez cały miesiąc widzieliśmy się w sumie kilka godzin. Kupiłam sobie podręcznik do postępowania administracyjnego i zamierzam od dziś solidnie wkuwać. Poza tym kupiłam sobie grę na Xboxa i dosłownie się w niej zakochałam. ![]() A propos kawy - ja jestem kawoszem i uwielbiam ten czarny napój bogów w każdej postaci. ![]() Poza tym walczę z niby-depresją. Ciężko mi jest, ale staram się jakoś stanąć na nogach.
|
|
#3988 | ||
|
Zakorzenienie
|
smakowa
tylko kusi mnie zeby kupic 10 smakow hehe![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3989 |
|
Wtajemniczenie
|
Od razu odradzam wynalazki typu pomarańczowa albo o smaku słodkich owoców tak jak mango, bo jest dziwna i to tylko dla tych co już próbowali i lubią takie specyficzne smaki. Dobre są orzechowe, waniliowe, karmelowe, irish coffe (mówię wedle tego czego miałyśmy zawsze najmniej i trzeba było ciągle zamawiać )Wrócę tu później także możesz napisać nad czym się zastanawiasz i co lubi TŻ
|
|
|
|
#3990 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie chcialam karmel, orzech, kokos, czekolada, cynamon, irish coffee, moze bananowa
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:48.

miał swój sprzęt, ale narzekał że ma za dużą pojemność, więc kupiłam mu mniejszą tykwę (naczynie), bombillę (rurka) i yerbę której nie pił
myślałam nad termosem, widziałam fajny za ok. 110zł, ale to dużo
spodobała mu się pewna koszulka, ale jednej koszulki nie dam mu przecież...
a dla mamy nie wiem... też jest z tych 'trudnych' co Twoje
może masaż relaksacyjny 

) 
)
może ściągnę coś od Ciebie